Május,
Szabi sem egy díjbirkózó. Dokinénik is csak nézegette egy kicsit, majd annyit mondott, hogy látványosan elégedett magával, úgy látszik, neki ennyi elég. Igaz, már 2 hónapja nem látta, de nem is kell vinni, mert ha van valami, akkor szólok, meg a gyarapodás fél év után nagyon is leállhat, azt nem tekinti olyan fontosnak, ha van valami felmutatható gyarapodás. Kicsit túlbuzgó talán a védőnéni. Az enyém akkor sem érdeklődik, ha fizetnek neki, a tiéd meg még szabadidejében is kartonokat néz.
Máj:
Galád anya nem ad gyerekének (=én), de anyós küldött egy adagot, úgyhogy mérgek ide vagy oda, nemsokára az lesz a vacsim.
Dinyus,
Ikea e.szék kampány tőlem is.
Lora,
Szabi csak némakacsázni szokott és brümmög. De Nati mindig néz rám és megkérdezi, hogy mit mond.
Balkezesség: Ha egy kézzel kapsz el labdát, melyikkel próbálod? Ha van egy lyuk a falon, melyik szemeddel kukucskálnál? Melyik lábaddal rúgod a labdát? A spontán válaszreakciók döntik el, hogy melyik az domináns oldal. Az átszoktatást sok szülő nem is szándékosan csinálja, de jóval suli előtt, már amikor éves kor körül jobb kézbe nyomkodja a kanalat. Én is azt teszem, automatikus.
Cipő:
Előttem szólókkal egyetértek, össze-vissza nő a lábuk. Tavasszal-nyáron megugrik, télen meg szinte alig nő, de ülni a kocsiban tényleg mindegy, hogy mi van rajta. Nati májusvégi, de a 20as még épp jó volt rá, amikor járni tanult tavasszal, most 25-ös kell. =5 méret 1,5 év alatt.
Május,
Ismerős gyerekei legalább jó svájci lévén mind a négy hivatalos nyelvet beszélik?
Nanica,
Az, hogy jobb kezes vagy, nem jelenti azt, hogy jobb lábas is. Ha a balkezesek közé kellett állni magasugráskor, akkor vszínűleg ballábas vagy, nem? Az nem baj, ha keresztezve van, csak a gond az, ha a szem-kéz nem egyoldali.

apa ill Lea új játéka,persze szigorún csak felügyelet alatt
kukucs
és végül az új frizi a régi szem alatti karikákkal