A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

most csak röviden, mert apával filmezünk mingyá meg borozunk :D nagyfiunk épségben Baján, kicsi már rég alszik, jol kifáradt Barbiéknál :lol: áá, nemis, Anda egy angyalka, olyan édesen csicsereg, meg eszi a TÉTTÁT 8) :lol:

Barb,
köszönjük a vendéglátást :D kár hogy nem vittem fényképezöt. többit mélben :P

Marc,
akkor a rokonaink jo közel laknak :lol: és sirást én sem értem, én a szüléseim ota csak SOKKAL TÖBBET bögök, mint azelött :lol:

Zuzi, Mary, Rid
köszi az együttérzést :D

Tinu,
neeeeem, nem ez jött le, én nem kapcsoltam össze a két dolgot :) ezért is irtam, hogy MINDKETTÖT nagyon szeretném majd egyszer kiprobálni. és kb azt probáltam érzékeltetni, mint Votiv, hogy kinek ez jön be, kinek az, de ezzel nincs semmi gáz 8)

Judit,
jooooo képek :D hasonlo kádunk lesz az uj lakásunkban :P

Zsu,
okés, majd Veletek is összefutunk, ha Gárdonyban leszünk :wink:

Zsan,
Igi jo szorakozást talált magának meg Memzinek :lol:

Táncházba én is mennék, ha nem lenne olyan messze :( B is imádja ropni :)

KépKép
fibi

Indianyó, én előtte voltam borzasztó sírós. Most mintha a felelősség megkeményített volna, vagy mi. Sírnivaló, nevetnivalóm van, nevetni szoktam is, de sírás helyett inkább dühöngök, ami nagy lépés tőlem, mert régen mindig befelé nyomtam az indulataim, és az nem tett jót fizikailag. Most viszont mióta úgy érzem, hogy néha ki kell állnom a gyerekeimért, ki tudok állni magamért is, és kultúráltan és kevésbé kulturáltan is ki tudom fejezni a véleményem. :D Mondom, nagy utazás ez. :wink:
marcangoló

Indi:
http://index.hu/tech/hoax/2007/06/29/a_ ... zz#c995231
Ez szerintem ugyanaz, amit te is kaptál.

Fibi, Zsan, akkor majd összehozunk egy rokonlátogatással összekötött titkos találkozót? :wink:
marcangoló

Votiv,
így már értem, és bocsi :). egyszer vmikor megkérdeztem vkit, hogy nem "kancsal"-e a gyereke, és nagyon besértődött. úgyhogy azóta nem igen szoktam megjegyezni, habár rögvest észreveszem ált. mindenkin.
a gépeddel próbálkoznod kellene, ha lenne persze időd. én úgy tanultam fotózni (bár még most se tudok..), hogy férjem elméletben egy csomó mindent tud róla, és mondogatta, hogy mikor mit kellene állítani a gépen, hogy milyen legyen a kép, stb. viszont egy ilyen jó kis géppel, mint a tiéd, volna mit kezdenem :)) (habár az enyémre se panaszkodom, abban is vannak manuális funkciók bőven)
férjem perpill távcsövet épít már vagy 2 éve :DDD, ez abból áll, hogy tükröt csiszoltat (nagy meló és sokba kerül), és tubust épít rá, és egy nagy teljesítményű, égitest figyelő távcsövünk lesz valaha.

Marcang,
az 51-esről jut eszembe, h múltkor azon mentünk haza, és tele volt olyan útfelújításokkal, hogy hosszan csak 1 sáv volt járható, s lámpával oldották meg. száx. visszafelé a régi ötösön jöttünk, ott meg újabb körforgalmakat építettek az így is sok mellé.
ancsipancsi

Sziasztok!

Tinu, Judit! Édesek a lányok!

Course! Boldogot!

Votívia! Én megnéztem a pandás vidiót, kb 20x, Gréti nem igazán értette, még huszadjára is megkérdezte, hogy "de mit csinál a maci?" és nem értette, hogy én miért röhögök?

Gabi! tesóm jól van, de a hülyéje ezerrel dolgozik, van, hogy késő éjjelig túlórázik, meg továbbképzésekre jár. Febr. 15-re van kiírva, de január végéig akar dolgozni. Azt mondja, unatkozik otthon. Abszolút semmi nem érdekli, ami a babával kapcsolatos. Elvittem neki Bajni babarucijait, de nem volt túl lelkes. Úgyhogy én kiválogattam, hogy neki mi tetszik :roll:

Te jól vagy?

Fibi! Olvass vissza egy pár hónapot, hogy akkor hogy vártad, hogy elkerüljén abból a házból, hogy vártad a vevőket, és hoyg szidtad azt,a ki el sem jött. Úgyhogy most csak örülj. Nem szabad ennyire ragaszkodni dolgokhoz.
Mi most is egy olyan házban lakunk, ami nem is a miénk (remélem már nem sokáig). Grétit egy másikba vittük haza, az sem a miénk volt. Ellenben az én tuti kis szolnoki tip-top lakásomban meg idegenek laknak (albérlők). És akkor? Az a lényeg, hogy mindenki jól érzi magát ott, ahol van. Úgyis csak átmenetileg használunk minden itt a földön és relatív nagyon rövid ideig :).

KépKép
KépKép
lindicita

Zsan :) testvérfellépő: nem urban legend 8) Bálint imádja, sőt eleinte le sem akart jönni, hogy őt is tolja anya, ne csak kistesót :lol: aztán újra rátalált a lábaira :wink: Meme-huzogatás :lol:

Judit :) Nagyon szép gyerkőceid vannak, köszi a képeket! :D és nálunk már most is a nagy fürdeti a kicsit :lol:

Ancsi :) Mi most kihagyjuk a börzét, dédiszülinapozás a progi. És legalább kiderült, merre van Szrek :wink:

Fibi :) Jó borozgatást meg a többit!! :wink:

Kép
Kép
denizsa

a véradós levelekben már sajnos nem tudok hinni, még eme indexes kiigazítás ellenére sem. pedig férjemnek 0+ vére van (többször adott már vért), anno pont egy babaneten is keringő felhívás miatt buzdítottam én is, mígnem kiderült, hogy a Vérellátó a "pokolba kívánta" a hoax nyomán telefonálgatókat. félek, hogy nehogy a farkas és a bárány esete legyen egyszer így. ..:(

Marcang!
én bőgök helyetted is. én már mindenen tudok! totál terhes vagyok :D
ancsipancsi

Fibi!
ha nem akarod, hogy a házatokkal probl. merüljön fel az utolsó pillanatban (ami megtanít elengedni a házat), szabadulj meg tőle gondolatban, de gyorsan! én, ahogy elkezdtem sajnálni, elkezdett újra ázni, nem győztünk kamuflázsolni, festegetni, hogy ne vegyék észre. ettől a perctől újra nem sajnáltam az egészet, habár mai napig nosztalgiával gondolok vissza az egészre, de örülök, hogy megszabadultunk tőle!
ancsipancsi

Köszönöm, hogy szólatok, levlistán jött az otthonszülőknél én meg azonnal szoktam ugrani az iylenekre. milyen kakiság igy beugratni az embereket, én azonnal mentem volna vért adni akár msot éjjel is, ha az én vércsoportom lenne :evil: !
indianyo

2007.09.27 22:06:23 Apoca56
Kedves Mindenki! Egy pár észrevételem lenne a fenti témában. 1. A Levente 1kg23-al született, tehát nem 80 dekásan, mint valaki írta. 2. A közvetlen család nem adhatott vért. 3. Barátok jelentkeztek, de pl. én nem adhattam, mert cukros vagyok. A bátyám nem adhatott, mert előtte 3 hónappal trópusi országban járt. Ezért nem a központi vérbankból hoztak vért, mert itt kikérdezéssel több információt kaptak, s jobban kiszűrhették a rizikókat. 4. 8 ismerős-rokont sikerűlt odavinni, s abból ketten adtak is vért Leventének. Sőt, 2 rokon is adott vért, amit majd másnak használnak fel, nehogy az legyen, csak kérnek, de nem adnak vért. Az apuka is adott, másnak. 5. Igenis lehetett névreszólóan adni vért. 6. Egy kedves ismerős végső kétségbeesésében született ez a levél, mert az első napokban a sok kieső miatt kicsit kapkodni kellett. S mivel nevét, telszámát is adta hozzá, köszönet érte. 7.Tényleg egyetlen hiba, hogy dátum nem szerepelt rajta, mert abból kiderűlne, hogy a sűrgős vér mikor kellett. 8. Levente köszöni szépen, jól van.Súlya már 6 kiló feletti. (egy nagybácsi)
indianyo

Indi, sztem nem beugratás, hanem csak "ott maradt az éterben". Nem sokkal az iwiwen való megjelenés után jött hír arról,h kapott vért a baba, és jól van (hogy azóta mi lett vele, arról mér nincs hír). Valszeg, ez nem jutott már el mindenkihez. :)
rídonli#

Ancsi, akkor mázlim volt, mert mikor én mentem, csak egy rövid szakaszon dolgoztak.
Sírjatok csak, jó is az! :D

Azért azt a borozást, filmnézést én is bevállalnám, de a zuram holnap is ír vagy hat zh-t. :cry:

Viszont úgy tűnik, megtaláltam a fiam homeopátiás szerét arra, amit mostanában csinál. Felkel hajnali 4-kor, és 6-ig dorbézol. Nagyon durva. Főleg, hogy a kicsihez is kelni kell. Nem is értem, hogy bírom, ma pl. aludhattam volna délután, de nem voltam álmos, pedig nem aludtam még egy órát sem egyhuzamban az éjjel... Érdekes. :lol:
marcangoló

Nnna, de jó, lényeg,h jól van Levente! :)
rídonli#

Curse:
Isten éltessen!!!!!!!!!

Mindenki gyerkője nagyon aranyos!

Tinu:
Tünci tényleg kezdett gyarapodni :wink: de nem baj, mert ő sovány volt (szerintem).

Ma megdícsért minket Kornél, hogy Réka négykézlábazik és hintázik közben :D :D :D :D :D Viszont a kezét-lábát nem igazán tudja összehangolni, szal vagy ez, vagy az, így nem tud se kúszni, se mászni, pedig már simán menne neki... :roll: :roll: :roll: :roll:

OFF:
Most a "Brh+ kisfiúról" jut eszembe, hogy olvastam egy blogot egy koraszülött kisfiúról (sajna 2 napja meghalt), aki kb egy hete napokat várt AB rh+ vérre... Nekem és anyukámnak is az van. Pont rá egy napra olvastam, hogy kellett volna. Nem értem, hogy miért nincs egy rendszer, amiben ez nyilván van tartva... Elvileg persze van, de szar az egész, mert mióta én 18 vagyok, aktívan adok vért (értsétek, amikor csak lehet), minden alkalommal rohadtul örülnek is nekem és felvesznek a listára. Sőt, olyan listára is felvetettem magam, hogy bármikor hívhatnak telcsin is, mégis minden alkalommal "újként" üdvözölnek... :roll: :roll: :roll:

Kátya:
Itthon néztem a naptárban, hogy csüt pont szemészet kontroll... :roll: :roll: :roll: :cry: :cry: :cry: Még utána el is mennék, csak Rékának kitágítják a pupilláját, meg ilyenek, utána inkább hazahozom...

Votiv:
Remélem párod épségben hazaért és megette a finomat, amit délelőtt főztél :wink: :wink: :wink:
Jártok mostanában úszásra????? Lehet, hogy mi is mennénk

Furcsán hangzik, de ma fürödtem először a nagykádban kettesben a gyerekkel. Mármint, hogy Zoli sem volt már itthon. Logisztikailag meg kellett szerveznem, de jó volt, mert végig ült (mármint én ültettem, ahogy gyakoroli kell) és játszott a habpamacsokkal. Azt hiszem beszerzek valami jó kis fürdőjátékot :wink: :wink:

ÉÉÉÉSSSS (olyan büszke vagyok magunkra) november 16. van és még csak most kapcsoltuk be a fűtést!!!! Eddig csak a kandallóval nyomultunk! Most is csak azért kellett, mert elfogyott a hasogatott fa, a fűrészgépünk meg most rossz. Tök fura, hogy "meleg" van :lol: :lol: :lol: A hálóban eddig 18-19 fok volt, a nappaliban 20-21.

Indi:
Ezzel kapcsolatban nem tudsz ajánlani valami olvasmányt, hogy mi a környezet barátabb: a gázos fűtés, vagy a fa? És mit lehet elégetni? Megköszönöm, ha udsz ajánlani valamit!

Ancsi:
Eredmény :D :D :D :D :D :D
Kislány :D :D :D :D :D :D

Leni:
Nézd a Spektrumon a Retro-családokat! Amikor azt mondja a kislány az apjának, hogy útállak, dögölj meg... Na, ilyen után merüljön fel benned kétség :wink: :wink: Hanka szeret téged, láttam rajta :wink: :wink: :wink:

Judit, Marc, Mariny:
Üdv itt, még nem is köszöntem nektek :oops: :oops: :oops: Annyira el voltam foglalva a saját nyavalygásommal... :roll: :roll:

nukada

Igen, ezt csak azrét irtam le, mert ugye mi itten rögtön itélkezünk és itt irtátok a hoax kifejezést, erre izgultam fel és olvastam végig az egész levéláradatot (pedig annyi dolgom van, de most úgy éreztem, hogy ez egy fontos ügy)
Szóval kicsit óvatosabban az itélkezéssel! Itt egy valós szükségletről volt szó, csak a sok jóakaró nem állt le a továbbitással, igy gyűrűzött az ügy. Én a magam részéről bármikor ugrom, ha valakinek segitségre van szüksége, akár éjjel is. Nem szeretném azt érezni UTÁNA, hogy én segithettem volna, de nem tettem, mert egy ócska gyáva cinikus picsa vagyok. Nem is picsatinta :lol:

Na, akko msot kinyitom a régóta dédelgetett boromat és iszom egyet Levente egészségére!

Máma vótunk fényképeszkedni, 2 perc alatt Dominóról annyi képet csináltak, hogy lehetetlen volt választani, annyira édesen vigyorgott a fényképészlányra. A végén egy nem vigyorgósat választottunk, olyan cukorka, ahogy rácsodálkozik a Kaa kaah-ra (na mi az? :)

És Kántor gyerekek annyira jó fejek, hgoy egyikük se vigyorog úgy igazán fényképeszkedősen, Igi meg a sapkás csibész külön szivem csücske - gondolom, Esvány is hasonló vagány képpel áll majd elő :)

Votiv :) emlékeztess majd hogy a randa kacsahangon beszélő grillcsirkét előkeressem Istinek, ha már egysezr úgy beleszeretett!
indianyo

Nukada :) Feltétlenül a fa, minden szempontból! Elégetni csak a vegysezrrel nem kezelt, ktránymentes fát szabad, tehát a papirt vigyük a szelektiv hulkladékgyűjtőbe.

Fafűtés: két módja van, az elégetéses és a "gázositó" módszer (bocs, msot nincs időm előbányászni a szakkifejezést) előbbi az egyszerű, bárhol megoldható, utóbbihoz speciális, ún. pelletkazán kell. Lényege, hgoy nem keletkezik égéstermék, ezáltal nem temel széndioxidodt. A hőszivattyús (geothermikus fűtés) megoldással együtt ez a legolcsóbb és a legkörnyezetbarátabb fűtési mód (csak a fűtési rendszer kerül nagyon sokba, de én biztosan elsőként ebbe ruháznék be a saját lakásomban) . A fa elégetésével is keletkezik széndioxid, de a nem több, mint amennyit a fa élete során átalakit oxigénné, igy ez egy támogatandó megoldás. Gáz semmiképp!
indianyo

Indi, nem is írta itt senki, hogy hoax, csak ott, amit belinkeltem.

Nukada, köszi! És Réka nagyon ügyes! :D
marcangoló

Indi, meg lehet nézni a képeket? Ott, ahol Lindiéké is van?

Én tegnap óta a picsatintán röhögök...

Nuk, 4kézláb hintázás! :)

(Ancsi, akkor jó, csak 1-2 dologból gondoltam,h esetleg megharagudtál vmiért. De ha nem, akkor minden ok! :) )
rídonli#

Nagyon köszönöm a jókívánságokat :D Aranyosak vagytok :D

Votiv,
Picsatinta :lol:

Zuzi,
Wow, akkor nagyon belejöttél az autózásba :D Emlékszem, amikor írtad, h nagyon nem akarodzik a dolog. És ha már ennyire belejöttél, nem jönnétek el hozzánk vmikor? :wink:

Tinu,
Csajod annyira édes és ez a mosoly nagyon nagyon csábító :D :wink:

Deni,
Szigorú apát tök jól leírtad :)

Kátya,
Szuper :D akkor írok mailt, h hogyan jutunk el hozzátok.

Judit,
Betét és hozzá a kép :lol: Tesófürdetés rulez :D Fogadnak bulást és nekem is a donalgint írták fel, a végén olyan sűrűn szedtem már, h tök jól elszálldogáltam, de legalább nem fájt a fogam :lol:

Zsanci,
Meme húzása :lol:

Ríd,
Boridnak micsoda szavai vannak, csak ámulok :D

Fibi,
Szuper, h Bálint épségben megérkezett :D

Marc,
Ez a sírásos dolog engem is meglepett :shock: Mielőtt Adél megszületett hihetetlen kemény voltam, alig sírtam, most meg egy filmen is képes vagyok elbőgni magamat.

Johi,
Szuper, h szépen tisztulsz :D és nagyon drukkolok Neked!!!

Nuk,
Gratula a csajodnak :D

Indi,
Dominó és a fényképezés :D

Kép Kép
curse

Szerintetek holnap nagyon halál lesz a fotózás???? Megpróbálnám becsalni Zolit magammal... Csináltatnánk végre egy rendes családi képet...

nukada

Marcangoló :) Na mi ez a név tényleg? És ha már iylen remekül szomszédok vagyunk, meg Mása és Vica És Akata és Rylie is , akkor tarthatnánk egy talit - csak ne nálunk, mert olyn, hogy "nálunk" nincs sajnos.
indianyo

Nekem már az anyósom is a Picsatintán nevet. Egyszerűen überkirály :mrgreen:

Nuk, de jó, hogy Réka már négykézláb!!!! :P :P

A régi lakások elengedése kapcsán azon filóztam, hogy az ember tényleg bele tud szeretni a legkisebb, legnyomibb lakásba is, ha nagyon boldog volt benne, mert pl. ott készült a gyerek, oda vitte haza, szóval ha valami miatt nagyon erős érzelmi szálak fűzik ahhoz a helyhez, de végül arra jöttem rá, - én legalábbis - ilyenkor nem is magát a helyet, hanem a hely EMLÉKÉT siratom. Mert ugyan amíg élek mindig itt van a szívemben, tehát addig ÉL. De ha már nem leszek, akkor hová lesz az a boldog idő, sok szép pillanat, amit ott történt meg velünk? Számomra ez sokkal sírnivalóbb, mint a fizikai valójuknak a hiánya. Vagy az angyalok tudnak emlékezni??? :roll: Mert akkor OK minden. 8)

Johi, örülök, hogy már JOBBAN!!! Azért továbbra is +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Curse, Isten éltessen még jóóóó soká!!! :P

"Utamon csillagport verek, szabad vagyok, mint kisgyerek, ha magában énekel." Sz.Á.
Kép
Kép
leni

Need some HELP:

Rékával nem nagyon megy a hozzátápi, szinte csak a banánt eszi meg... Viszont most elkezdett fogyni, mert az éjszakai hamit már kihagyja :cry: (igen, hivatalosan is átalussza az éjszakát kb egy hete, megint egy kicsivel közelebb a felnőtté váláshoz :cry: :cry: :cry: ) Egy nap kb 500-600ml tápit eszik meg+1x pempőt. Abból is 3x kalóriát kap, mert tápival keverem a Hollét, és ahhoz gyümölcsöt, de úgy látszik, ez is kevés :roll: :roll: :roll:
Van valami jó kalóriadús ötlet?
Tinu, mivel eteted Tündérkét? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

/azt vettem észre magamon, hogy nem akarok a gyereknek kaját adni, mert hamar felnő... már rég ehetne minden félét én meg banánnal megsütőtökkel tömöm, közben már ehetne húst, meg minden finomságot. Azért az is közre játszik, hogy még nem ül és a babaülésben nem kényelmes neki... :roll: :roll: :roll: / hülyeanyaNuk :oops:

nukada

Leni:
Az angyalok CSAK emlékezni tudnak, szerintem. Ott már nincs semmi teendő, csak merengés és boldogság. Azt pedig az emlékekből merítjük majd :wink: :wink: :wink:

nukada

Előbb kimentem leállni a kocsival, persze köntös, hálóing, meg mamusz 8) 8) 8) és persze a jópasi-szinész szomszéd épp akkor jött haza... Megkérdezte, hogy hova megyek, erre én: miért, azt gondolod, ez a kimenő ruhám? Azért annyira még nem vagyok HTB... Aztán megdícsérte a köntösömet... Szomszédok-Nuk: 0-sok :wink: :wink: :wink:

nukada

Nuk te, HTB-k gyöngye !!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mesélj, és milyen az a köntös? 8)

Rékát milyen gyakran méred? Nem lehet csak nagyon átmeneti a súlyvesztés? Hízlalani sajna nem tudok, mert nem kell (Igi 9 kiló... :shock: ), de Tinu csak elárulja majd a TITKOT. :wink:
leni

Nuk :) egy gyereknek még egy évesen sem KELL hozátápi. ez csak lehetőség. Ha csak tápszert eszik, az is tökéletes. És annyit eszik, amennyire szüksége van. Ha pedig nem tud ülni, akkor különösen tápszer. No és rádférne egy jó ksi feltáró beszélgetés :)

Ma az őrangyalok erősen dolgoztak nálunk is: Fiacska behozott egy szénsavas felbontott ásványvizes palackot a konyhából - azt hittem, nincs felbontva - és rázta-tekergette. A szemét csak az mentette meg a hirtelen feléje rakétaként repülő kupaktól, hogy épp odakaptam a kezemmel és annak csapódott. Ez is fájdalmas volt - no meg az élmény is.
indianyo

Nuk,
Komolyan mondom élmény lehet a te szomszédodnak lenni :mrgreen: Amikor Adélnál súlyvesztés volt nyáron, akkor én csak olyan kajákat adtam neki, amiben hús is volt. És az hatásosnak bizonyult. Mióta megint csak zöldségeket és gyümit kap, meg persze gabona- meg tejtermék féléket, megint nem hízik annyira. Pedig egy zabbantásra legalább 400 grammot megeszik és ezt egy nap 5x. Az két kiló kaja :shock:

Kép Kép
curse

Nuk,
És tényleg ki az a jópasi-szinész szomszéd?

Indi,
Húh, még kész szerencse, h ilyen jó reflexeid voltak. Leizzadtam rendesen.

Kép Kép
curse

Indi:
:shock: :shock: :shock: :shock:
Éljenek a jóreflexű anyukák!!!
Én sem erőltetem a hozzátápit, de Réka már nem marad nyugton, ha mi eszünk, "felkéredzkedik" az apja ölébe és kinézi a falatot a szánkból. És bármit érintünk a szájához, örömmel kóstolgatja. Már sok mindent nyalattunk meg vele, kiváncsiak voltunk a reakcióra (citrom, étcsokit, kolbász :oops: :oops: :oops: :oops: )
Szóval, ha nem lenne testi "akadálya", már simán nyomná a rántotthúst krumplipürével :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Azért feltáró beszélgetés jöhet(ne már végre) :wink:

nukada

Nuk, szomszéd-sztori :mrgreen:
Ki a jópasiszínész?

Ma én is rájöttem,h kicsit leálltunk Bvel, olyan rég kapott újdonságot.
Vagyis...tegnap P megetette sültkrumplival... :oops:
Mit ne mondjak, FALTA!!! :)
Meg tésztát is evett mostanában (durum, mert tojásos kajcsit nem nagyon kap még).
És ő is keveset hízik, csak 7,5 kg. Hollékat nyomja ő is, meg főzelékeket, meg kölesgolyót (meg van veszve érte), meg kiflit.
Ma vettem neki LENMAGOLAJAT, Anyukám mondta,h azt hallotta,h nagyon jót tesz az agyfejlődésnek, és nagyobbacsak hiperaktív gyerekeken is segít :shock: .
(Ha nem igaz, akkor sem fog ártani, a lenmagban sok egészséges anyag van.)
Nálunk ez a fejlesztés :mrgreen: (szegény gyerek).

Nuk, adj Rékának egy kis husit, biztos szeretni fogja! :)

Még 1x elolvasom azt a szót,h picsatinta, és menten behalok! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen

Viszont csajaim alszanak, de versenyt köhögnek...
:x Végülis, már rég voltunk a Budai gykórházban, jövőre meg már nem lesz, ki kell hazsnálni...
rídonli#

Húúú, Indi, de jó,h pont odanyúltál! Ügyes vagy!
rídonli#

B most lezdett el rájönni,h mi nem azt esszük, amit ő. Fintorogva elfordul a pempős kanáltól, és nyúl az én kajámért...

Curse, miért nem adsz Adélnak húst?
(Ez most olyan, mintha nagy husi-fan lennék, pedig nem igazán.)
rídonli#

Curse,
még beleférek.. boldog szülcsinapcsit!!!! :D :D :D Nem is esik köd és nem is szürke semmi már 3 kor. :D :D

Nuk,
Eszter anno 8 hósan kezdte a tehéntejet (forralva, vízzel higítva) és a marhapöri szaftját. :lol: Remélem, megnyugtattalak. Egy 8hóst már nem tudsz kajával elrontani. Legalábbis nekünk nem ment. :) Cheer up, baby! Felállítsam a családodat? :mrgreen:

Hús vs hízás: bocsi, de álltos példa: szomszédasszony a kiskutyáját serdülőkorban hússal etette meg hússal. A kutyus jól meghízott, de a csontjai még nem érték utol, és ebből lett valami problem, amit később már gygyszerrel kellett kezelni. Lényeg a lénye, ezzel is óvatosan, pláne ha a te kutyádról van szó.
Apa unicummal itat, mennem kell, éljenek a Curse-ök és mindenki más. :D

A picsatinta mire vonatkozik? Bocsi, az unicum nem segít megértetni velem. 8)
neet
neet

Ríd, köhögés - FRANCBA :cry:

Csak nem már megint!!! SOk +++++++++++++

Indi, hasonló mentésem volt nekem is tegnap, csak nálunk H. borult rá gyerekszékestől Igi fejére (cirka 14 kiló)... közéjük dugtam épp a kezem, így valahogy félrekormányoztam székestől H.-t. Még így is súroltuk I. arcát :shock:

Komolyan néha azt gondolom, hogy a legnagyobb csoda a világon, hogy az emberek nagyobbik részének sikerül felnőnie komolyabb szerzett egészségkárosodás nélkül :roll: :roll: :roll:
leni

Neet, a családfelállító! :mrgreen: :mrgreen:

Pt.-t Isti mondta palacsintára.
rídonli#

Curse:
Azt akartam is kérdezni múltkor, hogy nem elírtad, amikor azt írtad, hogy 500got eszik??????? De ezek szerint nem... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
A szinész-szomszéd nem híresség, kisebb színház(ak?)nál játszik, meg haknizik. De nagyon aranyos, rendes emberke. És nagyon sármos, mindig kézcsókkal, vagy puszival :oops: üdvözöl, Zoli meg ilyenkor forrrrtyog magában :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Amúgy ő is Zoli és volt már hogy kiabáltam és jött mind a kettő 8) 8) 8) :mrgreen: :mrgreen:

nukada

Leni, bízom benne, hogy a gyógyszer, amit az előző "session"-óta szed, meggátolja a befulladást.
rídonli#

Neet,

picsatinta = palacsinta Istiül

Húzzál bele béjbi, met Indi tud urduul, mi meg tanuljuk az Isti nyelvet, nehogy má lemaradj! :wink: :lol:

A "felállítsam a családod?" asszem nálunk szállóige lesz :lol: :lol: :lol: Már megint fejin találtad!!!
leni

Nuk, akkor te nyugodtan félreléphetsz a sármos szomszéddal - sosem fog feltűnni a zuradnak, ha hevesen a fülibeliheged a szomszéd nevét :lol: :lol: :lol:
leni

Ríd:
Csak neked:

picsatinta

Oszt meg ne hajjá itt nekem... :lol: :lol: :lol: :lol:

Neet:
Hajrá!!!! De szerintem előbb hülyülnél meg... Nem vagyunk egyszerűek.... 8) 8) 8) 8) 8)
Nálunk csak Ja:ger van :P

nukada

Hja, öreg hozzám, már 34 éves... :P :P :P :P
Egy fiatalabbat néztem ki... Csak az nem Zoli :roll: :roll: :roll:

nukada

PT asszem ez lesz a telefonom üdvözlőszövege - ritkán kapcsolom ki, de mindig kellemes meglepetés lesz :lol:
indianyo

jajj, nem is meséltem, hogy hívtak az Ikejából, hogy 5 éve ott dolgozom és megünneplendő ezt az örömteli tényt elvisznek minket (az összes 5, 10, 15éve ott dolgozót) a Trófeába jövő szerdán.
És mi a vicces? Zoli dolgoz, apu anyut viszi prána-nadira, bátyám dolgozik, sógornőm ezért nem tud átjönni, szal lehet, hogy lemaradok a zabáról meg az ajándékról... :roll:

nukada

Votiv:
Isti hogyan tette ezt a szót össze? Csak nem hallotta egyik-másik részletét? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

nukada

Judit,

akartam már kérdezni, hogy nálatok a KÚRÓCICA miből született? Férjem kukoricát tippelt, ami nekem elég hihetőnek tűnik, de kíváncsi vagyok a tényleges eredetre. :P :lol:

Nuk, Trófea... :roll: Pránát nem tudjátok áttenni másik időpontra? Az tűnik a legmozgathatóbbnak....
leni

Nuk,
Zolis dolog nagyon jó :lol: Nálunk a szomszéd görög, szal nehéz lenne Jánosnak hívni :mrgreen:
És tényleg nem írtam el, ennyit eszik a csaj, ezért nem értem, h hova teszi :shock: :lol:

Ríd,
Jaj, csak ne legyen komoly ez a fránya köhögés :( És Adél csak azért nem kap husit, mert annyira rászoktam a biopiacozásra, h csak zöldséget vettem neki :oops: :lol: De mi mindenben le vagyunk maradva, mert mindent 1-2 hónapos késéssel próbáltunk ki. Pl. a joghurt, sajt, túró, meg kefírt csak mostanság adtam neki először :oops:

Neet,
Köszi :D és egészségedre. Igyál helyettem is, de ha lehet inkább baileyst 8)

én meg gondoltam, h apán behajtom a szülinapi ajándékomat :mrgreen: erre nem bealszik :evil: :lol:

Nuk,
Hozzánk hozhatod Rékát, ha ezen múlik :wink:

Leni,
Micsoda ötleteket adsz :lol:

Kép Kép
curse

Rékát elvinni nagyon gáz lenne? Max.nem maradsz sokáig, csak amíg bezsebeled az ajit! :wink:
rídonli#

Curse, hozzánk képest nem vagytok lemaradva, max.anniyban, hogy B már eszik husit (csirkét és pulykát). Sajtot kb. 1 hónapja, és ma kapott először kefírt, ennyi a tejtermék. Szal, asszem mi sem rohanunk, pörköltszaft még nem volt. :wink:
rídonli#

Ríd,
Nálunk már az is volt, anyós mindent állandóan meg akar a gyerekkel kóstoltatni :evil: ez a halálom. Vmikor nem veszem észre időben és már odaadott vmit neki. Bár, ha látom és szólok neki, akkor is süket fülekre találok :roll:

Kép Kép
curse

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: