Hali.
Képzeljétek, most is befürödtem a mérlegképessel.

Én nem tudom, hogyan javítanak, azért érdekelne, hogy mit rontottam ennyire el. De ezért nem megyek fel Pestre, de majd megkérdezem az ügyintézőt, hogy milyen lehetőségeim vannak.
Zituska, a Tescos body-k nagyon jók, Petinek is van. Én most hosszú ujjúban vártam, hogy lesz, de nem, így az Auchanban vetettem apánkkal, darabja 3-400 Ft volt.
Zsuzsu, valahol talátam a sólisztgyurmáról: egy bögre só és egy bögre liszt összekeverve fél bögre vízzel, meg esetleg némi ragasztóval. Színezni meg gondolom, ételszínezékkel lehet.
Utólag boldog szülinapot!!!
Easabo, lehet, egyszer mi is elmegyünk hozzád a Játékdzsungelbe egy próbára.
Klzsuzsi, igen, jó nagy a pécsi vásár. Mi is voltunk pár éve ott a férjemmel, le is fotózta az akkori "piactérképet".
Köszi az infot! Én is találtam régebben egy csomaggal, de fel volt bontva, na meg aztán rájöttem, hogy lehet, hogy az már passzentos volna a kölökre (a 86-os méret). Így, ahogy fentebb írtam, vettünk az Auchanben pár darabot, 36 hós babákra valót, és ez pont jó a fiamra!
Egyébként a Kerekecske Gombocska nagyon jó hely, de lehet, a Mikszáth K. utcában a Mix-ben is vannak gyerekminták.
Kajla, a mai demokrácia az, hogy nem kényszeríthetik semmire a dadák, gondozónők a gyerekeket. Ugyanez van az óviban is sajna. Mondjuk számomra nincs ebben semmi ráció, sokkal jobb volna, ha mindenki egyet csinálna, a gondozónak sem kellene százfele figyelnie.
Hefe, a lánykádnak sok pusszancs szülinapja alkalmából. Isten éltesse sokáig!
Kármen, de jó, hogy van végre valami javulás Norbinál!
Zozo, szerintem vannak elég sokan olyan anyukák, akik már a gyerek féléves kora után kényszerből visszamennek dolgozni. Mondjuk ehhez megértő munkahely is kell, hogy esetleg el tudjon anyuka szakadni szoptatni pl. De van ilyen, és lesz is!
Zitacicu, jobbulást Norbinak!
További nyüszimentes napot mindekinek.