Az előbb megírtam a hozzászólás egy részét, hát nem elszállt???

Bééééééééééééna vagyok...
akkor még 1x
Tinu,
Tünde nagyon aranyos!

Nem mondok tündéri-t, mert biztos sokan sütik el ezt a poént
Votiv,
lereszelt ujj JAJJJ

Felülés ÉLJEN, mekkora lányod van már!

És Isti aranyköpése csúcs... nemsokára már nem győzöd írni
Anyukád

Nagyon remélem, hogy szétperli a főnökét! Ilyen szemétséget csinálni...
Fibi,
jobbulást! Költözéstől sztem ne félj, B. hozzátok ragaszkodik kainkább, mint a lakáshoz

Viszont Votiv ötletei a búcsúzással kapcsolatban nagyon jók!
Deni, Fibi,
kispasik szuperédesek
Neet,
képet rövidebbhajú Eszciről!
Nuk,
olvastam a szüléstörténetedet, nagyon jó volt olvasni, jó, hogy leírtad. Én Dócinál nem írtam, és hiányzott is, aztán Marcinál részletes jegyzetet készítettem még aznap (volt időm, M. aludt...), és minél hamarabb meg is írtam, mert ahogy megy az idő, elvész egy csomó dolog
Rylie,
róka hess!!!

Hol tartasz most?
Cipők: én most a sholl babavonalát (mister baby... sztem a leghülyébb cipőmárkanév régóta...) fontolgatom, marha drága ugyan, de 2 számosak, úgy van kialakítva a betétje, hogy fel lehet fejleszteni egy számmal nagyobbra, és így biztos kibír egy egész telet... Marcinak olyan iramban nő a lába, hogy ha most veszek neki bélelt bakancsot, a tél közepére kinövi.
Nuk,
én a biztositas.hu-t szoktam kötelező stb. célra használni, ők összehasonlító táblázatot adnak neked sok-sok biztosító ajánlatáról a te konkrét autódra és a te konkrét személyedre, aztán kiválasztod, melyik a legmegfelelőbb. Nekem pl. tökjó volt, amikor Szlovénia előtt utasbiztosítást kötöttem, hogy külön meg volt adva, melyik fedezi a raftingolás közbeni balesetet, mert nem mindegyik...
Judit78,
szia!

Szép gyerekeid vannak!!! Gyerek gyarkabban közénk
Zsan,
++++++++++++++ nektek!!!
Hétvégén téliesítettem a teraszt, behordtuk a növényeket, és Kiraktam a madáretetőt egy jól látható helyre, hadd művelődjék Márton
vera