sziasztok
Képzeljétek tegnap felfedezte Timike, hogy van keze. Mármint az öklét kezdte el nézegetni

És ahogy nézte, egyre közelebb vitte az arcocskájához, persze a szemei már szinte keresztben álltak. Na és persze szinte mindig sikerült olyan közel vinni az arcához, hogy ált. jól orron vágta magát vele

egyébként a szájába igyekszik betalálni, az is sikerült neki néha
És ma meg ahogy felemeltem a lábait pelenkázás közben, a lábfejét kezdte el csodálni, majd a kis kezével próbálta megfogni

, persze nem sikerült
Egyébként az utóbbi pár napban már nem csak ököllel piszkálja a játékait, hanem kinyitja a tenyerét, és nyitott tenyérrel érinti meg őket, néha sikerül meg is fognia ami kézre esik.
Tegnap jól kiakadtam a védőnőre:
Tegnap volt itt a védőnő (utoljára kb 1 hónapja volt), és akkor is épp az öklét csodálta Timi, erre ő azt mondta, hogy meglepő hogy ilyen korán felfedezte a kezét. Mondtam, hogy a játékokat is piszkálja már, és gyakra már nemcsak ököllel, hanem nyitogatja a tenyerét, meg is fogja/belekapaszkodik egy-egy játékba.
Erre ő: nem kell siettetni a dolgokat, nem is kell ilyen kicsi babával játszani, neki még enni, aludni, meg magában nézelődni kell

.
Hát könyörgöm nem azért vagyok itthon vele, hogy foglalkozzam vele? Nem siettetek semimt egyszerűen mikor már unja a magában való nézelődést akkor odatartom naki a kedvenc játékát, amit elkezd birizgálni, és lassan fogdozni, ehelyett ne foglkozzak vele

ez hülyeség csak a háton feküdve én is unnám magam
Meg hogy nem kell még neki a játszószőnyeg

.
Hát dehogynem, hisz szereti ütögetni nézegetni a lelógó játékokat

Ha túlpörgeti magát akkor úgyis elveszem alóla.
Szóval nem is értem. A védőnő szerint pelenkázás, szoptatás, aztán letenni, legyen el magában, mert egyébként hisztis lesz