A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Noczi nem hiszem el!!! Itt az eső esik! Pedig nem vagy messze Tatától! Csak hát ugye a hegyek ereje :lol: :lol: :lol:
De jó neked! Én pont ma mondtam anyunak, aki finomat főzött :-), hogy milyen jó lenne nézni a hóesést! Erre esik....
dobsakriszta

kedves Február

Elképesztő a storyd a gen-UH-ról. Abszolult át tudom érezni.
Én majd 2 évig jártam a SOTE II.-re. Elképesztő ott is helyezet az alagsori UH. feeling elmondhatatlan.
Hiába van időpontja az embernek, akkor és fényéveket vár a sorára.
Ráadásul az orvosok emberként sem állnak a helyzet magaslatán.
Engem 2 év "kezelgetés" után - ami semmit sem ért - egy sötét folyóson hátrahagyva, hagyott cserben a kedves minek is nevezzem ...dr. volt a köppenyére írva.

Örülök, hogy ide kerültem végre jó kezekben érzem magam.
Köszi, hogy megosztottad velünk. Nagyon tanulságos.
andi67

Nincs mit :) Persze, legalább egy helyen letudtok mindent.
február

Ja, az előző Krisztának szólt, de persze Andinak is nincs mit :)
Ó, biztos nagyon tanulságos, de én főleg azért írtam, hogy röhögjünk egy jót. Változtatni úgyse tudunk rajta... Nézd legott Komédiának, és mulattatni fog - remélem, pontos az idézet.
február

Február!
:D:D:D

Nóczi!
HÓ? HOL??????:D

Krisztám!
Drága vagy!!!!!!!!:D:D

Andikám!
Köszönöm a kedves mailt!!!!!!:D:D

Nem tudok elszakadni Tőletek!!:lo:
Reggel Veletek kezdek és este zárok :lol:!
Ez már tényleg függőség!!!:D:D:D
Megyek Zsembizni, Pharmázni, majd okítani kb.21óráig leszek ma, utána haza és rögtön olvasom is, amit addig "termeltek"!
Mindenkinek ölelés és cuppppp!!!!!!!!!!!
bodza2005

Próbálok elszakadni tőletek, muszáj ennem valami ebédszerűt. Majd jövök. Sziasztoook!
február

[quote="bodza2005"]
írta:
bodza2005Nem tudok elszakadni Tőletek!!

Hehe, most látom, hogy Bodza is küzd a topikfüggőségével :)
február

Február nem semmi a sztori ez az egeszségügy na rohanok Bodzizni. :D

Andi
zsembi

Beus, Nóczi, Február! köszönöm nektek is a köszöntéseket!
Kriszta! Tudsu valamit Cyprusról? Jól van?
Február! örülök, hogy az ilyen helyzeteknek is próbálod a humoros oldalát látni, idegeskedni tényleg nem szabad pedig azt váltja ki az emberből.

manoka
manoka71

Kedves DobsaKriszta!

Csak a 28000Ft-os vizsgálatról írnék Neked. Ez nem az, amit most Februárnak csináltak. Mert a fenti vizsgálatot a 12. és 13. hét között végzik, egy vérvételből és egy ultrahangból áll és a Down- kór kockázatát adja meg. Mivel én már elmúltam 35 ezzel kikerülhettem az 1% vetélési kockázattal járó CVS vizsgálatot, és annyira megnyugtató volt, hogy ha a fagyibabákból is megtapad egy később, én akkor is elmegyek majd erre a vizsgálatra. Mindenkinek ajánlom, de ikreseknél nem tudnak pontos értéket, csak negatív vagy pozitív leletet adnak, úgyhogy pont Neked inkább oda kellene telefonálni, hogy egyáltalán ezt érdemes -e, vagy sem. Mindenesdetre azóta van egy 4 perces kis filmünk a babáról, aki izeg-mozog, és bár Vass doki szerint ilyenkor egy kicsit UFO-s még, azért nekünk a világ legszebb babája, és a legnézettebb filmünk főszereplője :D Kívánom mindannyiótoknak!
Az AFP (vérvizsgálat) ebben nincs benne. Azt kötelező megcsináltatni, de 16. és 17. hét között. A genetikai UH pedig a 20. hét körül van, mi az AFP eredményétől függetlenül is meg fogjuk csináltatni az Istenhegyin. Akkor a baba fejebúbjától a lábujjáig végigvizsgálják, a látható belső szerveket is, csontokat is. Nagyon jó berendezéseik vannak, és Vass doki is azt ajánlotta, hogy menjünk el.

Beus, Yamita, Hanyatka, Noczi! Mennek a babaragacsok!
Cyprus, Bébé! Remélem minden rendben...
Zsembi, KovácsnéKati! Sok szép petikét tudjatok növeszteni!
Tatu, Bodza, Zel, Kagyló, Manóka, Zsembi, Kispinty, Grillázs, Gizmix, I.andi, P.andi36 és a többieknek pedig jó felkészülést!
Kismamáknak pedig nyugodt trimesztereket, legalább a 2.-tól kezdve :wink:
albi2000

Bodzi, mindenképpen benne vagyok a díjazásban!! Írtam.

Kellett elkiabálnom, hogy nincs semmi tünetem. Azóta (ma is) engem is róka koma kerülget, meg görcsölök. Ezt vehetem jó jelnek, vagy csak képzelgek?

Február, én még nem jártam a SOTE-n, de csupa hasonlót hallottam. Kitartást és főként türelmet Nektek!
plümõ

Plümő! Bocsánat. Neked is babaragik ezerrel, és a többieknek is akiket kifelejtettem, vagy aki csak olvasóüzemmódban van!
albi2000

Albikám, köszi :-)
plümõ

Szia Albi, köszi az infókat! még csak 8 hetesek leszünk holnap így én tényleg csak érdeklődő üzemmódban vagyok egyenlőre... De tényleg köszi! Apánk meg úgyi mindig mondja mit mikor, csak én előre kíváncsiskodtam picit :)
Jó nektek, már filmetek is van! szuper!!!

Plümő, olvastam a leveledet, HAJRÁ és köszi neked is

Most menek, mert nem érzem jól magam és helyre rakom magam kicsit=ágy :D
dobsakriszta

Február:
jó kis kálvária, az már mindent elmond a SOTÉ-ról, h órákat álldogálnak a kismamák a folyosón :cry:
Jóóóók a rövidítéseid (ALN, AU, KFD stb)....... :lol: :roll: :o
18 évesen életem első nőgyogyis élménye a Baross u-hoz kapcsolódik, a függönyökkel elválasztott kutricák egyikében....doki legalább normális volt.
Örülök, h minden OK.

Nóczi: hóóóóó? hol laktok?

Kriszta: inkább pálmafákat néznék mint havat,

Bodzi: írtam mailt a díjal kapcsolatban, melyik van Neked? Húúúú, ....gratulálok!!!!!!!!

Anikó
tatulány

sziasztok!

Bodza, ha nem titok én is megtudhatok valamit arról a tervezett díjról, esetleg e-mailben?mit okítasz?

Beus - druszám! gratula a kettőhöz, nagyon izgulok Érted is, tudom ez a legrosszabb az egészben - legalábbis nekem az volt - az a 2 hét mire kiderül hogy sikerült-e vagy nem.

Február. Köszi!
Tényleg ez a topic KIEMELKEDŐEN JÓ A TÖBBIHEZ KÉPEST! Hangnemében, meg stílusában, meg mindenben. Van 1-2 nagyon durva is.
Én annak idején magzatvízvizsgálaton voltam az I. Nőin, mert UH-on láttak valamit és épp elmúltam 35, hát az is futószalagon ment, még szerencse hogy volt egy kis protekcióm és le tudtam utána feküdni, mert úgy utcai ruhában megszúrtak, aztán mindenki menjen ki merre lát. A másodikkal ugyanez a Schöpf-ben már kórházi körülmények között, megadták a módját. De mint minden, ez is orvosfüggő, nekem a kedvenc nőgy-om (csak ő már nem vállal szülést mert onkológus) mégis az I. Nőin van.

Tatulány! Igen lehet jönni rövidesen hozzánk szűrésre. Ez nem fogászati szűrés, hanem szájhigiénés, vagyis van-e fogkő, gyulladás, vérzés...mert ez csinálhat bajt a terhesség során. De nem csak akkor lehet jönni ha már bebabásodtatok, hanem még előtte van értelme, hogy ha valami baj van, az előtte kiderüljön és meg lehessen gyógyítani. A szájhigiénikus kolleganő nagyon szigorúan és alaposan megtanjtja a fogmosást is (ami nem azonos a fogkevével való sika-mikával), mert a terhességi jnygyulladás is tud ám gonosz lenni. De az a lényeg hogy ne legyen gyulladás, mert az tud korababát, meg kis súlyú babát okozni. A kezelés ebben a programban nincs benne, csak a szűrés, de természetesen a topicosoknak beszélhetünk árengedményről, nem ebből szándékozom saríkházat építeni......

bea
öreganyu

Öreganyu:
ha megírod (akár priviben) az emailedet átküldöm a díjakról szóló irást :lol:

utcai ruhában magzatvíz-vizsgálat? ez egyre jobb

:shock: :shock: :shock: :shock:

Anikó
tatulány

sőőőt ez a topic, nemhogy csak a legjobbak egyike hanem már többször találkoztunk is ...az intézeten kívül

Anikó
tatulány

Sziasztok!

Február!Nem semmi egy történet és gondolom vannak ott még durvább dolgok is :(
Ettől függetlenül nagyon élveztem ahogy elmesélted,csúcs vagy!!!
Örvdenek,hogy een is túlvagytok és minden rendben!További Boldog Babavárást!!!
Minden kismaminak hasonlóan!

Beus!Gratula!

Bodzikám!Megkaptam a mailt,teccik!
hanyatka

Bababragik!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Plümő!Neked mikor kell vagyis Nem kell menszimanónak jelentkeznie???
hanyatka

Egy pillanatra még bekukkantottam.
Albi, kösz a pontosítást, jellemző, hogy okoskodom itt, közben nem is voltam az Istenhegyi úton... :oops: Én csak abból indultam ki, hogy itt is ugyanazokat az eltéréseket szűrik... Kriszta, bocsi, ha valami félrevezetőt írtam volna, de gáz... :oops: :oops: :oops:

Úgy látom, többeknek van itt SOTE-s élménye. Nőgyógyászati vizsgálat egy szál függöny mögött, magzatvízvétel utcai ruhában... Nem semmi.

Megint lelépek, pá.
február

Tatuka!Képeket!!!:)
Télleg éjjeli bagoly vagyok,mostanában egy kicsit fordított életet élek,délután annyira fáradtnak érzem magam,hogy inkább punnyadok,netezek,olvasgatok majd olyan 8-9 körül visszatér belém a güzü és beindulok,elmegyek tescoba,mosok,vasalok,főzök :)Lökött egy csaj vagyok tudom :)
hanyatka

Sziasztok Lányok!

Megint csak gyorsan jövök, majd este visszaolvasok.

Lehetne, hogy nekem is elkülditek a díjazásos cuccot! Én is nagyon szívesen benne lennék, igaz, hogy még csak kezdő DRC-s vagyok, de annál lelkesebb!!!! :D :D :D

Pussz Mindenkinek!
szederinda04

Szederke: átküldöm a díjazásos cuccot

Hanyatbébi: most töltöttem fel a képeket, küldöm
Te is küldjél áááám!!!!

Anikó
tatulány

Öreganyu: Neked is megy-:))

Anikó
tatulány

Hogy rácuppant mindenki a hóesésre! :lol: :lol: :lol:
Tarjánban lakom, szép kis hegyes-völgyes vidék :D , biztos ezért talált ide hamarabb a havacska. Nem esett sokáig, és nem is maradt meg. :(
noczi

Sziasztok!

Talán nem is emlékeztek rám, úgy 3 hete írtam utóljára. Gondolom az ilyen fórumozó a kedvenc aki olvas, de nem ír. Szinte nincs olyan nap, hogy ne pillantanék bele a napi eseményekbe.ja, és én nem "apátokhoz" járok.
Tényleg jó itt a hangulat, mindig van kiért-miért izgulni.

Magamról: ma voltam a 6 hetes uh, és egy kis pici szív dobog a zsákocskájában. Ez csodás érzés. Remélem minden rendben lesz.. még mindig sokat aggodok.

Lenne pár kérdésem:
- nektek mit kell szedni (utro kúp, progi injekc kívül) gondolok itt folsav, mg?
-házasélet?( nagyon eltérő a vélemény)

Mindenkinek szívből szurkolok. Üdv
barbi30

Hanyat: vasránap/hétfőn kellene
plümõ

Én is voltam a SOTE-n, ülőhely azért nem volt az UH előtt mert a kedves apukák halál nyugalomban üldögéltek a kismama mellett míg hasasan álltunk. Én is vártam kb. 3 órát az időpont ellenére de az már a Dévainál is előfordult :roll: De mikor emiatt idegeskedtem volna mindig arra gondoltam, hogy de sokan örülnének ha itt ücsöröghetnének 4-5 órát magzati szívUH-ra várva :wink: Komolyan.
Mondjuk én nem dolgoztam és úgy voltam vele, hogy más dolgom nincs mint vizsgálatokra várni és kismama meg nyugdíjas várjon, ráér :lol: Jaj, bocsi ezért, nem ellenkezek ám veletek csak minek idegeskedjen az ember azon amin nem tud változtatni és így van, ahogy Február írta, hogy jót lehet röhögni rajta. Tényleg jó volt Február, jókat röhögtem , ahogy elmondtad a sztorit :lol:
beber77

Na de, hogy Cyprus-szal mi van ez már nagyon izgat, hogy jól van-e.
beber77

na mégegyszer: helló csajok! (eltűnt az ablak felső része, nemtom mit írtam oda)
szépem

semmit. jól van. :)

na szóval, elnézést, hogy így eltűntem, de túl sok esemény nem történt velem, így inkább olvasó üzemmódban vagyok sokszor, de azért izgulok és szurkolok nagyon értetek! és köszönöm, hogy hiányoltatok!!

Beus - nagyon gratulálok az óriásbébikhez! én is izgultam , h mennyi marad hétfre! vigyázz rájuk!

Cyprus - miért nem jössz? :(

Yami - mit találtál ki, miért nem tartasz órát? te se kaptál most Progi szurit, igaz?

Cyprus - te tényleg fordítva vagy bekötve, hogy estére felpörögsz! én meg olyan vagyok már most mint egy vén nyanya, sokszor már álmos vagyok 9kor... tesztelés?

Barbi - gratulálok a kis hangos zsákocskádhoz! irigykedünk sokan!! hova jársz?

Manóka - még benne vagyok a 8 napban: Isten éltessen sokáig!!

Cseka - nagyon el tudom képzelni, hogy időnként álomnak képzeled a pocakot! és micsoda édes álom, és milyen fantasztikus, hogy reggelre nem múlik el! Judittal megegyeztünk, péntek este megyek hozzá, majd írok.

Tatu - üdv itthon :lol: köszi a képeket, kedves emlékeket ébresztett, mi tavaly voltunk ugyanezen a körúton. minden olyan gyönyörű volt! remélem neked is sikerült feltöltődnöd! (dicsekvésképp elmondom, h mi pápai áldást is kaptunk, épp akkor tartott audienciát, s karnyújtásnyira volt tőlünk, majd küldök képet én is)

folyt köv
szépem

Öreganyu - előre is nagyon köszönjük a szűrés lehetőségét! üzenj majd, mikortól aktuális!

Bodza - nagyon tetszett az esküvői méled, hangosan röhögtem! Áruld el, milyen díjat kaptál! gratulálok hozzá!

Noczi - apósom a János hegyen lakik, ott is esett a hó.

olvastátok a Nők Lapjában a lombikos cikket? vita a többesterhesség veszélyeiről. Koncz doki csak 2 embriót ad vissza 35 év alatt az első 3 alkalommal. szerintem igaza van. vélemények?

mindenkinek puszi és +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ !
szépem

Zel - megy a bót :lol: ? kutyás sztorit kérek!
szépem

Én tegnap találkoztam Kispinttyel és mondta, hogy beszélt Cyprus-sal, de nem tudom illik-e leírni.

Utcai ruhában magzatvízvétel! :shock: :shock: Hogy mik vannak!!

Bea
beus77

Sziasztok lányok megjöttem a Bodzival való taliról hát kalandos volt ugye kezdtünk a Pharmafutárban ahol annyira kedves volt a néni meg a bácsika hogy ott ölelkeztünk velük.
Aztán beültünk a kocsiba én kitaláltam hogy ülljünk be valahova el is indultunk persze fel a hegyre hogy majd csak találunk egy kis kávézót valahol de sehol nem volt.
Azt vettük észre hogy már fent vagyunk a libegőnél ( jól elrabolt Bodzi) persze ott nem volt nyitva a büfé, kérdeztük a bácsit aki ott volt hogy hova tudunk beülni, mondta hogy ott hátrébb van egy vendéglö nézzük meg azt, közben esett az eső mint állat.
Elindultunk Bodzinak tiszta viz lett a nacija jókat röhögtünk találtunk egy embert aki kérdezte hova tartunk mondtuk az étterembe erre ö hát az nincs nyitva mert valami átépités van.
Kérdezte hogy mit szeretnénk mondtuk hogy csak kávézni és beszélgetni erre nagyon aranyos volt aszonygya jöjjenek velem ÉS KINYITOTTA NEKÜNK AZ ÉTTERMET ÉS CSINÁLT NEKÜNK KÁVÉT AMI NAGYON FINCSI VOLT MÉG EGY KANDALLÓ IS VOLT OTT NAGYON KIS HANGULATOS HELY.
58AS VENDÉGLŐ A NEVE.
Mondtuk is a pasinak hogy majd mi reklámozzuk neki. :D
Szóval nagyon jól éreztük magunkat és jo volt megismerni Bodzit nagyon ari csajszi. :D

Andi
zsembi

Tatus megkaptam a képeket nagyon jók.

Barbi nagyon szuper lehetett hallani a pici szivecskéjét már én is ott szeretnék tartani.

Plümő olvastam az emailod rendi vagy hogy segitessz.

Szépem jo hogy előkerültél már hiányoltunk.

Cseka mikor küldöd a Dani kuckót?

Andi
zsembi

Albi köszi a drukkokat remélem hogy sok petim lessz vagy kevés is elég csak jók legyenek.

Andi
zsembi

Sziasztok Lányok!

Zsembike, sajnos nem tudom feltenni a képeket egyelőre, mert az én kedvesem elutazott és ő az, aki ért a technikához a családban. De pótolni fogom, esk!!! :wink:

Jó lehetett ez a tali Zsembi-Bodzus. Tök aranyos a bácsi, hogy kinyitotta Nektek a helyet. Úgy látszik, vannak még rendes vendéglátósok is ebben az országban :lol:

Szépem, örülök, hogy itt vagy velünk újra. :lol: Kiváncsi vagyok, hogy mit fogtok dumcsizni pénteken. Remélem, csak jókat mond Neked.

Beuskám, ez nem sok jót sejtet, amit Cyprusról mondasz, de remélem, hogy nagyot tévedek és minden oké vele, baba a pocakban növöget, csak a nagy öröm miatt nem jár felénk... :shock:

Kép
cseka

Sziasztok Lányok!

Nagyon pörögtök, nem győzöm visszaolvasni! :D

Beus, ez aztán a jó hír! Két 200 sejtes baba! Szerintem tuti anyuka leszel hamarosan. Vigyázz magatokra, pihizz! :D

Zsembike, nem semmi a szondás sztori! :D
Viszont a beülti után 3 hétig tilos a házasélet (ahogy Apánk szokta mondani), hogy gondoltátok Ti a huncutkodást kedves??? Hmm? :lol: :lol:

Február, a stílusodon újfent szétröhögtem magam :lol: , sajnos a mondanivalón már inkább csak bosszankodni lehet.
Azért csak írj továbbra is, mert legalább okulok.

Manóka, így utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok! :D

Mindenkinek küldöm a pozitív sugarakat :D
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszóka
katóc

Zsembi, Bodza - de jó nektek, hogy taliztatok! tök jó helyen voltatok, nekem az egyik barátosném ott lakott a Libegő fölött, a sok kiránduló ott libegett a kertjük mellett.

Zsembi - végre te is indulsz! meglátod,mennyivel jobb kezekben vagyunk itt, mint előzőleg.. azóta annyi mindenen elgondolkodtam.
szépem

Szijjjjjasztok!

Beus! Nagyon vigyázz magatokra! Hú,nem semmi 200 sejtesek. Mi is ezért választottuk a D+-t. Csak nem tudtunk ilyen sokáig várni a beültivel. Nem is kérdeztem, hánysejtesek... De ez nagyon jó hír! Babaragi! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bodza! Az én aláírásom is ott lesz a díjon! Indítsd nyugodtan!!!!!! :lol: Persze, igzad van, a január is jó lesz babásodni, csak megint várni???????? Na, majd meglátjuk..

Tatukám! Ez a fura kettősség nekem is itt van.. :shock: Ha magamra, a babára, a szívemre, vágyamra gondolok, akkor mennék már. Ha pedig a józan észt sikerül néha (ritkán) használnom, akkor tudom, hogy egy csomó másik szempont nekem is azt mondja, hogy talán nem a legjob ötlet a decembert kifeküdni. :lol: Kereskedelemben nagyon jó a karácsonyi készülődés, és abból így kimaradnék, bár szívesen beáldoznám egy-két babáért. De ha mégis január lesz a babadömping, akkor decemberben nem lesz időm ezen gondolkodni.

Szépem! Megy a bóóóót, hááá. Gyünnek rendessssen. No.
Egérsztori? Elkezdődött a tanulgatás időszaka. Ezt egy-két jól megfontolt pofonnal lehet nyomatékosabbá tenni. Terrier a kincsem, elég makacska. Esze semmi. Félek, így marad! :lol: szóval a nálunk leggyakrabban elhangzó mondat: "Egér, nem szabad!" Lassan Sanyi is megtanulja. De csak annyit ér, mintha a falnak dumálnánk. Ekkor lendül a tasli. Na arra ritkán meglepődik, leül, lehajtja a fejét, és szerintem "gondolkodik" kb így: jaaaj, rossz voltam, kaptam anyától egy pofont... pofon, jajjj, pofon... Mi az a pofon?????? És ezzel felpattan, és mintha semmi sem történt volna a gondolkodás kemény 12 másodperce előtt, folytatja hülyeséget. Szóval ő már tud jókiskutya lenni, bő 10-12 mp-re.

Február! bocsika, de hangosan röhögtem a sztoridon. Sajnálom, hogy ennyi várakozást kellett elszenvedned, de annyira tuttin hoztad a sztorit!!! :lol: ezek a rövidítések... halálos....

Noczi! HÓ! De jó! Imádom, csak a körítést nem... Ne essen a járdára, meg az útra, meg ne legyen hideg... Korizni is imádok, csak, gáz hogy akkor is nagyon hideg van. :lol: A görkori meg nem ugyanaz! De azt is imádom. Négy évesen kezdtem... Felcsatolós, szétcsúsztathatóval!!!!! :lol:

Kriszta! Te csak pihenkélj, meg hányingerezzél! Tudod, kicsit irigyeljük tőled. Egyelőre! Küldd hozzám a rókakomát!

Hanyatka! Jó ez a fordított nap... Én is hozzászoktam ehhez, aztán most kicsit nehéz visszaállni a normálisba..

Topic? Nagyon kis csapatunk volt az inszemes is, de sokan szerencsére pocisak lettek, vagy lombikra készülnek, vagy öribabát szeretnének, így lassan széthullunk... Sosem veszekedtünk mi sem. Én is nézegettem másik topicokat is, de vagy nehezen lép be az új, vagy néha nevetséges, amit egymással művelnek, ha nem egyezik mindenki véleménye...
Ez pedig egy nagyon király társaság. Imádom. Függőségben szenvedek.. Ha írni nem is tudok, de minden nap olvasom.... Szeretlek titeket na...

Zsembi! El is hiszem, hogy jó volt Bodzával a minitali....

Mennem kell... Hamarosan kezdődik a kedvenc kórházas sorozatom. Mindegyik... :lol:

( Kinéztem a szobából és mit látok?: Párom a kétszemélyes fotelágy közepén a nappaliban alszik, nyakig betakarózva. Körben: Egér és Öcsi. Egér feje a vállán. Majd megrángatta a vállát, Egér, aludjál.... És alszanak tovább. Egér rendesen, mert nagyon fut, meg nyüszít álmában. Biztos rókát kerget... )

Pusszancs:

Kép
Kép
Kép
zel

JAJ, ÚGY IMÁDLAK TITEKET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép
bodza2005

Jó reggelt Nektek és nagyon szép napot!!!!!!!!
Kép
bodza2005

Zsembikém!
A macikád itt figyel ám a monitor mellett!!!:D
Szuriilag hogy vagy???:-)
Annyira vicces volt a tegnapi megmozdulásunk, ugye?
Az esti vizsgálat előtt (logo) haza kellett rontanom átöltözni a kalandunk következtében...:lol:

Február és Albi!
Légyszike ne tűnjetek el többet!!!!!!!!:-)
Szépem Te se!!!:-)
Bébé is annyira hiányzik, tök rossz, hogy nem jelentkezik!!!! :cry: :cry:

Plümek!
Hogi vagi????????????:-)

Nóczika!
De szép helyen laksz!!!!!!!!!!!!!:D

Yamikám!
Hogy vagy drága???:D:D

Tatus!
Szuper dolgokat láttál!!!!:D
Köszi a képeket!!!!!!!:-)
bodza2005

Öreganyu:-)!
Átküldöd priviben a mail-címedet?
Mindenre válaszolok és elküldöm a Dévisz-díj részleteiet is!!:D

Tatus!
Megírom a díjakat mailben.:D
Köszi a gratulát!!!:D

Szépem!
Neked is köszcsi!!!:D:D
Pénteken mikor mész Apánkhoz?
Nők Lapját megvettem, olvastam a cikket, az előzőt is.

Hanyatocs!
Hogy vagy?? Fáradtság? Pusza!!!:D

Szederke!
Pedig 2x is elküldtem Neked a maileket...:(
Még jó, hogy Te is teljes jogú tagja vagy a DRC-nek, ez nem lehet kérdéses!!!!!!!:D:D:D

Nóczika!
KépZELd, a Zsembis kisvendéglőben üldögéltünk, az 58-as villamos régi végállomása ez, kinézünk az ablakon és hullottak a hópelyhek ott is!!!:D:D

Barbikám!
Csodálatos lehetett a kicsikétek szívhangját hallani!!!!:D:D:D

Cyprusunk!???:-)

Csekácska!
Dani-lakot várjuk nagyon!!!!!!!!!!:D:D:D
Puszi a kispasinak!!!!:-)

Katócom!
Átment a mail végül?:D:D

ZelAG!
Gyere má'!!!!!!!!!!!:D:D

Beuska!
Annyira szuper, hogy ilyen szép kis embriócskákat kaptatok "vissza"!!!:D
Hogy érzed Magad drága?:-)

Yami! Yami!?? :D:D

A Pharmafutárnál 2 fal tele van a kisbabák fotóival!!!!!!!! Jó volt látni!!:-)
bodza2005

Sziasztok!

Bodzikám én hazafelé még az urammal is találkoztam pont akkor jött hazafelé mutattam a kabaláimat és a csirke jött be neki nagyon és azt mondta rá hogy Csibusz.

Az injekción túl vagyok van rá egy protokoll kimegyek pisilni a macskám követ utána elöveszem a cuccokat a konyha asztalra teritem közben a macskám elhelyezkedik a széken hogy mindent lásson aztán mikor a tühöz érkezem hogy felhelyezzem neki megkell szagolni.
Aztán le a székről mert már szurunk akkor szorossan nekidölve a lábamhoz ül és várja hogy kész legyek. Lehet hogy vigyáz rám?
Ugy imádom a dögöt. :D

Andi
zsembi

Mennek a ragacsok+++++++++++++++++++++++

K.kati te hova tüntél?

berakom a táblázatot mára is hogy tudjuk ki hol tart. TÁBLÁZAT

Andi
zsembi

De édes a macsekod!!!!
Ez olyan megható!!!!!!
Van egy könyvem, a címe: Az állatok hatodik érzéke. Állati!!:lol:
A Miért sír az elefánt című is megrázóan szép sztorikat ír le!!:-)
De cuki a Párocskád!!!!!!:-)
Szeressétek is Egymást nagyon!!!!!!!!:D
Mindjárt jön az édes kisbabátok, meglátod ZsembiBébi!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D
bodza2005

Drága S.Andi!
Már úgy vártam a levélkédet!!!:D
IMÁDLAK! Olyan drága és pozitív EMBERKE vagy, hogy ritka!!!:D:D:D
Köszi a soraidat, a tegnapiakat is!!!:-) Dévsz-díj szövegezésben akkor számítok Rád, együtt megírjuk és azt küldjük véleményezésre a szupervízorainknak!!!!!!!:lol:

Csináljunk léccilécci egy DRC-s kitűzőt Csajok!!!!!!!!!!!:lol::lol:
Belépünk Apánkhoz és csak rámutatunk jelentőségteljes nézés közepette!!:lol::lol:

Szépem!
Te léccike gyűjtögess szorgosan, hogy teljes legyen a meglepik sora!!!!!!:lol::lol:
bodza2005

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: