Sziasztok,
Hű, mi ez a csend itt?
Brumi,
Nagyon jó, hogy jelentkeztél! Nincs kedved átjönni a babás topikba is?

Felvennélek az ottani táblába, ha nem bánod! Puszi!
Nonóka,
Sajnálom, hogy apósod még mindig kómában van!

Legalább nem szenved így, ez bíztasson…
Neked pedig mennek a babatapik: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Pregi,
Korábban milyen stimud volt? Szerintem, ha az bevált, ugyanolyat kapsz újra. Nagyon sokban függ az eredményeidtől.
Bonya,
Millió drukk Neked! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Voltál látnoknál? Hű, én nem tudom, hogy elmernék-e menni… Kívánom, hogy bejöjjön, amit mondott neked! 2 kislány…
Jerika,
Hát igen, hétvégén pihentettem viszonylag a kezemet. De még mindig fáj. Bár már talán kevésbé, de még mindig nem az igazi. Attól tartok, amíg a mandulám okozza a gondokat, nem is lesz 100%-os. Pihengessél csak, kell is neked az most!

Küldök babanövesztőket: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Gil,
Sajnálom, hogy összejöttek a dolgaid! Ha tudok valamiben segíteni…
Törpe,
Puszillak!
Vic,
Nagyon sajnálom, hogy ennyire mélyponton vagy most, de hidd el, hamarosan vége ennek, és csupa jó dolgok fognak veled történni. Én hiszek abban, hogy a gondolatnak teremtő ereje van, így szerintem is szükség lenne arra, hogy higgy abban, hogy sikerülni fog! Itt nyugodtan kiöntheted a szívedet, ha tudunk, úgyis megpróbálunk segíteni.
Hol voltatok most hétvégén wellnesselni? Részletes beszámolót kérek!
Mofly,
Engem is érdekelne, hogy merre voltatok wellness hétvégén. Jöhet priviben is!
Lexi,
Sajnálom, hogy ilyen (még mindig) a kapcsolat a férjeddel!
És igen, jót tenne neked is egy kis wellness-kényeztetés
Madrin,
Sajnálom a kutyás esetet

Olyan sok primitív ember van!
Trin,
Drukkolok!
ToldiKriszta,
Te is átjöhetnél a babásba!

Igaz én ott csak tiszteletbeli tag vagyok, de szívesen invitállak oda
SENKI NEM veszi át a táblát Krisztitől?

Szívesen segítek a technikai részében, de nem tudom bevállalni jelenleg…
Képzeljétek, június óta tegnap este megjött… persze nem spontán, hanem gyógyival. Hát nagyon fáj a pocim, és hát ezt nyilváníthatom nigagarának…
Kedden ki jön BMC-be? Én igaz csak vérvételre megyek, de azért jó lenne találkozni! Sőt, ha valaki jön a környékünkről, szívesen elviszem kocsival!
Pussz!