A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Beusom!
Istenem, de boldog lennék!!!!!!!! Köszönöm, amit írtál!!!!!:D
Úgyis lesz gyermekünk, Ti csak ne aggódjatok!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D

Zsembike!
Fúúú, nem nagyon megy nekem sem. 5perc volt ma az ellipszistréneren eddig, amit tettem, de próbálom majd rávenni magam, mert mindig beválik, amit Apánk javasol.:-)

Yamikám és Beusom!
Hétfőn menjünk mozizni vagy valamit közösen, felvidulni, ok?!!:-)

Nóczi!
Azért még reménykedem mind3 leányzó esetében, ne hagyd abba még Te sem!!!;-)

Albi!
Pusszantás Petidnek!!:D:D Édes név, én is naon csípem!!!:D
Iron-dokink milyen terhesgondozó? Biztosan jó és alapos.
Köszi az instrukciókat!!:-)
Szuper ez a Bálint Analitika! Köszi!!:-)
Én szeretném megtudni az egyéni parát, ha lehet és nem tolakodás... :oops: :oops:
bodza2005

Tatu!
Ezt nem értem. Hogy miért kell minden kezdés előtt vérvétel????
Ezt a kérdést.
Bármi változhat 3 hónap alatt és még szép, hogy Apánk gondos és alapos, így tudnia kell, miből indul!!!
bodza2005

Tatus!
Ez mit jelent? "Mesélte, h vki Apánkhoz jár, és a 3. babával próbálkoznak lombikkal."

Leírtam, hogy volt. Nem mondtam semmit, csak előhúztam a mappát a logóval. Ő láthatóan azonnal tudta, miről van szó és kedvesen mosolygott, úgy éreztem/láttam, jólesett Neki.:D:D:D
bodza2005

Ezt a Nyírős vv-es néni kérdezte, mi tudjuk, h változhat bármi.

Milyen az a "Kispintyes" hozzáállás?

Hogy jobb kedvre derüljetek:

http://www.edestenyek.hu/

Anikó
tatulány

Van már 2 gyerekük, akik szintén Dévais lombikos babák és most a 3. babával próbálkoznak.

Nem értem, eddig úgy tudtam, h a TB 5 beavatkozást, vagy max. 2 gyereket finanszíroz...tehát ha pld. az elsőből ikrek lesznek többet nem lehet próbálkozni.....saját pénzen persze igen.

Anikó
tatulány

Tudom, értettem, hogy a néni kérdezte, de elképesztő, nem???

Köszi a vidámat!!:D

Puszika, du. jövök, ha még lesz valaki.

Pusssssssssz mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
bodza2005

Bodzi, drága! A hétfői mozit tegyük el máskorra jó?? Hétfőn megyünk vissza Apánkhoz és nem tudom mikor fogunk végezni. A munkából nem tudok előbb eljönni, mert hétfőn kezdek dolgozni 2 hét után. De máskor elmehetünk, remélem hamarosan összehozunk valamit!

Tatu, én is küldök majd Neked egy mézes süti receptet. Én anyukámtól tanultam, és ez azonnal puha lesz, nem is kell vele pár napot várni. És naon finommmmm!!! Én szinte minden éveben megcsinálom. Előkeresem és elküldöm. De lehet hogy még most amíg itt vagyunk anyuéknál előkeresem és elküldöm.

Bea
beus77

Lehet csatlakozni a mozisokhoz????

Beus: várom a mézes receptet, és köszönöm.
tegnap már annyira aggódtunk érted, h majdnem SMS-t írtam, de gondoltam, h mi lehet a távolmaradásod oka :cry:

Úgylátszik a 2 hét pihenés sem tutti.

Anikó
tatulány

mézeskalács-recept /nlcafe-ról/:

55 dkg liszt,
30 dkg vaj vagy margarin,
2 tojás sárgája,
10 dkg porcukor vagy darált barnacukor,
10 dkg méz,
1/2 evőkanál őrölt szegfűszeg,
1/2 evőkanál őrölt fahéj,
1/2 kiskanál szerecsendió,
1/2 kiskanál gyömbér,
1 kiskanál sütőpor,
4 dkg kakaó

3 napig kell állni hagyni, majd 180- 200 fokon 5-6 percig sütni.

én tavaly próbáltam, nagyon fini volt, nem nőtt meg óriásira, igaz nagyon vékonyra nyújtottam.
jó kis sütőforma-szettet kaptam hozzá.
erről jut eszembe - a bécsi adventi vásárban láttam ilyet régebben, idén is kimegyünk, annyira hangulatos.! ajánlom nektek is, jót tenne csajok nektek, akik most el vagytok keseredve!! mi 7-én megyünk, muris lenne vkivel ott összefutni!! :-)
szépem

ja és tényleg csak ilyen rövid ideig sül, s tény hogy másnapra puhább, de akkor sem beton, mikor kisül, hanem olyan kekszes.
szépem

Köszönöm az aggódást. Azért nem jelentkeztem, mert nagyon ki voltam/vagyok. A férjem is kérdezte, hogy miért nem írok Nektek. És mondtam ,hogy azért mert nagyon szeretlek benneteket és nem akarom a hangulatot rantani a negatívságommal. De olvastalak folyamtosan Benneteket. És a szívem szakadt meg amikor azt láttam hogy hiányoltok. És ma már nem bírtam és jelentkeztem. Bár a szüleim és férjem is gondoskodtak róla, hogy kicsit jobb kedvem legyen. Fincsi bort itattak/itatnak velem. :oops: :oops:

Már küldöm is a receptet:

1/4 kg méz, 1/2 kg liszt, 10 dgk vaj, 10 dkg porcukor, 1 tojás, 2 tojás sárgája, 1 kávéskanál szódabikarbóna.
A meleg mézben feloldjuk a vajat, hozzáadjuk a többi hozzávalót, és simára gyúrjuk. Citromhéjjal, fahéjjal és szegfűszeggel ízesíthetjük a tésztát. 1/2 cm vastagra nyújtjuk és szaggatjuk. Tetejét tejfölös tojássárgájával megkenjük. Dióval díszíthetjük.

Én nem szoktam bele fahéjjat tenni, és nem dióval díszítem, hanem - miután kimaradt 2 tojás fehérje - összekeverem a tojásfehérjét porcukorral és abból szoktam rárajzolni különböző mintákat. És amikor megkenem a tészta tetjét, akkor csak sima tojássárgájával kenem meg, nem keverek bele tejfölt. Nagyon egyszerű, és nagyon finom.

Bea
beus77

Albi - szerintem most nagyon jót tenne nektek ha belefognátok ebbe a kapcs.analízisbe, nem idegeskednél talán a köv. vizsgálatig! hányadik alkalommal jött össze a bébi?

Nóczi - azért mindenesetre jó, hogy nem kenődtél el végleg. és hidd el, nem kell az idők végezetéig szurizni, most már majd csak mindenkire rákerül a sor...

mozizásban én is benne lennék, vagy bármi más. mi van az Árkádos talival?

Vass doki melyik kórházban is szül? :) /azt mégse írhatom , hogy 'szület'/ :)

A stasztikáról az a véleményem, hogy mindenképp kétesélyes a dolog. vagy van bébi, vagy nincs. így , ha optimisták vagyunk, mindenki 50%-kal indul minden egyes alkalommal!!!!!!!!!!!!!!

(ettől függetlenül fejberugnám a törvényhozókat, már csak azért is, mert nemtom mi alapján számítanak fel egy icsire kb. 450e ft-t, miután minden dolgozó megkapja a fizetését a munkájáért, a táptalaj meg nem gyémántból van... ja ez hülye példa, mert a gyémántnak is a valós értéke minimális, mert annyi van belőle mint a szemét, csak hát ugye nem mehet a piacra. hogy én milyen okos lettem hirtelen..... ) :)
szépem

Tiszta hülye vagyok!!!! Mindig elfelejtem leírni a kitűzőt. Többen kérdeztétek, hogy milyen. Négyszögletes alakú, és kívülről műanyag borítású. Van hozzá papaírlap, amire azt lehet bármit lehet írni, de szerintem matricát is lehet rá ragasztani. Az én véleményem az, hogy az előre méretre vágott papírra kellene rányomtatni a logót, beleteni a kitűzőbe és kiakasztani magunkra. Ha kell, én kinyomtatom otthon és odaadom mindenkinek. A kitűzőt egyébként csak fel kell csíptetni a ruhára nem kell átszúrni.

Bea
beus77

Köszönük mind2 mézest :P

Szépem: összegyúrva 3 napig állni hagyjuk???

Beus: Neked meg dádá lesz,
"és nem akarom a hangulatot rontani a negatívságommal"

- ilyet nem szabad mondani, ide nemcsak az örömhírekkel kell jönni, ha baj van akkor is, mi vígaszt adunk egymásnak, felrázzuk akit szükséges és erőt adunk a folytatáshoz........és ahogy látod sajnos több a rossz hír mint a jó.

Nagyon jó, h van ez a topic, nem is tudom, hogy lehetne végigcsinálni úgy, h nem beszélünk ennyit róla, nem segítünk és nem vígasztaljuk egymást.
Köszönöm Nektek!!!!! :D :P :D :P :D :P

Anikó
tatulány

Vass doki a Szent Imrében "szül" és van neki magánrendelője, itt a Babaneten is van 1 topic, ott megvan a honlap neve is.

Tali: miután kiderült, h ZEL-ék mikor lesznek pesten, sztem a nálunk tartandó kézműves talit igazítsuk hozzájuk, ha jól számolom 1-2 hét múlva?

De ettől függetlenül egy mozizást belőhetünk jövőhétre.

Anikó
tatulány

Tudom Tatu, hogy ide nem csak jó hírrel lehet jönni. De én olyan hülye érzékeny vagyok, hogy ezt a hsz-edet amikor elolvastam, most is végigcsorgott a könny az arcomon.

TI ANNYIRA ARANYOSAK VAGYTOK!!!!!!

Bea
beus77

Nekem a kézműves tali jó 1-2 hét múlva! Meg igazából bármikor jó.

Hanyatka, már kérdezni akartam, hogy nem akarsz jönni hozzánk ablakot pucolni??? :lol:

Bea
beus77

Beus - szupi a nem kitűzős kitűző!! :) köszönjük! majd a költség-dolgokat is mondjad ám!!
az nem baj, hogy érzékeny vagy, legalább kijön belőled,s megkönnyebülsz!

Tatus - igen, 3 napot állhat, én hűtőbe tettem addig.
szépem

Szépem, ne hülyéskedj az anyagi dologgal!!!!!

Bea
beus77

Tatus!
Mozizni még szép, hogy gyere!!!!:D

Kitűző!
Királyság! Köszi!:D

Beus-Szépem!
Köszi a recipéket!
Lehet, hogy mindkettőt kitróbáljuk idén a Barátnőkkel!!:-)

Zelék a 26-i héttől lesznek itt! OK!

Ha nekünk minden végi tud menni, akkor az Uh karácsonykor vagy előző nap lenne... Ez érdekes lesz... Akkor viszont csak jó hírt szeretnék kapni! Halljátok égiek és Apánk?!:D:D:D Ezt megbeszéltük?!:lol:
bodza2005

Te vagy aranyos Beuska!!!:D:D:D
bodza2005

Yamitás!
Ölelés...
Azért még ne add fel teljesen, kérlek szépen! Csak készülj fel lelkileg, de ki tudja...;-) Úgy szeretném Neked!!!!:-)

Beus!
Milyen aranyos a Párod!!!:-)
bodza2005

Nagyon köszönöm lányok... :)
Beusom, érted is sírtam egy kicsit ma.. nagyon röhejes volt.. mint egy igazi szappanoperában..bőgtem mint az albánszamár, kis szipogás, megnyugvás, pillanatnyi csend, eszembe jutottál és vááááááá kezdődött előről..de esküszöm nagyon jól esett..
Örülök, hogy újra itt vagy Te is.. bár megmondom őszintén jobban örültem volna, ha huszonkilenc vigyorgó arcocskával jelentkezel be.. :( legközelebb, jó??
Bodza, albi, szépem, tatusom, (ha valakit kifelejtek fogjuk most az elmeállapotomra) nagyon köszi :) a gyógyszereket szedem, mert tudom, hogy a morgós maci milyen komolyan veszi ezt..
meg konkrétan olyan szép a cicim tőle, mint még soha semmitől legalább még nézegetem pár napig :lol: :cry: na, jó morbid, de ez van...
hétfőn reggel megyünk, hajnalban ott feszítünk majd a klinika ajtajában.. dolgoznom kell.. azon a ROHADT helyen.. dehát most hogy váltsak?? áh, szarság.. hú, de egyszer hogy bemosok ennek a kis szarházinak (főnököm) a táppénzes papírommal, hogy ..........
már szinte érzem az íííízééét :D:D
szóval akkor ha okt 29 volt a transzfer akkor jan 29 után kezdhetjük a következőt?jól értem?

bodza, igen az a legkevesebb hogy hétfő délután iszol velem egy kávét, eszel egy palacsintát vagy bármit.. 8)
yamita

Bodzim nekem jo szerdán is ha odaadod a logonkat.

Yami én még azért kicsit bizom hátha.
Azért jo hogy van a mi kis közösségünk én is mindig megnyugszom töletek.

Tatus már ugy várom ezt a kreativoskodást bár én elég ügyetlen vagyok.
Mézes süti nyam nyam most ugy megenném.

Andi
zsembi

Szépem nagyon jól hangzik ez az adventi vásár.

Andi
zsembi

Yami - ha okt.29-én volt a transzfer, akkor a köv. transzfer lehet jan.29-én! vagyis nem február, hanem január közepén mehet a móka!! jelentkezz be hétfőn januárra! (már ha a menzid úgy jön ki...)

Zsembi - igen, nagyon szupi a vásár, hangulatos, illatos, színes. tömeg persze van, de hát az velejárója. sikerült futni?
szépem

Sziasztok!

Yami, Beus!
Annyira sajnálom! "Valaki mondja meg milyen az élet, valaki mondja meg miért ilyen?"

Kép

Nóczi! Biztos semmi remény? Láttunk már "csodát"! Kérlek ne add fel.
finch

Jó estét minden csajszinak!

kiütött a nátha jó fosul vagyok, most olvastalak végig benneteket.

Jaj édes Istenem, Yami, Nóczi Beus. Hát bőgtem egyet veletek

:cry:

Nehéz ilyenkor bármi okosat mondani, de egy biztos fel kell állni belőle és kezdeni mindent előről. Tudja ezt mindegyikőnk.

De jó kis karácsonyi mézeskalácsos hangulat van itten. :)
andi67

Yami irtam neked. :)
andi67

Yamitás!
Ez a cicis dumád!!!:lol::lol:
Kékszeműnek hogy tetszik??:lol:
Hát minimum benyomjuk a palacsintákat!!!!!!!:D:D:D

Zsembike!
Szerda OK!:D
Futottál cicidobáló?:lol:

Andikám!
CITROM kifacsarva 3x!!!! Gyógypuszik Neked!!!:-)
bodza2005

Jó éjt Csajok!!!
Szép álmokat!
Pusza
bodza2005

Édes Kicsi Lánykák!

Veletek vagyok lélekben, veletek bőgök (férjem nagy szemeket mereszt: "Mi bajod van számítógépezés közben?" AZt hiszi dolgozom) olvaslak is Benneteket csak most alig van pár percem, dolgoznom kell úgy hogy a netről anyagot gyűjtök egy tanulmányban...

ÉS igen LESZ NEKTEK IS BABA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NEKem is a 2 sikertelen után egyedül otthon kellett egy szilvesztert végigcsinálni, aztán a 3. sikertelen után azt mondtam, hogy ha nincs ott velem a férjem, lehet megyek fel a tizedikre és ugrom....de sikerült és Nektek is sikerülni fog, és ki a fene tudja hogy nálam a z ICSI után 2 évvel meg miért jött össze spontán is....

LESZ NEKTEK IS BABA!!!! OTT FOG BŐGNI A KEZETEKBEN ÉJSZAKÁKON ÁT!!!!!!

Legszívesebben ott ülnék Veletek Apánknál, meg szorongatnám a kezeteket a műtőben (Hú de hogy bőgtem én a beültinél is, már annyira kivoltam), de egyszer Isten bizony odamegyek amikor ott vagytok többen!!!!

bea
öreganyu

Kedves Tatus és Bodza!
Aranyosak vagytok. Terhesgondozásra is Vass dokihoz járok, és Nála is szeretnék szülni, bár nem biztos, hogy ráér. Eddig háromszor műtött a Szt. Imrében, és az egyik ezekből olyan volt, amit nem vállalt más doki (de erről nem írok többet). Szóval végtelenül megbízunk Benne, férjem is. Az egyéni félelmem pedig nem alaptalan ugyan, de felesleges, ezért inkább megtartom magamnak :wink:

Kedves Szépem!
7 stimum volt és 6 beültim. A Down-kór kromoszóma rendellenesség, vagyis nem megváltoztatható, sőt nem is gyógyítható, én azonban sosem hittem, hogy a várva várt kisgyermekünk beteg lenne. Úgyhogy már szinte egyáltalán nem is idegeskedem. Ezeket a vizsgálatokat akkor is elvégeztettük volna, ha nem mérnek rossz AFP-t, csak a múltkor lebeszéltek minket róla az Istenhegyin. Neked milyen információid vannak a kapcsolatanalízisről?

Kedves Yamita, Beus!
Amikor ott lesz a pocitokban a babácska, vagy bababácska, minden előző rosszat, reménytelenséget, gyászt teljesen el fogtok felejteni. Most ez messzinek tűnik, pedig csak hónapokra van...

Kedves Öreganyu!
Ez nagyon kedves gondolat.

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Sziasztok!

Ne haragudjatok, de meg sem próbálok mindenkihez egyenként szólni.

Szóval a múlt héten volt egy pillnatanyi éééééramszünet. Na ez egy pillanat alatt kinyírta a gépünket. A régiből mára a dvd író maradt.... Majd megvesztem, annyira hiányzott a csapat. Komoly a függőségem.

Visszaolvastam az elmúlt tizensok oldalt. Laza másfél óra alatt. Pedig én tényleg gyorsolvasok. Ha könyvet, akkor átnézek a lapon, és tudom, miről van rajt szó. Most soronként olvastam. Sírtam, nevettem.... Egy csomószor szinte fájt, hogy nem tudtam a történetben benne lenni. Mármint csak olvasom, de akkor olyan jókat lehett volna még írni....

Pénteken voltam Apánknál. Bodzával nagyon jól szórakoztunk, míg sorra kerültünk. Mentem az Uh-s szobába, majd félig levetkőzve kilibbentem Apánk elé, aki már a monitornál ült, várt, és megkérdeztem, milyen a kedve. Nézett érdekesen, furcsán, majd jóóóóól szétterpesztettem a lábtyűs lábujjaimat.... Na jót nevettek Ágikával, és mondta, hogy így most jó a kedve.

Nnnnna, szerdán én is megyek Uh-ra!!!!!! Tudjátok, napraforgós mappa. Holnaptól böködöm magamba a Gonalt és a Menopur-t.
Hála mindennek, bárminek befértünk a novemberbe.

Bodzám! Annyira akartam mondani, a váróban: Képzeld, kaptam, amikor a gépünk még jó volt egy emailt. Valami kis izés, kínai horoszkópos, csináld végig és küldd el 5 embernek, vagy ihaj csuhaj de sz@r lesz neked 7 év című remek kis levelet. Á, mondom, egye fene, játsszunk. Felsoroltam papírra, ceruzával, amit kért.... Te vagy a szerencsecsillagom......

Jaj, hadd meséljek...Ma bejött a húgom, meg anyukám a boltba. Mesi támaszkodott a pultnál, és mosolyogva figyelte, anyuval miről beszélgetünk. Levette a kabátját, meg sapiját, fogta a kezében. Aztán egyszer csak lehajtotta a fejét,és tök mély torokhangon csak úgy mmmmm mmmm, és úgy ingadozott, majd szépen lassan összecsúszott , elájult. Sikítoztam, amíg a három lépést helyből átugrottam hozzá. Hú, most is bőgök. Szóval egy mozdulattal megfordítottam, meg a bokájánál fogva kihúztam a polc mellől a bolt közepére. Lábát kapásból a vállamra támasztottam ahogy térdeltem mellette, fogtam a kis pulzusát a nyakán, amikor egyszer csak felnézett, hogy mi van??? Berongyoltam vele az ügyeletre. Ott kérdezték, evett-e ivott-e rendesen. Hála istennek, igen és valószínűleg az volt a gond, hogy kamasz a szentem és a hormonok kezdenek dolgozni, meg hirtelen nőtt nagyot, meg fogyott. Szóval tkp semmi baja..
Az egész nem tartott 8-10 másodpercig. Most elhiszem, hogy az ilyen helyzetek hihetetlen erőt hoznak ki az emberből. Emese olyan magas, mint én, de 7-8 kilóval nehezebb. Amikor már magához tért, lett egy kis színe a szájának, arcának, úgy térdelve, a sarkamon ülve simán az ülembe vettem és ringattam, szorítottam magamhoz, mint amikor picike volt.
Sose láttam még ilyet. Talán, ha nem a saját hugim, sokkal könnyebben viselem, de akkor majdnem megőrültem, úgy féltettem.

Hú, jó kis zárszóm lett. Bocsesz, de még mindig le-lepörög előttem.

Jó éjt kincsecskéim...
Pusziiiiiiiiiiikaaa:

Kép
Kép
Kép
zel

Beus:
itt mindenki hiperérzékeny, Ti meg most méginkább. Én a 35 évem alatt összesen nem bőgtem annyit mint az elmúlt 2-ben :cry:

Yamita: legalább a szép cicikért megérte, de lesz Neked még ilyen ha babás leszel!!!! Hétfőn ha mentek Apánkhoz, megkérdezi, h mikor akarjátok folytatni....gondolom amint lehet, ad 1 konzi időpontot kb. 1 hónap múlvára és ha jól jön ki a mensid, jan. közepével kezdhettek, lényeg, h jan 29 után lehet csak a beülti.

Andi: kúráld magad, sok tea, meleg ágyikó :lol:

Öreganyu:
nagyon aranyos vagy, Te aztán tudod, h mit érezhetünk.
Amikor ott sírt éjszakákon át a baba a kezedben visszagondoltál az elmúlt évekre????

Albi: Vass doktor is nagyon-nagyon rendes, első stimumat ő csinálta.

Anikó
tatulány

Yamitám, Beusom, annyira sajnálom. :cry: :cry:
Kérlek benneteket, ne keseredjetek el. Sírjátok ki magatokat nyugodtan, akár nekünk is, azért vagyunk itt, hogy vígasztaljunk benneteket. Én mindíg ordítva bőgök, amikor hazaérek Apánktól.
Nem baj az, megkönnyebbül az emberlánya tőle.
Aztán felszívjuk magunkat, és jöhet a következő. :D

A három hónap a stimu első napjától számít, nem a beültetéstől. Nekem mindíg így számolta Apánk.

Asszem az én Mensi nénim gyalog és járókerettel közlekedik, mert mindíg csak barnázgatok. Pedig úgy átvettem volna Tőled Beus! :?
katóc

Szijjjjja Zel!!!

Vééééégre, hogy újra itt :lol: má hiányoztál.
Örülök, h belefértetek az idei évbe!!!! úgylátszik a lábtyű a védjegyed lesz :P

Szegény hugi, jó hogy nincs komolyabb baj, jól megijedhettetek.

Anikó
tatulány

Sziasztok!

Nekünk anno Apánk "csinálta" a lányunkat, a régiek talán még emlékeznek rám :lol:
Szoktalak benneteket olvasgatni, a mézeskalács receptet le is írtam.

Akinek nem sikerült, sok kitartást kívánok nekünk is 3-ra jött össze a baba, de megérte mert hihetetlen sok élménnyel jár, és fantasztikus mikor odabújik, és ezt mind Apánknak köszönhetem.

Igazából azért is írok ide, mert a tanácsotokat szeretném kérni.....

Jövőre szeretnénk hozzáfogni a kistesóhoz, és nem tudom mikor lenne érdemes felhívni Apánkat, hogy megbeszéljük a teendőket. Olvastam, hogy még nem tiszta a pontrendszer, meg várólista van, de ezt ti jobban tudjátok. Érdekelne, hogy mennyivel előtte kell vagy érdemes szólni neki, ha fel akarok kerülni a listára.

Előre is köszönöm a válaszokat.

Kép
Kép
bbeti

Bbeti, szerintem nyugodtan telefonálj akár már most, biztos, hogy kell egy csomó vizsgálat, legalább ezt letudjátok és nem kell kapkodni. Van úgy, hogy a konzultációra is pár hetet várni kell.

De jóóóóó, Neked már van egy Nikid! :D :D Nem akarok tolakodónak tűnni, de elmeséled nekünk újaknak, hogy hogyan jött össze?
katóc

Kedves Yamita, Nóczi és Beus!
Ne adjátok fel! Nagyon sajnálom, ha nem sikerült, de az első napi kiborulás után fel kell állni és folytatni kell. Ez egy türelemjáték. Össze fog jönni, egyedül az időzítés a kérdéses. Nehéz érzelmek nélkül csinálni, nekem a 8. sikertelen lombik után is olyan sírásom támadt a klinikán, hogy csak nézett mindenki. Ezt le kell vezetni, ki kell bőgni, el kell mondani, hogy mennyire szerencsétlenek vagyunk. Ez az esemény napja. Másnap fel kell ébredni és új lapot kell nyitni: a következőre kell koncentrálni.

Éljétek tovább az életeteket, foglaljátok el magatokat a munkával, esetleg csináljatok a párotokkal programot, úgy hogy már tudod, hogy mikor kezdődik a következő beavatkozás.

Yamita: tudod hányszor képzeltem el én is ezt a képet a felmondásról, illetve táppénzről? Gondolj arra, hogy a következő alkalommal ezt meg tudod tenni mosolyogva!

Zsembi, ne aggódj a punkció miatt, mert az aggódás nem tesz jót, hidd el minden rendben lesz. Aki ilyen gyorsan helyreállítja a méhnyálkahártyáját, stb. annak egy punkció nem nagy kihívás :lol:

Albi: én sem csináltatom meg a magzatvízvizsgálatot, már meg is mondtam Apánknak, aki nem őrült, de tudja, hogy makacs nő vagyok. Szerintem jó döntést hoztatok!
kiscsiko1

köszi-köszi és köszi :)
én ma már sokkal jobb kedvvel ébredtem és már el is kezdtem számolgatni, hogy mikor kezdhetünk! :) tuti lesz még hullámvasút, de talán a nehezén túl vagyok.. a férjem kevésbé :cry:
CSAJOK, HA ÚGY NÉZ KI, HOGY MEGJÖTT AKKOR IS VEGYEM BE A GYÓGYSZERT??????
előre is kösziiii puszi nektek..
kicsi beusom, hogy vagy??
yamita

Yami, küldtem privit.
katóc

Jo Reggelt kicsikéim.

Zel ugy örülök hogy megint itt vagy szuper hogy te is kezdesz.
A Hugidra meg vigyázz szegény ö is biztos megijedt. Én lány koromban állandóan elájultam a vérszegénység miatt. Nem lehet hogy ö is az?

Szépem, Bodzim tegnap lementem mondom megprobálok futni, na elfutottam fél háztömböt mikor a tüdöm majd kiesett és a sipcsontom ugy elkezdett fájni hogy utána alig tudtam hazasétálni.

Andi jobbulást kivánok neked.

Bodzim te mikortól szurod magad hogy beirjam a tábliba.

Yamim örülök hogy ma már jobb meglátod hamar itt lessz a következő.
Beusom te hogy vagy ma?

Öreganyú,Kiscsikó olyan jo hogy tartjátok bennünk a lelket.

Szederke hol vagy tessék jelentkezni drága.

Cseka????

Andi
zsembi

Kép

Andi
zsembi

Öreganyu!
Édes vagy nagyon!:-)

Albi!
Miért nem biztos, hogy ráér? Attól függ, hogy intézetes napja van-e Iron-dokinak? Ne hari, hogy ennyire érdekel...:-)
De kedves vagy, hogy Yamiék kis kedvencére utalva azt írtad, jön majd Nekik is bababácska.:-)
Mivel Te már régebben itt vagy, Tőled kérdezem elsősorban, hogy hallottál-e már olyan esetről, amikor az egyik petefészek hátracsúszik a méh mögé és ezért nem lehet megszúrni, szóval ilyen esetben mitől kerül majd vissza???
Örülök, hogy minden rendben volt/van/lesz Veletek!!!!!!!!!:D:D

ZelAG!
Jéééé, de jóóóóó!! Remélem, elvárás szerint fogok Nektek teljesíteni, mint szerencsecsillag!!!:D:D
Tesócskádnak puszi a buksijára!!:-)

Tatus!
Prividre válszoltam, drága vagy!:-):D

Kiscsikó!
Kedvellek!!:D

Yamitásocskám!
Akkor talán nem kellene, de hát lehet más oka is, terhesség esetén is előfordul, jaj, de nehéz ez, hogy mindig van valami bonyodalom!!:(
Holnap megölelgetlek és bosszúpalacsintázunk nutellásból!!!;-)
bodza2005

Zsembikém!
Hát, én sem remekeltem a futásban tegnap...
Hétfőtől szurizunk, szerdán Uh.
Mit csinálsz ma, Te kis restaurátornő?:lol:

Katócom!
Lehet, hogy túlságosan is küldtem Neked mensinénit, mert nálam 2 nap alatt lényegében elintézettnek tekintette a dolgát, ez még soha nem fordult elő. Remélem, ez nem baj vagy nem jelent bajt??? Apánk amúgy megijedt, hogy azért érkezett ilyen korán, mert ciszta lett, de mondtam Neki, ne aggódjon, tuti nincs, ha mégis, amíg az ágyáig elérek, elmulasztom.:lol: Ez így is lett, nincs ciszta.:D

Nem tudom, mi lesz, ha az 1ik petefészekre nem számíthatunk most az aktuális helyzete miatt (a méh mögé keveredett a drága...)? Menekül szerintetek? Pedig nem ússza meg a stimut.;-)
bodza2005

Cseka, Szederke! Tessenek jönni!!!:D

Szőke és Bébé!
NAGYON HIÁNYOZTOK!!!!!!!!
Légyszi írjatok valamit, bármit, akár azt, hogy most nem szeretnétek jönni egy ideig vagy nem értek rá, csak halljunk felőletek!!!!:D
Naaaaaaaaaa!!!:D

Cyprus!
Pusszantás Neked is drága!!!:-)
bodza2005

Na, megyünk egy kicsit kimozdulni, havat szeretnénk látni, de nem a városban!:D:D Dobogókőre szavazunk.:D
Délután jövök! Puszillak Benneteket!!!
Jövő héten küldöm a beígért, ám általam orvul elfelejtett fotókat!:-)
bodza2005

Bodzi, Tatus, Zsembi.

Köszi, ma már egy hangyányival jobban vagyok, de nyomom az ágyat ma és szigorúan és nyelem a teát literszám. Holnap hajnalban topon kell már lennem :D
Remélem nem befolyásol ez az állapot tüsző-növekedés ügyben semmit. ??? Bár futkározni ilyen állapotban egyáltalán nem tuok.

Bodzikám. de irigyellek a kirándulásért! De mennék én is inkább, mint itt az ágyban nyüglődni.

Yami örülök, hogy jobb lelkiállapotban van, lépésről - lépésre jobb lesz. Holnap dumálunk.

Öreganyu Te olyan jó fej vagy, milyen kedves gondolat, hogy fogod a lányok kezét.
:)

Zel sajnálom a tesód, remélem jobban van és soha többé nem ijeszt így Rátok.

Szederke......... :?: Jól eltűntél. :?
andi67

Kedves Yamita!
Igen, vedd be akkor is, szerintem. Ha hétköznap lenne, és telefonon azt mondta volna Dévai doki, hogy nem kell bevenni, akkor nem kell. De amíg az orvosod mást nem mond, addig szedni kell, de ha vérzés van akkor szájon át szokták.

Kedves Bodza!
Nem tudok receptet arra, hogy hogyan kerüljön vissza a petefészek a helyére, csak annyit mondanék, hogy a doktoraink elég ügyesek, hogy megoldják ezt a helyzetet. :wink: (Mellesleg nekem sosincs a helyén a bal oldali petefészek, egyszer meg sem találták a Szt. Imre kórházban az UH-n, mindenáron rá akartak beszélni, hogy biztos kivették valamikor.) Ne idegeskedj! Nagyon jó ez a Dobogókő, biztosan jót fog tenni. :wink: Jó kikapcsolódást!

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: