A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Manó: nálunk is alvás volt ma...kíváncsi vagyok az estére.
Esztora: orrba és szembe is lehet! :wink:

Andrea
Kép
kindernay

ja, csend 20 percet tartott

Kép
kissmanó

Nálunk ma is nagyon kevés alvás volt. Délelőtt szinte semmi, csak amíg sétáltunk ( kb. 40 perc), délután 1,5 óra. Ennyi.... Remélem éjszaka jót alszunk :wink:

Bori, köszi neked is a zokni infót. Megnézem majd a Kenguruban is, ott még nem vettem.

Lányok, Bálintnak "overzsákot" szeretnék venni, ami zsák, de a lábrésznél akár össze is zippzárazható....Segítsetek kérlek, hogy hol érdemes nézelődni. :? CésA-ban nincs, Brendonban ( Budaörs) volt egy fajta, de egyáltalán nem tetszett. Néztem már az Árkádban is a baby bell boltban. Tanácstalan vagyok, hova menjek még?! Bár a Minimanóban még nem voltam, na azt még megnézzük.

Manó: Grétának jó huzata van :D

Mindjárt visszaolvasom az előző oldalt is.

Kép
Kép
moni1973

Andi én tudom csak azért írtam hogyha Kata keresi legyen támpont hozzá.

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora: merre van Nassfeld?!

Gurgi: micsodaaaaa???? lálálálálá lila liba lila liba
pandacsöki boborján ?!?!

Gyermekem sír, mennem kell![/quote]

Kép
Kép
moni1973

Móni: Ilyet keresel? Szerintem árban is jó.
http://www.vatera.hu/belelt_overal_brig ... 46767.html
Vendég

Vendég

Gyorsan: nálunk ma Samu egésznap nem aludt, ilyen még nem volt :shock: a nagy alvós kiscsákó aki 5 órát is bírt napközben aludni..most már persze nyügike de amint a kezünkben van nyugi van..háhá..jajj de kíváncsi leszek egy ilyen nap után az icccakára. hejjj

Móni!
Besenyő család rulez! Imádom..pandacsöki boborján, A ÖREG :lol:

Nah, most lépek, apa salizik én meg készítem a fürcsit, ma nagy kádban fürdök Samesszal..huha, mi lesz itt :lol:
torolve_20131003125716

Beértem a nosztalgiázásban a 400. oldalt.
Aznap volt a nagy babaeső. :) :) És Zsú Marcija is fél lábikóval már idekint volt. :wink:
Vendég

Boriköszönöm! Eüeüüüüejüeü... jejjej..Sz'al megyek is. :wink:

Kép
Kép
tjuditot

estét...

na kezd visszatérni a ritmus... nem bírom követni.. :lol: :lol:

koszmó: sikeresen lebontottam Ilka fejéről kb. 2x mosásra (babéval :wink: ) erre ma rájöttem, hogy a szárazság a láb-kéz fején és térdén, nem szárazság, hanem koszmó..(most már enyhén barnás színű...) :evil: :evil: szóval most onnan kapargatom.. :? volt vki testi koszmós szituban :?:

fogzás: 2nagyobbik lányom erősen fogas csajszik voltak, 2hónaposan kezdték és 1éves korukra mind2nél teljes volt az állomány.. :lol:
Ilka meg csak nyáltengerben úszik.. én is.. 8)
szal ami nekem(náluk) nagyon bevált az az Osanit golyócskák (homeos cucc) :!: csakhogy itthon nem lehet kapni, én svájcból szereztem be.. :roll: és az Orajel (egcsi bizti ismeri :wink: ) na ehhez meg csak amerikából lehet hozzá jutni... :lol:
de nagyon nagyon jó mind2 :idea:

kinderke: a calzedonia outlet mennyiért nyomatja a kisharisnyákat? :wink: csokkerfánk :lol:

KépKépKép
mütyürke

Mütyürke: 390,-Ft-ért nyomatják a csokkerfánkos harinnyákat!
Móni: majd dobok képet a zsákról ami nekünk van, én Brendonban vettem, autósülésbe is be lehet csatolni, bundás belül és nem olyan macera, alá rendesen felöltöztetem a gyereket és bele a zsákba, babakocsiba, és autósülésbe is jó, aztán ha meleg van a kocsiban ki lehet nyitni.
Na léptem rántott husizni. Puszantó

Andrea
Kép
kindernay

jah móni zokni :lol: : a H&m-esben is van egy fajta ami egész jó, DE azt ami olyannak tűnik, mintha tök jó lenne(3 db és bordáskötött, vissza hajtogatott), azt ne! mert átverés.. :? 1 nagyon vékony gumicsík van a tetején és hiába hajtogatod agyon, tutti meg fog látszani :!: :evil:

és párásító: a hauser-nek van egy maci fejű tök egyszerű párásítója (9-11eFt kb) , nálunk bevált. semmi xtra, lehet szabályozni a mennyiséget és ionizál is... mégis xtrás.. :roll: :lol: :lol:

KépKépKép
mütyürke

390 :?: :?: komolyan? mindig? nájlon? :lol: vagy kötött? megyek és kifosztom az üzletet... :lol: :lol: :lol:

KépKépKép
mütyürke

Jó estét

Érdekes ez a zokni dolog!
Majának elég hosszú a talpa, szóval az eddigi összes zokni amit kaptunk rövid volt és lecsúszott a sarkán! Amúgy unokanővérem kínaiban vett ami nagyon bejön! Az anyaga is jó és nem vág a gumi, mert 2szer visszahajtott a szára alapból! (igaz a 6-12hós is lassan kicsi!)

Kati, hát egyelőre nem költözünk, igaz nem is beszéltünk még róla, de most úgysem menne.
Ma pl. azzal jött haza Szili, hogy valószínű nem tart már sokáig ez a munkahely (ami sejthető volt, és nem is baj, mert nem komplettek!) Szóval most is csak a kiscsaj és a hitel miatt nem mondott fel azonnal! Még húzzuk amíg ezeket elintézzük és utána váltás de gyorsan!

Jó ez a tea akkor, lehet át is kéne erre térned és akkor nem is kell majd kúp már!

Overzsák? Azt már tudnánk használni? Én úgy gondoltam minek, majd ha jár, akkor overál, most csak bundazsák úgyis csak fekszik és ücsörög, vagy rosszul gondolkodtam?

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

cuci: most látom csak...rántott husizni? este félnyóckór? :lol: :lol: nesze neked kalória..
mondom én, aki almáspité és sört tolok az arcomba... :lol: :lol: :lol:

KépKépKép
mütyürke

Csajok!

Ádám mindkét pofija tiszta piros, sztem kifújta a szél. Mit kenjek rá?

nálunk asszem van koszmó haj alattin kívül is.
brutál az este amin túlvagyunk, remélem aludni fogunk, s a holnapi nap nem lesz szarabb.

Kép
kissmanó

Ági! DM-ben is kapható krém babáknak kimondottan erre a célra. Mérleget sikerült szereznetek? Ma mentetek vagy holnap mentek orvoshoz?

L-Emi! A babahordozóba nem minden zsák jó. Viszont ha lábas overállá alakítható, akkor be lehet kapcsolni a hordozóba a babát.
Gábornak is nagy a lába. Emiatt rugdalózó gondjaink is voltak. Csak a bővebb fazonú rugik jönnek számításba, mert azoknak a lábrésze is nagyobb. Petikém is nagy lábon él. 8 éves és 35-ös a lába. :roll: Szerencsére még lábszag nélkül. :lol:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

zsák: nekünk volt régebben olyan, hogy a lába között volt egy vágat, amin át lehetett dugni a hordozó csattrészét, így belehetett kötni.. :roll:

tücsi: számból vetted ki a szót: dm-es babylove-os kis sárga tégelyes arckrém, kifejezetten szélre.. (vmi windschutz-os...) :lol:

manó: nálatok milyen a testi koszmó? én bekentem egy lágy krémmel, hagytam hogy beszívja és simán letudtam kapargatni körömmel! 8)
jó éjt nektek :!:

KépKépKép
mütyürke

Marci alszik, én már tornáztam is.:lol:

Andi, a Premier outletben van Calzedonia? :roll:

kispiskóta

még nem zavart eddig annyira, hogy nekiálljak vájkálni. a haja alatt is most telt be a pohár, tegnap meg ma olivaolajaztam (persze bementem ma egy baby-shopba és semmilyen bébiolaj nem volt, szívják meg, most már nem is veszek), aztán fürcsi előtt körömkefe. brutál mennyi van, míg nem nyúltam hozzá nem is sejtettem, hogy ilyen vastag a réteg. a héten asszem elszórakozom.
egyébként a füle mellett, az ún. pájesznél meg homlokon van bőrön.
jóéjt.

Kép
kissmanó

mütyürke köszi a párásító tippet, sajna a hauser oldala éppen nem működik :(
piros arcra a gyógyszertári "zsírozót" ajánlom, Boldizsárnak érzékeny, ekcémás volt (van) az arca, a dokinénink azt mondta, hogy hideg-szeles időben a lábunkat (ill. arcunkat) se tegyük ki nélküle. Csillog-villog tőle a gyerek, és még pufibbnak láccik. :)
kissmanó talán a tegnap esti front mostanra ért tőlünk hozzátok??? :wink:
Gondolom mindenki fáradt, jó éjszakát!

Kép
Kép
tjuditot

Kösz a tippeket. Most azonban mit tegyek rá, míg nem megyek a dm-be? Nővérem azt mondta, kenjek rá popsikenőcsöt. Szerintetetek?

Tücsi: momert mérleget kölcsönöztünk, már 2. hónapja van nálunk,ez így már 6000 ft. Ezért gondoltam, h venni kellene inkább egyet. Ez a mérleg is gyakran mutat eltérő adatot, 10-30 gramm eltérések szoktak lenni a szopiknál. (Csak akkor teszem rá kétszer egymás után, ha sztem keveset mutat.)
Neonatra szerdán megyünk. Most megmértük fürdés után Ádámot, csak 5440 gramm, egy hete pedig 5330 volt. Igaz, ma egész nap kakilt is. :cry:

Már egyszer kérdeztem, hogy röntgenezték-e vmelyikőtök babáját már :?: :?: Ma kértem időpontot, a nő teljesen elcsodálkozott, h 4 hónaposan röntgenre küldik, de ha kell, megcsinálják, ha a beutaló doki azt mondta. :shock: :shock:

Javítom magam, a popsikenőcsünk tul.képpen Naturlandos gyermekkenőcs.

Ná: Popsikenőcs tutijó rá! Nyugodtan kenjed be az arcát vele (vékonyan)

RTG-ről nincsenek tapasztalataim még ennyi idősen... :roll:

Manó: Itt lanolinos olajat írnak fel a koszmóra, mert az olja fellazítja a lanolin az hámosít... Gyógyszertárban nem nézted? Ott tuti van.... Zalánnak is vastag volt és nagyon csúnyán nézett ki :shock: :? 1 hétig minden este kezeltem fürdetés közbe, de nem jött le mind. Most ezzel a samponnal nem kell vacakolni, nem lesz zsíros a babakád meg semmi, nem kell dörzsölni se, pöpecül lejött :wink:

Pusssz

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Zsú: igen, Törökbálinton.
Mütyürke: igen, már túlvagyok rajta, megint nem tudok aludni, jaja nesze neked kalória.
Jó éjt (ami még hátravan)

Andrea
Kép
kindernay

Jó reggelt!

Nagyon sok Boldog Névnapot Kivánunk a Szilviáknak! Kép
Vendég

Háj!

Andrejja!
Milyen is az bundazsák amit vetettek? Fent van a Brendon oldalán?

Mütyürke!
:lol: csokkerfánk. hihihi

Én vettem Samesznak két harisnyát, az egyik nagyon vagesztán..csak éppen nagy rá..ránézésre, összehajtva nem tűnt annak... :?
torolve_20131003125716

A Corában elég olcsón vannak bundazsákok és jól néznek ki sztem.
torolve_20131003125716

Ági akkor most megnyugtatlak mi voltunk már röntgenen!akartam is írni de aztán elfelejtettem.
csípőjét nézték mert a bal gyanus volt.kapott a kukujára kis lapot én meg egy kötényt és tartanom kellett jó erőssen hogy ne kelljen ismételni.
mindenképp olyan ruhát adjál rá amiből nem kell teljesen levetköztetni mert itt nálunk igen hideg volt.

Bundazsák nekünk is olyan van ami zsákból átalakítható overállá a hordozóba én nagyon szeretem.

Bridzsi

Kép
esztora

Reggelt!
Hulla vagyok, alig élek. Éjjel 1kor még szúnyogot hajkurásztam :evil: itt döngött bele a jobb fülembe :evil: November közepén szúúúúnyog??? :shock: Anyáját!
Aztán bedugtam az elektronyos riasztót, nem zavartatta magát a dög döngött tovább! :evil: Reggel néztem Zalánt van-e rajta csípés, de hála nem láttam egyet se....

Csajok eldobva ovi/bölcsi, gyors megfőzök aztán elmegyünk Zalánnal egy barátnőmhöz babát vár és állandó vízszintre,fekvésre van "kárhoztatva"...

Gurgi: Hol vetted a pasis harisnyát és mennyi annyi? Én néztem egy harisnya/zokni üzletbe a Plázába, de vagyonokért van csak... (1500ft körül/db :shock: ) Másutt meg nem igazán láttam. Vagyis de a Corába,de csak ilyen műszálas van, olyat meg nem szeretnék.....

Ná:
Hogy van Ádi arca?

Tücsi: 35-ös a fiad lába :shock: Aztaaaaa :lol: Stabilabban áll :lol:

Lépek,szép napot!

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Jóreggelt! :lol:

Ági: igen popsikemőcs az jó rá! Röntgen-ről nem tudok nálunk 11hónaposan volt a Máténak!

Nagyon ramatyul vagyok :cry: Fáj a fejem és a torkom. A Marcit oviba kéne vinni, de semmi erőm hozzá. Szerintem ma megint kihagyjuk :oops:

Szivvi: ha még olvasol itt: Nagyon boldog névnapot!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Ceniko az intersparban van ez az új pretty baby "márka" nagyon édes harisnyát vettünk Nyunyinak (két elefánt van rajt és fogja az ormányával a másik farkincáját)

Bridzsi

Kép
esztora

Enikő!
A C&A-ban 2400 volt a 2 db, szal nem olcsó de jó anyaga van nagyon. narisárga-keki csíkos az egyik. Láttam 1990 Ft-ért 3 db-osat is, az is nagyon ari.

Ági!
Egyébként a Naturlandos mosdókenőcs nagyon jó testápoló is. Én nyáron a lábfejére kentem mert hámlott és 1 nap alatt rendbejött de én kentem már Samura Gabi testáplót is :lol: Nem az arcára az igaz.
Amúgy én fürcsi előtt Gabi olajozom néha.
torolve_20131003125716

Brigi!
Waze, nehogy lebetegedj!!! Igyál hársfa teát. MOST!!! :wink:

Na tsók, lépek..
torolve_20131003125716

Ná: sajnos Bálintot már röntgenezték, nem volt egyszerű eset :?

Kép
Kép
moni1973

Jóóó reggelt! Vagyis jobb reggelt! Drágám éjszaka 2kor kelt, aztán 5kor, és utána elszabadult a pokol.... ordííííítás a köbön :( Apa segítsége kellett, egyedül nem boldogultam. Úgy sajnálom az Uram, nap 10 órát nyomja, a leghúzósabb időszakuk van a melóban, aztán éjszakai műszak is jut neki. Meg sajnálom Zalánt, hogy mi a túró fáj neki... meg kicsit magamat is, hogy nem alszom....

Na mindegy. Ma Mammut-ban találkozom egy barátosnőmmel. sálálá

KOSZMO
nekünk csak nagyon enyhén volt, bebabaolajoztam 1-2 órára, utána fésűvel kapartam fel. Ami durva volt: a koszmóval együtt kijött a fele bébihaj is :(

Kép
Kép
emma1976

Egcsi:
Füled jobban van már? Gyógyulj, gyógyulj! :D

Mandarka:
Hétvégén még lehetett kapni Dentinoxot. Gyogyis néni nemmondta,hogy kivonták volna.. :?:

Ági:
Danim arcát is megcsípte a szél (2 napig piros volt), kenem a Naturlandos cuccal minden nap, de nem sokat ér.. Tökre ki van száradva a pofiján a bőr.. :(

Bori!
Örömmel látlak! Akarom írni örömmel olvaslak! :lol:

Kép

Kép
monccs

Jó reggelt! Éljen Szilvi!!! :lol:

Enikő, mi a kínaiaknál vettünk harisnyát, 500 Ft, 95% pamut, 5% elasztán, úgyhogy jól nyúlik, de kellemes az anyaga. 0-12 hónapig. Kicsit nagy rá, de nem vészes. És nagyon édi, kék-sötétkék-fehér csíkos, de csak a térdéig, fölötte világoskék. :D

Egcsiiiiii, küldjél lécci meleget, megfagyuuuuuunk!!!! :wink:

Kép
nenoke

Sziasztok!

Brigi! Gyógyuljál meg hamar! Én ilyenkor langyos sós vízzel gargalizálok naponta többször és általában segít. Főleg, ha már az elején elkezdem. És persze sok folyadék meg C-vitamin. :wink:

Enikő! Igen, Petikém nagyon stabilan áll, egy kis lúdtalpa még sajnos van, de szerencsére nem gágog. :D Amúgy 43 kg és 140cm. Amikor kicsi volt, csak a hossza volt átlag felett, a súlya nem. Most már az is. Csak nagyon félek, hogy el fog hízni, mert már így is egy kicsit pocakos és mi is hízásra hajlamosak vagyunk. Vacsoránál mindig mondjuk neki, hogy sok zöldséget egyen és csak annyi kenyeret (husival, sajttal stb.-vel), amennyivel jóllakik, de még tudna enni. Döbbenetes mennyiségeket tud enni. Szóval most tartunk ott, hogy a minőségre és ne a mennyiségre helyezze a hangsúlyt. Válogassa meg, hogy mit és mennyit eszik. Szerencsére nem válogatós, mindent megeszik. De a múltkor kiderült, hogy 2 étel a kedvence: borsófőzelék és milánói makaróni.

Ma elviszem Gábort a fülészetre. A bal füle nem tetszik nekem. Lehet, hogy a fürdetőkenőcsös víz művel ott bent valami nem igazán odavalót. Délben megyünk.

Rtg: még mi sem voltunk ilyen kis babával, de ki tudja mi jön még... Mindenesetre tényleg nem lehet egyszerű dolog.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

röntgen tanács Niki mondta jógán hogy bármit csinálni akarsz velük határozottan kell hozzáfogni,így hát fogtam Nyunyikát és "kitertítettem" nem volt egyszerű megtartani de sikerült a felvétel.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok,
én harisnyát szintén a calzedoniában vettem (outlet) és mint mondottam 390,-Ft volt (kicsit nagy) és pamut, sima kék, sárga stb. de a kenguruban is vannak olyan 700,-Ft / db áron aranyosak.

Nekünk viszonylag jó volt az éjszakánk csak 1x keltünk 2 körül és gyorsan vissza is aludtunk egészen fél 6-ig.

Na léptem, nálunk megint szerelnek! :shock:

Andrea
Kép
kindernay

Szilvi, Nagyon Boldog Névnapot kívánunk!

Nem nagyon leszek mostanság, mert ma jött anyósom és csütörtökön megy el. :roll:

kispiskóta

Csajok ti mennyi időre viszitek ki a bébeket sétálni?Bennem van a para,hogy megint megfázik ha sétálok vele.
pillangó7

Pillangó
tegnap pl ki se vittem, olyan viharos szél volt. Egyébként hidegben fogom vinni (fél óra-óra között) de süvítő szélben én sem kockáztatok

Kép
Kép
emma1976

Köszönöm a jókívánságokat!

KépKép

KépKép
szivvi

Emma igazad van ,én már tegnap bőgtem,hogy hova lett az én nyugodt,bűbájos fiacskám/3 napja tiszta hiszti/,ez pedig semmi ahhoz mint akinek beteg a babája.Most egy kicsit magamba szálltam.
pillangó7

http://href.hu/x/3xjf - ezt nézzétek meg.

Nem tom mi volt velem az este, olvastam, de ma reggel mikor 1-1 hozzászólásba belenéztem, hát jó adagok kimaradtak. Tanulság: aki álmos, feküggyön le.

Tücsi: remélem semmi gond nem lesz a Gabó fülecskéjével. Apa sajnos sokat küzdött a bal fülével, alig hall vele. Akarom mondani szinte semmit. Meg a bal szeme születésileg, öröklődésileg eléggé csak dísz, olyan néz de nem lát, dokik szerint nem tanult meg látni. Ritka, de örökölhető baj. Remélem Grétu nem nyúlta le tőle.

Nekünk is kipirosodott kicsit az arcunk, de másnapra álltalában múló baj. Harisnyát én is, én is akarok. Na jó, veszem a lányom mancsát, segítek neki írni az Angyalnak.

Rüntgen: Adriám csipőficamgyanús volt, ezért ő olyan 2,5 hósan meg lett sugarazva. Őt is letakarták, mint ahogy Bridzsi írta Nyunyival. Szerencsére csak gyanú volt, nem tok semmi utózöngéről ami ennek tudható lenne be.
Na, megyek, most is hulla vagyok, dolgom ezer.
Pussza

Kép
kissmanó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: