A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Magi,

szerintem az sem gáz, ha április 1-jén jön világra. A szomszéd kisfiú is akkor bújt ki. :) :)

Kép
emi29

Magi, igazából mi is ápr. 1-re lennénk kiírva, de a védőnő nem vette figyelembe, hogy jövőre szökőév lesz. Így maradt az ápr. 2, de nem nagyon zavart a dolog, úgysem azon múlik..

Én minden hónapban megyek a védőnőhöz, és egyszer már akart is hozzánk jönni, csak nem talált otthon.

Emi, nagyon szép a képetek!! :)
zsálya*

Emi - Cuki a kép :D :D
És mocorgott a csöppség? Mesélj, mit láttál?
Hány gramm most?
Te is ki tudtad venni 2D-n hoyg kislány?

Kép
szösszenet

[quote="szösszenet"][ írta:szösszenetcolor=blue]Emi [/color]- Cuki a kép :D :D
És mocorgott a csöppség? Mesélj, mit láttál?
Hány gramm most?
Te is ki tudtad venni 2D-n hoyg kislány?

Mivel eddig minden UH alkalmával aludt a picur, megfogadtam a szonográfus tanácsát és délután ittam egy kávét. Az UH-n végül kalimpált a kezével és a lábával is. Most egyáltalán nem volt szégyenlős. Az első kép, amit megláttunk a két kis lába közti rész volt :lol: :lol: Teljesen egyértelmű volt, hogy nincs kuki (bár én nagyon kerestem, mert ugye én fiút éreztem). A doki 275 grammot mért (két héttel a mostani vizsgálat előtt 175 gramm volt a súlya, tehát pont 10 dekát hízott). A doki azt mondta, hogy nagyon szépen fejlődik. Amit még nagyon szépen lehetett látni az a kis szíve a négy üreggel. Lehetett látni, hogy hogyan dolgozik.
A köldökzsinórt is megmutatta a doki. Azt mondta, hogy nagyon hosszú, ami azért jó, mert ha esetleg köré tekeredik, akkor is tud még mozogni.
Megkérdeztem, hogy igaz-e, hogy az UH-t nem szeretik a babák.. Erre ő azt mondta, hogy szerinte ezek a vizsgálatok nem ártanak a babáknak és nem hiszi, hogy érzik.
Legközelebb, ha megyek (10-én), már megkapom a beutalót a terheléses vércukor vizsgálatra. Szerencsére nem cukros lötyit kell majd innom, hanem zsömlét tejjel.

Kép
emi29

Még annyit szeretnék hozzáfűzni az imént írtakhoz, hogy a kávé bár megtette hatását, mert végre fent volt Lili (de ettől függetlenül azért nem volt valami mozgékony), viszont én még este 11-kor is ébren voltam, alig bírtam elaludni :lol: :lol: :lol: Rég ittam kávét....

Kép
emi29

[quote]a írta:z utolsó egy kicsit ijesztő

Inkább vicces... azért egy újszülöttől ne ijedj már meg! :wink: [/quote]

Kép
Kép
Kép
mamacka

[quote]a írta:z utolsó egy kicsit ijesztő

Inkább vicces... azért egy újszülöttől ne ijedj már meg! :wink: [/quote]

Kép
Kép
Kép
mamacka

Emi - Nagyon örülök, hogy ennyire jó volt ez a vizsgálat és ilyen sokat láttál :) és ebben Lili is segédkezett :D :lol:
Jó olvasni a soraid, remélem 1 hét múlva ilyenkor hasonló szavakat pötyögök én is a gépbe ;) :)

Kép
szösszenet

Sziasztok!

Én is voltam ma UH-n. Minden rendben van, úgy néz ki, hogy kisfiúnk lesz. Olyan aranyos volt! És szerencsére a méhlepény is feljebb "kúszott" már. :)
Jövő héten is megyek, mert ez 18. hetes UH volt, amit nálunk mindenképp dokinak kell csinálni, de épp elhívták a műtőbe, úgyhogy most csak a szonográfus tudta megnézni a babát.
De legalább jövő héten is megnézhetem. Olyan aranyos volt, épp a köldökzsinorral játszott. :D

Emi!
Nálunk sajnos cukros vizet kell inni. Ráadásul porcukrot tesznek bele, ami szépen leül a pohár aljára. Múltkor is majdnem megfulladtam tőle. Ez a zsemle tejjel sokkal jobban hangzik.

Kép
Kép
Kép
felsoa

SZiasztok!

Kőbányaiak, nálunk cukros lötyi van, vagy zsemle-tejjel? Nem mind1...

Nagy család: Kapásból 5-en vagyunk testvérek, anyuék ketten, a testvérénél is 4 gyerek :) Szóval nálunk egy családi összeröff az kb 7+3pasink+3gyerekünk+6+2= 21, és ebbe na férjem családja nincs benne :)

Mi fiatal család vagyunk (anyai ágon) Anyum most 43 éves, 3 unokával (elsőnél 38 volt) A nagyim (dédi) 64 éves, és 9 unoka, 3 dédunoka az amivel dicsekedhet (a pocaklakó lesz a 13., amit nem bánok, mert én is és a kishugom (aki 5 éves) is 13.-án születtünk :))

Ja apum is 43. Férjemnél már csak anyukája él, ill van egy bátyja, aki még mindig otthon lakik, így itt a pici csak a 3. unoka.

Szoptatás: Nagyon-nagyon szeretnék szoptatni, de eddig egyi kgyerekemet sem sikerült :( Egyszerűen nem termelődött elég, semmilyen behatásra. Valaki írta a mell-uh-t, azt hol lehet kikönyörögni? Mert jó lenne tudni, hgoy szervileg képes vagyok-e 50 ml-nél többet termelni, vagy sem.

Uh: HOLNAP megyünk UH-ra, és nagyon-nagyon várom. LÉcci nagyon-nagyon drukkoljatok hogy egészséges legyen, jól fejlődjön, és egy ici-pici drukkot a puncihoz is kérnék :)

Megyek is aludni, ha bírok, de nagyon aggódom/izgulok :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsuzsófi,
én írtam a mellUH-t, a radiológiai klinikára mentem. A háziorvostól kaptam beutalót, amikor elmondtam neki, hogy mi a bajom. Ha sikerül elmenned, akkor kérdezd meg, mikor rendel Szalay doktornő, és hozzá kérj telefonon időpontot, engem is ő vizsgált másodszor, nagyon kedves, és érti a problémát. Az első doki egy fiatal pasi volt, na, nem írom le, mennyire b..kó. De nem muszáj rögtön mellUH-ra menni, ha megkeresel személyesen egy La Leche Ligás tanácsadónőt (www.lll.hu itt megtalálod, hol vannak szopis csoportok, érdemes rászánni egy napot és elmenni), szóval ők nagyon értik, és tapintásos vizsgálattal meg tudják állapítani, hogy fennáll-e a tejmirigy-elégtelenség, vagy más lehet a háttérben. Sajnos az ilyenhez a nőgyógyászok és a védőnők nem értenek, én a Bajcsyban a második gyereknél a csecsemősöknek is új voltam ezzel a problémával, nem is hallottak róla. És simán rajta van a második zárójelentésemen is, hogy laktáló emlők, pedig akkor már UH-diagnózisom volt arról, hogy alig van tejmirigy, és mondtam is.
Ja, Kőbányán cukros lötyi van, de vihetsz citromlevet, vagy ha elfelejted, tesznek bele ők. De a 25.hét még odébb van, nem?

Emi,
ha közel van hozzátok Ferihegy és az Europark, akkor ajánlok egy Takkot a Gyömrői út-Sibrik Miklós út kereszteződésénél. Én még csak egyszer jártam arra, de olvastad, hgy a többiek szerint jó dolgok vannak kismamáknak is. Lehet, hogy nekem is be kellene néznem ilyen szemmel újra...Van mellette Kenguru Gold üzlet is.

Üdv,
Nuska+
nuska1

Emi gratulálok!Remélem ln is ilyesmit fogok hallani :D
Zsuzsófi drukkolok.Szeretnék én is menni de múlt héten voltam Cegléden.Eddig máshol csinálták és az utsó leleten rajta van h mostanába kell menni kontrollra.De a védőnő nagy uh-ra Ceglédre irányított.Így nem tudom h vissza kell-e menni a másik helyre. :? De remélem nincs baja a babónak.
Vendég

Andi, Zsuzsó,

Úgy tudom, hogy orvos dönti el, hogy cukros lötyi, vagy zsömle tejjel.. Én a délpesti kórházhoz tartozom és ott a dokik fele cukros lötyit itat, a másik fele zsömlét etet tejjel. Egyébként azt mondják, hogy a cukros lötyi pontosabb eredményt mutat. Mindenesetre örülök, hogy nekem nem azt kell innom... rókáztam eleget az utóbbi hónapokban...

Zsuzsó,
Nagyon szorítok, hogy kiscsaj legyen :)

Andi,
Gratula a kislegényhez :)

Nuska,

Köszi a tippet. Megpróbálok eljutni a Takkoba is. (Igaz a család már hülyének néz... Egy vagyont költöttem magamra és ruhákra amióta babát várok. Majdnem mindennap valami újat veszek fel :) :) )

Gitka,

Nyugi, biztos nincsen semmi baj.
Szerintem kérdezd meg a védőnőt, hogy vissza kell-e menned...

Kép
emi29

Sziasztok!

Tegnap voltunk Uh-n, minden ok, Csöppkebaba 62 mm, nyakiredő is stimmt. :) A véreredményeink nem lettek ilyen egyértelműen jók, úgyhogy az AFP-t is itt fogjuk levetetni, és akkor is néznek majd plussz vérmarkereket. Reméljük azok jobbak lesznek!
Apropó, valaki írta, hogy volt az Istenhegyin. Ki is volt? ...

Nagyjából visszaolvasgattam, de esélytelen vagyok a reagálásra.

Szép napot! :)

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Szép Jó reggelt! És én még azt hittem, hogy ilyenkor egy kismama még alszik... :) Csak kicsi férjem felkeltett és már nem bírtam visszaszundizni. :oops:
Én is úgy hallottam, hogy cukros lötyit itatnak majd velem...hát nem nagyon tetszik az ötlet, de egyszer csak kibírom.(szerencsére rám előbb sokkal jobb dolgok várnak :) )

Na akkor azt hiszem el kell mennem Takko-ba körülnézni, meg C&A-ba is. Szerencsére itt Tb-n van mindkettő... csak kérdés párom mennyire díjazza majd. :lol:

A képek arayosak nagyon, és az utolsóval sincs semmi gond szerintem. :)

Emi29,
Gratula az UH-hoz és a picilányhoz! Én eddig két Uh-n voltam az orvosomnál, és szerencsémre mindkettőtől kaptam képet, mert a kispapa nem volt hajlandó bejönni... :lol: nem bírja az orvosokat. De már szólt, hogy a kövi UH-ra bejön velem. Némi apai ösztönt vélek felfedezni rajta. :shock: :lol:

Mariann
Kép

Kép
fmarian

sziasztok!

Nálunk hatalmas ,gyönyörű pelyhekben szakad a hó! :lol: :lol: :lol:

Alig várom,hogy a kisfiam felébredjen és megmutassam neki,nem látott még ilyen csodát!

Reggel majdnem sírva fakadtam azzon,hogy nincs szánkónk! :cry:

A férjem megígérte,hogy szerzünk még ma egyet,rosszabb vagyok mint egy gyerek! :wink: kihisztiztem a szánkót!

Nagyon sokat írtatok!

Emi:Gratula a lánykához!

Deli:Azért néha nézz be!Minden jót Neked!

Voltam nőgyógyinál,minden rendben,a vesémmel pedig jövőhét hétfőn megyek kontrollra,remélem nem kell katéter! :?

Kérdeztem a dokimat,hogy mennyire fájdalmas a katéter felhelyezése ,errre közölte nemtudja neki még nemvolt,de szerinte egy délutáni sörözés kellemesebb!

Néha annyira viccesnek hiszi magát! :roll:

Egyébként mondta,hogy lassan én is szerezem be a hiányzó dolgokat,mert nekem se nagyon kell majd a vége felé rohangálnom! :cry:
Igazából mivel a kisfiam májusban született,most meg áprilisra várok szintén fiút,babaruha ügyileg marha jól állunk,abból annyi van hogy konkrétan még vagy 3 másik babát is tudnék az ennyémmel párhuzzamossan öltöztetni! :oops:

Babakocsi viszont kell,mert a régit utáltam és eladtam,meg egy-két apróság,cumisüvegek stb.!

De a legfontossabb nekem egy kórházi táskát össze állítani,mert úgye a vesém miatt sajnos bármikor bekerülhetek,és nemakarok akkor kapkodni!

KépKép
KépKép
nicci

Csöppke,
a vérképeden mi nem stimmelt?
Egyébként gratula a jó UH eredményhez :)

Mariann,
Az első UH-ra az én párom sem jött be. Ugyanazzal az indokkal maradt kint a váróban, amivel a te párod is... A második és harmadik UH-ra viszont már ő is bejött. Ja és a 16. héten voltunk 4D-s UH-n is. Ő is csak akkor ébred rá, hogy apa lesz, amikor UH-ra megyünk....

Kép
emi29

Emi,
akkor jó... már kezdtem aggódni, hogy az én párommal van vmi baj... :roll: :lol: De az érdekes, hogy az Uh után jóformán követelte a képet, mert őt érdekli... pedig arról szó sem volt, hogy az orvos csinál képet. De már most be van sózva. Pedig még van 2-3 hetünk.

Mariann
Kép

Kép
fmarian

[quote="emi29"]C írta:emi29söppke,
a vérképeden mi nem stimmelt?
Egyébként gratula a jó UH eredményhez :)

Nem a vérképem nem stimmelt, hanem a down-szűréses vérmarkerek. Papp-a, és free b-hcg-t néznek, mindkét MoM értéknek 1 körül kéne lennie, nekem meg 0,54 ill. 2,29. :roll: De még így is negatív eredmény jött ki, 1:4349. De azért mondták hogy nézzünk még rájuk az AFP-vel együtt.

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Nuska, nagyon szépen köszönöm, el fogok menni UH-ra :) Mert nagyon érdekel hogy fizikailag, vagy lelkileg nem bírtam szoptatni...

Az lll-t inkább kihagyom, nekem egyáltalán nem szimpik, legalábbis az a tapasztalatom, hogy nagyon erőszakosak, és mindentudók :( Katával legalábbis ez volt, mikor megkerestem őket....

Nagyon ideges vagyok :( És még sok idő van addig :(

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Én is megjöttem a 20 hetes uh-ról, van is kép, csatolom, de nem annyira kivehető, mert már nem fért be a képbe és össze-vissza van tekeredve. A mozgókép viszont tökéletes volt, gyönyörű!! Az alsó képen én annyit veszek ki, hogy balra van a feje, jobbra meg talán talpát, vagy kezét látni, ujjakat mindenképpen.
A legközelebbi vizsgálat a cukor lesz.
Ja, és tegnap este már egyértelműen rugott egyet!!

Jó silabizálást!

Na, jó, nem sikerült feltölteni, de igyekszem átalakítani....pdf-et szerintetek hogy csatoljak?

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Háhá, asszem megvan.... Kép

Kép
klarka

Mamacka: amiket varrsz ilyen baby-bag-eket, azt el is adod..???hm??

Kép
klarka

Klarka,

gratula :)
Én a pdf-et a paint programba át szoktam másolni és úgy el tudom menetni JPG-be... A paint programot a windowsban a start menü/programs/accessories alatt találod.
Remélem, tudtam segíteni...

Csöppke,

sajnálom. Remélem, hogy ettől függetlenül minden rendben lesz.

Kép
emi29

Klarka,

látom, nélkülem is sikerült.
Az alsón szerintem jól kivehető a Baba. Főleg a feje :) :)

Kép
emi29

felsoa
és többi cukros mami... tegyetek bele egy citromot mindjárt sokkal finomabb!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Klarka

Persze.
Egyenlőre csak kettőről van kép... édesapám temetése után fogok fotózni...
Itt találod:
http://gportal.hu/picview.php?prt=49566 ... 53&index=1

Kép
Kép
Kép
mamacka

Nicci
Irigykedek a hó miatt! :)
Itt egyenlőre semmi...
Áron még nem is látott ill. a hétvégén egy kicsit, de akkor épp betegecske volt...

A vesédnek továbbra is jobbulást.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Csilla
Csöpkebabához gratula!
Biztos minden rendben lesz! :)

Emi
Igen ez így van... már írtam is, hogy kíméletesebb a zsömle tej, de ha rossz eredményt ad, cukroslötyivel ismételnek... van aki ezt a hercehurcát elkerülendő egyből a cukrossal kezd.

Zsuzsófi
...azért a Liga nagyon sok segítséget ad a szoptatáshoz... ne vedd el a kismamik kedvét! Biztos ott is vannak ilyen vagy olyan emberek, de alapból ne írjuk le őket mert nagyon hasznosak a tanácsaik.

Az Istvánban is van szoptatási ambulancia én ezért is választottam anno azt a kórházat...

A mell uh jó ötlet mert legalább megtudod hol a baj...

Felsoa
Gratulálok a pöcköshöz! :)
Nekem az összes uh-t a dokim csinálja aminek nagyon örülök mert nagyon kedves figyelmes alapos... akkora élmény... mindig a férjemmel megyek.
Állítólag a Sotén valami nagyon bunkó szonográfus van.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Csöppke! Én voltam Istenhegyin. De miért kérded?

Nekünk mind a kettő érték 1,44 volt, de azt mondták, hogy ikreknél ezt annyira pontosan nem lehet figyelembe venni.

A vége 1:19 000 lett.

Azért majd megyünk 4-es tesztre is, de annak meg aztán még kevesebb értelme lesz.

Ne aggódj! Nem lesz semmi gond! A lényeg a nyaki redő meg az orrcsont.

Kép

Kép
kamilla306

Mamacka,

a piros nekem nagyon tetszik!!!! Ilyet majd tudok nálad rendelni???

Kép
emi29

Sziasztok Kismamák!

Hú jó sokat írtatok megint :wink:

Emi, gratulálok Lilihez! Úgy irigykedem rátok akik mostanság voltak/mennek UH-ra, nekem még hú vagy 3 hét vagy mennyi...

Deli, azért gyere az új hírekkel ha időd engedi :wink:

Klarka neked is gratulálok az UH-hoz!

Csóppke, remélem minden OK lesz veletek!

Itt csak az eső esik órák óta és nagyon álmosító idő van :cry: Ja, tegnap a falra festettem az ördögöt a UPC-s netproblémákkal, mert mire hazaértem nem volt és nem is javult meg reggelre sem.

Kép Kép
szõlõ

[quote="mamacka"]K írta:mamackalarka

Persze.
Egyenlőre csak kettőről van kép... édesapám temetése után fogok fotózni...
Itt találod:
http://gportal.hu/picview.php?prt=49566 ... 53&index=1

Én ezt már a múlt héten "megelstem" és nagyon tetszett nekem is. :wink: Mondjuk én személy szerint azért nem vagyok kergurupárti mert hamar megfájdul a derekam, de nálunk is a férfiszakasz szeretne nagyon. Majd megmutatom neki ha aktuális lesz.

Kép Kép
szõlõ

[quote="kamilla306"]C írta:kamilla306söppke! Én voltam Istenhegyin. De miért kérded?

Nekünk mind a kettő érték 1,44 volt, de azt mondták, hogy ikreknél ezt annyira pontosan nem lehet figyelembe venni.

A vége 1:19 000 lett.

Azért majd megyünk 4-es tesztre is, de annak meg aztán még kevesebb értelme lesz.

Ne aggódj! Nem lesz semmi gond! A lényeg a nyaki redő meg az orrcsont.

Nekünk 1:4340 -hez. Azért egy ilyen 19ezresnek én is jobban örültem volna. :)

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Az én barátnőmnek egy Chicco hordozója van .. nagyon vagány, kék színű :D :D
CSajok, arról mi a véleményetek?? (mert lehet kölcsön kapjuk)
Meg ahogy néztem azt használtan elég jó áron lehet kapni :)
:?: :?:

Szőlő - Itt is nyomasztó idő van .. nincs kedvem semmihez - de legfőképpen nem kimozdulni.

Képzeljétek .. azt hiszem most már tényleg a babát érzem. Most már pár napja esténként úgy nézem a tv-t hanyatt fekve, hogy a pocimon pihentetem a kezem. És nagyon pici, apró de határozott rugásokat érzek mindig ... van, hogy fél órában csak 1-et .. :) de van, hogy egymás után 3-4-et .. és nagyjából ugyanott, a köldököm és a szeméremcsontom között - és középtől kicsit balra :)
Jajj, remélem tényleg ő az - ma már reggel is éreztem :)
Jó lenne egész nap mást sem csinálni, csak figyelni a pocakot :D :D

Kép
szösszenet

Szöszi! Az szerintem már tuti a baba!! :D

Emi! Gratulálok mindenhez!! De jóóó nektek! Olvastam, hogy ti a 16. héten voltatok 4D-n. Mi a 16. hét végén megyünk, azaz jövő szombaton. Azért már akkor is sok minden látszik nem??? Meg legalább ráfér egyben még a képernyőre. Azt a nő mondta amikor bejelentkeztem, hogy ez nem genetikai célú UH! Jó azzal én is tisztában vagyok (hiszen nem hiába babamozi a neve), de azért mondja, hogy megvan mindene, jó - e a szívhangja...stb??
A kávéra/capuccinora én is gondoltam, de most te is megerősítettél benne. Előtte iszom!!

Nálunk (nyugat) sarkvidéki eredetű nagy szél tomol! Néha szállingózik a hó. Brrr.......... hideg van! Pont arra gondoltam, míg elvacogtam a fodrászomig, hogy nekem/nekünk a terhesség java része téli hidegben telik el majd. Persze szerintem jobb mint ha kánikulában!

Kép
gabo001

Gabo - Mi a 15. hét végén már ennyit láttunk :D
Ehhez adj hozzá 1-2 centit :D :D
Csoda volt - óriási élmény!
Nagyon várjuk majd a beszámolód!!!

http://gportal.hu/picview.php?prt=49565 ... 51&index=1

Kép
szösszenet

Szösszenet, az egészen biztos Ő. :D

Gabo, ezen én is gondolkodtam már, viszont az a helyzet hogy én a kánikulát sokkal jobban bírom mint a hideget. Pedig mindenki azt mondja örüljek hogy télen vagyok terhes mert a meleget nagyon nehezen viselik a kismamik, hát egyelőre kénytelen vagyok elhinni :D

Kép Kép
szõlõ

[quote="szösszenet"][ írta:szösszenetcolor=blue]Gabo[/color] - Mi a 15. hét végén már ennyit láttunk :D
Ehhez adj hozzá 1-2 centit :D :D
Csoda volt - óriási élmény!
Nagyon várjuk majd a beszámolód!!!

http://gportal.hu/picview.php?prt=49565 ... 51&index=1

Jaj de jók ezek a képek! :D Főleg a pihenek egy kicsit, nagyon édes!

Én szeretném a következő UH-t összevonni a 4D-vel de ezt már írtam, majd hétfőn megdumálom velük hogy ők csinálnak-e 4D-t.

Kép Kép
szõlõ

Szöszi! Nem semmi!!!!! Nem is gondoltam volna!! Remekül látszik minden, pedig tényleg ott még pici volt!!! Drága nagyon!! Egy kész kis ember...:-)

Kép
gabo001

Köszi lányok :)
Mi imádtuk a 4D-t :)
Nem tudom mikor megyünk legközelebb .. de még a 30. hét előtt jó lenne, vagy max. akkor! :) ;)
Utána már azt mondják könnyen elbújik ,meg takarja az arcát .. stb .. Van, hogy semmi érdemlegeset nem tudnak mutatni a szülőknek... :)

Kép
szösszenet

Mamacka én is úgy gondoltam hogy az akit én megismertem ilyen volt. Tényleg nagyo nagresszívan erőltette rám, hogy én igenis tudok szoptatni, persze hogy iszonyat depressziós lettem, és azóta is lelkiismeretfurdalásom van, hgoy nekem mért nem ment :(

Szőlő, én voltam egyszer nyáron terhes, brrrrrr...... Azt hittem nem élem túl. 10 métert nem bírtam megtenni, ömlött rólam a víz. Sokkal vizesebb is voltam mint pl Katával. Katával meg az volt a baj, hogy szülni is hóban mentünk, és haza is hóban hoztuk. Most lehetek tavasszal is pocakos egy kicsit :)

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Gabo! Ahova én megyek uh-ra, ott genetikai vizsgálatot is végeznek, tehát nem csak babamozi. Szerintem nálatok is van ilyen nem? Legalábbis nálunk Szegeden is, és KEcskeméten is részletes leletet kaptunk. Most a 8.ker, Baross u.-ba megyünk

Már nagyon izgulok, meg ideges is vagyok ....

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Szöszi!

De jó! :D :D

Én is figyelem esténként, de semmi. :( Csak egy dudort érzek, de apró rugást még nem.
Jók a 4d-s képek nagyon. :D

Én arra gondoltam , mivel hétfőn 18 hetes Uh, a 21-22. héten mennénk 4d-re, és akkor megint "csak" 3 hetet kellene kibírni, hogy lássuk újra a kis drágámat. :D :D :D Akkor még talán ráfér egyben a képernyőre.? :roll:

Kép
adri0422

Most látom befejeztük a 18. hetünket is!!! :D :lol: :wink:

Kép
adri0422

Emi
Persze!
Örülök, hogy tetszik... azt konkrétan már eladtam... de vannak még pirosak illetve azokat még be kell fejeznem, meg egy csomó szép színű-anyagú

Szőlő
Örülök, hogy tetszik! :)

Szöszi
Én a Chiccot nem ismerem egyik termékében sem... így erről nemtudok mit mondani, de ha kölcsön kaptok akkor kipróbálod, hogy bejön-e ha nem, ráérsz utánna is venni valamit! De ha az Ergo tetszik és látsz használtan akkor szerintem csapj le rá, mert abban sokkal tovább tudnád hordozni...

Biztos őt érzed! Ezt nem lehet már mással összekeverni, csak még gyenge és az embernek annyira hihetetlen, hog yéldegél benne egy másik emberke.

Gabo
Én legutóbb is ugyanebben az évszakban voltam várandós és nagyon élveztem... nyáron lehet állandóan rosszul lennék... csak arra kell vigyázni, hogy nehog yelcsússzunk... :(

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szöszi
Nagyon jó az uh kép!
Mi most ezek szerint már ennél is picit nagyobbacskák vagyunk! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Elolvadt a hó,minden csupa szürke és latyak!

Utálom!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:

KépKép
KépKép
nicci

Zsuzsófi, hiszek neked.... Akkor örülök hogy most vagyok terhes :D

Kép Kép
szõlõ

Szösszenet: nekem írd át a születési dátumot április 1-re, mert eredetileg annyi, bár most március 28-ra számolta...

Mamacka: mennyiért adod őket?

Kép
klarka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: