Sziasztok!
Szép jó reggelt mindenkinek!
Köszönöm a vígasztaló szavaitokat, nagyon jól estek. Nem említek senkit név szerint, mert nem akarok senkit kihagyni.
Este elmegyek újra a dokihoz. Nem fogom engedni nyomkodni magam, az tuti. Elgondolkodtam az egészen. Én sem hallottam még sehol, hogy a ciszta pozitív tesztet produkálna! Sőt, olvasni sem olvastam ilyent. Közben eszembe jutott az is, hogy pl. a méhenkívüli terhesség esetében nincs is nyálkahártya, mégis megmarad a baba!!! Akkor talán az 5 mm-nél is lehet rá esély. Talán. Most várakozó álláspontra helyezkedtem, 1 hét múlva csinálok egy újjabb tesztet (másmilyent). Akkor majd meglátom, mutat-e valamit. Ha nem, akkor a ciszta kavart be. Ha igen... akkor nem tudom.
Tudom, nem ajánlatos újra megnézni a tegnapi tesztet, de reggel nem bírtam ki, hátha eltűnt tegnap óta a csík, de nem, sőt, rendesen látszik!!!
Vérezni nem vérzek, csak foltokban, de erre a doki mondta, hogy nem a nyálkahártya vérzik, hanem lehet a cisztától is!!!
Az mit jelent egyébként, hogy a : Douglasban kevés folyadék? Hol van az a Douglas? Ezt tegnap elfelejtettem megkérdezni és most jutott csak az eszembe. Az UH papíromon olvastam.
Tobben kérdeztétek a tesztet. Itt találtam:
http://www.tar.hu/frameset.phtml?path=/ermapharma/ Lady terhességi gyorstesztcsík
mérés: vér és vizeletmintából
A teszt 550 Ft + postaköltség
Van a teszthez egy kis szerkezet, azt kell beállítani és az szúrja meg az ember újját egy gombnyomásra, így nem kell még bátorságot összeszedni, hogy megbökjem magam. Igaz, kicsit nehéz benyomni a tűt a rugóhoz, miközben leveszem a védőkupakot, de egy kis csavaró mozdulattal az is megoldható.
Egyébként meg a Pharmavit árulja a neten. Nézzétek meg, ott többet írnak róla. Van több fajta is, de azok drágábbak.
Mindenkinek boldog babásodást kívánok.
Késöbb még visszanézek.
Üdv:
Gitta