Jó reggelt!
Ma még nem írt senki?

Most olyan frissnek érzem magam emiatt!

(Végülis a éjszakánk is jó volt, nem panaszkodok.)
Igen, ezentúl jobban oda kell figyeljek a dolgokra.

Ha megint meglátom a kis fehér pöttyöt (olyan, mint egy jó érett pattanás közepe), azonnal kezdek fejni, és nem hagyom, hogy olyankor telítődjön a mellem. Közben beugrott, hogy mintha az első lázas majdnem-mellgyuszimnál (az első hónapban volt valamikor) is lett volna ilyen kövecske... ezek szerint van rá hajlamom, oda kell figyelni.
Köszönöm a jelszót!
Popsikenőcs: most Sudocrem van, de használtunk Neogranormont és 2 féle gyógyszertárit is. Az egyikre az én bőröm volt allergiás, a másik meg bazi büdös ecetszagú volt, de a fő gond az volt vele, hogy Kaposvár mellől rendelte nekünk Anyós iwiw-en keresztül valami ősi recept alapján. Szóval macerás. Azt hiszem, a Neogranormon vált be leginkább, arra fogunk visszatérni. Különben Máté rájött, milyen jó kibontva hemperegni a pelenkázón

, és mindenféle trükköt bevet, hogy ne tudjam ráadni a pelust. Össze-vissza izeg-mozog meg tekergőzik. Én meg frászt kapok, hogy mikor támad meg valamilyen végtermékkel.
Irina,kérdezted, mi van hasügyileg. Szerda-csüt-péntek délelőtt szuper volt, péntek du. volt egy egyórás borzalom, azóta "csak" folyamatos nyűglődés és feszengés van, míg ki nem jön minden. Napi 3-4 kakis pelus a termés. Remélem, ennél rosszabb nem lesz már. Most is alszik, és hallom, hogy folyamatosan nyom meg erőlködik.
Ma megyünk oltásra és méredszkedésre! Szorítsatok, kicsit félek tőle. Szegény Máté meg nem is tudja, mi vár rá. Addig jó. De majd hamar megnyugtatom. Remélem.
Era: nagyon szépen gyarapszik Beatrice! A tornát pedig biztos imádni fogja!
Sense: mi felnőttek se mindig eszünk egyformán. Most ilyen hete volt Botinak. Múlt héten Máté is csak 12 dekát produkált ( a korábbi átlag 25 helyett), most én is kíváncsi leszek, de az is tény, hogy az első hetek után lelassul a gyarapodásuk üteme, és ez normális. Szorítok Nektek!
Timi: férjednek jobbulást! +++++++
Hóesés: gyönyörű minden, jó nagy a hó. Reggel Gergő, miután elindult dolgozni, telefonált, hogy végig le van fagyva az út.

Remélem, mire mi Mátéval kimegyünk, addigra felolvad. A tiszta, friss havat egyébként nagyon szeretem, de csak bentről, takaró alól, meleg kakaóval a kézben.

Nem baj, jövőre ennek ellenére úgyis viszem majd Mátét szánkózni meg hóembert építeni.
Jáááj, mennyit írtam. Eldugulok!