Sziasztok!
Lányok, köszönöm szépen a kedves, vigasztaló szavakat, sokat jelentenek nekem!
Elan, a páromat (is) nagyon bántja a dolog, de nem napi szinten téma ez itthon. Szerencsére. Eddig sem éreztettem vele, hogy bármiért is okolnám. Amikor kiderült, hogy gond van (pont egy éve), akkor ő a válást is szóba hozta.... azt mondta, hogy nem tud engem anyává tenni és ezért biztosan megutálom majd. Mondtam neki, hogy ne beszéljen hülyeséget. Én nagyon szeretem őt és eszembe sincs elhagyni.

Igaz, most kész vagyunk lelkileg, de szerencsére "csak" ezt a témát illetően. Azokra a dolgokra összpontosítanunk, amik szépek és jók az életünkben, különben padlóra küldjük magunkat. Azt meg nem engedjük meg magunknak.
Örülök, hogy Veletek minden rendben!
Mofly, kitartás! A szurikkal meg csak ügyesen!
Rebe, gratulálok a két kismanóhoz!

Duplán kárpótolt Téged az élet, a korábbi hónapok nehézségei után
Zsókuci, sok szép ajándékot kaptál a szülinapodra! Daubnertől torta? Mi igaz, hogy messze lakunk attól a cukrászdától, de az össze szülinapi tortát onnan szerezzük be!

Csokis, oroszkrém vagy eszterházy stb. olyan mindegy.... isteniek! A pogácsákról meg ne is beszéljünk!
Kriszti, szó sincs róla!

Kellett egy kis "csend", most meg alig győzöm magam összeszedni. Igyekszem! Addig is sokszor puszillak!
Krisztamili, de jóóó! Hamarosan kezdtek! Milyen szép karácsonyi ajándékotok lesz!

Nagyon drukkolok!!!
Nonóka, mennek a drukkok Neked is! ++++++++++++++++
Gabi, a táblában feltennél a parkolópályáról a januári versenyzők közé? Előre is köszönöm!! Fejfájásod?
Törpehzs, mielőbbi jobbulást Neked! Puszillak!
Bonyáék, gratulálok a szép eredményhez!!
Nefke, jó volt látni erre az egy hsz-nyire is!
Ann, Nemone, Natü, üdv Nektek!
Mindenkinek kellemes és szép hétvégét! Én holnap reggel kezdem az agykontroll tanfolyamot, de azért este majd igyekszem benézni.
A visszaolvasással még hadilábon állok.
Jó éjt!