A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Andikám nincs mit, be is rakom ha van még változás irjátok meg.
Megyek barátnőzni kicsit.
Mindenkinek babacsalogató estét kivánok. :D

TÁBLÁZAT

Andi
zsembi

Kiscsikó, nem is értem, hogy miért nem hagytad a lombikban a gyereket 3 hónapig. Sőt, miért nem mindjárt 9 hónapig, és akkor még szülni sem kell, csak összetörjük a lombikot és kész a csecsemő. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :roll: :roll:
Mégis mit gondolt a kolléganőd, az Intézet egy nagy keltető??? :D

Yami, próbáltad már, hogy amikor a főnököd a legjobban ordít, mutatsz neki egy szamárfület? Olllan kíváncsi lennék az arcára. :lol: :lol:

Zsembikém, hajrá, a hétvégén már csak óvatosan hajrá. :D

Ja, és valaki téllleg küldje már ide hozzám a mensimanót, mert kezdek aggódni. Terhes nem vagyok sajna, ez biztos, de akkor mi a fenéért késlekedik már 5 napot?????????????? :shock:
katóc

Sziasztok,itt vagyok,csak elég sok a meló :(

Katóc!Nem tom milyen elemmel müxök,de az apukám ezermester és ha legközelebb találkozom vele,megkérem,hogy szeggyen má' szét és kukkantsa meg :)

Zsembibébi!Holnap reggel tali!!!!

Kriszta!Mikor mész holnap,netán reggel???Ott leszünk Zsembivel :)

Andika!Köszi a fodrász felajánlást,de gondolom ott van valahol a környéketeken,ami nekem a világ másik vége :) :lol: :lol:
De ha nagyon beidegelek,akkor szólok :)
Érdekes,hogy estére mindig úgy felpörgök,nemtom mi van velem.Délutánonként meg "hagy aludhassak egy kicsit" :)

Plümő!Hurrá,szerda!!!!
Csak azt sajnálom,hogy sztem csak szerdán fogunk talizni,mert nekem elvileg már pénteken lesz az inszem :wink:

Yami,Bodzika!Ölelés!!!

Mindenkinek hatalmas puszi és összebújós szép estét kívánok!!!

Majd még jövök,csak meló után,6-kor elmegyek a házidokimhoz beutalóért vérvételre,pajzsmirigy kontrollra kell menni még holnap Apánk után :)

Cupppp!!!! :lol: :lol:
hanyatka

Katóc!!!Beszarás....keltető!!!Hát ezen befosok :)
hanyatka

Katóc! Keltető, hát a könnyem folyik. :lol:

Hanyatkám nem itt van a fodrász a környékünkön. Zarándokolok én is hozzá Desseffy a VI. ker.ben.

Mensinanó közelits Katóchoz nadjon váááááár. :arrow: Oda- oda ...
andi67

Bocs Dessewffy, a röhögéstől nem tudok helyesen írni :lol: :lol:

és mensi Mano (nem nano)
andi67

Halika,

Katóc, most voltam pisilni, de már megint kell :lol: :lol: :lol:
Hanyat én holnap délután 4 körül megyek csak :( Jóuram dolgozik fél 3 fele hazaér és akkor usgyi! Már naon várom!!!
valaki esetleg délután velem???

Kriszta
dobsakriszta

Ne izgasd magad Andi, értünk mi Téged. :lol: :lol:

Igen, igen ide hozzám a manót, s távol mindenkitől, akinek nincs rá szüksége. :D

Hanyatka, azért ne szedjen szét apukád. :D Miután Ő tervezett, fejből meg kell tudnia mondani, hogy milyen elem van benned. :lol:
katóc

Hanyatkában "energejzír" elem van, ami délután töltőn van és iccaka turbófokozaton tör fel. :lol: :lol:
Hanyatka egyetértesz??? :lol:
andi67

Ja,télleg..akkor nem is kell szana szét szednie :lol: :lol: :lol: :lol:
hanyatka

Akkor ezt a szétszedést megúsztad :D
andi67

Sziasztok
Hihetetlen...most kiscsibéket kapunk?! (keltető) Kép
Kép
Ezen most el kell gondolkoznom. Kép

Nagyon jó e-maileket küldtetek!!! :lol: :wink:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Ahááá, energejzír! Há' most már értem! Akkor ezért ilyen éjszakai bagoly! :lol: :lol:
katóc

Tatuka, merre jársz??
Küldtem Neked privit ma.
katóc

Kedves Topicolók!

Olyan sokat nevetek, miközben olvaslak Benneteket. Kész felüdülés. :D Zsembi otthon futása már a barátainkat is megnevettette. :D
Kedves Zsembi, nagyon jó ez a tábla, így lehet tudni legalább nagyjából, ki hol tart. Drukkolok a punkcióhoz!!!
Én egyébként pénteken, holnap 10 órára megyek. Kicsit rossz is a kedvem, mert az AFP értékem alacsony lett a HCG meg magas. :(

Kedves K.Kati!
Ne aggódj a petikék miatt. Majdnem mindenkinek beesik egy-két félresikerült stimu. Nekem is volt. Nincs befolyással a töbire.

Kedves DobsaKriszta!
Aranyos az álmod. A gyomorfájás remélhetőleg elmúlik a 12. hét után.

Kedves Kiscsikó!
Gratulálok a babádhoz! Hanyadik hétben vagy?

Kedves Yami, Noczi, Beus!
Várom a pozitív tesztről szóló hszeiteket.

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

sziasztok lányok!

Kiscsikó, üdv köreinkben! ...és gratula a bébikéhez, aki a pocakodban növekszik :lol:

Katócocska, én az összes elmaradt mesi-energiámat küldöm Feléd, remélem, gyorsan odaér!!!

Puszi mindenkinek!

Kép
cseka

Köszi Csekám, nagyon várom! :D
katóc

Jaj de jo ez a keltető behalok rajta. Tényleg miért is nem találták már fel? :D

Albi örülök ha felviditottam a barátaidat gondolom hogy nevethettek. Szoritok hogy minden rendben legyen és rendben is lessz.

Köszönöm a drukkokat nagyon kell. :)

Katóc küldöm feléd a mensimanókat.
Jaj csajok nekem már ugy fáj a pocim a szuriktól már nincs rajta ép hely. :roll:

Andi
zsembi

Bodzim most látom hogy kerestél Skypen nem voltam itthon a gép meg bevolt kapcsolva bocsi.

Andi
zsembi

Hahó csajok, most csak nagyon gyors kutyafuttában: küldtem méleket, mit tudnék én elképzelni a kitűzőnkre. csak azt nem tom, hogy varázsolódik rá... majd Beus megmondja.

Beus - hol vagy? ugye nincsenek rossz híreid?

Kiscsikó - szia!! annyira felzaklattál, hogy feltűntél közöttünk!! :lol: többször taliztunk már, ha minden igaz. nekem akkor volt a transzferem, mikor neked a leszívásod, aztán meg uhra mentem, mikor te szuriért, s beszélgettünk, míg váratál a nővérre. tényleg fantasztikus, hogy sikerült az álom!! szívből gratulálok!!

K. Kati - nagyon-nagyon sajnálom, hogy nem lett most embrikétek, átértzem, mert majdnem így volt nekünk is legutóbb, de reméljük ez nem ismétlődik meg soha, semelyikőnknél!! és nagyon jó, h rögtön mentek!

Zsembi - ügyes vagy!!!!

mindenkinek puszi, most nem írok többet, mert elkapott vmi nyavaja, s megyek pihizni.
szépem

Hű, micsoda bulis hangulatban telt a nap itt a topikon!!!!!!!:lol::lol::lol:
Győztem végigolvasni!!!:D:D:D
Tök jó itt megint!!!!:D:D:D
Jegyzeteltem, de már nincs energiám leírni, holnap pótolni fogom.:-)
Azért ezt muszáj: Érdekes dolog történt velem. Először azt gondoltam októberben, a sorsra bízom, lesz-e pont vagy sem, jó nekünk a január is babásodni:-), ezen már nem múlik. Mégis, amikor Tata megírta, hány pont van, elkeseredtem egy kicsit. Erőt vettem magamon, hiszen én egyezkedtem az égiekkel, hogy legyen, ahogy a legjobb lesz a vége, tehát meglátjuk, ha most is 30napra méltóztatik megjönni, mint legutóbb, nem remélhetek már sorszámot. Erre ma mi történik, úgy látszik, van telepátia Mensi nénivel :lol: vagy a Baba(k) igyekeznek nagyon mégis?:D:D, ugyanis ilyen velem még nem történt, hogy ma!!, 23. napra érkezett, csak, hogy beleférjek a limitbe és Zellel, valamint Plümekkel együtt kezdhessek...:lol:
Remélem, Apánk sem ítéli majd másként, ha a leletekre rátekint, meg rám is bentről...:-) Meglátjuk...:-)
Jól megzavarodott a szervezetem az előző stimutól, hogy ezt műveli, nem? A stimu után 30. nap, most 23....
Bocsi, ha úgy tűnik, csak magammal törődtem eme üzenetben, a többi gondolatot (jegyzeteim alapján :lol:) de. mind leírom!!:D

Jó éjszakát drága Lányok és mindenkinek szép napot, jó híreket, jókedvet, jó közérzetet kívánok holnapra!!!!:D
bodza2005

Üdv kiscsikó!Örülök, hogy ennyi nehézség után itt vagytok! Szorítok értetek!
Katóc! le a kalappal. A szóvicced sztem nagyon jó volt, kár, hogy a szavak furcsa teremtmények...
Nóczi várom a 19-ét.
Zsembi gondolok rád hétfőn.
Öreganyu! Ne tűnj el! Amúgy az én lányom 2003 júliusában fogant nem találkozhattunk?
Lányok! Én nem tudok felmenni, de a meglepihez csatlakoznék, hogy tehetem?
Dobsakriszta! sajnálom, hogy ezek a kölköcék nem hagynak enni, de azt mondják az okosak, hogy 12 hét után jobb.
Hanyatocska hova jársz angolra? Nyelvvizsgázni szertnél, vagy beszélni?
Elvesztettem a fonalat, hogy is van az, hogy nekünk Tbányán több mint 20 ezer volt az aids hepa 3 mégvalami és a Mária utcában meg 1500 ? AKi ebben illetékes kérem világosítson fel.
Lányom: "Apa, az oviban volt két BALESÉS..."
Vigyázzatok Magatokra!
Vendég

hajrá bodza
Vendég

Babocza!
Aranyos vagy!!:D:D

Azért jöttem mégis, mert Zelecskéről beszámolnék.
Tegnap eljött Mensi néni hozzájuk és holnap hívja reggel Apánkat, hogy mikor menjen. Lehet, hogy taliztok Vele!!:D:D
Én is reggel hívom, még az is lehet, hogy velem is...:lol:
Az jó lenne!!!!:D

Yamikám!
Semmi baj, ne hagyd Magad Yamitás!!!:D Ez teccik Zsembi! :lol:
Holnap beszéljünk!:D

Zsembike!
Drága vagy, átadom!!!!:D:D
Édes vagy, hogy hiányoztam!:D
Hétfő!!!!!!!!!!!!++++++

Február!
Értem, Te kis babonáska!!:lol:

Finchi!
Jól drukkolsz, úgy látom! Köszi!:D:D

Andikám!
D-terv egyeztetésre vár, mikor legyen. Szigorúan mailben!!!:D
Ágyő nagyŐ volt a film, hát annyira nem tetszett...
Hosszú vol, kissé erőltetett és iszonyú szinkronhangok stb.
De időnként voltak jó poénok!!:D
Nanométeres Mensi néni...:lol:
Aranyos Dévisztől majdnem megkérdezetm pénteken, hogy jé, fodrásznál volt...:lol:
Reggeli bulik- benne vagyok vagyis szeretnék!!:lol:

Öreganyu!
Ne legyen má' rosszkedved lécci!!!!!!!!!!!:-)

Hanyatocska!
Én is ölel Tégedet kis disznófülűkém!!:D:D
Apukád szét fog szedni elemeidre??:lol:

Kagyló!
:lol:

Cseka!
:D

Albi!
Te csak ne aggódj, minden rendben van!!!!!!!!!!!:-)

Katóc!
Ez k.jó... Döbbenet nő, nem????:((
Szamárfül :lol:. Elképzeltem...
Van is egy ilyen sztorim...
Nekem pedig 23. nap... Érdekes.

Szépem!
Annyira köszi a Te drága uradnak ezt a kedves meglepetést!!!!!!!!:D:D:D

Kriszta!
Ez a 2fiú!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:
Ezeket a rajzfilmeket én is csipázom!:D
Van más is, kölcsön tudom adni...:-)
Szederkét köszi, vettem! Hanyat is írta.:D

Plümő!
Aranyos lehetett Déviszünk!:D:D
Szerinted tudta??? Nem hinném, hogy marad ideje olvasni minket :oops: .
Vasárnap indulsz? Zel szombaton! Ha nekem is lehet, én hétfőre tippelek. De jó!!:D

Akkor még 1x lyóccakát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D
bodza2005

Jó Reggelt.

Bodzi,Zel hajrá de jo hogy megjött mensimanó hozzátok. :)

Katóc ma is küldöm mensimanót.

Babóca köszi a drukkot.

Na rohanok Apánkhoz kukucskára.

Puszi mindenkinek.

Andi
zsembi

Jó reggelt!!

Zsembike!
Szurkolunk nagyon!!!!!!!!:D

Krisztaaa!
Megyek "Veled" 17órakor!!!!!!:D:D
bodza2005

Sziasztok!
Kiscsiko, ismerjük egymást? nekem is júliusban volt a lombikom. Lehet, hogy keverlek valakivel, de nem a Te párod hozott Neked szendvicset és kávét?
Zsembikém! Szurkolok ezerrel, de érzem minden k. lesz.
Bodzika, akkor Te is kezdel?
Beus, Nóczi, Yamita! Hol vagytok?
Cseka, elküldted a kuckóról a képet, mert nem kaptam meg.
Kati! Ne keseredj el, nekem is volt már olyan alkalom, amikor nem maradt meg az embrióés következő hónapban belevágtunk.

Úgy fájt a kicsi buta fejem, biztos valamelyik front közeledik vagy távolodik, nem tudom, de eldönthetné már mert ez nekme nem jó.

manoka
manoka71

Nekem is fáj Manóm!:(

Olyan jó volt hallani Apánk hangját reggel, amikor hívtam, hogy mi legyen.:D

Remélem, Zsembikénél minden szépet és jót talál ma!:-)

Kinyomtatom a Szépemék- féle DRC-s logo-t, amit a Férjecskéje készített nekünk. Kriszta, Te nem akarod? Bevinnénk Neki megmutatni. :lo:
Mit szóltok Csajok?

Hanyatkukac!
Merre vagy?:-)

Yam!
Te?:-)
bodza2005

Kriszta!
Zel is akkor jön!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D
Ez szuper!!!!!!!!!!!!!!:D:D
bodza2005

Csajok!
Zsembike jó kis nyálkahártyát produkált, úgy látszik, bejön Apánk ijesztgetése, mert minden és mindenki összekapja magát!!:lol::lol:
Majd részletesen beszámol, ha gépnél lesz!:-)
bodza2005

Zsembike nagyon ügyes lány vagy. Gratula. :D Várom a beszámolót

Bodzi de szuper, hogy kezdhetsz. Klassz kis év vége lesz!

katóc: Manó?????

Szépem, nagyon klassz a tervezés. Nekem nagyon tecccik.

Szép napot mindenkinek!

Nóczi, Beus, mi új veletek??? :roll:
Szederke eltűntél vagy csak olvasgatsz :?: Hétfőn talizunk.
andi67

sziasztok!

Ma szemtelenül későn keltem!!! A Jóuram 6-kor kivételesen reggelit kért, hogy majd úgyis visszaalszom... Hát megvolt a reggeli, én meg Vizipókot néztem. :D Tök jó, mert egyben van az egész, nincs mindig zene, meg betűk sokasága elején-végén. Abból tudni, hogy vége egy résznek, hogy mondja a keresztes: Te, Vizipók-Csodapók! :D Édes!
Ja és ami csúcs, hogy utána elszundiztam a kanapén csodás havas tájképpel az orrom előtt. Nagyon minimálisan, de láccik és szép a kert tőle! Nagyon vágyom síelni... De szerencsére idén csak sétálhatok a havon :-)

Bodzi, akkor délután találka!!! :lol: :lol: :lol: Szuper! Én is kinyomtatom a kitűzőt, hogy megismerjetek! Egyébként télleg fantörpikus, hogy mindenki összekapta magát. :) :) :) :)

Babóca, tudom a 12. hét a vízválasztó! Ezért várjuk idén Miki bácsit gyermekes áhitattal! :D :D :D Ő lesz a jó hír hozó :-) Ami nekünk nagy ajándék!
A gyermeked ismét alakított! :-) Balesés - ez csúúúúúúcs :D :D :D

Na majd még benézek, de most rámolnom kell kicsit a sok lusti után...

mindenkinek sok ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Puszi
Kriszta
dobsakriszta

Haliiiii :)))
itt szopok az irodában, ahogy szoktam.. viszont úgy néz ki mázlim van, az új kolléganő (aki a szomszédban lakik) nővére minőségellenőr és MEGÍRJA a házidolgozatom!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8)
magyarul le tudom adni! Juhuuu.. ja, ma kell igen.. :D

albi, jó, hogy gondoltál rám is :P ne félj az eredményektől olyan sokszor mutatnak hülyeséget jól megijesztenek aztán nincs is semmi baj!!!! ne hagyd magad idegelni.. amennyire lehet!

katóc, mensimanót KÜLDÖÖÖÖÖÖM :lol: (rúgom, ordítva)

manóka, édes vagy, hogy kerestél! jaaaj, fejfájásban én is nagykirály vagyok ,rosszabb vagyok mint egy 80 éves vénasszony, vagy egy bazinagy béka..előre megmondom hogy milyen front jön..
ha hátul fáj a fejem akkor hideg..ha a homlokom közepében áll a balta akkor meleg... vááá, és mi lesz később??? :D
jobbulást Neked!!

bodzikám, juhuuuu! égiek elrendezték az ügyet akkor 8)
Millió puszika neked...yamitás.. ez nekem is tetszik :D
yamita

Fejfájósoknak! A béres frontos bogyó működik! kipróbáltam! És csak természetes anyagok vannak benne.
Yami Ma kell leadni?? Komolyan? Te is olyan vagy mint én :D :D

Katóc Mensimanónak kiabáltam én is, hogy jobban jár, ha gyorsan megkeres!!!!
dobsakriszta

Itt vagyok Bodzikám,csak megjöttem Apánktól és olyan,de olyan álmika voltam,hogy alukáltam 1et :)
Most rohanok dolgozni,de benntről még írok.

Ja,nálam bal oldalon még mindig ott van a sárgatest,de ettől függetlenül nagyonis beindult a tüsző növögetés a jobb oldalon.Hétfőn már okosbbak leszünk,vagyis,hogy a bal oldalon is b eindul-e!?
KÉpzeljétek 3 szuris nap után jobb oldalon 10,9,7.5,6 os tüszőim vannak.Sztem kezdésnek még soha nem voltak ilyen nagyok :)

JÓ ÉTVÁGYAT ÉS SZÉP DÉLUTÁNT!

Bodzi,de jó,hogy te is kezdhetsz!!!Hurráááá!!!!

Zel is jöhetne és akkor szervezhetnénk a köv.talit :)

Majd jövök.
Pusza
hanyatka

Szijja Yamitás!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
hanyatka

Szia Édes Hanyatom :D :D :D !
Tök jó, hogy ilyen ügyi vagy!
yamita

Sziasztok!
Gondoltam, csak bekukkantok, elolvasom a legfrissebb híreket, aztán megyek dógomra, de Kiscsikó kolléganőjére muszáj reagálnom. Mégpedig a következőt:
MUHAHA... :lol: :lol: :lol:
Katóc meg azzal a keltetővel... :lol: Eddig az Intézet egy barátságos, kerekded épületnek tűnt, szép, korszerű helyiségekkel, kedves, felkészült személyzettel, nem beszélve az Intézet fejéről, aki mindez egy személyben (barátságos, kerekded, stb. :) ), most meg hirtelen olyan lett, mint valami eü. intézménynek álcázott szupertitkos létesítmény Robin Cook egyik könyvéből... Keltető... Betojok, hogy stílusos legyek...
(Lehet, hogy annak idején mégis jól értettem, és Dévai tényleg azt kérdezte, hogy van-e tojásom? :shock: )
február

Na itt is vagyok :)
hanyatka

Sziasztok Csajocskák!

Bodziiiiii, de mázlid vaaaan! :lol: Tök jó!!!

Hanyatka, ez igen, lehet, hogy a tánc jót tesz a tüszőknek? :D

Andi, Yami, köszi a mensimanót, de még nem ért ide a dög. :(
Pedig ma bevásároltam reggel, felcipeltem több száz kiló cuccot a harmadikra, és semmi. :?
Bodzi, nem küldenéd ide őkelmét egy k...va nagy pofonnal? Újpest felé vegye az irányt, ha lehet, úgyhogy erre felé lendíts! :D

Zsembibaba, hogy te milyen ügyi vagy!!! Várjuk a részletes beszámolót! :D :D Neked is köszi a manót, de még nincs itt.

Pusszancs!
katóc

Jaj,de kis lüke vagyok,képzeljétek,ahogy olvastam Yami kedves megszólítását ,felhasználónévnek én is hanyatom-at írtam,hanyatka helyett :)

Igen,Yami drága,nagyon ügyesen növesztgettem 3 nap alatt,reméleM a továbbiakban is így marad és eltűnik az a fránya sárgatest.
Ja és reggel tesztelnem kell 1et,mert Apánk azt mondta,de mivel beindultak a tüszők nem hiszi,hogy méhen kivüli lenne.
Hát remélem :wink:

Február!Gyere sűrűbben,mert be@arok a hsz.eidtől :)És lám,volt tojásod :)
Ez teccik :)
hanyatka

Február!!!! Kész, bepisiltem!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
katóc

Szia Katóc!

Lehet igazad van és a táncikám is lendített rajtuk :)
Drukkolok,hogy Mensi néni meglátogasson a 7végén.Kéne szólni neki,hogy bevásároltál,van kaja bőven,mehet vendégségbe :)
hanyatka

Én meg befostam :)
Ez kész :) :lol: :lol: :lol:
hanyatka

Babóca!Nem semmi a csajocskád :)Tündéri lehet! :wink:
Egy öregúrhoz járok(sokáig Londonban élt) angolra vagyis társalogni,hogy szinten tartsam magam,vagyis azt a keveset amit tudok. :lol: :lol: :lol:
hanyatka

Hanyatka édes, én téllleg bepisiltem, mert már útban voltam az illemhely felé, csak gondoltam, ezt még elolvasom. Hát kellett nekem! :wink: Viszont mintha haloványan barnázgatni kezdenék! Asszem este még beülök egy bazi nagy kád forró vízbe.
Csajok, drukkoljatok! Kösziiiii! :D
katóc

Vagy súlyemelek egy kicsit! :lol: :lol: :lol:
katóc

Babóca! Nem hiszem hogy találkoztunk, én 2003 év végén kerültem Apánkhoz, a fiam dec-ben "gyártódott".

bea
öreganyu

Zsembibébi!Hazaértél???
Megvolt a vérvétel???
Ma Zsembivel egymás után mentünk be Apánkhoz :)

Bodzi,Kriszta!Jelentkezzetek minnél előbb! :wink:

Hétfőn ismét nagy hancúr lesz Apánknál,sokan leszünk :)
hanyatka

Zel puszit küld mindenkinek, nagyon hiányzunk Neki és szombaton gyün végre (ide)!!!!:D:D:D
bodza2005

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: