A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Heni!
Benének boldog hófordulót!

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Borsa!
fúúú! sokkal, de sokkal rosszabb volt a múlt éjjel mint az előző. nem is részletezem. Megyek is aludni.
Emmusnak hatalmas gratula a produkcióhoz! Nagyon kis ügyi-bogyó! :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jaj Lányok, de kedvesek vagytok, köszönöm.
Pedig eléggé hanyagollak Benneteket mostanában.
Beni egyszerűen nem bírja, ha gép előtt ülök ( most alszik) , másrészt meg nagyon sok az intéznivaló az építkezésen. Már két szoba ki van festve, nemsokára kész a burkolás is, még a tetőteret gipszkartonozzák. Szóval alakulunk, költözés szerintem január vége-februárra várható.
Kislánykám a hóban szaladgál kint, teljesen bezsongott.

Mindjárt visszaolvasok kicsit mi van Veletek, de remélem mindenhol okés minden.

Heni

Kép

Kép
cancan

Nálunk durva a hóhelyzet.. az utolsó vendégünket be akartuk vinni, de az első falunál visszafordultunk.. :oops: irány a domb - 2 farnehéz jószág küzdött előttünk, folyamatosan cikkcakkban..
az emberem elásta a téli gumis kocsimat a telken, de mostanra kiszabadult, most a sajátjával küzd, megfordulna, hogy holnap orral előre tudjon indulni, de nem volt ideje a nyári gumikat kicserélni..
de lehet hozzánk számkózni jönni, van domb a telkünkön.. :lol:

Heni,
kitartás Nektek!! Kérünk hóban Szandi fotókat!!

Orsi,
Emmus nagyon ügyi!!

Veronikusz,
az alvás nálunk sem volt erős pont ma éjjel.. :oops: de majd ma!!! :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Nálink is nagyon szép a kert a hóban, kár, hogy Áron nem idősebb, most lehetett volna egy nagyot játszani kint! :D
Most egyenlőre marad a jó meleg szoba és a logós csörgő játék :D

Gyuzso
Gondoltam ma Rátok, hogyan megy az ágyban alatatás :D
Mi kétszer megyünk(-tünk :? ) sétálni naponta, mert csak így aludtunk el, hogy holnap mi lesz ilyen időben :(
Sajnos kemény világ lesz, ha meg kell szoktatni ágyban elaludni nappal :(

Veronikusz
Jobbulást és bár nekünk sincs sok, de azért küldünk álommanókat :D
Gondolom bölcsi sincs, ha betegek a csajszik :(

Nektek is álommanók mennek Gyuzso :D

Hanna

Kép
hanna09

Sziasztok!
Nálunk sem jobb a hójelentés, kb már 15-20 cm. Már hógolyózni is voltunk az uncsitesókkal :D

Heni!
Örülünk hogy jöttél, reméljük hamarosan elkészül a házikó! :D

Veronikusz!
Sajnálom az éjszakát küldünk gyógypuszikat hátha segítenek az álommanóknak!

Orsi

borsa

Kép

Orsi

borsa

Na, nálunk meg elolvadt, ami esett... latyak... :(

Lilluska, sajnálom ezt a mononukleózist. A barátnőm első ksilányát várta pont, amikor elkapta ezt a csodás vírust, persez semmi baja nem lett a babónak, úgyhogy szerintem nem nagyon kell várni. Ha nagyon legyengül a szervezeted tőle, úgysem esel elsőre teherbe, ha meg bírja, annál jobb :)
Otthon leszel most? Gondolom, így azért nem dolgozol! Nekem 16 évesen volt ilyen a húgommal együtt, tényleg nagyon fáradékonyak voltunk... Mi pont nyári szünetben kaptuk el :)

mtunde

Sziasztok!

Nálunk is esett a hó és az autókon és a füvön meg is maradt. Nekünk még mindig nyári gumi van az autón, úgyhogy ideje lesz lecserélni....

A betegeskedőknak jobbulást!!! A nem alvósoknak küldök álommanót!!!
Nálunk több is van, mert Petya de. 10-ig szokott aludni és napközben is alszik 2X-3X 1-2 órákat. (na jó, most nem utálni)

Ma voltunk ben a kórházban találkoztam a szülésznőmmel. Olyan jó volt bent lenni, minden emlék előjött... Azt mondtam, hogy azonnal akarom a következő babát (erről még apát meg kell győznőm :cry: ).
Pont akkor született egy baba. Meg is néztem, mikor vitték át az osztályra. Olyan édes volt.
A kórház helyzete még mindig bizonytalan. Azt mondta Grazyna, hogy még mindig nem tudják mi lesz az osztállyal..... Bár én nagyon remélem ,hogy megmarad és fizetős sem lesz..

Steffi: Írtam privit megkaptad?

KépKép

KépKép
cukorfalat

SZiasztok!

majd holnap írok, olvasok, most csak felrakok pár képet a mai
hó-lapátolásról!!
tegnap kaptunk hótaposót(Reno) és overállt(Brendon) :D :D
hurrá, és milyen jó,hogy vettem, ma hasznát vettük!!!
Kép
Kép
Kép
Vendég

sziasztok!
itt is kemény tél van, a mi autónkon is nyári van, nekünk is aktuális a csere, a férjem meg egész nap készenlétben volt, úgy votl, hogy be kell menni dolgoznia aztán mégsem kellett... az egész napunk el lett így izélve.

Borsa!
írtam e-mailt! édes emma nagyoooon!

gabi!
szupi a csizma és az overál! tényleg jó, hogy megvetted!

heni!
mindenki meggyógyult?

lilluska!
jóbulást!

cukorfalat!
ennyit aludni... fúúújjj :lol: :lol: :lol: milyen privit?!

szép estét!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

sziasztok!

Bocsi, most nincs időm visszaolvasni csak pár dolog mellett nem tudok elmenni szó nélkül!

Satuk!
De jó hogy jöttél!
És nagy nagy gratula!!! Sok, sok egészséget, vigyázz magadra! kérünk sok képet!

Borsa,

Nagyon édes s kis hölgy!

Heni,
Benének boldog hófordulót!

Veronikusz,

mielőbbi gyógyulást!
és megy a sok sok gyógypuszi!!!!!

Borsa,
édes a kis hölgy nagyon!
Cipője?
:wink:

Gabi
ezek a képek!!!!
Fantasztikus a kis hómunkásod!!! meg kell zabálni!!!!
Nagyon csini a hótaposó és az overál is!

Steffi,

Martinnak is megy a sok gyógypuszi!

Bocsi de most még az átlagosnál is zsufoltabb volt a hétvége,
vendégeink voltak aztán meg pénteken vacsizni voltunk este 10-kor indultunk! :lol: Tegnap meg a 3/4 11 mozira mentünk, nagyon gáz volt a film, de jó volt ott lenni! :lol:
itt van Anyukám, és most jól is van, így kihasználtuk, bár a kisasszony aludt, mondjuk tegnap 3* kelt, 1-ig :-( aztán még 2*, de jó kislány!
csak hát jön a csúnya fog,
olyan édes, már annyi nyála van, hogy olyan időnként mintha szakálla lenne!
Nagyon ne utáljatok a sok progi miatt!
Így most fel vagyok töltödve!

Nyugodt éjszakát!

puszika

Ancsa

Ui: Ma olyan szép idő volt 4-ig, de most mi van,
:cry: iszonyat szél!

ancsaboszi

Sziasztok!

Gyors bekukk, oszt alvás. :-)
Hóhelyzet mostanra latyakká változott, apa Ákossal szórakozott kint egy kicsit, de az már nem volt az igazi hó sajna.

Lilluska, gyógyulj gyorsan, próbálj sokat pihenni! Most otthon tudsz lenni?

Emma nagyon ügyi, hajrá hasról hátra akció, biztos napokon belül siker lesz!

Jók ezek a havas képek Enciről! Azért ennyi hó nem volt nálunk...

Ákosnak reggelre csupa kiütés lett az arca, főlleg a szája körül. :shock: Nem tudom mi lehet. Holnap reggel irány a bőrgyógyászat, utána remélem mehet suliba. Első óra tesi, abból nem baj, ha kimarad, bár Ő nagyon szomorú, mert így nem kap majd sok pirospontot. :lol:

Ádám ma megkapta élete első anyatejen kívüli ízét (nem várhattam keddig, mert apa is jelen akart lenni :-)). Sütőtököt sütöttem neki, s azt mixeltem fagyasztott anyatejjel. Nem köpte ránk, de hát nem is falt belőle sokat nyílván.

Holnap megyünk a kórházba. Már előre rettegek a hó miatt, mert nincs még fent a téli gumi. Érdekes rohanás lesz a bőrgyógyásszal együtt, mivel 8-13-ig rendel a Teleki. Remélem hamar túl leszünk rajta, kicsit izgulok...
Közben be kell ugrani a munkahelyemre is a GYED papír miatt, s azért jó lenne hazaérni dél körülre, mivel vége a sulinak. Hogy fog menni nem tudom, de gyanítom, hogy sehogy, és napközit kell szerveznem (ha mehet egyáltalán közösségbe...).

Tehát lesz pörgés holnap...

Nektek nyugisabb napot kívánok! :-)

Kép
Kép
Kép
v30

Lilluska!

Jajj olvastam hogy mi történt veled!
Neked is megy a sok sok pusz, és vigyázz magadra!!

ancsaboszi

Szia Vali!

Hát csak óvatosan holnap!
Szegény Ákos!
mitől lehet?
Mielőbbi gyógyulást!

És gratula Ádámnak a sütőtökhöz! és neked, hogy ilyen ügyes tejcsis Anyuka vagy!

Jó éjt!

ancsaboszi

Sziazstok!

Most hajnalban írok... Na nem Enci miatt, ő alszik mint egy tündér :D én nem tudok aludni :evil: annyira fúj a hülye szél, átfújja az egész házat :evil:

Szóval. jó kis hó esett tegnap.Mi is babazsúrra indultunk Budafokra, de a Szépvölgyi útnál inkább visszafordultunk, mert állt az egész hegynek felfelé. Lefelé meg lépésben jött a busz is. :shock: Ugyhogy úgy döntöttünk nem ér meg egy tortaevés annyit hogy összetörjük magunkat. (azt bepotóljuk máskor)Bár megjegyzem sokakkal ellentétben én pénteken már felrakattam a téli gumit. :D

ANcsa! milyen filmet néztetetk? mert irtad hogy gáz volt.....
Szegény Lara baba, az a fránya fogacska... :D

Vali! tényleg zűrős napotok lesz...remélem elképzelésed szerint alakul.

Cancan! drukkolok,hogy minél előbb a végére jussatok az építkezésnek. Átérzem a helyzetet!! én hétvégén lakkoztam a lambériát a tetőtérbe, de már alakul... :D

Kép
Vendég

Sziasztok!

Itt is latyakosodás van, nem esett friss hó, este leállt, de még simán van hógolyónak való, Apa felkelt, mindjárt meglepem.. :wink:
őszinte volt a mosolya :lol: :lol: :lol:

Gabi,
mi felajánljuk az álommanóinkat Neked!!!
Nagyon csini a csizma és az overáll! Gondoltunk Rátok, milyen jól megérezted a sürgősséget!!

Steffi,
sajnáljuk, hogy így elbarmolták a hétvégéteket... :cry:

Vali,
remélem semmi komoly Ákossal.. Gyógypuszik mennek!!!
Sütőtökhöz gratula!!! Ügyik vagytok!!
Mi barackozunk (őszi, sárga), de az persze menő, mert fini édes.. :lol:

Hanna,
szombaton volt egy fél óra ágyban alvás :wink: , na még nem a kiságyban, kis lépésekkel haladunk :lol:

Ancsa,
nem irigykedünk a tuti jó programok miatt! Töltödjél csak fel!! Főleg, ha Lara gond nélkül otthagyható :lol:

Cukorfalat,
Petya egy ügyes alvómanó!! Szerintem begyűjti lelkesen a mi alvómanóinkat is.. :wink:
Izgulok a szülészetünk miatt, nem szeretnénk sok időt hagyni a babák között :lol: :lol:

Mi még edzünk a jó alvásra, de nem vagyok fáradt, elindult a nap, tolni kell a bringát :lol: :lol:

Téli kertünk:

Kép

Oldalra kinézve az erkélyről:

Kép

KépKép
Kép
gyuzso

hóból mára az úton nálunk is csak latyak maradt, azaz most inkább fagyott latyak. a kert viszont szép.
csatlakozom a nyári gumisokhoz. kiderült, hogy apának 4-5 gerinccsigolyájánál van sérve, így nem biztos, hogy bevállalja. gumisnál viszont biztos sokan vannak most. :?

Kép
Kép
Kép
manóka28

Jó reggelt!
Mi fél fokkal jobban aludtunk. Talán kezd visszaállni lassan az alvás. :D Azért így is volt még bőven kelés. :oops: 5-kor kijöttem Katával a nappaliba aludni, erre egy ba...om 6.20-kor becsengetett, de mire kinéztem a lyukon, már csak azt láttam hogy ég a villany. A Hülye!!! :twisted: :evil:

Nálunk szépen esett a hó tegnap. Estig meg is maradt. Katának nagyon tetszett. :D (nekem már 2-3 hete téli gumim van. Már azzal volt dekektem. :oops: )

Bölcsi ma tényleg nem lesz. Még kúrálom őket. :? :oops:

szép napot!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Gyuzso!

Küldd a Manókat!! :D SZép hó esett nálatok is. Akartam kérdezni, merre islaktok? de már látom Őrbottyán.
Az nagyon jó hely, sokat jártunk oda horgászni az urammal! :D
A telek méreteiből itélve, nektek is van szép nagy"pázsit" :D
Vendég

Veronikusz!

Egyszerre írtunk.... :D Sajnálom a csengetéses kelést. Én is megjártam egy párszor,hogy vki szórakozott a csengővel.
Mostmár kiküldöm a kutyát. :D ha kitartóan ugat, megnézem ki az? :D Egyébként a postás is mindig rosszkor jön. Mert vagy a gyereket teszem épp tisztába, vagy a rántást kavarom, vagy a WCn ülök...stb. de rendes, tudja,hogy gyerek van,és várni szokott.
Vendég

Hol van már a tavalyi hó???
:D :D ITT
Kép
Vendég

Gabi!
ismerős a "pont rosszkor" való csengetés :D szerencsére a lányok nem keltek fel, én meg kihúztam a csengőt és aludtunk tovább közel 7-ig :D csak sz.r így 20 részletben aludni 4-5-6 órát :oops: (és külön idegesítő, ha nem is a lányok keltenek)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Nekünk is megkavarta ez az idő az éjszakánkat :? nagyon fújt a szél :( és ismét 6 előtt keltünk vigyorogva :) , de így legalább apával találkoztunk :D

A hétvégénket is megkeverte párom anyukájának szülinapja. Addig erősőködtek, hogy mi is menjünk a szülinapi ebédre az étterembe, hogy belementem, mert nem akartam hárpia lenni...
Persze Áron kizökkent a napi rutinból, nem aludt el a kocsiban pedig hulla fáradt volt, majd az étteremen kiereztette rendesen a hangját...10 perc múlva fel is álltunk és hazajöttünk...persze nyűgik voltunk egész nap, éjszaka nem úgy aludt, ahogy kellett volna, áhh... :(
Soha többet nem hagyom, hogy meggyőzzenek...

Borsa
Nagyon szép a kiscsajszi és édes a pizsije is :D

A havas képek is szépek :D

Gyuzso
Jó kis fűterület... :D Van kis fűnyíró traki? :D

Mi kinőttük 3 hét alatt a 62-es rucikat, már 68-asok kellenek.. :D
pedig 2és 1/2 hónaposak vagyunk csak, mi lesz így velünk később??:D
Sajna a hétvégén nem találtam olyan hálózsákot, amit akartam :(
most kereshetek tovább...

Kép
hanna09

Szép jó reggelt!
Én már sajnos bepakoltam egy mosást, meg a mosogatógép is dolgozik, mert szombaton elrontottam a redöny :oops: t, így sajnos Lara szemébe sütött a napocska 6,30-kor, így a 8-8,30 kelés kicsit korábban jött, :cry: de már alszik is. :lol:
És remélem hamarosan jön a redőnyös.

Gabi!
Sajnálom, hogy ébren voltál éjszaka :cry: ,és hogy nem voltam itt, 1 körül már mentem aludni 8) igen a szél itt is nagyon nagy volt.
Úgy látszik éreztetek valamit, a férjem is pénteken rakatta fel a téli gumikat! :wink:
Nagyon édes ez a tavalyi kép is.
hol lehet ilyen szánkót kapni?
Az Agyő nagy Ő-t néztük.De a táj nagyon szép volt!

Hó, hát már nyoma sincs, itt süt a nap ezerrel, és az út is száraz!

Gyuzsó,
Aranyos vagy, mint mindig :)
Jók nagyon a képek!
És hajrá kiságyban alvás!MI az elejétől ott altatjuk, csak a mi szobánkban, és hát ott is ragadt! olyan jó hogy ott szuszog! :wink:
Mi most tervezzük hogy Lara átköltözik a szobájába, hú már előre hiányzik!

Veronikusz
Jjjajjj, ezek csengetők. Még jó hogy a lányok nem ébredtek fel!
Küldök még gyógypuszit!!! :wink:

Hanna,
Igazad van, csak keményen!!!!
Hát igen, a mai gyerekek már nem úgy nőnek, ahogy az a ruha méret ki van találva! :lol: Mi már most kezdjük a 86 méretet, pedig még nem vagyunk 10 hónaposak sem. Szóval megértelek.
Milyen hálózsákot keresel?
Én a Brendonosat szeretem nagyon, jó minőség és finom! Mi mikor Lara megszületett egy hónapig nem használtuk csak aztán, de 74 kezdtünk, és most meg 98 vettünk. Hisz kettő kell, és nem olcsó darabok, de jók! Majd ha ezeket kinövi akkor is nagyobbat veszünk, nem zavaró, mert csak hosszabb!

Memme hogy vagytok?

Na megyek, még azt hiszem visszafekszem, aztán meg 11-re megyek kozmetikushoz, ha tudok jövök.

Szép napot Nektek!

Jó sok a hiányzó! :wink: Tessék igazolni a dolgokat!Mert különben .... :lol:
Zsofi?
Györgyi már rég láttunk!
Steffi? Hogy van Martin?Éjszaka milyen volt?
Eni? hogy vagy? kicsi lelked?
Barbi? holnap?
Tünde? mit csináltatok a hóesésben?
Borsa?
Gabbó?

ancsaboszi

Bocsi mindenkienk akinek a nevét nem vastagítottam ki, de elfelejtettem megnézni, mit küldök! :oops:
Na megyek pihenni!

Szép napot!

ancsaboszi

Hanna! Együttérzek veled. Étterem-sztori nem lehetett eccerű. Igen , elég nehéz nemet mondani az anyósnak,pláne hogy ne legyen sértődés belőle. Csak ilyenkor az a baj,hogy a gyerek meg ti isszátok meg a levét.Máskor tényleg ne hagyd magad!
Amíg ilyen pici a babuci, nekik kell alkalmazkodni.
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.14 10:00-kor.
Vendég

Hát igen, mi csalunk, nincs csengőnk :lol: :lol: , na ezért a postás sem jön fel.. így a kuka mellett találjuk meg az új bankkártyától az életbizti módosításig mindent.. :evil:
Esik a tetőről az erkélyre a hó "minilavina", Csipa meg parázik tőle - bújik ágy alá, gardróbszekrénybe (még a szobába sem mehet be hivatalosan..)
Most üldöztem el az egyik lovagját, nagy fehér kandúr, gondolom jött elkérni a "csaját", de az épp lustálkodik az esti kimenő után :lol:

Hanna,
mi 1 hete voltunk először úgy étterembe, hogy Miklós kibírjon egy gyors pizzaevést.. addig csak gyenge próbálkozásaink voltak kiülős helyeken..
Úgyhogy szerintem a karácsonyi családi programot anyós nálatok szervezze...
Van egy 0-6 hós hálózsákunk kölcsönbe, ha gondolod .. :lol:
Önjáró fűnyírót hozott a nyuszi Istvánnak (trakira nem futotta a büdzséből..), így azt felfele nem kell tolni :lol: :lol:

Lilluska,
gyors gyógyulást a "füles" Dorottyának!!! Mennek a +++++++++ energiák!!

Ancsa,
én a vízforralót rontottam el szombaton :lol: , de az emberem csak örült, lehet játszani, másnapra ismét működött :lol:

Gabi,
Enci nagyon cuki a szánkós képen!! Nagyon tuti az a téli járgány!! :lol:
Mi tavaszra tervezzük a horgásztó látogatását, de már sokat hallottunk róla.. Piknik babákkal...? Hmm...?

Borsa most max. nálunk lesz gép előtt, úton vannak a heti babapartira, lesznek képek estére :lol:
De a többi hiányzóról én is szívesen hallanék..!

KépKép
Kép
gyuzso

sziasztok!

Nálunk hóprogram nem volt.
Ma elővettem a babarucikat, hogy átnézzem, mi kellhet még, hsizen már nincs hátra 10 hét!!!

Kicsit be is paráztam tőle... Milyen lesz kettővel, stb. de most már nincs visszaút :D

És ahogy olvaslak benneteket, az ok, hogy 56-62-es rucikból van bőven, max 1-2 melegebb holmi kell, meg lelkem melegítésére külön picúrnak valami, amit neki vettem, de a 68-asok már nagyon nagyon csakis fiús cuccok, és jóval kevesebb is van belőlük, szóval asszem februárban már nagybevásárlást kell tartani :D

Már el is felejtettem, Bene is milyen gyorsan nőtt.

mtunde

Tünde, annyira jó veled izgulni, örülök a készülődésnek. Túléled. Mármint, hogy két gyerkőc lesz. Vagy majd csinálod azt, amit én "jaj, csak az első egyedül töltött hetet éljem túl", meg a következőt, meg a következőt. És itt van Benedekem lassan 10 hónapos. :lol:

Lilluska, jó hallani rólatok, drukk megy, hogy gyógyulgassatok!

Benusnak puszi. :wink:

Ancsa, hogyne emlékeznék. A bábatalálkozó aznap volt, amikor szültem. Csak ugye, az hajnalban volt, pár órával később meg együtt ettünk a folyosón és néztük a havat. Hm. Enci is akkor szánkózott. Vicces.

Cukorfalat, te aztán... :roll: Soha, egyetlen egy ilyen napunk sem volt. :shock:

Pár napja megspékeltük az éjjeli ébredéseket azzal, hogy 23-24h között egyszer felkel Benci fülsiketítő ordítások közepette, és AKÁRMIT csinálunk, nem nyugszik, ez megy 15-20 percig, majd magától visszaalszik. Vagy az üvöltéstől. Ja, és nem fogfájás. Elképzelni nem tudom, mi kínozza (még). :? De nagyon rossz. :cry:

Kezd egyre halványabb lenni a remény arra, hogy új lakásban karácsonyozunk. Igen halvány. Mondhatni, semmi reális esély nincs rá. Pénteken néztük meg a lakást, elvileg műszaki átadás, de majdnem sírva fakadtam. Nem részletezem. :cry: az egészben az az apróság a jó, hogy hugom itthon maradt Bencivel 3 óra hossza erejéig. Nem volt nyügi, sem hiszti, csak játék-móka-kacagás és ALVÁS. Lehetne a tesóm hivatásos Benci-felvigyázó. :shock: :lol:
vbea

Sziasztok!

Itt van anyukám, van egy kis szabadidőm.

Kriszta, mindig elcsodálkozom, amikor a képek után megnézem Pankának a vonalzóját, legalább három évesnek nézném. Az a fürdőlepedős kép gyönyörű.

Borsa, éljen a kis "nemsokára-örökmozgó". :)

Lilluska, jobbulást!

Satuk, hát akkor legyél üdvözölve újra itt. :) Egy okkal több, hogy a Kútvölgyi maradjon úgy ahogy van.

Gabi, nem értettem a hótaposó-dolgot, amíg nem láttam a képeket. De hogy intézi magát ez a kis nő! :)

Ó Eni. :(

Nálunk meg az a szitu lakás-ügyileg (vagy írtam már?), hogy jövöre fel kell vennünk használt lakás vásárlására a kölcsönt, mert vénülök, és elúszik a szoc-pol., ha nek kezdünk bele. Ennek egyrészt örülök, másrészt nagyon gyorsan kell még összeszedni sok pénzt az önrészhez. És hát két kicsi lánnyal költözni...
De legalább törlesztőt fizetnénk már és nem lakbért.

Most meg annak örülök, hogy egy ismerősünk révén sikerült találnunk egy bérbeadó lakást a Kútvölgyihez közel, és mivel csak rövid időre vesszük ki (a szülés körüli hetekre), nem kell alkudozni-kérni, hogy tekintsenek el az ilyenkor szokásos két-három havi kauciótól. Még így is a gatyánk rámegy erre a szülésre, de Melindát nem szeretnénk itthon hagyni amikor elkezdődik a buli és egyébként sem akarom végigizgulni, hogy felérünk-e.
Úgyhogy dec. 15-től ideiglenesen Budán fogunk lakni, legalább egy kis környezetváltozás, mert az is bőven ránk fér.

Ezt elküldöm, aztán jövök még.

Kép

Kép

Kép
memme

Kép
Ezt a hűtőmágnest találtam feltenni... :) [/img]

Kép

Kép

Kép
memme

Ez meg - hm. hadd dicsekedjek egy kicsit. anno mi is kerestünk szép falvédőt Melinda szobájába, aztán Apja nekiállt és csinált egyet. Nincs még kész, kell még rá mindenféle élőlény. Kissé vonalasabb mint a bolti, de mégiscsak egy mérnök csinálta. :)
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1194871188.1588.jpg[/img] [/img]

Kép

Kép

Kép
memme

Memme! Hát ez a falvédő tök jó!!!!és biztos ,hogy egyedi!!! :D :D milyen ügyes a párod!!!! és milyen türelmes lehet, ha ilyen dolgoknak nekiáll. Jó én sem panaszkodom az uramra, de falvédő készítésre tuti nem tudnám rávenni, :D :D
Cuki a hütőmágnes is!!! és mi az hogy vénülsz???? :D
Vendég

Ja meg elgondolkodtam még azon, amit Eni írt (Vbea :D ),hogy aznap (amikor először és utoljára leesett a hó)Enci már
szánkozott, amikor ő már örülhetett Benedek megszületésének. :D tényleg vicces. És elgondolkodtató, hogy ugyanabban az időben
ki mit csinált....stb. ki minek örült? stb.
Vendég

Nem tudom mi van kicsi lánykámmal, de 2 napja sír amikor az ágyba teszem. :shock: máskor 1 szó nélkül lefekszik.
mindig mondom :csicsikálni megyünk, és magától jött az ágyba,vigyorogva. Most meg,- berakom és sír. Van valami a levegőben?

Kriszta! mi újság?remélem lazulsz....cuki a kis türcsis, paripás leányzó. :D

Gyuzso! Mehetünk együtt pecázni tavasszal!!! Micuka addigra lassan 1 éves lesz,ugye? na akkor már szaladni fog ő is :D Párom nagyon örülne...már úgyis mondogatja,hogy milyen régen horgászott már. Ebben az évben sem nagyon jutott rá ideje.
De új botot vennem kellett a szülinapjára :D csak felavatni nem tudta. :cry:
Vendég

lemaradt a szövegem vége..
szóval új botot azért kellett vennem, mert a másik "véletlenül" eltörött a kezében( véletlenül a kőhőz vágta :lol: ) amikor én több halat fogtam mint ő. :lol:
Vendég

Csak még ezt akarom megmutatni,aztán lelépek.

A takaró és a falvédő vázlata,alapja (Micimackós)
Kép Kép
A falvédőn ENIKŐ nevének betűi, és virágok. A zsebeken méhecskék,virágok....
valami ilyesmi,,
szerintetek????
Vendég

Gabi, ez szép lesz. Már találtál embert is, aki megcsinálja?

mtunde

Sziasztok!
Kicsit eltüntünk :? !Itthon voltak gázok.......
De minden oké,Balázs 6800 g és 67 cm!Összement 1hónap alatt 1 cm :lol:
Ma megint megkaptam,hogy nem hízik rendesen a gyerek!!De én ezen már csak röhögni tudok!!!!!Ja és állítólag azért van fenn éccaka 5-6x,mert nem lakik jól!!!!!!

Gabi
nagyon szép a takaró és a falvédő!!!

Sajnos nagyon nincs időm visszaolvasni, remélem mindenki jól van!!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Emano, védőnénid találta ki, hogy azért van fenn Balázsod, mert nem lakik jól? Üzenem neki, hogy éngyerekem 6-8x ébred, még nincs 10 hónapos, 10,5 kg. Tán valamivel még tömni kéne... :lol:

Gabi, jaja, nosztalgia. Egyre többször. Nagyon szép nap volt az egyébként. :roll: A falvédő nagyon szép lesz. :idea:
vbea

Igen a "nem százas" védőnőm (Gyuzso szavaival élve) találta ki!De érdekes volt,mondom neki,hogy fenn van éjszaka a gyerek!Megkérdezi és mit csinál?????? :? Normális az ilyen???

emano/Andi
KépKép
emano

Emano,
szerintem virtuális ultit játszanak éccaka ezek a büdös kölkök.. :lol: :lol:

Eni,
sajnáljuk a kucok-mizériátokat! De az jó hír, hogy hugival így elvan!! remélem, "csak" a front bántja Benőt és véget érnek az éjszakai sírások...

Gabi,
hát igen, a botja nem tudta elviselni, hogy veszített és önként összetörte magát! :lol:
Nagyon szép lesz a falvédő!!

Memme,
találó a hűtőmágnes! :lol: micsoda kreatív Apuka!!

Miklós megverte Emmát a ki tud kevesebbet aludni napközben versenyben, ami nagy szó.. :wink:

KépKép
Kép
gyuzso

Hahó!

Nem voltunk bőrgyógyásznál, mert Áki nagyon sírvafakadt reggel, h nem akar hiányozni a suliból. Mivel már gyógyul, megkegyelmeztem, de nekem még mindig nem tetszik, holnap du. mindenképpen elmegyünk.

Voltam fent a kedvenc 5. emeletünkön, hát, nagyon jó volt. Olyan jó érzés volt ismerős arcokat látni (Gabi, Rita, Erika). Remélem minden marad a régiben, és még a harmadikkal is mehetünk fel megmutatni magunkat.

Nagyon elfáradtam, hülye dugók Pesten és Budán, 2 óra alatt értünk a Kútvölgyibe itthonról. Kiszállni, beszállni, babakocsi kinyit, becsuk, munkahelyen babamutogatás, hazaút ismét nem fél óra. Most olyan jó ülni. Ráadásul Ákost elvitte papa úszni, tehát nyugi van.

Szép estét nektek!

hali, vali

Kép
Kép
Kép
v30

Néhány fotó :lol: :lol:

Kép

Kép
Kép

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!
Már itt is vagyunk :D

Eni!
Sajnálom a lakást biztos nagyon rossz érzés de ne aggódj hamar túl lesztek rajta! Megy a drukk! Az éjszakai sírást sajnálom!

Gabi!
Nagyon cuki a falvédő!

Memme!
De ügyi ez az Apa! Gratula neki, nagyon aranyos lett :D Melinda mit szólt hozzá?

Gyuzsó!
Lett alvás?

Hanna!
Gratula a méretvűáltáshoz, ott is versenyevés van úgy látom :D

Ancsa!
Redőny elkészült?

Steffi!
Hogy van Martin? Lement a láza!

Tünde!
Hajrá-hajrá! Már kevesebb mint 10 hét? Hű de izgi!

Memme, Tünde!
Repül az idő, alig várom az új babócák képét.... hú már most jó lenne még egy :D:D:D

Vali!
Mi is sütőtöközünk és imádja! :D A maradék az enyém :D
Ádám ügyes nagyfiú vagy!

MI ahogy már Zsuzsi is írta leköröztük Micát alvásban (sajnos) csak a rosszat tanulják egymástól? :D Szobafogság lesz fiatalok!
Szép estét mindenkinek

Orsi

borsa

Sziasztok!

Gyuzso, Borsa
nagyon édesek a képek :D
Áron egyébként azért nő,így minta gomba, mert nem alszik, hanem eszik :D
A hálózsákot megköszönjük, ha nekek most nincs szükségetek rá :) Tökéletes lesz, mert így legalább ki tudjuk próbálni, lehet, hogy nem is válik be és akkor feleslegesen vettem volna!
Köszönjük!!!

Memme
De jó, hogy feljöttök, biztosan mindenkinek jót tesz majd és Neked is megnyugtatóbb, hogy itt vagy kórházhoz közel :D
Huha, már nincs sok hátra... :D :D :D

Tünde
Tegnap elment a csomag :D
Emlékszem én ilyenkor már alig vártam, hogy megszülessen Áron :D
Izgatott voltam,voltunk :D 1000x eljátszottunk a gondolattal, hogy milyen lesz, ha majd megszületik... :D
(bevallom azért is vártam, mert sehogy sem bírta már aludni az utolsó 2 hónapban és minden reggel hánytam...)

Gabi
Nagyon szép amit terveztél, biztosan szeretni fogja Enci :D

Veronikusz
Ma nem voltál, remélem jobban vagytok már :)

Borsa, Gyuzso
Nemsokára fél évesek lesznek a babócák :D :D :D

Megyek lefekszem (tyukokkal fekszem, de a kakasokkal kelünk :D :D, egyébként szó szeint, mert van itt valahol egy kakas, aki hajnalban kb.2 órát kukorékol és mi ugye akkor már fenn
vagyunk :D )
oh, csak egyszer egy Született feleségek, vagy egy Doctor House :( :( :(
Jó éjt!

Kép
hanna09

SZiasztok!
Most csak gyors bekukk.
Mert Encikém nagyon nyügi, este hányt is. tiszta takony :cry:
Most is hallom,hogy szürcsög ahogy alszik :cry:
Hívtam a dokit, mondta,hogy orcsepp, meg Rinathiol. Köptetőszirup?
Szirupot adtam neki, de az orrcseppel még várok. mert így is folyik az orra....minek adjam azt?
na mindegy.
Mindenkinek jobbulást aki beteg.és szép álmokat!!!

Tünde! Igen van már "varrónő"-az az oldal, amit múltkor felraktam (chinook design) dec 20ig készül el. Ugyhogy még KArira meglesz drága Encikémnek :D Ha eszembejut hogy Fruzsival dec 21-re voltam kiírva....SZomorú Karácsonyunk lesz.... :cry:

puszi mindenkinek

Kép
Vendég

Jó reggelt!
csak gyors bekukk ... épp hogy átszaladtam a tegnapi termért felületesen :oops: bocsi

Hanna!
te írtad, hogy milyen gyorsan nő a nagylegény?? Nyugi! :D azért ez időval lelassul. (ha mégsem akkor kosaras lesz :lol: )
Szofi pl. 10.5kiló mint Lara Baba :shock: :shock: Pedig Szofi sem apróka :?

Lilluska!
mielőbbi jobbulást nektek! :oops: :oops:

Gyuszo, Borsa!
meg kell zabálni ezeket a Szarosokat, olyan édesek!!! :D :D :D

Ja! tegnap itt volt a kispesti nagynéném, azért nem voltam. Ő az akinél, többen vannak a lánya fiai, mint otthon. :oops: Ja! a tegnapi nap számomra elég lehangoló volt. Őt anno 12 évig csalta a férje és most telebeszélte a fejem minden szarral, pedig nálunk szó sincs semmi ilyenről. Mondta, hogy csak fel akar készíteni arra az esetre ha valamikor majd esetleg előfordul nálunk is ilyen. Még az életkedvem is elmenet. Végül ő is belátta, hogy kicsit meszire ment. :evil: Most agykontrollozhatok, hogy pozitív legyek megint. :D Pedig régen nem volt ő ilyen. na jó hagyjuk! Csak pont ez kell egy otthon gyerekeket nevelő nőnek akinek sokat dolgozik az ura. :oops: :oops: :oops: :cry: :cry: :cry:

Remek! megint úgy felzaklatott ez a téma, hogy már azt se tudom, hogy mit akartam írni. :? :x Megyek is inkább! nem rontom itt a hangulatot. Még egyszer elnézést!!!!! :oops: :oops: :oops:

A lányok kicsit jobban vannak. Szofibak egyáltalán nem folyik már az orra, de Katának még igen. Múlt éjjel is 7-szer keltünk. :oops: Ma DE nem leszünk, megyünk bölcsibe. :D

derüs napot!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: