A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Kriszta, én tudok csomózni, megtanultam a bartánőm gyerekeitől. Szerintem egy egyszerű mintát bárki meg tud csinálni. :D Egy biztosítótű kell hozzá, meg fonalak.

Igen, a neveknél nekünk is eszünkbe jutott már, hogy mi lesz, ha dr. lesz, vagy miniszter. :D (Szerények vagyunk, mi?) Hülye névvel mindenki csak ki fogja röhögni. :D A Végh Bélához mit szólsz? :lol: :lol:
katóc

Kati, ne aggodj! 1 embrikéből is szép baba tud ám lenni! szorítunk nagyon!!!!
Katóc, a szerénység fontos! :D :D :D
A VÉgh BÉla nagyon durva! :lol: :lol: :lol:
Múltkor egy doki pácienslistája került a kezembe. Hát ott is elég nagy röhögés volt munka helyett. Ő már hozzászokott, de én ezen mindig kiakadok.... szegény gyerekek.... még a normális nevűeket is állandóan csúfolják nem? Hát még ha különc is....
na menek pihikélni, nagyon elfáradtam.... :lol:
dobsakriszta

Azt még elfelejtettem,hogy tegnap az egyik lány mondta,hogy ő ismeri a mi Áginkat és találkozott vele pénteken Apánknál és annyira,de annyira boldog volt.
Sokat gondolok rá én is remélem minden rendbe lesz a 3 babával küldöm neki a pozitív sugarakat+++++++++++++++++++++++++ ,de remélem ő nem olvassa,mert fekszik...

Február tényleg 1 embrikét kapott vissza és abbó lett neki 1 pocaklakója?
Hány petikéből lett neki 1 embrike?

Legalább van követendő példa és arik vagytok,hogy drukkoltok nekem.

Kriszta:egyszer minden álom valóra válik......

Kati76
kovacsne.kati

Kati, nem emlékszem pontosan, de talán négyet szedett le Apánk Februártól. Majd kijavít, ha tévedek. :D
Viszont volt ott egy másik csaj is, akinek kettőt szedett le, egyet kapott vissza, és megtapadt. Szóval mindíg van remény, és ha pozitív vagy, az csak jó. :D
katóc

Szijjasztok Baglyocskám!!!

Úgy keltem mint a mosott..........

K.Kati: drukk. az 1 kis embrikének, 1-ből is lehet ám baba.

Babóca: a Mária u-i leletekért (aids, hepa stb...) 1.500,-ft-ot kell fizetni

Zsembikém: engem érdekelne a meddőségi torna, ha átküldenéd.....drukk. Neked is holnapra

Bodza: 21. napi? Nekem most olyat nem kért, de nem is bánom

Dobsakriszta: dehogy baj a Merional, én is kaptam napi 2-őt, csak kérdeztem, h az inszemesek mit kapnak. 1 fiú-1 lányt szívesen bevállalnék.

Olyan helyen dolgozom, ahol sok gyerek anyakönyvi kivonatát látom és olyan idióta nevek vannak, h azt sem tudni, hogy fiú-e vagy lány.
Mai termés....pld. vezetéknév + Bennó Oszkár

Eddigi csúcs: Kis Tarzanné :D :D :D :D :D régebben írtam, de már hanyagolom.

Anikó
tatulány

Csajok!

Jobb mint egy regény amit műveltetek itt este-éjszaka!Pont mikor kiléptem és elmentem lefeküdni akkor kezdődött a BULI!
Aztán éjfél körül éppenséggel csatlakozhattam volna, akkor ébredt a kicsi először (aztán még 4x reggel 6-ig, majd 1x a nagy is hogy nem találja a kis alvócicáját - -AZ A KURVA MACSKA - csak hát az ember nem mond ilyent a 3 éves kölkinek éccaka). SZóval Tatulány, hidd el eljön az az idő is, hogy fogsz éjszakázni!!!! Én most semmi másra nem vágynék csak 24 órát végigaludni.

Bodzi, hol is voltatok, kérek én is képeket! A karkötős és kitűzős ötletedet én is támogatom!

Tud valaki valami konkrétat Ágiról?

A nevekről: Rába Szabina se rossz mi? Az én fiam egyébként azért lett Domonkos mert mindenképpen D betűs nevet akartam, ,mert őt 3 db D betűs orvosnak köszönhetem (Dévai, Demeter- akinél szültem, Domján -a belgyógyászom).

Olyan helyesek vagytok, kedvem lenneújra belefogni egy lombikba Veletek és újra végigcsinálni, de sajna nem lehet.....én már teljesítettem a tervet

Bodza ez az Iron doki csúcs, meg Katóc a BMC is. Mi van agyadra ment a gyökérkezelés? Hangosan fetrengtem a röhögéstől.
Annyira jó hogy Rátok találtam, ma pl. tök sz@r de.-m volt, végigbőgtem a délelőttöt és akkor elolvastalak Benneteket és már minden sokkal jobb....

Beus, ez az "aludolni" tetszik, a fiam szokta mondani, hogy "aludok".

Na ,majd jövök este!

Bodza jó volt hallani a hangodat!

bea
öreganyu

K.Katikám nagyon drukkolok az embrikédnek remélem érzi és holnap akkor találkozunk.

Megint megkell jegyeznem hogy olyan aranyossak vagytok hogy drukkoltok imádlak titeket. Nem merek nem bizni de bizni sem merek.

Kriszta szupi az álmod jo lenne életben az a 18milla. :)

Katocom igen a szurikkal nem egyeztethetö a nyálkahártya növelö gyógyszer igy mondta. Na de akkor miért nem olyan kezelést kezdett amibe belefér mikor direkt mondtam.

Andi
zsembi

http://www.arwentorna.tk/ http://www.pcos.hu/pcos_mozgas2.html

Tatukám ide is berakom mert van amikor neked nem megy el az email.

Andi
zsembi

Kati!
Még szép, hogy drukkolunk Neked!!:D

Tatabagolyka!
A 21.napit talán az FSH miatt kérte tőlem, mivel a stimu előtt nagyon jó volt, de utána nem annyira... Tudod, ezt beszéltük, Te magyaráztad el nekem.:lol:
Ez most komoly, hogy Kis Tarzanné?????????????? :shock: :shock: :roll: Bepisilek!!!!!:lol::lol:
bodza2005

Zsembikém!
Lehet, hogy amit adsz injekciót, az abban levő hormon normálisan segíti a méhnyálkahártyádat is, csak most nem annyira. De én nagyon nem értel ehhez, csak tippelek. Ha véletlenül most nem lenne az igazi a helyzet, bár nem így lesz, remélem, de ha mégis, akkor januárban minden szép és tökéletes lesz, ígérem!!!!!:D

Bankrablólány!
Pihizz nagyot!!!!!!!!!!:D:D
bodza2005

Látom, jól bírtátok az éjszaka! Ti éjjelibaglyok!!! :D :D MAjd meghaltam a röhögéstől amikor visszaolvastam!

K.Kati, nagyon drukkolok én is, hogy az az egy megmaradjon! Jidd el, abból is lehet babó simán!! +++++++++++++++++++++++++++++

Zsembi, remélem a nyh-det ütöd, hogy vastagodjon! :D Drukkolok Neked is nagyon! Biztos meg fog vastagodni.

Tatu: Kis Tarzanné!!! :shock: Haláli! Ilyen nevet életemben nem hallottam! :lol:

Öreganyu: én is szoktam mondani, hogy "aludok"! Ezek szerint jó szinten vagyok! :lol: :lol: Mi törtétn, hogy végigsírtad az egész délelőttöt?? Remélem nincs baj! Bejelöltelek az iwiw-en. :)

Hanyatka, az én férjemet nem zavarja ha itt ülök Veletek! Máskor meg ő szokott egész nap a gép előtt ülni és játszani! Ha én ülök itt, akkor Ő dvd-zik vagy tv-zik.

Bea
beus77

Bodzim én akkor nem tudok januárban indulni újra ismered a helyzetemet. Akkor ki tudja mikor. :(

Andi
zsembi

Katóc!
Van egy kupakos technika is. Én sajna nem tudom azt, de a húgocskám igen profi benne, megkérdezem Tőle, hogy kell. Te pedig ugye megtanítod nekünk a csomózást?!!:D:D
Micsoda memóriád van Neked, hogy fejből vágod Februárunk petikéinek számát!:lol:

Öreganyu! Még mindig mosolygok a neveden!:lol:
Tök lyó lett volna, ha jössz az éjjel, hiányoltunk is!!:D
Röjtökmuzsajon voltunk, az egyik legkedvesebb barátnőmék ajándéka volt 1,5 éve, csak eddig nem jutottunk el. Nagyon klassz hely!!!:D
Küldök fotót, persze, hogy...!!!!!:D
De kedves ez a 3D!!:-):-)
Milyen aranyosakat tucc Te nekünk írni!!!!!:-):-)
Iron dokit a Párom találta "fel", bevallom...:D
Miért volt rossz a kedved????:(
De drága vagy! Nekem is jó volt beszélni Veled!!!:D Még 1x köszi -a Férjecskédnek is- a felajánlást a felterjesztésben való segédkezéshez!!!!!!!!!!!!!!:D
bodza2005

Édes Zsembike!
Megoldjuk, ne aggódj!!!! Ezen nem múlhat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D
Utánanézek ennek a dolognak, majd mailben megírom, mire gondolok!!:D (A helyzettel kapcsolatban, nem a nyálkahártya.)

Plümek!
Én is levágattam ma a hajam és beletetettem barnás melírt, mert kedvet kaptam Tőled hajazni.:D
Öreganyu! Amikor hívtál, pont ott voltam.:lol:
bodza2005

Zsembi, tessék lemenni transzba és növeszteni azt a nyálkahártyát!

Kati! Gondolok Rád sokat, nekem a sok beültetettből sose lett egy se, a kettőből meg lett egy, de az egyből lesz egy...szóval érted!!!

Anikó, nem jött meg a visszajelölés!

Hááát attól még hogy az embernek gyereke van, lehet elege mindenből, nem? Na nekem ez volt délelőtt. :(

Du. az óvodában lámpás felvonulás lesz, remélem nem gyújtjuk fel Zuglót, ha nem hallotok sok szirénázó tűzoltóautót megúsztuk. Képzeljétek el, ahogy egy rakás 3-6 éves vonul ebben a szélben pauszpapírból készült lámpákkal mécsesekkel benne.. :?

Mi lesz az Árkádozással? Ki tud eljönni délelőtt valamlyik nap jövő héten?

bea
öreganyu

sziasztok!! :D
hát Ti mit műveltetek itt!!!! kifolyt a szemem mire átfutottam!!
kati, szoríííítok!
hanyatkám hajrá-hajrá! te kis tesz-vesz nőci :lol:
tatu épp tibi csokit majszolok.. erről már amíg élek Te jutsz majd az eszembe!!!! (és elég gyakran eszem :lol: :lol: )
szépem puszi Neked is!
katóc, köszönöm a tanácsot, maradok akkor kis seggemen, kibekkelem a 10 napot.. ;)
bevallom, most nem jegyzeteltem úgyhogy nem is emlékszem hirtelen semmire, de nagyon gondolok Rátok!!! csak most olyan őrültek háza van itt bent..mindenki idegbeteg, a főnökömnek habzik a szája..bár én jól elmulatok (magamban ilyenkor énekelek és mondogatom a jógás technikát : puha a szem..... egészen mélyen ül...ellazul.. amíg ordítanak) 8) de azért lapítanom kell.
mondogatom magamban, hogy sikerült és nem sokáig kell még ehhez a bolondok házához asszisztálnom..
noczikám hogy vagy???? akartam sms-t írni, de mivel kimostam a telefonom, most nincs meg .. :(
yamita

Most beszéltem Apánkkal:

átíratkoztam a januári listára, akit érint szintén tegyétek ezt.
Kapott ma az OEP-től finanszírozást, idén még 20 beültit tudnak elvégezni.
Bodzi és Zel: megkérdeztem Titeket is, attól függ, h kezdhettek, h akkor lesz-e még elég beavatkozásra pont.

Anikó
tatulány

szia tatuka, nekem ez nagyon kevésnek tűnik, bár nem tudom, hogy eddig hányat csináltak.. ???????
yamita

Tatus!
Köszönjük szépen, hogy megkérdezted!!!!!
20 beülti??? Hát ez király!:((
Naponta csinál 4et kb., akkor hogy maradna addigra a 20ból, amikor mi mennénk Zellel? Nekem legutóbb 30.napra jött, ma 21.nap van, mire elkezdi, addigra nov. 26-a lesz, mert kb.4. nap kezdte a mensitől, ha jól rémlik. Ugye??? Addig lesz 5db hé-sze-pé, tehát kb.20beülti, ha nem több... Esélytelen vagyok ez esetben, nem? Szerinted Tata?
Nem kérdezted, hogy dec.3-a az utsó nap transzferre vagy akkor kezd utolsó nap stimut?
bodza2005

Yami! Mit szólsz drága??:((
bodza2005

Na jó! Akkor bosszúból csinálunk egy spontán gyereket!!!!!!!:D
bodza2005

Jaj, hát ez botrány... :twisted:
Oh, csajok.. remélem azért, hogy marad Nektek!!!!!!
Szegény Apánk.. eddig is milyen telefonokat kapott, majd most mit kap a fejére a kérdőjelesektől.. Sajnos nem mindenki oldja meg a kérdést kultúráltan én magam is fültanúja voltam egy két ordenáré emberkének... :( szar ez mindenképp...
yamita

Milyen ordenáréknak, kiknek? Mit műveltek ezek?
Írtam választ Bébe!!:D
bodza2005

hát Dévait hibáztatták, hogy miért nem mond pontosat, hogy mit hitegeti őket, hogy ha nincs kedve dolgozni akkor ne foglalkozzon ilyesmivel. .bla-bla.. szóval nem voltak kedvesek vele.. nem tudom mik voltak az előzmények, de ez sehogy sem szép dolog.
yamita

De ez hol tud történni? Az Intézetben?
Elképesztő!!!
bodza2005

Sziasztok!

Nem jegyzeteltem, nézzétek el... :lol: Elég volt visszaolvasni is...
Pláne bedurrant nyakkal. Szombat éjjel sikerült már megint úgy elfeküdnöm, hogy azóta alig alszom éjszakánként, mert minden mozdulatra felriadok a fájdalomtól. :( Azaz kb. félóránként. :( Napközben meg mint aki karót nyelt, gondolhatjátok... Újabban minimum kéthavonta ez van, kínomban tegnap rendeltem neten egy anatómiai párnát, hátha attól megszűnik ez... :shock:

Yamita, b@sszus, erre nem is gondoltam, hogy a számok is kimosódtak a telcsivel együtt?! :shock: Hát ez gáz! Küldöm priviben a számom! :wink:
noczi

Van egy krém, Thermasan a neve, gyógynövényekből áll, az jót tenne a nyakaddal Nóczika!!!!!!!!!!!!!!!!! Szlovákiából hozza be egy Pelba nevű cég, 2dl azt hiszem és 3-4e Ft. Fantasztikus!!!:D
Rándulásra, húzódásra, zúzódásra, lumbagóra is kipróbálta már a család és bevált!!! Valami kínai ősi recept.
bodza2005

:D Köszi Bodzi, feltétlenül kipróbálom! Már annyi mindennel kenegettem, és eddig semmi sem segített igazán.
noczi

DM-ben keressem, vagy patikában?
noczi

Bodzi :D ma én is szépülni voltam a fodrásznál. Olyan fosul éreztem magam, kellett egy kis szépülés.

Tatu

inszemnél és nálam is a szuri Merional + Closty tabletták.

Ami ezek körül a pontok körül történik az már tényleg botrányosan felháborító.
Már írtam délelőtt is, hogy nekünk olyasmit mondott Apa, hogy kitalált valamit a jövőre nézve pont és várólista ügyben. Majd huncutul mosolygott. :roll: Többet nem árult el Róla.

Zsembi drága minden rendben lesz ne izgulj és higyjél benne az a legfontosabb.
andi67

Zel!
Tessék életjelet adni!!!!!!!!:D
bodza2005

Andi!
Jé, tényleg???
Mit csinált a hajaddal???:-)
bodza2005

Az Intersparban (ÁRKÁD)is van sapka 499.-Ft-ért viszonylag jó minőség :)
Olyan puha plüss-jellegű.

Nóczi
el kellene menned egy kirpraktorhoz, aki rendbe rakja a gernicedet. Nekem is volt sokszor ilyen + a lumbális derékrésznél.
Nekem van egy, csak egy baj van vele, nagyon sokat van külföldön és ritkán van Budapesten. Amúgy a Ferenciek terén rendel. Ha kell a száma elküldöm. Velem, mármint a gerincemmel csodát tett és azóta is tök jó.
andi67

Eltüntettem az ősz szálakat, festettem és vágattam a végéből :D
andi67

Nekem is küldd el légyszike!!!
:D
bodza2005

Hááát Bea, lehet, hogy ez a gyökérkezelés mellékhatása. :lol:

Ez az Bodzi, bosszuljuk meg, és legyen spontán babó!! :lol: :lol:

20 beülti! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Hát ez lóf... és esti fény.
Ha nyerek a lottón, befizetlek benneteket egy lombikra, okés? :D
katóc

Iszonyatos jó arc és cukor vagy Katóc!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D
Mától készülünk a bosszúra!!!!!!!:lol:
bodza2005

Zel gépe megdöglött, péntekre gyógyul meg!!!!!!
bodza2005

Végre sikerült idejutnom:-)

Andi: csini lehetsz, az ilyenek jót tesznek:-)

Árkádos taliszervezés stagnál az idpont miatt, illetve, hogy kis em látok a munkából. Kinek jó hétköznap esténként? Én akkorra tudom csak megszervezni.

Örülök a 20-as számnak :-)

Hanyat, a férjes kérdésedre: nálunk egy ideig ment a sasszézás, hogy éppen ki ül a gép elé, de hozott a Jézuska alternatív megoldást egy laptop formájában, így boldogan párhuzamosan használjuk:-)
plümõ

sziasztok
Nem fogadtok valami jó hírrel. Nekem ha minden jól megy, hétvégén fog megjönni. Azt mondta apánk minden képpen hívjam fel. Első nap kellene mennem, azt kérte, de hogyan is?! Tényleg nem tudom mit csináljak, szerintetek bele férek még? Vagy hívjam fel? De mit mondhak neki, miért akkarom? Stb?????

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Nem találom a kiropraktor számát. Este átküldöm mailben, mert tuti a férjem telefonjában van. :?

Kagyló,
várd meg amíg megjön és telefonálj. Biztos vagyok benne, hogy még benne vagy a 20-ban. Mindent elkövet, hogy ne okozzon senkinek csalódást. :wink:

plümek, ahogy mondod ilyennek kellenek. Te mikor kell, hogy jöjj Apánkhoz, mi a stratégia?

Ma éjjel lesz partyzás??? Vagy mindenki Vészhelyezetet és Grace Klinikát néz?
andi67

Öreganyu megvolt a transz délelött, voltam jáde köves masszázságyban remélem az is segit elvileg növeszti a sejteket is igy a petéket és remélem a nyhártyát is.

Bodzim köszönöm hogy felhivtál imádlak. Többieket is ám. :)

Andi
zsembi

Sziasztok!

ami a pontok körül megy, az felháborító!!!! Komolyan, ha lenne valami ismerősön tvnél, tuti rájuk ugrasztanám! A vérebekről nem is beszélve... Ilyenkor lenne kedvem bombariadózni is, de sajna azt bűntetik :D SZEMÉTSÉG NA!!!! de nagyon. Aki meg apánkat bántja, nem nagyon lehet normális! hiszem mindenki aki épelméjű tudja, hogy a belét is kidolgozza szegény.

Öreganyu, ne sírj! Mi szeretünk! :D :D tudom, néha úgy tűnik, hogy a világ ellened van, de nem ám!

Noczi, remélem rendbejön a nyakad hamar! pozitív energiát neki! +++++++++++++++

Nagyon szorítok mindenkinek, hogy még idén beférjen!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Menek, ennem kell... Mert a jóuram már nagyon csunyán fenyeget... Hogy éheztetem a gyerekeit... meg ilyeneket mond... pedig szerintem ezek a rosszcsontok nem akarnak enni! legalábbis válogatnak nagyon!!!

Én ma este sorozatozok, így ha lesz party kimaradok sajna.....

PUSZI
Kriszta
dobsakriszta

Tibi csoki rajongók:láttátok a tv-ben,hogy a Spar Interspar boltokban akciós a tibi csoki 99 ft.

Nóczi:Nekem másfél évig fájt a nyakam,de minden reggel úgy ébredtem,hogy az ágyról alig bírtam felemelni a fejem,mert annyira bele nyilalt napközben csak törzsemmel együtt tudtam fordulni éjszaka pedíg nem tudtam hason aludni,mert nem bírtam oldalra fordítani a fejem pedig addig mindig hason aludtam.Azért tudom ennyire pontosan,mert másfél évvel ezelőttig semmi problémám nem volt aztán 2006 márc kismama lettem és annyira feszült a cicim,hogy nem bírtam hason aludni utánna 2006 júl sajnos elvetéltem és mikor haza jöttem a korházból onnantól kezdve már nem bírtam megint hason aludni,mert akkor már a nyakam fájt egészen a múlt hónapig,Múlt hónapban elmentem egy masszázsra,mert mondtam,hogy ezt már nem lehet bírni és ott mondta aki csinálta a maszázst,hogy egy borsónyi csomó van a nyakamban amit nem tud szétmaszírozni és mondta,hogy nem bánná ha elmennék röngenre, el is mentem volna,mert megilyesztett egy kicsit,de akkor tudtam meg,hogy kezdhetjük a lombikot és képzeld el pont tegnap mondtam a férjemnek,hogy elmúlt a nyak fájásom ahogy jött ugyan úgy egyik napról a másikra.
Remélem nem untatalak,hogy leírtam az én esetemet igaz azt se tudtam megmondani,hogy mitől lett azt se,hogy mitől múlt el,de szerintem az is jó ötlet amit Andi írt.

Zsembi:tök jó,hogy elmentél erre a valamire.....csak pozítív hozzáállás.Tudod holnap találkoznunk kell és rendben kell lenni mindennek.

Ez a 20 pont ez tényleg nem sok biztos lesz belőle galiba.Szegény Apánk.

Holnapra mindenkinek++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kati76
kovacsne.kati

Kriszta:a Juszt László műsorához mit szólsz? :lol:
Tényleg megérdemelnék az OEP-nél,mert mint már Írtam régebben akin múlik ez az egész az biztos nem járt még ilyen cipőben,mert akkor tudná,hogy minden hónap milyen hosszú amíg várni kell. :twisted:

Kati76
kovacsne.kati

Remélem én is hogy mindenki belefér ebbe a 20pontos mizériába :twisted:

Kati igen holnap remélem jo kedvünk lessz.

Andi
zsembi

Ma én is sorozatozok lessz a feleségek is.

Andi
zsembi

Akkor mindenkinek jó sorozat nézést.
Szép álmokat!
Pozitív sugikat++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Majd holnap jövök.
Pussssssssssssszancs mindenkinek.

Kati76
kovacsne.kati

Köszönöm a vigasztaló szavakat, igen van hogy az ember azt érzi hogy a világ ellene van.

Mindenkire gondolok holnap!

Én is sorozatozok.....a feleségek milyenek? Én még sosem néztem. Jó?

bea
öreganyu

Szijjasztok bagolyocskák és nem bagolyocskák! :lol: :lol: :lol:
Ja és szia kis disznőfülüm :lol: :lol: :lol:

Sajna ma elég zsufi napom volt,nem tudtam jönni!!!
Nem semmi ez a pontos vacakolás!Szorítok Nektek,hogy még idén beleférjetek lányok!

Öreganyu!Jobban vagy már?
Yamika,Nóczi!Pocaksimik,babaragik mennek!+++++++++++++++++
Beus neked is!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Andika,Bodzika,Plümek,de jó nektek,megszépültetek!
Ja és Zsembibébi is hajat festett :)

Nekem is kéne egy jó fodrász,mert eddig még senkinek sem sikerült úgy levágni a hajamat,hogy az tutti legyen.:(
hanyatka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: