A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Gica! Köszi! Akkor talán nem vagyunk annyira lemaradva. Szeli 3700-al született, de 11. napra fél kilót fogyott (nem volt tejem). Így akkor szerintem jók vagyunk! :lol:

Timi26! ÓÓÓ! Erre nem is gondoltam. :( De nem is tudom, hova tudnám máshova letenni, ahol biztonságos… :roll: (nem esik le). Bár most rendeltem egy utazóágyat (az lenne anyukámnál), lehet, hogy abban altatom nappal.

Többiek! Mi a véleményetek erről??? Ti hol altattok napközben? :?: :?: :?:

Szerintem is a tápszer egyszerűbb… Én is most jöttem erre rá. És tényleg gratula Mindenkinek a kitartásért!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Kaqk! Nyugi, Zsófika is sokat aludt. Dolgozott benne rendesen a legyengített vírus. Azaz vírusok, mert 5 betegség ellen kapott oltást.

Timi26! A kedvedért:

Kép Egy órával a magzatvízelfolyás előtt mit sem sejtve... :)

Granda! Köszi az útmutatást, azt hiszem próbálkozni fogok. Egy anyukának annyi mindenhez kell értenie... :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Kép

Kép
Kép
h@jni

Köszi Granda a hiányolást!
Vagyok ám, olvasok, csak nem írok.
Rengeteg időmet felemészti hogy csodálni kell a kisfimat. :D

Timi! Rebeka mikortól érdeklődött a diavetítés után?

Én is ott altatom napközben ahol éppen vagyok.Nappaliban, konyhában.Mindenhol alakítottam ki neki egy kis alvóhelyet.
Így mindenki boldog.Én mert látom Őt, Ő mert lát engem. :P
Meg azonnal tudok reagálni a jeézéseire. Fürcsi után megy az ágyacskájába.
Ezzel egyébként jól át is tudom vágni.Ha annyira nyűgös hogy már semmi nem jó, semmi nem kell és már aludni se bír mert annyra belehergelte magát a bánatába, akkor beteszem az ágyába.
Persze ez csak ritkán lehet megtenni mert különben oda a varázsa az ágyikónak.

Timi
Kép
Kép
nyerkit

Ja és elfelejtettem: az iwiwre csak az tud feltölteni képet aki be tud lépni a jelszóval.
Szóval szerintem jó ötlet hogy mindenki tegye fel a babája képét csak kell hozza az email cím és a jelszó.

Timi
Kép
Kép
nyerkit

Sziasztok!

Era Merre jársz? Miújság Beatricével?

Regi Gréta nappal a a kanapén alszik az egyik plédjén. Az éjszakáit pedig a saját szobájában tölti. Olyan édes, úgy tudja már a rendet :lol: Ha este letesszük az ágyába már tudja, hogy a hosszúalvás jön :lol: A nappaliban meg inkább csak szuszizik 1-2 órákat :lol:

Granda Köszi a linket, nagyon jók. Szerintem nekilátok újra matricát gyártani :lol:

Timi26 Ügyik vagytok :lol: Remélem mi is hamarosan eljutunk erre a szintre :wink:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Újra itt! :D

Nappali altatás: 4-5 hetes korában volt az a rendszer, mikor kezdtük beszoktatni a kiságyba, hogy nappal a mózesben aludt, és éjszakára került az ágyikóba. Most már minden alkalommal ott alszik, mármint ágyban (kivételes alkalmakkor a pocimon a nappaliban :oops: ) napközben is, és eddig nem volt belőle gond. Neki a sötétedés jelenti a kulcsingert a hosszú alvásra, ezért bajban is vagyunk, hogy már 4-kor sötétedik. De megoldjuk!

Emese: tökjó a kép! :D Nekem is van hasonló, de csak 5 nappal szülés előtt. :( Az utsó kép (ruhában) azt hiszem, 2,5 nappal szülés előtt készült. A Te képed ilyen szempontból nagyon irigylésreméltó! Az utolsó percek! Wow! És közben Zsófi már csomagolt odabent! :lol:

Ez hihetetlen! Máté nem kapott ma semmi gyógyszert vagy bogyót, és NEM VOLT HASFÁJÁS! :D :D Sőt: jön a kaki egyfolytában, minden erőlködés nélkül!!!! :shock: Annyira jó lenne, ha ez így is maradna ezentúl! Szerintetek lehet, hogy ki fogja már nőni, vagy csak a magvas rozsos kenyér segít Neki, amire ráálltam?

Detti
KépKép
kiskolbi

Hát én nagyon béna vagyok!!!
Nem találom az iwiw-en amit Marica csinált!! :oops:
Linket tud betenni valaki??

ancsi26

Gremese: KÖSZIII! (a képet).
Minket apa videóra vett a kórházba határozott tiltakozásom ellenére, de most olyan jó, hogy megvan!!!

Kép
Kép
timi26

Sziasztok

Én is dobok egy képet a műtét előttről (beöntés után) :?

Kép

Kép
granda

ha már az utolsó pillanatoknál tartunk:
a két kép pont ma 6 hete pontosan ugyanebben az időben készült. (na jó kb 10 perccel később)
burokrepesztés után. Kép Kép

Ildikó
KépKépKép
sense4

Ex-pocakosok! Olyan aranyosak vagytok! :D Sense! Haj, de vígan vagyunk így burokrepesztés után! :lol: Boti tiszta anyja!!!! :wink:

Altatás: Nálunk két hely van, a saját ágyikója, meg a miénk. Nálunk fordított a helyzet, nappal alszik az ágyában, éjszaka velem az ágyban. Aludhatna velünk a nappaliban, de az nem jó, mert Apával mindketten dolgozunk, és csak zavarnánk.

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!
Dobok fel én is képet a terhességem utolsó pillanatairól
Kép Kép Kép

Heni
KépKép
heni81

Kiskolbi! Zsófi nagyon ravasz volt akkor. Az utolsó pocakos kép, amit feltettem, a konyhában készült. Apa azt mondta, lejjebb ment a hasam. Én nem láttam, vagy inkább nem tűnt föl, így lefényképeztem, hogy összehasonlítsam. Utána a konyhában megcsináltam a vacsimat.
Bevittem a nappaliba, a TV előtt elnyammogtam, és mikor végeztem, már jött is a pukkanás. Zsófi baba bevacsorázott, és útnak indult. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Jaj, de jó nosztalgiázni! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Heni!

Te fenn vagy az iwiwen?

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Igen fenn! Bertók Henrietta

Heni
KépKép
heni81

Nyerkit: Rebeka 3 éves korában kapta a diavetítőt. Akkor már nagyon örült neki. De szerintem amikor már érdeklődni kezdenek a mesék iránt, végig tudnak hallgatni 1-1 mesét figyelmesen, lehet próbálkozni. Szerintem olyan 2 éves kor körül.

Kép
Kép
timi26

Heni: jelöltelek iwiwen. Próbáltam üzenetet is küldeni, de nem küldte el. Szerintem. Egyre szarabb ez az iwiw.
Szóval azt akartam írni, hogy kemény 3 nappal idősebb vagy nálam!

Kép
Kép
timi26

Jaaj, Csajok! Annyira jó nézni ezeket a képeket! Könnybe lábad a szemem! :cry: :D Imádtam pocakos lenni, legszívesebben mindig az lennék (lenne pár porontyom klimaxig, tyűha! :shock: )! Előkaparok én is valami képet, aztán holnap feldobom. Egyébként nálunk szülőszobás kép csak akkor készült, mikor elkezdett látszani Máté buksija, addig szigorúan megtiltottam Gergőnek, hogy fotózzon! Mindegy, végülis csak 2.5 órát voltunk bent a szülőszobán, nem volt vészes. Apropó: még lógok a Születéstörténettel!!! :shock: Ég a burám! :oops: De ami késik, nem múlik. Csak győzzétek kivárni! :lol:

Heni: nem tudom miért, de szőkének gondoltalak... :oops: nagyon csini vagy! Ja, és majd megkereslek iwiwen.

Jóéjt Mindenkinek!

Detti
KépKép
kiskolbi

Regi : Ádám 3400g -al született 3100g-al jöttünk haza és vasárnap volt 4650g.
Mi 6x eszünk. A kaja elött iszik 20ml teát és utána 110 tápit kap.
Nekünk a doki néni írt fel bukásra tápszert. Beba HA/AR ez a neve.
Most úgy csinálom neki, hogy 1/3 2/3 arányba keverem és a kevesebb a bukásra való tápi.

Most lépnem kell mert nagy a hiszti holnap leszek.

Mindenkinek kellemes éjszakát.
20200310173350

Sziasztok!

Timi26, Regi!
Én nem gondolom, hogy könnyebb lenne tápszerezni, mint szoptatni. Azért, mert pl. Gremesének, Grandának, Irinának stb. begyulladt a melle, szerintem nem szabad általánosítani. Nekem pl. nem volt mellgyulladásom sem most, sem a fiúknál. Szerintem vagyunk még egy páran, akik szoptatnak, és nem volt mellgyuszijuk, csak nem írjuk le minden alkalommal, hogy minden oké a cickóval :lol: .
Nem akarok a szoptatás szépségeiről papolni, mert úgy érzem nem lenne fair :wink: , de ez kikívánkozott belőlem. Bocsi, remélem nem lesz harag :oops: !

Regi!
Nyugodtan altathatod Szelit az ágyában napközben. Csak arra figyelj, hogy az ágyba csak alváskor legyen, ott ne játsszon (ez a későbbiekre vonatkozik, most még kicsi). Ha napközben ébren van, és játszik, az ne a kiságyban történjen (járóka, pihenőszék, játszószőnyeg stb.). Akkor megtanulja, hogy ágy=alvás.

Én is csatlakozom hozzátok. Rólam ez az utolsó pocakos kép készült, szept. 15-én 2 óra 35 perckor. Laura pedig 3 óra 10 perckor született (majdnem itthon :lol: ).
Kép

Sziasztok: Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Még pár kép:

Kép

Kép

Kép

Kép

Sziasztok: Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Sziasztok csajok! Egyszerűen nincs időm titeket visszaolvasni annyira sokat termeltek. Megint lenne egy kérdésem. Szerintem meg jött a menszeszem. Ez feltétlenül avval jár hogy nem lesz tejem? Ha valaki tudd válaszoljon mert nagyon izgulok miatta. Köszi előre is.

Kép
hajagosné szabó éva

Ja és elfelejtettem szedem a szopi alatti foggátlót attól nem lehet szerintetek hogy vérzek egy kicsit. Azt még nem irtam hogy nem drasztikus ez a vérzés.

Kép
hajagosné szabó éva

Csajok köszi a jelölést, mindenkinek visszaigazoltam!
Csinik vagytok!

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!
Ancsi! Az iwiwen menj rá valamelyikünk ismerőseire, ott megtalálod. Én is Marica ismerősei között találtam meg, mert nem dobta ki az iwiw keresője.

Évi! Nekem is megvolt már, nem vettem észre, hogy csökkent volna a tejem, viszont itt írták a lányok, hogy a fogigátlótól csökkenhet :roll: , és vérzés is szerintem lehet attól.

Puszi, majd jövök még...

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok

Oltás után. Mi még kaptunk egy plusz oltást is, mert a barátnőm gyerekorvos és Ö mondta hogy az fizetős de mindenképpen ajánlja, agyhártyagyulladás elleni.ű

Nos a szurit jól birta, hazajöttünk, aludt, evett, aludt, majd a következő felkelésnél kezdődött. Nem lázasodott be, csak nagyon fájhatott a feneke( minkét oldalra kaptott szurit ) ordítva sírt, és a fájdalom kiült az arcár. Sosem sír, eddig csak nyöszit hallottunk tőle, de ez a sírás valami iszonyat szívfacsaró, így gyorsan kapott egy fél germicid kúpot, mert az nyugtató is a lázcsilapító mellett. Be is aludt este 7 kor és majd csak hajnal 2 kor kelt. ekkor már jól volt, evett mint aki egy hete nem evett, hiszen 2 etetést is átaludt, aztán bekerült a kiságyba, ahol boldogan nézelődött, nevetett a virágjára, macikra, majd elaludt, és innentől kezdve minden olyan mint volt. Boldog mosolygós baba, és az oltás élménye mér a múlt-é.

De amikor keservesen sír!!!! Valami borzasztó érzés.

Alvás nappal: Emma a kiságyában alszik, amikor már fáradt nyöszizik és nem alszik el kézben, követeli a kiságyát, ott azonnal csendbe lesz, nézegeti a játékait és elalszik. A szobája az emeleten van, így mikor lent a konyhában fürdőben tevékenykedünk, eszünk...stb, akkor szoktuk levinni és ott az utazó ágyában pihen, van hogy ott alszik el, itt is vannak játékok. a kedvenc a kengurú, a koala maci ( ausztráliából hoztuk még a nászútról) meg egy Rudolf nevü rénszarvas.

Szóval mindenhol megvan az állandó társaság és ez biztonságot ad. Ja és mi elég csavargós család vagyunk, szóval az autóban is jókat tud aludni meg a babakocsiban is.

A utolsó perces pocakos képek nagyon királyok. Mi ilyet nem csináltunk. :-(

Már tervezzük vele az utazásokat, a 30. szülinapomra apa felvisz pestre szállodába, shoppingolni és hárman megyünk, aztán januárba ausztriába megyünk, autóval, kb 10 óra, kíváncsi vagyok hogy fogja bírni, és májusban Norvégiába készülünk barátainkhoz , oda már repcsivel. Hát ez a terv, eddig is menőkések voltunk de most hogy itt van Emma ..hát nem tuom mi történt, de megyünk mint a mérgezett egér.

KépKép
kaqk
Debrecen

Banita : szupik a képek, olyan édesek!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!
Isteniek a pocakosképek! Nekem nincs ilyen közvetlenül a szülés előtti, a legutolsó, amit a férjem csinált, a 35. hétről való (szóval 5 héttel a szülés előtt):

Kép

Kiskolbi: nagyon örülök, hogy nem volt pocifájás (lehet, hogy már a végére jutottatok!!!)! :-) Nálunk egyelőre nem volt több kólikás roham (én hívom így), "csak" a szopizások utáni nyögdécselés a hasgörcsök miatt -- nem várjuk meg, hogy sírjon, maszírozzuk, próbáljuk Ádit lekötni, amíg lezajlik.

Banita: szerintem is gyönyörű dolog a szoptatás, imádom, csak a saját tájékozatlanságomat átkozom, amiért szó szerint vettem az olyan, szoptatással kapcsolatos kijelentéseket, mint "a mell tökéletesen alkalmazkodik a baba igényeihez". Ezért aztán nem is fejtem, mondván, "tudja" a mellem, hogy sok vagy kevés tej kell. Igen ám, de ha egy hosszú szopi után feltöltődik a mellem, majd utána a baba csak 5 percig szopizik (a következő etetésnél), logikus, hogy ott marad egy csomó tej, ami panghat. Erre én nem gondoltam, a fejét azért sem erőltettem, mert nem ment. Tanulság: jobban oda kell figyelni.

Kép
Kép
irina

Helló-belló! Szép borús napot Nektek!

Képzeld Irina, se tegnap délután, se ma reggel nem volt kólika! :D Egy kis hajnali nyifi volt mindössze, de hamar kijött, aminek ki kellett jönnie! Azt hiszem, tolom befelé továbbra is a rozsos-magvas kenyeret (most ennek könyvelem el a sikert, aztán lehet, hogy nem ettől van. :lol: ) Örülök, hogy Ádi is jobban van. :D

Éva: én is szedek foggátlót, és mondta a dokim, hogy ettől lehet némi vérezgetés, de nem kell megijedni, tovább kell szedni. Nálam 2 napig tartott valami maszatolás, azóta semmi. Nyugi! :wink:

Banita: nagyon jók a képek! A Fiúk igencsak odáig lehetnek a Hugitól meg vissza!!!! :D

Máté-Fiam most már nemcsak enni, de aludni se ér rá. :shock: Össze-vissza ásítozott, már a fejét se bírta tartani, olyan fáradt volt, de addig kínlódott míg nem mentünk a lakásban még egy kört, hogy jól körülnézzen mindenhol. Aztán kiadott valami nyüszögő hangot, gondoltam akkor most van itt a letevés ideje, és még le se ért a feje az ágyba, már aludt is. Hiába, érdekes ez a Nagyvilág! :lol:

Detti
KépKép
kiskolbi

Sziasztok!

Évi Én is menszeszeltem már a szülés óta, és nem nem apadt el a tejem. Kicsit csökken a mennyisége, de ha vigyázol rá megmarad :wink: (fejés, teák, bogyók)

Banita Egyetértek a szoptatás nagyon szép dolog és hál istennek nem minden esetben jár nehézségekkel :D

Jók ezek a nosztalgiafotók, nekem sajnos nincs a szülés elötti utolsó pillanatról, de nem szeretnék kimaradni :oops: :roll: küldök egy 38 hetest :lol: Kép

Puszi
szép napot mindenkinek

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni, Banita
Nem semmi pocakotok volt :shock:

Banita
Nagyon szép a családod! Én nem tudom, be merek-e császár után 3 gyermeket vállalni, de tesót mindenképp akarunk. A férjem 4 lurkót szeretett volna :) Mi hárman vagyunk testvérek, 2 húgom van.

Kiskolbi HELP
Ha jól emlékszem, Te is szeded az UU-t, kérlek írd meg, hogy
-hányszor szeded
-hány golyót
-szopogatod, rágod, vagy folyadékkal veszed be
-szopi előtt-után? stb...

Kép
granda

Granda!
Napi 3-4x5 golyót szedek, vagyis be kell tenni nyelv alá vagy a nyelvre és elszopogatni. Van néhány szabály: előtte-utána 20 percig enni-inni, fogatmosni, rágózni, stb nem szabad (ne kérdezd miért.). Általában este 10 körül van egy adag, hogy hajnali 1-2re legyen tejci, aztán szedek reggel meg koradélután. Ha nagyon kevés a tej, akkor többször, de inkább az étkezésekhez igazítom, mint a szopihoz. Szerintem általában hatásos, bár volt olyan, hogy hiába szedtem. Most például úszok a tejben, Máté simán kiszlopált 140-et, és az egyik cicimben még maradt is egy csomó. De majd úgyis látod, hányszor kell szedned, mert az se jó, mint nekem ma éjjel, hogy sírni tudtam volna, úgy feszített, Máté meg be se bírta kapni a bimbit. (Jól be is pipult, de végül kiszenvedtük!)

Lányok! Ekkora szépséges gömbölyű pocikat! :D Rólam hátulról meg se lehetett mondani, hogy lakik odabent valaki! :cry:

Detti
KépKép
kiskolbi

Hello Lányok,

tegnap megkaptuk az oltást, Liza egész délután meg este aludt. Már kezdtem gyanakodni, hogy meglesz ennek a böjtje éjjel. Hát a késő esti kajci után majdnem 3 órán keresztül próbáltuk nyugtatgatni meg altatni. Olyan keservesen sírt, hogy totál megijedtem. Úgy sírt, mint még soha előtte, meg rúgkapált eszeveszettül. Persze rögtön mértem a lázát, mert fostam, hogy felment az oltás miatt. Hő rendben volt, de valami nagyon kínozta, úgyhogy fel-alá járkáltam vele a szobák között. Ki is kopott rendesen a parketta. :lol: Végül úgy sikerült megnyugtatni, hogy cicire raktam, de mivel már üres volt mind2, csak cumizott vele, viszont legalább bealudt tőle. Így még sosem altattam. :roll: Kb. fél 3-körül tudtam én is elaludni. Remélem ma nem ismétlődik meg a dolog.
Apropó, ha már nincs teje az embernek (sztem még max 2 hétig tudom kihúzni), akkor is rá lehet időnként rakni a babát megnyugtatásnak? Vagy ez rossz szokáshoz vezethet? Annyira szeretem, mikor szopizik/cumizik és neki is jó.
Na, most visszaolvasok…

silka
silka

Granda Nem tőlem kérdezted, de én is UU szedek. Naponta 3*5 szemet kell elszopogatni. Én általában a kora reggeli szopi után szopogatom el az elsőt, az 1 órási után a 2-at és a fürdetése előtt a harmadik adagot.. Így nekem bevált. Az esti hatására reggel még bőven van tejem, a déli pedig kitart estig :lol: Ha beveszed, előtte- utána 20 percig ne ígyál más folyadékot vízen kívül, mert csökkenthetik a hatását.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Kiskolbi, Móni
Köszönöm :!:
KépKép

Silka
Mi pont így jártunk! Linda az esti fürdés után legkésőbb 10-kor beájul, de tegnap 4 órát szunyizott, átaludta a fürdés idejét is, apja meg nem akarta felkelteni (igazából én sem...) Aztán 11 után jött a nemulass, végül 1 körül aludt el, bár vészesen nem sírt, csak hordoztatta a sejhaját meg cumizott a cicin :)

Kép
granda

Silka!
Majd a tapasztalt Mamik megmondják. :lol: Bennem az merült fel, hogy ha a cicinek nincs tejillata, akkor is "megkívánják" a Babák? :?: :?: :?:

Detti
KépKép
kiskolbi

Húú Lányok!
Annyira jó visszanézni ezeket a nagy pocós képeket! Annyira boldogok vagytok rajta! Naná, hiszen csak órák választottak el az anyaságtól. :lol: Milyen jó Nektek, hogy van ilyen uccsó pillanatos képetek, meg, hogy fotóztatok a szülőszobán! (Sense, Te melyikben szobában szültél?) Én már nem engedtem magamról fotózni az utolsó hetekben, meg a kórházban sem, olyan bálnának éreztem magam. :oops: Hát, most bánom csak igazán… Annyira jó volt terhesnek lenni!!!! Most már megértem azt, aki sok gyereket vállal.
Azért, hogy én is dobjak egy fotót, íme a már nyáron is nagy sikert aratott lábfotó és egy most készített. A körömlakk és a szőnyeg ugyanaz.
Kép before... Kép after...
Szerintetek vizesedtem kicsit??? :lol: :lol: :lol:

Nappali altatás: hát érdekes, én eddig pont az ellenkezőjét hallottam, úgyhogy eddig mindig a kiságyában raktam le. Mondjuk, fostam is a kanapén alvástól, nehogy leguruljon szegényke. 1 hete viszont van járókánk, úgyhogy időnként már abban is alszik. :lol: Ha csöndesebb dolgot csinálok, akkor a nappaliban altatom, ha meg zörgök, akkor beviszem a szobájába.

Banita, nem kis teljesítmény volt ez a gyors szülés. Szerintem a negyediknél készítsd föl a párodat az otthoni szülésre. :wink: Nagyon szép kis családotok van!

silka
silka

Granda, még valami! Kb 5-6 napig elég 1 tubus, úgyhogy ha nem akarsz állandóan gyogyiba rohangálni, tankolj fel! Én sajna pont november 1-jén voltam kénytelen venni ügyeletben, mert előző este kifogyott. :? Miért nem írják rá, mennyi van benne?! :evil: Akkor ki lehetne számolni, mikor fogy el! Jaaj, az a smiley! Elpirulok! :oops:

Detti
KépKép
kiskolbi

Nézzétek, mit találtam!!! Egy kis nosztalgia.
Kép
Emlékeztek még? Ott találgattuk, hogy vajon ki kezdi majd meg a sort...
Milyen jó volt ott lenni nagy pocival. És milyen szép idő volt! Bezzeg most :evil:
Na, majd jövőre megismételjük babákkal :lol:

silka
silka

Köszi mindenkinek az infókat!

Kép
hajagosné szabó éva

2007szept@gmail.com

kuldjeetek ide kepet es folrkom, jah meg h mit irjak a kep ala

Kép

Kép
mmarica

Sziasztok!

Váooo! De jók a pocakos képek!!! Milyen mosolygós mindenki! Tök jó nézni! :lol:
Rólam sajna nem készült a kórházban. Én ott már olyan türelmetlen voltam, hogy Szelina még nem jön, hogy eszembe se jutott. :evil: Na, most már mindegy.

Nálunk is gáz a nagyszoba a nappali alvásra, mert itt vagyunk napközben, és zavarnánk a picit. Pláne, hogy apa elég zajos! A kisszoba meg nem túl nagy, így marad a kiságy napközben is. 8)
Most is le tudtam tenni, és egyedül elaludt! :lol: Nagyon kis ügyes. Viszont most meg este volt gond, csak a mellkasomon aludt el… :shock: Lehet, hogy nem volt elég álmos, mert elcsúsztunk a nappali alvással tegnap... :roll:

K.Timi! Köszi! Közben rájöttem, hogy a homeós bogyótól bukott, úgyhogy azt el is hagytuk. A teát sem issza, mert már nem fáj úgy a poci. :D Most csak az Infacolt adom. Aztán próbálok majd adagot növelni, majd kiderül, hogy elfogadja-e. Ha nem, akkor nem szükséges még, és 1-2 hét múlva újra megpróbálom.

Banita! Nincs harag! :wink: Én is imádtam szoptatni, annál meghittebb nincs is. De azért a cumisüveg mögül is olyan megható, mikor a nagy barna szemeivel engem néz Szeli! :D :D :D
Igen, erre én is gondoltam, hogy játék akkor ne legyen a kiságyban, és akkor tudni fogja, hogy kiságy = alvás. Köszi!
De jók a képek!!! Főleg az a bilincses! :lol: Tündériek a gyerkőceid!

Tök jó, hogy egyre több mindenki tesz fel képet az avatarhoz és a vonalzóhoz. Így legalább látjuk egymást. És én ráadásul, így jobban megjegyzem, hogy ki mit írt régebben, össze tudom kapcsolni a dolgokat. Vizuális típus vagyok! :shock:

Na, dobok én is egy képet, bár már láttátok. A kiírás napján:
Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Kiskolbi, Granda, Móni!
Útközben valahol lemaradtam a dologról.Mi az a UU amit szedtek?

Granda! Csak nem a többágyas szülőszobán készült a kép? Mert nagyon emlékeztet arra amikor át kellett adnom az egyágyas szülőszobát és a 2 órás megfigyelést egy ilyen szobába töltöttem.Ráadásul én is a fal melletibe.

Sajnos az összes szülőszobai képen takarom a pocimat :cry:
Ez csak most tünt fel. De azért felteszem az utolsót, a szülés elött.2 órával késöbb született Marci.Ez már a késöbbi szülőágy:

Kép

Silka emlékszem erre a képre.Már akkor is teljesen el voltam hülve. :shock:

Timi
Kép
Kép
nyerkit

Heni Jelöltelek az iwiwen :wink:

Silka Én akkor is rátenném ha ez megnyugtatja. Ha nincs is benne tej megnyugvást adhat neki.

A kicsi lányom ma nagyon nyűgös :( De csak kézben volt el, sírt ha letettem.Rajtam pihizett, néha beleszusszantott, 2 órát. Most meg amiatt sírt, hogy miért van a kezembe. Letettem a kanapéra a plédjére és eleludt magától.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Nyerkit UU: Urtica Urens ch5 homeopátiás tejszaporító golyócskák. Nekem bevált, én ezt szedem a szülés óta és nincs gond a tejjel :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

De hülye vagyok :oops: Granda téged császároztak.Nem is lehettél a szülőszobán. :D

Timi
Kép
Kép
nyerkit

Nyerkit
Nem vagy hülye, sőt nagyon jó megfigyelő vagy :D
Az előkészítést (beöntés, infúzió) ugyanis a legutolsó szobában, a "befejezősben" :? csinálta a szülésznőm, mert ugyebár nem sürgősségi császár volt, hanem a prof által eldöntött időpont. Innen blattyogtam fel kb. fél óra múlva a spinális érzéstelenítéshez a másodikra (tudod, ahol olyan szép perceket töltöttünk a 6 pontos vizsgálaton) :lol: :lol: :lol:

Gyönyörűek azok a műtők és - ha lehet ilyet egyáltalán mondani - megnyugtató volt ilyen körülmények között átesni a műtéten. Innen vittek a 6 ágyas őrzőbe, amiről már beszámoltam, ott 2 napig voltam. És mindeközben megszereltem egy szekrényt :D Azt mondták asztalos kell, de hát egy ilyen rutinos felújítünak ez vicc :D
Summa summárum, nem volt olyan osztálya a SOTE I-nek, amit ne láttam volna. Szerintem ilyen kis vegyes-cseles-kirándulósra akarta a sors :)

Kép
granda

Lányok, 2 kérdés:
1. Ti milyen időközönként etettek (kábé)? Nekem tegnap azt mondta a védőnénink, hogy egy ekkora babának, mint Ádám (6,5 kg) már nem kell(ene) 3 óránként ennie... nem túl kategorikus kijelentés ez? Meg aztán úgysem tudok többet beleerőltetni, csak amennyit enni akar (kiköpi a cicit, elfordul stb.). És mivel különböző mennyiségeket eszik, azon nem aggódom, hogy "túlenné" magát.

2. Zöldesebb színű (az amúgy aranysárga) széklet, tudom, volt már róla szó, talán Regi kérdezett rá. Nálunk az utolsó 3 kaki ilyen. Volt dolgotok vele? Esetleg a gyerekorvos mondott rá valamit? A babanetes infók szerint ezen ne aggódjunk, ha amúgy minden oké a babával (csak hát ugye nem látok bele!).

Jaj, isteni nosztalgiázni, végiggondolni a várandósságunkat, a szülést! ;-) Édesek vagytok a képeken! :D

Kép
Kép
irina

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: