A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Zsembike, nekem rendszerint a 16-ik napon van a punkció. Igaz, hogy előtte két nappal már óvatosan mozgok, nem emelek, nem ugrálok, nem hajolgatok, mert már nagyok szoktak lenni a tüszők. Szóval ne parázz, még több is lehet, mint kettő. :D

Manóka, ajánlom figyelmedbe fogügyileg Öreganyut. Remek fogorvos. :D :D
katóc

Köszi Cseka, aranyos vagy! :D
katóc

Cseka ez természetes ahogy Manóka irta kell a példa és mi imádunk. :)

Manókám fogorvossal én is igy vagyok hogy menni kéne menni kéne.
Menj Öreganyuhoz.

Katóc köszi remélem ráncbaszedik magukat a petikék.

Andi
zsembi

Ma megyek beadatni a Cetrotidet. Holnap már beadhatom magamnak ha ma nem halok bele? :)

Andi
zsembi

Zsembike, ha ma túléled, utána te is beadhatod. :D

manoka
manoka71

Zsembi, nem fogsz belehalni, és nyugodtan beadhatod a következőt. :D

Egyébként tök érdekes ez a cikk, már azért is, mert én szenvedek az izületi gyulladástól, néha alig tudok mozogni. :cry:
katóc

Jaj, kész vagyok Tőletek!
Katócom! Szegénykém, Te voltál a "bűnös":lol:?
Édes Csillagom!:-)

Manóka!
Annyira jólesett, hogy ezt írtad, mert tudom, érzem, Te nem mondod ki ezt a dolgot :-) egykönnyen!!!!!!!:D:D:D Mi is nagyon szeretünk Téged!!:D
Úgy érzem, most fogadtál be igazán Bennünket, hiszen ahogy tegnap -miattad- visszanéztem a régi írásokat, már sok mindent megéltél, megéltetek az akkori topikosokkal, a régi kis közösség része voltál, mi meg csak úgy berobbantunk közétek...:lol: Köszönjük a bizalmadat!:D

Cseka!
Olyan jó, hogy ilyen édes Emberek vannak itt jól együtt!!!:D
Úgy imádom ezt!!!!:D:D:D
Édesanyám egyik nap ezt írta sms-ben, idézem, mert megtartottam:
"Olvastam a babanetes üziket, olyan természetesek, egyenesek, szeretetteljesek ezek a Lányok, csodás emberkék. Zsembi szerdai xó yperces üzenetén még el is sírtam magam.." stb.

Zsembikém!
Te mindig találsz valami tuti érdekeset, haláli!:D
"Ha túléled...", ez kész:lol: ez szerencsére így lesz!:lol:

Yamikám!
Hogy vagy ma??? Mikor legyen a talink? Holnap du. jó lenne?:D:D
bodza2005

Tatulány! a terhességhez kaptam kedvet, új babához már sajnos nem. Nem életkorilag, de úgyis, már az ember türelme nem olyan.....anyagilag is, időileg is, idegileg is, nagyon nehéz ám kettővel ilyen kis korkülönbséggel....meg az utolsó szülésnél mi majdnem ottmaradtunk a kislánnyal mind a ketten, szóval "zsákutcásítottuk" a petevezetékeimet. A fiam nrgyedikre jött össze 2004-ben.

Ági! Nagyon örülök hogy jól vagy, ismeretlenül is sokat gondoltam Rád! (Meg mindenki másra is!)

bea
öreganyu

Gondjaim vannak, lehet eltűnök picit, de úgyse bírom ki...majd csak olvasok, vagy mittom én

bea
öreganyu

(Még egy ilyen hülyét, mint én! :lol: Már megírtam félig a hozzászólást, aztán egyszer csak hopp, bezártam az ablakot...
Akkor kezdem újra, memóriából: :D )

Sziasztok Lánykák!

Jelentem, jegyzeteltem egy kicsit! Egyelőre elég kezdetleges, majd még csiszolni kell a technikán! :D

Először is, nagyon köszönöm mindenkinek a jótanácsokat nyakfájás ügyben! Kölcsönkaptam anyósomtól tegnap egy Bioptron lámpát, párom szorgalmasan világítgatott vele :D , és már éjszaka sokkal jobb volt, aludni is tudtam.
Viszont azt hiszem, elmegyek egy ilyen kiropraktőrhöz, Andi, nézzen már meg, hátha a gerincemmel van valami... Nem is tudtam, hogy van orvos, aki kimondottan ilyesmivel foglalkozik, utánanéztem a neten, miután írtad!
Kati, nem is értem, hogy bírtad ezt a nyakfájást olyan sokáig, én két nap alatt kiborultam tőle, örülök, hogy elmúlt végül neked, ne is jöjjön vissza!

Beus, jaj, remélem, meggondolja megát a barnázásod! Nehogymár neked se... :cry: :cry:

Zsembi, nyálkahártyanövesztésből jeles! :D

Manóka, látom neked is fogorvosfóbiád (Öreganyu, nem ám magadra veszed! :D ) van, én is nemrég mondtam a páromnak, hogy inkább három lombik méhszondástul, mint egy fogtömés! :lol:
noczi

Ja, még valami! Cseka és a többi kismami, én nagyon örülök, hogy itt vagytok, borzasztó lenne, ha eltűnnétek csak azért, mert nektek már sikerült, ez a topic szerintem így teljes! Ti együtt sírtok velünk, mi meg együtt örülünk veletek, legalábbis én így érzem... :D
noczi

Kedves Beus!

Ne idegeskedj a barnázás miatt, nekem 5 hétig volt.

Akiknek most nem sikerült :( , öszintén remélem, hogy nem kell már sokáig várniuk a csodára!!!

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Ez szép volt Noczi, köszönjük! Van ám olyan topic ahol nem nagyon fogadják be az újakat, pedig közös a téma, és le se sz...ják a hozzászólásodat. Hát ez szerencsére nem ilyen! Ne is legyen. Sokszor érzem nehéz helyzetben magam ha olyannal kell beszélgetnem akinek nehezen jön össze a baba, nekem meg már van kettő (akikből persze néha még elegem is van - vicc)mert olyan hülye helyzet, én is voltam olyan stádiumban hogy utáltam mindenkit annak idején aki hasas, vagy van babája...szóval olyan jó hogy ez a topic nem ilyen!

bea
öreganyu

Ez szép volt Noczi, köszönjük! Van ám olyan topic ahol nem nagyon fogadják be az újakat, pedig közös a téma, és le se sz...ják a hozzászólásodat. Hát ez szerencsére nem ilyen! Ne is legyen. Sokszor érzem nehéz helyzetben magam ha olyannal kell beszélgetnem akinek nehezen jön össze a baba, nekem meg már van kettő (akikből persze néha még elegem is van - vicc)mert olyan hülye helyzet, én is voltam olyan stádiumban hogy utáltam mindenkit annak idején aki hasas, vagy van babája...szóval olyan jó hogy ez a topic nem ilyen!

bea
öreganyu

Sziasztok!
Hát nincs jó hírem,ma nem kellet mennünk,mert nem maradt meg az az egy embrike sem :cry: :cry: :cry:
Ami vigasztal,hogy azt mondta Apánk,hogy mivel legközelebb nov 30 körül jön meg így mégegyszer nekifutunk a dolognak már a következő mensinél,mert mondta Apánk,hogy megkapta a pontokat.
Szóval remélem,hogy nem csak mondta hanem tényleg így is lesz,mert gyógyszerekből jól állok és még a szervezetemből sem fog kiürülni teljesen igaz azt mondta Apánk,hogy mától hagyjam abba a gyógyszereket,de hátha így jobb esélyel indulunk kb.2 hét múlva.......Volt valaki akinek a következő mensinél újból kezdte?

Ági:örülök,hogy minden rendben és vigyázz magadra és a babákra.

Beus:Ne add fel légyszi....Légyszi,légyszi....
Te voltál a példaképem,hogy ezt így kell csinálni és arra gondolj,hogy a 200 sejtes embrikék az nagyon nagy esély.

Zsembi: Nagyon ügyes voltál csak így tovább,de tudod írtam,hogy nekem szombat vasárnap fekvés volt nem ugri bugri szerintem neked is ezt fogja mondani Apánk.
Én már ma mentem dolgozni olyan aranyosak voltak a lányok bent anyira szurkoltak ők is meg körülbelül óránként kaptam az sms eket,hogy mi van velem.

Szóval itt is szeretném megköszönni mindenkinek,hogy ennyien drukkoltatok nekem és remélem a második nekifutás sikerülni fog.

Kati76
kovacsne.kati

Szia K.Kati!

Nagyon sajnálom, de kérlek, ne keseredj el. :(
Annál is inkább átérzem, mert én is így jártam legutóbb, nem maradt beültethető embrikém. Sajnos mi nem tudtuk újra kezdeni, mert amikor megjött, Apánk megvizsgált, és azt látta, hogy nincs stimuzható tüszőm, így mi csak jövőre megyünk újra. De ha jól emlékszem, Tatu volt már ilyen cipőben.
Szóval fel a fejjel!!! :D
katóc

Katóc: Én ilyenre nem is gondoltam,hogy van olyan is,hogy nincs stimuzhatós tüsző ez mitől függ?

Kati76
kovacsne.kati

Hát nekem mindíg elég rázós a punkció, mert vannak cisztáim meg endometriózisom is :? , és ezeket is megpróbálja leszívni Apánk. Úgyhogy most is meggyötört kissé, és nem nagyon látszott tüsző. Az is igaz, hogy a punkciókor 7-t szedett le. Meg rámfért már egy kis pihi is, így jobbnak láttuk, ha nem kezdünk bele egy újba.
De ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy neked is ez lesz, sőt! :D
katóc

Sziasztok!

Mostanában fedeztem fel a honlapot, remélem csatlakozhatok hozzátok.

Magamról annyit, hogy közel 10 éve próbálkozunk, összesen 9 lombikom volt, ebből az utolsó három itt az intézetben. Miután elég sok helyen jártunk, ezért összehasonlítási alapom az van ....
Azt tudtam, hogy ha valahol, akkor itt sikerülni fog, orvosban még ennyire soha nem bíztam. Az első kettő itt sem sikerült (a 8. júliusban volt), de annyira benne voltam a lendületben, hogy a 8. sikertelen után egy hónapra rá megint nekifutottam és az sikerült!
Annyira nem ürült ki a szervezetemből az egész, hogy szinte alig kellett gyógyszerezni.

Jelenleg a 11. hét felé hánykolódok, folyamatosan parázok minden rémtörténettől (amit természetesen ilyenkor mindenki meg akar velem osztani), de egy biztos, ennek az orvosnak örök hálával tartozom, mert bár sosem hitegetett, mindig biztos lehettem benne, hogy mindent elkövet a siker érdekében.

Hülyén néz ki, de annyira nem tudtam még felfogni az egészet, olyan régóta csináljuk már ezeket a beavatkozásokat, hogy még mindig inkább a lombikos tábor részének érzem magam.

Csak azért írtam ezeket le, hogy ne adjátok fel, mert mindenkinek sikerülni fog.
Ildi
kiscsiko1

szia kiscsikó1
Üdv itt!
Elég rég óta probálkoztatok, le a kalappal előttetek.Gratulálok!!!!
Mi volt a baj amiért nehezen akart össze jönni?
Hogyan birtátok anyagilag?

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Szia!

Igazából a férjem katonáival volt a baj, ezért ICSI-k voltunk, de hiába termékenyültek meg a petesesejtek mindig, soha nem akart megtapadni. Akár 3 hétig feküdtem, akár nem, minden verziót kipróbáltam. Legutóbb már nem is foglalkoztam vele, éltem ahogyan korábban. Valahogy olyan érzésem volt, hogy ez a kezelés dolog most már örökké az életem része, és mindig ezt fogom csinálni.

Az anyagi oldaláról annyit, hogy nagyon sokba került az összes próbálkozás és szerencsések vagyunk, hogy mindketten jól kereső szakmában dolgozunk. Azt nem mondom, hogy máshol nem lett volna helye ennek a pénznek, de most már nem érdekel, mert végül volt értelme. De ebben az intézetben soha nem éreztem azt, hogy a pénz fontos szerepet játszott volna abban, hogy hogyan fognak velem bánni, és ez új volt.
kiscsiko1

Szia Kiscsikó!

Gratulálok, nem semmi amin keresztülmentetek :cry: ezeket átélni lelkileg, fizikailag, anyagilag.

Zsembi: jóóóó lesz az a 16. nap, nekem is akkor volt a második leszívás és szuper eredménye lett, máskérdés, h nem tapadtak meg :cry:

K.Kati: nagyon sajnálom, ahogy Katóc írta, én voltam úgy, hogy elsőre nem volt beültetés.....nézd a jó oldalát, nem veszett el 1 lehetőségetek, mi a köv. ciklusban újrakezdtük....a mensim pontosan megjött.....és sokkal több tüsző is lett. Először 4-et, másodszorra 9-et szívtak le.
Akkor kezdtem inni a cickafarkteát.

Öreganyu: remélem, h sikerül megoldani a gondjaidat!!!! Te is sokmindenen keresztülmentél a babák érdekében :cry: szörnyű milyen igazságtalan az élet.....másoknak meg csak becsúszik.

Lányok (és zugolvasók): ne hari, asszem én voltam aki elindította a lavinát, mikor leírtam, 1 barátnőm tapasztalatait a másik intézettel kapcsolatban. Úgyvélem nagy bűnt nem követtem el, hiszen az ő tapasztalatairól írtam......mindenkinek más intézet jön be.

Hol vagytok baglyocskáim?????

Hanyatka: utánoztalak Téged, ágyathúztam és gesztenyés piskótatekercset sütöttem-:))

Kismamik: légyszi ne távozzatok a topicból, olyan jó olvasni Benneteket, mi is sokat tanulunk belőle, hogy mi vár majd ránk és jó tudni/látni, hogy sikerülhet.

jó éjt mindenkinek :) :) :)

Anikó
tatulány

Szia Tatus!
Itt vagyok csak mostanáig a férjecskémnek segítettem word doksikat írogattam :)
Voltunk táncikálni,a mai is csodásan telt.Samba alaplépéseket tanultunk.

JUj,de fini lehet a gesztenyés piskóta.
Én isz akajok:)

Kiscsikó!Isten hozott!Köszönjük,hogy megosztottad a történeted.Gratulálok!
hanyatka

K.Kati!Sajnálom,hogy a mostani nem sikerült,de meglásd a következő lesz a befutó!Szuper,hogy azonnal kezdhetitek :wink:

Yamica!Hogy vagy???Rég beszéltünk,holnap du.án majd bejelentkezem az msn-re.

Bodzus,kis disznófülű!Pusszanat!!!

MIndenkinek szép álmokat,jó éjszakát!!!
hanyatka

Most értünk haza egy vacsiból, ami után még beültünk a barátainkkal egy mozira is:D:D. Hogyan kelek fel 6-kor, nem tudom...:D

Szia Hanyatocskám!!!:lol::lol::lol:

Tatus!
Ez kész, hogy Hanyatot játszol!!!:lol:
Isteni lehet a gesztenyésed!!:-)

Kati!
Sajnálom, de remélem, nov.-dec.-ben sikerrel jártok!!!!!!!!!!!!:D
Ezek szerint mégsem olyan komoly ez a 20pont??? Örülnék!!:D

Szia Kiscsikó!
Jó, hogy jöttél!!!:D
Gratula!!!:D Egészséges és boldog kisbabát kívánok Nektek!!:D

Jó éjt Csajocskák!!!:-)
bodza2005

Sziasztok csajocskák!

Bodzim de édes Anyukád van mond meg hogy puszilom sokszor. :D

Na túl éltem a tegnap estét nem haltam bele a szuriba pedig vártam a folyosón hogy rosszul legyek, közben meg tök jo volt azt hallgatni 2 kismamától hogy mindjárt jön a baba mert körül ültek a családtagjaik is ott voltak és ezt csacsogták. Hát nem fájt a szivem nagyon. Vártam a szivinfanktust de nem jött.

K.Katikám ugy sajnálom de tök jo hogy indulhattok megint, nagyon rendes Apánk. :)

Kiscsikó üdvözöllek és gratulálok elhiszem hogy nem hiszed el még ezek után sem amin keresztül mentél de ott lessz az a baba nemsokára a kezedben.

Tatukám és többiek én ugy gondolom hogy én miért ne irhatnám le hogy milyen tapasztalatom volt az elöző helyen ahonnan eljöttem. Ezzel legalább többen megtudják az árny oldalát a dolgoknak és jobb ha tudják mintha nekik is át kéne élni. És igenis létezik statisztika, nem hiába vagyok én most itt.
Az meg aki ott van azon a helyen amit mi nem decsértünk annyira és vele nem történik hasonló akkor annak meg örüljön.

Na rohanok masszázsra petiket növeszteni majd jövök puszi csajocskáim.

Andi
zsembi

Na most nézem hogy még csak én irtam elöször? :o

Andi
zsembi

Sziasztok Csajocskák!
Nem tűntem ám el, megvagyok én is, csak hát nem történik semmi mostanság......, várakozó álláspont.

Erőt és kitartást kívánok mindenkinek!
Szép napot.

Ági, örülök, hogy jelentkeztél és minden rendben van! Pihengess, vigyázz a babókra.

Lányok, drukkolok nektek a pontok miatt!

:)
finch

Sziasztok!
Továbbra is próbálom megtalálni az elvesztett fonalat, ezért bocsi, ha úgy tűnik, nem vagyok túl naprakész... :oops:

Plümó, sajnálom :(

Kati :( de az jó, hogy hamarosan megint lehet kezdeni.

Ági, nem mondom, hogy nagy kő esett le, de egy darabja mindenképpen. Továbbra is vigyázz nagyon magatokra, szorgalmasan és fegyelmezetten feküdni, feküdni, feküdni...

Üdv, Kiscsikó! Gratulálok. Nem csoda, hgy még mindig nem hiszed el, mi így a 23. héten sem hisszük el egészen, pedig már nagyokat rúg belém... Nagyon tisztellek benneteket azért, hogy végigcsináltátok, azt hiszem, mi hamarabb feladtuk volna.

Zsembi, örülök a nyálkahártyádnak, és drukkolok a tüszőknek!

Bodza, nem, nem küldünk képeket a gyermek kelengyéjéről! :twisted: Leginkább azért nem, mert még semmit sem vettünk :lol: Talán butaság, de még korainak érezzük. Igaz, egy kazalnyi ruhácskát már kaptunk a sógorasszonytól, meg egy hordozót, ábrándos tekintettel megnézegettük őket, aztán gondosan összehajtogatva Anyósomnál hagytuk. Majd átkerül, amikor szükség lesz rá.

Egyébként tegnap voltunk a Doktorbácsinál, minden rendben, bár a vérnyomásom kicsit megugrott (egyébként koffeinnel megyek, annyira alacsony szokott lenni), most méricskélnem kell, majd ma kiderül, kell-e valami gyóccer.
február

Jó reggelt mindenkinek!
Tatulány:akartam is kérdezni,hogy ilyenkor is pontosan jön meg a mensi vagy a gyógyszerek befojásolhatják?
Mire jó a cickafarktea?

Zsembi:mindent bele.... :wink:

Kiscsikó:minden elismerésem a tiéd,hogy ilyen kitartó voltál,de látod meg lett az eredménye :lol: és nemsoká a kezedben lesz a kis bébi.

Kati76
kovacsne.kati

Sziasztok Lányok!

Mindenkinek szép napot kívánok.

Kiscsikó: üdvözlünk közöttünk, jó hogy jöttél.
Megható ez a kitartás mindannyiunknak, akik még rajta vagyunk az úton, és ez nagyon jó példával szolgálhat. Főként, amikor gond van,és meginog a hit bennünk, vagy nem jön össze valami.
Erőt tudunk meríteni a Te történetedből.
Szívből gratulálok a kisbabádhoz.

K.Kati nagyon sajnálom :( Sok erőt és pozítiv energiát a kövekezőhöz. Biztosan a kövi rendben lesz.

Zsembi, de szuper hírek! látod minden jóra fordul menetközben, igaz dicséret mert mindent megtettél, hogy így legyen.

Nóczi, elküldtem a kiropraktor számát mailban. A lámpázás is nagyon jó, de mindenképp nézesd meg a gerincedet. A kismamáknak amúgy is fontos, hiszen extra terhelésnek van kitéve a gerincoszlopuk.

Yami eltűntél? Nem baj megértem. :D

Bodzi mikor is van a D-terv??? Mit láttatok a moziban???

Beus, ne izgulj, ne idegeskedj, és ne keseregj és ne ne gondolj arra, hogy nem sikerült.

Szederke merre bujkálsz??? Szurizol???

Plümek sajnálom, hogy megjött, de hát újult erővel futunk neki a következőnek ugye??? Léleksimik.

Kismamák, vigyázzatok magatokra!
Ági örülök, hogy jobban vagy.

Hanyatka Te univerzális vagy nagyon tánc, főzés, sütés, takarítás, gépelés.... Ha nem vagy megelégedve a fodrászoddal ajánlhatok neked 1et az enyémet :lol: :lol: De jó szokott lenni a hajcid, ne aggodj.
Akit kihagytam annak is sok puszi természetesen

:wink:
Öreganyu mi ez a világvége hangulat? Te mindig olyan pozitiv vagy,
szorítok, hogy minél hamarabb kilábalj belőle.
andi67

Jó reggelt Mindenkinek!

Kiscsikó, üdv közöttünk! :D
Én nagyon örülök az érkezésednek, mert túl az 5. lombikon néha lankad a lelkesedésem, de az ilyen történetek, mint a Tiéd mindíg lendítenek rajtam egy kicsit.
Gratulálok a bébidhez! :D
A rémtörténetekről meg annyit: azért van az emberlányának két füle, hogy az egyiken be, a másikon pedig ki! :lol:

Hanyatka, már attól is elfáradok, ha végigolvasom, hogy miket művelsz! Milyen elemmel működöl, én is ilyet szeretnék. :lol: :lol:

K.Kati, nekem tök pontosan jött meg a mensim, talán még egy nappal előbb is. Mondjuk erősebb vérzésem volt, mind szokott.
katóc

Andi köszi a dicséretet tényleg mindent megtettem. :)

Berakom a táblázatot kérek modositásokat ha valamit nem jól irtam benne.
Andi töled is hogy mikor kezded a következőt.
TÁBLÁZAT

Andi
zsembi

sziasztok Csajocskák!

Sajna tegnap nem tudtam jönni, több órám volt.

Először is BMC-s felhajtásról szeretnék véleményt alkotni, bár már kezd vicces lenni... Katóc a bocsánat kérésed irigylésre méltó! Azonban nem egy kitalált valami miatt fakadt ki belőled, hanem egy negatív példa kapcsán! Így igazat kell adjak Zsembinek. Ha valakinek rossz a tapasztalata, ugyan miért ne mondhatna negatív véleményt??? Elvileg semmi sem fenékig tejfel!!!

K.Kati, szerinted a Jusztot komolyan veszik? régen láttam már a műsort, de nekem úgy tűnt, hogy oké hogy felvet egy témát, csak hamar feledésbe merül... De lehet hogy tévedek! Amúgy sajnálom, hogy Mensi néni látogatását Tette nálad! Viszont szupi, hogy van pont és mehetsz novemberben!!!!

Babóca, vigyázok a Babácskákra, örülnék már, ha végre enni is akarnának...

Bodzi, nézd meg Szederke címét, mert nekem is rosszul dobja fel a rendszer állandóan. Hiányzik belőle egy betű, a végéről.

Ági, ügyi vagy! Csak így tovább!!! PIHI PIHI PIHI! :D

Zsembi! Látod milyen ügyi voltál!!! Hétfőre tessék rápihenni!!! Apánknál filmet is lehet nézni élőben? :lol: Igaz mostanában nem nézek ilyen erőszakos vacakokat. Jóuram be is vásárolt a héten meséből! :-) Kaptam Kúkorit, Vizipókot, Magyar népmese hiányzó részt, ja és ari sorozatot. Emlékeztek arra a francia mesére, amiben egy ősz szakállú emberke mutatta be az emberi testet? Na én nem tudtam, hogy abból van töri sorozat! az is beugrott a kosárba :)

Kiscsikó! Nagyon gratula a babához!!! A kitartásotok elismerésre méltó! Én nem tom meddig bírtam volna, de ilyen sokáig nem biztos...

Ma olyan gyomorfájásom volt, hogy lassan kezdek aggódni! Lehet hogy sok a savam és azért vagyok ilyen cudarul? és azért nem eszek eleget? Holnap apánknak el sem mondom, mert helyből fordul le a székről! Bár ha Ágika előtte mér le, akkor tudni fogja, mert fogytam...

Jaj Bodzi, tegnap azt álmodtam, hogy két fiú :) :) :) rohangált a nappaliban és bizony nem akartak szopizni :lol: :lol: :lol: nagyon vicces volt!

Szép napot nektek!
puszi
Kriszta
dobsakriszta

Zsembi mailban megírtam.

dobsakriszta javulást, rágcsálj egy kis kekszet gyormorégés ellen, az nadon jó. :lol:

Hogy birjátók ezt a vacak időt?????, :roll: Én utáááááááálommmm!
andi67

hát én sem szeretem! hiányzik a napocska!!! Nem megyünk el melegebb éghajlatra? :D :D :D
Kekszet majd veszek! Köszi!
dobsakriszta

Sziasztok Lányok!!!!!

Mostanában ritkább vendég vagyok, de november végétől nyugibb lesz - legalábbis remélem:-)

A gyorsolvasásomat fejlesztem, haladok :-)

Kiscsikó: húú, nagy erőt adtál a történeteddel, örülök nektek!!!!

Hanyat, Andi - szerdától csatalakozom a bandához reggelente:-)

Tegnap voltam Apánknál, volt fodrásznál, olyan vicces:elindítottam a lavinát, mostm indenki fodrásznál volt:-) Amikor bent voltunk nála, szóva került a 20-as szám és meglepődött, hogy tudok róla, ezt mondta: Maga is? Mondom: mondom, igen, DRC tag vagyok :-)
Kaptam új szurit, a Merional után kicsit meglepődtem az árán :-O

KKati, léleksimogatás neked, küldöm a pozitív gondolatokat!

Öreganyu, remélem, a baj azóta elkerült a környezetedből!

Yamikám ,hogy vagy? Nóczi?

A táblázatban időponthoz nálam beírható, hogy nov 18-án kezdek.

Köszi, puszi: Plümek
plümõ

Kriszta, ja menjünk a fecskék, gólyák után :lol: :lol: :lol:

Pálmafát és tengert akarok, és nem Jeges-tengert!

Plümek. De jó, hogy jössssz! Na lesz buli ott hajnalanta.
Milyen szurkót kaptál?? Brutál az ára?
Miben különbözik a Meri-től.

Igen tényleg volt fodrásznál, nem tudtam mi változott rajta, de most hogy mondod. Tényleg.
:lol: :lol: :lol:
Rossz megfigyelő vagyok ezkszerint, mert nem tudtam magamtól rájönni.
andi67

Andi, tudom, én vagyok a renitens, de én imádom a telet és az őszt. Élvezem ezt az időt :-)
Fagyoskodós buli lesz reggelente:-) Nem tudom a nevét, mert a papir otthon van, T-vel kezdődik talán a neve és valamilyen hatóanyag nincs benne, ami a Merionalban van és nem akar duplát adni, mert nepi 1XMerional és 1X ez az új. Lehet, ez lesz a tuti koktél:-)
plümõ

Plümő, nem kérdezett rá Apánk, hogy mi az a DRC? Vagy tudja? :D
katóc

Biztos tuti koktél állított neked össze. Akkor napi 1 Merional és 1 az ujból. Plümek te dözsölsz. :lol: :lol: :lol:

Ténleg mitszólt DRC-hez? Reakció! Írd le kérlek, kérlek. :D
andi67

sziasztok csajok :)))

jaaaj, nem tűntem el, de megőrült a főnököm (az összes) tegnap is olyan ordibálást nyomtunk - jajj de jóó volt- mint egy igazi latin szappanoperában, a téma is kb annyira volt magasztos.
Bodzával is kéne találkoznom, de nem is tudom mit mondjak neki,h ogy mikor érek rá...a főnököm este 8-9kor hívogat még...
(nooooormáális????)

köszönöm a kérdést, én jól vagyok, de mivel már annyi mindent olvastam, mondtatok, hogy akár az összes tünet lehet a gyógyszer én nem idegesítem magam kivárom mi lesz.. már a tesztelésről is letettem.. pedig azt vártam hogy mikor lehet már :D
na, de mostmár mindjárt hétfő... (jaj de jóó, vagy jééézus..ezt nem tudom)

kati, nagyon sajnálom, rettenet hősiesen viseled, nem tudom, nekem menne- e így.. Büszke vagyok Rád! és igen, mindjárt kezdhetsz újra!!!! :)

zsembivel értek egyet én is, ez egy szabad ország, mindenkinek lehet véleménye, akár olyan is, ami nem mindenkinek tetszik.. az élet zord és kegyetlen.. egyébként azt sem értem, hogy valaki aki nem az itteni közösség tagja olvas egy vadidegen valakit aki ír valamit, hát HOL ÉRDEKEL a véleménye??? bár lehet hogy csak az én személyiségem ennyire autonóm :lol:
(a számonkérés meg sztem menjen akkor személyesben, írja meg, hogy őt ez bántja, miért gondolta xy így, vele nem ez történt, stb, nem????) na, mindegy..

plümő tél, őőősz??? megh vatyh te huzatva? :lol: :lol:
andikám, hanyatkám nagy puszi nektek!
noczi, nemsokára találkozunk! :)

nem jegyzeteltem. csak gépelek, mint egy hülye, mindenkinek sok puszi és vigyázzatok magatokra!!!! :P
yamita

Sziasztok!

Nagyon köszönöm a kedvességeteket, nagyon meghatott! Igazából csak az tudja megérteni ezt a folyamatot, aki saját maga is keresztülment rajta.

Csak érdekességként, hogy az emberek mennyit tudnak a lombikról: sokdiplomás kolléganőm (aki különben rendkívül értelmes nő) megkérdezte, hogy miért nem hagyattam a lombikban a gyereket 3 hónapig, mert utána már biztosabb lenne a terhesség :?: Erre sokáig nem tudtam válaszolni ...

Kriszta: nekem is fáj a hasam, gyomorégésem és alul-felül forgalmam van, de ez mind természetes. A hasfájás totál természetes dolog, tágul a méhed, a petefészkekben sárgatestek termelődnek emiatt is érezhetsz néha egy-egy szurkálást!

K.Kati: szerintem sokkal jobb azonnal újra kezdeni a folyamatot, kevesebb időd van a depresszióra és igazából még benne vagy az előző lendületében. Nekem legalábbis könnyebb volt és sikeresebb is!

Az általatok emlegetett másik orvosnál nekem 4 beavatkozásom volt, köteteket tudnék megtölteni a róla való beszámolóval, de az etikai szabályok figyelembevételével inkább nem teszem.

A lényeg az, hogy a mi orvosunk rendkívüli szakember és ember is egyben.
kiscsiko1

Szia Kiscsikó,

Köszi! :D szurkálásra már szedem a magne b6-t, azóta csak ritkán van. A gyomrommal viszont eddig sem voltam jóban, most még cudarabb a helyzet... De igyekszem túlélni! :lol: végül is nekem ÓRIÁSI szerencsém van a "csak hányingerrel"... igaz néha már szédülök tőle :-)

Igen az emberek tényleg nem tudnak semmit a lombikról, de ennek örülniük kell! nekem is mindig részletesen kell elmesélnem a folyamatot.

Noczi, hó vagy eső??? Itt havas eső :cry: azaz latyak...

Kriszta
dobsakriszta

Úgy tűnt, hogy tudja, mit jelent a DRC, mosolygott és ellágyult:-) Nem kérdezett rá. Lehet, olvas minket esténként????:-))))

Mikor meglátott, elbújt az ajtó mögé. kérdeztem ,hogy be sem enged. Erre ő: de, csak már fél tőlem, illetve a petevészkeimtől (policiszta). Szóval vicces kedvében volt.

Yami, tudom ,hogy dinnye vagyok ezzel a hideg imádatommal, mindenki furán néz rám :-)
plümõ

Kriszta megigérem hétvégén már pihizek vasárnap Erzsébet napra ugyis megyünk Nagymamihoz ugyhogy nem is fözök. Ilyenkor ellát mindenféle finomsággal.

Yamitás köszi hogy eggyetértesz velem és a többiek is.

Kiscsikó jót nevettem a 3 hónapon. Nekem szegény Anyukám szokott még hülyeségeket kérdezni de hát ö nem tudhatja, viszont nagyon lelkes veszi nekem a szereket E vitamin stb.

Andi,Plümek tök jo hogy kezdetek. Plümek milyen szurit kaptál? Nem ám kivételez veled Apánk? :D

Bodzi nagyon eltüntél.

Jön valaki holnap reggel Apánkhoz? Ja Hanyatkám te jössz ugyi?

Andi
zsembi

Plümő, komoly ellágyult..... de jó. Ez kedves. Szinte látom. :D
Most már értem a Pingvint is.
Akkor kellemes didergést neked a télre., és mindez töltse melegséggel a szívedet. hihi

Yamikám puszi dobva vissza neked is. El kéne a főnöködet... amúgy latinosan ..... szóval érted. Mit ordít? Legalább kaphatna az Ilyen egy jó kis torokgyuszkót, vagy hangszál-gyulladást. Pár napig nyugi lenne, de nem???
Örülök, hogy semmire nem gondolsz, legalább nem zavarod össze magad!
:lol: :lol:
Hétfőn mikorra mész UH-ra??? Netán reggel??? :lol: :lol: Én iigeen.
andi67

Hétfön lessz a punkcióm akkor talizunk lányok. :D

Andi
zsembi

Jujj de nagyon Szuper Zsembi. Pihenj sokat a hétvégén.
:wink:
andi67

és nagyon köszi a tábliba beírást :D
andi67

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: