Zuzi,
mindig eszembe jut, s röhögnöm kell, mikor L és B elkezdtek körbe-körbe rohangálni a szőnyegen, mint az eszeveszett, s közben skandáltak valamit, le se lehetett őket állítani, szédülésig csinálták.

DD
különben meg, ha túl nyugis gyerekeid lennének, túl sokat hemperegnél az uraddal

, s útban is lenne már a harmadik. kell az neked?
Indi,
esetleg, ha apa eljönne, vagy te kimennél, vagy ilyesmi,vagy lenne új apa, meg ilyenek, akkor még vállalnál egy kistesót a cuki kis barnaszeműd mellé? szóval mik a terveid, ha nem titkos?
Nyuszi ma 2x úgy bepislantott (gyak. egész nap nem volt hajlandó wc-re ülni :/), hogy folyt a vizelet szana szét minden szoba parkettáján. nem tudom mi lehet az oka, kérdezgettem, de nem válaszolt. most ilyenkor mit lehet mondani neki? azt kezdtem el magyarázni neki, hogy pelusban nem lehet majd ovis, mert ott csak wc-be lehet pisilni, hátha ez bejön

.
és Lencse nagyon igényli a társaságot. állandóan várja a kishaverokat, bárkivel szívesen játszik, már a játszóházban is sokkal jobban elvolt, mint itthon, pedig ott nem haverkodott, csak játszott a sok érdekes játékkal. azután minden nap azt emlegette, hogy mikor megyünk már a tölcsibe (=bölcsibe). szegényt azóta se vittem, pedig megérdemelné, csak most sűrűsödtek a dolgaim. szóval neki pl. jót tenne heti 2-3 alkalom félnap bölcsi, de ilyesmin nem gondolkodom, már most kezdem azt is meggondolni, hogy jövő ősszel, mikor már 3 lesz , oviba adjam-e.
és nyilván azért igényli jobban a társaságot, mert az anyja nem haver, legalábbis nem játszik vele annyit. aki meg eljön (mama, keresztmama) 1-2 órára, az folyamatosan játszik vele, de megállás nélkül. és ő ezeket folyton invitálja telefonon, hogy jöjjenek már. az általam nyújtott programok pedig kimerülnek a különböző helyeken való sétálásban, bábozásban, és építőzésben.

szóval az oka főként én vagyok, hogy más gyerekek társaságát keresi; s mi lesz még, ha a tesója lefoglal. én már 1 gyerekkel is zombi voltam.