Kiskolbi! Boldog névnapot jóképű Apucinak!
Tegnap nem jutottam el odáig, hogy írjak...
Így a 3. hónaphoz közeledve jönnek ám a változások.
Először is, napok óta nem alszik többet szopi és játszás után, mint 20-30 perc....

Idáig azért vol ez 1-1,5 óra is.
Persze játszunk vele, meg cipeljük a fenekét. Ami nem gond, csak más kötelezőkre nem igazán marad idő.
A tegnapi napom csúcs volt. (Apa és Nagyi nem voltak itthon, azaz nem volt segítségem).
(Ja, még egy változás: este kb. 8-tól reggel 7-ig alszik! Nincs éjszakai/hajnali evés!

).
Kiskolbi! Este teljesen leszívja mindkét cicit (este kevesebbet termelnek, és ezért kapja mindkettőt), majd alig iszom, és hajnali 2 felé megyek ki fejni (már egyre kevesebbet. Eleinte 160 ml kellett a jó ciciből, most már csk 100-120-at, a defektesből meg 40 ml, most már cska kb. 20-at).
No, és reggel f7-8 között ébvredés.
Tehát a tegnapi napom egy közel 3 hónapos kis Oroszlánnal:
F7-kor kelés. Pelcsicsere, szopi, játék, etc....
Alvás: 30 perc. Ezalatt: villámgyors mosogatás - közben iszom -, konyhában rendrakás.
Következő szopi......., 20 perc alvás. (Apa még itthon volt). Anya elrohan postára, boltba, bevásárolni a 7végére.
Következő szopi......, 30 perc alvás. Anya leszedi a szárítót, köv. mosás be, vasalás. Baba felébred. Mindeközben rohangálás 2 percenkét felhúzni a forgót.
Köv. szopi....., 20 perc alvás. Anya főz rohamtempóban.....
Estére teljesen kivoltam....
De Zsófi is. h10 volt, mire el tudtam altatni, csak vergődött. Ráadásul estére annyira nem volt tejem a sok rohangálás miatt, hogy az este lefejtet adtam oda. Nem aludt be, így nyugicumi a cicinm ahol bealudt, de amint letettem, kipattantak a szemei.
Ez az "ára", hogy átaludja az éjszakát. Alig alszik nappal. De nem baj

, olyan jó Vele foglalkozni! Már majdnem kacag, formálja a száját, utánoz (hö és eö), és állandóan dumál. Annyira cserfes! És állandóan mosolyog!
Csak akkor nehéz, amikor házimunkát kell végezni, mert kell, különben úszunk.
Volt már, hogy úgy dolgoztam, hogy kezemben a Baba, előttem a laptop, fülemen a telefon. (És közben drukkoltam, hogy meg ne nyikkanjon).
Tartja a fejét: Mi nagy "fejtartósok" vagyunk. A kórházban hason már a 2. napon átfordította a fejét, és 99%-ban hason alszik. Elképesztő, hogy hason, vagy vállon hosszú percekig képes tartani a fejecskéjét.
Popsi: Nagyon szépen javul!

(Melegvizesvatta-lemosás, és Bepanthen). Törlőkendő:
Nektarin: A szemecskéje szépen javul, már nem is könnyezik, de végigcsináljuk az 5 napos csepegtetést. Naponta 5x kell. (Szerintem kihozhattunk volna 2 szemcseppet is, mert szemenként kb. a 4. megy bele, a többi mellé

).
Robeszka nagyon édesen feltúrta magát a sarokba!
Zsófi olyat csinál, hogy leteszem este, és reggel kb. 40 centivel arrébb ébred, mert feltúrta magát.
Irina! Ahogy írod ezeket a nyelvész szakszavakat, a főiskolai tanulmányaim jutnak eszembe.
Ádi elképesztő édesen bír aludni. Hogy lehet így kitekeredni?! Csúcs! (Egyébként olyan szülőcsatornábó kibújó-pózban van).
És a többi Baba is édesdrága!
Granda! Lindus nagyon csinos! És ez a tekintet.... Mintha azt mondaná: "Te mit akarsz azzal az izével?"
Sense! Boti zabálnivaló!
Kőszegi Timi! Frizurafotót!!!!!!!!!!!!!!!!
Nyerkit! Marha jó ez a kenguru, és nagyon jól áll Neked! Marci csipázza?
Kaqk! Nagyon praktikus etetőszéket találtál. (Egyébként úgy repül az idő, hogy maholnap már meg kell venni..

)
Nna most írtam jó sokat!