A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Hú: na erről lemaradtam, pedig tudtam, hogy a topikon kívül ma is ünnepel valaki.
Akkor nekedis Nadine: boldog szülinapot!

Kép
kissmanó

Jó reggelt! vagy napot! :)

Iszonyat szar éjszakánk volt, 6x ébredt Jázmin, ebből csak 3x kapott cicit, a többit bedugaszoltam cumival. Szerencsére visszaaludt. Ehhez még a fejem is fájt egész éjjel, de a jókedvem töretlen! :D

Szóval bár én is mosott vagyok, de most még nem kérem felvételem a klubba! :wink: :lol:

Nadine, boldog szülinapot!!!!!

Emi, maya aztán nem semmi kiscsaj! Ha jó lenne ez a hülye gép tennék fel én is képet Jázminról, hát kissé el vagyunk maradva tőletek! :)

Most másra nem emlékszem... talán vissza kéne feküdni ????? :roll: :wink:

KépKépKép
dikó1

huh

kata veled álmodtam, hogy egy bahiában csillogó kőves magas sarkú cipőt vettél én megy isonyatosan béna narancssárgaszínű bakancsot :lol:

egcsi!
ez nem a klasszikus négercsók hanem német, plus-os...mint a tölcséres szivacscukor..nyamika
:lol: csupa műanyag háhá

jól vagyunk.
az elalvás aűés az első ébredés között 4-5 óra telik el. ez nagy haladás, utána 2 óra..stbstb

itt ül az ölemben a kiscsákó
torolve_20131003125716

Dikó :lol: óriásméhecske, és hozzátenném a két 5.ei! szóval azóta csak hízott még :D

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Bocsi!!!!! Maja!!!!

KépKépKép
dikó1

Óriásméhecske! :D

KépKépKép
dikó1

hepi börszdéj nadine!

szilvikének hepi névnap!

és a topiknak is
torolve_20131003125716

emi
gombócartúrod nagyon cuki :lol:
torolve_20131003125716

ja, Gombós Artúria (nőiesítsük mán picikét) alias Maja a méhecske nagyon cukker. Asszem a kép magától beszél, hogy mennyit éhezik TopikAnyánk valódi gyermeke (az első az csak virtuális marad)

Kép
kissmanó

hát nem semmi Maja olyan édes.
Nyunyi hozzá képest tényleg vékonyka neki nincs hurkája ő pofazacsis inkább.

a két mellből etetésről annyit nem kell neki a második bevesz-kiköp azt a keveset amit eszik ilyenkor ki is bukja a végén.van közben böfiztetés és mégis.
tehát ugy folytatom ahogy eddig akkor nem bukott...
megcsináltam a súlygörbéjét a babaszobán teljesen normális lett a görbe.

Bridzsi

Kép
esztora

Jó reggelt!

Nadine: Boldog Születésnapot!:)

Készültem valamivel a topikszülinapra... remélem senki nem haragszik meg mert az engedélye nélkül... de... mindjárt hozom. :oops: :oops:
Vendég

hozd csak Annee! :wink:

lynia-

Sziasztok!

Nadine! Nagyon sok boldog születésnapot kívánok!

És a topicnak is még sok-sok szülinapot!!

Tényleg jól tetted TopicAnya :lol: egy évvel ezelőtt. Kívánom, hogy amibe belekezdesz minden legalább így sikerüljön! És ugye-ugye Gombóc Artúr(a)!? Husi-musi, puszi-puszi :lol:

Kormi! Nálunk is mostanában nagyobb az étvágy. Te! Ezek itt ketten összebeszéltek? :lol:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Ime: Boldog Születésnapot 2007. júliusi babák Topik! Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Bocsánat ha kihagytam valakit, de nem mindenki babájáról találtam képet. Nagyjából 1 hete ezen dolgoztam. :oops: :oops:
Ezért volt a sok nosztalgiázás... :oops:
Vendég

de furi, van, akit fel sem ismerek :oops:

Topikkvíz!?

Tömzsi, Ádám, ?, Cenikő Zalánja, Bors (a tv és szgép egymás mellett erről), ?, Balázs, Berci, Lilla (apuka karkötőjéről), ?, Álmos, Emőke, Samu, ?, Bogi, Egon, ?, Maja, Gréta, Yukumo, Dani, ?, Jázm,in, Zalán, Lili?, Ilka, ?, Menjámin, ?, ?

szóval annyira mások már mostanra, hogy nem is ugrik be mindenki :oops:

Köszi Annee!

lynia-

Annee hát ez gyönyörű!!!!

Boldog szülinapot topic és Nadin!!!

Bridzsi

Kép
esztora

hoppá az utcsó sorban nem Zalán hanem Dávid

lynia-

Akár kvíz is lehet... :wink:
Vendég

Aneee!
Ez nagyon szuper!! Köszönjük!

Itt mondogatom Atinak, hogy ki kicsoda :lol:
hehehe :lol:
torolve_20131003125716

Samunk akkor még lazán elaludt magától a kiságyában, bár sárga volt a kiscsillag :wink:
torolve_20131003125716

Gurgi: Igazán nincs mit!:) Van másik fele is a meglepinek, de azt csak este tudom feltenni. :oops:
Vendég

Annee! Ez nagyon aranyos szülinapi meglepi! :D

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Annee!
Én sejtem mi lehet :wink: :lol:
öhöm-öhöm..de nem árulom el..
torolve_20131003125716

Gurgi: Kiváncsi lettem mire gondolsz. :wink: :lol: Na, remélem nem arra hogy az anyukákat is felteszem... :lol:
Vendég

Anne: Ez mega-giga szuperjó!!! :lol:

Nadine! BOLDOG SZÜLINAPOT!! :lol: :lol:

Kép

Kép
monccs

Bakker.. Túlvagyunk egy kb másfélórás visítva-sikítva-üvöltős, semmi nem kell és semmi nem jón... :( :( :( Végül Viburcol győzött. Azóta alszik.. Ez most akkor fogzás, vagy mi????? Vagy előre sírunk a mai oltás miatt??

Kép

Kép
monccs

Anneee!
Valami olyasmi. :wink:

Monccs!
Mi az a Viburcol? :oops:

Na ne tudjátok meg, hogy a hajam full görény..semmit sem tudok vele kezdeni, összevissza van darabolva..két naponta mosnom kell, hogy vhogy kinézzen..annyira rövid lett..megőrülök tőle..mint egy idióta úgy nézek ki. :twisted:
torolve_20131003125716

Gurgi: Neeem, arra nem vállalkozom mert az anyukák fele agyoncsapna! :lol: :lol:
Egy video lesz, annyit elárulok. :)
Vendég

Gurgi! A Viburcol egy homeos kúp, amit "nyugtalansági állapotok"-ra javasolnak, pl. fogzás, hasfájás. Úgyhogy én most beadtam egyet. 15 perc alatt hatott. De az is egy örökkévalóság volt.. :(

Akkor jól elcseszte a frizkód a fordrász... Menj vissza, és vágd le te is az övét! :lol:

Kép

Kép
monccs

Annee, most már ne titkolózz!!! :D Pontosan hány óra hány perckor is teszed fel? Előbb nem lehet?? :lol:

Kép

Kép
monccs

Monccss!
Jól hangzik ez a kúp. Nyugtalansági állapotok..megfontolandó :lol: :lol: Benyomathatnék néha magamnak is :lol:

Az lesz, visszamegyek és szétkaszabolom a fejét + leöntöm zöld festékkel..+ egy vödör enyvvel. asszem így jók is leszünk :twisted: :twisted:
torolve_20131003125716

Monccs: Ha elárulom a titkot, nem lesz meglepi. Jön egy barátnőm és segít megcsinálni. Amint készen van küldöm. Pontos időpontot nem tudok.:)
Vendég

Gurgi: Nem semmi a fodrászod. :shock: Nálunk a lányzó haját cseszték el nagyon tavaly. Nem tudtam neki összefogni sem! :evil: Pipa voltam nagyon. :evil:
Most meg növesztem a hajzatom. Hátul van egy pici copfim, de elöl meg oldalt szörnyűűű. :roll:
Vendég

Anne: köszönöm.
Nem tudom csajok ti hogy vagytok ezzel, de nekem eccer jutott eszembe ez a kép rendszerezősdi, összeszedni külön az összes felrakott képeket a babákról, de aztán időhiány miatt elmaradt. Ezért köszi Hajninak, hogy ezt részben összehozta. Miután a csapat kvízelést befejezi, ugye teszel egy olyant is, ahol megadod az "eredményeket".
Mert tényleg nem tudom minden képről, hogy épp milyen nevű babóca a helyes "megfejtés".

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Jo ez a kepsorozat. En sem ismerek meg mindenkit. Egon a 16. a sorban, de ugyanez a kep van a vonalzon is. :wink:

Boldog szulinapot topik!
Mindjart sirok...de reg volt es megis, mintha csak most...

Nagyon boldog szulinapot Nadine! Hogy unnepeltek?
Kép

Gurgi! :D Utalom a magassarkut. :lol:

En most nem magyok mosott...ma is fel 10-ig aludtunk Egonnal, csak elotte 6-kor evett. :D Olyankor reggelizunk mi is apaval, aztan o megy dolgozni, mi meg alszunk tovabb. :D Nem tudom, meddig aludnek, ha Egon nem ebresztene. :oops: Mikor felebred elkezd birizgalni. :D

Maja milyen cuki! Kis orias mehecske! :D

O is rengeteget eszik most megint, vagy nekem lett kevesebb a tejem. Tegnap mar kellett kivegyek a fagyasztobol is. Minden honapban van fejlodesi ugras?

Bridzsi! A folsavat miert szeded? Vagy azt kell szedni szoptatas alatt is?

Gurgi! Dobjal kepet a hajdrol. Nem lehet rosszabb, mint az enyem. Elkezdett lenoni...

Kormi! Nem smmi Greti etvagya. :D

Monccs! Drukk a szurihoz. Kicsi pindurka...

Mennem kell, mert felebredt a dragam. Felebresztett a postas, az elobb csengetett.

:twisted:
molkata

Jázmin után a fotón Dávid van

Kép
kissmanó

Manó: Nincs mit!:) Persze, majd holnap felteszem a megfejtéseket is!:)
Vendég

Manó: Nem nem! :P Abban a sorban Bors, Jázmin, és Babdorka Balázskája van!:D
Vendég

De... Nincs ám több segitség!!:) :P
Vendég

Emi
Az utolsó előtti sorban Petra van a kék rugiban :D őt megismerem, a többi kérdőjeles nekem is rejtély :D

Annee
Ez csúcsszupi :D

Gurgi
Én most növesztem épp a hajam, májusban kissé rövidre vágattam nem éreztem jól magam benne azóta igazítgatjuk a fodrásszal de nem az igazi még, de vígasztaljo a tudat én azóta 2-3 aponta mosom hogy kinézzek valahogy.

Képzeljétek: A sógornőm babáját 2890g-nak saccolta a gép a 3. hét elején van, nem hiszem hogy kihúzza dec 28-ig, olyan izgi, elileg ő lesz az első fiúunoka a családban :D

köszi a jókívánságokat épp most nézegetem az ajándékunkat (a férjemnek 19-én lesz a szülinapja :D) egy LCD tv-t szeretnénk úgy néz ki egy samsung lesz 82 cm-es, igaz a csajok többet fogják nézni, mint mi... Megyek Gréti még lázas de legalább ő beveszi a gyógyszert és nem hányja ki mint a nővére...

Nadine
KépKépKép
nadine

Basszus, én Emi után mentem, onnan, hogy Yukumo, Dani, ?, Jázmin - itt tévedtem, egy babót Jázminnak vettem az Emi sorozatában.
Akkor most dufla elnézést a kevertektől

Kép
kissmanó

bacc, na akkor jelentkezett is az Anyuka.....

Grétu a kis névrokonnak gyógypusszancsokat küld, s mondjuk neki, hogy ügyes kislány, ha beveszi a gyogyót és ki sem hányja

Kép
kissmanó

Kata
Nem hiszem hogy ma bármi is lesz a férjem Sajóbábonyban van, elvileg este 9 fele esik csak haza, megint lesz egy csomó túlórája. Hétvégén szerintem elmegyünk valahova vacsizni vagy én dobok össze valami finomat, attól függ a csajok hogy lesznek (nagy az esély hogy Zsani is elkapja). De szerintem a TV-t elmegyünk és megvesszük egymának, utána meg eldöntjük melyik fele kié :D

Nadine
KépKépKép
nadine

Hmm.. Barinőm nem ér rá ma.:(:( Valamit akkor is alakítok hogy estére fent legyen a meglepi 2! :wink:
Vendég

NADINE BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!
Kép

Andrea
Kép
kindernay

Emi nagyon édes a kislányod! Maja most a Méhecske vagy a Gombóc Artúr!? :-) Mindenesetre zabálnivaló!

Annee: ez tényleg jó, én Botondot megtaláltam! Aki nem annak üzenem, hogy Egon és Maja között leledzik a drágám! :wink:

ATOPIKNAISHEPIBÖRZDÉJTUJU!

Andrea
Kép
kindernay

hú, de nehéz megkapni azt a Samut, aki nem júli 16-án született.

Kép
kissmanó

Annee, ez szuper! Mi Bors után jövünk! :) nemhiába őt néztük ki magunknak! :wink: :lol:

Szerintem még erre az oldalra is tedd be, hogy lehessen találgatni!

KépKépKép
dikó1

Monccs, Te kaptál papírt, hogy elégtelen volt a PKU-szűrés? Mert ma én is kaptam. :cry: Ckat, Te nem? Hátha a kettes női a bűnös, hogy rosszul adta le a mintákat.

Kép
nenoke

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: