A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 januárban szülünk

Lego! köszi, remélem legalább Karácsonyig kihúzzuk...bár a dokim szerint még szilveszterkor is egyben leszek...
mit vásárolgattál?
ha ez megnyugtat eü. dolgozó vagyok, eü. főiskolát végeztem és a dr. House mintha nem is magyar nyelven lenne...a végére néha összeáll a kép, de egyébként fogalmam sincs néha milyen betegségekről beszélnek...
a tegnapi meg...szerintem senki nem értette...egyébként annyira utálom ahogy egy filmnek vége van a TV2-n...valaki mond még egy mondatot, utána semmi stáblista...rögtön üvölt a reklám :twisted: és akkor nem tudod, hogy vége, vagy csak egy újabb reklámszünet van... :roll:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Hűűűűű :shock: :shock: :shock: :shock: Akkor megnyugodtam,az elejét nem láttam és nem tudtam összerakni a dolgokat!

Vörösbegy
Én is eüs vagyok. :lol: :lol: :lol: Bevallom néha csak bambulok.Férjem kérdezgeti (ő is House függő),hogy miről beszélnek én meg háááát...izééé....őőőő....passssssz. :lol: :lol: :lol:
Szerintem ebbe még egy profi dokinak is beletörik a foga néha...

Lafi
Ejjj,sajnálom,hogy nehéz éjszakád volt.:( Ebéd után próbálj meg lepihenni,húzd ki a vezetékest is. Nálunk szerencsére nincs,csak mobil,azt meg max lehalkítom.De ha a férjem keres és nem veszem fel...jujjjjjjjj...kikapok. :lol:
Amúgy én se sokat aludtam (ismét),felébredtem a telefon merülésére és utána nem sikerült visszaaludnom.
Érdekes de én nem járok éjjl pipilni...este 10 körül még kimegyek és reggelig bírom,bár akkor az az első. :D
Vendég

Vörösbegy,semmi extrát nem vettem,csak pár dolgot a sparban (gyűjtjük a pontokat- :lol: ) meg a Müllerbe kellett bemennem,mert csak ott lehet Senseo kávépárnákat kapni,vagyis inkább úgy mondom,hogy ott van nagyobb választék:cappucino meg vaniliás-karamellás kávé.....
Nézegettem a puzzle-kat,be kéne egyre neveznem még szülés előtt.Olyan szép Anne Geddes 1000s puzzlek vannak.:):)
Vendég

azt hittem a kiscsajsziknak vásároltál :lol:
imádom a puzzle-t én azt kértem karira :lol: bár hogy mikor fogom kirakni :shock: mondjuk Donát és Dóri biztos segít, sőt elzavarni sem lehet majd őket :shock:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Hello Lányok!

Ma is küldtem pisit. Először mért 1000 mg-ot, utána már csak 300 mg-ot, végül már nem is nyomtatott semmit a gép :shock: Persze Zolinak mondták,hogy inzulinra van szükségem stb. A tököm tele van.Szerintem sz@r a gépük, meg ha ennyire cukros lennék,akkor már rosszul is érezném magam (gondolom), meg lenne már más érték is a vízeletemben.
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Blongyi, ha cukros lennél, nem éreznél semmi különöset, hidd el, és nem lenne más a pisidben csak max cukor! :cry:

Diétázol?Mit eszel?Írd le nekem pontosan!
Vendég

No, tegnap ugye megvolt a reggeli 2 zsemle tejjel, aztán ettem 1 piskóta tekercset :oops: , ebédre rizses húsi, vacsira kenyér, szalámi és lila hagyma.

Ma ettem reggelire 2 zsemle tejjel, tízórai 1 tepertős pogi. Egyelőre itt tartok :roll:
Vendég

Háát, nem tudom Lafi! Ha már inzulinra szorulnék, szerintem lenne egy kis aceton is vízeletben, de ezt nem tudom.

De nem marad más,mint a diab-ambu. Bár amíg a Zoli kint várt, volt ott egy anyuka, aki kiülte sorát, és azt mondta,hogy semmi különöset nem mondtak neki.

Az is zavar,hogy végig a vércukorról beszélnek, én inítottam tterhelés után 7,5-el, a második terhelésnél meg 5,8 volt az érték.
Vendég

Blongyi, aceton nekem van a pisimben...az azt jelenti, kevés a szénhidrát amit beviszek....

Ne haragudj, félre ne érts, de ez nem diéta, amiket eszel....
Néha kell örömforrásként enni, zabálni finom kajákat, de csak nagynéha!
Vendég

Na elmondom mi a baj a kajáddal:

reggel nem lehet tejet inni, nem lehet 2 zsemlét enni, mert a tejet csak 10 óra felé lehet először, a zsmle sok cht tartalmaz.
Helyette:barna kenyér 2 vékony szelet max, rengeteg párizsiz, hús, paradicsom, tojás, sajt stb. válogathatsz

10 órakor: tepertős pogit ehetsz 1 dbot amennyiben nem tejes cuccot eszel, tehát joghuretr és tej esetén nincs pogi

ebéd: bármi de leginkább húst hússal és iszonyat kevés rizs, krumpli, kenyér

uzsi: csak gyümi vagy csak ejtermék ha 10kor nem ezt etted

vacsi: ami reggelre de ehetsz ilyenkor 2 szelet fehérkenyeret a barna helyett

utóvacsi hogy ne legyen acetonos a pisi(én ezt kihagyom mert este 10kor már alszom, ezért acetonos a pisim): 2 db korpovit keksz

minden kaja 3 óránként kell hogy történjen
Vendég

A másik: tény, nem vgy cukros a szószoros értelemben, de valszeg vesebajod lesz és ha nem diétázol, és nem iszol vizet, fontos vizet, akkor minimum vesekő figyel majd benned!
Gondolom, nem tudod, mennyi volt a vizeleted fajsúlya-....
Vendég

No,akkor ezeket leírom...

Éppen tegnap számoltam,hogy alig iszom vízet :shock: Jó, ha megvan az egy lityi :roll:

Ha jól emléxem a fajsúly a 300 mg-osnál volt: 1020.
Vendég

No, itt figyel az irodában Atkins-papa könyve, most van az a pillanat,hogy leporolom :roll:
Vendég

A francba, aszongya,hogy:
Súlyos vesebetegek ne vállalkozzanak Atkinsre! (még az talán nemvagyok)
Nem alkalmas terhes és szoptatós anyáknak!
Ha folyamatosan szed inzulint, vagy cukorbaj elleni gyóhyszereket, csak orvosi felügyelettel!

Jó,akkor marad az,hogy nézegetem a táblázatot! :evil:
Vendég

Hi!

Én értettem a Dr. House-t. :shock: Szerintem baromi jó rész volt! :D Kíváncsian várom a folytatást! :) Azt észrevettétek, hogy az egyik vérvételnél AFP-t meg béta hcg-t néztek Nála?? :o

Képzeljétek, megvan a kiságyunk!!! Pelenkázós egyben. Ha össze lesz szerelve és nagyjából kinézünk már valahogy dobok fel képet!!! Olyan jó, van hova pakolnom a dobozból a kisruhákat! 8)

Cukorhoz nem tudok hozzászólni! :( És is mindig szegény Lafikát gyötröm a hülye kérdéseimmel...

Lego! 4D??? Mikor mentek??

Még szülés előtt ki kell golyózni szegény nyuszinkat. Ugyanis nagyfiú lett a drága és kissé túl hóbortos, szokása lepisilni a lábunkat, amit szeretnék még Bende megszületés előtt megszűntetni. Amúgy sem gyúrunk kisnyuffokra, bár gyönyörű egy példány a drágám. Na talán előtte még egy pásztoróra belefér... Csak akkor meg rosszabb lesz, hogy tudja, mitől vonjuk meg Őt. Bár kiürülnek a hormonok már kívánni sem fogja...

Tegnap lomtalanítottunk meg összeszedtük a faleveleket. Hát nem 7 hónapos kismamáknak találták ki... :roll: De túl vagyunk rajta és ez a lényeg!! Meg tegnap még átpakoltam a szekrényeket is, mégtöbb helyet csináltam! Mostmár egészen jól állunk! :)

Holnap túrógombócot csinálok, úgy megkívántam! :) Van egy szuperjó receptem! :)

Na most viszont megyek. További szép napot!!!

Kép
Kép
sleepin

Blongyi, figyu, persze-persze nem szabad Atkinst sem a túlzásba vinni, de olyan fél-atkinst kellene tartanod, tökéletes lesz, hidd el!!!Én azt tartom és így belefér a mai pizza is ebédre! :wink:
Lényeg, több hús és kevesebb ch és meghatározott sorrendet tartani kell, pl. gyümi du csak!stb.
Nem lesz gond akkor!A nagyon Atkins diétával nem értek egyet, mert ch kell a szervezetnek, agynak stb, pláne a babának, szóval cht egyél csak mértékkel és több legyen a fehérje!

1 liter????Rz most komoly??????Nekem 3-4 litert kell meginnom egy nap, de néha többet is iszom és erre azt mondják hogy a pisim még túl koncentrált igyak többet!

Most állja rá az ivászatra azonnal!

Sleepin, képet!Szegény nuszkó....de hát ami musz az musz....
Vendég

Lafi, miről kérsz kéet? A szétszedett ágyról vagy a még férfas nyuszmóról??? :lol: Vagy a túrógombócról?? :D

Ha kész a szoba (remélhetőleg hétvége), akkor dobok képet! :wink: Garantálom!

Amúgy én is próbálok minnél több folyadékot inni, ez nagyon fontos. Bár én a vizet nem tudom nagyon meginni, így teát meg gyümileveket nyomatok, de abból amennyit csak tudok! 1,5 l teát mindennap lefőzök, és nagyjából csak én iszom, ha más is, akkor 2-t és az el is fogy. + még iszok mellette más folyadékot is. Ez tényleg nagyon nagyon fontos. Bár én sajnos cukrosokat iszok, amit nem túl tanácsos amúgy, dehát... :?

Kép
Kép
sleepin

Ja amúgy mondtam már páromnak, hogy kezdjen félni (bár akkor még nyuszógolyótlanításról nem volt szó). Mert először a görény esett át eme nemes műtéten. Nála harapási és bűzproblémák miatt. Majd a kutyám, nála nagyobb volt a gond. Az egyik golyesza nem volt leszállva és többször mondták már, hogy az bizony elrákosodhat, úgyhogy készüljünk fel, műteni kell. Nahát ezt odaáig húztuk halasztottuk, míg a másik kutyánkat kellett megműteni (ödéma volt a fülében) és hát hogy finoman fogalmazzak nem volt egy élmény. Nagyon nehéz műtét volt és nagyon borzalmasan kelt az altatásból. Minden izam be volt görcsölve és verte a fejét a földhöz, 2en fogtuk le a 30-40 kg-s kutyát, hogy ne tegyen kárt magában. Na ezek után gondolhatjátok, hogy mennyire nem akartuk a 70-80 kg-s kutyát is műttetni. Nade. Találtak a hasában egy cisztát (nem is kicsit mert az mondták gyerekfej méretű). Hát ekkora biztossá vált. Műtét. És persze logikusan hamár a hasát műtik, akkor kapják ki a golyeszt is. Szerencsére Ő kelési szempontból jobban viselte. Nála más gondok voltak de mostmár inkább befogom a pofikámat... Naszóval mosz még a nyuff is képbe került, hogy kigolyózzák... Hát szegény párom tényleg kezd félni! :lol: BOCS AZ OFFÉRT!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
sleepin

Sleepin, természetesen az ágyról, meg a szobáról, ha kész lesz,de tőlem rakhatsz fel képet a még férfi nyuszról is! :lol:
Vendég

Ja, Lafi én is ezen filóztam,hogy Atkins light-osan kellene enni. :roll: Isteni húsos kajákat ettem. Figyu! A zöldségek, meg a saláták mennyire mehetnek? Pl. egy görög sali??? Vagy köretnek savanyú káposzta? Most óránként inni fogok egy pohárral.

vannak vesevédő és vese tisztító teák, bár úgy tudom,hogy ilyeneket a terhesség alatt nem lehet inni.
Vagy lehet-e kamilla teát inni?
Vendég

Sziasztok!

Próbáltam visszaolvasni, de mire a végére értem az elejét már elfelejtettem :D

Vörösbegy: klassz, hogy még mindig 2000-es neked és, hogy nem nyílt!
Pihenés...na igen...mióta itthon vagyok házimunka van ezerrel...mindig van vmi tennivaló..mosás, főzés, takarítás, rendrakás...így hogy gondolják, hogy tudunk pihenni??

Denny: ajakherpesz nem gáz, de azért én is aggódtam miatta... nekem a Lasser pasztát ajánlották. Tényleg jó volt és fillérekbe kerül a patikában!

LAfi: tuti jó az a vérnyomi mérő?? Hihetetlen miket mér :shock:

Sleepin: nagyon rossz látni műtét után az állatokat...mi anno a macskánkat miskároltattuk ki és olyan kis esetlen, szerencsétlen volt, de utána jobb nekik szerintem, pláne ha tényleg nem akartok majd kicsiket.

Én ma olyan finomat főztem! Jóóóó sűrű bableves kolbásszal és rizsfelfújt! Hmmmm, isteni lett! :lol:

bingii

Jah..folyadék: én leginkább mentes ásványvízet, almalét és csipkebogyóteát iszom. Szerintem 3 liter simány lefolyik és mikor keveset iszom én totál megérzem...vhogy fáj a hasam, szúr és álmos vagyok....

bingii

Bingiii, nyami....még 3 hét és én is csak és kizárólag ilyeneket eszem hamburgerrel megspékelve!

Blongyi, lightoan tökéletes lesz, hidd el!Tartsd be a sorrendet!zöldség és tsai jöhetnek bármely mennyiségben!
Vendég

Oh, Bingi :) Rizsfelfújt sem rossz! :) De most a túró a befutó nálunk! :D

Igen, nagyon borzalmas látvány az elesett állat. Főleg Ők nincsenek "hozzászokva" az ilyen dolgokhoz. Még a fürdetés is macera náluk... A nagyobbi kutya spec. megsértődött rám, amikor nyáron megfürdettük. Hívtam oda, hogy jöjjön, megtörlöm, ott volt a kezembe a türcsi, rámnézett, 1 lépést előrelépett, majd láttam a fején, hogy meggondolta magát, megfordult és elment. Gondolta le vagyok sz*rva... Jó fej... :lol:

Blongyi! Én is úgy tudom nem szabad ilyen teákat inni terhesség alatt. Többek között azért, mert vízhajtók! De a legtutibb, ha rákérdezel, csak sajnos sok a hozzá nem értő a boltokban, úgyhogy szerintem inkább ne igyad és sok sok víz!!! Az 100% hogy nem árt!

Kép
Kép
sleepin

na elküldtem Aput bevásárolni.. :D a vízet meg szeretem :lol: hiába vannak ezek a dolgok,mégis olyan optimista vagyok :shock: úgy értem,hogy telik az idő, mindjárt december, megláthatjuk a pocaklakókat, a szobát belengi a karácsonyfa illata, kint esik a hó,minden csendes é nyugodt,mi meg többen vagyunk egy fővel.... :D

jut eszembe egy valami mégis foglalkoztat: mi a manót vegyek karira az óvónéniknek? :roll:
Vendég

Blongyi: szokás óvónéniket karácsonykor megajándékozni?? Jó tudni. Mi lenne ha egy ajándékkosarat állítanál össze..tea, kávé, csoki...

bingii

Hát nekem nem megy et a vércukormérés. Ma reggel besokalltam. A legmélyebbre lövöm azt a hülye tűt, de így is alig vérzek. Háromszor böktem meg magam reggel, de még így is kevés volt a vér, és nem mérte le az a nyomi mérő. Úgyhogy feladtam. Úgy fájnak már az ujjaim a bal kezemen, hogy csak na. A jobb kezemen meg nem böködhetem ugye, mert én azzal dolgozom. Most asszem egy pár napig pihentetem a dolgot, aztán újra próbálkozom. Reggel már sírtam, annyira fájt már a párom azt mondta, hagyjam a p...ba az egészet.

Kép
Kép
Kép
csibe76

húúú,ha tudnátok...az előző szmk-s annyi pénzt gyűjtött,hogy még aranyórát is kaptak :shock:
aztán az első szülőin én marha bevállaltam az szmk-t,na letámadtak,hogy én mennyit fogok szedni?megdumáltuk,hogy aranyóra azért csak nem..stb. a végén lemondtam,mert a 26 családból voltunk vagy 5-en akik komolyan foglalkozta ilyen témákkal, de az édes kevés és a végén mondtam,hogy mindenki intézze úgy az ajándékokat ahogyan akarja

egyébként meg jobban örülnek, ha a családok saját maguk készítenek valami személyeset...
vásárlási utalványokat vettem, meg apróságokat mellé...
Vendég

[quote="bingii"]B írta:bingiilongyi: szokás óvónéniket karácsonykor megajándékozni?? Jó tudni. Mi lenne ha egy ajándékkosarat állítanál össze..tea, kávé, csoki...

Mi nem szoktunk karácsonyra semmit sem adni, a tanítóknak sem. Év végén kapnak egy csokoir virágot, azzal megköszönjük az éves munkájukat, aszt jóvan. A fiam most negyedikes, jövőre már nem lesz ez a két tanítójuk, úgyhogy most veszünk valami ajándékot nekik. Én szívem szerinte megkérném a gyerekeket, hogy egy emlékkönyvbe rajzoljanak nekik, és rakjunk mellé fényképet, meg írjunk pár sort. Szeritnem ez elég személyes lenne, de van néhány h...lye anyuka, aki festményt, meg vázát akar venni. Na arról aztán tuti a gyerekek jutnak eszükbe még 20 év múlva is...

Kép
Kép
Kép
csibe76

csibe: nem tudom,hogy lehet-e de igyál több vízet, legalábbis a vénásnál ez bejön
Vendég

Csibe! bocs, ha hülye a kérdés...de szúrás után próbálod kipréselni a vért az ujjadból? mert anélkül nem vérzik...erősen össze kell nyomni az ujjbegyedet...ha nyomod és mégsem jön, akkor passz... :?

többiektől bocsi, de nincs erőm visszaolvasni, szétszakad a fejem úgy hasogat...akartam olvasgatni, de nem jó a szememnek a monitor...majd holnap...

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Csibe,
ad1 igyál kaja közben sokat, én fél litert minimum megiszok
ad2 ahogy Vörösbegy írta, nyomni kell anélkül szar sem jön belőle
ad3 módosítsd a tű erősségét

Gyerekkoromban nálunk is kaptak az óvó és tanítónénik.

Blongyi, tecccik a jövőkép, egy dolog, ami asszem nem lesz, itt pesszimista vagyok és szomorú:nem lesz hó....

Voltam dokinál. Bkvzás ment, egy csávótól elkértem a helyét, de basszus, nem megy a gyaloglás...iszonyat fájt a hasam.
Doki leszidott, hogy ilyen feltételekkel max telefonon beszélhettünk volna...
Na mindegy.
Az össz +1 kilómon kiakadt, a szó poz értelmében!
Cukorbaj múlóban, a mai pizzára is azt mondta, szép lassan nekikezdhetek enni.
Hunornak 2 hetet várnia kell még...
Módosított a gyüógyszeradagomon, hogy ne legyek rosszul, a dopegítet kell elhagynom, mert a sok nyomicsökkentő már nem kell, elég az új....
összességében megdícsért.
Vendég

Jaj, csajok, hát persze, hogy nyomom, préselem, meg minden.
lafi, 5-ös erősséggel lövöm be, nálamez a legerőssebb, de még így is alig jön, pedig érzem, hogy mélyre lövi, fáj is piszkosul. Akkor megpróbálok többet inni, de szeritnem 4 litert simán iszok egy nap, lehet, hogy ez is kevés a cukor miatt?

Kép
Kép
Kép
csibe76

Csibe: úgy értettem,hogy melőt szúrnál, előtte mondjuk 20 perccel igyál egy jót.

Lafi: én is félek tőle,hogy nem lesz hó :cry: azt nagyon szeretem
nagyon örülök,hogy megdícsért a dokid, van is miért, nem??? Az is jó,hogy elhagyhattad a dopegytet :lol: , nekem tuti szednem kell a szülés után is.
Amíg sétáltunk eseténként olyan 3/4 órát, volt,hogy nekem is nagyon nehezemre esett,most már tudom az okát. Tényleg nem volt jó az utóbbi hétben, már csak nyögve nyelősen ment.

Most aztán van hús itthon dögivel, már tervezem a kajóimat :lol:

Úgy látom ezek a nyomi frontok így vagy úgy de mindannyiunkat megviselnek :(
Vendég

Cső Csajok!

Míg el nem felejtem a dolgokat:
-Lego: nem adtam el a babakocsit, mert most kaptam rá tatyót+rájöttem, hogy az a kocsid "dizájnos" és jó pofa, de sztem buta. Egyszerre csak egy funkciót tud. tehát ha ültetés helyett fektetném, akkor gáz van, ha a mózes cucc otthon maradt, mert egyszerre csak egy funkciót tud.

Van rucim!!! A C&A-ba nézzetek szét!!! Most meg voltam elkégedve az árakkal!

Na megyek is, mert az uram, bár nem aludt több mint 24 órája, most elzavar innen... :(

Majd hétfőn jövök képekkel, addig mindenki maradjon egyben és pihenjen!

Kép
Kép
Kép
konkri

Én is a C&A-ban vettem a gatyómat. Ott kaptam 6 ezerért. Bár még mindíg beleférek a régiekbe, de leülni már kényelmetlen bennük.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Hello Lányok!

No, a tegnapi alig CH-s vacsim után fogytam fél kilót... :D lehet,hogy még eleresztek egy kis vízet(?)

Lafika: mai reggelim 3 debreceni, 2 főtt tojás, fittnes-saláta keverék, 2 harapás kenyérhéj :wink:
Ebédre tervezem pácolt húsika sütve, francia salára (féleség).
Vendég

Blongyi, ez tökéletes így reggelre (azért a debrecenivel vigyázz, zsíros egy kicsit, a magas nyomi nem örül neki)!

Megint migrénem vagy...annnyira imádom a frontokat!Csak fekszek az ágyon és ki vagyok terülve...
Vendég

Helló!
Jajjj Lafi,szörnyű a migrén.:( Én is szenvedek tőle. :? Pihenj amennyit csak tudsz.:)

Blongyi
Hűűű,debreseni...ezer éve nem ettem.

Én reggelit szinte soha nem eszek,csak a tejeskávé...Ebéd kb 11-fél 12kor,valami egyfogásos...a levest úúútálom. Este,inkább délután bekapok valami szendvicset,kalácsot,péksüteményt...oszt ennyi. Foggggggalmam sincs mitől jönnek rám a kilók.No azért a nasi néha bekukkant...pilóta pillanatok,nápolyi,Dorka bombija. :lol: :lol: ésatöbbi....

Vörösbegy
Hogy vagy ma????Remélem már minden okés

Viki
Hétfőn megyünk Pestre UH-ra.:) Ha valaki délelőtt a budaőrsi Brendonban,Kikában jár kiabáljon. :lol: Vagy úgy fél 2 körül a WE-ben...és 5 után B.őrs IKEa,decathlon..... :lol: :lol: :lol: No csak összefutok valakivel. :D
Ja és már ne szőkén keressetek. :lol: Szinte fekete lettem. :lol:

MEgyek...csajom igényt tart rám.:) Jó lenne most egy klónozás,legalább pár hónapig..... :lol:
Vendég

Lafi: egy kis borogatás a fejre? kis vietnámi balzsam??? :lol:
Vendég

Ja Konkri!!!!
SZUUUUUUUUSZÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! Kitartás! És jó bulit szombatra!Azért előtte még benézhetnél,mondjuk mikor a topánkád húzod felfelé. :lol:

Babakocsi...igazad van,jó döntés.Bár nekem mózeses,sportrészes,hordozós kocsim van....de nálunk a mózest is lehet dönteni picurkát.:)
Vendég

egy balzsamot nyomok a halántékomra, de nem fog használni, ismerem magam...ez a szar migrén keseríti az életem már vagy 15 éve...kitapasztaltam, mikor múlik el, és még nem jött el a megfelelő idő neki.

(körbemegy a fájdalom, és akkor elmúlik, ha egy oldalra koncentrál már 1-2 napja, akkor tudom, hogy 4-5 napos lesz....ha 1 nap alatt körbeér, akkor 2 napos)
Vendég

Lafi én is migrénes vagyok, MIGRASTICK-et nem próbáltad még? Egy kis stift, amivel a halántékot, homlokot stb. kell bekenni. Mentolos, levendulás, jól zsibbaszt. Nekem használ.
Jobbulást!!! :!:

Kép[url=https://babafalva.hu[url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
marina74

Marina, nekem valami aloe veras trutyim van, mentolos, büdös és roppantul kellemetlen ahogy bemaszírozom, mert mintha fájna, pedig nem fáj, csak annyira erős a mentol és azzal elzsibbaszt...ezzel szoktam magam masszírozni....ellazíz (mellesleg bármilyen fájdalomra jó).
Gyógyszertárban veszed vagy homeos helyen?Mert én homeos helyen szoktam ezt beszerezni....
Vendég

Ja, táblát rakok fel ma...ha valaki változtatni kíván valami, pl. bébinév vagy bármi, írjon!
Vendég

Hello!

Lafi gondoltam Rád, amikor reggel az időjásárjelentést hallgattam! "Délelőtt meleg, délután hidegfront alakítja ma időjásársunkat." :? :evil: Én is MIGRASTICKET használok és nagyon nagyon jó! Én az Auchannál/ban lévő patika-szerűségben vettem. Szerintem gyógyszertárban is kapsz, ha ott nem, biobolt.

Nálam azt hiszem beírhatod a Bendegúzt, nem tudunk "leszokni" róla. Már nem tudjuk máshogy szólítani a Mr.-t! :)

Csajok, nekem este olyan buli volt odabent, hogy azt hittem már nem tudom mit csinálok... Szerencsére, amikor bal oldalra (mert másikra tilos) fordulok kissebb kapálózások után elalszik, így én is tudok, de ez a kölök hiperaktív! :o Most is folyamatosan érzem... :) Persze örülök, de tegnap pl. ültem a dokinál (házi mielőtt méreteket kérnétek :lol: ) és már takargatnom kellett néha a hasamat, mert a vastagpulcsin keresztül látni lehetett olyanokat rúgott... Van hogy ha a könyvet a hasamra teszem, úgy olvasok, megmozdul 1-1 rúgásnál... Nagyon kis édes, már most nem hagyja, hogy mással foglalkozzak... :)

Lego :) Na akkor majd tudod, képek... :) Én bazi messze vagyok onnan, tuti nem tévedek arra hétfőn, pedig jó lenne talizni!!! :(

Kép
Kép
sleepin

időjásár=időjárás (2szer is!!! :shock: :oops: :roll: )

Én folyton felcserélem a betűket. Ez pl. akkor vicces, amikor barát helyett batár-t írok rendszeresen...

Kisebb 1 s... Ma nagyon toppon vagyok...

Kép
Kép
sleepin

Hehe!
Mindjárt bemásolok valamit...ha megtalálom...valahol olvastam anno....EZT MOST VIKI ELÍRÁSAIRA REAGÁLTAM....
Nekem specko fel sem tűnt,hogy felcserélted a betűket...

Mozgás:detto.Amúgy nekem mindig azon az oldalon rúg amelyiken fekszem. :lol: Már kérdezni akartam,hogy bírod a csak baloldalazást?
Vendég

Megvan.:)

"Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szimát melyin sorenrodbn vnanak
a bteűk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és az ultosó
bteűk a hölyeükn lneegyek.A tböbi bteű lheet tljees össze-vabisszásagn,
mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög.Eennk oka, hogy nem ovalusnk el
mniedn bteűt mgaát, hneam a szót eszgébéen."

Milyen igaz.:)
Vendég

Ez jó Lego! :) Csak 1 szót nem tudtam kivenni, az összes többi megállás nélkül ment! :)

Már egészen megszoktam a baloldalazást. Mondjuk tegnapelőtt éjjel felébredtem, és a jobb oldalamon feküdtem... Néha előfordul, hogy megfordulok, de már ritka. Most éjjel nagyon vicces volt, ahogy elaludtam szó szerint ugyan abban a pózban keltem. Mintha egy mm-t nem mozdultam volna... :o Baloldalazásnak 1 átka van... Fáj a bal fülem. Folyton azon fekszem és néha nem tudom, olyan fura... :shock:

Na megyek mert sosem lesz túrógombóc ebből... Majd még jövök! :)

Kép
Kép
sleepin

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: