Szerintem látszik! Nagyon szép formás... de én a saját fotóimnál azt vettemészre, hogy a csak pociképeken kisebbnek látszik a pocak mintha a fejem is rajta van!
Ollem
Szerintem ezt a kulcskérdést ti látjátok... én praktikus okokból lehet adnék, de nagyon fontos, hogy az embernek legyen magánélete... ebből a szempontból meg jobb ha nem. De te tudod, hogy mennyire élne vissza vele, mennyire tudná tiszteletben tartani a ti magánéleteteket... az a tapasztalatom, hogy ezt egy anyának nagyon nehéz!
Kamilla
Semmi képpen nem merevítőset.
Ismered az Anita termékeket? Ezek nagyonjó minőségűek, igaz az áruk is húzós... (ők mellműtött nőkkel kezdtek el foglalkozni, anatómiailag nagyon jól képzettek a termékeik... nagyon kényelmesek.. később jöttek a kismama termékek)
Nekem ilyen van. Van kifejezetten kismama melltartó, szoptatós, és nagy pocakkal már ajánlott haskötőt hordani, ez is segít a repedések elkerülésében is és a teher is eloszlik.
http://www.anita.com/hu/hu/anita.htm
Bambi
Én azt szoktam mondani a nagyszülőknek ha a nevek miatt nemtetszésüket nyilvánítják, hogy ők már ellőték a lehetőségeiket velünk, most rajtunk a sor!
Szösszenet
Sógornőmnek kerestem. Megvette már 23000-ért egy jó kis Veneziát.
Nekünk jó az ami van, csak egy új kupolát akarok majd rá varrni...
Nekem ez a kocsi amit vettetek színben is jobban tetszik, meg valahogy sokkal bizalomgerjesztőbb... ezek szerint te is gyarapítottad a Pierre Cardinnal nem elégedett mamák sorát.... sógornőm rengeteget bosszankodott vele...
Ezt le lehet hajtani vízszintesig?
csilla
Ez nem semmi...
Te nagyon nagy pocival rendelkezel!!! De ezt már Dominónál is észrevettem...
Emi
Gratulálok a kis nuncishoz!
Klarka
Látom több félét néztél...
Kocsitok milyen lesz? Mert esetleg érdemes azt is nézni, hogy bele tudd kapcsolni... töréstesztek szempontjából a Römer meg a Concord a legjobb (állítólag, de ugyebár kérdés melyik ország csinálja tesztet) Nekünk Gracos autósülés volt és nagyon szerettem, nagy kényelmes a babának és a napfénytetejét teljesen át tudom fordítani így a kocsiba nagyon praktikus volt mind a huzat, mind a nap ellen (ezt csak ennél a típusnál láttam)
P. C. ebben sem valami jó...
Kenguruból a baby Björn-t ajánlom természetesen használtan újonnan horror az ára... de használtan lehet 8000 körül kifogni és nagyon kényelmes a babának és a mamának is. Jól tartja a baba gerincét... orvosok is részt vettek atervezésben, hogy optimális legyen a termék a babának.
Későbbre meg kendőt vagy a baby bag-et... ilyeneket varrok... majd teszek fel képeket csak most a temetés körül nagyon be vagyok havazva...
Szösszenet
Teljesen normális, hogy nem érzed még! Ne aggódj! Ha olyan helyen van ahol nem jó a beidegződés később érzed meg...
Nuska
Te egy nagyon jó édesanya vagy!
Mindent megtettél azért, hogy a legjobbat adhasd a babáidnak és ez a legfontosabb!
Virág
Ha újjonan veszed együtt biztos olcsóbb... ha használtan keresel akkor lehet jobban jársz ha összeválogatod, bár ez sem biztos vannak akik elég olcsón kínálják csak vigye már el valaki a lakásból!