A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Regina
Én a Hófehérkét élveztem nagyon - DIAVETÍTŐN!
De az abszolút verhetelen istenkirály az Süsü.

Kép
granda

Sziasztok!

Sikerült lemosnom az ablakokat a nappaliban, meg a konyhában, míg Laura aludt. 4 földig érő ablak, és 4 normál ablak, plusz a bejárati ajtó, meg a redőnyök. Túlteljesítettem a tervet :lol: . Meleg vízbe ecetet raktam, meg tiszta szeszt, ezzel takarítottam. Nagyon szép lett az eredmény (életemben először nem lett maszatos, foltos).

Granda!
Köszi a mosószódás tippeket :D ! A szegedi bioboltba beugrok valamikor mosószódáért. Sejtettem, hogy ott árulnak mosószódát, de az a környék valahogy kiesik nekem (mi Újszegeden lakunk).
Szegeden merre laktál? Mikor jártál itt utoljára?
Még én sem vágtam le Laurának a körmét.

Anitja!
Köszi neked is a mosószódás linket :D ! Örülök, hogy most már nem kell tápi Noelnek :D !

Gremese!
Az adókártyát az APEH-nél kell intézni. Nem kell hozzá semmi. Sorszámot kapsz, ha sorra kerülsz kapsz egy formanyomtatványt, kitöltöd, odaadod az ügyintézőnek, és 4 héten belül postázzák az adókártyát.
Mi a lakcímkártyát automatikusan megkaptuk, mikor az anyakönyvi kivonatért mentünk.
Zsófi nagyon édes ahogy koncentrál :D !

Sziasztok: Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Banita
A Vitéz utcában is laktam (azt azért szerettem, mert belváros) - albérletben 2 évig.
A Római krt-n is laktam, azt meg azért szerettem, mert saját lakás volt és a JATE gyalog is elérhető volt.
Szép emlékek fűznek Szegedhez, főleg a Tisza-partot szerettem, meg a Dóm környékét. Tavaly voltunk ott utoljára Robival, jót sétáltunk a Füvészkertben.
De a munkát meg a szerelmet Bp-n találtam meg, bár nem szeretem annyira ezt a nagyvárost...
Na jó, ha belegondolok, hogy Párizs a kedvenc városom, akkor minden hely sz*rnak tűnik :lol:

Kép
granda

Hajni
Gyönyörű a kislányod, látom, Ti is soxor rózsaszínben nyomultok. Nekünk sok a piros-fehér kombináció is :)

Ja, bocs, ha sok vagyok, de most azért írok annyit, mert Robi látja el Lindát - babázni akar :lol:

Kép
granda

Granda: jihíííí!!!! :D :D Ez aaaaz!!! :lol: :lol: :lol: Imádtam! Azt hiszem, Máté is ezeken a régi dolgokon fog felnőni, mert a maiak kritikán aluliak :evil: , nem is kicsiknek valók. Süsü tényleg verhetetlen. Mesekönyvből is Szutyejev-Vidám mesék lesz az első, amit megismertetünk majd Vele, szerintem annyira bájos és egyszerű! (Mellesleg Gergővel mindketten azon nőttünk fel...)

Regina: kösz a banki infókat! Jó, hogy valaki járatos ilyesmiben!!! :wink:

Jóéjt Mindenkinek, csatlakozom Álomszuszék Babámhoz! :D

Detti
KépKép
kiskolbi

Granda nagyon szuperul leirtad a kicsinyités titkát, okosabb lettem már megint, de 15 kb ig tudtam csak lekicsinyiteni, igy Emese elküldöm neked priviben a képet, hátha neked sikerül.

Köszönöm

Heni
KépKép
heni81

granda: hihihi most latom csak, mindig mondom kisvarda egy vilagvaros, bhol jarsz mindig van ismeros!!!! :) a ferjemet ismered o is 2es sulis volt? illes tomi (pille) vagy attila a tesoja

Kép

Kép
mmarica

Akinek jó hangja van (Dr. Bubó, Mátyás király, Csiribiri, stb):

http://www.zeneszoveg.hu/performer.php?pc=1189

Kép
granda

Hello Lányok,

nagyon édes mindenki! Olyan jó nézegetni a fotókat!

Annak örömére, hogy ma töltjük a 2. hónapunkat (és ma le is döfnek minket :cry: ) dobok újra pár képet. Végre sikerült egy ölben fogósat csinálni, bár a nyitott szemes verzió még várat magára. Képzeljétek, tegnap hasfájós pumafogás közben elmentünk a tükör mellett és azt vettem észre, hogy nézi magát a tükörben és kacarászik. Borzasztóan tetszett saját magának. Vagy 5 percen kereszül szórakoztatták egymást, ő és a tükörkép :lol:
Íme:
Kép Kép Kép

Teljesen nosztalgia hangulatom lett! Vajon lehet még diavetítőt kapni? Én annyira imádtam! Bár nem tudom mennyire fogja ez a mi porontyainkat lekötni, unokatesóm lányait (most 4 és 6 évesek) már nem érdekelték a klasszikus mesefilmek, mert a "minimax sokkal jobb" :cry:

Adókártyát mi a legközelebbi apeh kirendeltségen csináltattuk, 3 perc alatt megvolt, majd küldik a kártyát, de az adószám már megvan, kaptunk róla egy papírt, amivel már lehet(ne) a babakötvényt intézni. Viszont a MÁK-ból még semmi nem érkezett. Az ügyintézéstől számítják a 2 hónapot?

Regina, nem is tudtam, hogy a brendon is házhozszállít. Jövő héten újra megpróbálom a dzsungelest, ha nincs, veszek máshol...

Kőszegi Timi, Te megrendelted és úgy mentél be érte? Vagy csak bementél venni? Nekem azt mondták, talán jövő héten lesz...

silka
silka

Jó reggelt!

Silka: http://diafilm.hu/vetitogepek
Mi itt rendeltük annó egy csomó diafilmmel együtt. A felső vetítőgépet érdemes megvenni. Mi meg vagyunk elégedve vele, és Rebeka is szereti!

Kép
Kép
timi26

Jézusom! Ugrifüles..... Szaffi..... SÜSÜ...... ÁÁÁÁÁáááááááá!!!!!!!!!!!! Vazelin! IMÁDTAM!!!!!!!! :D :D :D

A teszveszen rábukkantam üvegmatricákra. Előző héten rendeltem is: Micimackó, Füles, Kukori és Kotkoda, Zsebibaba, Vizipók....). Ezeket ablakra, meg bútorra is lehet ragasztani. Valószínűleg ma megkapom. A pelenkázó köré akarom feltenni, majd csinálok képeket róla.
Most kettőt megmutatok, ami érkezni fog:

Kép

Ha érdekel benneteket, tudok e-mail címet adni.

Timi26! Nagyon köszi az oldalt, lehet, beruházunk diavetítőre. :D
Mi anno imádtuk. Eleinte Anyu olvasta fel a szöveget, de miután tudtunk már olvasni, besötétítettük a szobát a hugommal, és nekiálltunk diázni. Nekünk olyan tekerős volt, olyan volt a "dia", mint a fényképek negatívja, egy tekercs.

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt!

Most azon gondolkozom, hogy mi öregszünk, vagy a világ selejtezi ki a jó és értékes dolgokat? :roll: Mert a diavetítés is jó móka, számomra mindig olyan izgi volt, mikor besötétítettünk, és előkészültünk hozzá. A Minimaxról meg annyit, hogy inkább megveszek 3 teherautónyi dvd-t a régi jó rajz- és bábfilmekből. A gond csak az, hogyha az oviban mindenki minimaxot néz, akkor biztos a mi gyerekünk is azt akar majd. :? Kikerülhető ez egyáltalán? Félek, hogy nem. :(

Silka: nagyon szépek vagytok a képeken! :D

Máté olyan furcsa ma. Este óta alig evett, csak vigyorog, mint a vadalma, meg alszik. Feltűnően sokat alszik, illetve olyan, mintha nagyon álmos lenne, lerakom, és akkor nyitott szemmel csendben hasal és elvan (szomorú tekintet, nem értem miért, de ha kiveszem, nem tetszik Neki), aztán elszundít. Kicsit aggaszt, hogy éhen marad, de gondolom, ha valami betegség bújkálna benne, nem mosolyogna ennyit, és nem lenne ilyen élénk (mikor ébren van). Kíváncsi vagyok, milyen napunk lesz. :roll:

Niki, Irina: merre jártok? :?: :?: :?:

Detti
KépKép
kiskolbi

Kiskolbi! Front van, szerintem megérzik. Zsófi tegnap f2-kor evett, utána 7-kor.... :shock:

Nálunk is van, hogy vigyorog - a cicin -, és szerintem nem eszik eleget. De utána mindig megnyugszom, hogy tele a hasa, mert (sajnos) elég sokat bukik, és a vigyorgásos evések után is ez történik.

Banita!
Nagyon köszi az infókat!!!!! :D

Silka! Én továbbra is behalok Lizi babától, annyira, de annyira édes!!!!!! :D

Heni! Ment a kicsinyített kép. Remélem jó lesz! :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Hahó!!

Én nem találom az iwiw-en amit Marica feltett!! :(
Pontosan hogy találom meg???

Jajjj,istenem...de gyönyörű minden baba! :D
Hihetetlen formásak,cuki,édesek... :P :P

ancsi26

Sziasztok!

Hajni!Silka!
Lilla és Lizi is nagyon cuki baba.

Emese!
Ilyeneket akár te is tudnál csinálni otthon
csak a hozzá valót kell meg venni.

Nálunk most a Thomas a gőmozdony nyerő mármint kisfiamnak.
Amúgy Micimackó párti vagyok.
De a régi meséket is szeretjük.

Micimackó mánia:Kislányom karácsonyi rucija.
Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok!

Naptár dícséreteket köszi,mondtam apának :)

Detti!
azt mondta majd hétvégén keres pdf-et h. hogy kell csinálni,mert szerinte vagy itt ülsz mellette v. a leírás alapján csinálod meg :shock: azt tudom h. a hátsó képeket fekete-fehérré varázsolja és vmi átlátszóságot állít vagy mi a szösz :)
A Vidám mesék nekem is kedvencem volt?míra is szereti,főleg a 3 cicásat :)

Emese!
vegyél üvegmatrica festéket és abból rengeteg képet tudsz csinálni :) tavaly hóembereket és angyalkákat műalkottunk Mírával(leszedte a matricákat a flakonról és közben mondta mi milyen színű legyen ),most micimackó és malacka lufival van az ablakon :)

és Misi mókus(most az is kedvence csajszinak)meg Mirr-Murr :) Legkisebb Ugrifüles is nyerő :) meg néha pampallini ,pityke őrmester,Kisvakond ,magyar népmesék :) minimaxon a Hunyor major a kedvenc :) az tényleg aranyos :)

mennem kell................... nyekereg :)
pusz

KépKép
viranka

Ancsi! Augusztusi-szeptemberi babák

Kép
Kép
Kép
gremese

Igazatok van, de nekem nincs kézügyességem. :oops:

Nagyon jó Ildike karácsonyi ruhája. Én is vadászok egyet Zsófinak, hogy extra csini és cuki legyen.

Jaj, Idén először leszünk Szenteste hármasban! Mi, a kis család. Jaj, de jó!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok !

Csak gyors bekuk mert Ádám alszik én meg készülődök mert megyek ma vásárolni a Brendonba meg az Auchan-ba.
Addig Ádám marad itthon anyukámmal mert ilyen közért szerű üzletbe még nem akarom vinni magammal.
Így meg nincs sok időm vacakolni mert sietek haza hozzá.

Granda : isteni a link a zeneszövegekkel. Majd nyomtatok ki egy kettőt és énekelgetek majd.

Silka : én megrendeltem a neten csak nem kértem kiszállítást mert így spóroltam 1500- ft-ot mert nekem mindenki a családba arra felé mozog így úgy gondoltam valakit megkérek ugorjaon be érte.

Lányok szépen süt a nap csak marhára fúj a szél és hideg van.
Lehet menni sétálni míg a babók jót alusznak a hűs időbe nekünk befagy a fenekünk.

Na lépkem majd délután jövök még.

Hörcsög : isteni ez a ruci.

Én is szeretnék majd Ádámnak valami télapós cuccot karira biztos mókás lenne benne.

Mindenkinek kellemes napot.
20200310173350

Emese!
Lehet, hogy front. Nálunk is cicin van egyébként a legtöbb vigyorgás, ahogy múltkor írtad, rá kell szólni, hogy egyél, aztán majd utána nevetünk. :D Tegnap este (ismét pancsi után, persze) az esti szopi alatt jött a kaki, és amint kijött, fülig szaladt a szája. :D Mintha megkönnyebbült volna. Persze én is vele nevettem, mindhárom "adagnál", sőt még tapsikoltunk is a kis kezeivel, hogy milyen ügyi volt, ezért volt hát a délutáni 40 perces kínlódás. Végül kiszedtük a kakit a pelusból, és büntiből kidobtuk a kukába, ne is lássuk többet (megérdemelte, mert sokat csikarta a pocakot.). :lol: Hát ilyen szövegekkel hülyítem a Fiamat...
Üvegmatrica-festés: Emese, gyakorlat teszi a mestert. Ráteszed az átlátszó fóliát pl. egy könyvre, és totál mint gyerekkorunkban, körberajzolod a figurát a festékkel. Szerintem nem nagyon lehet elrontani.

Viranka: köszi szépen, szoktam boldogulni ilyen leírásokból, nagyon megköszönném,ha priviben vagy emailen el tudnátok küldeni. :wink:

Detti
KépKép
kiskolbi

Köszi a ruci dicséretett.

Emese nem kell hozzá nagy kéz ügyesség,
van olyan amit csak szinezni kell.

K.Timi!
Ha jól emlékszem a vaterán láttam.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Timi: tegnap mi is úgy jártunk, hogy egész délelőtt sütött a nap, koradélutánra meg, mire lementünk, besz@rt az idő. :( Mire hazaértünk, még az eső is rákezdett. Remélem, ma nem így lesz, bár már egyre több a felhő. Hát, legfeljebb akkor csak az erkélyre megyünk...

Karácsonyi cucc: valami kis férfiaskás-elegancsosat szeretnék, ne a hétköznapi rugijaiban legyen már! Most vagyunk az 56/62 méret határánál (nagybabás Anyukák, nem nevetni! :lol: Mi 2910-zel születtünk, és már így is az 5 kilót verdessük, és nőttünk 8 centit! :lol: ) . Dec végén még jó lesz neki a 62-es, ugye?
Asszem, megnézem már ezt a vaterát. :roll: Kissé szkeptikus vagyok, hogy neten rendeljek ruhát, de annyira dicséritek!

Detti
KépKép
kiskolbi

Kiskolbi! Ez így tényleg nagyon egyszerű! Asszem gyártok is majd. Karira is jó ajándék lehet a hugoméknak, ahol két kisgyerek van. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese!

kinyomtatom a mintát v. micimackós újságból figurát körbe konturozom aztán csak színezni kell :) nem nehéz anno baba mama klubba csináltam pillangót (addig azt hittem nagyon bonyolult :) )

KépKép
viranka

Sziasztok!

Diavetítőt a teszveszen vagy a vaterán is találtok és hozzá rengeteg filmet :D Már én is alig várom, hogy ezzel vetíthessek a falra. Keresgélem elő a régi meséket :lol:
Párom vadássza a mi gyerekkorunk meséit és írja ki őket sorra dvd-re. Megvan a süsü, vuk, kukori-kotkoda, frakk..... Visszamentem gyerekbe és végignéztem őket. Olyan nagyon jók :IoI: :IoI:

Hörcsög, Kiskolbi, Gremese, Regina bejelőltelek titeket az iwiwen és a topik oldalát is jelöltem :D Remélem visszaigazol :wink:

Annyira édesek a képek, tünemények a babák :lol:

Ildi ( Hörcsög) Mi is megvettük már a karácsonyi ruháját a csajszinak. Az övé is piros :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Emese!
Az üvegfestést tényleg nehéz elrontani. Nálunk már a nagyfiam szokta kifesteni, én csak a kontúrozást csinálom meg.

Kiskolbi!
Nekünk még megvan az 1000 éves diavetítőnk. Nagyon szeretik a gyerekek.
Minimax: nálunk egy nap 1 mesét nézhetnek meg. Kiválasztják, hogy melyiket, és akkor bekapcsoljuk a tv-t. Ha vége van kikapcsoljuk.

Sziasztok: Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Banita! Oké, csak tudok olyat csinálni, mint egy 8 éves..... 8) :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese!
Okosabb vagy mint egy ötödikes? 8) :lol:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Hát kézügyességem, az nekem sincs. Az írásom is végtelenül ronda!
De kénytelenek leszünk gyakorolni, mert a gyerkőcök hamrosan igényelni fogják, hogy rajzoljunk nekik.
Én még a pálcikaembert is elrontom :shock:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Botond reggel 9 óta alszik! Fel nem foghatom. Már gondolkodom, hogy felkeltem!!!
Este vendégek jönnek. És Apa dolgozik :evil: . Csak elbírok velük! 8)

Ildikó
KépKépKép
sense4

EMESE!

MEGOLDOTTAM!

Gondoltam, ha az egyik rendszer nem fogadja el, hátha a másik és bejött.

Mégegyszer köszi a segitséget.

Heni
KépKép
heni81

Jól elvagyok itt magamban...
Ha felébred a fiatalúr, akkor elmegyünk sétálni. Természetesen csak evés után! :D
Nagyon szépen süt a nap. Csak kicsit fúj a szél.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sense! Nem biztos..... :shock:

Kép
Kép
Kép
gremese

Nálunk is egész napos szunya van! Soha nem aludt ennyit még, csak pár napos korában.
Reggel fél 7 kor ébredés, 8-szunya, 10-kor ébredés, 11-szunya, most meg 13 kor csak kortyolgatott és már horkol is tovább. Én ezt nem értem. Valami front lehet. Nagyon hideg van kinn, nincs is kedvem ki menni:-(

Heni
KépKép
heni81

Heni! De ügyes vagy! Hogy sikerült a képet csatolni?

Kép
Kép
Kép
gremese

Hajni draga, majd dobd mar fol a tablat legyszi, h ki mikor szuletett, olyan jo nezegetni :)

Kép

Kép
mmarica

Helló, Lányok,
nem hittem, hogy ma még eljutok idáig, ahogy a dolgok este álltak...
Sajnos annyira bedurrant a jobb cicim tegnap délutánra, hogy az egyharmada kőkemény lett (az aljából persze jött a tej, Ádámnak még az is elég volt). Én borogattam, maszíroztam, szoptattam, semmi.
Aztán szegény babánkat szigorúan 3 óránként felvertem estétől kedzve, és végül a reggeli szopinál áttört a gát, kisimultak a csomók. Rég örültem ennyire valaminek. Ennek örömére ismét megpróbáltam kézzel fejni, ami eddig nem ment, és sikerült, 40 ml tejet még kicsikartam, a zömét a bedurrant ciciből. Rengeteget gondoltam az éjjel Gremesére és a többi mellgyulladásos sorstársra... és végtelenül hálás vagyok Ádinak, hogy megmentett. Mondjuk ehhez az kellett, hogy azon a bizonyos reggeli szopin jó erősen és negyedóráig szívja a cicit (előtte csak 5 percekre volt kapható, hiába, éjjel nem éhes) + hónaljtartás, amiről Emese is írt.
Mostantól úgy vigyázok, mint egy őrszem, mindig maszírozok, fejegetek.
De boldog vagyok! ;-)
Puszi Mindenkinek!

A BABÁK GYÖNYÖRŰEK MINDEN KÉPEN!

Egy töprengős Ádika:
Kép

Kép
Kép
irina

A vonalzós rendszer nagyobb méretet is elfogad 80X80 vagy 10 Kb.Igy éppen belefért a keretbe. A babanets avarhoz nem sikerül sehogy sem hozzáadnom. Pedig egész délelőtt ezzel játszottam. Meg te is persze.

Heni
KépKép
heni81

Hajni: egyforma játszószönyegünk van! Emmának a répa a kedvence, le szoktam venni és visszük magunkkal ha kocsival megyünk és felakasztom, hogy míg el nem alszik, kivigyorogja magát. akkorákat derül a répán, mondjuk mindent szeret ami narancssárga. Lehet azért mert a szobája is narancs-barack sárga, a babakocsija is , takarója,..... szegény csak narancssárgát lát mindenütt. :-)

Silka: Nagyon szépek vagytok a képen!!!

Horcsog: Olyan tündéri a kis ruci. Én is szeretnék valami csajos ruhát karácsonyra. Szoknyácskát! Ari a rugikban is de azért valami ünneplős neki is kijár! :-)

Most voltunk a 2 hónapos szurin. Úgy sajnáltam a drágát, de egy hős volt. A szuri nem tetszett neki sírt, de ahogy végzett a doki azonnal abbahagyta és megnyugodott, viszont azonnla be is aludt. Még az evést is eltolta majd egy órával. Szóval most evett és már be is aludt. Most nézem sűrün, hogynem e megy fel a láza, remélem nem!!!!!! ++++++++++++++++++++
Azért a kúp készenlétben van. A kúpon kívül lehet még valamit tenni értük amikor lázasak, a szertgetésen, szopcsin kívül???? Vki aki túl van már rajta.

KépKép
kaqk
Debrecen

Most jött a postás. Megjött a kincstáról a levél. Na most akkor bankot kell választani, meg az adókártyát intézni az APEH-nél, aztán mehetünk a bankba, és takaríthatunk meg neki max kemény 10.000-t havonta. Hát ebből nem fog lakást venni 18 évesen. :-(.

KépKép
kaqk
Debrecen

Mi meg most tanuljuk a kiságyban egyedül elalvást. :lol: Mert mindig kaja után rögtön bealudt Szeli böfiztetés alatt, és úgy tettem be a kiságyba. Viszont mostanában nem mindig alszik be, vagy ha igen, akkor is felébred. :? Így most ébren tettem be a kiságyba. Először elaludt, de utána elkezdett sírni. Felvettem, megnyugtattam, visszatettem, és újra elaludt. Hát kíváncsi leszek, hogy sikerül-e. Persze, ha nem, holnap újra próbálkozunk. Az esti elalvással nincs gond, mert azt már megszokta. Csak ez a délutáni problémás. Eleve mindig máskor alszik délután, és éppen oda tettem le, ahova tudtam, de ezen muszáj változtatni!!! :!:

Adókártya: Ha nem mondjátok, el is felejtem, hogy azt is kéne igényelni. Miért nem küldik automatikusan, mint a lakcímkártyát???????? :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Irina! Ádi nagyon édes! Milyen érdeklődő a tekintete!!! :lol:

K.Timi! Igaz, hogy neked fiacskád van, de mennyi most a súlya? (hasonlítani szeretnék)

Szeli kedden volt 4530 g. Nem tudom, hogy nem kevés-e! 120 ml vízzel kap tápszert, napi 5x. Ha többet adok mindig kibukja... :( De remélem, nem adok neki keveset!!! Vagy ha igen, hogy emeljem, hogy ne bukjon??? Csajok??? :?:

Kép

Kép
regcsiken14

Irina! Teljesen megértelek! És nagyon örülök, hogy nem lett semmi baj! Látod, ez az az eset, mikor egyszerűen ébreszteni KELL a babát, mert csak ő tud rajtunk segíteni.
Örülök, hogy nem lett semmi gond. A hónaljtartás azért is jó, mert akkor zömmel a mell külső oldala felől szív, és nem fog ott pangani a tejcsi. Ha mellgyuszi van, általában onnan indul.
Én fejésnél is megemelem kézzel a cicimet, és csürüszkölöm a mellszívó felé azt a részt, és szépen kijön a tejecske.
Ügyes fiú ez az Ádi baba és továbbra is nagyon pasis! :wink:

Most találtam magamról egy olyan pocakképet, ami egy órával a magzatvízelfolyás előtt készült. Olyan jó volt nézegetni..... :oops: :D

Kakqk! Nekem is csak a kúpot mondták. Felmerült a priznic, meg a hűtőfürdő, de azok csak akkor, ha nem hatna a kúp.
Mi hétfőn voltunk oltáson, se pirosodás, se láz nem volt szerencsére.

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese: köszi, remélem nállunk se lesz. Emma olyan álmoska, Zsófi is ilyen volt?

KépKép
kaqk
Debrecen

Irina! Na végre, már hiányoltalak! :D Nagyon ügyesen megoldottad a problémát, mást tényleg nem lehet tenni, csak figyelni, gyötörni meg szopiztatni. :( Ádi hogy van?

Regina: a hét végére szerintem menni fog ez az altatás. Máténál kb. 3-4 nap volt, míg megszokta a kiságyat nappalra is (éjszakára sikerült simán lerakni, olyan álmos volt, hogy mindegy volt Neki, hogy kiságy vagy mózeskosár.)

Hááát! Annyira boldog vagyok! :D Máté ma pont olyan kis angyal, mit a pocifájós időszak kezdete előtt! Nem csinál ma mást, csak vigyorog az egész világra. Néha fogalmam sincs, mit lát, ami tetszik Neki, de bánom is én! Fő, hogy boldognak látom! :D Habár most van 3 óra... jön a menetrendszerinti hasfájás, vagy nem? Reggel elmaradt.. . :roll: :D Vuduzzatok, hogy ez se legyen!

Detti
KépKép
kiskolbi

Regi!
Mi is tápszerezünk. Gergő napi 5x eszik és 120 ml vízből van a tápi, ő 4950 gr volt tegnap. Zsuzska csak 1 hete kap 120-ből ,de szinte soha nem eszi meg és ő még 6x eszik naponta, ő tegnap 4270 gr volt. Van némi különbség kettőjük között... :? , de eleve más súllyal születtek. Zsu 2900, Gergő 3600 volt.
Gica

Kép
gica1

Emese

Én is nagyon sok üvegmatricát gyártottam egy időben, gyerek nem lévén, szerelmi bánat miatt... Nagyon hatásos volt, hamar elfelejtettem a pasit :)
Ha nincs kézügyességed, használj mintákat, egy nylon alá teszed és már rajzolhatod is a kontúrt. Ha az megszárad, jöhet a színnel kifestés - tetszés szerint - ettől lesz egyedi!!!

Nagyon jó oldal (igaz, be kell jelentkezni):
http://www.amoskorea.co.kr/ecustom/down ... code=1#top

Ide meg nem kell:
http://www.fensterbilder.biancas-welt.com/

Én is retro diavetítőt veszek a Vaterán...
:lol:
Ha belegondolok, hogy jó szüleim kidobták, én meg most vadászok rá....

Kép
granda

Regi: én azt hallottam, napközben célszerű máshol altatni a babát, mint éjszaka. Hogy megszokja, hogy ha a kiságyban kerül, akkor már este van.
Én is mindig ott altatom napközben ahol éppen vagyunk.
Hétvégén kioperáltatom apával az összecsukott járókából a puzzlét. Ugyanis évekkel ezelőtt ott raktuk ki, mert nem találtunk olyan nagy felületet, ahova elfért. Viszont nem engedi hogy hozzányúljak, mert be akarja kereteztetni, és nincs kedve újra nekiveselkedni a kirakásának!
Szóval, ha szabad lesz a járóka, akkor nappal abban fog aludni, éjszaka meg a kiságyban.

Na ennyit a 2 naponta fürdésről! Ugyanis a kiscsávó kiharcolja magának, hogy mindennap megfürdessem. Egyszerűen tök nyűgös este, fürcsi után meg beájul! De igaza van, hiszen én is fürdök mindennap és utána én is jobban érzem magam!
Úgyhogy mostantól mi is mindennap fürdünk!

Gremese: muti a képet!!!

Irnia: nagyon elmélázik Ádika!

Minden elismerésem a szoptatós anyukáké! Bámulatos a kitartásotok, hogy a babáitok a legjobbat kapja!!!
És még azt mondják, hogy tápszerezni sokkal nehezebb! :evil:
Úgy látom nektek sokkal nehezebb dolgotok van, de megéri!!!

Kép
Kép
timi26

Harmadik napja görcsoldó nélkül vagyunk, és semmilyen változást nem vettem észre! Valószínűleg megszokta a tápit a gyomrocskája! Feszengés az szokott lenni, meg néha 5 perces görcs, de ez az Espumizan mellett is volt! Juhéjjjjjjj!

Kép
Kép
timi26

Olyan jó napunk volt!
Túlestünk a 6 hetes kontrollon, aztán elindultunk pihiszéket venni Lindácskának (Baby Björn, piros-fekete). Az áruházból kijőve megcsapott a sült gesztenye (nyammmmmi) illata, hát persze, hogy vettem belőle. Mindeközben csodásan sütött a nap
:D

És
WANTED
néhány régen jelentkező:
Amona, Nyerkit, Niki

Kép
granda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: