A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Helló!

Köszi a tippeket a vasalós mintákról! :)

Karmen, te hol vetted azt a papírt, amire lehet nyomtatni?

Exi, sajnálom a vizsgát! :( Újabb hosszú hétvége jön most a másik mamánál, ha járunk Auchan felé, én is megnézem a bodykat!

Csajok, tudtok magánbölcsikről infókat írni nekem? Tesómék bölcsibe akarják adni az unokatesót, de nem tudják merre vannak magánbölcsik, milyenek a tarifák stb. Jöhet priviben is, minden infót szívesen veszünk! Köszi! :):)

Mi is voltunk ma Ringatón. :) Dénes kicsit meg volt illetődve az elején, aztán tetszett neki az éneklés, de végül rájött, hogy van a teremben bordásfal is, attól kezdve nem bírtam leszedni róla, simán felmászik a tetejére... :shock: Remélem legközelebb a bordásfal nem lesz újdonság, és jobban fogják érdekelni a dalok! :lol: :lol:

Közben rájöttem, hogy nem mérték el Dénest. :lol: Berci unokatesó is most volt mérésen, 85 centinek mérték, és Dénes simán 4-5 centivel nagyobb nála. :lol: Jó magas kölök lesz! :)

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Anett!
Mi használtunk először infacolt nem jött be!
Aztán jött az espumisan az sem jött be nagyon de talán már egy fokkal jobb volt!
de szerintem a tornáztatás jó ötlet mi is jó sokat pukizunk tőle!

Zita!
Megy privi!

Kép

Kép
Kép
zsanett26

Eszter! Dorónak nagyon boldog szülinapot!

Zsuzsi! férjem hozta, nem tudja hol lehet most kapni már másfél éve vette. Médiát javasolta, talán.

Használ valaki fülhöméröt? Csak mert Orsi nagyon nehezen engedi a popsiban mérést, vettem digitálisat, de össze-vissza mér, (pedig Omron), nekem max. 36 fok volt a saját testem eddig :( Szoval gondolkodtam ezért fülmérön, de látom sokan ugy hirdetik hogy használták pár alkalommal, ez meg gyanus, miért adja el az akinek bevált hogy bukja fele árát ilyen rövid idö alatt!!?? Szoval ez sem pontos? Elég lenne nekem ha pár tized pontos lenne, attol még látnám van-e láza. Milyen márka, tipus vált be valakinek?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok! :)

Dokinál minden oké volt, állítólag olyan a méhszájam, mintha nem is szültem volna, mint a beton! :lol:
Ma voltam UH-n is! Csajom nő, mint a gomba, már 1400g! :D
Átkapcsolta a doki a gépet 4D-re, nagyon jó volt, olyan szépen látszódott mindene! Éppen ásított egy nagyot! :lol:
Persze képet nem kaptam. :evil:
Megkérdeztem, hogy ez az a gép-e, amivel csinálják a fizetős 4D-t, mondta a doki, hogy nem, az sokkal szarabb. :shock: Csak azt nem értem, hogy akkor ez minek van???? :shock: :shock:
No mindegy, lényeg, hogy minden okés.

Exi :)
Sajnálom a vizsgát...
Mi is zömében tescos bodyt használunk, csak az a baj, hogy 86-os a legnagyobb, és azt már Boti kinőtte. Ill. kis jóindulattal még éppen elhordjuk. De Csajomnak most vettem akciósan 7 db-osat rövidujjút, meg 3 db-os hosszúujjút.

Karmen :)
Nekem van olyan lázmérőm, ami fülbe ill. homlokon mér, de nem szeretem. Nekem sose mért még ugyanannyit, de nálunk az lehet a bibi, hogy Boti utálja, ha a fülébe nyúlkálok, csapkodja a fejét. Nekünk eddig csak a popsibamérés jött be.

Zsanett :)
Mindjárt írok! :wink:

Zsuzsi :)
Sógornőmnek van magánbölije. Ez Újszegeden van a Fő fasoron.
Zozo Vivije is idejár.
Szívesen megadom a sógornőm számát, árakról és egyebekről is ő tud pontos infót adni! :wink:

sznanna :)
Szép nagy babád van! :D

Kép
Kép
zituska28

Karmen!
miért nem hónaljban méred Orsinak?( nem csodálom h. nem csípi a popsiban mérést, azt csodálom h. eddig bírta...)
Én Vivinek ott mérem.

nekünk van fülhőmérőnk kb.2szer kipróbáltam és azóta a szekrényben pihen, nagyon megbántam h. megvettem, úúútálom.
nagyon megértem azokat akik eladják még ha bukják is felét, a szerkentyű tuti jó, csak ahogy Dancsi mondta már, tudni kell vele mérni, de nekem nincs energiám belejönni.

Zituska!
picilány jó nagy lesz mire kibújik :lol:
Vendég

Zituska! Küldd el légyszi priviben a sógornőd számát! Köszi szépen! :)

Karmen! Köszi szépen, megnézzük majd ott a papírt! Nekünk LivingLab fülhőmérőnk van, én szeretem, de tény, hogy meg kell tanulni kezelni. De Dénes is szereti, ő sem engedte már popsiban mérni.

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Sziasztok!

Zituska: Örülök, hogy minden okés a csajjal :wink:

Karmen: Nekünk homloklázmérőnk van. Sztem arra jó, hogy megtudd lázas-e. Arra, hogy pontosan mennyi arra nem :roll: De ha pl alszanak és úgy méred, akkor jó mert nem kell felkelteni...De pontos mérést sztem csak a hagyományos higanyostól kapsz...

Anett: Mi felváltva használtuk az Infacolt, Espumisant és a Gripe Watert+ masszázs, szélcső...azaz mindent bevetettünk, így tettül elviselhetőbbé Husigombóc napjait...

Sznanna: Tényleg jó husis a pofija csajnak :lol: És olyan kis formás :) Szééééépséges :D
A fájdogálás egyre gyakoribb lesz és egyre fájdalmasabb.. ez természetes velejárója a terhesség utolsó trimeszterének.... Kitartááááááás!+++++++++++++++++++++++++++

Sógyurmás infókat nekem is elküldenéd kérlek? :)

Ma az oviban töklámpást csináltunk a gyerekekkel, ilyen lett:
Kép A bal legszélső a mienk :)
Kép

Sötétben:
Kép Kép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Helló!

Enikő! Ügyesek vagytok! :) Jól néznek ki sötétben a lámpák!

Mit szóltok a hirtelen jött télhez? Ma akartam téli cipő vadászatra indulni, 1 napot késtem vele. :evil: Kíváncsi vagyok, mit szól Dénes a hóhoz, ez lesz az első rendes hó az életében! :lol: :lol: (Vagyis a 2. rendes, de az újszülött kora nem számít :)) Van egy csomó téli mesés könyvünk, meg a Kisvakondnak is vannak téli részei (imádja), de szegénykém sose érti mi az a hó, meg mi a szánkózás-síelés. :lol: :lol: :lol:

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Köszi a tippeket ,apa vesz ma Gripe Vatert-t is hátha bejön,tegnap nem volt vészes, nem tartott soká!

Még egy kérdésem lenne,lehet hülye,de nem tudom :oops:
Honnan tudjam,hogy hasmenése van e ???Fél órán belül 3 x fosizott,picit hígabb,mint eddig,dehát nekem az eddigi kaki is elég hígnak tűnik.AMúgy kedve jó!Hasmenésnél vinni kell dokihoz???Vagy arra mit lehet adni???
20140113113746

Anna! nagyon aranyos a baba, tényleg kis pufok! Norbi is ilyen volt a 4D:) (3840g, 56cm lett 37 hetesen) Örülök hogy jól vagytok! Nekem a magnézium nélkül valóban több gürcsöm volt.

Zozo! Azért mert irtad a digitális csak popoban mér jól, hónaljban sosem mért ugyanannyit, de még közel sme annyit mint a valós, ez vele a bajom (2 tipus sem). Nekem a max. höm még sosem volt 36 felett amikor egészséges vagyok. A higanyossal meg Orsinak nem akarom hónaljban, mert folyton izeg-mozog, azzal 10 percig kellene, de min. 5 percet a hónaljban is ki kellene birnia.
Popsira nekünk is nagy sirás van mindig, de az pontos és gyors csak ugy sajnálom szegényt, de biztos nem fájhat neki mert óvatos vagyok és be is krémezem a hömérö fejét mindig.
Köszi a válaszokat, igazábol pár tized pontatlanság nem lenne gond, ahogy irtam is de az durva hogy valaki max. 36 fokos mint a digitálisnál.

Anett! ha többször van hasmenése nagyon kell vigyázni nehogy kiszáradjon. Azt látod ha pl. a kutacsa beesik. Ha nem múlik a hasmenés szerintem is vidd orvoshoz. A Smecta szerintem pont hasmenésre való, nem? De nem tudom ilyen pici kaphatja-e már. Nekünk is hig volt mindig az anyatejes széklet, és naponta sokszor volt, de amikor hasmenése lett más volt szine, szaga, szoval egyböl látszott az hogy nem olyan mint szokott. AMugy ha nem vagy benne biztos, (én csináltam ilyet pedig tudtam hogy az) ugy vittem el orvoshoz a pelust hogy nejlonba csomagoltam hogy meg tudjam ott mutatni milyen a hasmenésünk. Szerintem a dokid nem haragszik meg ha megmutatod és tévedtél!

Enikö! Nagyon jol sikerültek a lámpák!!

Zsuzsi! Én tavaly jártam igy, olyan hirtelen lett nov. elején hideg hogy kapkodtam hol vegyek csizmát, meg sinadrágot, aztán olyan enyhe tél lett hogy nem is kellett a sigatyo (még jo hogy nagyobb volt és idén jo lesz) meg a csizmát sem nötte ki mert vastag zoknival szántam igy nagyobb volt az is. Orsi reggel szaladt hogy szánkozni akar, mondtam most ovi, reméljük du. marad valami kevéske. Tavaly csak 1x tudott szánkozni itt.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Ez már igaz 1 hónapos kép, de csak most retusáltam ki Orsi sebeit, (felrepedt a szája, orra)

Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kármen, a figyelő anyuka. :)
Én most estem kicsit kétségbe, át kéne menjünk majd Vásárhelyre a Diechmannba, de ezen a héten nem leszünk itthon...és Petinek kéne valami vastagabb cipő, ha már ilyen szépen esett a hó.

Anett, hát szerintem kapásból felismerhető, hogyha a babának hasmenése van.
Nálunk az alábbiak voltak: még rá sem tettem a pelust, bekakilt, volt, hogy ki se várta, hogy rátegyem. :shock: Sokkal hígabb, mint egyébként, átüt a legvastagabb peluson is.
A napi háromszori székelés szerintem még közel sem hasmenés, Peti a mai napig kakil egy nap ennyiszer... :roll:

Ági és
KépKép
exdeus

Enikő!
Nagyon jók lettek a töklámpások!

Lányok!
Látom sógyurmáról is volt szó.
Lehet,hogy Annának is ez van meg,de van egy könyv amit ajánlok:
Pető Éva:Sógyurma- Mozaik Oktatási Stúdió
Emlékeim szerint nagyon jó ötletek vannak benne.

Amúgy egyszerű sógyurmát így lehet:1 bögre só+2 bögre liszt+ 1 kanál olaj.Így nem szárad ki olyan hamar.Befolpackozva hűtőben hetekig eláll,és újra használható.
Szinezni jó pl. a őrölt pirospaprika,kakaópor,curry,meg ami a kezetek ügyébe akad.Temperát is lehet bele keverni,de ha száradás,v. sütés után kívülről festitek szebb színe lesz.Különösen,ha lefújjátok akril lakkal.Gyönyörűen fog csillogni,ha kivárjátok a száradási időt.(Ezt szabad levegőn érdemes mert be lehet a párájától ájulni..)
Tapétaragasztót akkor érdemes a masszájába keverni,ha különböző dolgokat akartok a díszbe nyomkodni:pl. szegfűszeget, babot,lencsét,v. gyöngyöket,így azok nem esnek ki,de biztonság kedvéért erre is mehet lakk.
Nagyon szép karácsonyfadíszeket lehet így készíteni.
Regény vége.
Bocs.:)

Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Sziaszotk!

Hasmenés téma:Nekünk is legalább enyiszer van kaki de néha még többször is de nem hasménes tutira.

Bocsi ennyire futotta el vagyok havazva ezer meg még egy kicsi a dolgom ááááááááááááá

Kép
Kép
zitacicu2

hasménes =hasmenés :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!

Anna: Édes kis husipók :)

Enikő: Nagyon jók ezek a töklámpások.

Megjártam ma a védőnőt. AFP 63 lett. (Mi lesz akkor fiú vagy lány? :lol: :lol: ) Nem estem még át a toxoplazma fertőzésen, vigyázzak...
És hétfőn megyek genetikai uh-ra 11.20-ra.
Dec. 10 megint védőnő :?

Bélelt cipője Grétinek sincs. Majd ma délután talán veszünk. Meg jó lenne valami vízhatlan nadrág is. Nem is tudom hol keressem.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Köszi csajok. Nem a 3 kaki miatt gondolom, hogy hasmenés, hanem hogy fél órán belül volt a 3 kaki.Amúgy ő minden kaja után kakil,szóval 3 óránként!De nem hasmenés lesz szerintem, mert azóta semmi nem volt szerencsére.
20140113113746

Sziasztok :D

Nekem nagyon tetszett a havazás. Kár hogy csak ennyi volt. Kittire gyorsan rá is adtam az overált. Ő elnevezte " hab"-nak a havat :P
A tejszínhab is hab a fürdőhab is hab meg a kefír is hab :P Először nem akart belemenni a hóba meg megérinteni, utána már persze nem tudta abbahagyni :lol:

Bea!
Mi a Severben vettünk szuper bélelt bakancsot Kittinek. 3200 Ft volt. Érdemes bemenni oda.

Enikő!
Klasszak a töklámpások!! Mindig csodálkozom hogy ennyire mész mindenfelé Zalánnal. Nekem tutira nem lenne energiám 3 gyerekkel ennyi mindent csinálni :oops:
Le a kalappal előtted!!!

Kármen!
Nagyon szép gyerekeid vannak!!!

Ti hogy álltok a Karácsonyi ajándékokkal? Mi Kittinek már annyi mindent vettünk hogy nem is tudom hova dugjam el.
Zsuzsu! Még kaptam FP zenélős könyvet. Szerencsére volt jó sok!!

Zsuzsi!
Mindjárt megnézem a Ringató honlapját. Biztosan látom Dinit ahogy a bordásfalon lógicsál :lol:
Mi majd jövő héten megyünk.

Szerintetek milyen építőkockát vegyek Kittinek? Összerakhatósat vagy csak síma egymásra rakhatósat? Túl sokféle van és nem tudom hogy melyik a használható.

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Sziasztok!
Jó kis havazás volt reggel, kár, hogy elolvadt! :(

Éppen tegnap vettem Reginek csizmát a Nagyáruház aljánál lévő boltba, 3500volt, nagyon aranyos, bélelt. Fiú bakancsok is voltak, jó vastag szőrmével!
Bélelt nadrágot, ami nem vízhatlan a Kínaiba vettem, bársony kívülről, szép lányos színekben van, 1850Ft volt. Vízhatlant a Nagyáruházban láttam, horrorisztikus áron, kabáttal együtt volt kb.12ezer! Én sokalltam!!!

Regiről új kép, meg persze a mostani nagy kedvencekről, a halakról:
Kép

Kép
kajla

sziasztok most csak gyors mert nem érek rá...béb a karomban, bogi vár a másik szobába jáccunk, és minnyá megyünk violáért meg a fejlesztőbe...

akartam venni csajoknak hótaposót, de nem találtam (csak a plázába néztem humanic+leonardo)
tudtok helyet ahol van, nem horror áron....???? :roll:
24-25 ös meg 28-as kéne... a plázába nem voltak ilyen kis mérteben.... :evil:

köszi este jövök...

ceniko
Szeged

megy valaki holnap a 10es ringatóra?

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Enikő!
Jó kis töklámpásokat csináltatok. Kár, hogy a mi ovinkban nem volt ilyen.

Reggel én is megörültem a hónak. Szabika még nem tudja, milyen a hó, esőnek hívta. Tavaly, nem volt hó. Remélem az idén lesz legalább egyszer egy normális, hogy lehessen szánkózni.

Téli cipőt nekünk is be kell szerezni.

Teszek fel egy-két képet a fiúkról. Kép A három fiú, Palicson.

Kép Zolika óvodai fotója

Kép

Kép
easabo
Szeged

Kinga!

Szerintem az egymásba rakhatós építőkockát vegyél, abból sok szép dolgot tud majd alkotni Kitti.
Nekünk nagyméretű legonk van, abból már a kicsi is tud tornyot építeni.

Kép

Kép
easabo
Szeged

Szia Emese,

korábban említetted, hogy van jó ács kapcsolatotok. Meg tudnád adni az adatait? Szerinted elvállal olyan melót is, ami csak nagyon kicsi? (Konkrétan a házunk végére hiányzik még egy dísz, már az anyag is megvan hozzá, csak ki kellene faragni és fel kellene rögzíteni.) Árban milyennek tartod őket?

Köszi, ha tudod küldeni az infót. Ha lehet priviként küldd már, mert itt nem mindig van időm visszabogarászni az infót:(

Mónika

vesm

Karmen!
értem, én digitálissal mérem neki hónaljba, nem vettem érszre h. nem pontos, igaz nem viszonyítottam más mérési eredményhez, bár ha Viv lázas akkor nem aprózza el, 39alatt nem áll meg.
viszont általában 1-2szer mérem neki, nem sűrűn, mert vagy mandulagyuszija van, vagy középfülgyull.(ill ezek voltak eddig) szóval nagyon lázas volt és fájt is neki, napokig kaptam a láz és fájdalomcsillapítókat, akkor is ha nem volt láza, de a végén már csak "érzésre" állíptottam meg a lázat.

viszont a popsibaméréssel nem kínzom, nem bírom, nagyon szenved tőle, ezért is vettem fülhőmérőt... lehet h. előkapom és gyakorolok vele mérni, lehet h. az unokáimnál már profi leszek :lol:
Vendég

Sziasztok!

Én is digitálissal mérem a lázat, általában popsiban szoktam, azt már tudom gyorsan használni. Nekem is van fülhőmérőm, azt szoktam csinálni, ha gyanu van a lázra, először azzal mérem meg.
Tény, hogy meg kell vele tanulni, nem mindig pontos, de biztos azért, mert még én sem tudom rendesen használni.

Gondolom, a harmadik gyereknél már jól fog menni. :lol:

Lányok!
A héten találtam rá a SZITI Egyesületre. Nőknek indítanak ingyenes vállalkozásfejlesztési képzéseket. Több féle programjuk is van. Pl.: Vállalkozásfejlesztési alapismeretek, Kommunikáció-fejlesztés, tárgyalástechnika. Stb. A már meglévő vállalkozások fejlesztéséhez is sok segítséget tudnak adni. Lehet különféle szaktanácsadásokon résztvenni: pl. jogi, karrier, grafológiai, mentálhigiénés stb.

Ha valaki (ő vagy a férje) rövid, vagy hosszútávon gondolkodik vállalkozás indításán, akkor szerintem érdemes megnéznie, jelentkezni a képzésekre. Ingyenes! Ha valakit érdekel szivesen átküldöm neki email-ben a szórólapot.

Mónika! Küldtem a privit.

Kép

Kép
easabo
Szeged

Sziasztok!

Emese: Köszönjük szépen a Ringató foglalkozást, szuper volt :D :wink: Megyünk jövő héten is :wink:
Szépek a pasijaid 8)

Pussssz

ceniko
Szeged

Mesi: köszi még1x!
Engem érdekel a képzés!

Kép
gyanixi

Easabo! A Hajlat u. közelében levő oviba jártok? Mert ugyanilyen a háttér a barátnöm fotoján is amit kaptak! Nagyon szépek a gyerekek! Az a mellény irtó csinos, mindig tetszett az ilyen. Igen, a SZITI nagyon jo tanfikat szervez, nekem is ajánlották már. Csak nekem beutazni, meg este késön érni onnan haza már nem jo.

Kajla! Elhiszem Reginek tetszik az akvárium, nekünk is van 10 éve de nagyon hamar elcsúnyul, én még mindig nem tudom rendesen kezelni

Zozo! Nem az a baj hogy nem pontos de hogy 35-36 fokokat mér hónaljban az már nagyon eltér a valóságtól. Nem tudom neked akkor milyen van, én vettem olcsóbbat majd ezt az Omront egyformán rossz:( Köszi az infokat, hát nem lettem okosabb vegyek-e fülméröt. Patiról uj kép?

Kinga! nekünk is egymásra rakható nagy kockánk van, jobban szeretjük ezt

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Bea: Az AFP nem 55-ig lány? => Kistesó fiú sztem. :D Kaptál cipőt meg nacit? Vízhatlan gatya Dorottyámnak is kellene... Még jó, hogy idén sem lesz hideg tél!!! :? :lol:

Karmen: A mi lázmérőnk is rendszerint 35-36-ot mér még popsiban is Dorónak. Pont most gondolkoztam, hogy veszek újat, de ezek szerint nem egyedi a probléma! :?
Én nagyon szeretnék homlok hőmérőt, nekünk olyan volt kiskorunkban, imádtuk, de az egyáltalán nem pontos, viszont arra jó, hogy közelítő értéket adjon! Ezzel csak az a gond, hogy eddig még sehol sem kaptam! :?
Gyerkőcök nagyon aranyosak! :D

Enikő: Mostanában vetted a homloklázmérőt? Hol lehet kapni? Mert a gyógyszertárakban nem tudtak adni nekem!
Nagyon tutik a töklámpások! Unokaöcséméknek is most volt szerdán az oviban tökfaragás! :lol:

Kinga: Szerintem is jobban lehet játszani az egymásba rakhatóssal, mint a síma kockákkal! (Saját tapasztalat! :D )

Szép délutánt!

eszter

KépKépKépKép
hefe

Karmen!

Igen, a Építő utcai oviba jár Zolika. Jó kis képek készültek róla. Nagyon jó fotó arca van, csak azt sajnáltam, hogy nem mosolyog rajta.

Enikő!
Örültem, hogy megismerhettelek, Zalán nagyon édes baba. Szuper, hogy tetszett a foglalkozás.

Niki!
De jó volt tegnap találkozni, legközelebb hozd fel Rékát is, Szabival biztos jól ellennének. Küldtem Edittel egy 8-10 Cd-t, válogass belőle. Ha megírod az email címed, elküldöm neked a SZITI szórólapját, már beszkenneltem.

Nem emlékszem már, ki írta, de az a sógyurmás anyag nekem is kellene. Zolika nagyon szeret sógyurmázni, most épp az oviban is gyártják a sógyurmát, legutóbb egy jópofa sünit csinált.

Kép

Kép
easabo
Szeged

Bea :)
Afp érték ilyen szempontból nem jelent semmit.
Nekem mindkettőnél ugyanannyi volt! :wink:
A lényeg, hogy minden okés, hétfőn Uh-n majd kiderül...legalábis én drukkolok hozzá! :lol: :lol:

Csajok!
Hol van, melyik dokinál jó minnőségű 4D Uh SZEGEDEN????
Úgy kedvet kaptam megint, de utazni ezért már nem akarok, a klinikán meg a szarabb gépet használják. :evil: (nem tudom, a jobbat mire tartogatják.)
Szeretnék portrét a csajról, és most lennék hozzá pont a legjobb időben!! (Czankhoz nem "mék" :oops: :oops: )

Kép
Kép
zituska28

Easabo! Akkor egy csoportba jár a 2 gyerek. Biuska anyukája a legjobb barátnöm! Szerintem Zolika egy kicsit mosolygott a fotón! Orsinak is csináltak most 6 beállitást, igazi mosoly neki sincs, pedig itthon szinte minden képe csupa vidámság

Zituska! A klinikára akkor átkerült a korházbol az a szuper jo 4D? Mert én ugy tudtam hogy nekik nincs jó minöségü, a korházi meg nagyon profi volt (még a kismamát is motorosan fektette le:):)
Medicenterben van 4D de nem tudok véleményt mondani

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Hú csajok, én ma úgy bevásároltam. Jöhet a tél! Vettem Grétinek egy szabadidő nadrágot, egy bélelt kord nadrágot, jó vastag, egy sínadrágot vagy mi a manó az, ami olyan mint az overall de csak nadrág (vízhatlan gondolom), egy hosszú ujjú pólót, meg az Assos srácnál egy csizmát. Mindezt 15 ezer magyar pénzért :o
A ruhákat a Sever centerben vettem, tényleg jó cuccok vannak, érdemes lesz gyakrabban kinézni oda. Viszont a cipők nekem ott nem jöttek be :(

És, akinek mostanában aktuális a cipővásárlás és 19-es lábbelit kapna a gyerkőc, az az Assósnál a Csillag téren tuti akcióba csöppenhet holnaptól. Ugyanis egy 19-es téli cipőhöz egy másikat ad ajándékba. Ez a másik ez asszem nem téli, inkább őszi/tavaszi cipő, de ezt nem tudom pontosan.

Eszti: Igen, de tudod tavaly is így volt, volt 1-2 hét hideg és aztán enyhe tél volt. Ki tudja mi lesz idén. Mindenesetre én most már költöttem meleg ruhákra, remélem kihasználjuk őket. :)

AFP ügyben én is 2 elméletet tudok (egyik szerint 55 alatt lány, másik szerint 50 felett----haha, Grétinél bejött, mert 53 lett akkor :D:D:D:D szal ő mindkét elmélet szerint lány, sőt kínai horoszkóp szerint is :D), és tudom hogy pont annyira megbízhatatlan mint a has formája, meg a kínai horoszkóp és társai, de most már nagyon szeretném tudni milyen nemű lesz tesóka.

Zituska: Köszi, és ha fiú akkor megyek hozzád ruhákat nézni. Van még? Legalább újszülött méretben? :D

Szilde, Zita: Hogy vagytok????

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Köszönöm a Ringatóval kapcsolatos válaszokat! Még két gyakorlati kérdés: van hely leparkolni bent a babakocsikat? És mennyire van meleg a Játékdzsungelben, hogy érdemes öltöztetni őket? Ja, és mi a telefonszám, ahol jelentkezni lehet a Ringatóra?

Rávasalós minták vannak a Mix üzletházban is, az emeleten.

Anett: Gripewater nekünk mind2 gyereknél bevált, olyan gyorsan hatott, hogy szinte hihetetlen volt. 4 hetes kortól lehet adni.

jégvirág: ezek az elméletek, hmmmmmmm… :) Én a holdnaptárasban hiszek, csak ezzel meg az a gond, hogy a fogantatás pontos idejét kevesen tudják… :)

Dóri megemberelte magát az elmúlt két hétben, 340-et gyarapodott. De továbbra is vacakul eszik, most nappal alig, éjjel viszont 3x is kelt… :( Nappal fejhetem, mert bennehagyja a ciciben, éjjel meg úgy érzem, enne még.:(

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Akinek 2 irányú bébiőrzője van az milyen? Tudtok beszélni a babához akkor is amikor ő üvölt? Vagy csak ha csendben van? És hány adapter van hozzá 2 vagy 1?

Jól bevásároltunk ezzel a használt bébiőrzővel :( Vissza fogjuk küldeni. Először is ocsmány koszos volt. Szerencsére a férjem munkahelyére érkezett, így ő szépen kisuvickolta, mielőtt az orrom elé tette. :lol: (Ezt én nem értem ha valamit el akarok adni akkor minimum rendbeteszem, és ha addig nem is törölgettem, akkor azért lemosom....no mindegy) Aztán 2 adapter helyett csak 1 van hozzá, és egyéb tartozékok is hiányoznak. A dobozon látjuk hogy minek kéne benne lennie, és nincs benne.
És kipróbáltuk, ha üvölt a gyerek és úgy akarjuk megnyugtatni nem lehet, csak ha tök csönd van, akkor lehet beszélni hozzá. Hát ennek így semmi értelme. És az érzékenysége is vacak, 1-esen ugyanolyan mint 9-esen.
9ezerért + postaköltségért azért ez így nem kóser.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Karmen :)
Igen, a kórházból került át a 4D-s uh, és gyönyörű képe van, de azzal nem csinálnak felvételt, meg képet Anyucinak, csak a másik szarról!! :evil: :evil: :evil: :evil:
Olyan bosszantó ez!!! :( :( :(
A Medicenterbe a Czank van, ott voltam anno Botival, oda nem megyek többet.

Szóval aki tud valami lehetőséget itt szegeden, az szóljon légyszi!!

Bea :)
Az újszülött motyók, meg a 62, 68-asok mind megvannak még, a csajok a nagyobbakból válogattak! :wink: (de azokból is van még)

Még egy kérdés!
Nem tudjátok hol van olyan bolt, vagy Manager shop, ahol exclusive nagyon designos managernaptárt, filofaxot (pl fémből, saját tollal, szgéppel egyebek) árulnak???
Ajándék lenne karácsonyra, de nem tudom, hol keressem. A Kárász u-iba már voltam, de semmi extra, nekem meg nagyon extra kéne, az se baj, ha drága!

Kép
Kép
zituska28

Zituska: http://www.managershop.hu/
A klinkán 4D uh-án voltak a minap a barátnőmék és nagyon jó felvételt készítettek nekik :wink: Láttam a dvd-ét! Sztem teljesen jó, bár nincs sok összehasonlítási alapom.. :roll:

Jégvirág: Én ehhez nem értek, de télleg gáz, hogy így küldték el. Hol vetted???

ceniko
Szeged

Kedves Édesanyák!

Újabb ingyen letölthető érdekességek kerültek feltöltésre a www.pszichologia.multiply.com oldalra Látogassatok el.

A lenti linken az "Érdekességek" menüpontnál találtok egy listát a feltöltött darabokról.

Sokak kérésére sikerült kedvezőbb feltételeket kialakítani a pszichologiai tanácsadásban: www.pszichologia.mlap.hu

barátsággal, Nisreen
nisreen

Enikő: Vatera

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Enikő!

Megvettem az 1000 ft-os kabátot. Annyi pízt megér :lol: Köszi az infót ;)
Vendég

Nórus!

Igen, van hely leparkolni a babakocsikat. A Százszorszépben egy külön terembe rakják és bezárják a foglalkozás idejére, a Játékdzsungelben is van hely a kocsiknak.
Szerintem elég meleg van a Játékdzsungelben, legalábbis a teremben, ahol a foglalkozás van.
Jelentkezni a 62/555-322 telefonon lehet (Játékdzsungel), vagy 20/542-8145

Jégvirág!
Csak a 19-es cipőhöz van akció? Azt hiszem megnézem én is azt a boltot, közel van hozzánk. Kellene Zolikának csizma vagy bakancs.

Kép

Kép
easabo
Szeged

jégvirág: húúú, ez gáz, sajnálom :( Kapcsolatba léptél már az eladóval? nekem negatív tapasztalataim még csak apróságokban vannak. Mindenképp küldjétek vissza!!!

zituska: én is a neten keresgélnék, tuti, hogy rengetegfélét találsz.

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Zituska!

Én Kecskeméten voltam 4 D uh-n, ott is nagyon jó volt.Itt én is csak a Medicentert tudom,meg a klinikát,máshol nincs.Kecsó nincs olyan messze,ha érdekel elküldöm a címet tel. számot.

Csajok!Vki tud takarítónőt ajánlani?????Aki megbízható!
Zituska!Akit ajánlottál hát nem nagyon jött be.Röviden: felhívtam,oké,menjek már el én hozzá megbeszélni a dolgokat,nekem már ez furi volt, nem neki kellene megnézni a lakást,hogy mekkora stb...na jó, átmentem a város másik felére, és össz. megkérdezte hol lakunk és megbeszéltük mikor jön (ezt telefonon is meg lehetett volna szerintem)Megbeszéltük hétfőn jön,10re,fél10 kor csörög, nem jön csak holnap 9-10 között.Oké.Kedden megjött 11re. Jövő hérte megbeszéltük a csütit, nem jött,délután elhívtam,kinyomta, és utána küldött 2 x sms-t, hogy hívjam fel.Hát nekem ez így nem járja. A munkája amúgy jó volt,kisebb kihagyásokkal. Tudsz vki mást????????
20140113113746

Anett!
Alsón laktok, ugye? tesómat megkérdezem, ő mondott nekem egy csajszit , de nekem visszajött a régi takinénim.
majd elkérem a számát.
hát.... a csajnak kellett volna mennie, felmérni a terepet, nem neked.

Zituska!
Szegedne UH??? sehol, Kecskemét v. Pest.

Bea!
hol vetted a csizmát? mennyi volt?
nagyon durva a bébiőr, miért kell nektek? (én nem mernék műszaki cikket venni használtan, főleg nem a neten, mert ha személyesen megnézed és kipróbálod az oké, de ettől függetlenül ha szerencséd van, bizti kilehet fogni jót)

Karmen!
a mi fülhőmérnők kb.25ezer lehetett, jobban jártam volna egy szatyor síma hőmérővel, ja nekem is a legolcsóbb fajta van, mert jártam úgy h. lemerült az elem vettem bele újat és úgy se működött, szóval már a 3.nál tartunk.

Pati óriás kisgombócka :lol: 74es bodykat most vettem elő, mosásban vannak a 68as alig megy rá :wink:
keresek képet.

Exi!
Vásárhelyen hol van ez a bolt? (Diechman)
lehet h. átugrok én is körbenézni ha már ennyire jó, nekem se ártana egy csizma.
Vendég

Kép Kitti és Viv
Kép kisgombócka :)
Vendég

mostmár nekünk is kell fizetni a nem kötelző oltások beadásáért, 1000ret.
Vendég

Sziasztok!

Zozo: Itt vettem:
http://www.szegedcenter.hu/cipo/
(Nem csak ezek vannak, nekünk pl. olyan csizmánk van ami itt nincs is fönt.) 7100 volt.
Igen, én nagyon aggódtam a bébiőrért, eleve nem vagyok egy nagy használt cucc vásárló, pláne nem ilyesmikben...hát így jártunk.
A nagyiékhoz kéne a bébiőr, 2 hetente 2 napra. Ott emeletes a ház és az emeleten alszik Gréti és ha mi lent vagyunk és beszélgetünk nem halljuk ha felébred. Mindig fülelni kell. Kistesóhoz is mindenképp kell, könnyebb lesz bébiőrrel ott. Ezért nem akartunk vagyonokat költeni rá.
Gyönyörűek a lányok :)

Easabo: Igen, csak 19-es cipőkhöz van ez az akció. :(

Norus: Igen, a férjem intézte, és végig kapcsolatban állt az eladóval, aki végülis rendes, mondta hogy ő is a Vaterán vette és neki is így küldték 1 éve, ő mindent küldött amit ő akkor kapott. És visszaküldhetjük szerencsére. Majd megvesszük a legegyszerűbbet, úgy is akciós a Tescoban ha jól láttam.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok! :)

Anett :)
Hozzám nem ő jár, én is csak a telószámát kaptam, nem tudtam, hogy mennyire megbízható.
Engem közben itt hagyott az is, akit Dancsi ajánlott...
Most jár hozzám egy néni, ő szuper minden tekintetben, de ő az éttermünkben is dolgozik, nincs több szabadideje, ill. ami van, akkor pihen.
Megvan nekem is a kecskeméti uh telószáma, de mint mondtam, én már nem akarok ezért utazgatni. Akkor inkább nem megyek.
Csak gondoltam hátha valahol, valamelyik doki a saját rendelőjében csinál jó 4d-t...

Zozo :)
Köszi, ahogy Anettnek is írtam, én már nem utazgatok ezért.
Édik a csajok! :D

Enikő :)
Köszi a linket, átböngésztem, de semmi olyat nem találtam, amire gondoltam. Meg sehol a neten. :( :( Asszem ez az ajcsi kilőve, valami mást kell kitalálnom..

Kép
Kép
zituska28

ZozoI

Igen alsóvároson lakunk,köszi kellene a szám küld el légyszi majd.Szépek a csajszik,hű Pati tényleg gombóc! :D
20140113113746

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: