A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Anikó80 : 6 hónapos kórtól 15 kg-ig lehet használni az etető széket. Ez elfér a lakásban! :-)

Sense: Botond nagyon helyes, és ügyi baba
Granada: Linda olyan cuki ebben a szerkóban.

Mmarica: mi majd 5-6 hónaposan fogjuk vinni. Én nagyon hiszek benne és a tanárok nagyon aranyosan fogadtak és rajtunk kívül is voltak Emmával egykoru babák. Mi nem merünk csak alap dolgokat mondani a kicsinek,mert félünk nehogy helytelenül tanuljon meg valamit

Itt egy kép apáról a kenguruban lévő Emmáról. Nagyon szeretjük, mert nem fáj a hátunk ezzel, és már 0 hós kortól használható mert fekszik benne, és nagyon jól tartja a kemény hátlap a hátát.

Kép

KépKép
kaqk
Debrecen

Móni! De jó, hogy így össze tudtok járni!!! Az utcánkban van egy csaj, akivel egy napon szültünk (régebben is ismertem, de csak úgy futólag). Vele próbálom felvenni a kapcsolatot. Bár neki van még egy kétéves kisfia, így elég fáradt. Egyedül van a két picire (párja dolgozik), és a legkisebbik kicsi ( :wink: ) még nem alussza át az éjszakát. A múltkor már együtt sétáltunk!
Nagyon aranyosak!!!!!!! :lol:

Emlékeztek? :D
Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Valaki kérdezte a babaúszást. Mi megyünk, már alig várom, hogy Cica betöltse a 3 hónapot :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Regina Régi szép idők :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Szioasztok!

Regi!
Az egyik kedvenc volt :) Míra is szereti :)

Irina!
fel a fejjel.lesz ez még rosszabb is :) Én annak örülök h. Bálint a 2.baba,mert már nem idegelem magam azon túlságosan h. mi baja lehet. Vmelyik nap kb. ua. mint Emesééknél lejátszódott.Volt amikor gőzőm nincs miért de üvöltött hiába volt a kezemben.Fogtam gépet benyomtam,Sarah Brightmant elindítottam,hallgattunk baby U2-t meg baby Guns n roses-t táncoltunk és megnyugodott,Belgára meg elaludt :)
Lehet a frontokat érzi,nem normális amilyen időváltozások vannak.Míra a fákat szerette nézni mikor nem aludt a babakocsiban :) hogy mi érdekes volt bennük nem tudom,de mindig ilyen helyeket kerestem :)

Nyekrit!
Nagyon jó a kenguru.nem fáj a hátad Tőle? Ebben Marcit majd fordítva is tudod majd hordani?

Anitja!
Nekem nagyon tetszett a szülés sztorid :) Egyedi és meghatóóóóóóóó :)

Kolbi!
én felraktam az üzenőfalra :)

Babók tündériek :)

Mi meg tegnap elsétáltunk babamama klubba :) Olyan jó volt régi ismerősőkkel találkozni :) Volt egy baba Bálinttól 3 nappal fiatalabb csak :) Azt hiszem megin rendszeresen fogunk járni :)
Gyermekem meg csak babakocsiban alszik jól amint kirakom és elindulunk csend van :)

Olyan hó illat van itt,pedig még nem is esett.Imádom :)
szép estét :)

vera

KépKép
viranka

Nem volt kedvem ma lemenni (céltalanul nem szeretek bóklászni :shock: ), így levegőztettem Szelit a kisszobában. Úgy bealudt 2-kor, hogy fél 5-kor fel kellett ébresztenem, különben este nem alszik el (már ismerem). Most próbáltuk ki először, úgy látszik, beválik :lol: . Úgyhogy a nem alvós napokon lehet, hogy ezt fogjuk bevezetni, mert ilyenkor a babakocsiban is minden patkánál felébred :? .

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Anitja!
De jó így a szüléstörténeted.

Granda!
Sajnos én sem tudtam megnézni.

Minden baby csodálatos és édes kismanók.

Kaqk!
Szupi a kenguru.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Lányok, köszi, Ti mindig együttéreztek velem... :-) Tudjátok, ne ma nyűgösség zavar, az természetes is a kisbabáknál (kivéve a Kisangyal típust, ugye...;-)), de Ádi nem ilyen volt két hónapig. És oké, hogy megváltozik ebben-abban, no de szinte mindenben (l. a fentebb felsoroltakat) és egyszerre?! Jóformán csak az a drága derűs mosolya maradt ugyanaz... meg asszem, fáradtak is vagyunk a zurammal, az elmúlt három hétben volt vagy 2 jó napunk, ami elég kevés... ma pl. a kisbobó kemény 2 x fél órát aludt reggel 7-től este fél 6-ig összesen... de próbálok hinni benne, hogy a december sokkal jobb lesz! :-)

l. móni: tündériek a kiscsajok, olyan jó őket nézni! Nekem is a közelben lakik egy barátosném (2 utcányira) egy kiscsoportos ovis és egy 4,5 hónapos kislánnyal. Nagyon édesek, csak kicsit félek a fertőzések miatt... én vagyok az a típusú röhejes anya, aki inkább nem megy a babával sehová, nehogy vmit elkapjon...

Viranka, ilyen jó zenékre én is lelazulnék! Nálunk egyelőre a Spongyabob Kockanadrág zenéje a favorit, és az annak dallamára költött fiktív marhaságok. Meg az aktuális James Blunt-sláger. ;-)

Kép
Kép
irina

ne ma = nem a :oops:

Kép
Kép
irina

Ma nekem a gyerek folyamatosan 4 órát aludt! Igaz a tereszon a friss levegőn, olyan szép piros volt az arcocskája. De már megint álmos, mostanában nagyon sokat alszik, nem tudom mi lelte. Enni meg alig eszik. Remélem nem lesz beteg. Elég ha én az vagyok. Elkaptam valami náthát meg torokfájást, homeózom magam. Remélem gyorsan átmegy. Lehet azért nem kell neki a tejci sem, lehet más az ize.

Heni
KépKép
heni81

granda: KERUNK MEEEEEEEEEEG :D :D :D :D :D

Kép

Kép
mmarica

ANITJA: nagyon klassz a szuletestorteneted, igy kepekben nagyon szupi, elidezi bennem is a tortenetek es en ugy szeretek ra emelkezni :)

Kép

Kép
mmarica

[b]Én nem kaptam jelszót :cry: :cry: :cry: :cry: [/b]

és a'szem lemaradtam erről,milyen e-mail cím van??????
És plíííííííz vki küldjön hozzá jelszót, meg az elérhetőséget

[size=12]oltás[/size]: ti adattok be nem kötelezőt? melyiket?

Kép
bfagi

Ági!
Küldtem a privit.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Kiskolbi! Utaltam pénzt és beszéltem is az anyukával. Remélem megjavul a kislány!
Vendég

Kép Mi :-)
Vendég

ho-ho-ho-hó Beatrice 4 kg!!!!!!!!!
Vendég

El is felejtettem mondani tegnap vettem egy vastag sapit, ( mert az a kettő amit rendeltem a teszveszről még nem érkezett meg )

SIMA SNASSZ FEHÉR KÖTÖTT SAPI 2000,- :shock: :shock: :shock:
Vendég

Era! Gratulálok a 4 kilóhoz!!!!! :D

Heni! De édes vagy, hogy hiányoltál! :D De hát mint már írtam, nem egyszerű a dolog úgy, hogy 4x20 percem van a háztartásra, a munkára és minden egyébre.
De megoldjuk! :wink:

Irina, Te kedvenc Paramamim! :D Kiskolbi és L.Móni remekül fogalmaztak.
Minden baba más! Máshogy fejlődnek, máskor csinálnak olyan dolgokat, amire a nagykönyv azt írja, hogy pl. 6 hetes korukban jön a fejlődésbeli ugrás - többet esznek. Van, akinél ez 4 hetesen következik be, van, akinél 8 hetesen.....
Hidd el, Ádi nem lesz olyan kisgyerek, aki lógatja a fejét, mert most még nem emelgeti.
Egy lusta kispasi! :D Tényleg próbáljátok meg hasra fektetni, és valami érdekessel felhívni a figyelmét, amire fel kell emelnie a fejét. Ha pár másodpercig megemelte, az már jó, majd folytatjátok később, nehogy elfáradjon, vagy dühös legyen. Nyugi! Neki úgy látszik ehhez több idő kell.
Én most javaslok Neked valamit. Kicsit furcsán fog hangzani, de a védőnőm is javasolta anno. Nevezz ki magadnak a héten egy napot, azon belül is 1-2 órát, ami csak a tiéd. Gyereket lepasszolni! Menj vásárolni, fodrászhoz, vagy csak zárkózz be a szobába, és nézz meg egy filmet, menj sétálni, levegőzz, kapcsolódj ki! Csak magaddal foglalkozz! Szerintem a férjeddel együtt ki vagytok merülve, és talán emiatt látod ilyen borúlátóan a helyzetet.
Nekem néha muszáj itthonhagynom a Babát, mert dolgom van. Igaz nem kikapcsolódás, hanem munka, de kikerülök ebből a közegből, és hihetetlenül feltöltődve érek haza, agyonpuszilgatom, babusgatom, és sírhat onnantól kezdve nekem egész nap, mert maximálisan van türelmem és energiám hozzá.
Ha meg se séta, se boltba menés, csak ülök otthon ebben a nyálas időben és Zsófi baba is nyűgösebb, akkor olyan vagyok, mint egy pokróc.
Ha Te is (Ti is ) fel tudnátok töltődni, lehet, másképpen látnád (látnátok) a dolgokat. Lehet, Ádi nem is változott annyit (negatív irányba), csak fáradtabb vagy és Te látod úgy).
És ne hasonlítgasd a Babádat máséhoz. Majd lesz fejemelgetés, meg minden más. Tudod, Ádi nem olvasta a szakkönyveket!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Era! Én 800-ért vettem, és még azt is sokalltam... :shock: Egyébként rohadt drágák a babaruhák. Lassan kinőjük a kapottakat, úgyhogy nézegetem a vaterán a ruhacsomagokat. :wink:

Kép

Kép
regcsiken14

Dobok egy pár képet.

LMóni! Nagyon cukik a babák, ahogy fogják egymás kezét!

Anya! Nézd hogy tudok hasizmozni! :-)
Kép

Anya 4 hete várja a pihenőszékemet.... Megunta, és rögtönzött nekem egyet.
Kép

Már megint mi van? Nem hagynak TV-t nézni....
Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Regi! Mi már a 62-eket is kezdjük kinőni. Szerencsére betáraztam 68-asokból, de lehet, hogy futok a teszveszen még egy kört.

Kép
Kép
Kép
gremese

Regi! Mi már a 62-eket is kezdjük kinőni. Szerencsére betáraztam 68-asokból, de lehet, hogy futok a teszveszen még egy kört.

Kép
Kép
Kép
gremese

Era! Nagyon jó a kép! Olyan édik vagytok együtt! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Irina! Szerintem is kapcsolódj ki egy kicsit!!! Én egyébként teljesen átállítottam az agyamat. Már nem parázok, ha sír, csak vígasztalom. Ha jön a kaki, vagy a puki, nincs mit tenni, sajnos ennyire fáj neki (bár már azt is hallottam, hogy nem fáj, csak nyomódik a pocak, és megijednek az ismeretlentől... :?: ) Szóval csak ölelgetem, puszilgatom, masszírozom a pociját, ő meg szegény persze rendesen leizzad. De ennél többet nem tehetünk. Ráadásul Szeli elég dobhártyaszaggatóan sír. Nekem már az is jót tesz, ha lemegyünk sétálni, és én meg beszaladok 1-1 boltba, míg Anyu kint tologatja a babakocsit. :wink:

Én a múltkor megnéztem egy filmet, míg Szeli aludt (lesz.rtam a házimunkát), és utána teljesen fel voltam töltődve. Egyébként a Lecsót néztem meg :wink: . Nagyon aranyos mesefilm!!! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Emese! Tündéri Zsofka! Nemsokára felül.

Szeli meg egyébként kitolni nem akarja magát hasonfekvéskor... :roll: De nem érdekel, majd eljön az ideje. És ő is egy héttel később mosolygott, mint az átlag. De most már napjában többször is. Úgy imádom!!!!!!!!!! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Gremese: ez a csal kiköpött anyja! :lol:
Vendég

csal=csaj :oops:
Vendég

Mi most kezdjük az 56-os rucikat! :lol: Tök gáz, most vettem neki egy rakás 50-est pl ami ma rajta van body életében először, az most van rajta utoljára is, mert alig bírtam bepatentolni.

Azért fejlődünk 44-46-50-56..... :P
Vendég

Aranyosak vagytok!!!!! :D

Gondolnátok, hogy ez rejlik a ruhácskák alatt? :shock: :lol:

A doktornéni megmondta: mintaszerűen fejlődök. Juhéjjjjjj!!!!!!! :D
Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

És ez a szuper test nyitja az oldalt..... :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Era!
Szuper a kép.
Hú de szép az a 4kiló.

Emese!
Egy tündér Zsófka.

Irina!
Igaza van Emesének tessék menni jó nagyokat sétálni vagy
bármi nem bezárkózni.
Nálunk már a lányon is észre vehető ha egy napot nem megyünk sétálni.
Engem ez is feldob ha kitudok szabadulni itthonról.

Már nekünk is vannak olyan rucik amik nem jók.
Hát nálunk a 62-68-as rucik a nyerők.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Emese! Húha! Vannak ám hurkák!!! :lol:

Era! Szépen fejlődtök!!! Milyen arik lehettek azok az icurka-picurka rucik!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Era! Én egyszer láttam egy 44-es ruhát és teljesen el voltam hűlve, hogy van olyan baba, akire ez jó.
Az meg nagyon szép fejlődés, hogy már az 56-osoknál tartotok. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Regi! Nálunk egy pelenkázás van vag 10 perc. (Na jó, annyi talán nincs). Mire ezeket a hurkákat behintőporozom..... :lol:
De úgy imádom! Nem győzöm puszilgatni! :oops: :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese!
Szép hurkácskák.
A én lányom kifejezetten élvezi amikor leveszem a pelust.

Dobok pár képet én is.

Kép

Kép

Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Hörcsög! Jaj... jaj.... :D Nagyon édes Ildike!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Ildi: KÖSZI :)

Kiskolbi: nálatok Máté eszik még hajnalban? Mert Timi nálunk még igen :shock: , ezért nem merem külön szobába rakni, mert így csak halk nyöszörgéssel jelzi, hogy enni szeretne, de ha külön szobában van, akkor attol félek nem fogom meghallani, és így teljesen fel fog ébredni, esetleg felsír, hogy végre meghalljam :?

Kép
bfagi

Gremese: hát Michelin baba a kutya f@sz@ Zsófihoz képest :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kijelöltem magunkat az iwiwen. :-) Olyan jó lett az oldal! Elégedett vagyok, mert szépek vagyunk! Köszönjük az ötletgazdának!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Szerintem Emese leszerződött egy tejcsarnokkal!! Mekkora hurkácskák!!!Zabálni való!
Irina hallgass ám Emesére!
Ildi nagyon édibébi a babád!

Ti mit csináltok ha nem tud kakilni a babátok? Pukizik, de nincs kaki.

Heni
KépKép
heni81

Ja! fel emelés. hát nálunk a doki lehypotonozta a gyereket, mert nem tartja, emeli-húzza a fejét. Elvileg ha a levegőbe emelik fektetve akkor kellene, hogy tartsa, ne lógassa stb....

Hát kipróbáltuk a füdrésnél, anya kósza ötlete, hogy hasra fordítja a gyermekét a kiskádban. Aha, fej lógat-vízbe bele- ordítás ezerrel.

Másnap újra, kád-fürdés-hasrafordít-hna azt a fejemelést, hát mivel csak 2 kezem van nem tudom lefényképezni ( azért ma megpróbálom ) , de erre nem mondaná a doki, hogy hypotón az tuti!
Vendég

Emese!
Köszi.

Hú tényleg nagyon jó a iwiw olyan jó nézni egy oldalon a
babáinkat.
Köszi Marica.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

fel= fej ma nem megy a J betű elsőre :oops:
Vendég

Én is rakok pár képet, mert már régen raktam fe és sokat nőttünk
nálunk ilyan hurkák vannak
Kép Kép harc a zsiráffal Kép béke
Kép ne fotózzatok Kép Kép

Kép
bfagi

Era!

Még az én lányom sem emeli a fejét
Csak forditja.

És ruci ügyben.
www.bastiano.hu

Ildi
Kép
Kép
horcsog

bfagi: nekünk is van ilyen karácsonyis bodynk! :lol:
Vendég

Hörcsög: nem is én aggódom e miatt, hanem a dokik vizsgálják mindig. Pl: hátára fektetik, két kéz megfog és ülésbe húzzák, ilyenkor nem lenne szabad elhagynia a fejét.

Nálunk ez a következő:

doki csinálja, Bea tojik rá, még jobban hátra is feszíti

Védőnő csinálja: dettó

anya csinálja: szépen húzza és tartja- doki, védőnő hitetlenkedik
Vendég

Ági!

Timike keet foghatna Zsófkával hurka ügyben :lol:
Timike is tökéletes kiscsaj és az a fekete szempár :lol:

Ildi
Kép
Kép
horcsog