A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

[quote="szösszenet"]
írta:
szösszenetJajj, enyém is ugyanezt csinálja .. meg beszél hozzá folyamatosan .. de nem ám csak úgy, hogy ül mellettem :D hanem a köldökömet szócsőnek használja, és oda mondja a dolgait, én mindig úgy nevetek, és ezért tuti nem hall semmit a babából .. nem tudok nyugdton maradni, amikor lököttködik a férjem :D

:lol: :lol:

Nálunk általában engem fenyít be a gyereken keresztül. Mikor a pörölő-hormon szintem az egekben és kiakasztom, akkor odahajol és mondja hogy "Mazsi! Szólj rá anyádra" :lol:

Hiába na, nekik is nagy dolog ez :D

Kép Kép
szõlõ

Akkor lehet én azért nem voltam soha rosszul, mert mindig 8 körül kelek, és csak reggeli után vettem be a Gravidát?????
Én napi egyet veszek be, a Magne B6-ból is, de tegnap feszült a méhem úgyhogy délután is bevettem egyet.

Szöszi!
Te napi 3-at szedsz? Ha fáj a hasam, akkor ezentúl én is be fogok venni. :lol: Mert tednap is jó volt utána :lol:
Én /Mi is kislányt szeretnénk!!!! :D :D :D :D
De nem érzek semmit, nekem anyukám fiú unokával álmodott.
Te mikor mész Uh-ra? Mert én is kb. két hét. Vagy nov. 19. vagy 22.
Már én is nagyon várom, hátha mutat valamit :lol: :lol: :lol: :wink:

Ma beszélgettem két fiatal anyukával, az egyik nem merte megkérdezni, hogy kismama vagyok e, a másik nem is vette észre a gömbölyödő pocim. Azt mondták, nem nagy a hasam ahoz képest, hogy már betöltöttem a 17 hetet.... :roll: :roll:

Kép
adri0422

Szöszke,

jó fej lehet a párod :)
Az enyém állandóan simizte a pocimat, de mostanra leszokott róla. Pedig tőle szívesen venném :)

Egyébként após jó fej és a "megtartjuk-e" kérdést is csak viccből tette fel.

Kép
emi29

Sziasztok!

Ma kaptam időpontot AFP-re! nov. 19-én megyek. Már csak 10 nap, és pont 16. hetesek leszünk azon a hétfőn. Hát kíváncsi leszek, kicsit tartok tőle.... :? Az eredményt hogy ki kapja nálunk, meg mikor azt nem tudom, majd akkor megkérdezem ha levették a vért.
Aztán a 17. héten indulunk 4D-re is. Meg utána lesz a 18. heti kötelező kórházi UH, ahová az AFP eredménnyel kell menni. Úgyhogy most minden hétfőn lesz valami. De persze az UH-okat várom!! (vérvételt nem)
Én is úgy vagyok mint Szösszenet. Ha régen volt UH, akkor mindig aggódom a piciért, és a férjemet fárasztom, hogy ugye él még ...stb :)

Valaki írta, hogy a doki 3X1 Magne B6-ot javasolt, a védőnője meg kevesebbet. Szerintem ezt a doki döntse már el, nekem is a magán dokim 3X1-et javasol.

Már kérdzetem, de senki nem reagált: vettetek már valamit karácsonyra a picurnak??? :D Gondolom ti sem bírjátok ki, hogy idén ne Ő kapja a legtöbb ajándékot! Csak pénz lenne elég!! Annyi édes cucc meg játék van. :D

Kép
gabo001

Szőlő, Szöszi!

Apa nálunk is a köldökömbe beszél esténként :lol: :lol:
Már alig várja, hogy érezze rugdosni, meg a hangjára mocorogjon :lol: :lol:

Kép
adri0422

Gabo,

Persze, hogy a legtöbb ajándékot a Picúr kapja. Apától és tőlem szobabútort. Remélem, hogy a rokonoknak is eszébe fog jutni, hogy már nem csak ketten vagyunk a párommal :) :)

Egyébként én már a keresztfiamnak és a tesom kislányának is úgy veszek ajándékot, hogy tudom, hogy ők csak pár hónapig fogják használni, aztán visszakapja az én picinyem. Mintha csak kölcsön kapnák. Ezzel a dumával mindig le tudom szerelni a páromat is:) :)
A tesómról tudom, hogy nagyon vigyáz a játékokra. Szinte minden játék olyan nálunk mintha új lenne :) :)

Kép
emi29

[quote="adri0422"]T írta:adri0422e napi 3-at szedsz? Ha fáj a hasam, akkor ezentúl én is be fogok venni. :lol: Mert tegnap is jó volt utána :lol:

Én /Mi is kislányt szeretnénk!!!! :D :D :D :D
De nem érzek semmit, nekem anyukám fiú unokával álmodott.
Te mikor mész Uh-ra? Mert én is kb. két hét. Vagy nov. 19. vagy 22.
Már én is nagyon várom, hátha mutat valamit :lol: :lol: :lol: :wink:

Azt mondták, nem nagy a hasam ahoz képest, hogy már betöltöttem a 17 hetet.... :roll: :roll:

Én napi 2-t szedek, de ha érzem, hogy feszül .. akkor beveszem a 3.-at is ;) :D A doki mondta, hogy ez ártani nem árthat .. nyugodtan szedjem .. és amúgy az van ráírva, hogy felnőttek adagja napi 2-3-szor 2 tabletta :!: :!: Szóval ez abszolut nem nagy mennyiség, amit ajánlott a doki .. és jobb így egész nap, hogy nem feszít annyira belül :D

Én 19-23 között megyek legközelebb, még nem tudom mikor .. 19-én kapja meg legkésőbb a dokim az AFP eredményt, a beutalóm már megvan, tehát utána elmegyünk. Páromhoz kell igazodjak .. attól függ, mikor nem próbál :D

Emlékszem a pocakfotóidra - nagyon vékony vagy ..
Hidd el .. rajtam sem látszik .. még mindig van több tanítványom, aki nem is tudja, hogy babát várok, mert egyáltalán nem észrevehető :D De ne aggódj, tuti nekünk is óriási pocakunk lesz :D

Kép
szösszenet

En vagyok itt a fekete barany. Neha beallitok, feldobok egy ket temat, aztan kiborul a bili. Ti meg jot vitatkoztok.... :wink: :wink:
katavirag

[quote="gabo001"] írta:gabo001n is úgy vagyok mint Szösszenet. Ha régen volt UH, akkor mindig aggódom a piciért, és a férjemet fárasztom, hogy ugye él még ...stb :)

Már kérdzetem, de senki nem reagált: vettetek már valamit karácsonyra a picurnak??? :D

Igen, én is aggódós vagyok .. és hasonlóakkal fárasztom magam és néha a párom is :? ... mert nem nő a hasam csak minimálisan, és nem érzem még egyértelműen a babát .. De bízom benne, hogy ő azért jól van, csak lenne jele, ha nem lenne valami rendben .. :roll: :D

Mi még nem vettünk neki semmit, mert várjuk, hogy megtudjuk a nemét! Akkor viszont nem lesz megállás .. amúgy is mindketten ruha-függők vagyunk .. most állandóan babruhákat fogunk venni :D

Kép
szösszenet

Gabo, én is nov. 19-én megyek AFP-re, a doki azt mondta vele Mikulás körül találkozom újra.

Mi nem tudom hogy veszünk-e ajándékot Mazsinak, biztosan, de egyelőre pontosan karácsony előtt szegény autónk is bemondta az unalmast, úgyhogy sok múlik azon hogy mennyibe fog fájni a javítás... :?

Kép Kép
szõlõ

[quote="katavirag"]E írta:kataviragn vagyok itt a fekete barany. Neha beallitok, feldobok egy ket temat, aztan kiborul a bili. Ti meg jot vitatkoztok.... :wink: :wink:

És hogy van a mi kis fekete bárányunk? :lol: :lol:
Nem hiszem, hogy annyira kiborult volna, de ha igen is .. a balhéknak általában megvan az eredményük :) jó esetben mindkét fél észreveszi magát, és toleránsabb lesz :D ;) :)

Kép
szösszenet

Szöszke!

Te nagyon emlékeztetsz magamra. :lol: :lol: :lol:
Néha olyan mintha a saját gondolataimat/ érzéseimet olvasnám viszont a TE a írásaidban :lol: :lol: :lol:
De jó olvasni, hogy nem csak nekem vannak olyan aggódós gondolataim... :wink:

Kép
adri0422

En is aggodom neha, bar mostanaban mar minden nap erzek valami kis mozgolodast es ez megnyugtat.
katavirag

Szerintem az teljesen normális, hogy aggódunk. Én hétfőn pl. még el is sírtam magam a védőnőnél, amikor kereste a szívhangot. Azt hittem, hogy valami baj van...
Direkt úgy intéztem a 4D-s UH-t, hogy utána ne kelljen heteket várnom a következőre. Így nekem most csak két hét van a kettő között, de valamiért most úgy érzem, hogy jól van a babám.

Kép
emi29

Most egy kicsit hosszabban:
UH:
Virag5, gratulalok a 12 heti UH-hoz!
Csoppke, vajon az a kidudorodas, amit ereztel, mi lehetett. A baba feje? Mindenesetre a lenyeg, hogy rendben vagytok. A babak sokmindent tudnak ereztetni a kismamaval. Es az UH kepeid szuper jok. 5cm-es CRL-nel en meg ilyen jol sikerult kepeket nem lattam.
Pisi-eves:
Szosszenet, en meg oadaig nem jutottam, hogy ejjel is ennek, igazabol a masodik trimeszter szamomra olyan, mint a terhesseg elotti allapotom kozerzetileg, evesileg, de az ejjeli 2x pisiles a terhessegem legeleje ota megszokott. De lehet, hogy meg en is megkerulom hajnalban a hutoszekrenyt az elkovetkezo 23 het soran :wink:
Kivanossag:
En mar egyaltalan nem vagyok kivanos, persze ha eszem, az nagyon jol esik es az izeket is kifinomultabban erzem. Erdekes, ahogy Ollem es Szolo irt a paprikatol valo undortol, az allando mandarin, narancs evesrol. Ez nagyon hasonlo mindenkinel. A szervezetunk hasonloan szelektal, nyilvan nem veletlenul.
Toncsi80, en nem vetlek meg. Az elso trimeszterben kevesbe, de most mar en is kivanom a cigit, foleg ha kavet iszom. :wink:
Sex:
csak kivancsi voltam, de akkor hagyjuk. Deli, sexis melltratot mar en sem nezek, a lenyeg, hogy beleferjen Pamela Andersonossa valo testreszunk :wink:

Magika :!: Mezso :!: Hol vagytok :?: Remelem Kicsillag is jobban van.
Nicci, mizujs :?:
katavirag

Sziasztok!

Csöppke babát én is fiúnak láttam! :lol:

Voltunk 4d-n de a kukacán kívül semmiről nem tudtak jó képet csinálni! :? Arról viszont elég egyértelmű kép készült! :lol:

Mivel én a kisfiamat császárral szültem,úgye ott van egy nagy heg belül is a méhfalamon és az mögé van bebeújva,pláne az arcocskájával!
De felajálották,hogy menjünk el dec.elején és akkor már biztos lesz akkora a baba,hogy nem lesz annyira takarásban!

Egyébként minden rendben volt!
Szorgossan szedem a vesémre felírt gyógyszereket és iszok mint egy vizíló!
Ma voltam reggel 7kor vérvételen,kígyózó sor ,ráértem számolgatni 58-an voltak előttem :shock:

Erre egy nőci max.55éves lehetett odasétál háturól mellém ezzel a dumával,hogy:
-Jaj csak előrébb jöttem megnézzni,hogy milyen hosszú a sor!
Majd egy sunyi mozdulattal beállt elém! :twisted:

Tök kiakadtam,aztán megkérdeztem tőlle,hogy ezt mégis,hogy gondolja?
Erre a válasz:Nem mindegy most magának,hogy eggyel több vagy kevesebb!
Mondtam,hogy nem!Erre szitkozodások közepette visszállt a helyére!
Mellesleg rajtam csak a hülye nem látja,hogy terhess vagyok!
Kiakszt az emberek pofátlansága!

A csajszi aki levette a vért megkérdezte.
-Karácsonyra meglesz a baba? :oops:
Mondtam,hogy nem csak húsvétra!Szegény még a száját is eltátotta a döbenettől! :lol: :lol: :lol: :o

KépKép
KépKép
nicci

[quote="adri0422"]A írta:adri0422kkor lehet én azért nem voltam soha rosszul, mert mindig 8 körül kelek, és csak reggeli után vettem be a Gravidát?????
Én napi egyet veszek be, a Magne B6-ból is, de tegnap feszült a méhem úgyhogy délután is bevettem egyet.

Szöszi!
Te napi 3-at szedsz? Ha fáj a hasam, akkor ezentúl én is be fogok venni. :lol: Mert tednap is jó volt utána :lol:

Lányok a Magnéziummal kapcsolatban akarom csak írni, hogy azért nem árt az adagogat tisztázni a dokival.Mert nem mindegy, hány mg-os a tabletta!Nekem pl. 3x2 tbl kell szednem (500 mg-os), de ez elég sok és azért irta a dokim, mert nekem nagyon sokat görcsöl és keményedik a hasam, ami a méhszáj szempontjából nem jó.És nem szabad elfelejteni, hogy a Gravida és Elevit is tartalmaz Magnéziumot.

Kép

Kép
deli

Nicci, de te miért álltad végig a sort? Nálunk a kismamák soron kívül bemehetnek, ki is van írva.

Kép Kép
szõlõ

[quote="szőlő"]N írta:szőlőicci, de te miért álltad végig a sort? Nálunk a kismamák soron kívül bemehetnek, ki is van írva.

Na nállunk nincs ilyen kiváltság,legalábbis az ablak előtt ahová a beutalót kell beadni ott szépen végig kell várni a sort ,utána azért a rendessebbek,de nem mindenki előrébb vesszi a kismamákat!

KépKép
KépKép
nicci

[quote="nicci"]
írta:
nicciEgyébként minden rendben volt!
Szorgossan szedem a vesémre felírt gyógyszereket és iszok mint egy vizíló!

Tök kiakadtam,aztán megkérdeztem tőlle,hogy ezt mégis,hogy gondolja?
Erre a válasz:Nem mindegy most magának,hogy eggyel több vagy kevesebb!
Mondtam,hogy nem!Erre szitkozodások közepette visszállt a helyére!
Mellesleg rajtam csak a hülye nem látja,hogy terhess vagyok!
Kiakszt az emberek pofátlansága!

A csajszi aki levette a vért megkérdezte.
Mondtam,hogy nem csak húsvétra!Szegény még a száját is eltátotta a döbenettől! :lol: :lol: :lol: :o

Nicci!
Ez tényleg durva, hogy egyesek még a kismamákra sincsenek tekintettel!
Jót nevettem a csajszin, aki Karácsonyra tippelte a babátok születését :D
Gratula a kis fütyishez!De jó, hogy már ti is tudjátok!Neked volt megérzésed azelőtt a nemével kapcsolatban?
A vesédre meg vigyázz, a katétert mikor teszik fel?Biztos izgulsz emiatt, nem lesz könnyű megszokni.

Kép

Kép
deli

[quote="nicci"]N írta:niccia nállunk nincs ilyen kiváltság,legalábbis az ablak előtt ahová a beutalót kell beadni ott szépen végig kell várni a sort ,utána azért a rendessebbek,de nem mindenki előrébb vesszi a kismamákat!

Én a beuatalóval szépen besétáltam az ajtón és kész. Mivel soron kívül megyek be, ezért azt is ott veszik el, nem szólítanak név szerint. :roll:

Kép Kép
szõlõ

Nicci!
Ez tényleg durva, hogy egyesek még a kismamákra sincsenek tekintettel!
Jót nevettem a csajszin, aki Karácsonyra tippelte a babátok születését :D
Gratula a kis fütyishez!De jó, hogy már ti is tudjátok!Neked volt megérzésed azelőtt a nemével kapcsolatban?
A vesédre meg vigyázz, a katétert mikor teszik fel?Biztos izgulsz emiatt, nem lesz könnyű megszokni.[/quote]

Valahogy az első alkalommal amikor rápilantottam az Uh-n azt mondtam,hogy szerintem fiú és így is lett :lol:

A katéterrel meg nemtudom mi lesz mert azt elvileg altatásban ,érzéstelenítve kellenne felrakni,de ezeket úgye kismamáknál nem lehet megcsinálni!Azt mondta a doki,hogy ha muszály akkor majd felrakják ezek nélkül! :shock: :shock: :shock:

KépKép
KépKép
nicci

[quote="nicci"]A írta:nicci katéterrel meg nemtudom mi lesz mert azt elvileg altatásban ,érzéstelenítve kellenne felrakni,de ezeket úgye kismamáknál nem lehet megcsinálni!Azt mondta a doki,hogy ha muszály akkor majd felrakják ezek nélkül! :shock: :shock: :shock:

:shock: Jáj hát az azért egy "kissé" durva lenne, nem?

Kép Kép
szõlõ

Béna vagyok !!!!!!!!!!!!!!Az eleje DELI -től való idézés akart lenni!

Bocsi :oops: :oops: :oops:

KépKép
KépKép
nicci

Én is félek! :cry: De attól mégjobban,hogy tönkre megy a vesém!

Ja,a 4D-n megálapították,hogy a baba közelébe sincs a vesémnek,tehát nem Ő nyomja!Azt mondta a szonográfus,hogy szerinte minnél hamarébb felkellenne a katéteret rakni!

Az a legrosszabb,hogy ahány orvos annyi féle vélemény,nemtudom kinek hihetek! :?

KépKép
KépKép
nicci

Elhiszem, szegény, ez nagyon rossz :( Remélem hamarosan sikerül megoldást találni, vagy tényleg minél előbb feltenni a katétert.

Kép Kép
szõlõ

Nicci,

kitartás!!!
Tényleg nagyon parasztok tudnak lenni az emberek. Én ha tehetem mindenkit magam elé engedek, de azt én sem szeretem, ha valaki tolakszik és pofátlanul elém áll.

Az érzéstelenítés nélküli katéterezés elég rosszul hangzik... de tény, hogy az egészségetek a legfontosabb...

Kép
emi29

[quote="nicci"]
írta:
nicciA csajszi aki levette a vért megkérdezte.

Igazán feltehetnél egy pocakos képet :lol: :lol:
Egyébként hatalmas gratula a kissráchoz.

Kép
emi29

én eddig csak úgy gondoltam a kicsire, hogy lány (nincs is fú nevünk), erre tegnap a kocsiban lenéztem a hasamra és úgy éreztem, hogy fiam lesz. hát majd kiderül :D
ma voltam a háziorvosomnál, mert már a harmadik hete beteg vagyok. eddig csak folyt az orrom, de most már köhécselek is, meg minden, .persze a rengeteg okos eü. közeli emberke a környezetemben felbiztatott, hogy tüdőgyuszi lesz a vége. szerencsére az nem, de a dokinő szerint lehet, hogy terhességem végéig szörcsögni fogok, mert nem tisztulok fel teljesen a vénás visszafolyás gátoltsága miatt. de legalább a babának nem ártanak mindezek :)
toncsi

toncsi80

Toncsi,

jobbulást kívánok neked!

Kép
emi29

Toncsi jobbulást!

Nekem egy ismerősömnek végig azt mondták hogy lánya lesz, még szülés előtt is. Ő tudta hogy fiú lesz, bárki mármit mond. Kérdezte a szülőszobán az orvos hogy na és mi lesz a neve ha kislány lesz? Mondta hogy "Balázs" :lol: :lol:

Aztán megszületett a baba és tényleg kisfiú lett :roll:

Kép Kép
szõlõ

Nicci, vigyazz magadra :!: Biztosan nem lesz semmi baj. Gratulalok a kis futyishez :!:

En vegig ugy ereztem, hogy fiam lesz, annak ellenere, hogy egy baratnom allitotta, hogy o 100% meg van rola gyozodve, hogy lanyom lesz. Azota mar tobb UH szerint is van ott kuki.

De nem hinnem, hogy megereztem, inkabb csak vagytam ra. Nezzetek, nagyot nem lehet tevedni, hiszen 50-50% az esely :lol:
katavirag

Kép

Jo hetveget mindenkinek :!:
Rugdalozast, kellemes pocaksimogatast az estekre :!:
katavirag

Szösszenet,

Igértem neked Melimami rucis képeket. A farmer szoknya még nincs lefényképezve, de két másik szoknyát és egy nacit már tudok csatolni. (Csak, hogy lásd, milyen anyagokkal dolgozik.)

Kép
Kép
Kép

Kép
emi29

Oh, köszönöm!!
Ez az első képen lévő anyag kordbársony?
Amúgy nagyon szép szoknyákat csinál .. csak én nacis vagyok :lol: :lol:

Kép
szösszenet

[quote="nicci"] írta:niccin is félek! :cry: De attól mégjobban,hogy tönkre megy a vesém!

Kitartás! Gondolunk rád sokat! Írj, ha van fejlemény :)

Toncsi - Neked is jobbulást. Engem a torokkaparásomból a tömény sós-kamillás oldattal való gargalizálás gyógyított meg, a megfázásból, amikor az egész fejem be volt dugulva, pedig a kamillás inhalálás :) Szorítok, hogy jobban legyél .. nem lenne jó, ha ráhúzódna a tüdődre :(

Kis-csillag
gal ki tartja a kapcsolatot?? Nagyon sokat gondolunk rá, mondjátok meg neki, hogy vele vagyunk, és várjuk, hogy saját kezűleg pötyöghessen ide :)

Kép
szösszenet

[quote="szösszenet"][ írta:szösszenetcolor=darkred]
Ez az első képen lévő anyag kordbársony?
Amúgy nagyon szép szoknyákat csinál .. csak én nacis vagyok :lol: :lol: [/color]

Igazán nincs mit.
Igen, a két szoknya kordbársony.
Sokáig én is inkább nacis voltam, de pár éve szoknyákat is hordok.

Kép
emi29

Emi, csini kis pocid van :!:
En farmer manias vagyok, mar van 3db H+M kismamafarmerom, azokat nyuvom. Ja es egy szurke kord. En is hasonlo hassal birok, talan kicsit kisebb. Es elvezem ezt az allapotot, sot, csinosnak talalom magam meg igy terebelyesebben is. A has mindenert karpotol. Mar 5kg-ot hiztam. Mondjuk a vegen mar mindenki balnank erzi magat, de az meg odebb van... :wink:
katavirag

Kata,

Én farmert a munkám miatt nem nagyon hord(hat)ok. Igaz egy kismamafarmert már vettem én is és nagyon szeretem (olyan a fazonja, mint a képen látható nacinak). Ja és vettem hozzá egy farmer tunikát is.
Egyébként én is pont + 5 kg-nál járok :) :) és már engem sem izgat különösebben. A védőnő két hete azt mondta, hogy még így is elég vézna vagyok.

Kép
emi29

Emi, nagyon jók ezek a ruhák. Lehet, hogy nem olvastam elég figyelmesen, de leírnád mégegyszer, pontosan hol csináltattad őket? Ugyan még nincs rá szükségem, de hát előbb-utóbb kelleni fog. A szoknya különösen tetszik.

Farmert én sem hordok, de csak azért szoktam erre rá pár éve, mert mindig annyira fiatalnak néztek, megpróbáltam egy kicsit normálisabban öltözködni, hátha segít valamit. Teljesen leszoktam a farmerról.
Vendég

Virág,

A ruhákat Pálfi Melinda készítette. Nagyon szép elegáns anyagai vannak és az árai is nagyon bartáságosak :) :)

Én még rendeltem nála két mackó nacit, azok két hét múlva készülnek el.

Az elérhetősége:
npmelinda@freemail.hu
06-30/369-1535

Kép
emi29

Emi, a fearmer tunikarol tudnal feltenni kepeket :?:

Addig irogattatok az olajokrol, hogy en is elkezdtem hasznalni hasra. Eddig is az uram kente egy kremmel a cickokat, mert azok hamarabb elkezdtek noni, de most olajjal kipotolva mondtam, hogy a has is johet. Csak azt nem tudta, mennyi kell belole. Na, gondolhatjatok, usztam az olajban orakig, mint valami body builder. :wink:
katavirag

Sziasztok, örülök ám nektek mindig... :D
Mi megvagyunk, AFP 1,5 mom (előző két lánynál 0,9 és 1,4 volt). Kedden megyek a 18 hetes UH-ra.
Én az Avon terh.csík elleni krémjével kenem a hasamat, mint a másik két várandósságnál. Az első alkalommal még dolgoztam, a kolléganőmnél rendeltem, bevált, és nem váltottam márkát. Amúgy nem vagyok kozmetikum-mániás, ha az Avont nem ismertem volna, akkor én is DM-es olajat választottam volna.
Jók a szoknyák, nadrágok...Melimami nekem is varrt szabadidő-nadrágot, nagyon jó. Viszont az a tapasztalatom, hogy ha több babát terveztek, akkor érdemes oylan nadrágot is venni, ami nem pocakbetétes, hanem gomblyukas-gumis. Én most kaptam kölcsön használt pocakbetétes kismamanadrágot, és olyan laza lett az előző használatoktól a pocakbetét, hogy folyton lecsúszik-pedig a pocakom elég méretes. Nyilván minél jobban nő a pocakom, annál kevésbé csúszik majd le, de egyelőre elég zavaró, hogy igazgatni kell, főleg, amikor a kicsit cipelem. A régi gatyóim-szoknyáim viszont, amik gomblyukasak, tökéletesen hordhatók most is. Persze a melimamis új nadrág is jó, mert annak még nem tágult ki a betétje.
Valamit még akartam írni nektek, de elfelejtettem...Egyre többször és egyre jobban érzem a baba mocorgását!
Szép hétvégét nektek!
Nuska+
nuska1

Szia Nuska! Orulok, hogy jol vagy! Akkor most biztosan fiad lesz :wink: Mint ahogy Kerekesnek is 3 lany utan :wink:

Azon bizony en is elgondolkodtam, hogy ha a hasam mar orias lesz, oltarira ki fognak nyulni a nadragjaim hasbetetei es akkor a kovetkezonel nem lesz hordhato. De vegul is egy jo varrono tud bele csak uj betet varrni, ha kell.
katavirag

Egyszer vagyok netkozelben hetvegen es nem jar erre szinte senki :cry:
katavirag

Én amit Elenorral varrattam nacikat, annak a pocija gombos megoldással állítható gumis :)
Akkor azok jobbak? Az a tapsztalat, hogy olyat érdemesebb venni?

Emi - Ezek, amiket Meli csinált, mennyibe kerültek, és milyen a pocakjuk?

Most fotózott le a férjem, elkészült a 18 hetes kép - majd felrakom, ha felvarázsoltam a gépre ;)

Kép
szösszenet

[quote="katavirag"]E írta:kataviraggyszer vagyok netkozelben hetvegen es nem jar erre szinte senki :cry:

Mi egész nap vásárolgattunk .. levegőztünk ..

Kinéztük a Picinek a babakocsit - hétfőn megyünk megvenni ;) :)
Nagyon várom .. beleszerettem a kocsiba, és minden számomra lényeges funkcióval bír, és az ára sem 100ezres nagyságrend - mint ahogy pl. a Brendonban nézegettem őket :?

Rugdalózókat is elkezdtünk nézegetni .. szerintem apránként elkezdek vásárolni .. csak fontos lenne tudni a nemét, nem nagyon látok semleges színű rucikat .. eléggé el van szeparálva a két nem :)

Holnap úszni megyünk, és családozunk ..
Hétvégén mindig pangás van, Katavirág, próbálj meg hétköznap is többet benézni :)

Kép
szösszenet

Ma tényleg alig vagytok....

Kép
adri0422

Betöltött 18 hetes pocakfotó :) egészen friss ;) (mai :D)

Kép

Kép
szösszenet

szösszenet, szépen gömbölyödsz :D

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: