A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Kata
Nem találom a 2. üzit, ha esetleg megjelenik elküldöm. Most mennem kell edzeni. :twisted: Pihengess, és Te ne olvasgass idiótáktól üzenetet. Keresgéld a rózsaszín felhőcskéket és tessék mosolyogni. Tudod, csak pozitívan.
:wink: :lol:

Csajok
Ez melyik fórum?? Van egy csaj, aki nem normális. Bár már régen írt, de amiket a lombik babákról írt, az döbbenet. A nyakát kitekerném, ha tudnám ki az. Nem tartozik sehova, csak be-beszól itt is kicsit, ott is kicsit. Elképesztő :twisted:
Vendég

Köszi Csajok, kicsit színes, de majd még alakul van egy csomó, ami tetszik.. :lol:
torolve_20130114141731

Sziasztok Lánykák :)

Annn nekem kellett beutaló, én a háziorvostól kértem.
Sőt hallottam hoyg valakitől a házassági kivonatot vagy mittom én hogy hívjákot is kérték, vagy az élettársi kapcsolatról szóló papírt, ez akkor kell ha lombikra megy valaki.
Tőlem ezt nem kérték :shock: :shock: , mondjuk így hirtelen azt se tudom hol van :)
madrin

LÁnyok tök édesek a vonalzóitok :)

Vikkakta, Te meg nem mérgelődj semmin inkább:) NEm érdemes...
madrin

Madrin, nem mérgelődtem, olyat nem is tudnék most.. :lol: :lol:

Lexikém, én is megyek főzni, tudod wördpísz.. :lol: 8) :lol:
torolve_20130114141731

Köszi lányok!

Akkor asszem felhívom őket! Pénteken úgyis megyek dokihoz, akkor majd kérek beutalót.
annn

Lányok,

én meg be vagyok zsongva, páromat megleptem egy úttal holnap indulunk, még nem merem ide beírni, mert tudom hogy titokban be benéz hogy kivel mivan :)
Ezt onnan tudom hogy amikor teszteltem és negatív volt, elszólta magát :) hogy a lányok is azt mondták hogy korán csináltam :)
Mondom milyen lányok :lol: :lol: :lol:

Szóval hétfőn jövök ám :)
Addig meg jók legyetek,kismamák vigyázzatok magatokra :)
puszi Mindenkinek
madrin

Zsókuci!
Másik topikban láttam, hogy öregszel! :lol:

Kép

Madrin jó pihenést! :wink:

Törpe

Kép
törpehzs

Zsókuci,

Nagyon nagyon boldog szülinapot kívánok Neked.

Madrin,

Jó utat nektek, érezzétek jól magatokat.
vic12

Helló lányok!
Ma pihenőnapos vagyok, egész nap a net előtt fogok ülni! Már ami visszamaradt a napból, ugyanis most keltem :oops: :oops: :oops: :oops: :D:D:D

LÁtom, senki nem tett azóta táblát.... :cry: Ha visszaolvastam, teszek egyet, de ha valaki szivesen csinálná, nagyon szivesen segítek!

Puszi mindenkinek!
Vendég

Na, vagyok is, csak gyorsan végígfutottam......
Zsókuci!
Jobbulást! Nem egy kellemes dolog a mandula, nekem is sok problémát okozott, és kb 2 éve vették ki...Nem írom le milyen élmény volt, de gondolom sejted.... :wink: De legalább megvan minden baj okozója!Ez a legfontosabb! :roll:
Gyógyulj meg minél előbb!
Valamint Nagyon sok boldog születésnapot kívánok!

Vucuska!
Még csak az alföldre utaztunk, ahol minden napom a kis keresztlányommal töltöttem..:Nagyon jó volt, estére ringatás nélkül ellaudtunk mindketten....Csináltam videókat, majd valahogy megszerkesztem, és ha nem baj, megosztom veletek. :wink: Egyébként mi is csak itthon megyünk el valahova, egyéb utat még nem engedhetünk meg magunknak. MOst a következő tetrv Cserkeszőlő(nagyon jó welness van ott állítólag), és Gyopárosfürdő.... :roll:

Erika!
Vigyázz magadra, nem lesz semmi gond!!!Nagyon szorítok!!!!!!

GAbi!
Örömmel látom, vagyis olvasom, átveszed a táblát...Szólj ha segítsek, akár MSN, vagy Skype-n...

Valamint minden kedves leendő kismaminak megy a drukk, a tüszőnövesztő, és minden ami kell......

Bocsika, ha most nem írok mindenkinek, de még vissza kell rázódjak.....

Valamint itt egy tábla, remélem jól írtam be mindent! :oops: :wink:

Anyukák,kismamák
Leendő anyukák,kismamák
Vendég

Zsókuci!
Boldog szülinapot!

Nefke
nefke

Sziasztok!

Eddig jobban olvasó üzemmódban voltam jelen. Szükségem lenne a segítségetekre. Hallott már valaki kétszarvú méhről? Esetleg van itt valaki akinek ilyen fejlődési rendellenessége van? Kérem szépen írjatok, mert nagyon el vagyok keseredve...

Előre is köszönöm!
Natü
natü

Szia Natü!
Én nem ismerek olyat, akinek ilyen méhe lenne, de a szairodalom nem nyilatkozik róla negatívan....
"A kétszarvú méh ismert fejlődési rendellenesség. Szerencsére komoly gondot nem szokott okozni. Létezik olyan formája, amikor az egyik szarv csökevényes, de van olyan eset is, hogy két egyenrangú méhtestről van szó, ilyenkor bármelyikben létrejöhet terhesség. Az ilyen terhességek esetén általában nem kell több szövődménnyel számolni, mint normális esetben, és a szülés is normálisan zajlik le."
Viszont vannak negatív jellmezések is, pl. a Török Attila negatívan nyilatkozik, és azt mondja, operálni kell mindenképp...De ahány orvos, annyi vélemény...
BMC-ben mit mondtak?
Vendég

Szia Kriszta!

HSG vizsgálaton derült ki, hogy kétszarvú. Azt mondták a BMC-ben, hogy van esély rá, hogy az embrió megtapadjon, de a kihordással gondok lehetnek. Mindenféleképpen lombikot javasoltak. Még kíváncsi leszek, hogy mit mondanak majd a konzultáción. Műtétről csak annyit említettek, hogy meg lehet próbálni, de nagy műtét lenne és az sem biztos, hogy sikert hoz.

Ki az a Török Attila?

Natü
natü

A Török Attila a Kááli intézetben Szegeden dolgozik, ha jól emlékszem, egy professzor....Az infertility.hu-n szokott válaszolni kérdésekre.
Itt a leírás róla.Szóval sztem nagy koponya.....Már én is írtam neki nem egyszer.
http://www.sporttudomany.hu/Tud/Torok%20Attila.pdf
Vendég

Bocs, nem Szeged, hanem Tapolca...Nem mindegy... :oops: :oops:
# Pannon Reprodukciós intézet
8300 Tapolca, Bartók Béla út 1-3.
Tel: 06-87/510-365
Vezető: Dr. Török Attila
Vendég

Ja, így már tudom, hogy ki ő, én is szoktam olvasni a válaszait.
Engem most nagyon érdekel ez a téma, de gondolom ez is sok mindentől függ. Pl. milyen nagy a két szarv, mélyedés stb.. ezeket az adatokat nem tudom, mert nem mondtak méreteket...
Nagyon el vagyok keseredve, de fel nem adjuk, az biztos....
natü

Sziasztok lányok!

Zsókuci!
Boldog szülinapot!
Kép

Annn!

Kép Mielőbbi pocakosodást neked!

Natü!

Kép
Ne keseredj el!!! Az egyik ismerősöm spontán kismama és az első vizsgálaton derült ki ez a "rendellenesség". Semmi baja. Simán kismama. Ezt kívánom én is neked!

Vikkata!

Gyönyörű a vonalzód!

Kira!

Egyszer lesz erőm privit írni...

Kép

Nonóka
nonóka

Natü!
Nem is szabad könnyen feladni..BIztos lesz megoldás.Kívánom, hoyg szép, problémamentes terhességed legyen!!!!!
Vendég

Gil, Kata!
Ment privi :wink:
Vendég

Sziasztok!

Csak gyorsan és holnap jövök bővebben!

Zsókuci!

Nagyon Boldog Szülinapot kívánok, teljesüljön minden álmod és vágyad! :P

Mindenkinek puszika, megyek mert vendégek jöttek!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
krisztamili77

Madrin!
Jó utazást!

Zsókuci!
Nagyon boldog szülinapot!!!

Kriszti!
Jó utazgatást és sok élményt kívánok nektek!
Nem tudom hogy neked írhatom-e még a atáblával kapcsolatban, de 21-én megyek vissza uh-ra és 23-án lesz inszemem.

Natü!
Én sajnos nem tudok segíteni de kívánom neked hogy minél előbb megoldódjon a problémád.
Jó a hozzáállásod és biztos hogy sikerülni fog!
vucuska

Madrin,
Jó utat nektek, érezzétek nagyon jól magatokat!

Kriszti,
Várjuk a videót! :wink: Ja, és nem tudom, hogy most akkor neked szóljak-e a táblával kapcsolatban, szeretnék kapni még egy szívecskét! :oops:

Natü,
Fel ne add, látod Nonóka már írt is pozitív példát!
Rákerestem én is erre a témára és azt olvastam, hogy "ha a terhesség az első három hónapot átvészeli, ezalatt nem jelentkeznek fenyegető vetélés jelei, akkor túlnyomó többségben zavartalanul fejlődik végig a terhesség".

Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

LÁnyok!
Amíg Gabival nem egyeztetünk, addig beírom én.... :wink: :wink:
A videóban kellene valami kis segítség...Ért valaki hozzá????? :roll: :roll: Bár párom profi, de ezt ő sem tudja..... :roll:
Vendég

Sziasztok,

Drágáim nagyon-nagyon köszönöm ezt a rengeteg jó kívánságot, nagyon meghatódtam, de tényleg! :D:D:D

Gina,
Drukkolok, hogy minden rendben legyen! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Krisztamili,
Ha nem okoz semmi külcsit a mandulád (nem vagy beteg mindig, illetve jó a vérképed), akkor ne foglalkozz vele szerintem. Hidd el, ha gond van vele, azt észreveszed, vagy így, vagy úgy :D Kezem még fáj, pénteken megyek vissza a dokihoz :roll:

Gil drága,
Meglátod, eljön még a mi időnk is! Milliószor puszillak!

Vic,
Annyira jó olvasni, hogy ilyen dokid van! :D Ők a kivételek, akik erősítik a szabályt, ugye? :lol:

Annn, Natü,

Kép

Mielőbbi babásodást kívánok Nektek! :D

Kata,
Nagyon szépséges a vonalzód! :D:D:D

Madrin,
Majd mesélj a titkos útról! :wink:

Bocsi lányok, de nagyon fáradt vagyok… most csak ennyit tudok írni. Jók legyetek! :D Szép álmokat!

Kép

Kép
zsókuci

Szép estét!

Kriszti!
De jó néha téged is látni! Hát még azt olvasni, hogy délig alszol, és pihi napod van! :lol:
video készítésben halál nulla vagyok...fogalmam sincs hogy kell! :oops: remélem nektek sikerül gyorsan összerakni!
Kiváncsi vagyok nagyon!

Zsókuci!
Dehogy haragszunk! Tessék pihentetni a kezed! :lol:

Törpe

Kép
törpehzs

Sziasztok Kedveseim!

Nos ma végre itthon maradhatam, már nagyon fárasztó volt minden nap Pestre járni.

Azért jó dolgok is történtek, mert megismerkedtem, Rebével, Zsókucival, Vucuskával, taliztam Vicuskával nagyon édes a kis Ramóna.

Sok új barátságot is szereztem.
Így legaláb gyorsabban teltek a napjaim.

Hétfőn túlstimu jelei mutatkoztak nagyon elszállt a hormon szintem, elkeseredtem nagyon , mert pénteken úgy váltunk el a dokitól, hogy szerdán leszívás és pénteken beülti.

Hétfőn lelett állítva a szurika csak az Orgalutránt döftem.

Kedden megint BMC ugyan az mint hétfőn.

Szerdán elkezdet lefelé menni a hormon szint , doki szerint ez a "Lebegtető módszer " nem nagyon szokott beválni antagonistánál, de úgy nézz ki sikerült.

Ma itthon pihizek és holnap Leszívás.

Az éjjel 24-kor adtam be az Ovitrelt és 02-kor kellett még adnom Orgalutrant , ebből még ma este is kell szúrnom 20-kor.

Tegnap kicsit berottyantottam , mert nagyon erős görcsöm lett lefélé húzott a hüvelyem felé, elsápadtam, a csajok szoltak a dokinak Ő azonnal kirohant és behívott UH-ra.

Szrencsére a tüszők jól vannak, csak mivel baromi nagyok 34-26mm és 10-20db , a bélmozgás indult be és nyomta a petefészkeimet.

Tök ciki, hogy kaka miatt ilyen történik.

Van valami jó tippetek székrekedés ellen???

Beoltottak egy Algo-Noo-spaval rá 10 percre semmi bajom nem volt és haza is tudta vezetni fájdalom nélkül.

Jól bekékült a popócskám a szuritól.

Pocakom rendesen feszít, de csak kibirom holnapig.

bonya

Kép

Kép
bonya

Szia Bonya!

Örülök hogy jelentkeztél, de annak még jobban hogy holnap leszívás! :D
Nagyon sajnálom amin végigmentél, de a lényeg hogy a tüszőcskéid rendben vannak.

Szérekedésre ezen a honlapon találhatsz infót:

http://www.informed.hu/betegsegek/beteg ... bstipation

Egyébként azt hallottam hogy az aszalt szilva nagyon jót tesz, meg én szoktam inni reggelente a Forever termékek közül az áfonyás aloe vera lét és attól teljesen "kituszutolok" :) . Megiszom és 15 percen belül érzem a hatását.

Szóval most pihenjél otthon és holnapra nagyon-nagyon fogok neked szorítani!!!
vucuska

Jóóó reggelt!

Bonya!
Ezek (leszámítva a rosszullétet) jó hírek :lol:
Drukkolok a leszíváshoz! Addig is pihenj sokat!

Törpe

Kép
törpehzs

Sziasztok!

Csatlakozhatok hozzátok?

Én is a BMC-be járok. Már 3,5 éve szertnénk babát a férjemmel, és júniusban végre elkezdődött a kivizsgálásunk. Mindketten teljesen egészségesek vagyunk, ezért inszeminációt javasolt az orvos. Kedden megvolt a 2. inszem, most két hét "türelmes" várakozás a tesztig...

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Bonya!

Nagyon örülök hogy lesz leszívás, nagyon szurkolok Neked!
Nem semmi dolog ez a túlstimu, nekem is volt egy enyhe, a lényeg hogy holnaptól minden oké legyen. Írd ám meg mi volt! Pihenj. Puszillak. :P

Zsókuci!

Jó, nem foglalkozom vele, őszintén szólva nem szeretném kivetetni, tavaly előtt áprilisban voltam tőle lázas, jó, néha fáj de nem iszom hideget és nem gyullad be jobban. Kezecskédnek javulást és már várom nagyon a pü.-t. De csak ha már tényleg jól Vagy!Sok puszi!!! :P

Trin!

A metformint a barátnőm is szedi, 10 évig nem sikerült nekik a baba, elkezdte szedni és spontán terhes lett...
Drukkolok Neked! :lol:

Vucuska!

Hát igen, jövő szerdán már nekünk is 4 hét lesz, kivcsi leszek mikor jön meg az eredmény...majd megírom.
Az angyalkás mondatod az én lelkemre is gyógyír volt, nagyon eltaláltad....
Péntekre sok sikert, meglátod sikerülni fog!!!! :D

Gil!

Köszi, akkor remélem nem lesz cisztám.
Hát igen, tudom milyen amikor egy újabb kolléganő, ismerős, barátnő esik teherbe, depisebb korszakomba még a közelükbe sem bírtam menni...az én környezetemben is már mindenkinek sikerült aki akart gyermeket csak nekem nem. Néha nagyon rossz érzés, de azért örülök nekik mert dajkálhatom a Babájukat... :D
Gratula a virághoz!

Ann!

Üdv itt! Én sem régóta vagyok, de azóta sokkal könnyebben viselem a lelki és a testi megpróbáltatásokat mert itt mindig kapok tanácsot és jó szavakat...ha tudok segíteni írj nyugodtan. Sok sikert!
Ja, egyébként én úgy emlékszem - mivel nálunk spermagond van- mi is vittük az eredményt először. Úgyhogy valami papír tuti kell.

Natü!

A kétszarvú méhről nem sokat tudok de látom a lányok már segítettek. Sok sikert kívánok Neked!!! :P

Nyunyi!

Hol Vagy???????? Jól Vagy???

Törpe!

Gondolok ám Rád sokat! :D
Puszi!

Én már úgy várom hogy megjöjjön a menstruációm és kezdhessek hogy csak na!!!!!
Puszi mindenkinek.

Kép
krisztamili77

Sziasztok!

Ritkán írok ide, de olvaslak titeket, háttérből nagyon szorítok mindenkinek!
Eléggé aggaszt egy dolog, lehet, hogy Nektek ez semmiség, de én totál para vagyok miatta.
Eddig volt két inszemem, a harmadik hónapban leállított a doki, mert túl sok tüszőm érett a szuritól (napi 1 Merional 3. naptól 7 napon keresztül). Most csinálom a negyedik szurikúrát, és a doki megint 1 Merionalt írt naponta. Nem kellett volna kevesebbet? Eddig hármat adtunk be, kicsit csaltunk, csak 2/3-át szívtuk fel, a többit kidobtuk. Azt hiszem nagyon magam alatt leszek, ha megint feleslegesen szurizunk..
Volt Nektek hasonló esetetek? Szerintetek mit csináljak, hogy ne legyen baj? Lehet, hogy ki kellett volna hagynom egy hónapot? (A doki nem javasolta.)

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
Budapest

Nemone
Kép

Milli
:lol:
kb hány nap még?

Törpe

Kép
törpehzs

Denika!
Én lombikos vagyok, így nem tudom, hogy működik az inszem! De szerintem magadtól ne változtasd a mennyiséget! Mert, ha mégis lesz legközelebb, akkor a doki úgy számol majd, hogy az általa kiírt mennyiséget használtad! Szóval téves infója lesz :(
Szerintem, ha aggaszt a dolog, kérdezd meg őt!
Én is mindig mindenen parázok, de eddig ha kérdeztem válaszoltak :wink:
Ki a dokid?

Törpe

Kép
törpehzs

Törpe!

Köszönöm! Még 14 nap, nem merek előbb tesztelni...

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Denika!

Szerintem se adj be kevesebbet. Nekem volt 6 inszemem, én is napi egy merionalt kaptam, nekem mindig egy tüszőm volt tőle, úgyhogy igazából hozzászólni nem tudok de ezek jó orvosok, tudják mit csinálnak. Azt írod hogy hármat adtal be eddig, nos, úgyis menned kell majd kontrollra, ha gázas a helyzet úgyis lejjebb veszi az adagot...de megértem hogy "agyalsz" a dolgon, én is ilyen lennék...Ha valamiben tudok segíteni írj. És nyugi.
Sok sikert!!! :P

Törpe!

Jövő hét végére várom a mensit, aztán a 2. napon "repülök" Pestre...
Várom hogy Ti mikor kezditek, nagyon bíztam a sikeredben, úgyhogy a köv.nek sikerülnie kell!!!!!!!!!! :D
Puszi.

Kép
krisztamili77

Törpe: W. dokihoz járok. Igazából azért nem mertem megkérdezni, mert sokan voltak nála éppen, és nem akartam előttük "okoskodni".
Viszont utólag elgondolkodtam azon is, hogy az előző stimunál, amikor mentem UH-ra, nem volt meg az aktám, így nem tudta ráírni a stimus lapra, hogy sok tüszőm érett, ezért most a szuri felírásánál egy kvázi üres stimus lap alapján döntötte el, hogy megint ugyanaz az adag lesz.

Krisztamili: Nekem az első két hónapban 3 tüsző volt, a 3. stimunál 5. Azért aggódok, mert múltkor, amikor mentem UH-ra a 7 szuri után, már késő volt, hiába vette volna lejjebb az adagomat, hisz ott volt 5 szép nagy tüsző. A többesterhesség veszélye miatt nem adhatott tüszőrepesztőt, így elmaradt az inszem is. :(

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
Budapest

Denika!

Hát igyen, így jogos az aggodalom, főleg miután elvileg nem tudja mi volt a szitu az előző hónapban...
Hú, az nem lehetett kellemes hogy ott volt 5 szép tüsző és semmi....kár hogy nem szóltál neki most amikor felírta az "adagot".
Tudod én mit tennék? Elmennék a nőgyógyászomhoz akihez jártam addig míg nem kellett a Bmc- be járni. és csináltatnék egy uh-t.Ha gáz van meg visszamennék a W- hez. Én az inszemik idején még "visszajártam" a régi dokimhoz tanácséert, gyógyszert iratni vagy szurit ha elfogyott, nem szólhatnak érte.

Kép
krisztamili77

Sziasztok!

Ismét itt. :lol: Az elmúlt hetekben nagyon sok volt a munkám és egyéb intéznivalóm, ezért nem is követtem a fórumot. De jobb is volt ez így, legalább nem foglalkoztam annyit a témával.

Akivel még nem beszéltem róla és nem tudná: az eredményhírdetés előtti napon (ha emlékszik vki, az ünnep miatt két nappal később mentem vérvételre, mint egyébként kellett volna) nagyon halványan barnázni kezdtem. Tudtam, hogy nem sikerült. Sokat bőgtem.... ha meg nem, akkor órákig bámultam üveges szemekkel a semmibe :cry: A férjem vigasztatalt, de a nap végére már ő is elkeseredett. Egész éjjel nem aludtam.... reggel csináltam azért egy tesztet, persze full negatív. BMC-ben vérvétel, majd 4,5 óra várakozás a "remek" hírre. Konc doktornak reggel el kellett mennie temetésre, így Zeke doktorra várt a hálátlan feladat, hogy közölje..... férjem rákérdezett az esélyeinkre, ő pedig őszintén elmondta, hogy hiába vagyok fiatal, egészséges, jól stimulálható, hiába növesztem 15,7 mm-re a nyálkahártyámat, a férjem állományával TALÁN a 4. beültetésnél elindul valami, és TALÁN az 5. beültetésből már hazavitt babánk is lehet. Azt is elmondta, hogy miután elhasználtuk a 4. támogatott lombikunkat, vegyük fontolóra a donoros lehetőséget, mert nem biztos hogy van értelme engem agyonstimulálni, és ezzel esetleg kimeríteni a petefészkeimet..... na, engem igazán ezek a hírek súlytottak le, nem pedig kimondottan az, hogy nem sikerült a 2. lombik :( :( :( Amíg beszélt a doki, a férjemre rá sem mertem nézni, borzasztóan érezhette magát. Eddig is nagyon működött benne az önvád, de ennyire még sohasem szembesítettek minket a tényekkel.

Hogyan tovább? Két héttel ezelőtt már mehettünk volna uh-ra, és belevághattunk volna az egy szem kis fagyasztott embriónk beültetésébe (nem kell kihagyni egy ciklust sem), sokat filóztunk rajta, de úgy döntöttem, hogy még egy esetleges csalódás már nem fér bele lelkileg ebbe az évbe..... ezért marad a január.

Rólam ennyit. Igyekszem visszaolvasni (látom, sajna nincs is olyan sok, pedig 3 heti termés :? ), és kommentálom a dolgokat. Amiket viszont így is tudok:

Vikkata, szívből gratulálok!!! :lol: :lol: :lol: Igaz, nem találkoztunk, de az eredményhírdetés napján, amikor mondta a biológus a neved a folyosón, én hiába ültem a tévé mellett, hallottam a reakciódat a másik oldalon :lol: :wink: Mondtam is a páromnak: Katának sikerült! Később láttalak, kisírt szemekkel odarohanni a recepcióhoz.... jó volt látni az örömödet :D

Krisztamili, sajnálom, hogy nem találkoztunk... az eredményt viszont sokkal jobban :( Puszillak!

Sehike, Neked is nagyon drukkoltam! Sajnálom :( Negyed 12-kor kerestelek fent, W. doki rendelőjénél, de nem találtalak.

Madrin, Neked nagyon örültem! :lol: :lol: Jó hogy személyesen is megismerhettelek! :D Ilyennek gondoltalak látatlanul is :wink:

Zsókuci drága, Isten éltessen sokáig! Teljesüljön minden vágyad és álmod, ezt kívánom! :D

Puszi, hamarosan jövök vissza!

(Kedd óta tesztelem az új vonalzóimat, de nem vagyok velük vmi elégedett :? Az egyik először lemaradt, kevesebbet számolt, a másik nem vált csak órákkal később, mint kellene.... magától megváltoztatta a szöveg beállított színét pirosról feketére stb. De meghagyom őket, mert úúúgy tetszenek :D Sok szép van fent a nőivonalon.)

Kép

KépKép
anett_1

Kriszti, Csibe, felétek van tartozásom! Igyekszem azt is pótolni! Puszi!

Kép

KépKép
anett_1

Mindenkinek szép napot!

Kata
Tök jó a volnalzód,nagyon tetszik :D

Kriszti
Igen átvállalom szívesen csak nem tudom hogyan kell beilleszteni a hozzászólásom után.Ha megírnád nagyon megköszönném!

Bonya
Tök jó hogy holnap meglesz a leszívás!!!Nagy kalappal ésKép

Gil
Bocsánat,hogy nem reagáltam a randidra,de két napig nem voltam :oops: tegnap olyan migrénes fejfájásom volt egész nap,hogy csak feküdtem csukott szemel és pihegtem.Persze fájdalom csillapítót csak este vettem be mikor már teljesen elviselhetetlenül fájt és már hányingerem is volt tőle.Ma sem tökéletes,de lényegesen jobb.REmélem össze tudjuk végre hozni már azt a talit!Van másik időpont?
Nemone
Üdv itt nálunk!!gyere bátran közénk nagyon jó kis csapat van itt,sokat segítünk egymásnak!És millió babatapi neked!!!

Denika
Én a te helyedben vagy telefonálnék vagy beugranék hozzá és megbeszélném vele a dolgot!Ne foglalkozz azzal mennyien vannak,te vagy a lényeg!Ha kérdésed van tessék feltenni,mert csak kétségek között maradsz mint most!!!

Natü
Üdv itt nálunk!Sajnos én még nem hallottam ilyen esetről,de a neten biztosan találsz sok infót erről a témáról.Itt a Bmc-ben jó kezekben vagy és ha azt mondják nem lesz probléma akkor megnyugodhatsz,értik a dolgukat!Ki a dokid?

Ann
Neked is üdv!Nekem is kellett a beutaló,házidoki és nőgyógyász is adhat!Mielőbb kérj időpontot,mert tényleg hosszú a várakozási idő!nekem akkor elmondták milyen papírokat érdemes vinnem!Ja és 13 után telejonálj,mert addig nem nagyon érnek rá felvenni!!
gabicsibe

Anett jó,hogy jelentkeztél és várom a privit.

Kép

csibe
csibe32

Anett
Végre újra itt!Sajnálom,hogy ilyen lesújtó híreket kaptatok,de azért még van remény és nem szabad addig feladni!Törödj most sokat párod lelkével,mert ezt ténytleg nagyon nehéz lehet neki feldolgozni!Jól döntöttetek!!Pihenjetek,tőltődjetek fel sok-sok pozitív enegiával,hogy januárban megmutathassátok,hogy igen is sikerülni fog már a másodikra!!!!!!
gabicsibe

Sziasztok!

Anett. Hát igen az eredményhirdetés katartikusra sikerült, :oops: gyakorlatilag megállás nélkül egész nap bőgtem.. :lol: :lol: Viktorom meg kuncogott rajtam, hogy- hogy lehet így bőgve-örülni valaminek.. :cry: :lol: Sírva vígadtam.. :lol: Írtam PRIVIT is! :wink: Jajj, jók a vonalzóid, én is vagy 5-öt csináltam, nagyon jók vannak fenn.. :wink:

Denika, szerintem magadtól ne csökkents a szurin. Menj be esetleg, vagy kérdezz rá telefonon, de magadtól ne változtass az adagon.

Bonya, örülök, hogy rendeződnek a dolgok és drukkolok a leszíváshoz!!!
torolve_20130114141731

Vikkata, édes lehettél! De teljesen megértelek.... nagy (volt) az örömöd.... és én is mindenféle gond nélkül tudok sírva nevetni! :lol: Privit NEM kaptam! :(
Köszi szépen! A Te vonalzód is szipiszupi ám! :wink: A tartalmáról meg ne is beszéljünk! :D

Gabicsibe, nagyon köszönöm a kedves szavakat, jólestek! :) Mindkettőnknek nagyon nehéz.... de ez van. Sajnos. Eddig is tudtam, hogy lombik és lombik között van különbség... de nem gondoltam, hogy ilyen rossz a helyzetünk. Khm, .... januárban az már a 3. beültetés lesz.... ha egyáltalán felébred a kicsike. Ha nem, akkor vmikor el kéne kezdeni egy újabb stimut. :(
A másikon az imént véleményeztem az ott látott uh-fotódat :D Gratulálok itt is!

Kép

KépKép
anett_1

Gabi köszi, az a hibája, hogy a napokat nem mutatja, csak a heteket és csak a visszalevő napok számát csökkenti ahogy megy az idő. Ma amúgy 7 hetes 1 napos vagyok. A Tied azért jó, mert mutatja, hogy 10 hetes 1 napos.
torolve_20130114141731

Sziasztok!

Először is, kicsit megkésve!!

Zsókuci!!!

NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!

Natü, Annn, Nemone!

Üdv itt! A lehető legjobb helyen vagytok!!:)

Lányok!

Már megint nem jött meg időben!
Kiakasztó! Tuti, hogy a szurik kavartak be a ciklusomnál! Nekem mindig 28 napra jött meg.

Kép
nika28

Sziasztok !

Hát akkor most becsatlakozok én is .
Eddig aktiv olvasó voltam.
Tavasszal már volt egy stimulációm, de leállították, mert nem reagáltam kellőképpen. A következő hónapban magas volt az FSM szintem , akkor a doki pihenést javasolt (2-3 hónapot)
Most talán minden rendeződött ( közben volt egy cisztán is , + 1 hónap csúszás).
Szóval ma reggeltől szúrom magam, 1 decapeptyl megvolt , holnap estétől jöhet a purgerion 200 egységgel és a Merional 4 adag/alkalom.
:P
kata0411

Kata, de kaptam, de kaptam! :lol:

Kép

KépKép
anett_1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: