A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Szia lánbyok! Elsősorban Ági! Pihenj és beszélj a babókkal, hogy kapaszkodjanak.Én csak távolról tudok gondolni Rátok, de azt gyakran teszem.
Elkeseredők táborához csatlakozom... fejfájásom kb három hónapja nem igazán múlik, gyanítom megint a vesém a ludas, hogy lesz ebből bebó? Bár a Meforal tanál hat, mintha peteérésem lettt volna tegnap(érzékeny mell, csöpp vérzés) úgyhogy apával huncutkodtunk egy kicsit, bár ICSI után ez elég nullás esély. Ilyenkor mindig elkezdek bízni, aztán jön a kopp. Lányom játsik a babáival:"Neked van ímélcímed?" "Nekem van." mondja egyik baba a másiknak.
No vigyázzatok magatokra!
Vendég

Öreganyu - megleltem a lapotok! tényleg mókás a név, így már értem a többiek háborgását! :lol:

Katóc - hogy van a ciszta? :? időpont?

Baboca - vese és fejfájás?? azért bizakodni még szabad, sőt, szükséges! hamar kezdik a gyerekek a számítógépesdit....
szépem

Hanyatka - ma este milyen házimunka a soros nálatok? :lol:
szépem

na csak nem mondta olyan marhaságot az előbb:
... A megrepedt tüsző helyén hormontermelő szerv alakul ki, melyet sárgatestnek (corpus luteum) hívunk, hormonja a sárgatesthormon (progeszteron). Ha a tüszőből felszabadult petesejt nem termékenyül meg, a sárgatest mintegy tíz napig fejlődik, majd sejtjei elfajulnak, nem fog elég hormont termelni, és a pete befogadására elkészült méhnyálkahártya vérzés kíséretében lelökődik: menstruáció. Amennyiben a petesejt megtermékenyül, a sárgatest fennmarad, növekedni fog, tovább termeli a sárgatesthormont (ezért is hívják terhességmegtartó hormonnak is), majd amikor a méhlepény átveszi a hormontermelést, visszafejlődik.

Szóval így viszont nem igazán értem, mire érvényes az a dolog, hogy elindul vmi, ha van sárgatest..
szépem

Szia Szépem!

Nemsokára megyek mosogatni meg muffint sütni :)
Te hogy vagy,vagyis hogy vagytok???

Öreganyu!Köszi a gyors választ!Én is írtam:)
hanyatka

Hát én is hasonlót találtam.Akkor most mi van,miért nem szivódott fel,vagy fejlődött vissza a sárgatest???

Méhenkivüli terhességről lehet szó???Beussal most éppen erről tanácskozunk.De akkor meg miért nem tulajdonított Apánk ennek különösebb jelentőséget???
Tesztet még nem csináltam,mert nem akartam a menszi előtt fölöslegesen és ha már megjött pénteken időre,akkor meg minek.
hanyatka

Édes Lányok!
Megérkeztünk házoá.
Hiányoztatok!!!!!!!:-)
Alig bírtam ki, hogy ne kérjek egy óra netet a recepción, de nagy nehezen sikerült...:lol:
Amikor hazaértünk, az első utam a laptop és TI voltatok!!!!!
Nagyon köszönöm a hiányolást és a kedves sms-eket!!!!!!!!!!!!:D:D:D
Amit még nem láttam visszaolvasom és jövök!!!:-)
bodza2005

Szia Bodzi!
Isten hozott!!!!
Puszóka!!!
hanyatka

Szia Bodza, jó hogy itt vagy ismét! majd mesélj!

hanyatka - ne foglakozz te ilyen ilyesztő dolgokkal, no nem mintha nekem ne jutott volna eszembe múltkor.. viszont afelől nem kell aggódni, hogy Apánk elsiklana ilyesmi felett, ha bármit is gyanúsnak vélne! szóval ne aggódj! no meg ne feledjük, hogy a sok hormonnal végül is mesterségesen fenntartják az ideális állapotot amíg lehet. így a sárgatest is tovább marad meg, még ha nincs rá szükség a szervezet szerint. remélem érthető, amit írok.

jó sütögetést!! és jó étvágyat hozzá!! én viszont lebundizok, elég fáradt vagyok, hétvégén egy temetésen, másnap meg esküvőn voltam, aztán még vendégek is voltak... szóval kivagyok egy kissé.
szépem

Elsőként: annyira drágák vagytok, hogy ennyien szurkoltatok a jó kis pihizéshez!!!!!! Nagyon szépen köszönöm a Férjecskémmel egyetemben!!!!!!!!!!:D:D Sokat fotóztam, küldök mailben képeket, jó?
Gyönyörű hely, fantasztikus nyugalom, hóesés, napsütés, fini kaják, úszkálás. Fúú, nagyon ránk fért már ez az egész!!!!!!:D:D:D

Öreganyu!
Nagyon drága vagy azzal, amiket a mailben írtál. Na, meg amúgy is tündér vagy!! és még szép is, meg hazudós is, mert nem is vagy öreg!!:lol: IWIW? Nekem is mondta Dévisz, hogy fussak!!:lol:

Beus!
A babák rendben lesznek, Te csak ne aggódj!!!:D
A kitűzőt köszönjük szépen!!!!!!!!!!!:D:D

Plümek!
Aranyos a pingvined!!!:D:D
Haj megnő hamar, de biztos így is szupi!!:-)

Hanyat!
Köszi, amikat írtál!!:D A fennmaradt sárgatest jelezheti azt is, hogy elindult a terhesség, de nem ment tovább, ún. biokémiai terhesség.
Muffint kérek!!!!!!!:D:D

Yamikám!
Köszi Neked is a cuki mindent, sms-t külön!!!!:D
Nekem addig nem jött meg, amíg a gyogyókat szedtem, tudod, még 2 napot rá is tettem... Amikor abbahagytam, 2-3 nap múlva jött. Te ezzel ne foglalkozz légyszike!!!!!!!!!!!!!!!:D:D
A Nokiának van a legjobb menüje, hamar megszokod és utána semmi más nem jön majd be, meglátod!!!!:D
bodza2005

Köszike!
Szép álmokat!
hanyatka

Drága Szépem!
Cukor vagy!!!!!!!!:D
A Nyírőbe Apánk "beutalójával" mentem, hasonló okokból, mint amit Te írtál!!!!!!!:D De aranyos vagy, hogy hiányoltál!!!:D:D
bodza2005

Hanyatka, Te kétlábon -járó házitündér vagy. Este 10-kor Muffint sütni, az már valami.

:lol: :lol: :lol:

Milyen muffin??? (Most ha látnátok, akkorát nyeltem)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Köszi mégegyszer és mégegyszer a sok lelkitámogatást és szorítást mindenkinek. Már jól vagyok.

Este vizitáltam Apánknál 15-től szurom magam újra. :D
Szederke nagyon édi vagy! Örülök, hogy taliztunk ma.

Kismamiknak pocaksimi, kismamijelölteknek babragi és pocaksimi
tüszőnövesztőknek: hajrá tüszők

Zsembi neked dupladag hajrá!!
Ne keseregj ezek a tűszök nőnek változnak állandóan. 2 nap nagy idő, sok víz, és sok-sok husi. A sok víz elősegíti a méhnyálkahártya vastagodását. És a méhpempő is jó, ha nem vagy rá allergiás.

Plümek drága neked is köszi maileket és az aggodást és a jelölést iwiven.

Tatu visszajelöltelek köszi a jelölést neked is.
További szép estét!!!
andi67

Szia
Bodziii! De jó hogy megjöttél!! Jóóóóóóóóóóó volt???? :D
andi67

Zel!
Nagyon eltűntél Egérke!!!:D
Köszi az sms-t!!!!!:D:D:D

Ágikám!
Nagyon Veled vagyunk!! Szépen feküdj és minden jól alakul majd!!!!!!!:D

Nóczikám!
Hogy vagy??:-)

Zsembike!
Mi ez a torna??
Írtam mailben én is, amit a csajok, hogy méhpempő pl.!!! Yami tudja a pontos címet, nekem Ő vette egy őstermelőtől, nem kapszulás utánzat!
Annyira remélem, hogy szépen alakul minden Nálad Bébikém!:D
A mellbedobós sztorid, halálos!!!!!!:lol::lol:
A szobátok nagyon szupi lett!!!!!!!!!!:D

Tatus!
Te kis erotikus!!:lol:
Apánk még mindig nem tudja a pontokat, már egy tv-s is rászállt a nőcije miatt...:(
Keddi D-terv OK!:D

Szia Manóka!
:D:D

Szederke, Hanyatom és Andikám!
A fene...!!!!!!!! Úgy sajnálom!!!
Na, de nem adjuk fel csajszikák!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
bodza2005

Aranyos Andikám!
Nagyon kellett ez nekünk, igen!!!:lol:
Küldözgetek holnap képeket, jó?!!!
Léleksimogatást küldök Te kis drága!!!!!!!!!:D:D
bodza2005

Szépem, aranyos vagy, hogy érdeklősz. :D
Azért várom a mensimanót ilyen nagyon, mert akkor mehetnék Apánkhoz, és elkezdhetnénk a dekapeptil-kezelést, hátha visszafejlődnek a cisztáim, és akkor kezdhetnénk február-március tájékán. :?

Szijjjja Bodziiii! :D

Hanyatka, én is muflont sütöttem szombaton, félig receptből félig fejből. :D Azért szeretem ezt a sütit, mert csak a fantáziád szab határt az alkotásnak.
katóc

Bodzikám!Örülök,hogy szép 7végétek volt!!!
Majd küldj fotókat!

Andi!
Akkor csak 2 nappal lesztek mögöttem,én holnap kezdem :)
MIkor kell menned az első UH.ra,hétfőn???

Én most mézeskalács ízű,csokidarabos muffint sütök :)
Tegnap este is sütöttünk,azt már befaltuk,most jön a repeta :)

Jaj,olyan ritka rossz carbonara spagettit ettünk tegnap a Pizza Hutban,hogy senki ki ne próbálja :(

Tegnap az "Ágyő Nagy Ő" ben volt egy jó jelenet:pasinak csörög a telója,feleség hívta és miután leteszi mondja a haverjának,hogy mennie kell mert szólt az asszony,hogy megjött Mensi néni,kérdezi a pasi,hogy ki az a Menszi néni???Hát a feleségem menstuációja és szólt,hogy vigyek betétet :)
Valahogy így,de annyira teccett nekem ez a Mensi nénis elnevezés :)
hanyatka

Bodza:
örülök, h újra itt :D :D :D mindenkire nagyon ráfér a kikapcsolódás, volt minden eső, havazás, napsütés......várjuk a képeket. PÉNTEKEN MIT MONDOTT APÁNK A PONTOKRA, ELKEZDI NOVEMBERBEN NEKTEK?????

Zsembi:
egyél E vitamint, az is jó nyh. vastagításra....és nyugisugik+++++ 2 nap sokminden változhat++++++

Szépem:
legegyszerűbb a Nyírőbe menni vv-re, Apánk oda adja a beutalót, én csüt.-ön megyek teljes vérkép + vizelet, így 1000 Ft a vizitdíj, de legalább nem kell szaladgálni a leletért

Zel: ugye minden OK, nagyon eltüntél pár napja?????

Hanyatka:
húúúúú, 1 jó kis muffin-:)) mikor kelsz reggel, h ilyen aktív vagy éjszaka?

Anikó
tatulány

Jól van Bodzi küldheted a képeket holnap. Várom őket nagyon.
Köszi a léleksimit :) Drága vagy.
andi67

Na megyek bedobom a sütőbe,mert már a Zuram sztrájkol,hogy akkor ő holnap reggel már nem is eszik muffint???
hanyatka

Még jövök!!!
Beus!Lefeküdtél???
hanyatka

Bodzi drága, hüle vagyok de nem értem a mondat második felét-:))

"Apánk még mindig nem tudja a pontokat, már egy tv-s is rászállt a nőcije miatt..."

Katóc: csalogatjuk Neked a mensimanót-:))

Szörnyű, e körül forog az életünk évek óta :cry: :cry: :( :(

Anikó
tatulány

Írtam Hanyatka! Még nem feküdtem le, de már lassan menek, csak előtt még megtisztálkodom! :lol:

Bea
beus77

Krisztám!
Szegénykém, még mindig szarul vagy? Jaj!:(
Azért izgi, hogy egyre nőnek a csajok!!! Nem tudom, miért, de ez jött, véletlenül le is írtam, majd kitöröltem, de visszatettem, mert ezt érzem. Bocsánat, ha baj, hogy végül leírtam!!! Áginál két kisfiút, egy kislányt érzek az elejétől, anno mondtam is Neki..:D Ne féljetek, nem fogok mindenkinek jósolni!!!:lol::lol:

Láttál sapkát 130Ft-ért? HOL?
Ki jön végül D-tervezni???
December, egyik kedd. A többi mailben egyeztessük!!!
Ha tudjuk, tutira hány nőcike jön, megvehetné valaki és kifizetjük a sapikat. De azt is lehet, hogy Kriszta megmondja, hol lelhető fel, majd mindenki megveszi maga. Hogy legyen?
bodza2005

Öreganyu, visszajelöltelek az Iwiwen, cukik a gyerkőcök és az a hatalmas nagy torta?!!! Jajjj, én már úgy szeretnék éjszakázni egy baba miatt.

Inszemesek: Merionallal stimulálnak Titeket?

Anikó
tatulány

Jaj, de jó, hogy ennyien itt vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bodza2005

Bodzi:
nekem is jósolj kérlek, de nem a nemek érdekelnek, hanem, hogy mikooooor fog sikerülni?

Anikó
tatulány

Katócocska!!!!!:D
Manókat küldöm ezerrel!!:lol:
A hétvégén azon tanakodtam én is, hogy legyen végül ez a kitűző-dolog. Mi lenne, ha megcsinálnánk a kitűzőt és amikor bemennénk Apánkhoz, gyorsan feltennénk, de nem szólnánk, egyszercsak feltűnne Neki és rákérdezne valakinél, ekkor elárulnánk, mit jelent. Amúgy pedig valami diszkrét karkötő lenne a jel egymás felé, amit csak mi vennénk észre egymáson, nem röhögne bárki rajtunk, aki csak olvas, de nem ír stb.:-)
bodza2005

Kagyló!
Fekvőtámasz???:lol:
Idd a teát!!!:D:D

Beuska!
Jó éjt!!! A babáknak is!!:D
bodza2005

Tatusom!
Amikor kint vártunk, hallottam, hogy nagyon fel volt paprikázva Apácskánk. A Párom rákérdezett a pontokra, erre én gyorsan közbevágtam, hogy jobb, ha nem is kérdezzük erről, mert hallottam kint, hogy mit beszélt a telefonba. Erre elmesélte szegénykém! Ő mit tehet a k. pontokról?? Egy tv-s férj kiakadt, joggal persze azon, hogy nem lehet tudni semmit, kérdőjeles mindenki novemberre és botrányt akar, amit totál megértek, mert nekik (OEP) lehet, hogy ez egy utolsó dolog az intézendők közül, de sokaknak az életük, a jövőjük...
bodza2005

Hanyatocs!
Azonnal adj muffint!!!!!!!!:lol:
bodza2005

Albika!
15.hét!!! Jaj, de klasssz!!!!:D
Szép a vonalzócskád!!!:D
Köszi a pszichós ötletet!!:-)

K.Kati!
Pénteken mi 13.30ra mentünk és pont akkor jött el egy pár, aki nekem gyanús volt, hogy Ti lehettek.
Drapp vagy fehéres, bézses kabát volt rajtad, magas vagy és Budmill vagy hogy kell írni táska volt Nálad???? Egy lánytól búcsúzkodtatok?
Majdnem megkérdeztelek, de nem mertem végül...:D
Mi magas, fekete fiú és szőke, nem vékony, de szintén magas lány voltunk, éppen megérkeztünk.:lol: Te voltál?????? :oops:
bodza2005

Hát Bodzikám, lehet hogy ráférne már az OEP-re, hogy rájuk borítsa valaki az asztal!!!! :evil: Csak ne drága Apánkon töltsék ki a haragjukat. Mármint a tv-sek.
katóc

Finchi!
Szép a képecskéd, elcserélted a mandalát?:D
Képes voltál annyit visszaolvasni, nem vagy semmi!!:D

Csekácska!
8.hó!!!!! Ez igen!!!!!!!!:D:D
Dani-kuckó nagyon kedves és tüneményes!!:D
Arcélhez és szerszámhoz gratula Danikám!!!!:D:D:D:D

Bevallom, jegyzeteltem...és Beus! Valamit még írtam melléd, de nem tudom elolvasni...:lol:
bodza2005

asztalt akartam írni :oops: :oops:
katóc

Bodzikám Drága, átadom a babáknak a jó éjt! Apától úgyis kapnak minden reggel és este jó éjt puszikat, és ha úgy adódik, akkor napközben is (tőlem csak azért nem, mert ugye nem tudom saját hasam megpuszilni :D ) Viszont sokat beszélgetek Velük és Apa is, és kapnak sok simit is! Remélem érzik, hogy szeretjük Őket és velünk maradnak!

Hanyatka, elkészült a muffin??? Jaaaaaj de finom is az! És már tök régen csináltam! Azt hiszem hamarosan beiktatom!

Én elköszönök mára, mert naon álmos vagyok! Menek aludolni! Holnap jövök!

Gyönyörű álmokat mindenkinek!!!!!

Millió pusssssszantás!!!!!!!!!!!

Bea
beus77

Igen!
Az a baj, ha Őt kérdezik egy riportban, hogy mi a helyzet, az úgy jön ki, mintha Ő hepciáskodna, holott Ő csak tűr és végzi a dolgát!!!!!
Amúgy megértem teljesen, hogy kiakadt a férje valakinek!!!
Ez elképesztő, hogy ilyen bizonytalanságban tartják az orvosokat és a családokat!!!!!!!
bodza2005

Alukálj Beus! Puszika!!!!
bodza2005

Szederke!
Írd meg a mail-címedet priviben légyszike még 1x, mert valami nem stimmel.
Cupppp
bodza2005

Na itt is vagyok,kész lett a muffint,mosogattam,össze kaptam a konyhát :)
Bodzikám!Gyere édes,szívesen megkínállak a muffinkából :)

Tatuka!Holnap éppen nem kelek korán,mert csak 10re megyek angolra,de ha 8ra megyek dolgozni sem fekszem korábban fél1-1 nél :)
hanyatka

Csajok ,olyan illat van a lakásba... :wink:
Na jó,nem gonoszkodom továb!Én tényleg úgy megkínálnálak,de olyan messzi laktok :(
hanyatka

Nekem van MIko sapkám Bodzi!!!
És a kedd is jó nekem,mert akkor legfennebb nem megyek angolra :)
hanyatka

Hanyatka, küldd át emilen!!! :lol: :lol: :lol:
katóc

Vettem Katóc!!!Máris nyomkodom a laptopba :lol: :lol: :lol: :lol:
hanyatka

De lyóóóó Hanyatocs (D-terv, kedd, sapi)!!!!!!:D
Eszegettek disznófülűek????:lol:
bodza2005

Szépem!
Itt vagy még?????? :oops: :oops:
bodza2005

Beus:
nagyon édes lehet a férjed-:)) Lehet sütni ám húsos muffint is.

Bodzi:
mindent értek :D tavaly is ilyen mizéria volt a finanszírozás körül évvégén, felháborító, nemrég megnéztem a fizupapíromon, hogy mennyit is vonnak le havonta tőlem, hát majd elájultam :shock: :roll: :shock: :roll:

Most hallottam, h az alakuló magánbiztosítókhoz az OEP megyei kirendeltségeitől fogják átvenni az embereket, ugyanaz csak jól szétdarabolódik a rendszer :cry:

nekünk meg mennek a hónapok üresjáratban :cry: :cry: :cry:

Anikó
tatulány

Zuram megkért,hogy kérdezzem meg,hogy ilyenkor a ti férjeitek mit csinálnak,mert ő kész van attól,hogy én még itt lapulok a géppel az ölembe :)
Az egy dolgo,hogy ő dolgozik és elvan a gép előtt,de megörül a kiváncsiságtól,hogy férfitársai ilyenkor mit csinálnak,amikor az asszonykájuk éépen a függőségének tesz eleget :)
hanyatka

Bodzi!Mi vagyunk a disznófűlűek???Miért is????
hanyatka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: