A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

na menek én is elteszem magam holnapra, jóccakát

Kép Kép
curse

Curse, isten éltessen még1x, szép és hosszú életet neked, egy tucat dédunokát, bőséget minden jóból és szeretetből :)
mit kaptál ajándékbaaaa? :P

Ancsi, távcsőn elámultam, mint anno a férjed Hattori Hanzóján :o wowwwoww, le vagyok nyűgözve. És méga fotómasinákhoz is ért ez a drága ember? becsüld meg nagyon! én pasim is mindenhez ért, de ő csak szóban :mrgreen:

Nuk, Józsi lányom anyatejen és csak gyümölcsön (no meg némi sűrítő tönköly- meg zabpelyhen) él, és hízik mint atom. Ergo a gyümölcs is elég tartalmas, főle tápival! szvsz semmi másra nincs szüksége még Rékunak. A súlya meg az étvágya minden egészséges embernek ingadozik, ne ess 2ségbe :)
és szuperüberfaszagányos, hogy már rugózik/békázik, ebből is simán fog tudni kúszni, ez már a nagykönyv, nincs itt semmi hiba :D :D

Kúrócica sztem is kukorica lehetett :)
ma rákérdeztem Istóknál a palacsintára, Indi előtt, és most meg csipával kezdte, szóval az első verzió is kb így jött. mondjuk nála a kakas is úgy kukorékol, hogy Kukikukikú! :D
a p-betűs szót itthon nem igazán hallja, ha meg hallomásból tanulna, már rég azt mondogatná, hogy z+ :oops:

votiv 8)
votiv

z+ :lol:

És milyen volt apjukkal a hosszú távollét után? Mit szóltak a csipetkék?
indianyo

Leni, nincsenek még fönn a gyerkőid a MosolyOlimpián?
enyémek még nincsenek :) ahogy az minden évben szokás minálunk, legendásan szar fotóink készültek :mrgreen: tavaly még eléggé frusztrált voltam emiatt, idén már csak röhögtem :D

mai nap egyik legszívszorítóbb sztorija: Igi és Isti ülnek a mászóka tetején és szívszaggatóan bömbölnek együtt - kiderült, hogy mindkettő félt egyedül lejönni :wink:

Nuk, menjetek csak el fotózkodni!! nagyon klassz hogy utána mindjárt válogathattok is a képekből. Egyébként karácsonyra is tuti jó ajándék dédiknek, nagyiknak egy szép, művészi fotó (mondjuk egy jópofa ikeás kerettel :wink:).
A MOM parkinál lassabban készül, de olcsóbb és még sokkalta profibb fotósorozatot csinálnak a Kálvin téren a Színháromszögben. A fotósuk (Diószegi Erika) csodálatos, addig ügyeskedett, míg csodajó képeket nem csinált izgőmozgó Istókról is :D Be kell jelentkezni, a címük Budapest, Kálvin tér 2. Tel./fax: 317-6078 Nyitva: H-P: 10-18h, Sz: 10-14h.
Tényleg, jövő hétre kérek is időpontot, nem akarom az utolsó pillanatra hagyni az idén...

votiv 8)
votiv

Indi, Józsi módszeresen üvölteni kezdett, ha az apja közeledett. Ödipusz-Istók meg többször is bántalmazta, és eléggé meg van zakkanva, hogy osztoznia kell a mamán :twisted: szóval igazából elég gáz a reakció. De majd lassan rájönnek, hogy milyen jó is az hogy itt a fater :wink:

Nuk, nyugodtan hozd el hozzánk Rékát szerdán!!! ez most komoly! szívesen megvigyázom, akármeddig ellehetsz. Én aznap este megint szalma vagyok (magyar-görög meccs miatt), és boldogan elvállalok még egy gyerkőt :)

votiv 8)
votiv

fura ez a véradásos dolog, sokszor döbbenten hallottam én is az ilyen esetek kapcsán a vérellátó szörnyen fel van háborodva, hogy dehát nekik mindig van mindenből készlet, és hogy képzelik egyes magánszemélyek, hogy segíteni kell... (mármint azon fölül, hogy vki többé-kevésbé rendszeresen vért ad)
Engem ez mindig mélyen elszomorít, mert a segítő szándékot mindig nagyon kell becsülni, főleg olyan intézménynek, amely ebből él...

uezt tapasztaltam, amikor elküldtem apjukat vért adni, mondván neki A rh poz. a vére, ami a legtöbb embernek is, és amiből ezért a legtöbb is kell (ma már mindenkinek csoportazonost adnak, nem buzerálják a nullást) ráadásul a véradás nagyon jó a szívnek is (különösen a ffiaknak, mert hát mi nők szerencsére menstruálunk és ezzel frissítjük a vérünket és alacsonyan tartjuk a vasszintünket, nemígy a ffiak), és mikor odament a Karolina útra, mondták neki, hogy nem így megy ez kérem, hogy csak úgy beesünk az utcáról, előtte időpontot kell kérni, meg adminisztrálni... Mondanom sem kell, azóta sem ment vissza oda :(

votiv 8)
votiv

hja, hol vannak már azok a szép idők, mikor még nem engedtek vért adni mert nem voltam 50kg :lol: 8)

Leni, Ti mikor jöttök legközelebb Biára?

monológom végéhez érek lassan, jó szakállt mindenkinek, pufók angyalkák vigyázzák az álmotokat :D
votiv

Leni :) , valakivel keversz, nálunk nincs kúrócica :mrgreen:
judit_78

Jó reggelt! :)
neet
neet

Múlthét vége. :)
"Ő a bajátom"
Kép

neet
neet

Pálinkás jóreggelt!

:P Na, felraktak minket is :P
http://www.mosolyolimpia.hu/site.cgi?a= ... =2-0-0-28-
http://www.mosolyolimpia.hu/site.cgi?a= ... =2-0-0-28-

Votiv, bénafotó versenybe mi is beszállunk - de én is csak :lol: rajta. Az én gyerekeim csak néztek, hogy "a néni mit bénázik azokkal a sípoló vackokkal?"

Judit,
hmm. Bocsesz. Akkor ki írta be Isti picsatintája után nem sokkal a kúrócicát? Nekem a csipatinta is bejön :lol:

Votiv, Bia legközelebb kedden. Felmehetünk utána? :roll: :oops:
leni

indianyo

jipííí, fenn vagyunk mi is!!! :D
http://www.mosolyolimpia.hu/site.cgi?a= ... 2----%E1cs
mindjárt az első kettő a sorban :D

votiv 8)
votiv

Indi: egy pszichodráma csoportba csak olyanok mehetnek, akik nem ismerik egymást. De az idő folyamán természetesen megismerik egymást, viszont kizárólag a csoportban érintkeznek. Az ismerősök nem jók egy csoportba azért is, amit te is írtál. ÉN úgy értettem, hogy ismerik egymást, hogy az elején nyilván nem, de ahogy telik az idő, az együtt munkában és élményekben már igen. De nem rokonok, barátok, a civil életben nem találkoznak.

Nuk: nos, fogalmam sincs, hogy TÜnci mitől hízik. Ugyanis Adéllal ellentétben ő nem eszik napi 5x, és életében nem evett meg egyszerre 4-500 g-ot. Mikor még elkezdtem a hozzátápit, akkor előfordult, hogy olyan 2,5 decit beszippantott ebből-abból. De mostanság (valszeg a fogzás miatt) kb. úgy néz ki, hogy reggelire pár kanál gyümis gabonapép (nekünk is Holles biomüzli), tízóraira kefir (kb. a doboz 3/4 -e, vagyis kb. 150 g), délben főzelékből néhány kanál, uzsira meg üveges gyümi (az üveg 3/4-e, vagyis kb. 170 g). Nasit nem adok neki, néha-néha kiflicsücsök, vagy kenyér, vagy pizza széle, tegnap egy darabka sajt. De ezek nem mindennap, csak néha tényleg. SZóval lehet, hogy genetika van a dologban, és már előre sajnálom szegény Tüncőkét. :? Egyébként meg azokat kapja, amit a kismamás táblázat szerint kaphat. Eszik már husit, májat, tejtermékeket a gyümik és zöldségek mellé. De szerintem sincs Réka lemaradva semmiről. Mondjuk lassan már kipróbálhatjátok a husit, ha gondolod. És a hordozóból miért ne etethetnéd? (Az a negyed óra, 20 perc nem hiszem, hogy károsítaná a gyereket.)

Kép
Kép
tinu

Tinu:
De mellette még megy a szopi, nem????
Hordozó azért nem jó, mert feszít benne, állandóan ki akar fordulni és nálunk egy papi-evés kb fél óra... Addigra sikerül "felbosszantania", mert lenyalja a kanálról a dolgokat, de kb a 3/4-ét viszaköpi :lol: :lol: :lol: Szóval előtte megdolgozza kicsit a cuccot :wink:

nukada

nukada

indianyo

Indi, itt vannak a nevetős négyes ikrek, pár évvel később, csodálatosak!
http://video.google.com/videoplay?docid ... 1926907223

votiv 8)
votiv

de kacagó Domicsek sokkal édesebb :D :D :D

votiv 8)
votiv

Ez a kupac hahotázó kiskrapek!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Indi, Domicsek is ANNYIRA cuki!!!! :lol: :lol: :lol:

(Enyémek nem túl előresk a hangos rötyögésben :? Mondjuk én is lihegős stílusban nyomom a nevetést :roll: :oops: )
leni

[quote]M írta:arcangoló Na mi ez a név tényleg? És ha már iylen remekül szomszédok vagyunk, meg Mása és Vica És Akata és Rylie is , akkor tarthatnánk egy talit - csak ne nálunk, mert olyn, hogy "nálunk" nincs sajnos.

Indi, milyen név? Nálunk lehet talizni, van egy viszonylag normális méretű nappalink. A kert sajnos még feldolgozás alatt áll.

Kúrócica nálunk volt, és tényleg kukorica! :D

Nagyon gyönyörűek a gyerekek! :D

Hú, azért nem semmi reflexek!
marcangoló

De Ancsiéknak is jönniük kell ám! És még bárki mást is szívesen látunk. Csak ne holnap, mert akkorra már bejelentkezett a fél családom, hogy nálunk ünnepelje a különböző napjait. :roll:
marcangoló

Votiv, Leni,
mekkorát nöttek a köcök, szééépek :D :o

kacago gyerkökön mi is könnyesre röhögtük magunkat :lol:
Ábel is tök hangosan hahotázik már :D

KépKép
fibi

Bocs, csak próbálgatok.

KépKép
marcangoló

Votiv: nincs harag, ugye? EGyébként Isti nagyon helyes a képen. Lili kicsit meg van illetődve, de meglepődtem, hogy milyen világos a haja.

Indi: Dominó fergetegesen tud kacarászni. Meg is néztem végre a pandás vidit. Tündér nem értékelte annyira, csak azt nézte csodálkozva, hogy anya mi a fenén vihog.

Leni: hogy Ignáció mekkora már! :o Oly ritkán szoktál képet felrakni, hogy tényleg meg sem ismertem volna, ha nem linkeled. És teljesen mások a színei, mint Hankának!

Nuk: van szopi, de valahogy nem érzem, hogy az túl nagy mennyiség lenne. Csomószor csak szívogat, de nem is kell neki, hogy jöjjön, bealszik nélküle. ÁLtalában csak altatáshoz és nyugtatáshoz alkalmazom. :) Mondjuk nem reklamázik a gyerek, hogy éhes. Úgyhogy éhen halni csak nem fog. Meg vannak tartalékai. :wink: És ölből nem próbáltad etetni Rékát?

Kép
Kép
tinu

Tinu,

én is úgy látom, hogy annyira mások külsőre a gyerekeim, mintha nem is lennének testvérek!!!! :shock:
leni

Nuk, a nagyon feszes babákat a gyerekotthonban mindig ölben etettük, Persze nagyon jó, ha előtte az ember egy kicsit kilazítja (az eredmény úgysem tart nagyon sokáig, főleg, ha finom a kaja, és belelkesednek), úgy neki sem annyira fárasztó. Fontos, hogy a feje meg legyen támasztva hátulról, és hogy minél jobban "összehajtogassa" az ember a gyereket. Egyébként nálatok a rágással, kicsit darabosabb kajákkal nincs gond? Vagy még nem nagyon próbáltátok?
marcangoló

Úgy látom, sikerült. :lol:
marcangoló

Tinu, dehogy, én szeretlek téged :D
a kis Lütyőkém meg majdnem szöszke, de inkább vöröses :P és széép naaagy, elálló fülei vannak :P én azt is imádom benne :D

Fibi, köszi :) jobb már egy picit a lelked?

Marcangoló, a Te nevedet (nickedet) kérdezte Indi, honnan jött :)
klassz kis csíkokat gyártottál :D

votiv 8)
votiv

Leni: szerintem az tök jó. Én is nagyon szeretném, ha nem hasonlítganának annyira majd a gyerekeim. Mi hasonlítunk a tesómmal, de pl. színeinkben nem, mert én kék, ő barna szemű, én szőkés, ő meg barna. És a gyerekeink meg épp ellentétei. Mert az unokahúgom fekete szemű, barna hajú, barna bőrű, Tünci meg szőkés, kék szemű és hófehér bőrű. :D Pedig unokatesók...

Kép
Kép
tinu

Vot,
aranyos vagy hogy kérded :D igen, sokkal jobb, és ezt Nektek is köszönhetem :) valahogy mindig megnyugszom, ha kiirom magambol :oops: 8) (naplomat is elö kell vennem h ne mindig Titeket fárasszalak :lol: )

és olyan jo lenne élöben is talizni majd, Józsi is olyan édes kiscsaj :)

Ancsi, Lindi,
Nektek is köszi a költözéses hsz-t :)

L készülni, mert vendégek jönnek, egy nagypocakos barátosném :P
fibi

kimaradt:

MArc,
Lörinc és Blanka kedvenc neveim egyike :D
és az Alföldön egyszer majd talizunk :lol:
fibi

Fibi, ha Vikiék azok, akkor pusziljuk őket !!! :P

Itt őrizgetem majd 4 éve a Lux Elvirás könyvét, de egyszer úgyis visszaadom még ebben az életben!!!! 8)
leni

Jajj, hogy a nevem. Hosszú és semmi különös. Egy gyerekotthoni gyerekünket hívták a Marcell után Marcangolónak. És amikor a tevémnek nevet kerestem, ez jutott eszembe. Aztán valahogy úgy maradtam, én már csak ilyen hűséges (más olvasatban kényszeres :wink: ) vagyok. Meg hát azért találó a szakmámhoz is. Úgyhogy inkább mást marcangoló, mint ön. :D

Jó, hogy már így belejöttem a számítógépelésbe magamtól. Mer' a zuram aztán nem segítene! De azt a Lo"rincet még lehetne szépíteni.

Fibi, voltak még szép neveink- mondjuk a Lőrinc az én ötletem volt, a Blanka az apjuké-, de közös nevezőre jutni... :roll: Akkor talira fel!
marcangoló

Jövök folyton ezzel a gyerekotthonnal. Szóval súlyosan, halmozottan sérült, jobbára állami gondozott gyerekekkel dolgoztam a főiskola végétől Lőrinc érkezéséig (utóbb már csak mellékállásban). Sokkal klasszabb, mint ahogy hangzik. :D
marcangoló

Zsanci, láttad hogy Mosolyolimpián megint ott volt Lambert Krisztofer, meg a testvérei, Vivien Virginia és Zsanett Zsüliett? :wink:
nem csak mi vagyunk visszajáró kuncsaftok :mrgreen:

Kértünk egy extra képet (amin ketten vannak a kölkök), erre Józsi kitúrta a táskámból, és majdnem felfalta a nyugtát! Egy cafatot pont meg tudtam menteni belőle, remélem elfogadják... :roll:

votiv 8)
votiv

Indi, hallottad már, hogy filmre vitték a Szerelem a kolera idejént? Na és ki a főszereplő??? :o
http://www.apple.com/trailers/newline/l ... large.html
:D :D :D

votiv 8)
votiv

I've never met a cookie I didn't like.
- ezt Julia Roberts mondta. Megtetszett, gondoltam megosztom. De látom, egyedül vagyok ma egész délután :cry:

votiv 8)
votiv

Leni,
igeeen, ök voltak itt :P könyv ügyben mi is mindig bizniszelünk :lol:

Votiv,
you're not alone 8) JR kedvenc nöi szinésznöm :) a cookie az a cookie amire gondolok? :) (akkor miért nem eaten van met helyett?)

Marc,
nekünk sem volt könnyü dülöre jutni a nevekkel :lol:
fibi

na, nekiesek a konyha és a fürdösz. bepakolásának :roll:
fibi

Votiv: ha nem válaszolsz nekem, azt jelenti, hogy haragszol? :(

Kép
Kép
tinu

Tinu,
elözö oldalon válaszolt Votiv Neked. És Te sem haragszol rám, hogy más a véleményünk? :lol:
fibi

Curse,
utólag is nagyon boldog születésnapot neked!
:lol:
kisün

Tinu,
előző oldal, Votiv 11:24-es hozzászólása :lol:

Bocs, most nem nagyon jövök, kaka napjaink vannak, K. egyik nagyon jó barátja, gimis osztálytársa csütörtökön autóbalesetben meghalt :( Két pici gyerek maradt utána, a felesége épp a harmadikat várja :( Az élet/sors/akármi néha annyira kegyetlen geciláda tud lenni :( :( :( :(
kisün

Sziasztok!

Sün,
:( sok erőt kívánok a családnak meg nektek is

Curse,
utólagosan is boldog szülit :D

Tinu,
Hellingert a legkevésbé
sem misztikusok is általában el szokták fogadni, mint jó módszert, ahova mi járunk párterápiára, ott egy klinikai pszichológus a terapeuta, és először kicsit félve mondtam neki a Hellingert, de aztán mondta, hogy ő is tanácsolja meg visz csoportot :D szóval szerintem érdemes lenne megnézni ;) pszichodráma kapcsán nekem is az jutott eszembe, mint Indinek, mármint hogy nem zavaró-e,hogy ugyanaz a csoport és egy idő után ismerősök lesznek
én Hellingeren egyénin voltam, én a csoportra még Hellingerre se mennék
antiszoc Szrek :mrgreen: :lol:

Fíbsz,
hajrá! :D annyira jó lesz :D

Nuk,
ügyes a csajod :D és nagyon vagány vagy ;) :lol: irigylésre méltó ;)

nagyon helyesek a kőcök a képeken
és bocsi, hogy csak ennyi, ilyen lassú, betelfonálós neten ennyi oldalt ennyi képpel végignézni nem eccerű ;)

és voltunk Ancsinál, nagyon helyesek, ő is, Lencsi is és a lakás is és még Zuziék kertjét is megskubiztam :D gyerkők jól elvoltak, nagyokat smaciztak :D , de végére Ábel már elfáradt és nagyon rossz szokása szerint megkarmolta Lencsit :( karmolásról nem tudom, hogy kéne leszoktatni :roll:

és Neet,
légyszi állíts nekem családot :mrgreen:

Kép

Kép

:D
szrekuc

Tinu,
egyébként biztos tök jó a pszichodráma is és nekem kicsit úgy tűnik, hogy tulajdonképpen ez a két módszer ugyanannak a dolognak a két oldala ;) és először én is nehezen oldódtam meg hitetlenkedtem, de az élmény a végére hihetetlen volt - nagyon jó volt, de nagyon fájt :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

sziasztok,

21.héten tartok már, így ideje szülésznőt választanom (dokim nem lesz).

Őket néztem ki, de személyesen egyiket sem ismerem:

Ujvari Bori
Széles Ági
Mészáros Erzsébet
Váradiné Ica
Molnár Gabriella
Csizmadia Erika

Akinek megvan valamelyikőjük telefonszáma légyszí küldje el, illetve bármilyen infót/fotót szívesen vennék róluk ami segítene a választásban.

köszönöm!
haflingi

sziasztok,

Leni, INdi, Votiv,
gyermekeitek nagyon szépségesek, és sokat is nőttek, mióta utoljára...kikéve az Ács gyerekeket, mert ők semmit sem nőttek azóta, h utoljára...

és igen, és sirva-nevetve meséltem el apjuknak, h a két legény fennakadt a mászókán, és ott zokogtak...Igi még azt is mondta,h "Anya szóltam, és te NEM JÖTTÉL!" de utána olyan boldogok voltak... :lol:

Vot,
igen, nem mi vagyunk az egyetlen visszajárók, de asszem mi, Kontárok igen komolyak vagyunk, 2002 óta egyet sem hagytunk ki. ELőtte meg még nem volt gyerek, és fényképezés sem...
szal, Bről már 6 kép van! :shock: :shock:

Zsugyu,
neked akartam még irni,h nagyon jól esik,h felkerültünk a listára leányaidhoz, és IGEN, szivesen leszek ángyom-bingyomod!!! :wink:
mint ahogy Votivnak, Zuzinak és Verának is.

Vera,
hát ez erős szar! :cry: csak a te hsz-ed olvastam szopi előtt és ez kavargott a fejemben. Mindig kell lennie valaminek, ami jól helyre pofoz, h ugyan Levi elfelejt ezt-azt, srácok nem pakolnak ,de kit érdekel, ők legalább NEM PAKOLNAK, L legalább ELFELEJT ezt-azt...
ők vannak. És ez olyan biztonságot ad, mint semmi más...
sok sok sok sok sok erőt a feleségnek/anyának, aki itt marad a csöppökkel... :cry:
zsancikant

Marc:
Az a bajom az ölben etetéssel, hogy nem megy... Képtelen vagyok egyik kezemmel csomagban tartani (a gyereknek olyan ereje van, hogy komoly fizikai megterhelés egy kis lazító torna is :roll: ), a másikkal meg etetni. Sajnos a tápizás is már csak a kiságyban ment. Meg a szopi is csak fekve volt jó igazán...

Tényleg, azt már megosztottam veletek, hogy kidolgoztam a Miért nem tudtam szoptatni elméletemet? Valószínűleg emiatt a hülyeség miatt. Sosem értettem anno, hogy Rékának miért nem kellett a bal cicim... Hát mert nem tudta odafordítani a fejét... És miért nem volt neki kényelmes sehogy... Mert feszítette magát... Csak fekve tudott rendesen szopizni, de az én méhcsípéseim fekve nem nagyon értek el hozzá...
Ez azért jó, mert legközelebb fogom tudni... :roll: :roll: :roll:

Szrek:
Hát ha ez neked irigylésre méltó, irigykedj csak :P :P :P :mrgreen: :mrgreen: Zolim annyira nem kultiválja... 8) 8) 8)

Kisün:
Részvétem a barátotkért!!! Sok kitartást és +-t a családnak!
Nyáron uez volt a keresztfiam ovistársának apukájával... Ő az életbiztijét indult aláírni :cry: :cry: :roll: :roll: :roll:

nukada

Vera :) Hát ez tényleg :(

Votivia :) Én ma olvastam többször is, de a billentyűzet el van zárva a festményállvány mögé, igy hozzászólni csak Dominómentes időkben tudok :lol:
Jesz JB-re-! Ójesz :) Láz csökkenőfélben, egyéb tünet nincs de alszik a csipetke édesen - miután befalt egy nagy tányér mazsolás puliszkát és egy köcsög csipkebogyólevest. Imádom, hogy ennyire tudja, mi kell neki :) Szépasszony is bevetve, biztos az is segitett.
És én is épp irni akartam, hgoy kedvenc nevű testvérpár ismét a páston versenyben :lol: Reggel 6 óta kábé 18 ezerszer kellett megnézni Tistit és Jijit a képen :lol:

Fibi :) hát talán azrét, mert ami nem izlett neki, azt nem is ette meg :lol:

Tinu :) köszi, én is igy gondoltam,akkójóvan :)

Szrek :) Én is kikötöttem, hgoy csak egyénire megyek, mert voltam már Enüdnél egy párkapcsolati tréningen száz éve, ott volt egy efféle ámde lebutitott változat és a csoport összetétele borzasztóan befolyásolta az eredményt - negativ irányba. persze kiváncsiságból meg többedik alkalommal már érdekes egy csoportos is, de amikor a ngy gáz van, akkor én tutira akarok menni :lol: Úgyhogy én is antiszociálok veled : )
indianyo

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: