Zsembikea a minitali sztoritok nagyon aranyos és egyben figyelemre méltó, hogy vannak még ilyen vendéglátósok! Ha megyünk fel télen, benézünk hozzá! A macsekod egy angyalka, hogy ennyire vigyáz rád! Édes!!!
Zel, nálatok van pofonfa?

nahát! és jönnek a pofon-ofonok?

azért nyugtass meg, hogy szeretgetni is szoktad azt a rosszaságot!!!! A hányingert szívesen elküldöm akárki felé, mert egész nap elég elviselhetetlen.
Beus, köszi ma jobban vagyok, de nem kiabálom el! Én érdekes módon délután szoktam rosszabbul lenni. Szerintem délelőtt még nem ébrednek fel a huncutok eléggé akárcsak a mamijuk
Bodzi a progi szuri 3 hétig ment, nem 3 hónapig. 50-s dobozt kaptál? Nekem abból kettőt adtak be reggelente egy a ház előtt oviből visszafele sétáló nővérke anyuka! Ő ajánlotta fel nekem is! És nekem azt mondtákegyszer, ha valaki felajánl valamit és azt szívesen szívből teszi, akkor ő azt mérlegelte, hogy bele fér-e a napjába és megtenné-e. Azt ilyet el kell fogadni! Tudom nehét szívességet kérni, én sem tudom hogyan fogom meghálálni ennek a kedves anyukának a segítséget! De szerintem ha megszületnek a Bababák, neki már az óriási boldogság lesz, hiszen hozzájárult a születésükhöz. Ezek a nővérke emberkék egyébként is csodálni valók, hiszen imádják a hivatásukat és alig kapnak fizetést a szerintem kivételes munkájukért!
Hanyatka, eddig azért nem írtam Cyprusról, mert nem volt hozzá jogosítványom. De most felhívtam és elmondtam neki mennyire aggódtok és felhatalmazott, hogy mondjam el. Cypruska múlt héten mensizett egyet sajna, így a 2. lombik nem sikerült.

Ehhez képest jól van a csajszi, csak egy kicsit el akar szakadni a témától, hogy majd újult erővel jöhessen vissza!
babaragik++++++++++++++++++++++++++++++
energiák++++++++++++++++++++++++++++++++
pocaksimik és ölelések!!
Kriszta