A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Csipetkének meg se kottyant a költözés! :D Remélem még februárban sem lesz gond a 8 órás úton...

Szösszenet: Köszi a Takko-s ötletet! az van itt is! eszembe se jutott volna, hogy ott is nézzek tunikát![/quote]

ercsi_3

[quote="ercsi_3"]S írta:ercsi_3zösszenet: Köszi a Takko-s ötletet! az van itt is! eszembe se jutott volna, hogy ott is nézzek tunikát!

Szívesen .. ott elég sok téli laza kötött pulcsi tunika fazonú, én már vásároltam náluk. Ujjatlan felsőt 2500-ért :lol: . Melegebb hosszú ujjú tunikát meg 4000ért - szerintem jók az árai :) ;)

Kép
szösszenet

Ercsi, max elfekszel a hátsóülésen :D

Én tunikát a fehérvári piacon vettem még tavasszal :lol: :lol: Igaz rövidujjú, de boleróval tökjó.

Kép Kép
szõlõ

Hű de sokat írtatok

Ergo
Azért ritkán lehet kapni... egy 2006-os mamitárs most adta el nemrég... ráadásul valaki elkezdte ezeket is varrni...

A Baby Björn szerintem kifelé is teljesen megfelelő én tapasztalatból tudom... terbeszti a baba lábát abban a pozicióban is hónaljban is tartja, kíméli a gerincét...

A Baby Bag amit még én nagyon szerettem ezért is kezdtem ilyeneket varrni:

http://images.google.hu/imgres?imgurl=h ... l%26sa%3DN
Kép
Kép

Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

[quote="szőlő"] írta:szőlőn tunikát a fehérvári piacon vettem még tavasszal :lol: :lol: Igaz rövidujjú, de boleróval tökjó.

Vidéken jobbak az árak ..
Mi karácsonykor megyünk Békéscsabára férjem szüleihez .. szerintem én is felvértezem magam ott ruhákkal :D :lol:

Kép
szösszenet

[quote="szösszenet"]V írta:szösszenetidéken jobbak az árak ..
Mi karácsonykor megyünk Békéscsabára férjem szüleihez .. szerintem én is felvértezem magam ott ruhákkal :D :lol: [/color]

Meg nemtom én otthon mindig egyből találok magamnak jó cuccokat, itt Pesten meg 300 üzletbe bemegyek 299ben tuti hogy ugyanazok a dolgok vannak...

Kép Kép
szõlõ

Kiscsillag
Örülök, hogy végre otthon vagytok!
Vigyázz nagyon... neked semmi értelme nincs az Afp-nek ennyi vérzés után teljesen rossz eredményt fog adni.

Hajfestés
Én sose festettem...
Belélegezni nem szabad... ezért a fodrászat rosszabb főleg ha valaki ott is dolgozik...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Üdv az újaknak!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Kép

Kép
szösszenet

Sziasztok,
az én védőnőm sem fiatal, viszont nagyon tapasztalt és kedves. Egy csomó hasznos tanáccsal lát el. Egyébként úgy beszéltük meg, hogy mindig a nőgyógyász felkeresése előtti héten kedden kell meglátogatnom. Meg majd egyszer, ha véletlenül munkaidőben otthon leszek, meglátogat ős is engem. Mondjuk arra csak két ünnep között kerül sor...

Zsuzsa,
három gyerkő mellett hogy lehetsz ennyire karcsú??? Na azért már látszik a pocak :) :)

Magi, Mary,
Tök jó lehet ilyen nagy családban élni :) Igaz, mi sem vagyunk kevesen...

Mamacka,
nekem a kenguruk valamiért sose tetszettek, viszont amiket te felraksz nagyon bejönnek. Lehet, hogy a végén meggondolom magam és beruházok én is egyre.

Kép
emi29

Csajok! Nem semmi a mai meg a tegnap esti termés! Alig bírom visszaolvasni! :shock: :shock:

fmarian! Mi szinte egyidős kismamik vagyunk! Én május 4-re vagyok kiírva!!!

Ollem! Én is dec. 3-án megyek 18. heti Uh-ra. Meg még valaki írta ugye? Tényleg összebeszéltek a dokik!

Jezsek! Ne aggódj! Nekem is volt idén május elején (anyák napján) egy vetélésem. Első terhesség volt. :cry: :cry: Mégegyszer nem történhet meg!!! Bízzunk benne! Szorítok neked is. (meg persze magamnak) Én is aggódok folyamatosan.... Nekem az a 8. héten történt. Neked?

Látom tényleg mindenki az Uh-okat várja! Már én sem bírom, úgyhogy jövő szombaton megyünk 4D-re. Utána meg egy hétra rá lesz a 18. heti uh. (ez kötelező nálunk a Kórházban)

Egyébként tényleg annyira más mindenhol az ellátás!! Érdekes!

Kép
gabo001

Hát a Pesti kismamik csak ne panaszkodjanak ruha ügyileg! :D
Nálunk össz. 3 kismama üzlet van. Pedig megyeszékhelyen lakom, és nyugaton! Persze egyik drágább mint a másik.
De Szöszinek tök igaza van. Én is vettem normál butikban hosszú fazonú pulcsit télre, és nagyon csini benn a pocak! Végül is csak a nadrág az igazi gond a kismamáknak, meg talán a harisnya, melltartó.

Kép
gabo001

Emi
Majd teszek fel a sajátból is nagyon vidámak lettek... a pirosak még hátra vannak. Jóféle pamutból...

Mi csak dec 11.-én megyünk Uh-ra!

Gabo
Most viszont anyáknapján szülhetsz! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

[quote="gabo001"]H írta:gabo001át a Pesti kismamik csak ne panaszkodjanak ruha ügyileg! :D

Teljesen igazad van :oops: :D Csendben hozzáteszem hogy én itt Pesten egy darab baba-mama boltban votam eddig az Árkádban, ahol a 8000 ft-os kisdzseki után sírva menekültem kifelé, azt hogy kismamacucc van-e már meg se néztem :lol:

Kép Kép
szõlõ

[quote="mamacka"]M írta:mamackaajd teszek fel a sajátból is nagyon vidámak lettek... a pirosak még hátra vannak. Jóféle pamutból...

Kíváncsian várjuk :)
Köszi a sok-sok infot :)
Páromra rázúdítom a tapasztalatokat - mert neki mindenképp kell kenguru :lol: :lol: Viszont csalóka .. mert pár ezrekért lehet kapni kengurukat. Viszont a baba és gerincének egészsége mindennél fontosabb, tehát ez pont egy olyan baba-holmi, ami nem mindegy, hogy milyen ... tehát alaposan körbenézünk!

Kép
szösszenet

rozsomak!

En is Tidrencelnel fogok szulni!
Mar masodszor! :shock:

Magi
Vendég

További kellemes fecsegést Kismamik, megyek cégesügyintézni a minisztériumba (utálok ilyen puccos helyekre járni...) aztán meg haza, majd még jövök.

Sziasztok! :wink:

Kép Kép
szõlõ

[quote="szőlő"]v írta:szőlőoltam eddig az Árkádban, ahol a 8000 ft-os kisdzseki után sírva menekültem kifelé, azt hogy kismamacucc van-e már meg se néztem :lol:

Mondjuk az Árkád üzletei olyan horror árakkal dolgoznak mint a Westend, Mammut és társai, ahova engem erőszakkal is nehéz bevinni :lol: :lol:
Mi a Savoya Parkhoz lakunk közel, és itt van Takko, van Kenguru Gold (ami kimondottan baba-bolt) és van 2-3 nevenincs üzlet jó olcsón :D .. jah, meg New Yorker, ahol szintén ki lehet fogni vagány felsőket kismamiknak ;) :D van, hogy pár ezerért tök jó cuccok vannak akciósan. A normál áraik borzasztóak .. :?
Illetve ha megyünk Budaörs felé, ezer üzlet van - tehát nem panaszkodom ... már csak nyerni kellene a lottón (meg előbb lottózni :lol:)

Kép
szösszenet

SZIASZTOK KISMAMIK!
BÚCSUZNI JÖTTEM TŐLETEK!NEM, NINCS SEMMI BAJ, CSAK MÁR NEM NAGYON LESZ IDŐM NETEZNI, MIVEL KÖZELEG FÉRJECSKÉM SZÜLINAPJA, KARÁCSONY ÉS SZERETNÉK EZEKRE KÉSZÜLNI.RÁADÁSUL ELÉGGÉ FÁRASZT IS, HA GÉP ELŐTT ÜLÖK, EZÉRT NAGY MÉRTÉKBEN SZERETNÉM KORLÁTOZNI ENNEK AZ IDEJÉT.KEVESET IS VAGYOK ITTHON, PÁROMMAL SOKSZOR ÚTRAKELEK ÉN IS.
VISSZAOLVASTAM A SZÁMOMRA MÉG ÚJ HOZZÁSZÓLÁSOKAT.NEM TUDOK MINDENKIÉHEZ HOZZÁSZÓLNI.
KIS CSILLAG -ÖRÜLÖK ÉN IS, HOGY JOBBAN VAGY, VIGYÁZZ MAGATOKRA!
NICCI-TE IS VIGYÁZZ, REMÉLEM A DOKIKNAK SIKERÜL ENYHITENI A PANASZAIDON, KITARTÁS!
ÜDV. AZ ÚJAKNAK IS, ÍGY LEGALÁBB LESZ UTÁNPÓTLÁS! :wink:
MAGUNKRÓL MÉG ANNYIT, HA VALAKIT ESETLEG ÉRDEKEL-TEGNAP VOLTAM UH-N, AZT MONDTÁK KISFIÚNK LESZ(APA HATALMAS ÖRÖMÉRE!).
HA MEGSZÜLETIK A MANÓKÁNK TESZEK AZÉRT FEL KÉPET, HA SZABAD? :oops:
JÓ EZ A FÓRUM, ÉS EGYRE TÖBBEN VAGYTOK.
MINDENKINEK AGGODALOMMENTES, PROBLÁMAMENTES, BOLDOG ÁLDOTT ÁLLAPOTOT KÍVÁNOK!
KÖSZÖNÖM, HOGY ITT LEHETTEM VELETEK!
SOK SZERETETTEL:DELI[b]

Kép

Kép
deli

Jé mamacka! Hát észrevetted?? :D Tényleg anyák napjára vagyok kiírva. Ez a Sors keze az biztos. Remélem ez most már jót fog jelenteni....
A 2007. -es anyák napját soha-soha nem felejtem el.... :cry: és a babámat sem.... :cry: Mindig kegyetlen dolog lehet elvetélni. De anyák napján? Akkor arra gondoltam miért ver ennyire az Isten...
Most meg elvileg akkor szülök. Félelmetes...

kismama ruhák: nem tudom miért kell horror áron adni! Egy gatya 10 000 Ft!! Irreális. De egy felső is 6-8000 Ft. De a Brendon még ennél is durvább! Van gatya ott 12 000 -ért is.

Kép
gabo001

Deli - Szerintem ahogy készülgetünk a Karácsonyra, mindenki el lesz havazva .. de azért bármikor, ha ráérsz, és úgy érzed, hogy jól esne .. nézz be bátran ..
Ez nem olyan, hogy naponta kötelező jönni ;) :D
Amikor kedved tartja .. de azért ne várj a baab megzsületéséig! A nagyobb eseményekről (uh-k, vizsgálatok) adhatsz hírt!! :)
A kisfiúhoz gratulálok nektek! :)

Kép
szösszenet

Szöszi
A kengurukkal szerintem is vigyázni kell... némelyikben annyira összenyeklenek, hogy rossz nézni... a pántok meg négyrészt szelik az anyukákat.
A temetés után próbálok fotózni... az őszi tájban terveztem, de arról már úgy nézem lecsúsztam.

Én sem szeretem ezeket a plázákat... nem vagyok egy plázacica típus! :) :lol: :lol: :lol:
De pl az Árkádba gyakran megyünk mert közel van és a gyerekkel sokkal egyszerűbb így vásárolni, hogy beállunk a kocsival és nem kell fagyoskodni... (annyira) néha szégyenlem is magam miatta... :) :) :)
Ez még nekem annyira nem is nyomasztó mint pl a Mamut
Gyrerekruhákat szerintem a H&M-ben meg a C&A-ban érdemes nézni... ha leárazás van egész olcsón lehet kifogni (én vettem Áronnak egy nagyon aranyos kezes-lábas pizsamát 600Ft-ért) és alapból sem annyira drága talán mint a kifejezetten gyerekruhaboltok. A minősége meg nagyon jó! A bodykát pl nagyon szeretem a H&M-ben , mert patentos, nem borítéknyakú, az anyaga nagyon jó, erős vastag, sok mosás után is tartja a formát és a színt, és amit legjobban szeretek benne, hogy a kis pelenkások fenekére van szabva a fenékrésze... be van csípve az anyag számítva a nagy bugyorra! :) így nem lobog a kis fenekén hanem ráfeszül... én a nagymamáknak erőst ajánlgatom ezt a helyet! :wink:

Illetve kismamaruhaügyileg is érdmes körülnézni... C&A-ban szerintem nagyon szépek vannak... az ősziek talán már le is vannak árazva, a H&M-ben is olyan jókat találni, hiszen most valahogy a divat is olyan kismamás... jó hosszú pólók, ingek, mell alatt szabva...

Kép
Kép
Kép
mamacka

IGEN, EZT AKARTAM IS IRNI, HOGY AZÉRT JELENTŐSEBB ALKALMAKKOR, ESEMÉNYEK UTÁN JELENTKEZEM MINDENKÉPP, CSAK MIVEL KEVESET LESZEK GÉPKÖZELBEN NEM LESZ RÁ KAPACITÁSOM, HOGY NAPI SZINTEN KÖVESSEM A FÓRUMOT.MAJD AZÉRT BE-BE KUKKANTOK.REMÉLEM AZÉRT NEM HARAGSZOTOK MEG RÁM, HOGY ÍGY "LELÉPEK"?!

Kép

Kép
deli

Deli!

En is el vagyok havazva.
Suli gyerek, csalad.
Igaz en mar karacsonyra bevasaroltam, mindent. (ajandekra gondolok)
MAr csak par aprosag es kesz.
De azert a kaja vasarlas hatra lesz es azt dec. 22 hajnalan fogom megejteni. A Tesco ugy is nyiva van non-stop. Ejjel toltik fel aruval igy hajnalban nincs senki es magam kedvere nyugalomban valogathatok a friss aruk kozott.
Elozo evben is igy csinaltam es szuper volt.
Iden is igy fogom.

Szoval deli!
Ha jol vagy es van idod gyere.

Magi
Vendég

Gabo
Én egy nappal vagyok utánad!
Gyönyörű anyáknapi ajándékunk lesz! :) :wink:
A Brendonba valóban horror árak vannak... én csak egy két dolgot vettem ott két éve, ugyanis akkor még a Babamagazinban Anyáklapjában illusztráltam és kuponnal ki lehetett fogni olcsóban is...
Akkortájt sűrűn jártam arrafelé mert ott volt a magazin iridája is...

Deli
Én nagon sajnálnám ha elmennél... hiányozni fogsz! :(
Olyan jó Karácsonytájékán megosztani az élményeinket...

Tényleg pár napja lekicsinyítettem pár képet... előkotrom...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Deli
Dehogy haragszunk... de részemről én nagyon sajnálom... :(

Kép
Kép
Kép
mamacka

Deli!

Már akartam is kérdezni, hogy hova tűntél??? most már tudom.

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Nos egy 15 hetes poci
Kép

Ábelbábel bőbélű barátom il. keresztfiunk. :) Három napos! :)
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Nől az a pocak MAMACKA!!!

És milyen édes a kis Ábel!!!

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok KISMAMIK!

Felhívtam a védőnőt, és mondta meg van az AFP eredményem, már meg is mutatta a nőgyógy dokinak, és azt mondta, teljesen jó, TÖKÉLETES. Annyira, megkönnyebbültem ,és úgy örülök. :D :D :D :D
Holnap a kezemben az erdmény, úgyhogy 19.-én megyek UH-ra!!!! :lol:

Üdv az újaknak!

Kép
adri0422

Kép

Találtam egy jó kis képet a tejmirigyekről.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Kép
Ilyet is találtam...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Kerekes!
Tényleg nagyonkarcsú vagy három gyerek után is! :D

Mamacka!

Ábel nagyon cuki! :D

Ruhát én is a C&A-ban, Newyorkerben is szoktam venni, de mi tudunk a TREND 2 ruhanagykerben is vásárolni, úgyhogy leginkább ott szoktam, divatos csini cuccokat vásárolni, nagyker áron, ami nem mindegy. Ha oda beszabadulok, mindig vérszemet kapok. :roll: :?

Kép
adri0422

Kép
Ilyen fotónk nekünk is van... :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Adri
Gratulálok a jó Afp-hez!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Egy kis kedvcsináló! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka!

Ilyen nekem is van. :lol:

Kép

Magi
Vendég

Nagyon aranyos! :lol:

Nekünk is vannak nagyon jók csak nem ezen a gépen!

Hűha!
Most látom neked már el is kezdődött a visszaszámlálás! :) :wink:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Kép

Hű micsoda nagy falat! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Jó kis képek! Lehet, hogy én vagyok kicsit zakkant, de az utolsó egy kicsit ijesztő nekem. :oops:
Bár gondolom születés utáni közvetlenül a kép.

KépKép
kisfruzsi

mamacka!

Igen vissza szamolok mar.
Jo gyorsan telik az ido.

Es milyen gyorsan fog ezutan.

Magi
Vendég

Mamacka,
Kíváncsian várom az általad készített kengurukat :)
Jók a képek :) Ábel tündéri kiscsávó

Deli,
azért ha van időd nézz be hozzánk!!

Szösszenet,
hozzánk az Europark és a Ferihegyen megnyílt Market Central van közel. Az Europarkban van New Yorker is, de én ott eddig szinte sosem találtam jó rucit. Szerintem túlságosan tömeg cuccokat árulnak. Mellette viszont van egy Yoko bolt, na azt viszont imádom, csak az meg elég drága..

Adri,
gratula a jó AFP eredményhez :) :)

Kép
emi29

Magi,

te is jó napra vagy kiírva. Április 1-je... Jó kis dátum :lol: :lol:

Kép
emi29

Emi!

Ami meg izgalmas a szules datumaban, hogy Zolit napra pontosan szultam.
Az orvosomnak mondtam, hogy remelem most nem igy lesz, erre kozolte hogy tuti nem, mert nagyon ritka, aki napra pontosan szul foleg ketszer.

Hat lehet en ezt meg fogom cafolni, bar orulnek, ha ket hettel elobb jonne, mert akkor nem lenne APR. 1 es husvetkor mar negyen lehetnenk otthon.

Magi
Vendég

[quote="kisfruzsi"]J írta:kisfruzsió kis képek! Lehet, hogy én vagyok kicsit zakkant, de az utolsó egy kicsit ijesztő nekem. :oops:
Bár gondolom születés utáni közvetlenül a kép.

Akkor én is zakkant vagyok, mert nekem is fura ..
De eleve ilyen képeket nézegetni még nagyon idegen.
Meg képtelen vagyok elképzelni, hogy ekkora tejcsárda legyek .. aztán ki tudja mi lesz a jelenlegi szeretett melleimmel .. :roll: :roll:
Ott a maga idejében biztos természetes dolog lesz ez a szoptatás kérdés, de addig inkább élvezem a jelen helyzetet :lol: :lol:

Kép
szösszenet

Szösszenet,

abszolút egyetértek :)

Emi

Kép
emi29

Csatolva az UH felvétel Liliről.
Sajnos nem valami jó minőségű, de a feje és a gerince látszik rajta.

Kép

Kép
emi29

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: