Sziasztok!
Köszönöm Albi, nagyon aranyos vagy! Most a 11. héten járunk, de nagyon nehezen viselem. Valahogyan sosem jutott eszembe, hogyha egyszer sikerül a megtapadás, akkor utána jön még a java

Ma voltam tárgyalni és a mondat közepén lehánytam a tárgyalópartnert, szóval azt hiszem egy ideig csak telefonon fogok vele beszélni
Szia Szépem! Nem te voltál az, akinek egyet ültettek vissza és aggódtál, hogy megjön? Én minden nap jártam szurira, mert soha nem mertem beadni magamnak semmit, a férjem pedig még nálam is jobban félt.
Manóka! Igen, nekem hozott a férjem szendvicseket és kávét, és általában nagyon sokat csipogtam altatás után. Ha ez mind összecseng, akkor én vagyok az

Sajnos a júliusi nem sikerült, Vass doki adta át a "jó" hírt, akinek telezokogtam a rendelőjét.
Zsembi vigyázz a tojásokra, hogy a legjobb formában legyenek bevetéskor!
Nálam a változás annyi, hogy idáig csak délután voltam rosszul, most már délelőtt is

, de Apánk azt mondta, hogy amíg rosszullét van, addig van baba is

Már kezdek kicsit "bálnásodni", de érdekes, hogy kivétel nélkül férfiak veszik észre, hogy babát várok, a nők nem, pedig a férfiak megfigyelőképességéről volt eddig rossz véleményem ..
A kiskutyám egyértelműen érzi, hogy keringenek bennem a hormonok, szegénykémnek egyfolytában feláll a chilipaprikája