Sziasztok Csajocskák!
Nem írtam most pár napig, de olvastalak Benneteket folyamtosan. Csak valahogy nagyon magam alatt voltam/vagyok, és nem akartam itt rontani a hangulatot.
Egyébként nincsenek jó híreim. A szerdai barnázás nem múlt el, viszont nem jött meg csütörtökre ahogy vártam. Csináltam tesztet, olyan negatív lett, mint állat. Ma eljöttünk anyukámékhoz és mire ideértünk a meg is jött rendesen a pirike. Úgyhogy a 2 órás utrómat már be sem veszem. Szóval ennyit jelentett az 50%.

Hétfőn én is megyek Apánkhoz délután.
Yamikám, nagyon sajánlom, pedig benned bíztam, hogy legalább Te jó hírekkel jössz. Kb. ugyanazt érezzük.
Nóczi, Veled mizu? Teszt??? Leglább Te gyere jó hírekkel!!!
Kiscsikó, üdv. köztünk! Nem semmi amin keresztül mentél! Le a kalappal előtted! Én nem tudom végig tudtam volna-e csinálni! Vigyázz nagyon magatokra!!!!
Ági, örülök, hogy minden rendben! Te is vigyázz magatokra!!!! Feküdj, feküdj, feküdj!!!!!
Zsembi, drukkolok, hogy minden rendben legyen a tüszőkkel! De végül is Neked mikor lesz a punkció?? Szerdán vagy pénteken?
Bodzikám, grat a mensihez! Örülök, hogy még beférsz idénre!!! Remélem lesz eg karácsonyi babó! Legalábbis pozitív teszt!!
K. Ktai, sajnálom, hogy nem lett transzfer! Én voltam a példaképed??? Ez igazán nagyon jól esett! Amikor olvastam, szóhoz sem jutottam, csak bőgtem vagy fél órát a gép előtt. Remélem jövő hónapban Neked sokkal nagyobb szerencséd lesz! Drukkolok!!!!
Bocsi akit nem említettem, de nem jegyzeteltem, csak fejből írtam amiket szerda óta olvastam.
Ezer pusszantás mindnekinek!