A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Erika,
Hú, hát ez izgalmas lehetett! :? Vigyázz magadra! Az fel fog szívódni, minden rendben lesz!
Kár, hogy nem találkozunk, de majd köv. Uh-nál.

Vic,
Ez már érezhetően egy sokkal jobb hangulatú hsz. volt. :) Nagyon örülök, hogy jobban vagy!

Kép
mofly

Sziasztok!

Én még mindig fekszem,de legalább akkor már csak kicsit fáj,de tegnap nagyon durva volt,a barátnőm írt helyettem!Nem tudom mi a fene ez!A stimutól lett két cisztám,és van még két miómám is a méhem falába,na én ezekre gyanakszom!Az itteni dokim mondta is hogy ilyen cisztásan meg miómásan ne csodálkozzak hogy szurkál a hasam! :roll: :roll: :roll: :roll: Azt is mondta hogy jobb lenne nekem ha az egyik baba felszívódna! :cry: :cry: :cry: Szerintetek miómával gáz a terhesség?A Konc is mondta pedig hogy próbáljuk meg,aztán ha nem sikerül meg kell műteni!Dehát sikerült,vagy lehet hogy még se??!!Bocsi a sok panaszért,de nem nagyon megy a gondolat elterelés!! :oops: :oops: :oops:

Kép
gina25

Kata,
Drukkolok, tutira minden rendben lesz!

Erika, Elan
Írtam a babásba!

Vic,
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!

Gina,
Hűha, nem könnyű helyzet! :shock: A dokik nem mondanak semmit a miómás terhességre? Konc dokit hívtad?

Ja, és Bonya, annyira örülök, hogy megismertelek! :D :D :D

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe,
én is nagyon örülök a talinak!
Klasz csaj vagy szupi anyukát választott a két kis pocaklakócska!

Most értem haza.
Sajnos nem a legjobb hírekkel, mert megint elszálltak a tüszőim.

A legnagyobb 26mm-es nagyon sok van mind a két oldalon .
Ma este semmit nem szúrhatok csak reggel az Oralutrant.

Rebe, még jó , hogy felhívtad a figyelmem rá különben nem kaptam volna a receptet ha nem szólok, hogy holnapra már nincs.

Holnap mehetek megint.

A pocakom egyre jobban fáj!

Annyira bíztam, de szerintem nem lesz leszívás szerdán mivel a tüszőrepit sem kell ma beadnom.

Persze próbált nyugtatgatni, de én elégé elkenődtem.
Pedig annyira bíztam!!!

Majd holnap jelentkezem.

bonya

Kép

Kép
bonya

Bonya,
Jaj, ez nem annyira jó hír! Pedig annyit eszembe jutottál délután!
Annyira, de annyira drukkolok érted! Remélem minden rendben lesz! Nem lehet másképpen!
Küldök neked egy kis szerencselóherét:
Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!

Olvastalak Benneteket minden nap de írni sajna nem tudtam. Mindig van valami...
A ciszta hogy fáj, lányok? Jó, ez hülye kérdés de már 4 napja fáj a jobb petefészkemnél, azt hiszem onnan sugárzik a lábamba meg a vesémbe szurkál. Elég furi, de erre tudok csak gondolni egyenlőre.De lehet hogy golyós vagyok.... :P

Zsókuci!

Örülök hogy megvan a "gócod". Légyszike írd meg hogy mit mondtak a manduládra mert nekem is nézték, pár éve mondták hogy krónikus, de a fiammal utána lettem terhes, nem foglalkoztam vele. Most is voltam gégésznél, mondta hogy nem szép, leoltotta de nem találtak benne semmit úgyhogy annyira nem erőltette a kivételt. Meg már úgyis olyan régen írtál.... :P Kezed már jobb?
Puszi.

Erika!

Olvastalak a babás oldalon, gondolom hogy megijedhettél...de most már minden rendben lesz meglátod.

Vucuska!

Hát igen, telefonon elérni a Bmc-t...párszor már én is feladtam..
Neked hány hétre jött meg az eredmény a géndiagnosztikáról? Én már nagyon várom, múlt szerdán volt két hete hogy voltunk.

Gina!

Érthető hogy nem megy a gondolatelterelés... én amiket hallottam erről a témáról az az ki lehet hordani a terhességet, legalább is ezt hallottam. Szorítok Értetek nagyon.

Mindenkinek sok puszi!!!!!!!

Kép
krisztamili77

Bonya
Ezt nem hiszem el!!!Azért van még egy kis remény?

Gina
Sajna nem tudok segíteni ebben a témában,de nagyon sajnálom hogy ilyen problémáid vannak!Remélem nem lesz veletek semmi gond!!

Kata
Ne akarj tüneteket :D igaz én is volt hogy kívántam magamnak egy kis rosszullétet,de utólag azt mondom,hogy nagyon jó hogy nincs semmi :D

Mofly
Kitartás :D már csak 2 hét :?

Vucuska
Múlthéten a párom volt kiborúlva,míg vártunk a dokira folyamatosan csörgött a telefon és már őt zavarta,hogy nem veszik fel.DE hát a hétfő az amúgy is esélytelen telefonálás szempontjából!Irtó sokan szoktak akkor lenni, sajnos!
gabicsibe

Vucuska!

Bocsi, látom hogy négy hete voltatok a géndiagnosztikán. Én ma kétszer mentem le megnézni a postaládát...de akkor még várhatok ahogy így elnézem a dolgot. :wink:

Bonya!

Én is nagyon drukkoltam Neked! Most már tuti hogy nem lesz leszívás? Írd meg holnap mi volt, várom! Kitartás. Puszillak.

Rebe, Gabicsibe, Vikkata és a többi Kismama!
Örülök hogy jól Vagytok! Csak így tovább! Sokat gondolok Rátok.

Kép
krisztamili77

Sziasztok,

Magamról: kezem még mindig fáj, péntekre már meg van az időpontom a rheumatológiára, visszamegyek, nem várok tovább… Jöjjön, aminek jönnie kell :roll:
Holnap megyek hormon vérvételre a BMC-be, niagara már csillapodni látszik :wink: :oops: Aztán jövő héten megyek megint gégészetre egy másik dokihoz (aki valószínűleg műteni fog), hogy megbeszéljük a részleteket, meg az időpontot. Terveim szerint január második hetében lesz a műtét.
Amúgy jól vagyunk, pörögnek a munkás hétköznapok.

Most már nem írok ide, mert a babásba sokat írtam, és már eléggé fáj a kezem, de holnap ide írok! :D

Holnap reggel fél 8-8 körül érek a BMC-be – terveim szerint. Ha jön valaki, remélem megismerjük egymást. :wink:

Krisztamili,
Puszillak kedves, írok nemsokára, ígérem :D

Pussz!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Végre sikerült elolvasnom az előzményeket:

Jezsóerike!
Először is gratulálok-szerintem még nem mondtam neked. Olvastalak a másik topikon. Gondolom nagyon megijedtél, de most már biztos minden rendben lesz!!!!

Gabicsibe, Elan!
Hogy szalad az idő! Van már kicsi pocakotok?

Vic!
Sajnálom hogy nem sikerült az inszem. :(
Örömmel olvastam a legutóbbi üzenetedet hogy tele volt pozitív gondolatokkal és tervekkel és benned vagy az hogy jobban akarod érezni magadat a bőrödben.
Korábban viszont elég lehangolt voltál: nem szabad ennyi energiát pazarolni a negatív gondolatokra mert az mindent felemészt. Még rengeteg lehetőséged van. Ez még csak a 2. inszem volt. Nekem is most jön a 3. és én most érzem hogy össze fog jönni. Sikerülnie kell. Nem hagyom hogy bármilyen negatív gondolat elhatalmasodjon rajtam. Pedig én aztán max aggodalmaskodó vagyok! De majd valahogy küzdök ellene. Elhatározás kérdése az egész.
Egyébként ez az egész egy hatalmas ördögi kör: ne legyék ideges a baba miatt és aztán azért leszek ideges hogy ne legyek már ideges.....
Tudom hogy mindannyian mások vagyunk, mindenki másképpen dolgozza fel a problémákat de higgy benne hogy a te angyalkád is hamarosan megérkezik, de ha nagyon agresszíven akarod akkor megijed tőled.
És nyugodtan írj le bármit ami a szívedet nyomja hogy megszabadulj a problémáktól! Ez a legjobb terápia!
Bükfürdő az most nagyon felkapott hely én is szívesen elmennék oda. Örülök hogy jól érezted nagad!!!! :D
És fel a fejjel!!!!!

Lexi!
Nagyon sajnálom ezt az egészet ami most benned és körülötted zajlik és nem is tudok mit írni és most közhelyesen fogok fogalmazni de remélem elfogadod tőlem ezeket a bíztató szavakat: remélem azért egyszer lesz(-nek) valaki(-k) aki miatt érdemes lesz felkelned, tervezned előre és remélem hogy a pároddal is meg tudjátok oldani a problémáitokat!
Egy wellness hétvége tényleg csodákra képes!
Mi tavaly Visegrádon voltunk. Sajnos nem tudom a nevét, de majd megnézem. Nemrég adták át a hotelt és gyönyörű volt a környezet, pont a Duna-parton fekszik és tényleg, ott aztán mindenféle wellness szogáltatás van!

Zsókuci!
örülök hogy mag van a probléma forrása. Egy műtét nem hangzik olyan jól de minden rendben lesz és utána már jöhet a kis bébi! :D

Gina!
Remélem minden rendben lesz!

Rebe!
Gratula a két kis babóhoz!

Kriszti!
Sajnálom hogy ritkábban fogsz jönni. Olyan precízen vezetted a táblát. Én nem tudom bevállalni mert nem mindig vagyok az éterben.
Jól teszitek hogy utazgattok és felfedezitek a világot. Azért majd néha számoljál be merre jártatok és hova menjünk el mindenképpen.
Mi kicsiny hazánkat próbáljuk minél jobban felfedezni és annyi szép hely van. A szívem csücske a Káli-medence. Az őrségbe szeretnék nagyon eljutni.

Trin!
Hogy vagy?
Mikor kezdtek újra?
Lesznek vizsgálatok?

Nyunyi!
Nagyon eltüntél!
Mi van veled?
Mikor jössz inszemre? Én most készülök a 3-ra.

Vikatta!
Gratulálok a babához és ne izgulj ott marad még egy ideig!
Jó tanulást, ha lehet ilyet írni! :D

Nonóka!
Jó gyorsan végeztek veled! Szorítok hogy ez legyen az utolsó inszemed!

Bonya!
Nagyon sajnálom azt ami ma történt veled. Remélem minden rendben lesz holnapra!
Nagyon merész vagy hogy látóhoz mentél én nem merek elmenni mert félek hogy valami rosszat mondana és az tönkre tenne amilyen aggodalmaskodó vagyok.
De neked kívánom hogy minél előbb valósággá váljon amit mondott!!!

Krisztamilli!
Nekünk ez volt a 4. hetünk. Szerintem kérdezz rá te is. a recepciós nem mond semmit. Engem ma felkapcsoltak a biológushoz és elmondta az eredményt. Szerintem ha nem ajánlja fel a recis kapcsoltasd fel magad. De semmiképpen ne hétvége előtt hívjad őket mert nekem teljesen tönkretette a hétvégémet. Azért durva hogy 2 hetet mondanak és itt várakoztatják az embert.
Veletek is biztos minden rendben lesz!!!!!

Én holnap megyek!!! Annyira örülök neki! Remélem nuku baci lesz a párom eredményében. Ez nem lehet másképp hisz 20 napig volt antibiotikum kúrán, most meg áfonya kapszulával, áfonylével és vitaminnal tömöm. Úgy szeretném már szúrkáni magam -nagyon perverz vagyok, mi? :D
A 3 inszemnek sikerülnie kell!
Szorítsatok nekem!

Mindenkinek minden jót kívánok de elsősorban babát/babákat, hisz ezért vagyunk itt!!!! :D
vucuska

Sziasztok!

Megint csak röviden... De látom Nyunyi nélkül nem pörög az oldal.

Meg Manda, Madrin, Kriszti, Süni, Baby és többi régiek, hol vagytok??????????????
Vikikét már nem is kérdezem...

Zsókuci
Örülök, hogy legalább már kiderült, mi a gond! De nagyon sajnálom, hogy fáj még a kezed! Remélem, holnap minden rendben lesz a hormonokkal!

Bonya
Szegénykém! MIndig van valami! Azért drukkolok, hátha lesz leszívás!

Vic
Mennek a drukkok a vizsgára! És remélem, jobb hangulatod van!

Vucuska
Hajráááá!!!

Krisztam
Nekem többször volt cisztám, és az egyáltalán nem fájt, nem éreztem semmit!

Rebe
Örülök, hogy megnyugatattak! Nem semmi lehetett az izgalmad! Vigyázz magadra!

Gabiiiii
Megint nem írtál nekem :cry: Mikor találkozunk? Úgy tűnik, folyamatos a pechszériám, valószínűleg nem fogadták el a jelentkezésemet a mostani vizsgára, csak májusban mehetek. Csütörtökön derül ki, de telefonon ezt mondták. Remek! Viszont így ráérek összefutni Veled. Szerda fél négy például?
Átkukkoltam a másikba... Az a kép!!!!!! Hihetetlen!!!! :wink: Már elhiszed?

Magamról annyit, hogy továbbra se sokkal jobb a helyzet, nem vagyok nagyon feldobódva. Ja, és újabb kismami kolléganő.... Hiába tornázom, egy dekát se fogytam, és tiszta pattanás vagyok folyamatosan... Kiváncsi lennék a hormonjaimra! De legalább kinyílt az egyik virágom, amire több, mint öt éve várok. Érnek még igazi örömök! :lol:

Jó éjt Mindenkinek! Nem is lett rövid...

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Sziasztok Lányok!
Bocs, hogy csak ritkán nézek be hozzátok, de otthon elvből nincs világháló, a mhelyen pedig ritkán jut erre idő.
Kérdezni szeretnék valamit, és bízom benne, hogy tudtok segíteni, mert a BMC-s trendit még nem ismerem. Előre is köszönöm Nektek.

A 2-3 napi vérvételre hány órára kell menni, és utána van UH, vagy délután kell visszamenni? A vérvétel eredményt mikor tudom meg? A vérvétel is ott van, ahol a dokik vannak?

Most csak ennyi jut eszembe, ja és a legfontosabb , hogy kívánok Mindenkinek nagyon szép napot, és sok sikert az elkövetkezendőkben.
:P
moncso70

Vikkata
:lol: Eddig is imádtalak.

Csajok
Most aztán már teljesen elbizonytalanodtam: Ha azt írom baj van, akkor mindenki azt írja nincs baj, ne legyek negatív. Ha azt írom nincs baj, akkor baj van, menjek orvoshoz. Hát akkor.................
Fúj a szél, süt a napocska, úsznak a felhők az égen. Kicsit hűvős van...... :shock:
Vendég

Jó Reggelt mindenkinek!

Mintha kezdene megszűnni egy kicsit a fájdalom,de még nem akarom elkiabálni! :roll: :roll: :roll: Igen hívtam a Koncot,de a Katalinnal beszéltem,ő is azt mondta hogy feküdjek és ha erősödik a görcs vagy vérzés van irány a kórházba!Szét olvastam az agyamat a miomás terhességről,a lényeg az hogy érjem el a 3hónapot,és utánna már nem lesz gáz vele!Ahogy nő a méhem úgy húzza szét a miómákat is,a végére már teljes laposak lesznek,és úgy már ártalmatlanok,de most még ők vannak előnyben és deformálja az egyik petezsákot!Hát röviden csak ennyi a bajom! :roll: :roll: :roll:

Kép
gina25

Sziasztok Lányok!

Ezt ki kell írnom magamból, néha benézek más topikba is hogy hátha ötleteket találok az én bajomra meg hogy máshol hogy megy.
Most olvasom az egyikben hogy a BMC-t fikázzák, hihetelen hogy emberek milyen egyszerűek, én se mondok véleményt arról ahol még nem is jártam, de vki mesélte hogy...
Bocsi hogy reggel kattogok, de lassan egy éve odajárok és hihetetlen amit ott a nővérek orvosok meg nem tesznek értünk.
Minden tiszteletem Mártikának Irénkének akiknek mindig van egy kedves szavuk...
NA mindegy meg fog jönni biztos ettől vagyok ilyen érzékeny :oops: :oops:
madrin

Sziasztok!
Bocsi, hogy így türelmetlenkedek, de reggel írtam néhány sort szeretném ha adnátok némi infót, mert holnap már mennem kell és nem tudom, hogy mikorra kell a vérvételre menni és meddeig kell ott maradni.
Köszi Nektek.
moncso70

Jó reggelt!

Erika,

Nagyon megijedtem amikor írtad mi történt, pihizz nagyon sokat. ez a vérömleny nem túl bíztató, de reméljük minden rendben lesz.

Gina,

Ciszta, mióma? Hát nem túl kellemes dolog, vigyázz nagyon magadra.

Gabi,

Amikor megláttam azt a pici maszatot esküszöm majdnem elbőgtem magam. Annyira gyönyörű és mindene megvan mindene látszik. Belőled merítek most erőt, végigcsináltad a 6 inszemet, és lám-lám megérte a sok kínlódás várakozás. Remélem követem a példád nemsokára.

Madrin,

Igen ez felháborító, hogy olyan mond véleményt akinek köze nincs hozzá. Itt mindent megtesznek értünk. És tényleg mindenki szívét-lelkét kiteszi értünk. És mindig mindenki kedves és mosolyog ránk, pedig elhizsem hogy néha a t..k tele van ezzel a nagyüzemmel. Le a kalappal minden Bmc-s dolgozó előtt. Arról meg nem is beszélve, hogy a legsikeresebb meddőségi centrum az országban.
De ne húzd fel magad ezen, ennyit nem ér az egész. Kívülről meg könnyű véleményt mondani, szajkózni a másét meg méginkább.

Vucuska,

Nagyon tetszett a mondatod: neked is lesz anygalkádcsak ki kell várni, de ha agresszíven akarod akkor megijed tőled" igen. Igazad van . Ezt már rég hallanom kellett volna. Köszönöm a fejmosást, asszem kell ez néha. Tényleg, nehogy azt higgyétek hogy viccelek. Nekem face to face meg kell mondani a dolgokat, talán akkor tudok változtatni a hozzáállásomon.
Neked hajrá 3. inszem. sok siker hozzá, majd drukkolok. Pszichológus ügyben mi ahelyzet?

Moncsóka
Örülök, hogy jelentkeztél.

Gil,

Sajnálom a vizsgát, nem lehet már tenni semmit? Na ugye tudsze te hozzászólni ha akarsz.
vic12

Szia Vic!
Dobtam egy pü-t, légyszi!!!!
moncso70

Moncso,

a vérvétel azt hiszem 9-ig van, de ha bolondok háza van néha tovább is leveszik a vért.
Azt hiszem uh nincs ilyenkor. Ott veszik lea vért helyben.
HA nagyon sietsz sztem érdemes 1/27-7 re odamenned. Az eredményt nem kell megvárni beteszik szépen a dossziédba, majd ha minden megvan akkor majd kielemeznek :)

Vic12 igen tudom hoyg igazad van és kár mérgelődni, de annyira utálom a beszólásokat, igen én is hallottam más intézményről ezt azt de ki nem sz...ja le, nem fogom ide beírkálni.
Mindegy én sikerességi mutató szerint választottam meddőségi központot :wink: :wink: :wink:
Gil, aranyos vagy itt vagyok én, csak hát látod csak hülyeségeket tudok írni :roll: 8)
Sajnálom hoyg nem vagy jó passzban, de lesz ez még így se:) Én is próbálok örülni az élet apró dolgianek, pl, tegnap megitattam a párommal egy sört beküldtem az sms-t és nyertem egy kocka pókert :) :)
madrin

Moncso!

Én azt javaslom menj nagyon korán oda. Lehet, hogy leküldenek a nagylaborba, onnan vissza kell majd vinni egy kémcső vért a BMC.be, asszem ez a 3.napi vérvételnél van, De nem 100% nem emlékszem pontosan. A dokinak megküldik az eredményt, de legalább 1 hét asszem. Vérvétel után rögtön felkell menned majd a dokidhoz, megcsinálja az uh-t. Ő fogja mondani, hogy mikor menj legközelebb, és akkor mondja meg a vérvétel eredményét. Aznapi vérvétel eredmény csak a lombikosoknál van, amikor megmondják, hogy sikerült e vagy sem.

Ez még az elején nem olyan. Asszem 1 v 2 hét a progeszteron miatt az eredmény. Lányok jól emlékszem hogy így volt? Most nem tudom a 20. napinál vagy a 3.napinál volt a nagylaboros.
Ha nem küldenek le a nagylaborba, akkor ott helyben leveszik a vért. De a BMC-ben ott reggel nagyon nagy sor van, érdemes fél hét felé odamenni, ha végezni akarsz, de az uh miatt szerintem 9 előtt nem fogsz. Fél 7-kort már kábé 6-7-en vannak előtted. Fél nyolc előtt nem nyitnak ajtót, és először a bevatkozásosok mennek be.

A többit a dokid mondani fogja. Remélem segítettem. Ha még kérdésed van írj nyugodtan.

Puszillak
vic12

Sziasztok!

Lehet, hogy mostanában ritkábban leszek, mert még mindig nem 100-as a gépünk, most is az Öcséméröl pötyögök!

Moncso!

A 2-3. napi vérvételnél, ha jól tudom akkor csak hormon vizsgálat van....nem hiszem, hogy időhöz lenne kötve(???). Nálunk kivételes eset volt, mert az első megbeszélésnél már vért is vettek, mert a 3. napom volt, és nem reggel voltunk.
Uh a 21. napon van, de akkor teljes vérképet csinálnak, akkor éhgyomorra kell menni, és akkor csinálják meg a nőgyógyászati vizsg. is.
A 24. napon szintén csak hormon vizsgálat van.

Az eredményeket nem kell megvárnod, mert majd a konzultáción beszélitek meg amikor minden vizsgálat megvolt.

remélem mindent jól írtam le, és tudtam segíteni.

Kép
nika28

Moncsó!

Ha kaptál a dokidtól uh-s lapot, vagy azt mondta, hogy holnap kell uh-ra menned, akkor vérvétel után fogja megcsinálni.
Mindent fognak mondani majd a recepción, a többit meg a doki fogja.
A lényeg nagyon korán menj oda. És számíts rá, nem biztos hogy korán fogsz végezni.
vic12

Köszi Lányok.
Szóval reggel korán a többit meg mondják.
Csak azért, mert ahová eddig jártam ott máshogyan volt.
Reggel UH és ha nem volt tüsző, tüszők akkor már el sem kellett menni vérvételre, szóval csak ezért tájékozódtam.
Mégegyszer köszi mindenkinek.
moncso70

Moncsó!

Itt reggel rögtön vérvétellel kezdenek. Amint ott végzel mehetsz a dokihoz az uh-ra meg a nőgyógyászati vizsgálatra, ha holnapra mondta a doki. Ha a 21. napra mondta, akkor holnap csak leveszik a vért a BMC-be és már mehetsz is a dolgodra. Csak ezt kell kivárni. A 20. napi vérvételhez először sorba állsz a BMC-ben onnan leküldenek a nagylaborba, ahol leveszik a nagyrutint+ a progeszteront. A progeszteronos kémcsővel visszaballagsz a BMC-be leadod a laborba, és közben a kartonodat felviszik a dokidhoz. Amint leadtad a vért mehetsz is az uh-ra.

A vérvételek eredményét a doki fogja veled közölni. Melyik dokinál vagy?
vic12

Erika, sajnálom a hematómát :( De biztos rendben lesz minden, csak pihenj sokat! Koncentrálj erre.

Gina, szegénykém, én nagyon szurkolok, hogy ne kelljen műteni, és mind a két manó maradjon. Ezek a miómák nem hangzanak túl jól, pedig amúgy sem leányálom az első 12 hét...

Bonya, én azért remélem, hogy meg tudják csinálni a leszívást...

Vucuska, kilóra nem híztam, de a pocim nőtt... de ez csak a felfújódás miatt van, az elég durva szokott lenni napközben. Reggel viszont még lapos :) Najó, nem lapos, de olyan, mint volt, nagyjából ;) Mi volt ma? Kezdhettek, ugye?

Gil, nem csináltatsz egy vérképet? Valami tényleg nem stimmelhet...A barátnőmnek volt ilyen (hízás+pattanások), kiderült, hogy magas a tesztoszteronja... Lenyomták, és most már okés minden.

Madrin, Vicnek igaza van. Akik odajárunk, úgyis tudjuk, mi a helyzet, aki meg nem jár oda, és ilyen véleménnyel van, legalább nem fogja növelni a sort. Az ő bajuk.

Kép
elan

Sziasztok!

Még nem olvastam semmi előzményt, majd bepótolom de mondom a híreket, aztán utána dolgozom tovább, sok a meló:
Férjemnek nincs bacija, mától jövőhét keddig 50 egység Puregon, szerdán vissz a dokihoz és előreláthatólag pénteken INSZEM!!!! :D
Olyan hepi vagyok!
Ráadásul találkoztam Zsókucival, Bonyával. Nagyon kedvesek voltak. Legalább tudtam velük személyesen is beszélni. Valamint Vicuskával is találkoztam, nagyon édes babájuk van.
űegyenlőre ennyi. A nap folyamán megpróbálom elolvasni az előzményeket.
És az utolsó mondat nem maradhat le, ami a legfontosabb:
MINDENKINEK BABÓT, -KAT KÍVÁNOK KARÁCSONYRA!!!!
vucuska

Sziasztok !

Az előző stimulációból maradt 4 db orgalutran 0,25 mg/0,5ml szurim.
Nekem 9254 Ft-ba került darabja , most mást irtak fel ezért eladnám.
6500 Ft/db áron . Hűtőben van tartva 2008. 07 hó-ig érvényes.

Kata
kata0411

Mégiscsak végeztem a munkámmal időben és el tudtam olvasni az előzményeket:

Moncso!
Azt írhatom amit a többiek, én egyébként már annyira nem is emlékszem hogy is volt ez az egész: a lényeg az hogy tényleg menjél korán, az eredményeket a megbeszélésen mondja meg a doki amikor már minden vizsgálaton túl lesztek és a vérvétel ott van abban az épületben ahol a dokik is.

Gina és babók!
Kitartás erre a 3 hónapra, azaz erre az évre. Biztos minden rendben lesz! Én szorítok nektek!!!

Madrin!
Én is osztozom a felháborodásodban. Nekem egyedül csak az nem teszik hogy nagyon sok idő elmegy a várakozással, de ez van. Erről senki nem tehet, különösen az alkalmazottak nem. Ez is annak köszönhető hogy sikeres az intézmény. Most már próbálom hasznosan eltölteni az időt: olvasok, ismerkedem, stb. Alkalmazkodni kell a körülményekhez. Egyébként meg max meg vagyok elégedve és csak annak van joga kritizálni bármit is aki benne van a dologban. No comment.

Vic!
Én nem fejmosásnak szántam azt a mondatot, de ha tetszett és hasznodra válik, annak csak örülni tudok.
Járok a pszichológushoz és remélem az meg az én hasznomra fog válni. :D
Te felvetted vele a kapcsolatot?

Elan!
Kezdünk, kezdünk, szóval megnyugodtam.
A sikeres eredmények biztos a Te és többiek drukkjának is köszönhető. Szóval köszönöm. :D
vucuska

Szia Vucus!

Nov. 5 volt aműtétem, ugyi 3 ciklust kéne várni minimun, ami nekem nincsen :(

Arra jutottam hogy visszakérem a metforminomat -amit elhagytunk amikor kiderült a baba-ha nem lesz menses akkor gyógyszeresen meghozzuk.
Lehet hogy nem megyek vissza bmc-be, hanem meggpróbálunk egy-két nőgyógyáűszos stimut clostyval és repivel.
Végülis nálunk minden oké, " csak" peteérésem nincs.
Azt meg ugye clostyval is lehet csinálni, és az nem kerül 50 ezerbe...
Helyrejövünk anyagilag, új állásom lesz mert a régiben nem nézték jó szemmel ezt a baba ügyet és elvették a vezető poziciómat. Így váltanom kell...

Majd meglátjuk mennyire leszek bezsongva :D

Szép napot !
trin

Trin, arra figyeljetek, hogy a nők 20% rosszul reagál a Clostyra; van ugyan peteérés, de nem épül fel rendesen a méh nyálkahártyája. Én is ezek közé a "szerencsések" közé tartozom. Hozzáteszem, ezt W. doki állapította meg, előtte a régi nőgyógyászom simán tömött vele. Szóval erre majd kérdezz rá, ha emellett döntötök. Szorítok Nektek!

Kép
elan

Köszi Elan, majd rákérdezek.:)
trin

Sziasztok,

Csak gyors bekukk, mert mindjárt lefejelem a billt :lol:

Bonya, Vucuska, Vicuska,
Örülök nagyon, hogy megismertelek Benneteket személyesen is! :D:D

Puszi mindenkinek, holnap este jelentkezem.

Kép

Kép
zsókuci

Lexi!

Privi üzi ment!

ppetike.
Vendég

Ppetike
Már válaszoltam is :lol:
Vendég

Szép napot mindenkinek!
Sajnos most nincs időm visszaolvasni! Sokszor bekukkantok, de folyton rohanás van!

Drukkolok mindenkinek, és nagyon örülök a kismamiknak!

Erika vigyázz magadra nagyon! Drukkolok, hogy minden rendben legyen!:)

Mofly!
Hol tartasz? Hogy haladsz?

Vucuska!
Hajrá inszem!

Madrin,
engem is felmérgelt!
A vicc az, hogy a kezdetek kezdetén, amikor idekeveredtem olvastam őket is, és hát olyan aranyosnak tüntek, sőt néha még vissza-vissza kukkantottam, hogy mi lett velük azóta!
Csalódás, hogy ilyenek!
Nem gondoltam volna!
Mindenki választ magának egy központot! Hisz az orvosában! Miért kell ezért a másikat bírálni? :roll:

Mind1! Kár foglalkozni vele, csak hát én is olyan marha vagyok, hogy felidegelem magam ilyeneken! :lol:

Bonya!
Lett végül valami a dologból?

Zsókuci
Remélem jobban van már a kezed!
Ez a mandula műtét nem semmi! Viszont jó,hogy a végére jártál. Sajnos nagyon súlyos dolgokat tud művelni egy elhanyagolt mandula!
Szorítok, hogy nem legyen fájdalmas! :wink:

Törpe

Kép
törpehzs

Elan!

Örülök hogy ilyen pozitív benyomásod volt a dokimról. Én egyszerűen imádom. a barátnőm is tegnap volt, és rajta keresztül puszil engem. Annyira de annyira szeretem. Az életemet rá merném bízni bármikor. Már annyira várom, higy visszamehessek hozzá babókkal együtt. Én is azt szeretem benne, hogy mindent részletesen elmond. És a lelkedet is ápolja. Soha nem választanék más dokit. Ha Timbuktuba menne dolgozni, esküszöm utánamennék szülni. :D

Trin,

Én nem akarok véleményt alkotni a Clostyról, de én 3 hónapig szedtem, és semmi nem lett tőle. Ha már próbáltátok és nem, akkor én inkább azt mondanám maradj a BMC-ben. Ha sikerült az inszem elsőre, akkor nagy az esélye, hogy legközelebb is fog. Persze ezt neked kell eldöntened. Adj egy kis időt magadnak, és utána könnyebben tudsz dönteni. De itt vagy a legjobb kezekben, hidd el. Nem akarok beleszólni.

Vucuska,

Igen léci léci léci mossátok meg a fejemet mindig amikor depi van. A dokival még nem vettem fel a kapcsolatot, mert a vizsgáig meghalni sincs időm, de utána az lesz az első. Mesélj egy kicsit róla, milyen. Sok meddő párral foglakozik?
vic12

Jó reggelt!

Vic!
Küldtem pü-t.

Törpe, Gil!
Köszi a drukkokat! :D

Zsókuci!
Örülök én is hogy megismeretelek. Még szerencse hogy annak idején bejelöltél az iwiw-en és így megismertelek fénykép alapján. :)

Trin!
Ne haragudj és ha akarsz nem is kell válaszolnod, de mivel velem is hasonló dolog történt legutóbb kiváncsi vagyok: Azt olvastam tőled hogy sikerült az inszem aztán sajnos mégsem. Lehet hopgy már leírtad csak én nem olvastam vissza, de hogy történt? Milyen műtéted volt?
Mindenestre szerintem maradj a BMC-ben.
vucuska

Sziasztok!

Valószínűleg hamarosan én is csatlakozni fogok a BMC-sek táborához!

Egyelőre magamról annyit, hogy 10 hónapja próbálkozunk eredménytelenül, a dokim a ciklusaim (35-44 nap) és a hőgörbém alapján azt mondta, hogy alacsony a progiszintem és tömte belém a Clostyt, amitől a ciklus ugyan beállt 27-28 naposra, de más eredményt nem hozott.

Időközben szorgos Babanet olvasó lettem, és nagyon sokat tanultam tőletek, végül arra jutottam, hogy abbahagytam a gyogyiszedést, otthagytam az orvost és most szeretnék időpontot kérni a BMC-be. :)

Remélem szívesen fogadtok :) bár lehet, hogy nem leszek olyan szorgos író, mint itt sokan, kicsit vissza kell vennem a munkahelyi netezésből :wink:

Rögtön kezdeném egy kérdéssel: A BMC-be kell beutaló, vagy csak simán időpontot kérek?

Előre is köszi!
annn

Annn!
Üdv itt!
Nem kell beutaló, csak hívd a 4584579, 4584580 számokat, és kérj időpontot!

Az viszont jó, ha viszed majd magaddal az eddigi eredményeidet! Azt kérd ki az orvosodtól aki eddig kezelt!

Törpe

Kép
törpehzs

Vucuska,

Köszi megkaptam. :D
vic12

Annn
Jelentkezz be, de nekem kellett beutaló és amikor a megadott időpontban mentem, akkor el is kérték. A mai napig benne van a kartonomban. Bocs, Törpehzs, de tényleg. Bár az még ezer évvel ezelőtt volt. Lehet, hogy már nem kell????
Vendég

Sziasztok,

Bonya drága,
Mi volt tegnap????

Krisztamilli, Vucuska, Gil,
Köszi!!!!!!

Vucuska,
Persze, hogy szorítunk neked az inszemhez! Hajrá!

Gina,
Remélem túl leszel az első időkön, habár már csak amit leírsz, az alapján nem könnyű helyzet. Pihenj sokat és vigyázz magatokra!

Madrin,
Elolvastam én is azt a hozzászólást. Hát, igen ... Kicsit ideges is lettem miatta. De hát sok ember ilyen. Véleményt mond olyanról, amit ő maga meg sem tapasztalt, mások véleménye alapján. Nem kell az ilyenekkel foglalkozni...

Annn,
Kép , mielőbbi pocakosodást neked! És én úgy tudom kell beutaló, nekünk kellett!!!!! Vinni kellett az első alkalommal. De ha felhívod őket, és bejelentkezel, mindent el fognak mondani.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Lexi :roll:
most elgondolkodtam!
Mi vittük a párom andrológiai vizsgálat leletét.
Azon rajta volt, hogy meddőségi centrum felkeresése ajánlott!
Lehet ez minősült beutalónak? :roll:

Törpe

Kép
törpehzs

Szia Annn!
Én beutalóval mentem. Nekem a nőgyógyászom ajánlotta a BMC-s dokimat, szerencsére jóban vannak, megadta a mobilszámát és 1 hét múlva már tudott is fogadni. Természetesen beutalót is adott a dokim.
A korábbi eredményeidre is szükség van, de természetesen ott is lesz hormonvizsgálat, vérvétel, uh, spermavizsgálat.
De szerintem még ma jelentkezz be mert azt tudom valakinek 2 hónapra tudnak időpontot adni!
vucuska

Milyen oldalt kell elolvasni és hol? Valaki írja már meg, én is akarok bosszankodni.. Rebe, Madrin, Törpe légyszi-légyszi.. :D
torolve_20130114141731

Vikkata
pü ment!:)

Törpe

Kép
törpehzs

Valaki meg tudja mondani, hogy hova kell bemásolni a vonalzó kódját és melyik kódot?
torolve_20130114141731

Köszi, nem kell, sikerült! :D
torolve_20130114141731

Kata,
Tök jó a vonalzód! :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Kata :lol:
Tök jó lett!: :lol: 8)

Törpe

Kép