Sziasztok!
Gyorsan visszaolvastam az utolsó oldalt, többre nincs most energiám, viszont nagyjából így legalább képben vagyok.
Na eddig tanultam, elég is volt, majd holnap folytatom, illetve ha az órára pillantok, akkor ma, mivel már igencsak szerda van....b@sszus olyan leszek ma mint a mosott.....nem mintha egyébként különbül néznék ki
Vitamin: én is szedek, elevitet...és mostanság béta-karotint is a hajhullás miatt. Mióta ezutóbbit szedem, azóta az elevitet csak 2-3 naponta. sajna az elevittől brutál étvágyam van ( legalábbis szerintem ettől van) de muszáj szednem a hiányos (húsmentes) táplálkozás miatt
Nadine: gyerkőcöknek jobbulást! A francba egész télen aggódhatunk, hogy mit hoznak haza nagyobb gyermekeink az oviból.
C vitamint nem lehet szedni
szoptatás alatt? Erre én nem is gondoltam, és a múltkor, amikor Blankám beteg volt, én szedtem ezerrel, hogy nehogy elkapjam én is

Reggel elolvasom majd a tájékoztatót a dobozon.
Andi, köszi, várom a képet a kezes-lábasról. Olvastam itt Gurgi írásában, hogy tettél fel képet a zsákról, azt még mindjárt megnézem, visszalapozok.... Egyébként most Bálint is kezes-lábasban nyomul, Blankáé volt, és ami érdekesség, hogy Blankának ez 9-10 hónaposan még bőven jó volt, Bálint pedig lassan végig ér benne...pasi!!!!!
Fogacska ügyben nálunk még nincs változás. Szájban matatás tart még rendületlenül, de ennyi.
Most búcsúzom, próbálok még aludni abban bízva, hogy Bálint nem szakítja meg jó szokását, és 5 óra előtt nem ébred
Jó éjt!
Móni