A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zsanci, üzenem Bnek, hogy megvan az az ország, én csak tudom... :lol: :wink:
zsugyu

Leni,
puszi és gyertek egyszer erre!!! :lol:

Macs,
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
U made my day!!!

Zsugyu,
átadom Bének... :lol: :wink:
zsancikant

mostanában Pimpa lett Füles egyik nagy kedvence, de amióta meglátta EZT, azóta folyton követeli....

nu, elmentem, eldugultam...
macskanyu

Sziasztok!

Johi, :( kaka helyzet, de ez tényleg gyakran előfordul. +++++++++++++++++++

Rylie, ahogy nézem Kamillát a képeken, annyira angyali arca van és olyan okosan tud nézni, egyszerűen hihetetlen elképzelni, hogy szenyázik veled a lépcsőházban. De mondom nekem abszolút az jön be, hogy nem szabad kiborulni, ne lássa, hogy felbosszant, azt kell sugároznod magadból, hogy egy nyugodt, ellentmondást nem tűrő "erő" vagy, szóval te vagy aki eldönti, mikor mi lesz. Valahol az is benne van, hogy te vagy a felnőtt, te véded meg mindentől, te jobban tudod, ebben a világban, hogy mikor mi a teendő. Szóval ha valahogy ezt tudod sugározni magadból, akkor követni fogja az utasításaidat. (hát könnyű mondani tudom, nekem se sikerül mindig, de néha igen és akkor nagyon büszke vagyok :D )

Zsan

Hidd el fogsz találni egy tuti jobb lakást. +++++++++

Neet

Kocsi témában megértelek. :D

Zuz

Én még mindig olyan helyre szoktam parkolni, ahol 20 méteren belül nem áll senki. :lol: Figyelek mások értékeire is, de akkor fogom megszívni, ha nem lesz ilyen hely. :lol:

Macs

Imádom fülesedet, olyan büszkén tud feszíteni. :) Nekem is kell ilyen golyós játék, Bendinek is biztos tetszene. És Bendi a papírzsepivel azt szokta csinálni, hogy egyenként mindegyikbe belefújja az orrát, aztán összegyűri és eldobja, és ezt egy 100-as csomaggal képes megcsinálni. :D

Egyébként nálunk legjobb játék most a puzzle, egész sok ideig lefoglalja és néha el is alszik közben. :mrgreen:

Votiv

De szuper, hogy ilyen interjúkat tudsz csinálni! És nálatok még csak most kezdődik, hogy nem akar beülni a bevásárolókocsiba Isti? Bendivel kb. 1 éve már nem lehet normálisan vásárolni, mert csak rohangálni akar, de beülni nem hajlandó és kész rémálom vele boltba menni. :?

Curse

Párod melója, jaj de jó!! :) és akkor most neki is fogtok a kistesóprojektnek? :)

Mása

Jó fotók, gyerkőceid nagyon helyesek. :)

Ancsi

Tanulj sokat! :lol:

ruz
ruzicsky

Ruz, áhh, dehogy, már jó rég megy ez, de kb 1 éve nem viszem őt vásárolni, hanem akkor rohanok el, ha már itthon az apja, vagy épp a nagyapónál van, vagy a dédi kint megvár vele a kocsiban - vagy az áruházi kisautóknál/hintóknál stb. szerencsére még nem kell neki beledobálni pénzt se, csak elberreg magában :P

Macs, Menzel nagyon komoly ember, és ritkán (sose?) mosolyog, és kegyetlenül irónikus. Számomra óriási meglepetés volt ez a filmjeihez képest.
(most Woody Allenre gyúrok, mert ő is jön Mo-ra, de kb hasonlóra számítok...)

votiv 8)
votiv

Votiv,
woody allenre én is gyúrnék, annnnyira szeretnék elmenni a koncertjére.... álom, álom édes álom..... majd 8-10 év múlva..talán... :mrgreen: :mrgreen:
macskanyu

Votiv, Mása!
én is azt néztem, hogy mit keres Rylie kezében a kis Orsi!!! :)
meg is akartam kérdezni, hogy honnan szerezte.

Zuzi!
Illeték ügyben úgy csavartam az ügyeket, hogy a férjem részénél nem az új lakásvás. ill. kedvezményét vették figyelembe, hanem a régi eladást, így a 300eFt-os illeték helyett csak 28eFt-ot kell majd fizetnie. remélem te is így csináltad a te részedet! (az enyémnél jobb a másik ill. kedv.)

Zsanci!
annyiban a védelmükre kelnék, hogy lehet, hogy látták, hogy nem tutkó az üzlet veletek (féltek a decemberi fizetéstől), mikor én ott melóztam, mindig annak adtuk el, aki hamarabb tudott fizetni (ők is léből élnek), s aki többet fizetett érte, meg többet vásárolt (garázs, tároló). ezért ne haragudj rájuk, ez a piac. hogy honnan bukkant fel hirtelen egy új vevő, nem tudom, gyanítom, hogy ez már egy régi, vagy haver, vagy ilyesmi. ha már megkötötted volna velük a szerződést, ahhoz tartották volna magukat.
a 2 év múlva elkészülő projektbe azért jó belevágni, mert könnyen el lehet intézni a szocpol és hitel ügyeket (amúgy nincs rá elég idő, és könnyen kötbéres késedelembe eshet az ember), meg könnyebben eladod a régit, szóval van mindenre idő.
ráadáasul örök pesszimizmusodból adódóan nem megy a matek se neked :), átadás: 2008. december, ami csupán 1 év! (még a többi ház is 2009. tavaszán készül el, ami nincs 1,5 év mostantól számítva) úgyhogy fel a fejjel, gondold át, értékeld át, néz a jó oldalát, gyerekeket idomítsd :), ha ideges vagy, nézesd velük a tévét (nekem is bejön, csak megválogatom, hogy mit nézhet és mikor), és ne add fel, adjátok el a régi lakást, ez a projekt első lépése!

ancsipancsi

Johi:
nálunk 100%-on áll a Jónásmódszer :wink:
Nem csak a gyerekek nemét illetően,hanem a rizikót is.
Még tavasszal raktam be ugyan ezt a linket,mint Votiv és kíváncsi voltam,hogy kinek hogy jön be,mivel én megnéztem,visszamenőleg,hogy mit is ír a gyerkőcökre és mind telitalálat volt.Annyira,hogy mind 2 csajnál 1-es rizikó,Bálintkánknál pedig 6-os! volt. :(
Na ezen felbuzdulva végignéztem 10 évet,hogy lett-e volna még egy olyan nap és nem találtam :roll:
Ezek után láttam,hogy közeleg egy hónap,ahol fiut írnak,1-es rizkóval.... :lol: :lol: :lol:
Kívánom,hogy hamar rendeződjetek+++++++++++++++

Macs:
jaj de sajnálom,azt hittem,hogy voltál :(

Zsan:
ismerős az érzés lakásügyileg,volt pár ilyenünk,de így visszagondolva a mostani a legjobb! :wink:
Nektek is csak ezt kívánom :!:

Zuzi:
parkolni én is csak tuti helyre,nem kockáztatok :lol:
Ráadásul ez sem igazán egy kicsi,csajos kocsi,de legalább csak én tudok kárt tenni másban :mrgreen:

Mása:
Te sem panaszkodhatsz,a gyerekeid is óriásiak már :D

Csajok!
Nincs valami tuti szer köhögésre?Már 6.hete köhögök,hol jobban,hol kevésbé,de mostanra már szörnyű.Egész éjjel a nappaliban ücsörögtem :( :shock:
Szegény pocaklakó egyszer kirepül majd belőlem :roll:

petergabi

Gabika,
Votiv biztos ajánl neked vmi homeos szert a köhögésre, olyan pl. a Stodal szirup, habár nekem a Lándzsás utifűszirup jobban bejött, de kérdés, hogy mitől köhögsz??? :(

ez a Jónás módszer nagyon felizgatott, rákeresek a neten, hogy mit kell tennem, hogy megtudjam most a nemét. :D

Zsanci!
különben voltatok kinn az új telken? egy csomó házat már falaznak :D
tök jó. ha gyenge lesz a tél, akkor hamarabb átadják.
és, hogy lásd, nem csak neked rossz az élet :D: férjemnek felajánlották, hogy 2008-tól min. fél évre költözzünk ki angliába családostól, és most nem tudtuk elfogadni, lévén, jön a gyerek.
ancsipancsi

Gabi: wow, ennyire tényleg bejött, nem gondoltam volna. Akkor egy alacsony rizikójú napot kell lelnem, ez akkor fontos. Fanni elvileg 3-as volt, az akkor elég magas. És az nagy baj, ha anyukámnak foggalma sincs, hogy hánykor születtem??? olyan kor mi van?

Kép
Kép
johanna1975

HELP!
Jónás naptárt nézegetve, nem egyértelmű vmi.
Először ugye az én születési adataimat kell megadnom, sajnos csak saccra tudják, mert császáros voltam :(, ez örök problémát okoz nálam.
Másodszor pedig azt az intervallumot, amikor születne a gyerek, vagy mikor fogan??
ancsipancsi

Johi,
nálunk csak annyi, hogy 12 előtt születtem vmivel, és ahogy állítgatom az időpontot 10 percesével, nem nagyon változik. ennyire pontosan se tudod? (amúgy ott van mellette valami születés kalkulátor, ami megmondja, hogy mikor születtél, gondolom hosszadalmas kérdezősködés után :)) ) akkor, ha jól veszem ki a szavaidból, a fogantatás pillanatát kell kikeresni?
ancsipancsi

Mása: micsoda képek. Levi tiszta Orsi. Én azt hittem, hogy Orsi, többszöri nézésre értettem meg, hogy nem. :lol: :lol:

Neet: hihi Eszti de édi pofa. És róla is nehéz ezek szerint képet csinálni, mint Fanniról.

Ancsi: na akkor hasonlóan jól értjük a Jónást. hihi, örülök, hogy nem csak én nem. Szerintem először igen saját adataid, aztán megadod az évet, amikor gyerkőcöt csinálnál, csináltál... (hú de csúnyán irtam) csak sietek, mert dugiban irok amunkahelyemen. :-)

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok!

SZOLGÁLATI:
A DM-ben a 10*13-as kép 75 db feletti megrendelés esetén 19 Ft/db

Pussz: Pocak
pocakpacni

Johi: Kösziii, megvan, átvettem!

Pussz: Pocak
pocakpacni

ÉNIS AKAROK menni WA koncira!!!!! De bakker 7500 píz a legolcsóbb jegy az kapásból kettőnknek 15 :o és akkor miből vesszük a halat meg a fát karácsonyra :(

Zuzi: hányás nélküli csini ruci :lol: tök jó lehetett!!
Taliról írtam nekem mélt kb 2 hete..nem ment volna át??? :roll:
mostmár működik a méled??

Mása: köszi a vendéglátást, kár, hogy ilyen rövidre sikerált, dehát csajom sokat aludt aztán este már program van! Gyerökeid nagyon édesek!

Lépcső: hát köszi mindenkinek a tippeket. Tudom, hogy velem van a baj igazándiból, mert már előre ráparázok az ügyre és nyilván ezt a beste érzi is. Tegnap is ahogy este hazajöttünk Másáéktól az autótól szinte húznom kellett magam után és közbe rötyögött. Igy mire a lépcsőházba értünk már plafonon voltam, és kb a 2. emeletnél otthagytam feljöttem és szóltam apjának gyüjtse be a lányt. És ő lement Kamilla megfogta a kezét és szépen felsétáltak :!: Azaz ez a móka CSAK nekem szól!!
Az a baj, hogy nagyon hamar elfogy a türelmem és bizti nagyon vicces fejem lehet amikor szétvetazideg, azé röhög rajtam. :roll:
Most arra gondoltam, hogy kipróbálom azt, hogy egy szót se szólok hozzá csak megyek felfelé és pl olvasok valamit nagyon...
a beszéd ugyanis akár szépen akár csúnyán de semmit se használ :(
Na jól kipanaszkodtam magam :)

ZSanci: lesz nektek még szép új NAGY lakásotok! És ne hidd, hogy az új lakásokba olyan szuper hanggátló falakat tesznek!! Max ha gumiszobát gyártanak :)

MAcs: ez a játék de szuper!!! Azt hiszem a Miku ilyet fog neki a csimmájába rejteni!!!
Menzel írt könyvet is? NEm csak rendezett??? :roll:
Nekem a legutóbbi filmje nem tetszett egyébként...
Pimpa megvan neked dvd-n???
És hogy hogy eddig nem találkozott a két familía??? :o
kutyafája :)

Eszci: ótózás :) és Eszci fotó jóóó

Votiv: óóó igen.. Kamilla is összecsulik mint a rongybáb és az undormányos hót dszuva lépcsőházba fetreng vigyorogva :? szerencsére ő ezt még nyilvános helyen nem adta elő...
Próbáld meg a cipőespressz futárt! Az házhoz jön! Bár nekik nincs maus cipőjük.. :roll:

Rylie
rylie

én anno amikor Gabi feltette ezt a Jónás cuccot próbáltam...de semmi értelmeset nem sikerült kisilabizálnom belőle..szal csatlakozom a bénák köréhez :)
mostmeg babonából inkább nem szeretném tudni se a rizikót, se a nemét.

Ancsi: elúszott Angila...kááár, de hátha lesz még ilyen lehetőség!

R
rylie

Rájli: lépcsős móka ismerős, de nálunk szerencsére kevés van belőle, de dettó ez csinálja. A másik kedvencem a bölcsiből való hazajövetel, a 10 perces út hol 1/2 óra, hol háromnegyed... néha a plafonon vagyok, úgyhogy ha sietek, akkor autó. Az utóbbi időben ez vót....

Pocak: mi köszi. Remélem használnak majdan.

Kép
Kép
johanna1975

hát ezt nem hiszem el! :lol:

eddig nyomkorásztam Jónás metodikáját, míg rájöttem, hogy L. 2004-ben fogant :D, és az eredmény:
11.11.2004 9:05 pm G 2
és totál november 11-én készült, ez fix!!! :D a 2-es rizikó úgy látszik nem gáz, és a Girl is bejött!

az előtte lévő magzat bizonyára 2 hóval előtte készült, eredmény:
13.09.2004 6:54 pm G 3
úgy látszik a 3-as rizikó már sok. el is távozott szegény :(

ÉS A MOSTANI BABA:
13.07.2007 5:48 pm G 0
és én emlékszem pontosan, hogy 07.15 és 16-án készült :D, ezek szerint kiscsaj lesz megint???? :))))))))) nagyon kíváncsi vagyok, hamarosan megmondom nektek az eredményt, mert hétfőn 20 hetes UH ;-)
ancsipancsi

Gabi :) nálunk köhögéskor méz és a kakukkfű tea tea jött be!!
Lányok!Volt már valamelyikőtöknek petefészek gyulladása?S ha igen, mennyi idő alatt jön rendbe?....
judit_78

Ancsi :) S Te mit szeretnél jobban??
judit_78

Ancsi: nálunk Fanni készült 13.09.2004 6:54 pm G 3, szinte tuti hogy ekkor én szept 12 vagy 13-ra emllékszem és nagyjából stimmel.
Hihi elég vicces a dolog :lol:

Kép
Kép
johanna1975

Gabi: köhögésre... hát mivel nálunk ez állandó tém ezért elég sok ötletem van... kakukkfű, hársfa és hasonlók. Homeónál vannak a komplex készitmények, mint pl Stodal, az nekünk nem valami jó. Sinupretet is használtunk már. Ami inkább használ, azok a monokészitmények, csak tudni kéne, hogy milyen a köhögés. Száraz, hurutos? stb.. Száraz: rumex, droserea és hasonlók, hurutosra pedig megint más.

Kép
Kép
johanna1975

De honnan tudja a progi, hogy pár nap eltéréssel mikor volt a középidő? :) mert én oké, excellel kiszámoltam szépen, s eszerint cselekedtünk, de Lencsénél állítom még a 9 óra esti ip. is bejött :D. lehet, hogy műholdak figyelik a eseményeket? ;-)

én lányt szeretnék, de amúgy sík mindegy, csak lányt jobban, mert imádom a lányokat cicomázni, öltöztetni. egy jós (aki már nagyon sok mindent sokszor megmondott) azt mondta, hogy egy lányom és egy fiam lesz (ilyen sorrendben). na most győzzön a jobbik! :D
ancsipancsi

Sziasztok!

Bocsi, hogy így ismeretlenül betörök egy jól összeszokott csapatba, de infora lenne szükségem.

Ismeri, netán szült valaki Kondor Katánál? Nekem őt ajánlották.

Előre is megköszönöm, ha írnátok pár sort róla.

Üdv.
Kamilla

Kép

Kép
kamilla306

A jónás naptár szerint 2006 szeptemberében - amikor IGnáckám fogant, bár a NAP nem stimmel - nekem egy 5-ös kockázatú fiam fogant... :? Ez nem túl jó hír... vajon az mennyit számít, ha a nap nem stimmel?
leni

A másik durva dolog: 2009 dec. 31-ig alig van olayn hó, amikor 0 a rizikófaktor. Összesen kb. 3-4 db!!! :shock: MÁsnak is ilyen rosszakat jósol vagy csak én születtem ilyen szar csillagzat alatt? :roll:
leni

Ancsi,
sajnálom Angliát, nekem szivem csücske...
annyit még a lakásról, mi KÉT garázst vettünk volna (L nagybátyja az egyiket) és L hivta a csajt, h mikor tudjuk utalni az előleget, csaj meg mondta, h beszélnie kell a főnökkel. Aki meg megvette, ha jól tudom, csak egy garázst vett...
és az újakból mi abba mennénk, ami legkésőbb lesz kész, abban vannak nagy lakások...
zsancikant

Leni: hogy születtél volna rossz csillagzat alatt, van két csodás és makk egészséges gyereked, kell ennél több? Mármint ennél a témánál. :lol:
Nekem azt mutatja Jónásbácsi, hogy jövő évben egész jók az adatok, a legmagasabb rizikó 2es... úgyhogy jövőre belehúzunk.

Kép
Kép
johanna1975

és ha csak annyit mondanak, h ne szarozzunk, mert itt egy tuti biztos, akkor L sem akarja mindenárom a februárt. És való igaz, mi is hibáztunk, mert nem mentünk bele azonnal, amikor már tutira megvolt a pénz... :( :wink:
zsancikant

Jónásnál a rizikófaktort nem is néztem. Az mit jelent???
egyébként sacc/kb bejött, mert Bre azt irta, vagy fiú vagy lány, a másik kettőnél meg tuti fijjút irt. hmmm.. :?
zsancikant

Johi, akkor hajrá! :P

Nekem Hankát 2-es rizikójú fiúnak tippeli a rendszer... vannak kétségeim, bár ugye nálam a gyerekek AVIVAval készülnek... de ettől a csillagok még úgy állnak, ahogy, szóval ettől még a nemét eltalálhatná a kalkulátor...
Na, mindegy. A lényeg, hogy már ketten itt rontanak-bontanak. :P
leni

bocsi,h most még egy csöppet monologizálok,de megbeszéltük éjjel Levivel,h legnagyobb tanulság, nem szabad hezitálni...hány és hány dolgon hezitáltunk már...csak várunk, csak várunk, és csodálkozunk, h nem jön össze semmi...
anno, mikor B olyan kicsi volt, mint most Meme már próbáltuk eladni a lakásunkat, egymásnak adták át a kilincset, és volt olyan csaj, akit többször telefonált,h neki NAGYON kell...mi meg úgy döntöttünk,h hej, ráérünk arra még...ezért is vagyunk még mindig itt...
na, de most már lelövöm magam...
meséljem milyen napunk volt???? :lol:
szépen mindenkit felötöztettem, kabát, stb...erre Igi a folyosón közölte, h kaka, és igy nem ül be a kocsiba. Mivel Meme már nagyon álmos volt, és melege is volt. mondtam neki,h majd a kocsiban peluscsere, és különben is, ha elfogyott a mostani garnitúra pelus, nem veszek újat, oldja meg maga a három évével...
lementünk, babakocsi ki, IGi bedob a csomi tartóba, erre, látom ám,h elfogyott a popsitörlő...Meme meg üvölt...káromkodás ezerrel, majd a két db papirzsepivel seggtörlés (na, mivel nedvesitettem be???? :twisted: :twisted: :twisted: ) aztán, indulás.
hazafelé mindkettő elaludt, igy gondoltam szupi, irány a meki, kávé és muffin (isteni a csokis) ,de nem volt nálam pénz...
igy megálltam egy automatánál, erre IGi felébredt....
szupi. akkor mind együtt be mekibe...
na, a többit már el sem mesélem...
de aranyos volt felsolgáló, mondta,h HA bármi baj lenne a sütivel, vigyem vissza, kicseréli... :shock: igy néztem rá, erre mondta,h ezen a MAI napon ő már semmin nem lepőden meg, erre mondtam, h na, azon én sem... :lol: :lol:
zsancikant

Zsanci: figyi, ha most érett meg bennetek a döntés, akkor most kell lépni. Azon ne idegeld magad, ami már elmúlt. Én pont az ellentéte vagyok, minden azonnal, hááááááát ez sem jobb hidd el. Kivánom, hogy hamar megtaláljátok a jó megoldást és álmaitok lakását. Merre kerestek, csak Bfok? Hát a mai napod akkor szuper tényleg, de szerintem ebben az időben mindenkié ilyen szuper.

Kép
Kép
johanna1975

Johi,
igen, nekünk mindig ez a rémünk,h nehogy vmit ELSIESSÜNK.... :lol: :lol: :lol: :lol:

de jó hir: hamarosan vége a napnak, és holnap Levi csak pár órát dolgozik... :wink:

egyébként furi, de Memzi velem nehezen alszik el, megszokta az apja vállát...mikor lent voltunk rokonoknál és mondtuk,h ez igy van, Levi apja megjegyezte,h HÁT IGEN, MÁS A KISUGÁRZÁSUNK!!! és ez annyira megtetszett neki (vajon mire gondolhatott????? :twisted: ) hogy utána a barátnőjének is elmondta, és a végén jó hangosan megjegyezte, h bizony nekünk MÁS a kisugárzásunk...
ennél már csak az jobb, amikor ott vannak sógorék is, és sógornőm olyan nagyon-segitős fajta, és akkor teszi a megjegyzéseket, h milyen aranyos az Évike, mert mennyit segit pl. leszedni a tányérokat, stb...(azt csak gondolatban teszi hozzá, h bezzeg a lusta másik menye...)
na, úgy szeretnék vmi szépet is mondani, de nem megy... :lol: nézzétek el nekem mára...Meme itt üvölt, a rossz kisugárzású anyjával nem tud elaludni... :?
zsancikant

Csatlakozom a "szuper" naposokhoz:

életemben először elmentem a Culinaris nevű megadrága, de mega jó kajákat áruló boltba ajándékért. Erre itthon mit veszek észre: az ajándékba vett kávé best before end jul 07. :twisted:

TElón felhívtam őket: vigyem vissza.
Mire du. mindkét ördög felébred késő délután lesz, és jönnek haza a vas-esernyővel a munájkból az emberek... biztos megint beülök autóba szívni.... persze ajándék holnapra kéne 8)

Zsanci, és legalább a kávé jó vót? :wink:
leni

Zsanci,
a lakásvétel nem hipp-hopp ügy, kell is rajta hezitálni! én is nagyon sokat gondokodtam, hogy vegyek-e tőlük :), hiszen a saját mhelyem.
a két garázstól elestek, na bumm! :) toll a fülükbe!
különben az új projektnél nem csak teremgarázsok lesznek? vagy rosszul nemléxem?
mi is itt a legnagyobb garázst vettük meg, aztán jött egy jó alkalom és vettünk még egyet. férjem rengeteget hezitált az új garázs előtt, de én rábeszéltem, mondván könnyű lesz eladni.
különben, ha eladjátok a mostanit, már sokkal könnyebb lesz egy újat venni. lehet, hogy fél év albérlet, de nekem nagyon tetszett az albérletes élet is, leszámítva a 2x-i költözést, de a dobozok egy részét ki se pakoltam a fél évre. az a jani manapság, akinek ott a lé a kezében, könnyebben is lehet így választani, dönteni. a vevők száma csökken, lakások száma nő, úgyhogy semmiről nem maradtok le, max. ez tényleg elég jó árkategóriájú volt még, meg a hely se rossz.
ancsipancsi

Leni,
de legalább kerületen belül megoldod ;-). én általában olyan szerencsés vagyok, hogy a harmadik határba kell visszamennem ilyenekért. :/
különben szombat reggel is nyitva vannak, meg ma este is 7-ig, hátha apjok vigyáz addig a babákokra!
jó ötletet adtál az üzlettel, férjemnek nem igen tudok mit venni Karácsonyra, viszont nagy csokievő, imádja a különlegességeket, lehet, hogy egy ajádnékkosarat adok neki, ami ugyan nem maradandó, de annál finomabb. majd leírod priviben, hogy a kerületen belül (86-os vonalán :) ) merre is találom az üzletet? ;-)

KAJA:
nem tudom mit tegyek Lencsével, már semmit nem nagyon akar megenni, illetve van egy-két dolog, amit igen, de a főtt kajákból keveset, s azt is csak kedve szerint. folyton kölesgolyót enne, de nem adok neki. na meg a párizsi! ott a sok finom sonka, miegymás, és ő párizsit kér, üvölt, ha nem kap. főtt kajában meg kedvence a kukorica leves, de nem lehet mindig ilyen marhaságokat főzni. van vmi tanácsotok, tippetek?
ancsipancsi

Ancsi, apájuk 7-re jó ha hazaér... és tudod mi van esős péntek du.onként a városban.... kész bolondokháza. Na meg egy apát egyedülhagyni, hogy vacsoráztassa már meg a megkergült, dackorszakában tomboló 2 évest meg az ultra mimóza lelkületű 5 hóst.... ááá majd valamit kitalálok. :roll:

útvonalat pü-zöm

Kaja: sajna nincs ötletem. Hanka is ingadozóan eszik, de sosem kattan rá ennyire egy félére. És hát valójában marha jóétvágyú kisgyerek.
leni

Ancsi :) (ugye nem baj? :) ), a történet nekem is ismerős!Mindkét nagynál volt olyan korszak (talán 1-2 hónap), amikor csak azt volt hajlandó megenni, amit Ő akart. Se szép szóval, se határozottan, se fenyegétessel nem sikerült meggyőzni Őket. Akkor inkább nem ettek semmit... :shock: úgyhogy feladtam. Egy idő után magától elmúlt.Most éppen ott tartunk, hogy hiába pucolok nekik almát, banánt, répát,stb, nem hajlandók megenni...pedig még fel is diszítettem őket...S aztán kitaláltam, hogy turmixot csinálok belőlük, ez pedig annyira megtetszett nekik-oda is állták, nézték, ahogy forog, meg találgatták milyen színű lesz :) nagyon szeretik!Ugyanezen elven sűrűn eszünk pl.krémlevest (sütőtök, répa, cékla stb.), lehet kapni azokat a színes golyókat hozzá (levesbetét), úgy kanalazzák, hogy na...(eleinte csak a férjem fintorgott, na ne máá, hogy répaleves :shock: de azóta megszerette!!)s így azért változatosabb és főleg egészségesebb az étrendjük, mintha csak müzligolyón élnének :)
Remélem azért tudtam valamit segíteni...
Zsanci :) Te rosszkisugárzású... :) annnyira de annyira ismerősek amiket írsz após/anyós/családról, hogy csak na...
az én anyósom is állandóan megjegyzéseket tesz mikor nála vagyunk, hogy miért nem mosogatok, terítek stb. Én sem vagyok az a kis tüchtig asszonka, legalábbis nála nem...mosogatok én itthon eleget!!!Akkor ne hívjon meg ebédre! :P
judit_78

Ancsi :) nagyon tudom ajánlani W.Ungváry Renátának a Kismama babakonyháját...annyi jó ötletet leír, én abból lesem mindig ki a trükköket, esetleg kérj a Jézuskától egyet! :wink:
judit_78

Sz@r nap itt is a köbön..... kisebbik alig alszik, felébreszti a bátyját... B meg éjjel sirt iszonyatos hangerövel :shock: lehet h rosszat álmodott, fogalmam sincs, mik ezek a furcsa dolgai mostanában.... lehet h azt érzi, hogy az anyja sem százas, én is mindenen elbögöm magam folyton.... :roll:

Zsan,
+++++++

sajna ismerös a MINDEN át meg behallatszik problémája :(

Mikor lesz már 2010 december????????

KépKép
fibi

Van egy kisv időm ;)

Vot, Macs, Lányok,
még nincs bébicsek!! áááááh, most meg is őrűlnék így...... :roll: De Zsolti nagyon nyitott a témára, sőt, Ő eldöntötte, hogy legyen! :o Persze nem most... majd ha O. megy suliba. Addig meg bőőőőőven van időnk ;)
Ja, csatlakozom a Jónás naptár "bénáihoz"..... Nem tudom hogy azt hogy kell.... vagy mi..... :oops: :oops: :oops: :roll:

Zsanci,
++++++++++! és hajrá! Nem "tökölni"!!! ;) ;) ;)

Füles fűzős játéka:
Nekünk is kő :) Ha valaki tudja, hol mennyi, kérem szóljon! :)

Ma megyünk anyósékhoz megint :? Van meló, dolgozni kell! :twisted:

Még jövök...

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Hihi, jókat vigyorogtam az előző oldalakon, a legjobban a Bööör-geeer-kiiing teccett, de a többi se volt rossz.

Ancsi,
sztem kaján ne aggódj, próbáld feldobni azt, amit épp főzöl (turmix és díszítés jó ötlet), de ha ded nem eszik, csak fáényt, akkor nem eszik, csak fényt, van ez így. Eszter szuperül eszik, de neki is vannak napjai, amikor a fél lityi kakajón kívül max egy kindertohjás csúszik le. Sakkor? 8) ha éhes lesz, majd eszik. Ja és párizsi nálunk is űberli a sonkát. :lol:

Zsan,
én néha elmosogatok anyósnál, és tökjófej vagyok. :D De persze ő is az, olyan, mintha a nagymamám lenne, úgyhogy ez odavissza működik nálunk. 8)

neet
neet

Ancsi,
enyém lány dettó ugyanezt csinálja :roll: Már nem tudom mit csináljak :? Ismerős a dolog....

Ja, Vot,
ha F. még kűldözget ide-oda, akkor az nem okés :? Mert két gyerek mellett én nem akarok rohangálni.... Ez a " magánorvos, háziorvos, és csak utána labor meg ilyenek" nálam nem játszik.... :roll: Rohangáljak, és még fizessek is :devil:
ha átjelentkezek ide,akkor elvileg a II sz. nőihez fogok tartozni.... Gondolkodom rajta. Csak semmit nem tudok a H-rol...... És dokit sem ismerek. Az biztos, hogy sztk-ba járnék inkább....... Van hová tenni azt a jó pár ezret....Csak F. -t sajnálom. Csípem.... :roll:
Mit csinálnátok ?!
Na, nam nyavajgok!
Bár ez egy ilyen nyavajgós nap, ugy látom....
Ja, és ha esetleg váltanék, ugye nem utáltok ki :mrgren:
szmagdi

[quote="zsancikant"]L írta:zsancikantevi apja megjegyezte,h HÁT IGEN, MÁS A KISUGÁRZÁSUNK!!! és ez annyira megtetszett neki (vajon mire gondolhatott????? :twisted: ) hogy utána a barátnőjének is elmondta, és a végén jó hangosan megjegyezte, h bizony nekünk MÁS a kisugárzásunk...

Zsanci, nem ez az apósod a nagy doktorúr? Mert ahhoz képest khm... elég kötsög.... :twisted: Vajon a betegeivel is ennyire empatikus? :roll:

Ignáció is apukája vállán alszik legjobban - akkor biztos az én kisugárzásom is csökevényes - szerintem sz@rjunk rá... :wink:
leni

Lyányok,

nem tudja valaki, hol lehet venni babilon-építőjátékot, meg korong-építőt?

és: gyöngyfüzőset tatabányán vette a barátosném.... :roll: háát...
macskanyu

Neet,
enyim anyós is jófej (lenne)
de én sem várom el tőlük, h ha itt vannak, akkor mosogassanak!
éééééééés: mindig azt mondják, azért menjünk hozzájuk,h tudjuk pihenni... :shock: :shock: :shock: elhiszed,h még SOSEM tudtunk ott pihenni (amióta gyerek van)
és én gyári hibás vagyok: sosem tanitottak meg pl. mosogatni, gyak. 18 éves koromig ki voltam szolgálva, ha akartam, ha nem...nehéz olyan szerepet magamra elrőltetni, ami nem én vagyok...

Judit,
kisugárzásban van ám vmi, mert én elég magas frekvencián zizegek...ellenben párom hihetetlenül LASSÚ...nekem már néha fáj ez..
és én annyira sem vagyok tüchtig...nálunk pl. NEM lehetne enni a padlóról...ettől függetlenül Igi előszeretettel teszi.... :shock:

Fibi, Leni,
találtam egy-két ++++ a zsebem aljában, elküldöm nektek!!!!!!!!!
Meme 15 percet aludt, azóta mindenhogy nyüfög, most épp az ágyában...

jaj, látnátok mi van itthon...ez földindulás....Igi pakol, meg ilyenek...
zsancikant

Fibi,
mi lesz 2010 decemberében?
szmagdi

[quote="szmagdi"]J írta:szmagdia, és ha esetleg váltanék, ugye nem utáltok ki :mrgren:

Magdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... most ezt komolyan kérdezted?
:shock: Febr.-ban fog két ismerősöm szülni a Női II-esen. Ha szeretnéd, majd referálok. :wink:
leni

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: