A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Szia Kata0411!

Üdv Nálunk!:D

Kép
nika28

Kata!

Üdv itt és sok sikert a lombikhoz! Drukkolok Neked!

Anett!

Én is sajnálom hogy nem találkoztunk, jó lett volna ha megismerlek. De talán ami késik nem múlik. Az "eredményhídetés" után nagyon el voltam kenődve, lassan "jöttem helyre" de már jobb és nagyon várom a köv. beültetést.
Hát igen, gondolom hogy nem lehetett könnyű a doki szavai után de a lényeg hogy lesz , lehet gyermeketek!! Én nagyon szorítok Értetek. Vigyázz Magadra, puszillak. :P

Nika!

Hát igen, ezek a szurik bekavarhatnak rendesen...nekem is 28 napos ciklusaim voltak, az inszemis időszak alatt persze kitolódott, most ebben a hónapban ugye nem kaptam szurit kíváncsi leszek hányadik napra fog megjönni....

Kép
krisztamili77

Gabicsibe!
Már kezdtem aggódni, de akkor volt is miért!
Ezek a dög frontok!!! :twisted:

Anett
sajnálom :cry:
sajnos nem sok esély van, és elkeserítő a csalódás... de amíg van remény addig mi is mindent megpróbálunk! A három mesebeli szám! :wink:

Nika!
Nekem is rendes ciklusaim voltak, de nekem elég volt már a vizsgálatokra járást elkezdenem ahhoz, hogy felboruljon :lol:
Nem tudom most mikor jön majd meg!?! :roll:

Kata
Jó szurizást! :wink:

Törpe

Kép
törpehzs

Milli!
Már nem sok van akkor kezdésig! :lol: Drukk neked!

Törpe

Kép
törpehzs

Krisztamili, Gabicsibe, Vikkata: Köszönöm a válaszokat! Azt hiszem, holnap bemegyek W-hez, csak hogy megnyugodjak. Hú, mit fogok kapni tőle, ha elárulom, hogy nem adtuk be a felírt adagot.. Kicsit félek tőle, de vállalnom kell. :oops:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
Budapest

Vikkata, válasz ment.

Nika, biztos hogy a hormonok kavartak be. Az 1. lombik utáni ciklusom nekem is olyan volt, mint a magyar népmese: hol volt, hol nem volt.... de inkább volt. Egy hónapon belül 2,5x mensiztem :( Kíváncsi vagyok, hogy most mikor és hogy jön meg.

Kata0411, üdv köztünk! Sok sikert!

Krisztamili, nehéz lehet(ett) Nektek is! Lassabban gyógyul a lélek, nehéz feldolgozni... de jön a Karácsony, az ünnepek! Gyorsan eltelik az idő, és ismét bele lehet vágni! Ti mikor mentek újra?
Köszi szépen! Puszillak!

Törpehzs, drukkoltam Neked is! Bíztam benne, hogy sikerül! De olvastam, hogy mi történt.... ilyenről még nem is hallottam :cry: Priviben leírnád, hogy mi volt, mit mondtak, mennyi volt, hogyan tovább? Nem szeretném ezt itt firtatni.
Tényleg kicsi az esély... de ez van. A remény hal meg utoljára. :wink:

Kép

KépKép
anett_1

Anett!
köszönöm!
Írtam privt!

Denika,
nem lesz egyszerű! De jobb, mint a bizonytalanság! :oops:

Törpe

Kép
törpehzs

Annn, Natü, Nemone, Kata, üdv itt! Mielőbbi sikeres babásodást kívánok Nektek! :)

Vikkata, klassz a vonalzód! Tényleg nagyon szépek ezek a nőivonalasak, még akkor is, ha nem annyira pontosak.

Madrin, ez az út nagyon klassz meglepetés! majd mesélj, milyen volt :)

Kriszti, nem semmi ki wellness programok :) De ennyi pörgés után rádfér már egy kis nyugi ;)

Bonya, jaj úgy örülök, hogy mégis meglesz a leszívás! Nagyon szurkoltam.

Denika, sajnos nem tudok segíteni, nekem "csak" két petém érett meg a napi 1 Merionaltól. Igaz, nekem eleve nem kellett az egészet beszúrni, csak a kétharmadát. Nem kérdezel rá a dokidnál? Én is W.-hoz jártam, vele lehet barátkozni :) Ha gondolod, meg tudom adni a magánrendelése elérhetőségét, ott nyugodtabb körülmények között kifaggathatod.

Anett, nagyon sajnálom, ami Veletek történt :( Párodat azóta sikerült kicsit helyreráznod lelkileg? A fiúkat ez az egész sokkal jobban megviseli, azt hiszem... Én nagyon szorítok, hogy ne kelljen donor...

Nika, ha látom a mikulást itt valahol a kolléganőimnél, átküldöm!

Bocs lányok, hogy ilyen rég nem jártam erre, ez a hét egy őrület a melóhelyen. A babásba azért megírtam a híreket, ha arra is jártok. Nem akarom ezt a topicot terhelni velük. Gabicsibe, ha majd a táblázatot módosítod, a köv. UH december első hete, de ezt már úgyis megdumáltuk priviben :)

Mindenkinek mennek a drukkok!

Kép
elan

Sziasztok!

Nika,
Biztos a gyogyik kavarnak be. Nekem 4 napot késett múltkor az Utrogestantól.

Bonya,
Nagyon drukkolok neked holnapra! Jó, hogy sikerült idáig eljutnod, és nem kellett leállítani.

Zsókuci,
Utólag is Isten éltessen! A kezednek is gyógyulást!

Gabi,
Köszi a választ! Bizony jó lenne hamar túl lenni rajta! Reggel már nagyon fájt a szuri, biztos keményedik a hasam. Izgulok, holnap milyen eredményem lesz! Sajnálom a fejfájásodat, nagyon kellemetlen tud lenni! Nekem napok óta ez a műsor megy, már gyógyszert se veszek be.

Anett,
Nem egyszerű a történetetek. Sok-sok kitartást kívánok hozzá!

Kedden elkezdődött a stimulációm. A Deca mellé kaptam egy 1/2 Merionalt, és 125 egység Puregont. Tegnap meg is volt az első Merionalos kalandom. Mondanom se kell, úgy elvágtam az ampullával az ujjam! Mindent jól összevéreztem, nem bírtam rendesen kiszívni a folyadékot, féltem, hogy beleesett az üvegszilánk... Szóval egy kész kabaré volt. Ma már remélem jobban sikerül. :roll:

Kép
mofly

Sziasztok,

Kriszti,
Hát a videóban nem vagyok jártas, sajna! De most hogy mondod, lehet hogy elkezdek vele foglalkozni! :P

Bonya,
Hurrááááááááááááá! Ezért érdemes volt benézni. Mondtam én! Annyira örülök, hogy meglesz a leszívás! Vigyázz magadra! Kép

Anett,
Örülök, hogy jelenkeztél. Hát amit írtál ... Hű, nehéz szavakat találnom. Sajnálom! És bár közhelynek hangzik, de ne adjátok fel! Szerintem jól döntöttetek, hogy csak januárban vágtok bele újra. Még feltöltődsz lelkileg, jönnek az ünnepek, és újult erővel tudtok indulni. Nagyon szorítok!

Denika,
Tényleg ne hagyd, kérdezd meg a dokit, vagy telefonon, vagy menj be, és ne foglalkozz azzal mennyien vannak. Mindig kérdezz, ha valamiben nem vagy biztos! Legalábbis én mindig ezt teszem! :wink:

Nemone,
Kép, és szorítok, hogy sikeres legyen az inszem!

Nika,
De jó, hogy itt vagy! Hiányzik az MSN-n! :D

Kata0411,
Sok sikert a stimuhoz!

Mofly,
Ma már biztosan ügyesebb leszel! Mi mindig papírzsebkendővel törtük az ampullát!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok,

Bonya,
Szuper! Drukkolok nagyon a holnapi leszíváshoz! Minden jól fog most már alakulni, meglátod! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Nemone,
Kép

Kívánom, hogy minél előbb legyen babátok! :D Remélhetően az eredményhirdetésnél jó híreket kapsz! Drukkolok nagyon!

Krisztamili,
Ma írok!!! :D

Denika,
Sajnos nem tudok segíteni, de szerintem se változtass ez előírt mennyiséget, hiszen sok tényező játszik közre a sikerességhez! Mindenképpen szólj Wiegandt dokinak! Ha teheted, menj be minél előbb, nehogy kárba vesszen ez a szurizás!

Anett,
Örülök, hogy végre jelentkeztél! De azt nagyon sajnálom, hogy ilyen rosszul alakultak a dolgok. Ne aggódj, biztos, hogy sikerülni fog! Ezzel automatikusan csatlakoztál a „2008 a mi évünk’-projekthez! :lol:
Köszönöm a szülinapi kívánságot! :D

Gabicsibe,
Tegnap döbbentem rá, hogy én nem írtam neked a táblával kapcsolatosan. Mindjárt írok privit :oops: NE HARIIIII!!!!

Nika, Mofly
Nektek is nagyon köszi a köszöntést! :D

Kata,

Kép

Neked is mielőbbi babásodást kívánok! És küldök petikenövesztőket! +++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Mofly,
Van az üvegcsén egy pötty, ott törd el, és én is mindig zsepivel törtem el. Remélem, ma már jól fog menni :wink:
Mennek a petikenövesztők: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Sok-sok puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Szia Lexi!

Privi ment!

Üdv:

ppetike.
Vendég

Sziasztok lányok!

Bonya!

Holnapra: Kép

Nika, Milli!

Mensimanó nektek: Kép

Kata0411, Nemone!

Kép Mielőbbi babásodást nektek!

Kira!

Majd egyszer megy a privi... :oops:

Kép

Nonóka
nonóka

Sziasztok!

Gabikám kaptál Zsókucitól instrukciót?????
Ha nem , leírom én is, és átküldöm a táblát.....És ma este tudsz is feltenni...Az éppen altuális állást küldöm, ha jó.....

Anett!
Örülök, h jelentkeztél....Már azt hittem megbántottalak..... :roll: :wink:Várom a levelet. :wink:

Bonya!
Hajrá!!!
Vendég

Gabikám!
Ment freemail........
Vendég

Törpe!

Köszi a drukkot! Vigyázz Magadra!

Denika!

Bementél W. dokihoz? Írd meg ám mit mondott! Remélem minden rendben. :P

Vucuska!

Képzeld, tegnap megjött a genetika, tényleg minden rendben! Egész gyorsak voltak... :D

Bonya!

Sok sikert a mai leszíváshoz, várom az eredményt! :D

Anett!

Decemberben beültetnek két fagyibabit, de azt mondta a doki hogy kapok mellé hormont. Szerintem a méhnyálkahártya miatt, nem bizti de én 7 hónapig kaptam még itthon a Colstylbegytet, az pedig ugye vékonyítja a nyálkahártyát... Úgyhogy van még bő egy hetem és kezdem...nagyon várom. :D
Puszillak, vigyázz Magadra!

Mofly!

Jó szurizást, írd ám meg mindig mi újság odabent! Sok sikert! :P

Baby!

Írtam pü-t elég másfél hete biztosan, megkaptad?

Nonóka!

Köszi a mensimanót, hát nem lenne rossz ha most az egyszer előbb jönne kicsit... :D

Mindenkinek nagyon szép napot kívánok, puszi!

Kép
krisztamili77

Sziasztok!

Voltam ma W. dokinál, megnézett UH-n. Azt hiszem megnyugodtam, minden rendben, most egy-egy tüsző van mindkét oldalt, hétfőig még nőnek kicsit, akkor még megnézi őket, aztán jöhet a tüszőrepi, és valószínű szerdán lesz inszem. A mnyh csak 5mm, szerintem hétfőre az is elég vastag lesz.
A kérdéseimet most is megtartottam magamnak, majd a következő inszemnél (bár ne lenne) elmegyek a magánrendelésére és jól kifaggatom. :roll:

Egész hétvégén azon morfondíroztam volna, hogy mi lehet odabenn. Köszönöm, hogy rábeszéltetek, hogy menjek be. :!: :roll:

Most nem olvastam vissza, de küldöm mindenkinek a drukkokat! +++++++++ Tüszőnövesztő, babatapi, mensiűző, mensihozó, kinek mi kell! :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
Budapest

Mindenkinek szép napot!

Lányok!
Mától ideiglenesen én vezetem a táblicskut!Kérlek benneteket ha észrevételetek van nyugodtan szóljatok és javítom!

Új lányok!
Ha szeretnétek bekerülni a táblába kérlek írjátok meg az adataitokat!Név,életkor,lakhely(nem kell pontos cím :D ),kihez jártok és hol tartotok!

Leendő Anyukák és Kismamák

Anyukák,Kismamák
gabicsibe

Sziasztok!

Köszi a kedves fogadtatást! :D

Hát próbáltam már néhányszor hívni a BMC-t, de sose vették fel....Délután meddig vannak ott?

A táblába egyelőre nem szeretnék bekerülni, inkább majd akkor, ha megvoltak az első kivizsgálások.

Egyébként 26 éves vagyok és budapesti...úgy láttam a legfiatalabbak közé tartozom...
Úgy utáltam, amikro a dokim mindig azt mondta "Maga még olyan fiatal, manapság a nők 30 fölött szülnek, bőven van még ideje.." :evil:

Hát szerintem ez nem az életkortól függ!
annn

Köszönöm, hogy veletek izgulhatok!

Adataim: 33 éves, Budapest, Dr. Zeke, 2. inszemináció volt nov.13-án, teszt BMC-ben nov.30-án

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!

Rebe!

Nekem is hiányzik az MSN!
Olyan jókat szoktunk dumcsizni! :D :D

Még mindig nem jó a gép! Most is az Öcséméről pötyögök!
Ebédidőben mindig megkuksizom mit írtatok, aztán vissza dolgozni.:D
Az az igazság, hogy "csak" formatálni kéne a gépet, de egyszerűen még nem volt időnk!

Köszönöm a mensimanót, ha minden igaz, és jól érezem akkor nemsokára kopogtatni fog:D

Kép
nika28

Sziasztok!

Eddig az Újvári főorvoshoz kerültem mindig. Ő át fog adni majd valakinek. Tudom, hogy mindegyik orvos jó, de aggaszt ez a kétszarvú méh. (amúgy sem vagyok egy egyszerű eset, mert ciszták is szoktak lenni.) Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit fognak mondani majd a konzultáción.

Mindenkinek további szép napot kívánok!!!
natü

Lexi!

Írtam privi üzit!

ppetike.
Vendég

Mofly, én soha nem mertem letörni egyedül az ampulla tetejét. Mindig riasztottam a páromat, dolgozzon ő is egy kicsit :)

Zsókuci, jó a talis vonalzó :) A kezed jobban van már?

Denika, örülök, hogy minden rendben volt az UH-n és nagyon szorítok szerdára!

Gabicsibe, nagyon jó fej vagy, hogy átveszed a táblát! Én tuti nem tudnám csinálni, néha nagyon le vagyok maradva az új infókkal :(

Ann, a BMC-ben 4-ig vannak, ha jól tudom, én olyan kettő után szoktam sikeresen telefonálni.

Natü, mikor mész a következő konzultációra? Bocs, ha már írtad, nem emlékszem :( Kiváncsi vagyok, kihez kerülsz, azt lehet tudni, Újvári miért ad át?

Holnap megyünk a Veteránautó kiállításra, odavagyok értük :) Jön valaki közületek? :)

Kép
elan

Sziasztok Lányok!

Most én irok(elöször a fórumba)a bonya férje vagyok.

Sikeressen megjártuk a BMC-t.
Meg volt a leszivás, 10-et sikerült leszivni.
A beavatkozás nála kb 15percig tartott,sajnos megint tull lett stimulálva.Holnap mondják meg hogy mikor kell vissza menni a beültetésre(talán hétfön).Anya már alszik nagyon fáj a pocikája.

Bocsika mindenkitöl,hogy csak tömondatokban irok,(ö majd részletezi az eseményt)de lehet olyan felhasználó akinek a férje még nem is olvasta ezt a forumot.

Ha valakit megbántottam az elöbbi mondattal ELNÉZÉST KÉREK.
Én ugygondolom a férjektöl is (elvárható valamennyire) a fórum olvasása.

Sziasztok Drukk mkinek!!!!!!!!!!

bonya

Kép

Kép
bonya

Sziasztok!

Elan, hétfőn megyek HSG utáni kontrollra. Újváry főorvos azért ad át, mert én úgy tudom ő már nem csinál beavatkozásokat. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy kihez fogok kerülni és ő mit fog mondani.

Lehet meg kell majd műteni a méhemet. Aggódom....

Kérek Tőletek biztatást!

Köszönöm
Natü
natü

Bonya!
Gratula a gyönyörű eredményhez!
Pihenj! Javulj!
Nagyon drukkolok a beültetéshez!

Bonya férje!
Igen! Az jó dolog, ha ti is bekapcsolódtok! Tényleg másképp éljük meg dolgokat, így hogy "sorstársak" között vagyunk!
A férjem is követi az eseményeket!
Igaz néha keveri a lányokat főleg, ha hasonló a nevük :wink:

Gabi!
Tényleg szuper vagy,hogy bevállalod a táblát!
Köszönjük! :lol:

Denika!
Tök jó! Most már nyugodtan hétvégézhetsz!
Egyél méhpempőt!
Nekem folyton 10 felett van a nyálkahártyám! :wink:

Nemone!
Továbbra is mennek a drukkok! :wink: Gondolom most neked vánszorognak a napok!

Milli!
Köszönöm!
Nem megy túl jól :( sikeresen elkaptam a most keringő vírust... naon fáj a torkom és lázasodom :( de tömöm magamba a vitamint teát, mézet, strepsilst :wink:

Törpe

Kép
törpehzs

Törpikém
Jobbulást neked!!Sok-sok C-vitamin!!!!

Bonya és férje :D
Gratulálok az eredményekhez és nagyon drukkolok,hogy sikeres legyen a randi :D Várjuk a híreket!!!Pihenj sokat és sok-sok folyadék!!!!

Ann
Majd szólj ha már benne szeretnél lenni!Ha ma nem sikerült őket elérned készülj,mert a hétfő is ilyen lesz!Kitartás és ne add fel!!!!

Nemone
A következőben már benne leszel és köszi az adatokat!

Natü
Bárkihez is kerülsz nagyon jó kezekben vagy és ha műtétre kerülne sor (de nem fog) olyat fognak ajánlani aki ugyan olyan profi!
gabicsibe

Sziasztok!

Lányok, köszönöm szépen a kedves, vigasztaló szavakat, sokat jelentenek nekem! :D

Elan, a páromat (is) nagyon bántja a dolog, de nem napi szinten téma ez itthon. Szerencsére. Eddig sem éreztettem vele, hogy bármiért is okolnám. Amikor kiderült, hogy gond van (pont egy éve), akkor ő a válást is szóba hozta.... azt mondta, hogy nem tud engem anyává tenni és ezért biztosan megutálom majd. Mondtam neki, hogy ne beszéljen hülyeséget. Én nagyon szeretem őt és eszembe sincs elhagyni. :D Igaz, most kész vagyunk lelkileg, de szerencsére "csak" ezt a témát illetően. Azokra a dolgokra összpontosítanunk, amik szépek és jók az életünkben, különben padlóra küldjük magunkat. Azt meg nem engedjük meg magunknak.
Örülök, hogy Veletek minden rendben! :lol:

Mofly, kitartás! A szurikkal meg csak ügyesen!

Rebe, gratulálok a két kismanóhoz! :lol: :lol: :lol: Duplán kárpótolt Téged az élet, a korábbi hónapok nehézségei után :D

Zsókuci, sok szép ajándékot kaptál a szülinapodra! Daubnertől torta? Mi igaz, hogy messze lakunk attól a cukrászdától, de az össze szülinapi tortát onnan szerezzük be! :wink: Csokis, oroszkrém vagy eszterházy stb. olyan mindegy.... isteniek! A pogácsákról meg ne is beszéljünk! :D :D

Kriszti, szó sincs róla! :wink: Kellett egy kis "csend", most meg alig győzöm magam összeszedni. Igyekszem! Addig is sokszor puszillak!

Krisztamili, de jóóó! Hamarosan kezdtek! Milyen szép karácsonyi ajándékotok lesz! :D Nagyon drukkolok!!!

Nonóka, mennek a drukkok Neked is! ++++++++++++++++

Gabi, a táblában feltennél a parkolópályáról a januári versenyzők közé? Előre is köszönöm!! Fejfájásod?

Törpehzs, mielőbbi jobbulást Neked! Puszillak!

Bonyáék, gratulálok a szép eredményhez!!

Nefke, jó volt látni erre az egy hsz-nyire is!

Ann, Nemone, Natü, üdv Nektek!

Mindenkinek kellemes és szép hétvégét! Én holnap reggel kezdem az agykontroll tanfolyamot, de azért este majd igyekszem benézni.
A visszaolvasással még hadilábon állok. :oops: :roll:

Jó éjt!

Kép

KépKép
anett_1

Sziasztok!

Már rég jelentkeztem.

Bonya Nagyon örülök, hogy végül sikerült a leszivásig eljutni. Megilyedtem, mikor elkeseredve irtad, hogy megint kétséges a helyzeted. Gratulálok a 10 petikéhez. Várom a hireket, hogy hogyan sikerült a randijuk. Te meg pihenj sokat. Sok turó, rengeteg folyadék.
Bonya férje Elárulom, hogy az én párom is bele bele olvas az oldalba, de inkább tölem várja a hireket, hogy kivel mi történik. Együtt örül, együtt szomorkodik a társasággal.

Mofly Hogy megy a szurizás? Ahogy irod, nem is kapsz anyira sok adagot. Én többet szurtam.
Kitartás, mindjárt itt lesz a nagy nap.

Denika Végre jelentkeztél. Nagyon eltüntél. Küldöm a petike növesztőt. Szerdára pedig szoritok.

Nonóka Mi van veled? Tudsz már eredményt ?
Küldöm a babaragacsot.

Krisztamilli Mindjárt itt van december. Érted is lehet lassan szoritani.

Anett 1 Sajnálom. Egy kicsit át tudom érezni a helyzetett. Nálunk is apa gond van. Mikor megtudtuk a párom is mélypontra került, de egy szóval sem bántottam, csak biztattam egy folytában.
Szerencsére nálunk nem ennyire sulyos a helyzett.
Az utolsó hozzászolásodban nagyon szépen leirtad a gondolatod. Kitartás Nektek.

Kata, Natü, Nemoe, Ann Üdv az ujjaknak.
Mielőbbi babásodást kivánok Nektek.

Nyunyi Nem ér igy eltüni! Légyszi jelentkez! Hiányzol nagyon!

Mi jol vagyunk. Várom a csütörtököt, akkor lesz ujabb Uh. Láthatom ujra a picikénket.

Mindenkinek küldöm a petikenövesztőt, babatapi, menszimanót. Kinek mi kell.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Sziasztok!

Teljesen meglepet a férjem hsz-e, nem is tudtam róla , hogy írt nem modta .
Annyira édes nagyon imádom.

Valóban hamar elaludtam mivel 16.30-kor tudtunk eljönni a kórházból és 19-re értünk haza .

A pocakom baromira fájt és a rázkódások nem éppen voltak kellemesek.

Dokikám teljesen boldog, hogy még ilyet nem csinált a praxisában, hogy antagonistából hiperstimu utána lebegőztető leállítás és leszívásnál 10 petesejt.

Sok tisztított vizet és gyógyteát iszok, meg a nyerstúró és olajos halacska.

Nagyon drágák vagytok, hogy aggódtok értem és mindig van kedves szavatok.
Ne haragudjatok , de én ahogy már többször leírtam nem tudom ilyen klasszul követni az eseményeiteket pedig minden nap olvaslak benneteket.

Majd csak belejövők az igyazi forumozásba, remélhetőleg mostmár több időm lesz.

Pusszika nektek !

bonya

Kép

Kép
bonya

Telefonált a biológus!

10-ből 7 megtermékenyült.

Előreláthatólag nem hétfön hanem szerdán blasztocitaként kapom vissza Őket.

Azt mondta mivel első és még fiatal vagyok ezért inkább megvárjuk az 5. napot.

Viszont ilyenkor kevés az esély a lefagyasztáshoz.

Mi a tapasztalatotok az 5. napos transzferről?

bonya

Kép

Kép
bonya

Kép

Zsókuci,
A kezed hogy van???

Denika,
Látod, látod... Örülök, hogy minden ok! :D

Gabi,
Köszönjük a táblát! :wink:

Annn,
Hát igen, nem könnyű őket elérni telefonon, de próbálkozz kitartóan, és inkább 13 után. Mondjuk nekem ahányszor telefonáltam, sikerült, igaz volt, hogy csak 4-ik csörgésre! :oops:

Natü,
Igen, jól tudod, Újváry doktor nőgyógyász, ő nem csinál beavatkozásokat, csak max. a kiizsgálások idején jársz hozzá. Nyugi, nem biztos az, hogy műteni kell. Várd meg, mit mond majd a dokid. És bárkihez is kerülsz, jó kezekben leszel! Drukkolok neked!

Anett,
Köszi drága! Majd mesélj milyen volt az agykontroll!

Bonya,
Kép Hurrrááááá!
Szép eredmény! Azt mondják, hogy blasztóknál nagyobb a megtapadás esélye. Tapasztalatom ebben nincs, mi 3 naposan kaptuk vissza őket, valószínűleg azért mert az péntek volt, hétfőn már 6 naposak lettek volna, és ki tudja mi lett volna akkor velük. Nagyon szorítok neked!

Mindenkinek szép hétvégét!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok !

Bonya gratula a 7 picurhoz, sokat gondoltam rád .

Nálam annyia az eredmény, hogy tegnap estétől szúrom a Merionalt és a Purgeront és ma délután már kedem érezni a petefészkeimet, minha valami beindult volna .
Már várom a keddet , doktorom akkor néz meg hogy mi újság van .

Kata
kata0411

Kata
Üdv itt nálunk,végre rászántad magad az írásra :D Mielöbbi pocakosodást kívánok!Táblába nem szeretnél bekerülni?Ne csodálkozz,hogy beindult a növögetés ennyi szuritól :shock:

Bonya
Nagyon örülök,hogy ilyen szép eredményt értetek el!Sajnos nem tudok a kérdésedre válaszolni én is 3 naposakat kaptam vissza.De ha jól emlékszem talán Bibarnak sikerült így,szerintem kérdezd meg tőle!

leendő anyukák,kismamák

anyukák,kismamák
gabicsibe

Szia Gabi !

Ha már betársultam, akkor a táblaba is bekerülhetek
31 éves vagyok , salgótarjáni, a doki dr Szűcs, 2 stimu indult 11.15-én, az első stimut leállították 2007 májusában.

Több stimut nem akarok !!! Most sikerülnui kell !!! :P

Kata
kata0411

Gabi!
Ment privi!
Csak emailon válaszolj, (ha teszed), mert a regisztrációm törlöm itt......)

MIndenkinek szép napokat,m boldog babavárást, és minden jót!
Sziasztok!
Vendég

Sziasztok lányok!

Annn!

Nem is gondoltam, hogy az is baj, ha fiatal vagy. :wink:
Nekem mindig azt mondják: "hogy a koromra való tekintettel..." :oops: :roll:

Natü!

Holnapra: Kép Meglátod nem kell műtét!

Bonya!

Kép a 10-hez és a 7-hez!

Anett!

Jó agykontroll-ozást neked! Hajrá január!

Jerika!

Te is csütörtökön jössz? Jó lenne találkozni!

Kátya!

Úgy legyen :!: Jó szurizást neked!

Névtelen!

Hiányozni fogsz! Kép

Kép

Nonóka
nonóka

Kata,
Drukkolok neked!

Kriszti,
Basszus, sajnálom, hogy itt hagysz bennünket, hiányozni fogsz! :( Minden jót neked, kívánom hogy az életed úgy alakuljon ahogyan azt szeretnéd, és remélem egyszer majd jelentkezel!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok Drááágasááágaim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P

Mindenkitőől bocsánatot szeretnééék kérni ,hogy igy eltűntem és nem mindenkinek válaszóltam!!!!! :oops: :oops: :oops: Híányoztatok ám nagyon!!Mostmáár kicsit jobban vagyok és lesz erőm írni!!!!Igérem jövök ahogy tudok!!!!! :wink:

Nagyon Örülök az Új kismamiknak!!!Az Új fórúmosoknak!!!!!!!!!!!!!!!!És a jóó eredményeknek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!És nagyon nagyon drukkolok mindenkinek!!!!!!!!!!És gondolok rátok sokat!!!!!!Mi most nem babázunk egy darabig ,de azért jövök igérem!!!!

Nagy nagy Puszi és Ölelés mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép

Nonóka
nonóka

Nyunyi

Éljen. Meg van az elveszett bárányka.
Jó, hogy jelentkeztél. Örülök, hogy jobban vagy.
Gyere gyakran.

Nonóka Hátha összefutunk. Akkor mész eredményért?

Rebe Én valamiről lemaradtam. Nem értem. Kriszti itt hagy minket? Ne már. Néha jelentkezen már be.

Manda, Gil és többiek . Rájuk is vonatkozik. Jelentkezetek!

Bonya Gratula a 7-hez. Szerdára nagyon szurkolok.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Erika,
A Névtelen aki elköszönt tőlünk, és törölte a regisztrációját, az Kriszti. Én is onnan jöttem rá, hogy visszamentem az előző oldalra, és az ő hozzászólása mellett van az most, hogy Névtelen. :(

Nyunyi drága,
De örülök, hogy bejelentkeztél.

Csajszik, ma este Szekeres Andrien koncerten voltunk. Hű, nekünk nagyon tetszett, baromi jó hangja van a csajszinak! :D

Jó éjt mindenkinek!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Szép estét mindenkinek!

Köszönöm!
Most indultam javulásnak! A tegnapi suli kínszenvedés volt! Hazajöttem és azóta Apa kényeztet ezerrel, ma már elvonszoltam magam a Burger Kingig :wink: de nem volt valami jó ötlet! Holnap viszont munka, szóval nem árt az edzés!

Krisz :cry:

Nyunyi!
Végre itt! Majd mesélj miért voltunk "mostohák" egy darabig! :lol:

Bonya !
Szuper eredmény! Egész kézicsapat! :wink:

A kismamiknak további rókamentes napokat kívánok!

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Törpe

Kép
törpehzs

Rebe!
dejóóóó nektek!
Én s imádom a hangját!
Biztos szuper lehetett! :lol:

Jajjj! Majdnem elfelejtettem:

Az ébredő sötétség című filmet hagyjátok ki, ha nem éreztek legyürhetetlen vágyat! :lol:

Törpe

Kép
törpehzs

Sziasztok!

Bonya!
Nagyon örülök a jelentkezésednek és a szuper erdeménynek! Szerdán nagyon fogok ám neked szorítani! :lol:
Én is szerdán megyek ám a BMC-be és majd kintről küldöm az energiát elősegítve a beágyazódást!!!! :)

Anett!
Nagyon sajnálom ami veletek történt. Kitartás!

Denika!
Szerdára neked is megy a drukk meg a szugera! :)

Nyunyi!
De jó hogy végre újra itt vagy a sok felkiáltójeleddel és bíztató szavaiddal! :D

Natü!
Minden rendben lesz! Higgy benne! Szorítok neked hogy sikerüljön megoldani a problémádat!

Krisztamilli!
Örülök az eredményednek, bár biztos voltam benne. :D
Azt mondták nagyon ritka a kromoszóma eltérés.

Velem nincs semmi különös. Reggelente szúrom magam és alig várom a szerdát hogy mehessek uh-ra, majd a pénteket az inszem miatt!
Bár mostanában ért némi feszültség a munkahelyemen, most meg az öcsém bolondult meg. Mindig van miért aggódni, pedig most nekem nyugalomra lenne szükségem. Remélem minden rendbe jön!

Jó éjt mindenkinek!
vucuska

Törpe!

Bizony szörnyen lassan vánszorognak ezek a napok! Miért van az, hogy az inszemig hamarabb telik az idő? Ti is így érzitek?

Bonya!

Drukk a szerdához :!:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Sziasztok Csajok!

Rég nem írtam már.

Először is Bonya! Óriási gratula a 10 majd a 7 petikéhez. Nagyon nagyon drukkolok. Azt mondják az 5 napos embirónak nagy esélye van hogy megmarad, de olyat is hallottam, hogy a 3 napos a legjobb. Nem vagyok még otthon lombik témában. A lényeg, hogy szuper eredmények, és szerintem jó eséllyel indultok. Szorítok nagyon.

Nyunyikám,

Szívem hát végre itt vagy és újra lelket öntesz a csapatba. Nekünk kiöntheted a szíved, bármikor számíthatsz ránk, tudod.

Elan,
Hát gondoltam ám rád a hétvégén. Kicsit ki vagyok készülve sok most nekem egyszerre a suli meg minden. Szóval férjecskémmel végigcsináltuk szombaton a pesti majd vas. a budai útvonalat. A pesti még azt mondom egész jól ment, bár a Parlament meg előtte a Szabadság tér az nagyon gáz, nagyon nem szeretném azt kapni. Vasárnap meg tökre kiborultam. Elkeztdük a Bem szobornál. Mire észhez tértem hogy egyáltalán mondjak egy r..t mondatot idegennyelven addigra már a Clarkon voltunk. Totál kibuktam, ez nem megy, nem tudom össze vissza makogtam. Naná hogy apát is totál kiborítottam. Közölte hogy azért nem megy mert megint nekiálltam hisztizni, mint úgy általában az elmúlt 2 évben folyamatosan valamiért. De én éreztem ez nagyon szar, nem azért mert nem tudom, hanem mert angolul nem tudom, mire eszembe jut, plusz tele nyelvtani meg kiejtési hibával, szerintem ha meghall a vizsgabiztos azt fogja mondani, na jó kislány majd ha megtanult kiejteni egy angol szót jöjjön vissza. Nem tudom, hogy fogom túlélni. Adjál mát néhány tanácsot, hogy történik a felkészülés, hogy váltjuk egymást, mennyi idő van rá. Te már átélted ezt. Bocs, hogy ilyen hülyeségekkel zaklatlak. Remélem Ti jól vagytok.

Lányok!
Most ugye kihagyjuk ezt a hónapot, ezzel még nincs is semmi gond. A múlt héten megjött, és az utolsó nap a welness hétvégén 10 percre bementem a vízbe. Utána olyan fura volt a hasam, de aztán elmúlt.
Ma reggel éreztem, hogy valami nem ok. Aztán észrevettem hogy tojásfehérje+ barnázás mint a mensi előtt. Most vagy felborult a hormonháztartásom hogy kimarad ez a hónap vagy peteérésem van minden jel arra mutat. De azért egy kisördög is motoszkál bennem, mi van ha esetleg méhekívüli? A méhenkívüli melett megjöhet simán. Eléggé fáj a jobb petefészkem. Vagy a 3 lehetőség, elkaptam valami sz... fertőzést. De ilyen még soha nem volt, egyéb jelei is lennének. Én inkább a peteérésre gyanakszom. Mensis görcseim voltak reggel, most meg szúrkál a petefészkem. Nem parázok, de azért vettem egy ovulációs tesztet, hátha magamra ránthatom apát az este. :D
Nektek volt ilyen amikor kimaradt egy hónap próbálkozás miatt?
vic12

Sziasztok!

Rég írtam már,mert nem sok minden történt velem. Már 3 napja szurizom magam, kisebb-nagyobb sikerrel. Jövő héten lesz az első inszem. Izgulok rendesen. Szeretném megkérdezni tőletek hányszor kell felutaznom Bp-re mielőtt megcsinálják az inszemet? Hányszor nézik meg a peteérést? Csak azért kérdezem mert elég messziről járok és megfordult a fejünkben hogy esetleg maradunk Pesten és megszállunk valahol. Esetleg tud valaki valami jó szállást Bp-en?

Köszi..

Kép
bobcsike

Lexi,

Megint gondoltam Rád. Priviben akartam írni, de egyszerűen nem tudom elküldeni.
Egyre jobban értem, amikor arról írtál, hogy magadban kell feldolgozni a problémákat, egy tragédiát,mert egy bizonyos szint után egyedül érzed magad. Ugyanezt éreztem én is a hétvégén. A férjem már nem bírja a bőgést, a hisztit, ha már valamibe belekötök vagy másképp mondom, már orít hogy hagyjam már abba. És állandóan azt mondogatja elég már. Miért nem lehetünk csak úgy szimplán boldogok. Máshogy gondolkodunk. Máshogy egy férfi és máshogy egy nő. Ő is szeretne babát, de azt mondta soha nem ettől tette függővé a boldogságot. Ő ÉLNI szeretne, de ez így nem élet. Még soha nem éreztem magam ennyire egyedül, mint most. Ő velem akar boldog lenni, és ha lesz baba persze az jó, de attól még van ÉLET. Bocs,csak kijött. Úgyhogy tegnap a sötét szobában jól kibőgtem magam, most elsősorban a hülye vizsga miatt. Senki nem érti miért vagyok ettől kiborulva, mert ez csaj egy hülye vizsga. De nekem nem az. Nekem ezen múlik, hogy sikerül e egyszer elérni az álmaim. És hosszú ennek a története, majd egyszer leírom e-mailben. Csak annyit akartam mondani, értem mit értesz egyedüllét alatt, akkor is ha ott van melletted a férjed, vagy hogy igenis, magadban kell feldolgoznod a dolgokat. Boccs offolok dfe ez most kijött.
vic12

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: