A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

[quote="1bambi"] írta:1bambin csak érdekességként dobtam be :lol: :lol: a kínaiak sem tudhatnak mindent :lol: :lol: :lol:
több ilyent nem hozok, ha így bepánikolsz :roll: :roll:

Nyugi .. hozhatsz bátran ilyesmit :)
Ő már odabent réges régen tudja, hogy Marcell vagy Aliz, csak előttünk titkolózik ..
Szóval ez egy eldöntött tény :) Mindenesetre kíváncsi vagyok hányunknak válik be a naptár :) ;)

Kép
szösszenet

Bambi,

nappal én is majd kicsattanok, de estére én is mindig elfáradok. A filmek végét szinte mindig átalszom. :(

Kép
emi29

Emi29!
Köszi, hogy izgultál. táppénzt doki kérdezte, aztán mondtam neki a gerincemet, meg a leletet mutattam.És látta rajtam, hogy nem tudom igazán. Kérdeztem tőle, hogy mi a legjobb a babának és nekem. Aztán mondta az asszisztensnőnek, hogy írja meg a táppénzes papíromat!!!
Cégnél egész jól fogadták....ahhoz képest, hogy rosszabbra számítottam....de biztosan a hátam mögött volt azért susmus...

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Csöppke!

Köszi, hogy átírtál a májusiakhoz. Attól még a vonalzómat hagyom így, ahogy van....

Akkor uh lelet:
BPD: 23 mm (nem tudom, mi az a BPD.... :oops: )
Szívműködés: jó
Koponya: ép
Magzatvíz: kp (ez sem tudom mi :oops: )

Megjegyzés: zárt hasfal, 4 végtag, norm. nyaki redő

Terhesség ideje: 13/14 hét (Úgyhogy nem sokat vagyok lemaradva)

Jaaajjjj....ma reggel hánytam....biztosan ideges voltam...... :(

AFP-ra nov. 26.án megyek. És hepatitis B-re is.

Eddig 3 kg-ot híztam. 80 kg voltam egy hónapja és a védőnő most 83 kg-ot mért.

Lényeg, hogy minden oké a babáva, de képet nem tudtam csináltatni a férjecskémmel, mert már nem tudta kivárni, be kellett mennie dolgozni...a kórház meg nem ad képet, mert nincs rá pénz....úgyhogy egy hónap múlva....

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

[quote="ollem"]A írta:ollemkkor uh lelet:
BPD: 23 mm (nem tudom, mi az a BPD.... :oops: )
Szívműködés: jó
Koponya: ép
Magzatvíz: kp (ez sem tudom mi :oops: )

ollem, a BPD a két halénték közti távolság, a kp magzatvíz pedig hogy közepes mennyiségű, szóval kiváló :D

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Csöppke!
Köszi. Akkor megint picit okosabb lettem.... :D

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Mary,

Jól van. Ezek szerint minden rendben a babával.
Azt nem mondta a doki, hogy meg kellene mutatnod a házirvosodnak is a röntgen leletedet? Az tök jó, hogy kiírt, viszont azt azért lássuk be, hogy a gerincferdülés komoly dolog.

Kép
emi29

Mostanában fájogat a hasam de biztos nő,meg néha mintha feszülne.Szorítsatok légyszi holnap informatika érettségi du 2-kor.Szégyenszemre bele sem néztem a jegyzetekbe!De nem lustaságból hanem mert szervezzük az esküvőt is.(már csak 3 hét) :D
Vendég

emi29!

Úgy mint Szösszenetnek nekem is ki kell kérnem az ortopéd doki szakvéleményét a szülés módjáról!

Na megyek aludni, mert egész éjjel forgolódtam...ha dokihoz megyek, akkor előtte éjjel nem alszom nagyon sokat...
Jó éjt mindenkinek!!!

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok,
a kínai horoszkóp szerint nálunk tökéletes a család: egy fiú, egy lány...ehhez képest két igen gyönyörű kislány büszke édesanyja vagyok... :D Most is lányt jósol, de ez nálunk úgyis csak a születéskor fog kiderülni. Minden természetes számítás-praktika tévedhet, ne izguljatok! Egy régi jóslat szerint nekem három fiam kellett volna szülessen, na, ez már egészen biztosan nem lesz, talán inkább az ellenkezője. Sőt, egy másik számítás szerint is fiú kellene legyen a második lányom (nem mondom, amúgy elég vagány teremtés, de azért lányból van).
Üdv,
Nuska+
nuska1

Képzeljétek,
tegnap, miután kiléptem, megint megnéztem a kínai naptárt: és én szerinte fiú vagyok :shock:
Ha nem a harmadik gyerekem mocorogna a pocakomban, talán el is gondolkodnék az identitásomról... :lol:
Ennyit a megbízhatóságáról (én vagyok a hibaszázalék)
üdv,
Nuska+
nuska1

Hali!

Ollem gratula a tökéletes eredményhez!

Hát asszem az én esetemre nem igazán alkalmazható a kínai horoszkóp. A doki tegnap meg azt mondta, hogy ő nem is fogja nekem megmondani, hogy fiúk vagy lányok, mert ő sose szokta. Legyen meglepi. Hát nem lesz az, mert azért mi megyünk majd 4D-re és igenis tudni akarjuk előre a nemüket!

Tegnap voltam a Brendonban, találtam egy tök jó ikerbabakocsit 129 ezerért..... :) Nálunk a terepjáró kerekek a lényeg, mert földút van.

Már én is kezdem jobban érezni magam. A doki kitalálta, hogy a vastól hányok, úgyhogy hagyjam abba sürgősen, különben sem indokolja a vérképem. Le is szúrt, hogy miért kezdek el magamtól mindenfélét beszedni. Azóta energikus és tettre kész vagyok, csak éjjel nem bírok aludni. Nem tom mér van ez. Csak forgolódom.

Na megyek szakdolgozatot írni.

Pusszantás mindenkinek!

Kép

Kép
kamilla306

Jó reggelt!

Most olvasom a tgnap délutáni-esti írásaitokat. Mi az a kínai horoszkópos dolog? Hol található?

KépKép
kisfruzsi

Megtaláltam, ezek szerint fiúcska!!!!!

Hú ha ezt apa tudná, hogy horoszkópokat nézegetek! Kikapnék!
Nem hiszünk az ilyesmiben, és Őt kifejezetten idegesíti az ilyesmi. Nem tudtam megállni, hogy ki ne próbáljam, belémbújt a kisördög!

KépKép
kisfruzsi

Szép reggelt mindenkinek!

Az első reggelem úgy, hogy itthon vagyok.....
Még nem fogtam fel igazán, hogy nem kell törődnöm a céges dolgokkal....mindig eszembe jut, hogy ezt meg azt meg kéne csinálni.....és utána gondolkodom, hogy ez már megszünt...nem kell nekem foglalkoznom vele....

Most hogy itthon vagyok végre tovább csiszolhatom a gitározást, meg az éneklést is. Bár énekléssel mérföldekkel előrébb vagyok, mint a gitárral....az éneklést már gyerekkorom óta művelem... :D
Meg aztán készülődök a költözésre...pakolgatok....

Mindenkinek szép napot!!!

Ja a kínai naptáras dolog érdekes....
Lehet, hogy hülye kérdés, de ilyenkor milyen kort kell beírni??? Mert hát februárban leszek 23. Akkor 22-t vagy 23-at kell beírni???
Mert kipróbáltam mind a kettőt és persze kétféle eredmény jött ki....HELP!!!!!!!! :lol:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Kisfruzsi!
Egyébként én sem hiszek a horoszkópokban....
Olyan mindegy, hogy megnézed vagy sem??? Már úgyis el van döntve, hogy fiú vagy kislány lesz.... :wink:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

SZia Ollem,

A fogantatáskori kort kell beírni. Ha most februárban leszel 23, akkor tuti, hogy 22 voltál, amikor a babád fogant!
jó időtöltést otthon!
Én a hté 5 munkanapjából kb. 2-t otthon töltök, otthoni munkával és nagyon szeretek otthon lenni.

KépKép
kisfruzsi

Na jó, mindegy, hogy megnézed, ag nem, de azért Te is megnézted! :lol:

KépKép
kisfruzsi

Kisfruzsi!
A női kíváncsiság...... :lol: :wink: nem???

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Kisfruzsi!
Egyébként én is lehet, hogy keresek itthoni melót...te mit csinálsz??? szabad érkeklődni???

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

A kínai szerint ha jól rémlik a Bencét lánynak írta (de azt sajnos ne mtudom hol lehet megnézni a régit, az origon, csak 2007-es adatot lehet megadni) A Kata stimmelt, most meg nem százas hogy mikor készült a prüntyi, júli 30 és ag. 2 között. júliusra lányt mond, agusztusra fiút :) Mondjuk a 12 hetes uh szerint júli 30 a befutó és lánynak is érzem :)

Én egyébként az inga-módszerben hiszek, akárhányszor kipróbálom, mindig úgy mutatja hogy fiú-lány-lány, és megáll. Azaz csak 3 gyerekem lesz.
(szerencsére :):):):))

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Csilla!
Én szivem szerint még egy lányt szerettem volna, Apa "sörivó cimborát".
De, most jobban örülök én is a kisfiúnak, mint a kislánynak

Így legalább egyenlő a nadrágot viselők száma a szoknyát viselőkkel.

Szöszke!
Amikor Boglárka beköltözött a pocakomba közel két év kezelés után olyan boldog voltam éshittem, h nagyobb boldogság nem is érhet, de tévedtem, és mikor kiderült, h kislány a világ összes kincsét a magaménak tudtam.
Nem is reménykedtünk benne hogy ismét babás leszek orvosi segítség nélkül.
És most hogy kisfiam is lesz egyszerüen nem tudom szavalba foglalni érzéseimet.
Még mindig hihetetlen. :D
Vendég

Ollem,

Én főként biológiával foglalkozom. Egy kutatóintézetben dolgozom, eddig főleg laboratóriumban. De amióta babás vagyok, azl felhagytam persze. Most számítóügép melletti munkát kell csináljak, ami nem olyan érdekes, dehát valamit valamiért! Amikor otthon vagyok akkor is az intézeti munkát csinálom, mert hát interneten el tudom küldeni a kész melókat. Főleg kutatási jelentéseket, cikkeket, írok most na és ami még nagy falat az a disszertációm megírása. Jó lenne, ha a baba érkezése előtt sikerülne megszerezni a dr-t :lol: . Remélem sikerül is!
SZóval kifejezett otthoni munkám nincs, csak amit egyébként is csinálok a munkahelyemen.
De volt itt valaki aki otthoni valamilyen internetes melót ajánlgatott talán tegnap vagy tegnap előtt.

KépKép
kisfruzsi

Kisfruzsi!

Akkor neked elég komoly munkád van!!! Hú és dr. leszel....az tök jó!!! :D
Utánanézek annak a melónak, ami itt hírdettek...Köszike!

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

[quote="*meli*"]
írta:
*meli*Szőlő!
Üdv itt! A blogod miért nem nyilvános? Én szivesen olvasgatnám :wink:

Puszika Nektek

Sziasztok Lányok!

Meli, a blogom azért nem publikus mert van egy publikus is az nem babablog és voltak már gondjaim belőle. De bárki aki szeretné olvasgatni írjon nekem egy privit e-mail címmel és nagyon szívesen küldök neki meghívót! :wink:

Kép Kép
szõlõ

[quote="1bambi"]
írta:
1bambiJa, Ti hogy vagytok az esti elalvással/bealvással? Már érzitek a 2. trimszter aktívítását? Én sajnos nem :( :( :( pedig annyira bíztam benne, hogy ez az esti álomkórság elmúlik :( :( :( semmi filmnek nem látom a végét :( :( :( ( /Igaz napközben nincs gond, friss vagyok és aktív és a legkellemetlenebb -hányinger- dolgok szépen lecsökkentek minimálisra./

Én hétvégén voltam úgy hogy nap közben úgy éreztem soha nem fogy el az energiám. Tettem vettem főztem mostam takarítottam mittudomén, én is meglepődtem magamon :D

A délutáni alvásokat már azért próbálom elkerülni mert akkor este nem bírok időben elaludni, szóval nekem már most érezhető hogy frissebb vgayok mint mondjuk 3 hete, amikor semmi mást nem csináltam otthon mint ettem meg aludtam :D

Kép Kép
szõlõ

Hát én állandóan álmos vagyok.....na jó talán most az idő is besegít ebben!
Mire hazaérek estefelé, már olyan fáradtnak érzem magam, és általában 10-kor már alszom is. Reggel pedig nehezen ébredek, 6-kor, pedig akkor 8 órát aludtam. Mondjuk mindig is sokat aludtam :lol: !

KépKép
kisfruzsi

[quote="szösszenet"] írta:szösszenet
[quote="1bambi"] írta:1bambi már odabent réges régen tudja, hogy Marcell vagy Aliz, csak előttünk titkolózik ..
Szóval ez egy eldöntött tény :) Mindenesetre kíváncsi vagyok hányunknak válik be a naptár :) ;)[/color]

Marcell, de jó :D Nézted esetleg a táblázatban hogy Mazsi neve mi lesz ha fiú lesz? :wink:

Egyébként nekem a kínai izé szintén fiút jósolt. (Anyut visszaszámoltam és mindkettőnknél bejött! :roll: )

Kép Kép
szõlõ

Hoztam egy-két képet!
Kép

Szomorú-vidám ősz
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

És a 14 hetes pocak
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mary, gratulálok az eredményhez!! :)

Meli nektek pedig a kisfiúhoz. (Meli a te számlálód kicsit fura nekem.... Ha a 16. hét 4. nap ez akkor hogy lehet 191 nap hátra? Nálam 14+5-nél van 177... Valamelyik nem jó. Most nézem Kisfruzsié is másképp számol. Gondolom ez másnak is feltűnt már. Na mindegy :D )

Kép Kép
szõlõ

Mamacka gyönyörűek a képek! Áron egy tündér. Nekem az első a kedvencem, annyira koncentrál, hihetlenül édes. Gratuálok, gyönyörú kisfiatok van!

Kép Kép
szõlõ

szőlő
Köszönjük!

A vonalzóba a kiírás dátumát írd be ne az utolsó menzeszét!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Tényleg furi... az enyémnél is több pedig én már beállítottam... no mindegy...

Kép
Kép
Kép
mamacka

mamacka, hú de klassz képek! Nagyon jó fotós valaki... :wink: Te vagy a férjed? Áron pedig milyen nagy már!

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Én is hoztam képet, tegnapi pocakfotó :)

Kép

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Mamacka, a kiírás dátumát írtam be, tényleg mindegy, csak fura volt hirtelen 8)

Nem babás kérdés, milyen gépetek van? Fantasztikus fotókat csináltok vele! (Én is szeretek fotózgatni, de egyelőre nagyon amatőr szinten)

Kép Kép
szõlõ

Jajj de helyes pocak, Csöppke!! :D

Kép Kép
szõlõ

Mamacka!

Egyszerűen tökéletes a kisfiatok!

KépKép
kisfruzsi

Megnéztem én is mégegyszer és újra beállítottam, de csak pár nap eltérés volt a régihez képest a vonalzón.
Csöppke,

Gratulálok a szép pocidhoz! 12 hetesen nem semmi!
Én azt hittem, hogy csak azért nagyobb a pocim, mert nem vagyok szuper vékony, de ezek szerint nem biztos! Hiszen Te nagyon vékony vagy mégis szép nagy a pocakod.

KépKép
kisfruzsi

Mamacka!
Áron nagyon édes...nagyon hasonlít rád...főleg az egyik képen úgy néz ahogy Te, olyan az arckifejezése.
Csöppke!
De szép pocakod van!!!

Lányok!

A cég nem bírta nélkülem. Be kellett mennem másfél órára, mert nem tudták mit hogyan kell csinálni. :lol: :lol: :lol: Biztos bemegyek még...mert elakadnak valamikor....még jó hogy közel van... :lol:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Köszönjük a bókot! :)

Ez egy Fuji finepix 5500
három éve vettük, ill. kaptuk nagyon szeretjük...
Szoktunk tükörreflexes gépekkel is fotózni...
Én és férjem is nagyon szeretünk fotózni, ezeket épp én készítettem azok kivételével amin rajta vagyunk...

Fruzsi
Szerintünk is! :)

Csilla
Nagyon aranyos a pocid! és milyen nagy!!!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ollem
Aranyos vagy jó ezt hallanni...
de az az igazság, hogy tiszta apja... azt szoktam mondani, hogy én csak kipótoltam a hiányosságokat... pl a szép fejforma az enyém! :)

Kép
a kicsi a férjem...

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Mamacka
- Gyönyörűek a képek, mi is nagyon szeretünk fotózni .. tervezzük is egy komolyabb gép vételét, de most mások vannak a listán ;) :D A kisfiad meg bámulatos - nagyon szép :)

Kamilla - Ilyet még nem is hallottam, hogy a doki önkényesen eltitkolja a baba nemét, mert ő nem szokta megmondani :shock: :shock: Érdekes ..
De majd a 4D-n lehull a lepel ;) :)

Mary
- Milyen stílusban tanulsz gitározni? Az én párom gitáros zeneszerző, és tanít is .. persze messze vagyunk :)

Szőlő
- Mindjárt visszalapozok egy májusi táblához, és megkukkantom ;) :) És hozok áprilisi táblát is, mert rég volt ..

Most én is átírtam a vonalzómat a kiskönyvemben írt időpontra, így már még előrehaladottabb az állapotom :) :D
Meg a táblában is átteszem magam ;)

Meli
- Gondolom, hogy mekkora öröm lehetett az első baba :) Nagyon örülök nektek, sugárzol .. érezni az írásodból :) ;)

Csöppke
- Gyönyörű pocakkal rendelkezel - ez igen :D :D

Kép
szösszenet

Szőlő - Megnéztem :) Melinda/Marcell :) Jó választás ;)

Kép
szösszenet

Na, akkor nem vagyok reménytelen, nekem is FinePix van csak az eggyel újabb (5600), egy éve vettük. :wink: (és rá 2 hónapra a 6500-ast láttam kb 5.000 forinttal drágábban, na mindegy, elég nekem ez is, de azrt mégiscsak, ilyenkor előtör a megalomániám :lol: )

Kép Kép
szõlõ

És akkor itt van az áprilisi tábla!
Jöhetnek még adatok, mert vannak lyukak ;) :)

Kép

Kép
szösszenet

[quote="szösszenet"][ írta:szösszenetcolor=blue]Szőlő[/color] - Megnéztem :) Melinda/Marcell :) Jó választás ;)

Köszi :wink:

A Melinda különösen a vezetéknévvel együtt annyira szép szerintem, hogy odavagyok érte. Simondán Melinda, esetleg Simondán Melinda Lilla

Kép Kép
szõlõ

[quote="szőlő"] írta:szőlő
[quote="szösszenet"][ írta:szösszenetcolor=blue]Szőlő[/color] - Megnéztem :) Melinda/Marcell :) Jó választás ;)

Köszi :wink:
A Melinda különösen a vezetéknévvel együtt annyira szép szerintem, hogy odavagyok érte. Simondán Melinda, esetleg Simondán Melinda Lilla

A mi vezetéknevünk hosszú, mert mindkettőnkét megkapja, így mi egy keresztnévvel beérjük :) Nem bonyolítjuk túl az életét :D :D De nekem a Melinda Lilla párosod tetszik .. szép ritmusa és hanglejtése van ;)

Kép
szösszenet

Köszi, a Lilla ismét egoizmusom példája :oops: (én Lilla vagyok)

Mondjuk a mi vezetéknevünk sem rövid, de legalább csak egy, bár páran már mondták hogy utálni fog minket a hosszú név miatt. :roll: Csak nem.

Kép Kép
szõlõ

Mamacka!

Nagyon szép kisfiad van!Imádnivaló! :lol:

Csöppke!

Nagyon szép formás a pocid, és tényleg jó vékony vagy! :lol: :wink:
Az előbb megnéztem a tükörben a hasam, és az enyém kb. most akkora , mint a tied. :roll:
Igaz nekem első baba, biztos azért. :lol: :wink:

Kép
adri0422

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: