A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Köszi a bíztatást ibm, a "pokol" része nagyon jól hangzik! :lol: Uncsiból olvasgattam az előbb a novemberi kismamákat, akik most szültek, vagy fognak. Az előbbieket már annyira irígylem! Olyan lassan telnek a napok! Még a percek is! Nem vagyok bizti benne hogy eljön nekünk is az az idő... :?

Itt még hó nem esik (Bp) de a hozzá való felhők már itt vannak. Bár én még a függönyt se szoktam kihúzni mostanában. :oops:

Ok, mindenkinek jó vasárnapi ebédelést! Viszlát d.u.
:)
Vendég

:lol: Abban a pillanatban hogy rányomtam az "elküld"-re, elkezdett szakadni a havas eső! :lol: Tudok valamit! :)
Vendég

Sziasztok!
Csöppke elfelejtettem írni tegnap, hogy gratulálok a csodálatos képekhez, olyan jó nézegetni!! :D

Nekem tegnap este annyira fájt a hasam, olyan ijesztő volt, vettem be Magne B6-ot és lefeküdtem utána jobb lett. Csak olyan rossz, hogy nem lehet tudni mekkora fájdalom a normális még.

Itt nem esik a hó, de láttam az időképen, hogy a Dunántúlon szépen havazik.Benntről a szobából szeretem nézni, kinntről már kevésbé, főleg mikor olvad.
Jó étvágyat mindenkinek a finom vasárnapi kajákhoz és persze mindenekelőtt rókamentes napot!!
Este leszek újra!

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Melus! Cupp!

Giga! ...és elég sok ilyen érdekesség van, köszönhetően a gyógyszerlobbinak. Gondolhatnánk pl. a Gynevac tórtúráira...

Kép
zölddisznó

Sziasztok Lányok!
Nekem nem volt csak egyszer kétszer hányingerem vagy csak inkább émelyegtem bizonyos dolgoktól.Hánynom sem kellett,pedig a jövő héten már 12 hetes leszek.Nem tudom ez normális-e nem mintha hiányoztna a hányás.Az előző terhességemnél ami sajnos vetéléssel végződött sem hánytam.Ez van,remélem attól még minden OK???
Nálunk csak az eső esik!Szeged mellett lakom.
Megyek lábat gyantázni azután meg kézilabdát nézek!
Jó pihenést és rókamentes napot Nektek
üdv.

ancsúr

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
ancsúrka

Sziasztok kismamákok :)

Itt csak havaseső volt, de már az is elállt. Én nem szeretem a havat, de a kisfiam miatt jó lenne ha lenne, biztosan imádná. :D

ancsúrka, a hányinger miatt ne aggódj, örülj neki, ha megúszod. :) Én is megúsztam (koppkopp), egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor volt olyan nap hogy hányingerem lett volna, de az is csak pár percig, és elmúlt. Ezek ellenére jól van a kisbabám, a Tied is biztosan boldogan lubickol a magzatvízben ;)

A képdícséreteket mindenkinek köszi, nekem is nagyon tetszenek, jól sikerült képek :)

wera, ne sürgesd az időt, annyira gyorsan elmegy. (: Persze, legalább az első 12 héten túl szeretne mindenki lenni, de aztán meg jön az AFp, a genetikai UH, aztán jaj csak derüljön ki a neme, és hipphopp, már meg is született :) Én a kisfiammal sajnos pont ezt csináltam, alig vártam hogy röpüljenek a hetek, és tényleg el is repült hamar. Aztán nagyon hiányzott a pocak. Most szeretném, ha lassan múlnának a napok, de mégis szaladnak... Még csak msot teszteltem és már a 13. héten vagyok. Döbbenet. :shock: :D

Szép napot mindenkinek!

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Ancsúrka! - Nem hiszem hogy gond lenne hogy nem voltál rosszul, vannak még szerencsések!! 8)

Csöppke! - Rendben, nem siettetem, legalábbis megpróbálom! :oops: A hülye fekvés miatt megy ilyen lassan az idő! És persze hogy egyedül vagyok a nap 90%-ában. Amúgy meg annyi dolgom lenne... persze tudom, hogy a babuci érdeke, ezért tartom be, amúgy biztos nem tenném! :) Azért még van remény hogy nem kell végig feküdnöm, de még 3-4 hétig biztos. Sebaj, kibírom! Végülis ha azt nézzük, nem nagy áldozat, és lesz egy kisbabám! Juppijééé! :lol:
Hűha, lassan begolyózok... :oops:
Vendég

Sziasztok!

Nekem már nincs minden nap hányingerem.Eddig szinte állandóan volt(napszaktól függetlenül),most kb.csak 2-3 naponta.
Tegnap pl.egész nap nem volt semmi bajom,jókedvem volt,de este 7-re (vacsorára!) megérkezett a hányinger.
Piszok éhes voltam,megkívántam a savanyú uborkát,de amint sikerült kinyitni az üveget,és megéreztem a szagát,elment a kedvem tőle.A férjem paradicsomsalátát kezdett enni,attól is rosszul voltam.Végül ettem egy pár falat üres kenyeret,annak legalább nem volt szaga!!
De ez így olyan nem jó,mert végül is éhes maradtam,de mégse tudtam enni....

Csináltam pocis képeket,majd teszek fel belőle.Később...

Kép
orsitigris

Sajna én is így vagyok a kajákkal. Állatira meg tudok kívánni mindent, aztán mire elővarázsolom, megkapom, megrendelem stb, forog a gyomrom tőle. Most pl iszonyat rákattantam az aranygaluskára! Le is küldtem a párom hogy vásároljon be hozzá és holnap megcsinálom. Kíváncsi vagyok, tudok-e enni belőle. :)
Vendég

Szóval,ígéretemhez híven tennék fel pocis képet.
Összesen 2 nadrágom ér be úgy,hogy nem szorítja a hasam,de az egyik nagyon vékony,és fázom benne.
Az egyik barátnőmtől kaptam egy kismama farmert,abban fotóztam le a 11.hétben lévő pocimat.
Még jó rám az "S"-es kismamanadrág!!! :D
Kép

Kép
orsitigris

Orsitigris, jó vékony vagy :) Szépen gömbölyödsz :)

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Orsi! Jó a pocid! Az enyém még fele ekkora! :) Nekem egy kívülálló még nem lát semmit. Csak az érzékeli a változást aki régóta ismer, mert oldalnézetből mindig a csípőcsontom állt a legintebb (úgy sejtem Neked is! :) )! Most már azért nem!! :lol:
Vendég

Sziasztok lányok!

Azért írok mert találtam egy jó kis honlapot ahol szép vonalzókat lehet
csinálni!
A második vonalzóm már ott készült. Hátha valakit érdekel.Az egyiket majd törlöm csak megakartam nektek mutatni.

Kép

Edina
edied78

Szia Edied!

Köszi az infót,bár én is megtaláltam ezt az oldalt,de valamiért nem nyitja meg a vonalzókészítőt!
Rejtély!
Pedig úgy szeretnék vonalzót készíteni! :cry:
Megyek megpróbálom mégegyszer!

Kép

Kép
ibm

Nem tudom miért nem nyitja meg .....
Regisztráltál?

Kép

Edina
edied78

Jó reggelt mindenkinek!
Ebben a topokban mindenki 45kg-al kezdte a terhességet :D :D :D
Egyébként már én is tudnék ilyen hasas képet magamról,csak szégyenlős vok,ország világ elött. :oops: még így fej nélkül is :oops:
Vendég

Sziasztok csajok!

Hogy vagytok?
A hányingerem alábbhagyott.most ebédeltem is,alig csináltam ma valamit és úgy érzem magam mint akit fejbe vertek!
Tiszta kómás vagyok,nagyon fáradtnak és gyengének érzem magam és rettenetesen álmos vagyok!
Azt hittem ennek az időszaknak már vége kb. 1 hete nem volt ilyesmi,de most biztos nagy dolog zajlik odabenn és elszívja az energiámat! :lol: Hurrá!
Azthiszem megyek alszom egyet! Az idő is ilyen borús,biztos az is rátesz.

Edied: Elvileg regisztráltam,de félutón onnan is ledobott,folyamatosan próbálgatom majd csak sikerül!

Kép

Kép
ibm

Zöldi:
nagyon sajnálom! :(

Ancsúrka:
üdv köztünk!

bárány:
jelentem én 60 kg-val kezdtem a terhességemet, de hozzáteszem 178 cm magas vagyok :)

Orsi:
azta, szép nagy pocakod van már neked is! Gratula :)

Csöppke:
nem csodálom, hogy megijedtél, de nagyon szép nagy már a babátok, tényleg nagyon jók lettek ezek a képek!
Jól olvasom, hogy neked minden beutalót a védőnőd állít ki nem a nőgyógyászod? (vérvétel, terheléses cukor, afp)
Meg ha jól emlékszem nem 10-én voltatok az Istenhegyin, mi volt mesélj!?

Jelentem, úgy néz ki megoldódik a 24 órás hányingerem, mert eddig 90% hogy az elevit okozza. Tegnap 11 órakor vettem be, mert elfelejtettem addig semmi gondom nem volt, onnantól kezdve folyamatosan rosszul voltam. Ma még nem vettem be, majd csak este és eddig remekül érzem magam. Néha enyhe émelygést érzek de sokkal elfogadhatóbb ez az állapot mint a pár nappal ezelőttiek!

Kép

Kép
éca

[quote="éca"][ írta:écacolor=brown]Csöppke:
nem csodálom, hogy megijedtél, de nagyon szép nagy már a babátok, tényleg nagyon jók lettek ezek a képek!
Jól olvasom, hogy neked minden beutalót a védőnőd állít ki nem a nőgyógyászod? (vérvétel, terheléses cukor, afp)
Meg ha jól emlékszem nem 10-én voltatok az Istenhegyin, mi volt mesélj!?

[/color]

Éca, igen, nálunk minden beutalót a védőnő ad. És a háziorvossal kell aláiratni. A nődoki csak vizsgál. :)

Az Istenhegyire 14-én megyünk, most szerdán, mindenképpen beszámolok majd. :
D

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Ja, és örülök, hogy megoldódni látszik a hányinger-probléma!

Bárány, tényleg, miért szedted le a vonalzóidat? :roll:

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Csöppke nem is tudom....
De nem tudtam teljesen leszedni,csak az aláírásban törölni...

Egyébként én 63 kg -al kezdtem,(170) de már nem mernék mérlegre állni,csak zabálok,és zabálok... :oops:
Nem férek a nadrágjaimba!!!Még itthon csak csak van olyasmi melegítőgatya,de suliba fogalmam sincs mibe járjak!!!Ilyen korán kismamagatya???Elég korai nem??Ráadásul se közel se távol egy ilyen üzlet :twisted:
Vendég

bárány, én már 9 hetesen előszedtem a kismamagatyóimat, mert nem fértem másba. :oops: :) A melegítőnacik persze még jók, de a farmer és egyéb gatyik esélytelenek :)

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Sziasztok!

Már én sem igazán tudom miben járjak, 1 nadrág jön rám. Ilyen kicsiben még nincs kismamanadrág.
Ja és ma este megyek megyek dokihoz, annyira várom már.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Nekem ahoz képest,hogy 4. terhesség,még nem volt kismamagatyám :oops: valahogy belefértem a farmerba,csak összegumiztam a gomblukat :D Most viszont elég tehén formám van... :D De legalább a 12 hetet meg akartam várni...ezt mondta a pesszimista énem
Vendég

SZIASZTOK! KATALIN VAGYOK ÉS A MÁSODIK BABÁMAT VÁROM. EDDIG NEKEM NEM VOLT MÉG HÁNYINGEREM, DE AZ ELŐZŐ TERHESSÉGEMNÉL SEM VOLT. MA ESTE MEGYEK A DOKIMHOZ, KICSIT IZGULOK.[/img][/url]
katinka1

Helló Csajok!

Én is tűrhetően vagyok. Ma még nem volt erős hányingerem, de most készülök bevenni a vitamint ----> egyébként tényleg hogy van valami köze a dologhoz!!! De asszem ígyis inkább megéri bevenni. Sógornőm, aki januárban fog szülni, nagyon sokat hányt a terhessége elején (én még 1x sem!) és ő is azt mondta, hogy hamar abbahagyta a Gravidát (Elevitet is próbált) mert az is ingerelte. Hááát, fene tudja! :shock:

Ha már az "adatoknál" tartunk, én 64 kg vagyok és 181cm. Igen, Zsiráf, a javából! :lol: Mivel eddig minden gatyámat övvel hordtam, most öv nélkül a nagyrészük még kiváló. Ámbár megkockáztattam egy kismamanacit a teszvesz.hu-n. Azért csaptam le rá, mert elég jó hosszúnak tűnt, úgy érzem amúgy nem lesz könnyű dolgom a nacivásárlással! 2500-ért vettem, márkás, magasított pamut pocakrészes, és pont jó! :) Én is úgy tervezem, hogy csak majd a 12. hét után hordom.

Bevallom hogy dokibácsim szigorú utasításai ellenére ma még egy pillatatot se töltöttem ágyban, úgyhogy most gyorsan lefexem és bepótolom a lemaradást! 8)

BÁRÁNY - szégyenlősség? Itt? Mikor még azt is megbeszéljük ki mikor pukizik?!?! :lol: :lol: :lol: Várjuk a pocakos fotódat!! Ugye többiek?? :wink:

Kellemes délutánt kívánok mindenkinek! Cupppa
Vendég

Sziasztok!

Én 32 éves vagyok, az első babánkat várjuk.
Sarajevoban születtünk a párommal, de a háború idején Németországba költöztünk. Münchenben élünk. A párom informatikus, én orvos vagyok...
Vendég

sziasztok!

Katinka és Ajda: gratula Nektek, üdv a csapatban!! Jó, hogy bővülünk :D :D

Csajok most hogy írtátok az Elevit- hányinger közti összefüggést nekem is gyanús, mert mindig mikor beveszem akkor jönnek a szenvedések. Amíg a Centrum Maternát szedtem nem éreztem ennyire....

Ma jól voltam (viszonylag), de a hétvégém nagyon rossz volt, tiszta hányingeres, hányós.
Nektek sokszor fáj a hasatok? nekem eléggé és ez olyan rémisztő. Remélem normális. Alig várom a jövő hét csütörtöki UH-t, jó lenne már látni Babszemkénket.
Holnap megyek először a védőnőhöz, kíváncsi vagyok.

Kép

Kép

buci79

Katinka & Ajda! Isten hozott benneteket a csapatkánkban!
Katinka! Mennyi idős terhes vagy? Igazán irigyellek a "hányinger-mentesség" miatt! :)

Buci! Láttad hogy pont egyidősek a picurkáink? Ez tökjó! Nekem eddig nem volt semmi hasfájós dolog, de tenap + ma fájt egy kicsit. Nemtom minek köszönhető, remélem semmi rossznak! :? Már csak 22 óra az UH-ig! Izgulok mint állat! :lol:

Ajda - te hogy állsz a rosszullétekkel? Milyen orvos vagy? Dolgozol a terhességed alatt?
Vendég

Sziasztok Kismamik!

Nekem is szokott fájni a hasam,nem minden nap és néha csak bebe-beleszúr,de van amikor hosszabb ideig csinálja tisztára olyan mint mikor meg akar jönni-DE NEM AKAR :!: :lol:
Azt mondta a doki amíg nincs vérzés és nem nagyon fáj ez teljessen természetes hiszen nő és nagyon nagy dolgok zajlanak odabennt. :lol:
Az elevitet én is szedem de nemhinném,hogy attól lenne ez a néha már kibírhatatlan hánynger,én már a terhesség előtt is szedtem és nem volt semmi bajom!
Persze mindenki másképp reagál mindenre!

Üdv. az újaknak,örülök,hogy bővül a csapat! :lol:

Wera nagyon szorítok,jó neked,hogy már holnap mész én csak 1 hét múlva!
Várjuk az eredményt :lol:

Szép napot!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Voltam ma a védőnőnél, megkaptam a kiskönyvemet is. Nálunk a védőnő nem tud beutalókat adni, így ma elmentem az orvosomhoz is, kaptam egy csomó beutalót mindenféle vizsgálatra és összesen 5 kémcsövet, ennyi vért fognak levenni. :roll: Viszont ha már ott voltam, csinált egy uh-t is. Már 5 cm a babám ülő magassága . :lol: És nagyon kis élénk volt, hadonászott a kis kezeivel, rugdosott a lábával, szinte lubickolt a magzatvízben. Annyira édes volt, hogy megkönnyeztem. :oops:

Viszont én még tudom hordani a nadrágjaimat. A kezemmel érzem, hogy a köldököm alatt domborúbb a hasam, de látszani még nem látszik. Ha fel vagyok öltözve, akkor meg főleg nem. Hozzáteszem én nem az 50 kg-os kategóriába tartozom, tehát szerintem a háj takarja el egyelőre a terhes pocakot. :roll: :oops: Egyszer már próbáltam lefényképezni, de nem látszik semmi, úgyhogy nem raktam fel. Viszont az uh képet felrakom, csak meg kell várnom, míg apa hazajön, mert lenyúlta őket.

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

wera: láttam, hogy egyidősek vagyunk, tök jó :D :D drukkolok a holnapin UH-hoz, gyere mindenképp beszámolni, ha tudsz szerezz képet, én a telefonommal szoktam lefotózni a monitort és tök jól szokott sikerülni.
A pocakom nekem már látszik egy kicsit, de még nem feltűnő.

Többiek hol vagytok?

Kép

Kép

buci79

Én itt vagyok,most jöttem haza,vettem egy kismamagatyát..korai de rákényszerültem...10forint volt,nekem egy kicsit sok :x
Vendég

Bárány - őszintén szólva én is sokallom a 10ezret, főleg hogy 1 nem is elég + folyton változni fog a méretünk, szóval nem tudhatjuk jó lesz-e pár hónap múlva. Nem akarok különösebb reklámot csinálni, de találtam a teszvesz.hu-n egy olyan hölgyet, aki kifejezetten ilyen nacik készítésével foglalkozik. Úgy hirdette hogy vannak legyártott darabok fix mérettel, de egyedi méretre is gyárt. Írtam neki egy e-mail-t mert én igen hülye méret vagyok (nagyon magas és vékony, minden gatya rövid!) hogy tudna-e rám varrni és nagyon kedves választ kaptam egy telefonszámmal, hogy nyugodtam hívjam és megbeszéljük. Ha jól emléxem a XI. ker-ben van az üzlete ahol próbálni lehet, amúgy a neten is lehet rendelni és postáz. Van kord és farmer, asszem 4500 Ft a legdrágább! Még nem kerestem fel, de tuti hívni fogom amint aktuális lesz. Megadom nektek is az elérhetőségét, nem hiszem hogy haragudna érte: 06/20-581-6463 Ónodi Mónikának hívják
Vendég

Hello, hoztam egy friss pocakfotót :D

Kép

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Csöppke! Ez a 12 hetes pocakod?!?!??? Hátőőő... nagyon nagy!!! :lol: Ahogy én haladok, nekem kb a 6. hónapban lesz ekkora! :? Dominóval is ilyen hamar megnőtt?
Vendég

wera :D Igen, Dominóval is hatalmas hasam volt, bár vele kb a 15-16.héten volt ekkora. :) Így másodszorra még hamarabb indult be.

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Szia Csöpke

Szép a pocid :D
anha

Szia Csöppke!

Gratula!
Szép kis pocak ennyi idősen! :lol:

Kép

Kép
ibm

Csöppke neked tényleg jól áll ez a has,nekem is alakulgat,de még közel sem ekkora,kivéve este,amikor megettem egy csomó karalábét,karfiolt,savanyúkáposztá,(nyersen) imádom,na meg a grapefruit.Reggelre szinte semmi,de akkor is jó a kismamagatya mert ahogy ülök,vagy vezetek marhára tudtak nyomni a csipőfarmerjaim,amiket egy időre elfelejthetek,ha nem örökre...

Mindenki:jelölünk iwiwen,aki igen annak várom a privit :D
Vagy küldhetem én is nekem 8
Vendég

Lányok, engedjétek meg hogy ide is feltegyem a 6 hetes pociképem.... ezen a képen még mikor csináltam nem ettem :lol: :lol: :lol:

Kép 6 hetes poci

d.dodó

Sziasztok!

Régen írtam már, kicsit letaglózott ez a köhögéses vírus, meg a hányások egyszerre. Szerencsére jobban vagyok, most már csak az állandó hányinger gyötör, meg esténként a hányások!
Hát pocakom nekem is van, meg sajna háj is, el is vagyok keseredve rendesen, mivel Violkával 58 kg-al indítottam, most viszont 70-el! És a hányások ellenére sem fogytam, igaz, nem is híztam, de akkor is!? És hát nem vagyok túl magas sem, csak 167 cm. Szóval most akkora a hasam, mint Violával 5-6 hónaposan, és nekem is csak egy gatyám van, ill. ma mentem kismamaboltba és vettem még egy gatyát, de persze az korántsem fog kitartani. Na mindegy, ez van. Nekem a melleim is hihetetlenül megnőttek, Violkával szoptatásnál volt ekkora, ti hogy vagytok vele, aki már szült?

Csöppke!
Szép pocid van neked is, de te sokkal vékonyabb vagy, mint én!

Dodó!
A tied is alakul, nagyon csini!

Majd, ha lesz merszem, én is teszek fel pocakfotót!

Edied!
Amúgy mi újság veled? Találtál dokit? Írjál ha van kedved, meg időd!

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

[quote="jevi26"]. írta:jevi26 Nekem a melleim is hihetetlenül megnőttek, Violkával szoptatásnál volt ekkora, ti hogy vagytok vele, aki már szült?

Én még ugye szoptatok, úgyhogy én a melleimen szinte semmilyen változást nem érzek. Sem plusz érzékenység, semmi növekedés, de ennél már ne is legyen nagyobb nem akarok még csíkokat rá. Így is van elég. :?

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

dodó, csíkos felsős pocikép? :lol: Mit szól a párod? :wink:

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

csöppke!
nem látta még ezt a képet! :lol: Ma csináltam, de ő még dolgozik!

d.dodó

Szia Jevi!
Igen találtam orvost, már voltam is mindent rendben talált, de nem Pécsen voltunk.
A hányinger gyötör egész nap este felé pedig már nagyon rossz.
Kipróbáltam már minden praktikát, evés sokszor keveset, inni kortyólva, keksz ....stb. De hát nem nagyon van értelme.
Reméljük hamarosan túl leszünk ezen a korszakon is. A dokinak modtam, a hányingert ő is ezeket modta amit az előbb leírtam és a magne-b6-ot 3x1 -et. Még hozzáfűzte, hogy terhesség megtartó hatása van és pláne javasólja mert én már egyszer elvetéltem. Oké ez sem garancia de nem árthat.Ja és még azt is mondta addig örüljek míg van hányinger mert ez egy jó jel, hogy működnek a dolgok odabennt. Legközelebb december 3-án megyünk uh-ra. Ami nálam vízválasztó mert múltkor is akkor kaptuk a rossza hírt.
Ami természetesen most másként lesz!!!!Már nagyon várom !
Nektek is ilyen lasan megy az idő? De olyan messzinek tűnik még!
Minden nap olvaslak benneteket de még nem nagyon volt mit írni.
A hányingert leszámítva...

Kép

Edina
edied78

Edied!

Én is dec. 3.-án megyek a 12 hetes UH-ra! :D
Nekem is a Magne-B6-ot javasolta a doki a hányinger ellen, de sajnos nem bírom beszedni, mert attól is hányok. Konkrétan, minden gyógyszertől, már a gondolattól is öklendezek. Ez gyerekkoromtól van, de nem ilyen súlyos, csak terhességben. Így én csak a kajákra hagyatkozom, igyekszem sok banánt enni! Remélem azért nem lesz gond, h. semmit nem szedek! :(

Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Rókicák itt vannak, álomkór gyötör... :cry:
Nem mentem el ma sem tanácsadásra... még nincs kiskönyvem...

Üdv az újaknak!
Vendég

Jevi!Én is eszem banánt, de csak 1-et naponta, mert hasfogó hatása van és így sem megy mindíg minden nap a" dolog" :oops: . Így, van amikor kihagyok egy napot és nem eszek banánt.
Jaj de jó akkor egy napon megyünk 12 hetes uh-ra.
Én 1/2 10 re megyek! Akkor együtt izgulunk.

Kép

Edina
edied78

Szépek a pocakok :lol: :lol: :lol:

Wera
Nekem semmilyen kismamis tünetem nincsen.
Belgyógyász vagyok, még dolgozom.

Én is szedem az Elevitet, semmi gondom nincsen vele.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: