A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Basszus, ez nagyon durva! Nehogymá egy nőgyógy.osztályon nincs uh!!!! Ez tutira kamu, főleg,h Zsant meg Kisünt vizsgálták is vele... És hogy enniyre nem foglalkoztak veled! Kész vagyok...
És ha nagyüzem van, akkor mindenkire csak ránéznek, kívülről? És mindenki megdögölhet, magzat, gyerek, fiatal, öreg ebben az országban? Na, inkébb nem folytatom....
Csak ezt még: +++++++++++++++++++++++++++++++++++!!!

Nuk, a vicc jó, de a kutyáért IS sokat perkál ám a gazdi. (Szüleim 13 éves szetterje elég beteges mostanában, és kissé sokba van ez nekik. Pl.3 perc uh 4000...)
rídonli#

ÉS még az jutott az eszembe,h nekem nagyon hamar volt orvosom, persze perkáltam is neki a magánrendelőben, és nagyon rendes és figyelmes volt velem mindig. (Amikor vmiért nem tudott megvizsgálni, akkor megkért eg y másik orvost külön,h vizsgáljon meg, és az szintén nagyon rendes volt velem.)
És rögtön ezután a gondolat után eszembe jutott az a sok történet, amiket innen-onnan hallottam, amikor a választott és fizetett doki bunkó volt és tojt a kisamam fejére...
Barátnőm, aki épp most 36 hetes várandós, épp a minap panaszkodott,h a protkóval szerzett, megfizetett dokija tojik a fejére, így a legvégén...
Szépen vagyunk...
rídonli#

Bocs, a kirohanásért..
Ami fontos belőle, az az hogy Johi, sok+++++++++++, bárhogy is lesz!
Jóéjt!
rídonli#

Még:
kata, de jó, hogy Ákos lett az 1 a millióból! Ez igazán jó hír! :)

És Vot, Rushdie, WOW!!!

ÉS Nuk, mit tett veled Kepes az ikejában? (Holnap megyünk ikejázni mi is.)
Egyszer vmi rendezvényen volt (a Kepes) a gimimben (ja, az a tiéd is!), és nagyon szimpi volt. Meg a műsorait is szerettem a tvben. Igazán nyitott egy ember.
rídonli#

Johi,
+++++++++++++++++!!!! Pihenjél amennyit csak tudsz!!!

Nuk,
Anyósékhoz +++++!!! Teljesen megértem és nem vagy önző!!! :wink: és a szülés sztorid még hátra van :oops: kivi vagyok nagyon, de hát egy nap csak 24 órából áll :roll:

Na jó a lécspőgépezés csak annyi volt, h a csajom megmászta a pedálokat, sőt mi több felállt :lol:

Ábel és Bencus gyöngyörűek!!! :D

Judit,
Szia :) Nagyon szép gyerkőceid vannak és éljenek az Adélok :D :wink:

Ríd,
Egyfolytában gondolok és hihetetlen, de azt hittem, h idővel kopnak az emlékek, de nem :D Tavaly ilyenkor már keményen jósóltam :D

Magdi,
Tudom, h az a lényeg, h Adél bódog :D Csak azért bosszantó, mert ha egy másik üzlet megengedheti magának, h 3e ft-tal olcsóbban adjon vmit úgy, h még neki is haszna van, akkor a másik bolt mekkorát szakíthat :roll: De ettől függetlenül nem bántam meg, nagyon találó játék :D Adél imájda, ölelgeti, dumál hozzá, néha már féltékeny is vagyok :lol:

Rylie,
De igen, az! :) Látod, csak én tudtam ilyen hülyén megfogalmazni. Ma rákérdeztem még egyszer egész pontosan és az 1 perc leredukálodott 5 másodpercre, de ez idő alatt no pislogás :? Azt mondta a csaj, h volt olyan, aki 1 órát volt ott a gyerekével, mire sikerült :roll: na ezt azért én nem szeretném :roll:
Milyen édes Kamillád a wc-s sztoriba :D és hát a lépcsőzés, jaj, nem hangzik vmi jól :(

Votiv,
Gratula Lilike felüléséhez :) És így félreérteni egy szót, tök gáz :oops: :oops: Én annyira béna vagyok, de komolyan mondom nagyon sokszor nem értem a gyerekeket, annyira nem vagyok kreatív :oops: :oops: Már előre rettegek attól, h a saját lányomat sem fogom érteni :roll: És az interjúhoz gratula, ugyan én sem ismerem, de biztos nagyon szuper író lehet Indi és Kisün leírása alapján :)

Fibi,
Költözéses dologra szerintem olyan jót írt Votiv :) Vacsi jól hangzik :)

Ruz,
Dokis sztori nagyon durva :shock: még kész szerencse, h meglett a csizma is :)

Évi,
Üdv itt :) sajna én nem ismerem a dokit.

Ancsi,
Én nagyon megköszönném a falinaptáros dolgot!!!! :)

Kepest sajna még nem tudtam megnézni....

Neet,
De jó, h leírtad ez a temetős sztorit :) Már mint az persze kicsit sem volt jó, ami történt :( De ilyenkor mindig ráébred az ember, h a gyerekek mennyire másként gondolkoznak.

Macs,
Csili és Ákos :lol:

Pocak,
Köszi a linket :) Én voltam, de így már legalább magyaráznom sem kell :wink:

Kata,
Szürkehályog :shock: Egyébként hol voltatok szemészeten? Mi a Heim Pálba kaptunk beutalót, de fogalmam sincs, h időpontos a dolog (bár szerintem csak naiv vagyok :lol: ) vagy sorbanállos.

Vica,
Tudom, h lógok püvel, igyekszem :wink:

és tegnap a csajom felmászott a kanapéra, sajna már csak a végeredményt láttam :D
ja és apa végre kapott új melót, ma írta alá a szerződést :D nem kell visszamennem dolgozni jó ideig :D sőt mi több apa nyitott újra a tesókérdés felé :D szal most happy vagyok nagyon
ennek örömére (mivel helybéli bébiszittyónk nincsen) holnap le anyósékhoz, mi apával el ünnepelni, anyósék pedig szittelnek :lol: talán szombaton újra itthon de ha nem, akkor
ISTEN ÉLTESSEN MINDEN RÉKÁT ÉS KISÜNT!!!! :D :D :D

Kép Kép
curse

Sajnos szinte száz százalék, hogy Csöpi meggondolta magát. Ma reggeli pisilésnél szinte éreztem, hogy kesett belőlem valami és iszonyat erős a vérzésem és leszakad a derekam. Köszönöm a drukkokat stb.... biztos ennek igy kellett lennie.

Kép
Kép
johanna1975

Johi,
:( :( :( :( igen, ez valszeg vetélés... Viszont ha szépen lezajlik spontán, akkor nem kell a műtét (ld. Ancsi vagy én), aminek az az előnye, hogy azonnal lehet folytatni a próbálkozást.
Lehet nagyon erős vérzésed (de betéttel még kordában tartható, nekem volt olyan, hogy 1-2 órán keresztül 15 percenként kellett cserélni), és nagyon erős görcseid (akár vajúdáshoz hasonlóak).
Ha bármi más tünet van (ömlik a vér, láz, a nagyon erős vérzés sokáig fennáll stb.), azonnal irány a kórház. Ill. ha orvos nélkül nem mered otthon bevállalni (nálam ugye ott volt az a luxus, hogy bármikor hívhattam a dokimat), akkor szintén menj be, megcsinálják a műtétet, nem nagy dolog, a lelke sokkal jobban fáj az embernek :(
puszi és +++++++++++++++++++++

Bocs mindenkitől, majd reagálok másra is

vera
kisün

Johi,
:( :( és +++++++++++ . Ne aggódj, lesz nemsokára egészséges, pocaklakó babácskád :)

Kép
macskanyu

Nekem egy napig tartott a vérzés és a görcs.. nekem sem kellett műtét (szintén cca. 5 hetes volt) és hogy pozitívat is írjak, két hónap múlva beköltöztek a pocakomba :)
macskanyu

a nőgyógyászat alatt azt értitek, ahol a szülészet is van???
na mert becseszne, ha nem lenne a szülészeten UH, igaz régi, de ott van rögvest jobbra, ahogy belépünk az ajtón.
vagy a nőgyógyászat egy teljesen másik osztály? mert arról nem tudok nyilatkozni.

Johi!
jön majd újabb Csöpi! ha tudod, bírd ki műtét nélkül, így hamarabb próbálkozhattok ;-).

ancsipancsi

Johi: sajnálom. És sok ++++++++++++++++++ neked.

Már nem is emléxem, hogy kiknek mit akartam. Egy-kettő eszembe jutott.

Votiv: gratula Lilinek a felüléshez!

Nuk: boldog hófordulót Rékának!

Curse: hurrá és gratula a férjednek! Egyébként akartam kérdezni, hogy nálatok bevált a szagzárós szemetes? Mi most gondolkodunk rajta. Kaptunk egy kis karis pénzt. De nem tudom, hogy érdemes-e venni ilyet, vagy inkább költsük másra.

Kép
Kép
tinu

Johi:
++++++++++++++++++++++++
De nagyon jól állsz hozzá a dologhoz és biztos, hogy nemsokára új kisgombóc lesz!!!

Tinu:
Kakavödör nagyon jó!!!!
Ezt pl ma is tapasztaltam, amikor ürítettem... Az a szag :shock: :shock: :shock: :lol:
Csak az a baj, hogy az utántöltő is drága bele... De én azon spórolok, hogy csak a kakis pelus után csavarok egy "szagzáró réteget", pisisnél nem. :wink:

nukada

Kisün: azt nem tudom, hogy mi a jobb műtét nélkül avagy műtéttel? Ugye sokszor mondják, hogy fontos a kitisztítás, mert ha ott marad valami, akkor az nehezítheti a kövi terhességet illetve kockázatot növelhet stb..... ugyanakkor egy műtét azaz külső beavatkozás mindig rosszabb, mint a természet maga. Szóval nem tom, mitévő legyek... Mert ugye szeretnénk hamarosan babát.
A műtét egyébként milyen? Mármint mennyi ideig tart? érzéstelenítésben végzik ugye? Mit kell vinni a kórházba stb... Nagyon hülye vagyok, no meg persze nem is igy készültem.

Kép
Kép
johanna1975

Johi,
csak hogy belevau :D. mire oda jutsz, már lesz UH az osztályon, s mindenképp meg fogják neked nézni. lehet, hogy ott rögvest látják, hogy teljesen eltűnt minden (sőt, nőgyógyászom szerint van, hogy vérzés nélkül szívódik fel!!), vagy esetleg maradt vmi; s csak akkor műtenek. szerencsére neked elég kicsi volt a babád, enyém is csak 6+ akárhány napos volt, hátha megúszod.
ancsipancsi

Johi :( , nagyon-nagyon sajnálom ami Veled történik+++++++++,és nagyon szorítok, hogy hamar egészséges baba költözzön be a pocakodba!!
Curse :) , tök jó hír az új munkahely és a babaproject! :) Mindent bele!
Indianyo:), a nagymamám Dh-n lakik, ahányszor arra járok, mindig eszembe jutsz. :) (de ugye jól emlékszem, hogy ott éldegélsz?)
Nuk :) , a Kepes kontra Ikea-sztori engem is érdekelne...elmeséled?
judit_78

Johi,
amit kérdezel, az nagyon nehéz, mert saját tapasztalataim és soksok más ember történetét ismerve azt kell mondanom, hogy ilyen korai stádiumban ABSZOLÚT MÉRTÉKBEN orvosfüggő, hogy valakinek műtétje lesz, vagy hagyják, hadd dolgozzon a természet. A Szt.Imrében három orvosról tudok (BZs, BB és Raft dr.) - ill. ha Macs dokija is ilyen, akkor már négyen vannak - akik adott esetben engedik, hogy a természet elvégezze a szomorú feladatát. Sok doki megszokásból és biztonságból (sajna gyakran a SAJÁT biztonsága miatt, mert a műtétnek ugyanúgy megvannak a kockázatai, fertőzés, gyulladás stb.) végzik autómatikusan, és nem várják meg, amíg magától ürül a méh. Ami viszont eltart 5-10 napig, erősödhet időről-időre a vérzés, lehet darabos! Ilyenkor általában két hét múlva van kontroll (amikor elmúlt a vérzés), és ha ott nincs minden rendben, akkor műtéttel tisztítanak. Ha minden rendben, akkor mehet a próbálkozás (bár 1 menstruáció kivárását javasolni szokták, enyim doki nem). Dóci vetélés után 6 héttel, Marci vetélés után 2 héttel jött össze, míg nálam azok a babák nem maradtak meg, akiket hosszabb kivárás előzött meg ilyen vagy olyan okok miatt.
Két hét alatt normál esetben nem történik nagy gebasz, és ha bármi gáz van, ömlő vér, láz, bűzös folyás, ami mind fertőzésre vagy egyéb bajra utal, akkor úgyis irány a kórház. Az én orvosom azt mondta nekem, hogy véleménye és tapasztalata szerint ilyen korai stádiumban sokkal alaposabban és szebben tisztul a méh maga, mivel pontosan tudja a szervezet, hogy a méhnyálkahártya mekkora részét kell kilöknie, míg az orvosi beavatkozásnak több a rizikója, pláne, ha nem annyira jó orvos végzi.
A babáim, akik spontán mentek el, mind nagyobbak voltak, 8-10. héten indult a vetélés. Az egy műtét már a 13. héten volt, itt már túl nagy volt a baba szóval mindkét finomságban volt már részem.
A műtétet a szentimrében kábításban végzik, ez nem mélyaltatás, de ugyanúgy alhatsz tőle. Ambuláns műtét (maga a procedúra mindennel együtt fél óra, a papírmunkához kell sok idő), reggel be, délután már hazamehetsz. Hálóinget-törülközőt-vécépapírt-betétet érdemes vinni, mert ezekre szükség lesz. Éhgyomorra kell menned.
Műtét után - szintén orvosfüggő - átlagban 3 menstruáció kivárását javasolják (hogy 100%-osan helyreálljon a méhnyálkahártya), enyim orvos itt is lazább valamivel, 1 menstruáció + kontroll után mehet a babagyártás. Ismét csak rengeteg történetet ismerve azt kell mondanom, hogy semmit nem számít, hány hónap után jön össze a baba, 6 hós várakozás után ugyanúgy elmehet, ahogy azonnal összejöhet és megmaradhat.
Ha a személyes véleményemet kérded, én bármikor a spontán folyamatot választanám, de ha nem vagy biztos magadban, akkor a műtét sem gáz!

v
kisün

Johi,
+++++++++++++!!!!! :cry:
Verával egyetértek, bár nem volt ilyenben részem, de mikor kórházban voltam, mindennap ilyen (van nem spontán) vetélést fejeztek be, és ha tényleg nincs gond, én is azt választanám a helyedben, h otthon történjen meg a dolog. Eléggé brutál a műtét,annak ellenére,h rövid...meg az egész személyzet... :?
de ha úgy érzed GOND VAN, kórház!!!!!
zsancikant

Johi:
:cry: sajnálom :cry:

petergabi

Vera,
képzeld, nekem UH-val meg se nézték vetélés után 2 héttel. talán azért, mert csak két db poz. tesztem volt, de terhesen nem jutottam el a dokihoz (mondván ráérek a 8. hétben). úgyhogy csak megvizsgált kézzel, mondta, hogy szépen visszahúzodott a méhem, majd a köv. gyerekkel már néztek UH-val, de asszem nem is mondtam, hogy nem régen vetéltem.
nekem sajna elszaporodtak a bacik, Laktaciddal öblögettem, de doki utána lebeszélt róla, mondván, vetélést okozhat. így ez a bacis folyás igen hamara magától meggyógyult.
nem örültem volna egy "műtétnek", meg hogy utána ki tudja meddig nem próbálkozhatok, én nyári babát akartam :lol:
ancsipancsi

Én is sokkal inkább a természetre bíznám, csak nem szeretnék utána magamnak szemrehányást tenni, ha a kövivel is valami baj lenne. Szerintem a természet igen is tudja, hogy mit kell csinálni. Szépen tisztul a dolog, mondjuk azt nem gondoltam, hogy 5-10 napig is vérezhetek. Felhívom majd saját dokimat(akit eddig nem sikerült elérnem) és tőle is kérek segítséget. Iszonyat milyen finomságok jönnek ki az emberből (bocsi nem akarok gusztustalan lenni).

Vera: húh akkor neked nagyon sok ilyen rosszban volt részed. Hogy bírtad ki? Annyira rossz és most olyan üresnek érzem magam, csak úgy ténfergek ide oda...

Zsanci: hát a személyzet valóban nem túl kedves, de ha muszáj lesz bevállalom, de tudom, hogy az ilyen műtéteket nem szeretik. Hát mit mondjak én sem így terveztem. :-(

Kép
Kép
johanna1975

Johi,
ezért nem is akarok neked kifejezett tanácsot adni, mert tudom, teljesen más, amikor ott áll mögötted egy olyan orvos, akiben megbízol, és teljesen más egyedül belevágni egy ilyenbe :( Jó ötlet, hogy beszélsz az orvosoddal!
A vérzés hosszabb szokott lenni, de ez is egyénenként változik: nekem ált. 2-3 nap erős, utána már gyenge, a végén barnás. Így jött össze a 10 nap.
És én azért extrém eset vagyok, talán azt mondanám, hogy ami nem öl meg, erősebbé tesz. Elfogadtam, hogy ez van, az első volt a legszarabb, mert az általános veszteség-érzéshez hozzájön a derültégből villámcsapás is :(
De hidd el, nagyon sok nőnél előfordul egy vetélés, a többszörös nagyon ritka!!! Gondolj arra, hogy ott van az egészséges, tündéri kislányod :)
És ha szívesen beszélgetnél hasonszőrüekkel, vannak fórumok a babaneten, ahol kifejzetten ilyesmin átesett emberek találkoznak, pl. a Fogamzás alatt a "spontán vetélés, missed ab..." Ők is nagyon sokat tudnak segíteni :)
Ja, és még egy dolog, amit elfelejtettem: tampon használata ilyenkor tilos.

Ancsi,
nekem szerencsére egyszer sem volt ilyen bajom :D UH nekem sem volt kontrollon, csak manuális vizsgálat, de sok helyen csinálnak :)
kisün

Johi!!! :cry:
Nem is tudok mit mondani. Együttérzek. ÉS NAGYON szorítok a következőhöz!!!!

Belepofa: én is úgy tudom, hogy elsősorban önvédelemből pucolnak mindekit a dokik. Amivel ijesztgetik a kismamikat mindeközben: vetélés miatti méhgyulladás - és emiatt méh-eltávolítás. DE nekem is van olyan ismerősöm, aki NEM ENGEDTE a fenti érv miatt a dokijának a vetélés művi befejezését.
Eredmény: doki megsértődött, az ismerrősöm pedig pár hónappal később újra megfogant, és most fog februárban szülni. :P

Én követném Vera tanácsait. Szerintem amin ő átment ezerszer többet ér, mint az orvosi tankönyvek, amik alapján a dokik MINDENKIT pucolni akarnak. :cry:

"Utamon csillagport verek, szabad vagyok, mint kisgyerek, ha magában énekel." Sz.Á.
Kép
Kép
leni

Leni,
hál istennek ma már változóban a szemlélet 8) :lol:

Johi,
és velem mindenki nagyon kedves volt annak idején a h-ban, 2ágyas szobába raktak egyedül, mindenki baromi tapintatosan viselkedett :)
kisün

Votiv, ilyen interjúalanyokat mégis honnan szakítasz???? :shock:
Tökre érdekelne, hogy mennek ezek a dolgok!!! Te cserkészed be vagy a lap kért fel az interjú elkészítésére?

Nuk, szerintem te gyagyás vagy, nem önző!!! :wink:
Anyóséknak urad nem tudná finoman értésükre adni, hogy rövidebb látogatás is elég? :roll:
Réka születésének folytatását én is várom nagyon!!! :oops:

Indi!!! Te vagy az első élő ember, aki tényleg tud urduul!! De ugye banánnal nem szoktál álmodni? :lol:

Épp nálunk van anyukám, így még rídonli is csak 2-3 naponta vagyok, de most picit olvastam. Még tudnék írni... ha Ignáció épp nem ébredt volna fel...

Puszi mindenkinek!!!!!!!!!

ui.: Curse, tök jóóóóóóóóóóóóó, apa új melója, és nem visszamenés dolgozni és tesóprojekt!! :lol:

Fibi, beszélgetős búcsú apával :P Már megérte elköltözni, nem? :wink:

"Utamon csillagport verek, szabad vagyok, mint kisgyerek, ha magában énekel." Sz.Á.
Kép
Kép
leni

Johi,
én is nagyon sajnálom. :(
neet
neet

Johi :) :( :( :( :( :( :( nagyon sok +++++++++++++++ és ha bmiben segíthetek, csak szólj!!! (közel lakunk :wink: )
denizsa

Ancsi :) Pocakmocorgás- de jóóó :D :D én imádtam :D hű, nemsokára mész uh-ra :wink: pattanásra esetleg körömvirágkrém/olaj?

Rylie :) Vérvétel: ügyes vagy! :D :D Reggeli ébredés: én ált. arra, hogy Bálint felmászik mellém az ágyra és belesuttog az arcomba, hogy "anya!", aztán amikor kinyitom a szemem, akkor jön, hogy "kakaóóó!" :lol:

Curse :) Emlékek kopása: vannak, amik nem kopnak :wink: :D :lol: Szuper, hogy párod kapott új melót! :D és hogy jöhet a tesó :D :D :D

Leni :) Azért csak írjál és mesélj magatokról!!! :wink:

Nuk :) ++++ a hétvégéhez!

Fibi :) Ezekszerint már jobban vagy, ugye? Vendéglőzés rulez :D :D Pakoltok ezerrel?

Akata :) De jó, hogy felszívódott!! :D :D 2 órás várakozás viszont :evil: Ákos hogy bírta?

Kép
Kép
denizsa

Tegnap nekünk se volt vmi jó napunk, Bálint elesett és bár szépen hárított, beütötte az arcát is és (megint) letört az egyik metszőjéből egy darab :( úgyhogy irány a fogászat, ahol kicsit megcsiszolták neki, de elég mélyen pattant le, úgyhogy nem tudni, elérte-e a sérülés a dentint, drukkolhatunk a fogáért... :roll: azért jövőhéten elmegyünk egy másik fogdokinénihez is, hátha van vmi ötlete... hát azért nem gondoltam, hogy így veszíti majd el a fogait, darabokban... :(
denizsa

Johi,
:( :( és +++++++++
++++++++++++++
++++++++++++++
többiek leirtak mindent.

ui:
Leni,
:wink: :lol:

Curse,
dejo hirek ezek :D

Nuk,
anyos problémával együttérzek...

KépKép
fibi

Deni,
jaj szegény B :( +++++++

köszi, jobban vagyok. most épp nem pakolunk, GYED igényléssel szivok .... (még szerencsére itt a nagynéném holnapig, hogy segitsen)
fibi

Johi:
sajnos van tapasztalatom az művi befejezésről :( és azt mondhatom,hogy nagyon is másként kezeltek,mint azokat,akik "egyszerűen" csak megszakíttaták a terhességet.Mint ahogy Kisün is írta,nagyon tapintatosak voltam Velem is.
Nem is tudok mit írni,sajnálom :(

Den:
Dorkámnak is van egy hasonló"szexepilje",mondjuk csak egy mm-es darab hiányzik,de akkor is :? Bálint hogy tűrte a fogászatot?

Ancsi:
nincs pocakfotód?

Curse:
remek hírek,gratulálok! :D
petergabi

Deni,
fog :( szegény!
én is a körömvirágra tippeltem, de végül semmit nem kentem rá. egyáltalán csodálkozom, hogy egy ilyen kicsi gyereknek hogyan lehet.

Gabi!
sajna apjuk még nem tudta bekannolni a régit se, és most jön majd az újabb. a táblával is azért tökölök, mert rég megcsináltam a változtatást (a másik gépen), de még nem töltöttem fel, s most a másik gép egyéb okokból foglalt.
ancsipancsi

Deni: ó szegény Bálint. Jaj a foggal tudod mi is szívunk, Fanninak azóta is ott van a tályog és ott is lesz bizony. Neki a mostani fog elhalt, szép szürkés, de nem tudják, hogy a csíra sérült-e. Azt mondják fifti fifti... Nem is csinálnak vele semmit. Drukkolok, hogy nektek ne legyen ilyen rossz. Kellett csiszolni? Nálunk az volt a legkakább, hogy kellett.

Curse: micsoda hírek. Gratula apának az új melóhoz. Ő mivel is foglalkozik? És tesóra fel... na majd összehangoljuk a dolgot és együtt pocakosodunk. :lol: És szuper, hogy nem kell dolgoznod. Én most kicsit elkenődtem, mert beleéltem magam, hogy hamarosan nekem sem kell, de most munkára fel.

Kép
Kép
johanna1975

Johi, én is szeretnék egy nagy ölelést küldeni neked.

És mertmivel velem 2,5 éve történt ilyen, és emlékszem, akkor minden pozitív storyt elolvastam, leírom az enyémet. Kellett. Bár már volt 2 gyerkőnk, ez nem számított akkor. Szóval pénteken tudtuk meg, hogy lesz, 4 nap múlva már azt is, hogy elhalt a babó. 3 nap múlva volt a műtét, mert nem vetéltem el, "csak" vérezgettem. Utána 2 hétig erős vérzés, komplikációk, stb, de ami a lényeg: 8 héttel a műtét után ott csücsült a pocimban Lorci. ++++++++++++++++++++

Mindenkinek pusszancs. Mi megvagyunk, hullámzóan. Viszont időm írni, az nemvan, olvasni is ritkán. :roll:
zsugyu

Curse,
MICSODA hírek! Szuper, hajrá tesó!!! :lol:

Deni,
B. foga :( Dóci is ütötte be az övét, nála nem pattant le darab, de egy darabig úgy nézett ki, hogy elhal a foga, dokibácsink meg fogorvos is azt mondta, hogy ezzel sajna nem lehet mit csinálni... aztán Szlovéniában kifehéredett :shock: valami lehetett a levegőben... Drukk, hogy nektek is meneküljön meg!

Mindenkinek ++++++++++++++++, akinek kell :D

Marci olyan korszakba lépett, amit Dócinál megúsztunk: MINDENRE felmászik. És mivel ő ugyebár a hegymászó, aki csak felfelé tud mászni, felmászik mondjuk az asztalra, áll és szétkürtöli, hogy ő most bizony felmászott. Aztán hív, hogy nem lehetne-e esetleg levenni innen, anya? :wink: Nem tudom, mekkora esések elébe nézünk, mert veszélyérzet még nincs, és egy szempillantás alatt fent van. Csak drukkolni tudok, hogy kisebb puffanásokkal megússzuk :?
kisün

Sziamindenki

offolok egy kicsit :)

psssszt...a mester alkot:

Kép

és a kész mű, a büszke alkotóval:

Kép
macskanyu

Verám,

hát mit mondjak? ismerős a szitu :lol: :lol: majd összehozzuk a két extrém-sportert és együtt fogunk sápítozni, hogy " jajjistenemmármegintacsilláronlógezagyerek" :lol: :lol:

Ancsi,
én meg október eleji babát szeretnék :lol: :lol: (boszitopik? na? )

:mrgreen:
macskanyu

és mertmivel alszik a Terrorista kipróbálom, mit tud a fotógépem mikro-üzemmódban....
macskanyu

Sziasztok!

Johi, én is nagyon sajnálom :( :( :(. És +++++++++++++++, drukk,h hamar beköltözzön vki megint a pocakodba!

Curse, jó híreknek hurrá!!! :) :) :)

Deni, fog-baleset, jajjjj, én is ettől rettegek mindig.... Még jó,h csak tejfog.

Ma találkozunk Nukkal és Rékával az ikejában, és nagyon helyesek!!!!!!!!!!!

Megyek, jön a dejekem az óvi!
rídonli#

Macs: de cuki.... és milyen ari haja van. Nagy bánatom, hogy Fanninak nem nő meg a haj, sűrű meg minden, de egyszerűen nem tud hosszú lenni. Úgyhogy hajasbabák nagyon tetszenek.

Zsugyu: köszi a pozitiv történetet, remélem nálunk is hamarosan lesz másik bobó.

Csak azzal ne biztassatok, hogy hátha mégsem ment el, mert számomra most az lenne a legrosszabb, mert ilyen erős vérzés számomra kizár mindennemű normális terhességet, én abba belebolndulnék. Úgyhogy csak azon drukkolok, hogy ha már ilyen tréfás kedvében voltak az égiek velem, akkor most már rendesen ürüljek és szépen zajlódjon le az egész.

Vera: Fanni tök ilyen volt, illetve van és szerintem lesz. Olyan helyekről bányásom le, hogy el sem tudod képzelni. Kisakkozza, hogy hová mit kell vinni, hogy felérjen valamit. :-) Ehhez bizony sok türelem kell, úgyhogy hajrá.

Macsek: én is októberi babát szeretnék, ha legközelebbre rendelni lehet. Ahhozz mikor is kell az eksön?

Kép
Kép
johanna1975

Johi,
sajnálom, de sok +++ a jövőre :)

Curse,
remek hír!! de jó neked, hogy mégsem kell visszamenned :)
hajrá pocak :D
Mi a Klinikára járunk, mert ott a number1 dokinéni, aki ha kellett volna - szerencsére nem kellett - "csodát" tudott volna tenni :)
Ez amúgy veleszületett volt valami vírusfertőzés miatt, de sosem gátolta a látást, mert a periférián volt. A gáz az lett volna, ha terjedni kezd, akkor műtét.
Adéllal miért kellett szemésztre menni??

Deni,
húúúú a fogacska, de rosszul hangzik, gondolom fájt is nagyon szegénynek!!!

Macs,
hajrá neked is az októberhez!! :D :D :D

Kép
akata

Macskanyu :) , irtó helyes ez a lány!!!!ésés éljenek az október eleji (leendő)babák :!: :!:
Én is, ill. Balázs is csatlakozna az extrém-sporterekhez...Vera, nálunk ugyanez van műsoron (ha jól látom, majdhogynem egyidősek is a fiaink), tagbaszakadt alkata ellenére pillanatok alatt fenn van mindenhol aztán pedig kiabál...de ne tudjátok meg, milyen hangja van... :shock: (a 10-en lakunk, s a férjem lenn a zöldségestől hallotta egyik nap, ahogy B "segítséget kér")...horror böhöm...Volt hogy Adél indult leszedni Őt valahonnan, ám a vége az lett, hogy elestek, s úgy kellett kivarázsolnom B alól a palacsintává összenyomódott A-t. :D
Deni :) , együttérzek, nálunk is volt már ilyen...+++++++
judit_78

Johi: nekem a kis Magonc utáni kövi peteérésnél már Kamilla meg is fogant! és annyit véreztem, mint egy normál mensinél, csak az első két nap volt durvább! Nekem valahogy eszembe se jutott orvoshoz menni, mert éreztem, hogy mi történt... :oops: aztán amikor Kamillával mentem az első vizsgálatra UMhez, akkor ő meg jól letolt, hogy lehetett volna méhen kivűli terhesség is!
Szerintem ha érzed, hogy "kiürültél" akkor az a Csöpi elment :( de ez valahol jó is, mert legalább tudod, hogy igen jöhet/lehet Fanninak tesója!!! ++++++ Nektek!

Curse: Apa új melója JESZ! :lol: Lehet, hogy azért volt annyira elutasító a babaprojekttel kapcsolatban, mert valahol fusztrálta, hogy nem tud benneteket eltartani úgy, ahogyan szeretné..hm? :roll:

Votiv: köszi a felvilágosítást SR-ről :) és bár láttam a BJ-t, de ilyen mély nyomokat nem hagyott bennem, hogy minden egyes filmkockára emlékezzek :lol:

Zsan: körzeti csepeli, szóval azt hiszem kissé messze lenne neked...és sajna egéybként egy fikarcnyit se hasonlít HL-re, de legalább a háttérképről ő néz vissza :)

Macs: HAJRÁ!!! A Macskák mindig talpra esnek ;)
Azok Fülinél sima fagolyók vagy valami spéci játékalkatrészek??
És király a kisgatyó+harignya, naon trendi 8)

Nuk: igen önző vagy, de ez tök normális!!! Én is annyira önző vagyok, hogy azon gondolkodom, hogy hétvégére lepasszintom a köcöt Anyuhoz.
Pláne, hogy a mai lépcsőházazás után bőgtem vagy fél órát... :oops: :cry:

Deni: szegény B fog :roll: én azt se tudom, hova kell ilyen esetbe menni???? +++ hogy ne legyen nagy baja a fogának!

Curse: HP-be időpont??? HA HA HA! Üjjé sorba mint a jógyerek! Az az első aki a legkorábban kelt! :x

Ancsi: pattanás nálunk csak pici szopis csecsemő korában volt, az erős tejemtől. Egyszer nem bírtam ki és kinyomtam :oops: és sokáig ott maradt egy pici lyuk a pofiján. Úgyhogy megfogadtam, hogy többé nem piszkálom...majd visszahúzódik! Esetleg egy csöpp fogkrémet kenj rá, az szárít!

Akata: Ákosnak szürkehályogja volt! :o Atyaég! De szuper, hogy ő a kiválasztott!!

Rylie
rylie

Halihó Mindenkinek!
A tékozló leány bejelentkezik :lol:

A legutóbbi bejelentkezésemet követően kipurcant a gépünk, a mélcímeimet és persze minden mentett adatot elvesztettem. Úgyhogy most gyorsan írok!

Hiányzik a banda, biztos vagyok benne, hogy az elmúlt három hónapban töbször is megváltottátok a világot, rossz ebből kimaradni. Még egy ideig biztos nem tudok majd rendszeresen jönni, mert jövő héten kezdi B a bölcsit, de ha sikerül beszoknia, talán újra igazi tag lehetek :wink:

Velünk minden oké, gyerekek nőnek, B nagyon értelmes, tök jó vele beszélgetni, Pannus pedig múlt pénteken elindult egyedül. Evéssel küzdünk, főleg szopi van :roll: :lol:

most ennyit sikerült, Pannuska felébredt.

Johi!
Nagyon sajnálom! :cry: De Te egy akkora pozitív energiabomba vagy (és ez látszik a hsz-eiden is), hogy biztos vagyok benne, hogy hamarosan jó hírekkel jössz! Puszillak!

És mindenkit puszilok, de most sajnos nem megy több.

Kép
Kép
zuzmo1

Októberi babócákhoz jan-febr-ban kell főként buzgólkodni - de addig sem tilos :wink:
Love, peace! 8)
leni

Zuzi,

:mrgreen: Welcome home :mrgreen:

Rájli,
amivel Füli játszik, az direkt ilyen gyöngyfűzős izé. Gyümölcs akakú, fából készült, nagy lyukkal, hogy a vezetőtűs spárgára könnyen fel tudja egy kisgyerek is húzni a gyöngyöket. Amolyan "első gyöngyfűző szettem" jellegű miskulancia. F. nagyon szereti :)
A ruházatát saját maga állítja össze többnyire.. ma is... ezért a már megszokott, light-punk-stíl. :mrgreen:

Judit,
köszönöm és üdv itt!

(egyenlőre nincs sok reális esélye az októberi babának, mert még mindig igen magas a prolaktin szintem... azaz még mindig van tejem...)
macskanyu

Leni,
inkább dec-jan... pííísz :mrgreen:

Rájli,
mingyá' lefotózom neked a szettet...
macskanyu

miért is jók az októberi babák? csak érdeklődöm... :o :lol: :roll:

Füli meg hozza a tőle megszokott lazán nőies vonalat.
SZÉÉÉÉP!

Zuz,
ahoj! :wink:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Rájli: szerintem Füli egy ilyen nagy fagyöngyött fűzött, ez éppen gyümölcsös, de nekünk állatkás van meg sima. nagyon imádja Fanni is.
Hú neked is volt ilyen kalandod,mint nekem. Jaj be kell látnom, hogy ez egy nagyon gyakori probléma. Nem is gondoltam volna.

Zuzi: én annyira nem vagyok ám pozitiv, csak sokat segít a család, a barátok (ebbe tartozik a topik is) és a Bach cseppek. :-)
Bazsinak jó bölcsit, szerintem imádni fogja. Pannusnak pedig nagy gratula.

J

Kép
Kép
johanna1975

Johi,
olvastam egy olyan elméletet, miszerint a szervezet egy foganás+korai vetéléssel készül fel a terheségre. És a nők nagy része nem is tud az esetleges terhességről mikor elvetél, mert nagyon korai stádiumban következik be, legtöbbször a 4-5. héten így majnem a normál mensi idejében, csak épp erősebb vérzéssel.
Fülinek hosszú ugyan a haja, de nagyon pihe, nem sűrű..

Zsána,
nekem azér' jók, mert mindig is a szülinapomra szerettem volna kapni egy babát... :mrgreen:

Rájli,
ez az, illetve ilyen:

Kép
macskanyu

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: