Haflingi, akkor gyorsan válassz szülésznőt, mert jövőre úgy tudom már csak ügyeletes-ügyeletesnél vagy választott dokinál, vagy választott dokinál és szülésznőnél lehet csak szülni, CSAK szülésznőt választani már nem...
a listádon csupa szuper szülésznő van, Te milyet szeretnél, inkább anya-típust, vagy barátnő-típust? katonásabbat vagy alternatívabbat (homeopátiában, illóolajokban jártasat)?
Leni olvastam, igen, és bocs h még nem válaszoltam, még egyeztetek egyet, jó?
Kisün, nem lehet ilyenkor mit mondani, mert nincs is erre szó

kívánom, hogy a család kapjon sok segítséget és támogatást mindenben, és hogy idővel enyhüljön a fájdalmuk. Jó, hogy ilyen klassz barátaik vannak, mint Karcsi és Te
Leni, ez a kozmikus tudatizé eszembe nem jutott mikor ott álltam és ki kellett mondani az ÉN legtitkoltabb, legkínosabb gondolataimat (könnyebb így mert segít a terapeuta is, és csak veled foglalkozik, és hát a kimondott szavaknak iszonyú nagy ereje van...) meg belehelyezkedni az általam szeretett-tisztelt, nem tisztelt emberek helyébe is, és kívülről látni a viszonyainkat...
annyiban közös tudat, hogy nem hiszem, hogy én vagyok egyedül ebben a cipőben, mással is megesnek ezek a dolgok, legfeljebb a kombinációk egyediek, hiszen az emberek is azok.
Mondok 1 példát. Felállítottuk a párkapcsolatomat, a párom feleségével és a gyerekeivel meg a mi közös gyerekeinkkel együtt. Bevallom hősiesen, végig zokogtam, mikor a feleségének kellett kimondanom, hogy a Te boldogtalanságod az én boldogságom ára (és még ennél sokkal súlysoabb dolgokat is). Meg kellett értenem, el kellett fogadnom, és szó szerint fejet kellett hajtanom azelőtt, hogy mindig is ő lesz az első, utána jönnek az ő gyerekei, aztán én, és utánam a mi gyerekeink, mert ez a családunk sorrendje. Amíg ezt nem értem meg és nem adom meg a kellő tiszteletet a felettem/előttem állóknak, addig nem lehetek én sem boldog...
És ez csak egyetlen egy morzsácska volt, mert még nagyon sok dolgot kelett megérezzek és kimondjak ezen az egy állításon, csak akartam hozni egy példát. Tényleg elementáris ereje volt, így most leírva egyáltalán nem olyan hátborzongató
Domicseknek jobbulást, KisÁcsok eddig nem betegek, csak Józsinak jön a második alsó foga ezért ma Dentinoxszal aludt csak el...