A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Annee: ha Melinda felvállalta azt a fotót, akkor nem én kicsinyítettem.

Kép
kissmanó

mtücsi: Igen, de a gyogyitárt direkt megkérdeztem, hogy mennyi idő alatt rendelik meg. Erre mondták, hogy nem kell rendelni, mert van. Ez az ügyeletes gyogyitár, egybe van SZTK meg minden. Erre pont nem volt. Na mindegy.
A nevetést pedig csak annyival provokáltam, hogy rámosolyogtam és mondtam Daninak, hogy milyen ügyi. Erre ő is nevetett. :lol:

Emma! Ez szörnyű.. Tényleg nem találok szavakat.. :cry:

Dorka! Én is gondoltam Rád ma reggel, erre jöttél! Olvasol a gondolataimban! :lol:

Kép

Kép
monccs

Sziasztok!

Eltűntem egy kicsit, de nem is nagyon hiányoztam! Olvasgattalak titeket, de kicsit depis hangulatom volt az utóbbi időben. Most már jobb, főleg Annee meglepije után. :lol: :lol: Köszi Annee!!!

A bebugyolált leskelődő tényleg Pankám! Mennyit változott azóta!!!
3 hós adataink: 5950 g és 59 cm esetleg a táblázatba betehetnél minket is Bori, mert eddig nem küldtem az adatokat... :oops: :oops:

Minden most ünneplőnek nagyon boldog szüli- és névnapot!!!

A babák gyönyörűek!!!

Emma: Ez szörnyű, nagyon sajnálom! :cry: :cry:

Amúgy mi jól vagyunk, mostanában Panka kissé nyűgös napközben, de az éjszakákat átalussza.

Szivvi: Neki renbejött a köldöksérve 3 tapaszkúra után.

Megyek, mert sír...

Puszi

Kép
zsuzsi**

Bocsi, most láttam, hogy nem vastagítottam... :oops: :oops: :oops:

Kép
zsuzsi**

Zsuzsi: Jó hogy jöttél!:) Én úgy emlékszem hogy hiányoltak! De lehet hogy tévedek. :oops:

Manó: Igaz! Bocsi! :oops: Kevertem Marykiskacsa képeivel.
Vendég

Zsuzsi, Dorka üdv újra! :P

Boldog szülinapot a topiknak!

KépKép

KépKép
szivvi

Monccs! Én telefonon féretetettem a vakcinát névreszólóan. Biztosra akartam menni, sikerült is. Ezentúl a hiánycikkekkel asszem így fogok tenni, ha meglelem a patikában.

Marynek írtam tegnap, de még nem jelzett vissza.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Emma! Nagyon sajnalom. :( :( :(

Meli! Csinaltatok kepeket? Tegyel fel, mert kivancsi vagyok. Orulok, hogy Beninek is tetszik.

Agi! Szoritok nagyon. Minden rendben kell legyen. Az arcara kell kenni a furdetokremet? :?

Monccs! Dani egy hos! :D

Mar egy ideje elkezdtem ez az uzenetet, de aztan megebredt Egon es jott a masszazs, torna, bohockodas, furdes es eves. Most apaval probal elaludni. :wink:
molkata

És akkor megszületett a végeredmény!

Ime a meglepi 2: http://www.indavideo.hu/video/Babatopik

:)
Vendég

Hajni! Igazad volt, könnyeket csalt a szemembe, annyira szép. :cry: :D Nagyon ügyes voltál, gratulálok!!!!! :wink:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Tücsi: Szükségem volt Apjuk segitségére, igy az ő érdeme, nem az enyém. :oops: :oops: Én csak a képeket gyűjtöttem hozzá. :roll:
Vendég

Olyan jó nektek, hogy a kezdetektől itt-együtt vagytok! Bezzeg én hiába könyörögtem a férjemnek, csak most lett internet hogy az angol liga az Eurosport 2-re került... :(
Gratulálok az aranyos topic-babákhoz, és hogy 1 éve él a topic!
Dorka köszi szépen, hogy mi is felkerültünk a táblázatba! Átböngésztem, olyan kevés "beavatkozás-mentes" szülést látok, ez lenne az átlag, vagy itt többeknek volt komplikáció?
uxi nemcsak hogy szinte egyszerre, de ugyanott szültünk! Táncsak nem egy ágyban? :D

Kép
Kép
tjuditot

édesek vagytok ahogy Ilkára tippeltek annee képsorozatán.... :lol: :lol:
csak szólok, hogy én nem tettem fel képet róla... :wink: :lol: :lol:

kindercuci :P : nem mondod hogy nálatok ma havazott???? hol élek én?? na jó... a világ másik végén.. :lol:

KépKépKép
mütyürke

Sziasztok!

Én is boldog szülinapot szeretnék kívánni a topiknak :D

Jóéjt!

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Hali!

Annee: :cry: :lol:
Itt azért mát többeket felismertem, pl. Grétit az egyen pokrócunk miatt :wink: . Azért van még mit gondolkozzak, hiszen Zsu Pankáját és Tücsi Gáborját kétszer is sikerült felismernem egy-egy gyermekben :D . Viszont Gurgi Samesza stimmelt! (asszem :roll: )

Moncccs: rota gyógyszertáros sztorid ...jaaaj... örülök azért, hogy végül meglett :wink:

Tjuditot: Babódat láthattuk már? Elnézést, ha lemaradtam róla.

Babdorka: örülök, hogy írtál! :D Kérlek tartsd meg eme jó szokásod!

Zsu! Nekem is hiányoztatok!

pusssz
ckat

Anne nagyon ugyi vagy! Sok munkad lehetett benne.

Judit!Hogy legalabb most itt vagy.

Egon siman szokott elaludni, de most tobb, mint egy orat klett altatni es sirt is. Valami van a levegoben. Es meg mindig meg-meg ebred.
molkata

Zsuzsi es Dorka! Jo, hogy ujra itt. :wink:
molkata

Ceniko: írásod rövidségéből arra a következtetésre jutottam, hogy fáradt lehetsz... Nehéz volt a napod?
ckat

Emma: :cry:
ckat

Elkezdtem olvasgatni a szüléstörténeteiteket (sikerült leírni :) ) hihetetlen hogy milyen különbségek lehetnek ugyanabban a kórházban. Nem is értem.
ckat mindjárt megkeresem hun van.
Uxi itt vagy?

Kép
Kép
tjuditot

ckat613. oldal (a sört nem én ittam :D )

Kép
Kép
tjuditot

Ckat: Úgyis lehet mondani :lol: Tartalmas volt, pörögtem egész nap. Itthon nem sokat voltam... :roll:

Emma: Részvétem a családnak :cry:

Annee: Szupi a szülinapi meglepi (mindkettő :D ) Én is csak a "karakteresebb" arcú babákat ismertem meg hogy ki kié :oops:

Oviba töklámpakészítés volt ma:
Kép

Kép

ceniko
Szeged

Dorka: jó, hogy jöttél....
ZSuzsi: nekem tegnap jutott eszembe a CésA kiruccanásunk, előtte az óriás kehellyel... de rég is volt, ugye lányok?!
Mütyürtünci: :wink: jaja itt ma egész nap hullott a hó, gyerekkel hóesésben sétáltam... :lol:
Mindenkinek szép estét kívánok.

Andrea
Kép
kindernay

Sziasztok!

Annee, ez nagyon jó lett!
Azt hittem, mi kimaradtunk, alig ismertem meg rajta pöttyös szoknyás Benikémet! :wink:

Nadine! Mi Avent cumit használunk. Emi is, meg Beninek is azt vettem, de ö mindennemű cumitól öklendezik, így Emi használja az övét is. 0-3 hósat, de van neki 3-6. illetve 6-218 hós is, mindegyiket ugyanolyan élvezettel cucuzza, nem látok különbséget etéren.
Na, csak oda akarok kilukadni, hogy nem baj, ha 0-3 hósat veszel neki újra, látod még a nagy ló kétévesem is használ olyat.:wink:

Judit, melyik szobában voltál? Én a budi mellettiben:wink: (amelyiknél nicns zuhanyzó, csak 1 db wc), talán 104-esben, ha jól emlékszem. 5 ágyas, szemben volt az alapítványi. Kinél szültél?

KépKépKépKépKép
uxi

Annee: baromi jó a videó, ügyes vagy, köszi! :lol:

Andrea
Kép
kindernay

Judit, itt vagyok :wink: , csak fél órája írtam ezt a nyúlfarknyi hozzászólást... minnyá húzok feküdni, mert húzós éjszaka ígérkezik, Emi csak fél deci joghurtot vacsorált, tuti ébred párszor és műsor lesz...:shock: :shock: :shock: :shock:

KépKépKépKépKép
uxi

uxi szia, írtam privit. Én a 103-ban, (budi +1), akkor hallotuk egymás babáinak a visítását. (Legalábbis te az enyémét, az biztos!!! :D ) Szerencsére azóta sem sírt annyit, mint 2. éjszaka) Meg láttuk egymást kacsázni a budira. Hi-Hi, vicces.
Jó éjszakát! Én nemtom mi van Jankóval, de eddig egyszer ébredt, vagy ébresztettem éjszaka ha cici durranni akart, tegnap-t.előtt 3x evett éjjel. Már több mint 7 kiló, mennyi lesz, ha most növekkedésiugrik??? :P

Kép
Kép
tjuditot

uxiDr. Varsányi Hajnalka a dokim.

Kép
Kép
tjuditot

Ma Zalán egész nap nem aludt és sokat sírdogált... :cry: Ha be is ájult, kb 4-5 perc múlva sírva riadt fel :cry: Este már annyira ordított a fáradtságtól, hogy elveimet féredobva jóval előbb fürdettem és előbb cicizett+ tápi= szunya! és adtam neki Nurofent is, mert láthatóan fájt valamilye... :cry:

Kész vokk lépek aludni....visszaolvastam de nem megy már a reagálás...jóéjt

ceniko
Szeged

Judit, úgy látom, elpriviztünk egymás mellett :wink: .Mármint válaszoltam oda, te meg közben ide...
Enyimet tuti nem hallottad ordítani:wink:, ő csak kb 3 hetes korára tanult meg, addig csak nyikorgott.

KépKépKépKépKép
uxi

Kata:Sajnos a gép itthon maradt.Egyébként 10-en voltunk ebböl csak két kislány.De nálunk végig csupaszon voltak a babák.Mi meg megsültünk olyan meleg volt.

Annee:Jó nagyon a videó.Ügyesek vagytok azzért köszi neked is Tömzsi apuka. :wink:

Ceniko:Nagyon jók képk.Arik a kis tök lámpák is. :-)

Emma: :( :cry:

Dorka:jó hogy írtál te is végre :P :wink:

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Ági :)
Sajnálom, hogy nem mondott biztatóbbat a doki, drukk, hogy minden rendben legyen! :)

Dorka :)
Örülök, hogy benéztél! :wink:

Emma :)
Sajnálom. :(

Zsuzsi :)
Szia! Kép a kisasszonyról? :)

Annee :)
A második meglepi még jobb mint az első! Ügyik vagytok! :D

Judit :)
A focinak is lehet haszna.... :roll: :D

Enikő :)
Klasszak a töklámpák! :wink: Szegény babó! Remélem holnap már jobb lesz! :)

Uxi :)
Nyikorgás :lol:

Végre lett eredmény a pelusban!!! :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Köszönöm a dicséreteket.:) Én sehogy sem boldogultam a dologgal, igy Zsolt segitsége kellett. :roll: A képek és a zene kiválasztása, nameg a szivecskés effekt az én művem. De ahhoz hogy ez igy összeálljon, kellett Zsolti gépéről a progi. Szóval, közös meló. :oops: :oops:

És akkor a megfejtések:
Tömzsi, Bori-Ádám, Brigi-Samu, Ceniko-Zalán, Ckat-Bors, Dikó-Jázmin, Dorka-Balázs, Egcsi-Bence, Emi25-Lilla, Emma1976-Zalán, Esztora-Nyunyi, Fürdőszobatükör-Emőke, Gurgi-Samu, Hemej-Benjamin, Henchy-Bogi, Kata-Egon, KinderAndi-Botond,Lynia-Maja,Manó-Gréta,Mary-Yukumo,Monccs-Dani,Móni1973-Bálint,Nadine-Petra,Nenoke-Dávid,Szivvi-Lilkó,Szücsi-Sára,Tücsi-Gáborka,Uxi-Beni,Zsú-Marci és végül de nem utolsó sorban Zsuzsi**-Pankakirálylány
:)
Vendég

Sziasztok!

Mar ezer eve...
Tucsi, koszi a leveled az Oshazabol :wink:

Elnezest, olvasni mar ezer eve nem olvastam, igy nem tudok reagalni sem.

Az unneploknek es egyben a topiknak sok boldogsagot! :D

Annee, nagyon edesek a kepek, koszonjuk!

Kb ket hete kicsi fiam rajott, nem csak akkor lehet sirni, ha ehes az ember es mily' jo anyuci oleben lenni, mikozben o setal, igy sok minden masra nem jutott idom. Szerencsere par napja kezd visszaallni a napkozbeni alvas is, mert eddig az sem volt a nyafi miatt.
Mult heten voltunk harom honapos vizsgalaton, minden okes, csipoje picit merevebb, de semmi gond nincs vele (masnap reontgent csinaltak rola). Penteken meg megkaptuk elso oltasunk, BCG, mikor szurtak sirt, de hamar abbahagyta es utana sem volt semmi.
Most kb 6600g es 60cm.
Nekem is hajam iszonyatosan hullik, ami nem magatol, az Yukumo kezeben marad, mert cibalni azt termeszetesen szereti. Nagylany meg nem lettem, hal' egnek, mar csak ez hianyozna... :lol:
Es ha sikerul rakok fel egy kepet az akkor epp harom honapos japan szepsegemrol :wink:
Na, megyek, kajaidoooo
Puszi Mindenkinek!
mary
Vendég

oopss

Kép 3honaposan
Vendég

Jah, a videón más sorrenben vannak a manócskák.:)
Vendég

Mary: De jó hogy jöttél!:D Yukumo gyönyörű!:D
Vendég

A meglepi 2 linkjét betettem az aláirásomba, igy nem kell visszakeresgélnie azoknak akik még nem látták.:)
Vendég

Sziasztok!!

Sajnos nem nagyon tudok jönni mostanában. A nagyimnak műteni kell a térdét, nem tud lábra állni és így nem tudja ellátntni a daganatos papámat. Hab a tortán a kutyájuk,akit ugye sétáltatni kell. Így az egész család be van osztva sétára, meg a lakás takarítására,főzésre és az itthoni nagyik különböző igényeik kielégítésére. Nem egyszerű,de nem panaszkodni jöttem csak felmentést kérek. Félek,hogy megint nagyon lemaradok és nehéz lesz visszakapcsolódni,már ha eljutunk ide.
Babácskák nőjenek nagyra! Az ünnepeltektől,pedig elnézést,hogy csak most,de Isten éltesse őket sokáig! Szilvi,Marci névnap volt,ha jól tudom és egy halom szülinap!

puszi nektek!
Vendég

SZép jó reggelt!

Szupi volt a meglepi 2 is!!!!
Ezek szerint én Sárát mindig Ilkának írtam! :oops:

Mütyürke, micsodaaaaaa? Akkor hamar egy képet Ilkáról, de gyorsan ám!!!!

ZSuzsi hiányoltunk ám! :wink:

Emma :(
Orsi nagyidnak jobbulást!

Yukumo is szép gyerkőc nagyon!

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Annee
Ez is nagyon jó! Látom kicsikém a zárókép :D

Tegnap annyira meg voltam rendülve, hogy képtelen voltam írni rólunk, meg az un. "problémáinkról", hiszen annyira jelentéktelenek - Istennek hála....
Ma pótolom.
Tegnap voltunk 4 hónapos oltáson. Összeszedtem, miket kell átbeszélni (kaki, kuki, és hozzátápi). Kezdődött ott, hogy ecsetelem a dokinak, hogy a fiam mit összeküzd a kakival, 2 v 3naponta jön, és akkorákat nyög, amekkorát én szülésnél sem, erre kisfiam a kezemben lazán egy akkorát rottyant, hogy a háta közepéig szaros lett! Hát annyira nevetnem kellett!! Ilyen kb. 5-6 hete nem volt, hogy semmi masszír, szélcső egyéb. beavatkozás, és végre nem olyan sűrű krém, hanem tök szép híg (remélem nem baj, ha részletezem Smile ). Aztán mondtam a többit is, de a doki komolyan mondom rám se bagózott. Ja és hozzátápi- hoz csak annyit fűzött, hogy a védőnővel beszéljem meg - anyád! Szóval ennél a dokinál ez volt az utsó látogatásunk, tudtam, hogy nem az igazi, de 5 percre van, a 3 db szurit beadta, sorakozni nem kellett, de most jön a váltás.
Drágám totál kidőlt, 3 órát aludt, aztán 2 órát üvöltött, majd megint 2 órát aludt . na ennyit az utóbbi 3 napban aludt összesen. Estére - szokás szerint - hőemelkedése lett, de mára lement.

Kép
Kép
emma1976

Orsi nagyon jó, összetartó család lehettek, kitartást és türelmet kívánok neked a feladatokhoz! Emőke biztosan megszépíti a nagyszülők napjait :) .
Yukumo nagyon szép formás kisbaba! Nem tett kárt a szép nyuszis takaróban? (Jankó minden kis-nagy dolgát az ilyen puci fényképezésekre időzíti :lol: )
Azt hiszem mi is elérkeztönk v.mi evési ugráshoz, 1-ről 3-ra nőtt sz éjszakai evések száma, pedig van tej bőven. Meddig tart ez vajon? Vagy örüljek, ha háromnál megáll?? Nem is a felkelés, de muszáj éjszaka átpelenkázni (attól meg teljesen éber lesz, és nehezebben alszik vissza), különben reggelre csucsog a lepedő alatta.

Kép
Kép
tjuditot

Szia Emma! Mennyit alszik Zalán általában napközben? Jankó 7.30 körül ébred, aztán kb. 3x1,5-2 órát alszik a 20.30 körüli lefekvésig. Közben nem nyűgös, gondolom elég ennyi neki, bár nekem néha kevés... :wink:

Kép
Kép
tjuditot

Sziasztok,
Orsi: jobbúlást a nagymamának és kitartás nektek!
Enikő: Zalán?
Mary: gyönyörű a kisifad!
Itt nálunk megint esik a hó... :lol:
MEgyek ma baba-mama tornára majd beszámolok.
Puszi mindenkinek

Andrea
Kép
kindernay

Szia Emma!:)

Igen, Zalán lett a zárókép.:) Szegény pici bébi.:( Puszi az oltásos combikájára. Most egy darabig nincs szuri. 15 hónapos a következő...
Vendég

Judit: most gyorsan tedd össze a két kezed, s adj hálát a sorsnak többrendben.
Először mert mint írod, tejcsi van bőven.
Másodszor mert napközben háromszor is alszik elég becsületes adagot a fiad.
Harmadsorban mert este 8:30-kor már fekszik le.

Igaz, nálunk azt hiszem soha (szülészetet leszámolva) nem volt 3 éccakai ébredés, de mi kb. este 10-kor fekszünk le. Álltalában 1x vagy egyszer sem ébred hajnal 5:30-6:30-ig. Na jó, a mai kivétel, nem tudom mi volt (azaz igenis tudom, visszaéltem a kajákkal, mostanában párolt káposzta, lucskos káposzta, bableves), de éccaka 2x ébredt, igaz erre kihagyta a hajnali kelést, még mindig alszik, pedig itt már mindjárt 10 óra.

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Akiknek nem megy a hullahoppozás, rakjon vizet bele, mert valószínű túl könnyű. Nekem azóta megy! :wink:

Marci letolja a feje fölül a trapézt. :shock: és utána reklamál, hogy nem éri el a játékokat!

Na megyek takarítani.

kispiskóta

Andi, de jó nektek, itt csak be van borulva, de nem esik semmi. :(

kispiskóta

Andi: ha szereted a havat, tartsd ott, ide ne küldjed.

Annee: te kis huncut. Ezt jól kitörpölted.
Ma hajnalban eccer elolvastam a hozzászólásokat, hogy aztán nyugiban nézzem a videót. Mikor írta Ckat, hogy a Borssal egyentakarónkról ismert fel, nagyon kíváncsivá tettél. Aztán mikor kezdődött, s láttam egyes babük ugyanazokkal a képekkel nyomulnak, hát azt hittem hülye vagyok, mert az előző képsorozatban nem volt ott a takarónk. De aztán fény derült a titokra, hisz Gréturól a hazaérkezős fotóból tettél oda bele.
Köszönöm. Szép volt, kedves ajándék.

Kép
kissmanó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: