A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Bocsánat!
Sikerült kihagynom Mikoltot, boldog hófordulót!

És Steffi!
Martin gyönyörű :D

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Na itt az aktívak listája, most vettem észre, hogy Ildibaba bejelentkezett pocakosnak, a babásról meg kihúztam :(

Kép

Kép

Kép

mtunde

sziasztok!

Hú most értünk haza, 1 óra alatt tettünk meg busszal egy 5-10 perces útat!
És előtte 20 percet vártunk a buszra, esőben. Remek. :cry:
Budapest, Budapest, de csodás! :lol:

Gyuzsó,
Én írtam Emanónak még tegnap az ülésekről, és ott írtam le a történetet, hogy az útolsó darabot vettük meg a Babyoutletben. De hát figyelni kell a honlapot, mindig kapnak árut, és nem tudják előre hogy mit!

Most már értem a kuponos történetet!

Borsa,
Nagyon édes a kis hölgyed!!!!

Szép estét!

ancsaboszi

Sziasztok!

Gyerekülés: van még 9-36 kg-s, csak nem szokták ajánlani. De azok közül, amiket az előbb belinkeltem, az egyik olyan. Asszem a Recaro, de nem vagyok benne biztos. Ezek azért jók tovább, mert magasítható a háttámlája, így nem fordulhat az elő, hogy túl hamar kilóg a feje.

Kati, ez szörnyű :cry:

Ancsa, én is hallottam több embertől, hogy lehetetlen ma közlekedni a városban. Néhány csepp eső és ez a vége...

Na megyek, várnak a dobozok... :?

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Sziasztok!

Sajnos megint felment a lázunk :( mivel nyügice volt már megfürdettük és már alszik is...

Köszönöm a hófordulós köszöntéseket :D , de most látom, hogy mi még nem vagyunk fent a táblázatban :(
Mi si felkerülhetünk? Tünde neked kell írni adatokat?

Ancsa
Ne haragudj, valamit akartam írnide már nemtudom mit?

Nagyon szépek a képek mindenkinél!!!

Gyuzso
Igazábol nem nagyon értettem, hogy mire gondolsz "megnéztem a bömbit, biztosan harapós" ????
Iwiwen gondoltad a kutyusom? :D Ő Brutusz, bömbi pedig BMW ahogyan párom nevezi ezt a márkát :wink:
Egyébként nagyon cuki a cica, szép nagy macsek :D
Imádom Őket, de sajna már évek óta nincs... Brutusz nagyon szereti Őket... :D (nyam-nyam...):oops:

Nagyon álmos vagyok hajnal 3 óta nem aludtam...
Várjuk az álommanókat, ma remélem ügyesebbek leszünk és többet sikerül elcsípni :wink:

Kép
hanna09

Zill

Boldog hófordulót nektek is!
Megkaptátok már az oltást? Nálatok semmi gond sem volt?
Jól vagytok?

Hanna

Kép
hanna09

Hanna,
bömbi a 4kerekű jószágod :lol:, az orra harapós :lol:

Kati,
szörnyű ez a történet..! 0-18-ast veszünk, így legalább még most is jó lesz..

Ancsa,
szegénykék.. :oops: mondjuk én szeretem az esőt, akár ázni is, de gyerekkel ez nem vicces :shock:

Orsi,
remélem Emmus Gryllust hallgat, nem Apa kedvenceit :lol:

Nálunk egész délután fáradt-vagyok-anya-nem-aludtam-eleget volt a program, mostmár jó, fürcsi megvolt :lol: , osztották a pizsit :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Zill,
Zénónak is boldog hófordulót!!

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Gyuzso,Zsófi,Emano tök jók a képek!!!cuki minden BABA :D :D :D (bocsánat akit kihagytam, de tényleg olyan sokan vagyunk-nehéz mindenkit megjegyezni :oops: )

Veronikusz! én is leizzadtam ma. Ma mentünk Mazsolajátszóba, és mire felöltöztetem Encit, kabát ,sapka, sál, cipő stb. addigra már folyt rólam a víz, Nem beszélve arról,hogy vissza kellett menni maciért, zsepiért, innivalóért stbstb, Szóval mire leértünk a garázsba, a hátamon is folya a víz. :evil: SOkkal jobb a nyár, mert akkor csak 1 ruci és kész. Most meg a sok ruhától az autósülésbe is alig lehet bekötni :evil:

jaj ez a történet a fékezésről....8 hónaposan?nem értem. Nem volt jól bekötve?vagy nem megfelelő volt az ülés??
mert azt,-hogy a nyaka nem bírta, olyan borzasztó.
Ha belegondolok nekem is hányszor kellett (és még fog kelleni) nagyot fékezni......mindenki nagyon vigyázzon magára!!!
én ezért mondom hogy ne az "occsó " márkátlan ülést vegye senki a kínaiba, mert igenis az élet túl drága!!!!!
Nem azt mondom,hogy százezerért kell venni, de igenis legyen bevizsgált, utána lehet nézni a törésteszteknek is a neten....
szóval fő a biztonság!!!!!!!
Pont egy ismerősőmmel vitatkoztunk össze. Mondtam én 55 e vettem, Chicco. Mondta ő nem ad annyit érte,mert látott a Corába is 12 e-ért. azis megfelel a célnak...mondtam neki, meg persze: ennyi erővel a bilibe is bekötheted, az is annyit ér.. :evil:
Hiába magyaráztam hogy ne ezen spóroljon!!!na mindegy.
Vendég

Ma szupi idő volt! :evil:
Hiába mondtam Encinek esik az eső, ki kellett menni a kertbe csúszdázni :D :D utána átöltözés, mert csurom víz lett a gatyája.
Kép

A kutyánk Spike :D
Kép

JA a bicikli, amit még nem igazán hajt,beleül - Anya meg tolja :D
Kép
Vendég

Steffi! Martin annyira édes! ez a séró :D :D :D
mond már valamit? olyan kis huncut!!! :D

Na megyek már, megint sok voltam....

Tünde! köszi a táblázatot... tényleg Zsúzsoci??
Írtam Durcának az iwiwen,de nem válaszolt.... :cry:

Brigi! Ti is szépek vagytok!!!!! :D :D
Vendég

Hanna, látod a táblát, és küldd el az adataitokat :) Akár ode is, és beleteszem.

Gabi, nálunk az egyik szomszád a gyerek 7 hónapos kora óta nem is használ ülést. Felháborító, és ezt meg is mondtam neki, a gyerek 2 éves, hátul, felállva utazik a 2 első ülésbe kapaszkodva. Mondtam is nekik, rmeek, mert ugyan ők nem halnak meg, ha fékezni kell, vagy karambol van, de a gyerek tuti!!! Hihetetlen buták tudnak lenni az emebrek, és enél még a 12ezres auchanos ülés is jobb lenne. Ja az indok: Mátéka sírt az ülésben :!:

De tény, hogy én is olyat vettem, aminek jók a tesztjei, stb. Az mázli, hogy használtan megkaptam. :) A kicsinek majd nekünk is kell venni átmenetit 9-18 kilóig, vagy 0-18 kilóig, majd meglátjuk a méreteit. Mert ez a fajta, a 9-36-os meg csak ülve jó, és Bene már 1,5 éves ovlt, amikor kapta, mivel addig nem nagyon autóztunk, betuszkoltam a hordozóba, ha nagyon kellett. És azt előrefele kötöttem be, hogy a lába kilóghasson :)

mtunde

Gyuzsó,
És legalább alkoholmentes? :wink:
Édes nagyon a kis alkesz! :lol:

Veronikusz
Milyen lett a kacsa?

Steffi,

Te minden újságot megveszel? :wink:
Van benne egy kupon ami jól jönne, de már Barbi is megígérte, és egy elég lesz!
Édes vagy, azért köszi :wink:

Tünde,
Nagyon jó a tábla.
4 pocakos van :?: , kár, azért remélem a helyzet rendeződik, akkor a kék tábla is több soros lesz! 8)
Emlékszem amikor így tudattad velünk Hugit!Már az is milyen rég volt! :wink:

Cukipofa,
Ez borzasztó!!! :cry: :cry: és a gyerekülésben volt, meg minden???
Jajj, :cry: nagyon sajnálom.

Memme,
Jól teszed hogy pihensz.
És remélem a kis Maci az ágyában alcsizott, és nem a kocsiban.

Györgyi
Értem, nagyon szuper vagy!

Eni,

Hogy hogy kinővi Beni az ülést? Hány kg most?

Borsa,
Muti a cipőt!!

Hanna,
Jaj, akkor nem hatnak a gyógypuszik,
küldök akkor megint és a puszikat az álommanók viszik!!
Majd ha eszedbe jut mond!
:wink:

Zill,
Boldog hófordulót!!!

Gyuzsó,
Én is szeretem az esőt, csak ha hideggel és értelmetlen várakozással párosul akkor már kevésbé!

Gabi,

És a sok ruhát Enci hogy viseli? Igen ez ismerős, mi is megküzdünk ezekkel minden öltözésnél, és a kocsiba bekötni, jajj…
Átérzem soraid.
És milyen volt a játszó?
Hát igen ezen nem jó spórolni! És nem is szabad!!!

Édesek a képek!!
A csúszdás képen a háttérben a Ti házatok?

Tünde
Jajj, az ilyet nem értem, sír az ülésben!!! Jajj, de hát ha nem is szoktatja hozzá, akkor persze hogy sír. Olyan hülyék tudnak lenni az emberek. Szegény Mátéka.
:cry:

ancsaboszi

Gabi! SORSTÁRS!!! :lol: :lol:
hát igen. Az anyukák sorsa már csak ilyen :D izzadunk :D de ezt nem adnám semmi pénzért!!!! :D :D :D de tény, hogy soha nem kell altatót bevennem este :lol: :lol:
Enci baba nagyon édes. Ép néztem, hogy milyen szuper a triciklije. Én is ilyet akartam, de végül rokonoktól egy tök bénát kaptunk :oops: Kata se hajtja az övét, de szeretik ha tolom őket. Kis csibészek. :D
Ja! a házatok meg álomszép!!! Én is ilyenről álmodom. (bár nem tudom hogy szoknám meg, mert én CSAK lakásban laktam és az a parám hogy betörnek. Szüleimnél - mikor egyedül laktam mert Németo.-ban dolgoztak - az ajtóról pattantak le a betörők, de úgy tönkretették az ajtót, hogy én se tudtam bemenni. El kellett vinni az ajtót 3 napra :shock: , addig csak az akkor megrendelt rács volt a bejáratnál. :shock: Később meg mikor lett saját lakásom .... na ott be is jutotak és bokáig jártam a cussaimban :cry: :cry: :cry: leírhatatlanúl szar érzés volt. JA! a rendőrők meg még engem kóstolgattak!!!!! bőgtem a feljelentés megtétele alatt! Szóval most agykontrollal gyógyítom magam, hogy ilyen nem lesz többet és kell(ene) egy ház!!! :D :D )

Ancsa!
a kacsa???? :lol: :lol: :lol: azt hittem láttad a füstjeleket???? :lol: :lol: :lol: végül a rossz indítás után nagyon finom lett. Ha a férejm megdícsér valamit az már jelent valamit, mert nagyon kritikus. :D :D szóval jó lett, csak a neten írták, hogy rakjak alá vizet, nekem meg elkezdett füstölni. :shock: :shock: Bztos bennem van a hiba, de legközelebb csak sült, és nem sült/füstölt lesz. :lol: :lol: (azért nem volt gáz a helyzet :D )

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Hanna!
mi is küldünk nagyon-nagyon sok gyógypuszit :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

jó reggelt!

gabi!
tényleg szép a ház Enciről már nem is beszélve :lol: :lol: majdnem olyasmi bicilink van nekünk is! csak zöldben. martin már sok szót mond: vau-vau, cici, brum, csit, csücs, tücsök, ott-a (ott van) ilyesmit. lényegében mindent leutánoz amit hall tőlünk.

ancsa!
nem mindent csak a kismamát és az anyák lapját.

Rita!
olvastalak a maximában és láttalak most a mokkában!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

tünde: a "beszólásod" után legalább észbe kapott az anyuka, hogy talán be kéne kötni a gyereket?

steffi: én lemaradtam a Ritáról a mokkában. (csoda történt, Mikolt 7-ig aludt, Ricsi meg még most is alszik) miről volt szó?

Kép
Kép
Kép
manóka28

köszönjük a hófordulós jókívánságokat!

Kép
Kép
Kép
manóka28

manóka!
otthonszülésről volt szó.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

És mit mondott Rita???

Manóka, dehogy kapott észbe, a férjére hivatkozott, hogy ő nem akarja bekönti (magukat sem kötik be), elég hülye egy család. Az udvaron pl ott állnak az autók a hinta előtt. A papa beengedi "veeztni" a gyereket, de úgy, hogy a gyerek bent, ő kint, és megy a motor!!! Mondom, de jó, gyerek vált egyet, (persze kézifék nincs behúzva), én gyerekemnek meg annyi? Ezen meg röhögtek.
De most ősszel legalább nem találkozunk :)

mtunde

Köszönjük a köszöntéseket.
Oltást hétfőn kapunk, remélem, Nálatok hamar elmúlik Áron láza.

Meséljetek Ritáról. Mit mondott? Milyen volt az interjú?

Zénó ájultan alszik még ost is, éjjel óránként kelt, valami nem hagyta aludni. Bárcsak én is tudnék most aludni. Félálomban támolygok a lakásban.

Kép

Kép
zill

Sziasztok!
Ma tök jót aludtunk 1X keltünk, hihetetlen :D
Én is néztem reggel Ritát a tv-ben :D

Gabi!
Nagyon édik a képek!

Gyerekülés mizériába mi is benne vagyunk, elbizonytalanodtam a tegnapi sztoryn mert nem tudom akkor mikor is lehet szembe bekötni a gyereket, ha az a baba már egy hónapja tudott ülni és így sem élte túl szegény.
A hordozót kinőljük mert lassan kilőg a lába.

Zsuzsi!
Hát persze hogy Gryllus, tudod ez nálam alap :D

Ancsa!
Nemsokára lefényképezzük Emmát az új cipiben :D

Jaj de jó babauszi-nap van!

Zsófi!
Sok erőt a dobozokhoz. Mi az elmúlt 5 évben 5X költöztünk, tudom milyen káosz hangulat van, de mégis tök izgi :D Sikerült mosógépet venni?

Orsi

borsa

Hanna!
Hogy van Áron? Remélem jobban!

Orsi

borsa

Tünde,
agyament szomszédjaid vannak!! Na, az ilyenektől venném el a gyereket.. :twisted:

Veronikusz,
gratula a kacsához!! Ügyi vagy! :lol:
Öltözés nálunk is sírásba torkollik, türelem elfogy Micánál.. :cry:

Gabi,
Enci nagyon vageszül nyomja a triciklizést! :wink:
én csak a szép gyepetekre vagyok irigyke.. mi még sokat fogunk küzdeni, mire sikeres lesz a füvesítés.. :shock:
meg persze cuki a boxi!!

Ancsa,
igen alkoholFeri, én iszom tejfakasztás címén :lol: :lol:
az apja meg a nagyfiúkét issza :lol:
Miklós meg törpe kora óta látja, persze hogy tudja, hogy kell csinálni.. :lol:

Mi 2 óránként keltünk+csövezés éjszaka+édesapjának elmagyaráztam hogy unom keltegetni a tv előtt éjszaka és lekapcsolni a villanyt (szerintem Csipa simán betanítható lenne rá :lol: ).. reggel vigyázállásban volt, nehogy fortyogni kezdjek :lol: :lol: édes pofa!! :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Emano,
Balázs féléves nagyfiú! Sok boldog boldogot neki!!

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Amit írtam elszállt :twisted:
Hulla vagyok 5:45-kor keltünk :? éjszaka hajnali 1-kor 2 órán át küzdött az én édes kisfiam az álommanókkal, de végül is Ők győztek :D
De szavam nem lehet Gyuzso Ti mindíg leköröztök bennünket, nem ér... :wink: !

Gyógypuszikat köszönjük hatásosak voltak,(Ancsa, Veronikusz) mert már jobban vagyunk! :D

Borsa
Látod, látod ha egyszer valami beindul :) Uncsitesóm (védőnő) vannak, akinél a szilárd kajcsi hozza meg a fordulatot!

Veronikusz
Szerintem azért nem látták a Te füstjeleidet, mert az enyém beborította egész Budapestet. Tegnap egy picit nem voltam magamnál és ottfelejtettem az olajat a tűzön... :?
Szerintem jövő nyáron is érezzük majd... :evil:
Párom nem is merte megkérdezni, mikor hazajött, hogy mi ez a szag...alig lehetek hárpia mostanság :oops:

Zill
Reméljük csak a mai éjszaka volt ilyen!!!
Ti mennyit alszatok napközben?

Gyuzso
Bocsi a bömbiért, de mint mondtam mostanság nehézkesen megy... :oops:
Köszi az uszi linket: Pont itt van az egyik oktatás a környéken :D
Áron imád pancsizni, már a kezével is paskolja a vizet, egy-egy füri után minden és mindenki csurom víz :D

Gabi
Már akartam kérdezni, Te soha sem alszol???
Édi a csajszi :D

Kép
hanna09

Emano

Boldog fél éves szülinapot!!!
Jólvagytok?

Kép
hanna09

Kérdés:
bepróbáltam a sportülésbe Micát, iszonyúan élvezi, nézelődik. De ugye még nincs féléves, nem tud ülni. Viszont az ülés 150 fokra dönthető, szépen hátradől benne, tartja a fejét. Lábzsák is van, melegen tartja odakint.
Szerintetek lecserélhetem a hordozót erre..?

Küldök képet:

Kép

KépKép
Kép
gyuzso

Hanna,
Szerintem nem hidegfront van, hanem hárpia-front.. :wink: :lol:
én tegnap pizzát főztem (én rendeltem=én főztem, ha István rendeli=ő főzi :lol: )
mindenesetre mi nem láttuk a füstjeleket, mondjuk a lenti szomszéd akkora tüzet rakott, hogy a tűzoltókat akartam hívni.. :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Gyuzso, annyira jó pasid van!!! :wink: Szerintem ültetheted a sportülésbe, teljesen ügyi. Nem hinném, hogy jobban megterhelné a gerincét, mint a hordozó. Mi is egész korán beültettük így Benit. Más kérdés, hogy praktikussági okokból hordozóban ült 7 hónapos koráig. :roll: Tudod, nekünk rá lehet pattintani a babakocsira.

Tünde, Gyuzsonak igaza van, ilyenektől elveszik a gyereket pl USA-ban, ennél kevesebbért is. Nagyon rendi vagy a táblázattal. Mai napig elcsodálkozom azon, hogy nem a pocisok között szerepelek. :lol:

Ancsa, nő ez a gyerek, csak azért tartok én ettől, hogy hamarabb kinőjük. Amúgy legutóbb 10,3 kg volt. :D
vbea

Gyuzso
Szép nagyon ez a legény! :wink:
Hmm,Pizza néha nálunk is van, de sajna csak apának, engem felfúj a tésztája, utánna pedig Aronnak fáj a pocija :(
M szerencsére már alig csövezünk :D , de sörözünk tejcs érdekében 1000-rel :D Összejöhetnénk egy kis sörözésre :wink:
Altatás ágyikóban, hogy megy?

Kép
hanna09

Sziasztok!

Na szóval a sztoriról csak annyit, hogy tényleg nagyon szerencsétlen dolog volt.
Az anyuka ráadásul valami hülyeség miatt fékezett, de hatalmasat....
Amikor még nem teljesen stabilan űl az olyan amikor már űl, de még néha megijed az ember, hogy hátradől...meg úgy néha beleremeg vagy nem is tudom...
Szóval a kisgyerek még ilyen bizonytalan volt...
Ja és a gyerekülés normális, drága fajta volt...másfél hónapja vették .
Dehát a nyakat végülis nem tartja egyik sem...nem????
Főleg akkor necces ha alszik...akkor érdemes ilyen nyakpárnát vagy mit...van valakinek??? Nekünk nem volt soha, de én mindíg hátul ülök a gyerekekkel és figyelek rájuk :wink:

Egyébként Dani lába is már eléri az ülést, de nem baj majd behajlítja :D Orsi is behajlította egy ideig amíg nem volt jó neki a másik...
Egyébkéknt egy rendőrt kérdeztünk egyszer ilyen dolgokról, mert amikor Orsi megszületett olyan mózesünk volt a babakocsihoz amit nem lehetett bekötni az autóba...akkor elmondta, hogy ha nálunk van a korházi zárójelentés, hogy aznap engedtek ki akkor végülis bárhogy lehet szálítani :roll: nem is értem...MIÉRT?????

Gyuzso!
Teljesen nyugodtan maradhat így a babakocsiban...
Erős fiú...és ha nem csúszik lefelé és görbül a háta akkor nincs semmi gond...
Dani tök jól tartja magát 5 hónapos kora óta, de Orsi...fúúúú, ő borzasztó volt...még 6 és fél hónaposan is oldalra dőlt és lecsúszott. Olyan kis nyomi volt benne :oops:
Hiába támasztottam ki...

Na megyünk a brendonba cipőt venni Orsinak...

Kép

Kép
cukipofa

Gyuzsó, ez a kép nagyon jó!!! Micu édesen néz rajta!:D és igen, sztem is simán teheted már a kocsiba, hordozó se sokkal jobb a gerincének!

Cukipofa, ez sztori tényleg borzasztó, nekünk pont emiatt mondták, h fontos a nyakpárna, mi vettünk, azaz kaptunk a Römerhez valót! de ha nagyon nagy a fékezés és még nem ül jól, a nyakpárna se nagyon segít :cry:

Ritáról sajna én is lemaradtam :(

Borsa, Emma nagyon ügyesen kergeti az álommanókat! :D

Tünde, szomszédok: NO COMMENT! :evil:

Gabi, Enci tündéri, nálam a biciklis kép a nyerő! :)

KépKép
barimami

Hanna!
Szupi egy ilyen mindentudó uncsitesó :D Nekem is kéne egy ilyen :D Bár ha megengeded inkább néha igénybe veszem a tiédet a kérdéseimmel :D

Mi is így hordjuk már Emmust a babakocsiban mert a 7,5 kg-os gyereket már nem bírja a hátam hordozókendőben. De nem dől el :D

Eni!
Fogacskák?

Zsuzsi!
Nemsokára uszi! Ja nagyon várom :D:D:D

Orsi

borsa

Tünde, és köszönjük a táblát!!

KépKép
barimami

Hanna!
lehet én is hárpia vagyok???? :D :shock: nekem se szólt egy szót sem a férjem. Kata viszont folyton mondta, hogy: büdi van!! büdi van!! :lol: Még jó hogy a nem a kacsa égett!!!! Az szép piros. :D (de nem szeretnék egy darabig kacsát látni! :lol: )

Kép

Kép

Kép
veronikusz

ja! ha vki nem tudná: Cora, Auchan, Tesco : megjent a karácsonyi játékkatalógus!!!! nekem is úgy szóltak. Tök jó dolgok vannak benne. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Hanna
Egyébként alig alszik napközben. vagy lehet, hogy csak én érzékelem így, mert az első napokban ugye mást se csinált, csak aludt. most reggelente 6-7 körül már nem akar visszaaludni kaja után, nézelődik, beszélget. napközben alig fél-egy órát alszik az etetések között, már a séta sem válik be, a babakocsiban is nyitott szemmel bambul a kis drága, aludni nem akar. aztán 16 órakor kezdi az első hosszú alvást, fürdésig alszik, és éjjel is 5-6 órákat átalszik, és csak enni kel fel, aztán eldől. Nagyon rendes gyerek.

Csodálkoztam is, hogy ma éjjel mi volt ez a parádé. :)

Más kérdés, hogy ha kikelek az ágyból, én nem tudok vissza aludni. Etetés után úgy másfél órát forgolódom, aztán már alig van idő a következő ébredésig. Ahhoz képest qrva jól bírom, senki se mondaná meg rólam, hogy 2 hónapja az éjszakák felét ébren töltöm. Ráadásul évek óta itthonról dolgozom, és az ügyfeleknek fel se tűnt , hogy időközben gyerekem született. Kiváncsi vagyok, meddig lesz ez így..

Lázatok?

Kép

Kép
zill

Sziasztok!!

Ancsa! Hát Encikém bírja az öltözködést (legalábbis jobban mint 1 éve :D )csak azt nem érti, ha ő már készen van, meg cipő a lábán -miért nem indulunk? Igaz,hogy én mégcsak pólóban-bugyiban... :D
szóval nekünk anyukáknak mindig expressz gyorsasággal kell öltözni,csomagolni stb. Ha párommal együtt megyünk 3-asban, (pl vásárolni)ugyanez a helyzet.Csak ő is beszáll a sorba. Miért nem indulunk már??? Ők ketten készen, (rájuk melegedik a ruha)én vagyok mindig lemaradva... Igaz,hogy én öltöztetem fel,rakom el a pelust stb. , bevásárlótáska,pénz ....csak épp arra nincs idő,.hogy kidőljek :D :D de nem panaszkodni akartam... :D
A Mazsolában nagyon jó volt. Csak most sokan voltunk. Fényképezni megint elfelejtettem :evil:
Ti Ringatóra jártok? nektek is Judit tartja???
Ja a ház.Igen ebben lakunk. Elég nagy, mert tulajdonképpen 2 különálló ház.csak a teraszunk közös. Elől lakik anyósom, hátul meg mi.

Gyuzso! a gyep...ne is mondd. nem is tudom hányszor trágyázom 1 évben???3-4xer tuti. Sajnos kevés a földréteg rajta, alatta meg sittes a talaj .-szóval semmi tápértéke nincs. Mivel locsolni is sokat kell(ene), ezért a nyáron kútat is furattunk, mert a vízdíj már aranyárban megy :evil: :evil: (meg minden más is)
és nem győztük anyagilag. :oops: Locsolni meg kell,mert a növényeknek, meg a fűnek is kellett a sok víz. pláne amilyen kánikula volt a nyáron!!!
Vendég

Veronikusz!előtte mi panelban laktunk,ugyhogy kész felüdülés volt a ház :D :D egyébként költözés előtt hozzánkis betörtek :evil: :evil: és elvitték a fürdőszoba felszerelést (bútor,mosdó,tükör,WC stb)meg a radiátorokat is leszerelték.
ugy hogy már ment a fűtés! szóval állt a víz a nappaliban. :evil: :evil: JA a biztosító meg azért nem fizetett,mert ezek a ház tartozékai voltak. bevoltak építve, ha csak a földön hevertek volna akkor igen. :evil: na?milyen? 3550 Ft-ot fizettek,-ez az ajtó zár ára. Mert befeszítették az ajtót. ja, meg abba is belekötöttek ( ez 10 éve volt) hogy nincs rács az ablakokon, meg akkor még nem volt riasztónk stb.
Szóval az összes biztosító bekaphatja... :evil: nekünk akármilyen kárunk volt eddig: a házban, a kocsinkat is milliószor feltörték még a lakótelepen, soha nem fizetett a biztosító.
Vendég

Ja! Nem láttam Ritát! meséljétek el, ki látta???
ez az új Mokka stúdió nem tetszik.......
sokkal jobb volt a régi, ez annyira "dizájnos"hogy ronda.gagyi
Vendég

Veronikusz
Mi az, hogy "én is hárpia vagyok" Valaki netán úgy viselkedik???? Oh, de csunya dolog :wink: :D
Imádom, amikor írsz, mert akkor megjelenik ez a két édes kis kép:D

Zill
Igen én is megdöbbentem, amikor először történt, hogy letettem de. aludni, és én is ledöltem, de 15 perc múlva már fent is volt:?
Azóta csak fél órákat alszik napközben, vagy kevesebbet. Amióta jobban ki tudok mozdulni azóta 2 órát, de a kocsiban és 1.5 órát a babakocsiban du. Jobb esetben.
Az éjszakáink...azt gondolom olvastad :?
Tegnap előtt én is így jártam, babóca fél 3-ig aludt ez annyira meglepett, hogy nem tudtam visszaaludni :?
persze mi fél 6-kor már ébren vagyunk :D Mi sem tudunk visszaaludni!

Láz szerencsére lement :D

Ügyi vagy, hogy nem veszik észre az ügyfeleid, hogy fáradt vagy! Nekem a szemránckrém sem segít... :(

Kép
hanna09

Hanna! elfelejtettem reagálni az előbb. De azért szoktam aludni is :D :D csak igazából este 9 után jutok a gép elé. Most ez kivételes eset, mert alszik a drágám, és nekem sincs "jobb"dolgom. :D
Vendég

már akartam kérdezni, nem tudja valaki hol lehet jó
patchwork takarót, falvédőt kapni???
annyira tetszenek, néztem már a neten is...
Vendég

Hanna!
de jó! már nincs láz? :D :D Ügyi Bogyó Áron!
Hárpia: hát igen. Tény hogy pár hónapja (magam is belátom, hogy) már csak a seprű hiányzott a kezemből :D most sokkal jobb, de nem is tudom miért. Igaz most már Szofi is jár beszoktatásra a bölcsibe és sokszor elküldenek így van egy kis szusszanásnyi időm. Ma pl. MEGRUHÁZTAM A FÉRJEM :lol: :lol: :lol: vettem neki két farmert a Premier Outletben. :D Ja! előtte voltam 6 percig szoliban és még majd megyek. Úgy mászkáltam mint egy nagyasszony, aki csak a férje pénzét költi. :D (ma jött meg a GYED, abból volt a 2 gatya :shock: ) Ja! és az S-Max-al furikázom megint. Ma nagyon KIRÁLY napom volt. (másfél éve kimerült az elem az órémban, még azt is kicseréltettem. :D )

Gabi!
sajnálom, hogy ilyen pehhetek van a biztosítóval. Én meg - nem akarlak idegesíteni vele, de - mázlista vagyok ilyen téren. Pont előtte kötöttem 1-2 hónappal és minden megtérült. :oops: :D
A házatok után meg csorog a nyálam. :D Gyönyörű. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Gyuzsó, nyugodtan tedd át a babakocsiba, viszont Borsa, Gyuzsó és többiek, akiknek még kicsi a gyerkőjük, 9-10 hónapos korig maradjanak csak a hordozóba, max behúzzák kicsit a lábukat, de most még nem tudjátok olyan biztonságos ülésbe átteni, ami nekik jó. Még ha dönthető is egy 9-18 nem annyira, mint a hordozó véd. A 0-18 kilós meg hamarabb kicsi lesz, mint ahogy gondolnátok, és fél év múlva megint váltani kéne.
de ez csak SZERINTEM :D

Ma suliban voltam, közoktatás finanszírozás. Még számoltunk is. Alig látok a fáradtságtól, és a délutáni alvásom idején elég gázul néztem az oktatóra... :)

mtunde

Lányok!!!
ma nagyon gyér a forgalom.....csak magammal beszélgetek :D

Vica? Cancan? Merci? Ancsa? tik merre vagytok????
Vendég

Találtam egy weboldalt, a patchwork takaróhoz, falvédőhöz...
kicsit drága,,, csak olyan aranyosak, Encinek akarok valami névreszólót Karira..
Ilyesmire gondoltam.(mondjuk ezek fali képek,- neki falvédőt akarok)valami színeset.,állatosat..... szerintetek?van vkinek ?
Kép Kép
Vendég

meg ilyenek...
Kép Kép
Vendég

Akkor elköszönök....
Jó éjszakát és szép álmokat minden babának,mamának!!
Kép
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: