A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Zsú: Nagyon helyes Marci ebben a szerkóban.:) Nem is láttam még ilyen picuri inget. Nagyon vagány!:) És az a komoly kis pofi hozzá...:)
Aranyos.:)
Vendég

Hóember :D Én is mutattam tegnap Zalánnak a havat, mondtam neki, hogy jövőre már lesz hógolyózás, meg hóemberépítés :lol:

SÍRÁSOK-FOGZÁS-BÚJÁS
én is tapasztaltam a hétvégén! Este kétségbeesett, fájdalmas sírás, kezét tuszkolja a szájába, masszírozza vele az ínyét, és annyira bújik hozzám! A kis drágám! Nagyon rossz, hogy szenved. Még csak másfél hónapja, hogy nincs hasfájás, és kezdődik az újabb fájdalom....
És piszok nehéz megvizsgálni, hol jöhet a fogacska! Az tutti, hogy jobb oldalt, mert mindig ott túrkál, de még nagyon bent lehet.....

Ckat
nagyon tetszik a fürdésetek! Én még nem kádaztam Zalánnal, de most megint kedvet kaptam :D

Marci-t Isten éltesse! Édesek a képek! Nagypapával nagyon bratyiznak :D

Kép
Kép
emma1976

Sziasztok!

Emi játszik az állatokkal, azt játssza, hogy imádkoznak:
"Urunk Jézus ámen. Orrunk Jézus ámen!". :D :wink:

KépKépKépKépKép
uxi

Sziasztok!

nagy általánoságban lent középen jönnek az első fogak.(kicsi nyuszik egy darabig)
Nyunyi is folyton harap kis farkas kölyök lett.neki már kint van az első de nevárjatok fotót mert még csak áttörte az ínyét és szép lassan növöget.

Bridzsi

Kép
esztora

Szép napot!

KAti :lol: egye fene, kiegyezhetünk csak az első pasiban is! Nagggyon csini!!!! Maja épp alszik, de megmutizom neki a kis méhecskés jelöltet! :lol:

Andinak Boldog SZülinapot és Klárinak is ( :oops: én még nem is írtam) és Enéh ha jól tudom Lilla 2. neve, neki meg boldog névnapot! és persze Marcinak is!!!

Asszem én most ritkábban leszek, mert rávetem magam a bankok honlapjára, hitelt kell keresnem. :?
(ideje a lakás felét kifizetni Szili nővérének) meg utána kell járnom az ajándékozásnak és az eladásnak, hogy jövünk ki jobban :?
úúúúúúúúúúúúútálom!!!!!!!!!!!!!!!

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Csajok mi a különbség a hideg és a meleg párásitó között???
(nem tudok róluk semmit :roll: )

Anne mi van Tömzsi szemével??

Bridzsi

Kép
esztora

Kinderke!
Tuti nem a front miatt ébrednek.
Ahogy Ckat is írta, lehet a fogzásban valami.
Mi most járunk egy külön gyerekdokinőhőz a Péterfybe és ő is gyanakodott a fogzásra. (erre kapunk majd homeost és ecsetelőt ami enyhíti a fájdalmát)

Manó!
Nekünk is extrán volt koszmós a fejünk. Erre pedig azt ajánlotta a dokinő, hogy itassuk át olajjal és egész nyugodtan kapargáljuk le.
Szerdán voltunk nála, 3 napig csináltuk este az olajozást, szépen felpuhult és már nem koszmós.

Zsu!
Nagyon ari Marcikád! Kis ing+kis mellény :lol:

Nálunk Samu este nyügi picit, fürcsinél, akkor kezdi de ha eltereljük a figyelmét valami játékkal akkor semmi gond. Délelőtt 10 körül nyügizik de mi akkor mindig alszunk.

Még reagálok csak tovább olvasok.
torolve_20131003125716

Esztora!
Nyunyinak puszka az ínyére! :wink: :lol:

Manó!!
Gréti is offroad-os lesz :lol:

Na megyek fürcsi+görényfej hajmosás. Nem tetszik a séróm csak frissen..fasza :twisted:
torolve_20131003125716

Esztora: Folyamatossan váladékozik Andris szeme.:( Már már úgy látszott hogy rendbejön, de megint beindult.:(
A dokinő azt mondja hogy most a betegség miatt van. Mert tele a nózija. Sokszor szívom neki, van hogy éjjel is felkeltem szegénykémet. Meg mosom a szemecskéjét forralt, lehűtött vizzel.
Vendég

Gurgi: aha, olaj. Az esti fürcsi előtt valamivel én is elővettem az olivaolajat, s letámadtam vele a kölök fejét. Az tuti, hogy ismételni kell, mert asszem egy tizede sem jött fel.
Babe (vagy hogy a kőbe híjják) errefele nem terem, megnéztem a spanyol gyártó honlapján sem szerepel, hogy ide balkániádába hoznának. Evvan. Majd megszabadulunk tőle, csak há ronda, most meg fülcsisen pláne. De sebaj.

Emi: ugyi miután a bankokat kivégezted, visszagyüssz?

Mi hálisten éccaka nem ébredünk, persze szombatról vasárnapra kivétel volt, visítva ébredt, kihoztam a másik szobába, erre kiderült, hogy épp pelust telenyomta. Tehát pocibaj volt, ami természetesen megbocsátva.
Kezét ő is folyton dugja a szájába, meg az én ujjamat is, meg 2 hós kora óta nyálazik ezerrel, de ettől függetlenül lehet semmi köze a közelebbi fogzáshoz, tesók is "rágtak" mindent, bár 2 hósan nem nyálaztak, Edina meg egyáltalán, s a foguk 6,5-7 hós koruk körül bújt legelőször elő. Edóval ráadásul úgy, hogy koccant a kiskanál.

Meleg párásító az elviekben egyszer felfűti a vizet, s úgy nyomja ki, amit álltalában egészségtelennek szoknak titulálni. A hidegnél a pára ami kibocsátódik az hűvös.
Na inkább megpróbálok neked linkelni valami szakavatottabb szöveget.

Kép
kissmanó

Annee: tényleg a legfontosabb most, hogy az orra legyen szabadon lélegezhető. Ha nem, hiába is kezeleg a szemét.
És tényleg így van, tapasztalat.

Kép
kissmanó

Csőkutya,

Kata, Lidikóka: babamasszázst kb. egy hetes kora óta csinálom... nekem is nagyon bevált (eddig).

Ckat: én is gondoltam rá, hogy a foga, brutál nyáladzás van, az ujjam harapdálja nekem is eléggé erősen... amúgy jókedvű a gyerek nagyon! Tanácstalan vagyok! De ez van, kelünk...

Zsú: Gyönyörű fiad van, nagyon csinos is, ami a Mama izlését dícséri! :-)
A tegnapi nap egész nap a gyerek kb. 1,5 órát aludt! :shock: Mire hazaértünk kb. 7 körül, már majdnem elájult, még a fürdést is kihagytam (még sosem csináltam ilyet) gyors szopi, 3/4 8-kor már ágyban és onnantól kezdve 3/4 10-ig sírdogált, nem aludt. Aztán f2-kor és 3,20-kor keltünk itt cumival visszaaltattam, aztán 6,20-kor kelt... Ha a foga lenne, aludna napközben nem? Nem tudom.

Kata: meg sem dícsértem Egont a cuki méhecskés szerkóban! Nagyon büszke legény, a büszke Apukával!

Móni: nálam is ez volt, dobok képet a zoknikról. Brendonban van ilyen és a calzedoniában... (outlet 250,-Ft)

Andrea
Kép
kindernay

Kép
kissmanó

Gurgi: fogzásra milyen homeóst ajánlottak? Én a Chamomilla-ról tudok. Mást is mondtak? Adrinál az bejött.

Kép
kissmanó

Manó: Köszi. A nagyoknál nem volt ilyen gond. Nekik rendben volt a szemük. Ha náthásak is voltak akkor sem volt gond a szemükkel.
Minden ismerős a kamillát ajánlgatja, de Tömzsinek nem lehet mert allergiás rá. Van még valami házi praktika ami segithet?

Pár hsz-el korábban irtam hogy nagyon sok ismerősöm törlődött az iwiw lapomról. Légyszi jelöljön be aki ott volt és nem látja magát. Tömzsinél is. (persze csak ha szeretné :oops: )
Vendég

Manó!
Még semmilyet de azt mondta, hogy Ő homeos párti. Pénteken kell hívnom telcsin, megkérdezem.
Én Gabi olajjal kentem be a fejét.

Na lányok, megmostam a hajam, iszonyat, esküszöm ma teszek fel képet, legalább jót röhögtök.
Rövidebb, mint gondoltam. Nem sok minden tudok vele kezdeni.
Kb. úgy nézek ki, mint egy madárijesztő.

Ez az amikor az ember nem a saját fodrászához megy. Ezt bebuktam
torolve_20131003125716

ja, ha olvastam volna, hogy "kapunk majd homeóst".....

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Annee! Köszi a köszöntést, igen Lilla második neve Enéh.

Fogzásra: Barátnőmnek valamilyen homeós kúp jött be, ami fájdalomcsillapító, az ő gyerekének ez használt már mindent kipróbált nagyon ki volt mert óránként kelt a gyerek éjszaka is, szegényke, majd a nevét megkérdezem

Képek cukkerek!

Emi

Kép Kép
emi_25

Sziasztok!

Köszi a zoknis infókat. Ceniko, Bálint is sokszor harisnyában nyomul itthon, épp a zokni gondok miatt. Ckat, gondolom melyik zoknikra gondolsz, vastagabb anyag, és egy kicsit visszapöndörödik a széle.....gondolkodtam már, hogy veszek olyan zoknit, bár egy kicsit vastagnak találtam, de most már úgy is itt van a tél.....

Fogzás téma: nekünk a 3 hós "viziten" azt mondta a dokinéni, hogy még nem jön a fogacska. Bálint is folyamatosan eszi a kezét....itt volt múlthéten a védőnő, kérdeztem az ő véleményét is, erre ő megdörzsölte Bálint ínyét, Bálint rendesen élvezte....mondta a védőnő, hogy viszket ilyenkor az inyük, azért túrják folyamatosan. Rossz hír, hogy a "matatástól" számítva, simán eltelhet 3 hónap is, mire a fogacska egyáltalán elkezd kibújni- legalábbis a védőnő ezt mondta.

Zsú: Marci nagyon fickós a kis mellénykében és ingben. Édes kis ünnepelt!

Bálint is nyűgösebb volt az elmúlt napokban a megszokottnál, de szerencsére az éjszakáink még jók. ( ezt most gyorsan le is kopogom)

Nem tudom már hogy ki írta -talán Brigi, de nem biztos :oops: - egy pár oldallal ezelőtt, hogy a babája kevesebbet eszik. Valahogy én is ezt tapasztalom, és nem értem miért?! Lehet, hogy sokallta a súlyát, és diétázik? :wink:

Gurgi: én is jártam már úgy, hogy másik fodrászhoz mentem, és úgy levágta a hajam, hogy nagyjából semmit nem tudtam vele kezdeni. Alig vártam, hogy visszanőjön valamennyire, hogy kezelhetőbb legyen.

Andi: köszi, várom a képeket. Hol van Calzedonia outlet? Vannak felnőtt cuccok is ott?

Kata: még mindig nagyon édes a kis Egon!

Manó: Gréta apja lánya :D

Bori: köszi, hogy beírtad az adatainkat.

Megyek, egy kicsit pakolászok, amíg alszik Bálint, mert ha ma is olyan nyűgike lesz mint az elmúlt napokban, akkor nem tudok napközben semmit sem csinálni.

Holnaptól 1 hétig itthon lesz a párom, ő lesz a bébiszitter, mert tanulnom kell...... :? Így nem nagyon jövök majd.

Sziasztok,
Móni

Kép
Kép
moni1973

FOGZÁS:
CHAMOMILLA 15 CH (5 golyó, akár negyedóránként)
30 CH (napi 2-4x5 golyó)
Nyügős, dühös, szeszélyes viselkedés jelentkezhet, az egyébként kedves, jó babánál. Érzékenység, ingerlékenység, alvásszavar, emésztési rendellenesé, hasmenés. Ez a szer a fogínyfájdalmat, nyügősséget, rossz alvást is javíthatja. A baba arcának egyik oldala piros és meleg, a másik sápadt és hüvős lehet. A gyerek állapota javul, ha ringatják, felveszik, kocsikázni viszik.

BORAX 5 CH (napi 3-4x5 golyó)
aftákkal kísért fogínygyulladás, a fogínyen már a kis érintés is erős fájdalmat vált ki. A baba esetleg nem akar szopni vagy visszautasítja a cumisüveget.

PHYTOLACCA (9 CH napi 3-4x5 golyó)
Fogzáskor a csecsemő erősen összeszorítja a fogínyét a fájdalom miatt.

PODOPHYLLUM 9-15 CH minden hasmenés után 5 golyó
Rendszeres hasmenés, leginkább reggel jelentkezik, bő, vizes állagú, fájdalmas, gyomorkorgással jár. A hason fekvés jólesik, de hasmenést válthat ki. HAson fekvésre javul a fájdalom.

PULSATILLA 15 CH 1-2x 5 golyó
Nyafogó, síros, anyukához bújó baba. Szabadban hüvős levegőn jobban érzi magát.

MERCURIUS SOUBILIS 9 CH napi 2x5 golyó
Erős nyálfolyás éjszaka, a nyelv duzzadt, lepedéses, a fogbenyomatot megtartja. A kis beteg szomjas, nyügős, éjjel sokszor felébred. A Chamomilla kieg. szere lehet.

Andrea
Kép
kindernay

Manókám nem tudom rám gondoltál-e, de én sajnos hajlamos vagyok erre... :oops: ha igen, köszi a figyelmeztetést!

Andrea
Kép
kindernay

milyen figyelmeztetést?
nem ugrik be, bár lehet, bármi lehet
az azonban tény, hogy rohanunk a rangidős tesó után

Kép
kissmanó

Andris hetek óta nyáladzik, az előbb néztem... elég fehér az inye. Mintha látnék egy kis fogkezdeményt, de nem vagyok biztos benne. :oops: Nagyon nem akarja megmutatni. Mindig kidugja a nyelvét és eltakarja.:)
Vendég

Móni, a CALZEDONIA Törökbálinton van, már írtam egyszer. Vannak női és kislány harisnyák is (nagyon cukik) és fürdőruhák 2000,-Ft-ért... ja meg felsők, pizsamák, férfi cuccok. M0-ás felé van.
Na itt vannak a zoknik, így csatolom, mert nem akarok sok helyet foglalni. Pusza
1194857390.19.doc

Andrea
Kép
kindernay

Manó, akkor félreértettem... :oops: mindenesetre raktam még fel homeós leírásokat...

Andrea
Kép
kindernay

Hali!

Móni: akkor már csak 2 hónap 2 hét és alhatok éjszaka :? A zokni olyan, ahogy írtad. Kicsit hamar lesz bolyhos, de úgyis hamar kinövik. Jó tanulást! (bébicsőszödnek szurkoljonk hogy bírja??? :lol:)

Gurgi: légyszi majd írj nekünk hogy a fogzásra mit kaptok és hogy használ. kösszi (engem érdekelne a hajad :D én a szülés előtti fodrászt buktam be: enyémhez már nem mertem elszambázni, féltem útközben megszülök, ezért lementem az utcánk végében lévőhöz. Gyanús volt, hogy csak öreglányok vannak, de gondoltam 3cm-ert le tud ez is vágni, hiszen csak a tört végétől akartam megszabadulni. Még kértem is, hogy CSAK 3 cm, mert hosszú hajú kismama akarok lenni. Erre a csaj úgy belejött a vágásba, hiszen valószínű 30 éve csak vénlányok rövid haját daurerolja...szólnom kellett, hogy ÉBRESZTŐ ELÉG MÁÁÁR

Kispiskóta: akkor próbáld beosztani a szombatod és vasárnapod: tehát ha átlagban gondolkozol, nem is történt semmi új :lol: Ari a babád! (nagyapó is :D )

Kinderandi: ...igen, kelünk, azt ez van... jókedvű az ényém is....röhög rajtam :?

Annee: tejberizspépben milyen tej van?

Milyen nem homeós, gyógyszertári löttyöt mondtak Nektek fogzásra? (azért csak a gyógyszertárit kérdezem, mert én sem próbáltam soha homeós bogyót :roll: )

Esztora: köszi, hogy írtad Nyunyiét, én láttam szegénykének, azóta Bors szájában is olyasmit keresgetek.

üdv.: ckat
ckat

Köszi Andi!!!! Tiszta lökött vagyok, tudom hol van ez a bolt, már vettem is a Blankának ott harisnyát....Köszi mégegyszer.

Móni

Kép
Kép
moni1973

Ckat: párom bírni fogja, 1000x türelmesebb mint én :? Legalábbis így gondolom-hogy bírni fogja, aztán majd meglátjuk......bár az is lehet, hogy Bálintkánk apának mintagyereket fog játszani :lol:

Kép
Kép
moni1973

Ckat: Mildipép a neve és az van ráírva hogy babatejből van. :shock:
Vendég

Fogzás: nem homeos: Dentinox gél (van oldat is, de az macerásbb). Homeos kúp: Viburcol. Én már vettem Dentinoxot, a Viburcolt pedig hasfájásnál használtuk és bejött.

Kép

Kép
monccs

Erre a kúpra gondoltam én is amit Monccs ítr, állítólag fogzásnál is szuper!
Kép Lilla meglátta a gázszámlát és elszörnyedt! :)

Kép Kidőltem:)

Kép Kép
emi_25

Sziasztok!

De jó sokan vagyunk megint! Örülök neki. :D

Fodrász: én is csak a jólbevált fodrászomhoz merek menni. 10 évvel ezelőtt nem tudott fogadni, nekem pedig hétvégén már utaznom kellett. Elmentem egy másik fodrászatba. Az éppen üres fodrásznőhöz léptem, akinek elmondtam, hogy csak 2-3 centit szeretnék vágatni a kleopátra fazonú hajamból. Nagyon sokáig szöszmötölt rajtam. Fújtatott és többször megjegyezte, hogy milyen sok hajam van. És a végén mit látok? Csiga-biga ház nőtt a fejemre. :shock: És én kis naív még ki is fizettem. Odahaza a párommal próbáltuk valahogy egyenesbe hozni. Akkor megfogadtam, hogy soha többet nem megyek más fodrászhoz.

Még nem is reagáltam a tegnapi fotókra. Egon apukájával is nagyon édes. De nem tudom eldönteni, hogy kire hasonlít jobban. Apja vagy anyja fia?:D
Borsunk kis gömbölyded, jókedélyű kis legényke. A fotón éppen próbaszünet lehetett, mert egyetlen hangszer sincsen a közelében. :lol:

Annee! Sztem olyan mindegy, hogy ki mit írt a topic hangulatáról. Volt, elmúlt, most ez van.:wink:
Ádikámnak is ilyesmi volt a szeme korábban, ha megfázott. Fontos a sűrű sós orrspray-s fújás és orrszívás. A szemét én is kamillával mosogattam. De a biztos az, ha szemész látja Andrist, mivel most megint visszatért a szemváladékozása.

Andrea! Én továbbra is kitartok a fogzás mellett. Sztem ez az oka a nyugtalanságuknak és persze a nyálzásnak.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Sziasztok! Megjöttünk Hév0zről, remélem, átjött a tavirózsaillat, amit küldtem. :wink: Köszönöm a köszöntéseket, ez volt az első szülinapom, amikor kaptam egy nagy nyalas puszit is. :lol: na jó, csak én képpzeltem, hogy puszi, szerintem Kölök nem tudta, miért nyomják oda Anya arcához. :lol:

Andi, boldog szülinapot, Marci boldog névnapot!!!!! :lol: Édi az a ruha, igazi business casual az az ing, meg a pulóver. Naggggyon komoly. :lol:

Fogzás: én is arra gyanakodok, hogy elindult Dávidnak, mert 3 napja folyamatosan nyüszit (férjem gépén nem találom a hosszú i-t, bocs a hibákért) éjszaka, és csak a cici vigasztalja meg. Meg ha felébresztem, röhög, de ha visszaalszik, megint nyüszit. Édes kicsi szivem, olyan jó lenne segioteni valahogz. hogy lehet egy babának homeós bogzót beadni? :? Nem fullad meg?
nenoke

Viburcol tényleg jó, de csak ha nagyon nagy a nyügi, akkor érdemes adni. Én Petinél így adtam és ekkor használt.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Tücsi: :) Mondtam én is a doktornőnek hogy elvinném Tömzsit a szemészetre, de szerinte várjak addig amíg kigyógyul teljessen a betegségből. A szemészetre kell beutaló??
Ott sem jártam már ezer éve, pedig kéne... :roll:

Tiszta ideg a gyomrom. El kell beszélgetnem Peti tanárnőjével de olyan ideges vagyok hogy félek csak neki fogok esni és leordítom a haját! :roll: :roll:
Úgy néz ki hogy másik osztályba kell átíratnom mert mostmár mindenért ő van előszedve.
3 hónapja könyörgöm a tanárnőnek hogy irjon be az üzenőbe ha van valami gondja. Semmi, egy betű sem. Szünet első napján Peti itthonhagyta az üzenőjét. Gond volt tesi órán, összeverekedtek egy osztálytársával. Nekiesett ököllel a fiamanak a másik gyerek, de Peti kapott intőt. Üzenő hiányában a tájékoztató füzetbe irta a tesitanár. Erre az a szerencsétlen liba (Peti tanárnője) még pluszban lekérette a 2. osztályos lányom üzenőjét, és abba irt egy intőt a fiamnak! :shock: :shock: :evil: :evil:
És odaírja hogy Peti nem vitte az üzenőjét és igy nem tudnak velem kapcsolatot teremteni! :shock: (egyszer fordult elő eddig hogy otthonhagyta, és minden nap én megyek értük)

Ceniko: Géptelepítés volt és elveszett a tesód elérhetősége. Elkérhetném mégegyszer? Köszönöm.
Vendég

Annee! Szemészetre nem kell beutaló, de lehet, hogy időpontot fognak adni. Mindenesetre mondjad, hogy 4 hónapos a kisbabád! Talán még aznap tudtok menni.
Amúgy sztem nem jó a másik osztályba átmenni. Másik iskola lenne sztem a jó megoldás. De ez csak az én véleményem.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Kimaradt egy "után". :oops: Szóval, a szünet utáni első napon maradt otthon az üzenő.
Vendég

Tücsi: Nem akar másik suliba menni. A másik osztály is nehezére esik mert szereti az osztálytársait. Persze ez az átiratás csak a legvégső megoldás. Most elbeszélgetek vele, ha nem jutok sehová akkor az igazgatóval is. Aztán meglátom...
Vendég

Lányok!

Csecsemőmérleget szeretnék venni. Kinek milyen tapasztalata van?

Mérleg:
Ná, attól függ, mire kell. Ha minden egyes szopit mérni szeretnél, Tefalt ne vegyél. Nekünk az van, súlymérésre jó, de a szopik mérésére nem, össze-vissza mutat 20-40 gramm eltéréssel.

KépKépKépKépKép
uxi

NEkem eddig szopik mérésére legjobban a hagyomásnyos hálós súlytologatós mérleg vált be, Eminél az volt kölcsönözve.

KépKépKépKépKép
uxi

Van 2 db felesleges iwiw meghivóm. Az enyém már csak 8 napig, Tömzsié még 23 napig felhasználható.
Érdekel valakit?
Vendég

Ná: csatlakozom Uxi-hoz, TEFAL van nagyon jó, de szopimérésre nem alkalmas.

Andrea
Kép
kindernay

Ági! Én csak kölcsönzöm, de nagyon merem ajánlani a Momert memóriás mérlegét. Szopi előtt ráteszem Gabókámat, a mérleg kiírja és megjegyzi a baba súlyát, majd a szopi után kiírja a másodszor mért súlyt és a két mérés közti különbséget. Innen tudom, hogy mennyit evett Gáborom. Elegendő ezt felírni a papírra, számolgatni, számokat megjegyezni nem kell. Nagyon kényelmes vele mérni és eddig uannyit mért, mint a tanácsadóban lévő mérleg.
Az árát nem tudom, Dunaújvárosban gyártják, tehát hazai termék. Kölcsönözni nem tudsz ilyet vagy ehhez hasonló memóriás mérleget?

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

ja, s meg sem jegyeztem itt, de az Emike beszólásán jót kuncogtam.
Gondolom Uxi te is aranyosnak találtad, ha már megosztottad velünk.
Ezeket jó (lenne) jegyzetelni, hogy később legyen mit mesélni nekik.

Kép
kissmanó

Kormi köszi az infót a párologtatóról.

lecsesztek engem mert nem telefonáltam hogy megyünk és sokan vannak..2en voltak előttünk
mindegy levették a vért majd feladom postán v.melyik nap.
Nyunyinak szava sem volt csak mikor facsarták a kis sarkát.

már 3/4 órája hazaértünk és ő még mindig a kocsiban alszik és 4 órája evett...

Bridzsi

Kép
esztora

Ckat mega többiek, mindenképpen megírom, hogy mit ajánl fogzásra a dokinéni.

Nemrég jöttünk meg a Ringatóról, megint nagyon jó volt, tök jó kevesen voltak és Samu megint végig figyelt. Elhívtam a barinőmet az 1 éves kislányával, hát nagyon cuki volt a kiscsaj, rázta a popóját :lol:

Tücsi!!
Voltatok a fél 10-esen?

Nenoke!
Tavirózsa, hm..naccerű.

Úgy látom máshol is ébrednek a babócák.
Érdekes, hogy nálunk ez 12 hetesen kezdődött.
Evvan.

Ma délután vendégek jönnek. Kismami barinő és a lassan 2 éves kisfia.

Megyek vasalni. Tsá
torolve_20131003125716

Nyunyinak most a sarkára küldök puszit. Hehe
torolve_20131003125716

Gurgi: hun az igazság a Samesz vonalzói között?

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Köszönjük Marci dícséretet.

Andi, elképzelhető, hogy csak este "aktiválódik" a fogfájás. Szerintem. Nekem életemben kétszer fájt és az este, hogy nem tudtam tőle aludni, nappal elviselhető. Gondolom ez náluk is így működhet.

Rita, úgy sajnáltam, hogy nem értünk oda a Ringatóra. De a doki is elhúzódott, plussz nagypapa is lerohant megnézni az unokáját. Délutánra jó dumcsit!

kispiskóta

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: