Na itt újra!
Silka! Tündéri Lizi baba, és milyen ügyesen tartja magát, a cipőfűzőn meg jót nevettem
Marica! Aaaaz igen! Ez aztán a járóka-játszóka

! És ez már ilyen szupi? állítható a magassága?
Era! Jaj de édes Beácska! Micsoda hurkák?! Már hiányoltunk! Jó, hogy jelentkeztél, és főleg, hogy képpel Beáról! Csodaszép csecsemő lett
Egyébként akartam már Neked írni, hogy nagyon ügyes vagy, mert én úgy hallottam, hogy a legtöbb koraszülött babás Anyuka teje rendszerint elapad, szóval tényleg, le a kalappal, Te mindent megtettél a szopizásért
Emese! Írod, hogy ma reggel fejés után fél órára kelt Zsófka! Ilyenkor mi van? Adod neki cumisból? Vagy Neked termelődik fél óra alatt annyi, hogy elég egy evésre? Én már nem is nagyon fejek, mert kiüríti teljesen a cickókat, laposra
Horcsog! Szép ajándék! Biztos nagyon örülni fognak!
Kiskolbi! Játékok: Én ma reggel mutattam meg Noelnak a 3. játékát, eddig 2-őt ismert, nagyon tetszett neki (sárga macis csörgő) majdnem elrepült, úgy rúg-kapált
Ruhák: Én pont ma reggel akadtam ki teljesen - az overálban a lába pont jó, a kezénél még lóg majdnem 10cm

tényleg csak rövidlábú, hosszúkezű babákra terveznek
Anikó15! Üdv itt!

Gyere gyakran, mesélj sokat!
Nektarin! Nagyon szép a kis magzatmázas Robeszod

Jó nehéz lehetett, akkor Te vajúdtál is+császáros letttél, szegénykém...
Niki! Noel is szörcsög sokat, én is úgy tudom, hogy a kajcitól, volt, hogy az orrán jött ki

és volt már puffadt a szemecskéje is azon az oldalon ahogy feküdt, én is azt hittem kötőgyuszi, de elmúlt.
Granda! Nekem pont azt mondta ma a dokinő, hogy rendesen etessem, szó szerint "tömjem", mi is volt, hogy félóránként szopiztunk... A dokinő is azt mondta mint Marica (emésztésről), és a cicinek is pihennie kell sztem... Érdekes

VargaTündi orvosa meg pont az ellenkezőjét mondja... "most légy okos Domonkos..."
Sense! 3pisi+1kaki 2 perc alatt

? ez aztán a gyors termelés, neked meg nagy boldogság
Hajni! Az a baj, hogy én sem tudtam, hogy ennyit meg tud enni, és tök jól van utána... tényleg nem eszi túl magát... legalábbis eddig

nem. Ja, meg akartam írni Neked, hogy Noel is talán 2-3 naponta nyomja így ki magát, ne aggódj, még nem tartanak ott.
Ancsi! Tündi-bündik a Lánykáid!
Puszzancs!