Nagyon szép a pocid
Mary
A kulcsról, bár tudom hogy már döntöttél, azért a sztorit elmesélem. Nekünk Anyósnál meg Anyuéknál is van kulcs. Anyósék nagyon közel laknak, mikor nyaraltunk ő járt át locsolni meg a postáért, Anyuéknál azért van mert egyszer itt jártak Pesten mi nem voltunk itthon és lett volna 2 szabad órájuk amit nem tudtak hol eltölteni, és ide feljönni sem tudtak emiatt. Lényeg a lényeg, Anyósék megcsinálták egyszer azt hogy ugyan itthon voltunk, de bejöttek kulccsal... Egyszer csak arra lettünk figyelmesek hogy nyílik az ajtó. Ez milyen már??? De nem is kopogtak, meg semmi, egyszerűen nyitották az ajtót és bejöttek. És ha éppen kissé olyan szituban találnak minket amiben nem kellene??? Nagyon kiakadtam, de Jani is, elég rendesen kiosztotta szüleit.
Én festtettem a hajam kb 1 hónapja, vn olyan ismerősöm aki rendesen ugyanúgy festeti a haját mint előtte. Sajna én vissza akartam festetni az eredeti szőkésbarnára ehhez képest sötétbarna lettem, rettenetesen áll, úgyhogy tuti hogy még legalább egy festésem lesz...

[/