Ádámnak boldog féléves szülinapot kívánunk, Kristófnak, meg Petyának meg boldog hófordulót!
Ancsa, elvileg megyünk ma du., kivéve ha elkezd zuhogni a hó, azt nem vállalom be téli gumi nélkül!
Eni, kitartást a költözéshez, előb-utóbb muszáj elkészülnie! Beni ezt az éjjeli ordítást mióta csinálja? nem lehet, h rosszat álmodik? vagy megijed valamitől? nálunk is volt régebben ez, mondjuk nagy nehezen 10 perc ringatás és éneklés után mindig megnyugodott, aztán kb 2 hét alatt el is múlt szerencsére! Húgod nagyon ügyiii! Hány éves? nem akar hivatásos lenni?
Emano, nekünk is van ilyen labdánk, Dani nagyon szereti!:D Hízás miatt meg ne aggódj, tényleg minden baba más és te ismered a gyerekedet, ha úgy érzed nem éhes, tuti nem az!
Zsófi, költözés hogy megy? Figyelj, te írtad, h Léna fura doglokat művel a fogával? Képzeld, ma reggel Dani elkezdte csikorgatni azt a 4 darab fogát, megőrülök tőle, nálatok volt ilyen?
Vagy bárki másnak? ez meddig tart? elég idegtépő a dolog:D:D
Baby outlet újságban hírdeti a Römer ülést, sztem aki akar venni, hívja fel őket, tuti, h kaptak új szállítmányt vagy folyamatosan kapják, nem tudom, de akkor nem hírdetnék, ha nem lenne belőle...
Memme, párod igazi művész, büszke is lehetsz rá!
Én az Ikeában vettem valami patchwork szerű takarót, szines mintás, olyan 3000 körül volt asszem...
Hálózsákot mi a 2. hónaptól használtunk, de Danit egyáltalán nem zavarta és muszáj is volt, mivel sokat forgolódik, a takarót meg nem tűri meg magán egy percig sem...
Gabi, Encinek megy a gyógyítópuszi! Már akartam írni, h édesek ezek az esti képek, a tegnapi mindent vitt, nálam Snoopy a nyerő!:D
Steffi? Hogy vagytok? Jogsi tervekkel mi újság?