A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » János Kórházas Anyukák topicja

zsófi,
csak látom h itt vagy. légyszi írd meg priviben v mailen, h hogyan sikerült rászoktatni samut az éjszaka átalvására!!!! SOS, mert mi már hullák vagyunk a kétszeri etetés miatt és hogy jobban van szabi, elkezdenénk a tréninget :lol:

drukk az uh-hoz!!!!

már tényleg nem vagyok itt.....
Vendég

lanyok, gyermekagy alatt a fürdes tilos? :?
Vendég

Csak gyorsan, mert Majám kiborít. Próbálok írni, de vagy kikapcsolja a gépet, vagy rám mászik. Én meg megfogom, átviszem a szoba másik sarkába, de mire visszaülök, már itt is van. Nem bírom én ezt. :lol: :lol: :lol:

Szóval, köszi, hogy szereintetek sem sovány Maja. Útálom a méreckedést, annyira nem érdekel hágy kiló. De ezeknek a dokiknak ez a mániájuk.

Viki: én adok Majánka rizst, a gyümibe keverem bele. Táplálóbb. :wink: És nem is nagyon turmixolom össze, mert kicsi, és leglább próbál rágni.
Husit még nem próbáltam gyümivel, majd a hétvégén. Kíváncsi vagyok.

Ja, kérdés: vettem köles golyókat, hogy tök jó lesz rágcsálnia, de utólag olvasom, hogy tengeri só van benne. Szerintetek??? adhatok még attól neki? Vagy inkább egyem meg én? Megkóstoltam, nem sós.

Kép

Kép
b79andi

Evu: nem túl jó, ha a friss seb kiázik.

Kép

Kép
b79andi

Sziasztok!

Bocsi az eltűnésért, de Borcsi kitalált magának egy újabb különórát+a többi +Marci-...szóval elvagyunk...pl a szerda délelőttünk eddig szabad volt, most ovi helyett Borit szállítom.

ZSOMBÓC BARÁTOMNAK MIELŐBBI GYÓGYULÁST KÍVÁNOK!!! A FENÉBE EZZEL A FRANCOS KRUPPAL :? :( .
MILOSNAK IS SOK-SOK GYÓGYPUSZI

Csajok, aki még nem próbálta Zsófi babos/juhtúrós kajáját, az ne hagyja ki. Fúúú nagyon finommm!! :wink:

Holnap kipróbálom S.Niki spenót kreációját, hátha így elfogadja marcipánó is a spenótot.

most csak ennyi, még próbálok jönni, puszi mindenkinek!!!

KLÁRI DE JÓ ÚJRA HALLANI FELŐLETEK!!! :wink:

Két friss fotó:

A két pirosszemű unokatesó :)
Kép

durciMarci akit kiközösítettek a csajok :D
Kép

KépKép
logi

én adtam golyót, sztem te is nyugodtan.
kerekpocak

jahaj de szépek a csajok!+

durcimarci meg aztán szívdöglesztőőőőőőőő!!!!!!!!!

zsóka ygere többet, mesélj, milyen új különóra?
kerekpocak

Köszi, Zsófi. Sajnáltam volna tőle megvonni, mert olyan édesen és lelkesen eszi. :lol:
Aztán gyere és mesélj mi volt a dokinál. Hogy van a mindjárt névnapos Jónás baba. :lol: Már 16 hetes vagy???? Hogy repül az idő.

Zsóka: durci Marci??? :lol: :lol: :lol: Cuppantani való Marci!!! :lol: :lol: Hát zajlik az élet nálatok. No nem baj, csak mi hiányolunk, de NAGYON!!!! Borcsa meg csak okosodjon, erősödjön, bármire is jár. :lol: No meg legalább levezeti azt a rengeteg energiáját. :wink: Milyen jó tündérkés vonalzója van Borcsának!!!!

SNiki: de izgi, költözés??? Már nagyon várhatjátok. D jó lesz, ha már ott lesztek.

Kata: én is lestem az iwiwen. Annyira jó képek vannak fenn rólatok.

Miért érdekli a gyerekeket a mobiltelefon, a tv, a számitógép??? A játékok meg le vannak sz..va. Ja, és telefonból is válogatós. A gyerek játék telefon nem kell - pedig még beszél is - és apa használaton kívüli telcsije sem az igazi. Persze anya kezéből kivenni, mikor telefonál.... de jó is az!!!! :roll: :roll:

Kép

Kép
b79andi

Képek...

Kép Anya és fia

Kép Alvó nagyfiú

Kép Mi van máááá?

Kép Bekaplak...

fatima

szal most már 100000% h Jónás lakik odabent :) :) konkrétan láttuk a kukacot. nagyon cuki. minden ok, van neki feje, keze stb. stb. jövő héten hétfőn last minute afp. valamint van egy ROHADTJÓ titkos dolog is.. de ezt csak priviben, csak nagyon bizalmasan, csak annak akit érdekel :)
kerekpocak

JAJ DE SZÉP KISFIÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!!!!!!!!!!!!

anya fia kép!!!!!!!!!!! NAGYON NAGYON JÓ!!!!!!!!!!
kerekpocak

Gratula Zsófi!!!!!! Tök jó, hogy tutira kukis!!! Éljen-Éljen-Éljen!!!
Halál izgatott lettem!!! Én kérem a privit!!!!!!!!!!!!

Köszike... :oops: És végre van avatarunk. :) Amióta itt vagyunk, arra vártam, hogy legyen egy jó közös fotónk! :) És íme!!!

fatima

ja és azt elfelejtettem, h mióma sajnos (vagy ki tudja??) rossz helyen van. így a természetes szülés esélye gyakorlatilag a nulla felé konvergál. de mindegy, a lényeg h jónás gyönyörű és egészséges :) :)
kerekpocak

FATIMA: avatar nagyon nagyon GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ!!!!!!!!!!
kerekpocak

Sziasztok!

Edus, Imi - remélem már jobban vannak a fiúcskák! nagyon sok gyógpuszit küldök nektek!

Zsófi - gratula Zsófi a 100,000% Jónáshoz! Fő, hogy minden OK vele. Engem is nagyon felcsigáztál! Én is kérek szépen privit. Kérdezted a tücsökzenét, azóta nem voltunk, de most nem is tervezem, mert se előtte, se után nem volt Márk beteg és most, hogy egész jól kezd aludni éjjel nem szeretnék semmi zavart. Amúgy Márk sem ült meg 1 percig sem az ölemben, és csak néztem azokat a gyerekeket, akik fiatalabbak voltak és simán megültek ölben.

Fatima - már nagyon vártam ezeket a képeket, egyszerűen gyönyörűek vagytok!

Andi - kölesgolyó szerintem mehet nyugodtan. Márk egyik kedvence, enélkül el sem indulunk sétálni.

Zsóka - de jó, hogy jöttél, gyerkők nagyon szépek!

Puszi mindenkinek, most mennem kell, Apa jön dolgozni a gépen.

Panni

Kép Kép
panni_30

Zsófi, Panni! Köszönjük a dícséreteket!!! :)

Én is "szerelmes" vagyok a közös képünkbe, mert én a fiammal ellentétben nagyon nem vagyok fotogén, így hát kb ez az egyetlen olyan fotónk, amit szívesen mutogatok! :) A többin a fáradtság és a soványság miatt úgy nézek ki, mint egy átoperált férfi! :( :( :(

fatima

sziasztok,

Edus, Zsombesznak jobbulást kívánok ! ma hogy van? hazaengedték őket a kh-ból?

Fatima, bocsi, de ezen az utolsó mondatodon olyan jót nevettem ! gyönyörüü a kisfiad !

Sniki, hová költöztök?
olyan jó, h. te is többet vagy mostanában !

Zsófi, gratula Jónáshoz ! és nagyon kis ügyi vasgyúró Samu, h. így lerázza magáról a betegségeket ! sólisztgyurmás\festős képek nagyon tutik !
mindig nézem, h. milyen jó meleg lehet nálatok a lakásban, h. Samu mezítláb, rövidujjúban nyomja egy csomó képen.

Andi, miért rossz belegondolni, h. Maja egyszer bölcsis lesz?
:shock:
kölesgolyó nagy kedvenc itt a topikon, szerintem annyi minimál só, ami benne van, még pont kell is a szervezetnek. még az ilyen piciének is, mint Maja.
welcome to the vékonybaba-club ! :wink:

Evu, üdv itt is !
hat hetet szerintem bírd ki a fürdéssel ! nekem is nagyon fájt sokáig a gátsebem, kb. 3 hétig ülni sem tudtam.
nekem közös dokink a kamillás borogatást javasolta.
annyira jól átsüt a soraidon a boldogságotok !
tetszett nekem is a bemutatkozás !

Viki, én kb.7,5 hósan Holle kölespépet adtam Laurának gyümölccsel, később 8-9 hós kortól meg felváltva gluténos 7 gabonás pelyhet gyümölccsel. {a mi dokink glutén"párti" volt-van, de kérdezz rá, h. a tiétek mit mond.}
én hat és fél hósan mint most Beni nem gabonáznék még. inkább más ízekkel variáznék. v. nem tudom mit értünk gabonán. a rizs elsőkörös kaja.. de gondolom nem ez volt a kérdés.

kérdezted hol a bölcsink. mi a XVIII.ker-ben lakunk, itt egy önkormányzati bölcsi, semmi extra. illetve annnyiban extra, h. nagyon felkapott, és van korai fejlesztő részlege, ill. a csoportokon belül vegyesen vannak sérült és egészséges gyerekek.
mi januárban iratkoztunk be októberi kezdésre. nagyon hosszú várólisták vannak. onnét tudtam meg, h. mikor érdemes beiratkozni, h. tavaly ilyenkor besétáltam a bölcsibe, és megkérdeztem, h. hogy megy ez. plusz kiragasztottak egy ismertőt a bejárati ajtóra is.

Panni, nagyon jók a balatoni képek ! Laurának is pont ilyen piros motorja van.
Laura is a Tücsökzenén elmászkálós fajta volt :lol:

elküldöm..........

Marcsi

KépKép
alon

az a helyzet, h központi fűtés van és van egy otp is a házban aki a fűtés felét állja. így nagyon olcsó és nagyon meleg van. de ha átköltözünk vége a jó világnak, mert ott egyéni fűtés lesz. :)
kerekpocak

DRÁGA SZABINAK nagyon boldog 4. hófordulót!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Edum!! hogy vagytok???

Fatima!!! nagyon édesek vagytok!!!!

Andi, Neked még egyszer nagyon szépen köszönöm!!!

Ediske!! nagyon szépek vagytok Luca babával!!! üdv. itt!!!

Evu!!! itt is gratulálok Nektek!!! Vanda nagyon édes baba!!!

Panni, Márk szépséges, mint mindig!!

Kata, nagyon helyesek vagytok a kicsi Dudival!!

Zsóka, Marci és a két leányzó nagyon helyesek!!!

Zsófi!!! Samu nagyon szépséges!!! én is kérek privit!! :)

Viki! hát igazad van tortát illetően, nekünk három is volt, dédi is meglepett minket :)

puszi mindenkinek!
és akkor a képek :)

Kép
dédi féle torta
Kép
mangó

Sziasztok!!

Fatima, nagyon szépek vagytok! Szuper az avatar :wink: . Tarek micsoda egy huncut pasi lehet, látszik a szemén. :D

Andi, köligolyó nyugodtan mehet Majának (bár én mint betoji tipusú anyuka, nem mertem marcinak egészben odaadni :roll: ).

Zsófi, de jóóóóó, gratula a most már tuti Jónás babához!! :) Én is kíváncsi vagyok a titkos "dologra".

Bende csúúúúúcs szépséges kis egyéves!!!!!!!! :wink: Az a mosoly lehengerlő :) .jó lett az új vonalzó.

Edu,hogy vannak a Fiúk?????????

Panni, puszi Nektek. Szuperjók a balcsis fotók, Márk megint nagyot nőtt. Idén összehozzuk még a játszóterezést?? :roll: :wink: :D

A friss Anyuciknak üdvözlet, gyertek sokszor!!!! Babák csodásak!!!

puszi, indulunk az oviba....

KépKép
logi

Edus! Hogy vagytok? Ugye már otthon van drága Zsombesz??? Majd jelentkezzetek, hogy mizujs - jobban vagytok-e már!?!

Marcsi! :lol: :lol: :lol: Én röhögve írtam le az utsó mondatot! Fő, hogy poénosan álljunk a számunkra kedvezőtlen helyzethez! :lol: :lol: :lol:
Na de remélem ma elindulok a széppé válás útján... :) Végre hosszú idő óta eljutok fodrászhoz!!! Nem csinál majd semmi extrát, csak vág a végéből egy kicsit, meg befesti az egészet barnára, mert mielőtt várandós lettem melírozva volt a hajam. Na az most sejthetitek hogy néz ki közel 15-16 hónap után! :roll: :oops: :roll: :lol:
A bölcsitek tök szuper lehet! Kevés az olyan jó bölcsi, ami nem magán. Szerencsések vagytok!!!!
Lassan mi is elkezdünk majd érdeklődni a védőnéninél, mert bizony nekünk is rá kell kerülnünk arra a bizonyos várólistára! :)

Anzsi! Hűűűűűűűűűűű milyen gyönyörűűűű ez a Bende mackó!!!!!!! De tényleg!!! :) Amúgy egy pillanatra azt hittem, hogy Samu képét látom! Főleg az első képen....

Zsóka! DurciMarci nagyon cuki! Jól látom, hogy mindkét gyerkőc rád hasonlít!?!

fatima

DRÁGA ZSOMBI!!! nagyon boldog névnapot kívánunk Neked!!!!!
és sok-sok gyógypuszit küldünk!!!

Zsóka, Fatima köszönöm :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

Zsóka, a Te vonalzód is új, nem? tök jó!!!

Fatima, meg sem dícsértem az avatárodat! nagyon jóóóóó! szépségesek vagytok rajta!

Klári!!! úggy örülök, hogy vagy már!!! :wink: :wink:

Marcsi! tök jó ez a receptes oldal ötlet! nekem is bejönne :)

Katám, hogy és hol vagytok? Lizusbabám?
mangó

Drága Zsombinak nagyon boldog névnapot!!!!

Remélem, már jobban van, és otthon vagytok. Jaj, nagyon izgulunk érte, légyszi jelentkezz Edus, ha tudsz.
(és utólag boldog névnapot Imi apunak is. Gondolom erre nem igen volt mostanság idő :cry: )

Zsófi: no akkor írjál gyorsan egy kör privit, mert szerintem ember nincsen itt, akit fel ne csigáztál volna!!!!! Csak nem 2 Jónásotok lesz? :wink:

Fatima
: olyan csúcs szuper gyönyörű az avatar képetek!!!!! De jó, hogy végre tettél fel. És tényleg nagyon szép fiatok van. Azok a szemek, még mindig levesznek mindenkit a lábáról. Azért arra kíváncsi leszek, ha nagyobb lesz Tarek, és ezekkel a szemekkel kér valamit amit nme igazán akarnátok megengedni, hogyan fogtok neki nemet mondani. :lol: :lol:
Nem vagy te egy kicsit túl kritikus önmagadhoz??? :roll: :roll:

Marcsi: azért írtam, hogy rossz belegondolni, hogy Maja bölcsis lesz, mert akkor már nagy lány, és nélkülem is ellesz, én meg nem tudom elképzelni, hogy akár csak pár órára is elengedjem. :lol: :lol: A múltkor pont azt álmodtam, hogy bölcsiben van, és olyan tökre jól eljátszik, nem is kellek neki. Hát kicsit ziláltan ébredtem. 8) De majd megszokom a gondolatot, mire ott tartunk.
(és a bölcsi meg itt van szemben. :wink: )

Anzsi: Bende valami gyönyörűséges tündér Mackó!!!! Az a szőke haj, és a gyönyörű vigyori arc!!!!! Miért kell ilyen sokat várnunk, hogy a mama megmutizza ezt a szépséget??!!! És micsoda torta!!!! Nyami-nyami!!!!!

Köszönöm, a kölesgolyós hsz-eket!!! Olyan jó, hogy ezt írtátok. Úgy szeretem neki adni, olyan édesen elnyammog rajta. :lol: Először kekszet adtam, de az kicsit édesebb, és nem akarom, hogy arra szokjon rá. (pedig az is ízlett neki). Ez a golyó meg kisebb, és nemcsak rág vele, hanem fog. Keresi a kis markában, hol is van.

Azt akartam még írni, hogy nem vagyunk lemaradva fog ügyileg. Egyik ismerősünk gyereke 2 és fél éves, és pont 2 és fél foga van. (azért ez egy kicsit durva nem???) :roll: :roll: :shock: :shock:
Bár, ha meggondolom, uncsitesóm meg 18 éves, és még mindig van tejfoga!!!! :shock: :shock:
Tök eltérőek a fognövések. Hihetetlen!!!!!

Zsófi, nagyon nagyon nagyon várom a privit!!!!!!!!!

Kép

Kép
b79andi

Mazsolák
HOGY VAGYTOK? ZSOMBI UGYE MÁR OTTHON VAN???? SOKAT GONDOLUNK RÁTOK ÉS KÜLDJÜK A + ENERGIÁKAT!!!!

evu:
tiszta szívből gratulálok a szépséges kis vandához, akinek a képeinek láttán feltört bennem egy kislány utáni vágy :lol: a hormonok ezerrel dolgoztak, de aztán gyorsan leszállítam a földre :lol:
fontos lenne, h 6 hétig csak zuhanyozzál a fertőzés elkerülése végett!
gátsebgyógyulást elősegítő homeokra gondoltál már?
nekem és sokaknak beváltak:
ARNICA 30 CH napi 2*5 - sebgyógyító, vérzéscsill.
STAPHYSAGRIA 30 CH napi 2*5- fájd. csill., gátsebgyógyító
nagyon meghatóak voltak a kis családodról szóló soraid :lol:

zsóka
csak ismételni tudom magam: ÁLOMSZÉPEK A GYERMEKEID, MINTHA ANGYALKÁK LENNÉNEK. (azok is, ugye? :D )
milyen új különórákra jár borcsi?
marcipánnak elmúlt az akaratos időszaka?
nagyon drukkolok, h nálatok is beváljon a aspenótos köles. egy jó tanács: ne sajnáld a szerecsendiót bele + a tetejére jó sok sajtot tegyél!!!!!! majd mesélj!!!!!

andi
kölesgolyó nálunk is nyerő. nyugodtan add majácskának! nem is mondtam, h ákos kedvence egészen kis csecsemős korától a maja a méhecske....lehet, ha megismeri egyszer személyesen maja kisasszonyt.....hűűűű, zsiguval még harcolni is fognak a kisasszonyért????? :lol: :lol: :lol:

andi, marcsi,
költözésünkről: 3 éve vándormadarak vagyunk. mindketten harasztiról indultunk csabimmal, aztán 13.ker. 41 nm-es lakás, egy évre rá ákos pocakosan 13. ker. 76 nm lakás, egy év múlva szabi pockosan 110 nm ház haraszti, egy év múlva, azaz jövő héten 120 nm ház haraszti. ez utóbbi remnyeink szerint végleges, és főleg családi okok miatt. a szüleimenk kettőjüknek túl nagy a ház, és úgy döntöttünk, h a miénket eladjuk, abból veszünk nekik egy 45 nm-es kertkapcoslatos sorházban egy lakást, amibe márc.ba költöznek be, mi pedig mint nagycsalád megkapjuk az övékét. + nem utolsó, h még az óriási banki lakáshitelünket is vissza tudjuk fizetni :lol:
nem semmi volt havi 80ezret kinyögni két pici mellett....

marcsi

tonhalas nyerőnek tűnik, ez lesz a hétvégi menü
:lol: + másik nap kipróbálok egy töltött padlizsános csodát. ha bejön, akkor feldobom a receptet ide is...vagyis addigra jó lenne tényleg egy külön topic.

kata
hűűűűű, azokat a képeket én is meglestem :lol: eszméletlen jól nézel ki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hogy haladtok az új tornagyakorlatokkal?
még korábban említetted, h nektek víztisztítótok van. hol vettétek? milyen márka? mi szeretnénk venni egy jót, kérlek írd meg a tapasztalataidat!

fatima

a képről csak annyit, h FESTŐI :lol:
hajrá kényeztetés!!!!! én is megyek ma kozmetikushoz, már alig várom!!!!!
tarek zöld satyiját hol vetted? annyira szép!!!!!
apa szerencsére sokat segít, éjszaka felváltva etetünk, és mivel saját cége van, ezért elég rugalmasan dolgozik, szept.től pedig már csak 6 órázik....reggel 8 ig együtt vagyunk, többnyre 5-6 körül már itthon van, de a fürcsit soha nem hagyná ki. minta apuci!!!! ti apácskátok? egyszer még írtad, h ő is elég korán jár haza, ugye?

zsófi
de jó, h jónás tényleg jónás :lol: :lol: :lol:
mióma? nem is tudtam róla...merre van az a drágaság?

mangó
köszönjük a köszöntést! én is első blickre samunak hittem bendét :lol: édes kis szöszi hercegfi!!!!!!

ediske:
még nem is üdvözöltelek itt a nagy rohanásban :oops: isten hozott és utólag is gratulálok a kislányodhoz!!! nagyon szépek vagytok!!!!

rólunk:
ákos tombol, maximum fokozaton lángol a vére.......én ezt soha nem gondoltam volna lányok. azt hiszem beléptünk a dackorszakba + kis testvérféltékenység + géneknek köszönhető extra makacsság :evil:
csak a tegnapi napról dióhéjban, h nagyjából átérezzétek:
legalább 100szor beugrik szabi ágyába, aztán anya elmagyarázza türelmesen, h nem lehet, aztán újra be-ki-be-ki.......(csüt. megyek reumatológushoz a derekam miatt :evil: )
fel az asztalra, székre, leesik nem tudom már hányszor, száj beszakad, fül vérzik, sikít, sír, dühroham......................mindent összefirkál zsírkrétával, pedig ana türelmesen mindent elmagyaráz és sokat szeretgeti............. estére anyából sírógörcs formájában távozott a feszültség. ma már minden ok, indulhat a nap....csak remélem, h nyugisabb lesz ...egy picikét.
apa szorgosan olvsgatja john gray (mars és vénuszos könyv szerzője) a gyermekek az égből jöttek c. könyvét, hátha rátalálunk a csodamódszerre.........tudom idő kell, de sokszor nagyon nehéz. :lol:

nem is tudom,h mikor írtam ennyit........na most már megyek, mert romokban áll a konyha .....és szabi is ébredezik. ( ákos pedig összefirkálta a nappali bútort, moshatom le :lol: )

sok-sok puszi mindenkinek!!!!
niki
Vendég

KEDVES ZSOMBOR! NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK NEKED SOK SZERETETTEL!!! PUSZI

Kép

Imi-Apunak is bódog névnapot így utólag

KépKép
logi

ZSOMBESZ DRÁGA!!!

SOK BOLDOG NÉVNAPOT! GYÓGYULJ MEG HAMAR!!!

fatima

Mindenkinek köszönjük a dícséreteket!!! :) :) :)

Andi! Jó a kérdés!!!! :) Még nem tudom, hogy fogunk ellenállni Tarek gyönyörű szemeinek, de valahogy muszáj lesz! Én mondjuk eléggé következetes vagyok, de apája sajnos (?) nem! Ő pl annyira se bírja elviselni, ha sír Tarek, mint én. :( A nagyszülőkről már nem is beszélve! :)

Önkritikus???? DE!!! Nálam ez nagyon fontos!!! :) Ki figyelmeztesse az embert a kinézetére stb, ha nem önmagunk??? Én pl sose fogok úgy kinézni, mint egynémelyik tini, aki 100 kg-san belepréseli magát egy olyan naciba, amibe még én sem férnék bele!!!! De már sokan mondták, hogy hülye vagyok! EZ VAN!!! :)

És mi mikor láthatunk végre rólatok friss képet??? :) Ne csak másokat kérj rá, hanem ti is mutizzátok meg magatokat! OK?

S/Niki! Hűűűűűűűűűűűű basszus! Belefáradok, ha csak belegondolok abba, amit Ákos művel! :) Szegénykém! Elhiszem, hogy estére ki voltál! Csoda, hogy bírtad estig! :) Na ezért emelem meg a kalapom minden 2 gyermekes anyuka előtt! :) De komolyan! Én nem tudom, hogy csináljátok!?! :roll: :roll: :roll: Na szerencse, hogy apátok majd kevesebbet fog dolgozni. Bár így is le a kalappal előtte is! :)
Kívánom, hogy ma nyugisabb napotok legyen! :)
Tényleg hogy van Szabi pocija??? Már jobban vagytok, ugye???

Nálunk is sokat segít apa. Hamar ér haza (3-kor már itthon van). Leginkább ő Tarek játszópajtija. Etetni nem sokszor szokta, mert az még nekem is nehezen megy. :( Cserébe ő fürdeti minden este, ha kell pelust cserél és a legfontosabb: fejleszti a fiunk zenei ízlését! :) Magyarul: non-stop gitározik neki!!! Tarek meg nyúlkál és ő is akarja csinálni! :)

Tarek sapija nemis zöld! :) Ilyen mustárbarna vagy mi! A C&A-ba vettem. Egyben volt sapka, sál és kesztyű. Nekünk is bejön. Kár, hogy Tarek ordítva veszi fel minden egyes alkalommal. :(

elküldöm...

fatima

Sziasztok Csajok!

Bocsi, h. eddig nem nagyon jelentkeztem, most is csak innen Tatabányáról gyorsban.

Köszönöm mindenki válaszát az autósüléssel kapcsolatban, aranyosak vagytok.
Átgondolom és legfőképpen kipróbáljuk majd, beleültetjük Emmát és próbaképp be is tesszük a kocsiba. (csak megengedik majd).

Nem tudtam még visszaolvasni, csak azt láttam, h. Bende egy éves. Isten éltessen kicsi fiú!!!

Zsomboroknak sok puszi!

Fatima, Ti meg mennyire szépek vagytok! Tényleg iszonyú jó a közös képetek. (apa nem tiltakozik már, h. kitetted?)
Gitároz neki Salim? De jóó öcsém, az nagyon jó lehet.

Kép
niki30

Ediske tényleg szépek vagytok Lucával.

Rólunk.
Képekkel majd otthonról jelentkezem.
Zsófi, sellőlány:) fotóit ígérem bemutatom:)
Ja, sellőlányomat az úszáson fiúnak nézték.

Zsófi, Samuval nagyon szépen felismerhető elefántot készítettetek. :)
Jónás lesz most már tutifix? Fúúú de jóó. Nagyon szép név, jó választás! Tök kis különleges.

Fatima, tényleg már zöldes cucc jön ki a melledből? Jééé. Nem is láttam még ilyet. Ez miért lehet, mármint h. zöld?

Jót nevettem, amikor magadat jellemezted. Nyugi egyikünk sem lehet túl kisimult és fitt és naprakész. De igyekszik az ember.
Muszáj.

Tényleg csajok, a mell mennyire megy vissza? Gondolom eléggé. Én is a kismellűek társaságába tartozom, most valamivel nagyobb, de nem lett óriási.
Ezzel most elégedett is vagyok, de mi lesz ha már nem fogok szoptatni?

Marcsi, ezt a hagymás, paradicsomos, tonhalas cuccot én is szoktam. Isteni:)

Edus, Nektek meg sok-sok puszit küldök és simi-simit!!!!!

Kép
niki30

Na és akkor 1-2 recept, ha Tarek engedi! :)

Sült padlizsános saláta

Padlizsánt felkarikázni újjnyi vastagságúra. Olajban kisütni és lecsöpögtetni. Friss paradicsomot leforrázni és a bőrét lehúzni, majd összetörni vagy turmixolni. Ha nincs idő macerára, akkor jó a kész héjazott paradicsompüré is (így hívják??). A paradicsomos cuccot sóval, borssal, oreganoval, sok-sok fokhagymával ízesíteni. Aztán hőálló edénybe egy réteg padlizsán, rá a szósz és így tovább... Végül megsütni az egészet!

Fetás-spenótos rakott tészta

Tésztát kifőzzük. Spenótot elkészítjük és a kockára vágott fetát beletesszük. Az egészet összekeverjük és hőálló tálban összesütjük jó sok sajttal a tetején!

fatima

Szia Nikiiiiiiiiiiiiiiiii! De jó, hogy jöttél!!!! Még ha csak egy kicsit is! :) Mikor jöttök vissza Pestre? És mikor jöttök el látogatóba hozzánk??? Megígérted!!!! Én már nem fotón akarom látni Emmát, hanem élőben! Már Tarek is nagyon kíváncsi rá! :) :wink: :) Na szóval jelentkezz!!!! :) OK?

Majd még jövök receptekkel, de most Tareké vagyok! :)

fatima

Fatima, szombaton megyünk vissza. Héfőn megyek nődokihoz, szerdán meg Emmát viszem orvoshoz, de a többi nap jó.
Nektek mikor lenne jó? Melyik nap és melyik napszak?

Megyünk!!!!! Mi is kiváncsiak vagyunk Tarekra!!!

Kép
niki30

Beszéljünk telefonon hétfőn és akkor eldöntjük... Leginkább a délelőtt jó. Olyankor még nincsen apa és nyugodtan babázhatunk.

fatima

sziasztok,

hosszú leszek! :?

hűűű Fatima ezek is nagyon fincsik lehetnek! ;)
Tarek negyszemű rácsodálkozós képe csúúúúúúúcs! nagyon nagy arc rajta :) :)
jó h van avatarod ;)

Zsófi jujjjj de jóóóóóóó, mármint Jónás! meg hogy tuti a kukac, meg minden rendben, stb... :lol: :lol: :lol: :lol:

ja, wiw :wink:
szerinted??????????????????????????? :wink: :wink: :wink:
(help: nem olyan rég panaszkodtam a +20 kilo miatt.... namármost még mindig nem kezdtem el sportolni, azaz többször elkezdtem már de mindig abba is hagyom 2 hét után :P )

szóval régi képek, véletlen akadtam rájuk, és imádom őket, mert őrült jó időket elevenítenek fel, így gondoltam felpakolom kicsit az iwiwre.

én kocsonyát főztem! kell a recept? :lol: :lol: :P :P :P
imádom !!! és életemben először csináltam mert meguntam hogy kuncsorognom kell mindig érte a nagyiknak vagy anyósomnak :P
de lightos! :wink: semmi cupákos cucc, azaz főtt benne, de azt nem eszem persze meg. :wink:
még van 1 tányérom mára :roll:

Bende de kis drága vigyori azzal a hatalmas szülinapos tortával!!!!!!!!!!!! annyira cuki :lol:

Anzsi, ez ugye az ikeás etetőszék???
lehet h veszek egyet próbaképp, mert talán nem lenne olyan kényelmes Lizinek mint a mostani, úgy értem ebben az ikeásban talán jobban kéne ülnie, és így erőlködne kicsit.

hehehehe anya tervez, gyerek végez....................

Edusom nagyon sokat vagytok a gondolataimban, remélem jobban van a pici középső . sok puszi még egyszer!!!

Sniki! víztisztító!
szóval van egy szénszűrőnk ott ahol a házba jön be a vezetékes víz. így nulla klór van a vízben - mindenhol. tehát ilyennel is fürdünk.
plusz a mosogató alatt van egy több szűrőből álló tisztító berendezés, ami mindent kiszed a vízből! ásványi anyagokat, benne maradt vegyszereket, vasat, hormonokat amiből ugye akad amúgy bőven.
így színtiszta H2O marad. na de ez sem jó, mert ásv. anyag kell bele, így azt egy patron úgymond visszasózza. plusz van egy bio patron (ez az én mániám :P ) ami a rezgésszámát emeli.

tapasztalat: nem tudom.
mert ez a tipikus esete, h mi lenne ha nem lenne......

én őszintén hülyeségnek találtam amikor Ákos ezt kitalálta (nem olcsó sztem), de amikor eljött a nőci bemutatni a különbséget, már akkor meggyőzött. a csapvízben nagyon sok minden van ami nem kéne.
de ha már valaki simán a klórt kiszedi, azzal rengeteget nyert!

szóval én ezzel is főzök, illetve mondom Lizi ezt issza forralatlanul.
amit tudok mondani, de hangsúlyozom hogy foggggggalmam sincs h emiatt e , vagy ez közrejátszik e, szóval:
hogy alig beteg
hogy én asszem azóta 1szer voltam beteg
közel nem fáj annyit a fejem mint azelőtt

ami tuti, hogy totálisan más az íze!!!! elsőre furi, kesernyés, de 1 hónap után nem éreztem már rajta, sőt! én imádom ezt a vizet!!!
ásv. vizet már nem is iszom. illetve ha máshol iszom csapvizet, megőrülök attól a tömény klóros, meg gyógyszer- szagtól ami dől belőle...
illetve kristálytiszta. nem olyan h kiengedem, fehéres, majd az eltűnik, hanem kiengedem és mint egy hegyi patak vize.

na kár hogy nem vagyok az ügynökük, mert jó kis reklám is lehetnék :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

ja a vicc az, hogy Ákos viszont, aki foggal-körömmel ragaszkodott hozzá hgy legyen, na ő nem issza.
nem szereti :? :? :lol: mondjuk ásv. vízben is az ízeset issza, vagy gyümileveket . szal alapból nem nagy vízivó, én viszont szinte mindig vizet iszom......

még megnézem a márkáját, mert azt nem tudom fejből.
lmkata

hűűűűűűűűűűha, belenéztem a naptárba és mit látok??????????
ZSOMBOR NAP VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SOK PUSSZANCS A KISEMBERNEK MÉG EMIATT PLUSZBAN IS!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
lmkata

SNiki megnéztem!

hát ezen a lapon az van, hogy Ozmózis E30 Premium víztisztító berendezés.

fordított ozmózis elvén működik (jajj na csak ezt ne kelljen elmagyaráznom :P IMI??? :P ) hatékonyan távolítja el a baktériumokat, vírusokat, vegyi anyagokat, nehézfémeket, és egyéb szennyeződéseket.

még azt nem írtam hogy egy külön csapot szerelnek be, és azon folyik ez a víz. szal nem ezzel mosogtatsz példul.. meg ezen a csapon azért nem úgy dől mint a rendes vízcsapon, lassabb.
lmkata

jajj meg van még mi!
Zsófi én is tudni szeretném az apróbetűs részt!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
lmkata

Borcsatám és Marcusom annyira helyesek, szépek mint mindig! :lol: és nagyon hasonlítanak még mindig :wink:

mi az új különóra??

Andi! bevallom úgy irigyellek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

annyira szeretném már ha Liza az "őrületbe kergetne" azzal h mindenhová utánam jön :wink: :roll:
hááááááááááááááááááááááááááááát én már tűkön ülök, mikor fedezi végre fel a kúszást valamilyen formában.

jajjjj nagyon rossz ez a várakozás!
tudom egyszer majd ugyanúgy mint a forgásnál, csinálja, és el sem hiszem hogy türelmetlen voltam emiatt, na de már most tényleg elég izgága vagyok.... :(

de néhány mozdulaton kívül semmi.
mondjuk ugye a gyógytornásza ettől a néhány mozdulattól is bepisil a gyönyörtől h jajjj de jó! :) :lol:

persze jó, nagyon örülök neki én is!!!!! hiszen ez is mindig bebizonyítja hogy előre megyünk...
csak meglephetne már, na! :P :P :P :P
lmkata

velem lesz tele az oldal, de én mostanában úgy vagyok, mint a bloggal: vagy nagyon sok egyszerre, vagy napokig semmi :P :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Anzsi nagyon tetszik az új vonalzó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nagyon találó, valahogy érzékelni, hogy nagyfiúsabb!!!!!! :P :lol: 8)

Zsófi bakkeróni (Zsóka :wink: ) mingyá félidő!!!!!!!!!!!!!!!!!
ááááááááááááááááááááááááááááááá
aztán mingyá szülsz, aztán mingyá 2 éves Samu.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Sniki! hűűű nem könnyű eset Szabid! :shock:
hajrá! :wink:

Klári!!!!!!!!
jajj úgy megörültem amikor olvastalak múltkor.
sok puszi!!!!!!! majd ne csak ígérgetni tessék a gyakoribb részvételt! :wink: (mondom én :wink: :wink: )

na csajok sorry, megpróbálok dugót nyelni :oops:
lmkata

jajjjj a lényeg :wink: :wink: :wink: :wink:
megyünk Ákossal Lizus királylány nélkül Csehországba barátainkkal nov végén!
péntek délután megyünk és vasárnap érkezünk, szal 2 éjjel.
persze csak és kizárólag akkor ha Lizus stabilnak tűnik.
de nagyon jó lenne...
Lizi anyukáméknál lesz, összes nagynénivel, stb... :lol: :lol: :lol:

tudjátok a múltkor amikor bulizni voltam (vagy nem írtam :roll: ) is ott aludt, mondjuk akkor én is oda mentem haza hajnalban, de a lényeg h nélkülem volt fürcsi, vacsi, és elalvás.
és hát 5ös alára ment!

(azért alá, mert persze el kellett ringatni ejj-ejj :wink: :P és egyszer felébredt késő este, de hangosan röhögött közben, szal valszin eszébe jutott vmi vicces csak :lol: :lol: :lol: )
lmkata

Szia Kata!

De jó, hogy ilyen hosszú voltál! :) VÉGRE!!! Néha olyan kihalt a topik... :(

Víztisztító Ha valaki nem akar olyan komoly berendezést, mint amilyen Katáéknak van, akkor szívesen ajánlom azt, ami nekünk van. Nikken márkájú víztisztító készülék, ami kb ugyanazt tudja, mint amit Kata írt és van hozzá egy másik kütyü, amibe bele kell önteni a tisztított vizet és azt oxigénnel dúsítja fel.
Két viszonylag kicsi készülék, ami nagyon praktikus és kicsi helyen is elfér.
Mi elégedettek vagyunk vele, de bevallom sokszor "egyszerűbb" az ásványvízes flakont kinyitni és abból inni, mint a Nikkenes vizet elkészíteni. De ez sajnos a mi hülyeségünk!

fatima

halihó!!!

Lányok, annyira jól esik hogy így hiányoltatok/örültök nekem.

Na szóval arany középút lesz velünk. Meddőségibe nem megyünk vissza, szerintem soha az életben. Ezt annak ellenére is így gondoljuk, hogy min. 3 (na jó, max 3) gyerkőcöt szeretnénk, és lehet hogy így csak Juli marad (a csak nem minősítés ebben az esetben :) )
Engem nagyon megviselt annak idején, és kicsit tartottam tőle hogy megint vissza kell menni. Viszont egy kicsit rásegítünk a petécskéimre, annak idején ez Julihoz is elég volt, csak most a "sima" nőgyogyival csináljuk, akinek szintén van meddőségi tapasztalata. Ha ez most furcsának tűnik, akkor higyjétek el, lelkileg NAGYON nagy különbség van aközött, hogy sima nőgyógyásznál vagy, vagy meddőségi centrumban. És sztem (nálam különösen, az előzmények tekintetében) a lelki oldala a teherbeesésnek legalább olyan fontos, mint a testi.

Naszóval ennyi, kicsit bonyolult az egész, de a lényeg, hogy most már azt is el tudom fogadni, ha Juli marad az egyetlen gyerkőcünk.

Ma ennyi fért bele, de igyekszem jönni és felvenni a fonalat, bocs hogy nem reagálok nagyon, kivéve:

Anzsi: Bende nagyon cuki!! És Julinak felolvastam amit írt :wink: :wink:

Edus, kitartás, Zsombinak jobbulást és boldog névnapot!! Szülinapi partira tessék rendbejönni!!! :wink:

Zsófi még egy fiú!!! Tök jó!!! Nem mondhatod hogy nincs kitől tanácsot kérni itt a topikon!! :lol: És mi a titok???

Pussz a többieknek is, képet majd később....

Klári
Kép
ganti

Képzeljétek csajok!

HOLNAP KIMOZDULUNK APÁVAL!!!

Úgyhogy tessék szurkolni, hogy minden OK legyen és semmi ne húzza keresztül a tervünket miszerint elmegyünk egy romantikus vacsira, aztán meg még valahová.... :)
Anyukámék jönnek fel és ők fognak vigyázni Tarekre! :) :) :)

Kata! Reméljük nálatok is minden OK lesz és el tudtok menni apával kikapcsolódni! :) :wink: :)

Klári! Én ugyan nem tudom, hogy milyen körülmények között sikerült Julival teherbe esned (ha egyáltalán ezt itt részletezted anno), de abszolút megértem, hogy lelkileg nem könnyű feldolgozni. Kívánom, hogy a Jó Isten segítsen nektek és csak picike segítség kelljen egy újabb babához! Ne kelljen megint sokat stresszelni stb. Drukkolok nektek nagyon!!! :)

És Juliról mikor mesélsz???? Képek???

fatima

jaj de jó, h ennyit írtatok!!!!

főleg kata meg klári! a rég elveszett niki :) :) várjuk a fotót!!!

klári hajrá nektek!! úgy örülök, h lelkileg jobban!!! az a lényeg!!! én megértem h meddőségi kp nagyon rossz lehet, vannak barátnőim most ebben a cipőben. nem könnyű.

fatima kati hajrá külön progi!!!!!

anzsi:nagyon jók a szülinapos képek! annyira cuki bende!! valamint nagyon tetszik a vonalzó is!!!! nektek is bejött az ikeás szék, nem? sztem tök jó!

BOLDOG NÉVNAPOT ZSOMBINAK!!! HOGY VAN?????

stellina/niki: hű jó fárasztó lehet neked most!! sok erőt kívánok!!! írokmajd választ a privire este!

puszi mindenkinek, ez a tanáriból ment. nem működik s space azért vannak gyakran egybeírások.
kerekpocak

Fatima hajrá :lol:

én bevallom őszintén, le is lőhettek érte :? :oops: de ha egy-egy estére maradunk ki, nekem nem nagy dolog.
úgy értem, persze nagyon jó, meg más, de én ha otthon vagyunk, csak mondjuk átjön tesóm vagy vki Lizázni, akkor az ugyanaz.

de ez hogy 2,5 napra és ráadásul elmegyünk egy izgi helyre és ráadásul a barátainkkal, akikkel régen havonta volt ilyen progi és őrült jó kis csapat (egy gyerek van csak- Lizinél 1 héttel fiatalabb fiú :wink: , pedig mindenki 30 feletti :?)... szóval én nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz így totálisan Lizus nélkül.
Csak amiatt fogok izgulni hogy a G-k ne jöjjenek nagyon.
semmi más miatt :roll:

Klári nagyon szuper hogy így elrendeztétek a dolgokat magatokban.
Ez rettentő fontos!!! mindennél fontosabb...... lehet h "csak" ennyi kellett ... :wink:
drukkolok továbbra is a MINIMUM 3hoz :wink: :wink: :wink:

Zsófi hello :wink: szünet van??? vagy nincs óra??
küldtél privit az apróbetűsre? vagy este?
nem ám elfelejteni, aztán én a kíváncsiság nagymestere meg majd itt kilukadok oldalügyileg.... :lol: 8)
lmkata

oké, megkaptam a privit :wink:
lmkata

Kép
jajjjjjj de faradt vagyok ezen a kepen :shock:
ma csak ennyire telik lanyok, ez egy ilyen nap :D
holnap jövök!
Zsófi, engem is erdekelne az aprobetüs..ha lehet :wink:

pusszancs
Vendég

ja az ikeás székre egyébként nem úgy értettem a nem-kényelmest...

hanem úgy, hogy ami nekünk van az angyon párnás, átöleli Lizit és mindig hátradől benne, ritkán dől előre. meg a támla a feje fölé ér...

az ikeás meg nekem rövidebb támlásnak tűnik, meg keményebb.
ami lehet h más gyerekeknél nyílván semmit nem jelent, de nálunk lehet h sokat :wink:

szal vmikor lehet h elmegyünk az ikeába kipróbálni :wink:
lmkata

de édes pici manó ahogy bújik Vanda!!!!!!
jajj emlékszem amikor Lizus is ilyen csöpp volt :)
nagyon ari kép! :wink:
lmkata

most csak nagyon gyorsan:

Kata, Zsófi, igen ikeás, nekünk nagyon bejött!
Kata, gyertek át hozzánk kipróbálni a széket ;) ;) ;)

Evu!! nagyon tündériek vagytok!!! még ha fáradt is vagy :)

Andi, azt hiszem a múltkor írtad a telefonokat, no hát az én kisfiamnak is csak az igazi kell, az nem jó, ami használatok kívül van :) :)

Niki! Neked is köszönjük a köszöntést!

lányok nagyon köszönjük a dícséreteket!!!

puszi mindenkinek!!!
mangó

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: