A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Naon kész! :)

Zelecske!JÓ éjt!!!
hanyatka

Mindenki alszik már????????? :(
Na megyek főzni!
Puszika és jó éjt!!!
hanyatka

Kedves Manóka, Bodza!

Köszönöm a kedves fogadtatást. Ma 14 hetes 6 napos a babucim. Jővő héten megyek AFP vérvizsgálatra meg fogászatra is :( Egyébként minden hozzászólást elolvasok, csak azért nem írok, mert mindig van valaki aki kedvesen válaszol a többiek kérdésére. Velünk meg szerencsére nem történik semmi. Drukkolni meg a háttérből is lehet, és én drukkolok is mindenkinek. :wink:
albi2000

Zsembikém: ahogy Bodzi is írta, 2 beülti között 90 napot szab meg a törvény, így is ki vannak csúszva a finanszírozásból, nemhiszem, hogy csalásra rá lehetne venni.
ma telcsiztem, jóóóóóóóóóó a kenetem.....olyan vidám, nyugodt volt a hangja.

Zel: jó lenne megtudni, h eltudjátok-e kezdeni....nem telcsizel oda esetleg? kicsit kettősség van bennem, kezdeném is, de semmi kedvem decemberben szaladgálni 2 naponta reggelente, lódítani a munkahelyen, szurkálni magam, és vigyázzba feküdni karácsonykor.

Yamita: egy kis ligtos kismamajóga?
Bababa édes lehet :lol:

Cseka: én is kíváncsi lennék a Danikuckóra, régebben jártam bababoltokba babakocsikat, rucikat nézegetni (fájó szívvel) aztán leszoktam róla :cry:

Albi: jelentkezz be azért néha, Te is Dévais babát vársz. grat. a 14. héthez!!!!

Hanyatka: Te tényleg bagoly vagy, ilyenkor főzöl?
Szívesen látlak arra is....nemcsak takarításra :D :oops:

Öreganyu: ez akkor azt jelenti, ha babásak leszünk mehetünk hozzád fogászati szűrésre?

Bodza: micsoda ötletek, de Apánk nagyon megérdemelne valamilyen díjat az biztos, gondoljatok bele micsoda életmű, többezer gyerek született/születik az ő keze munkája által és családoknak/nekünk visszaadja a reményt....a saját gyerek reményét :D asszem életünk végéig hálásak leszünk neki.

Beus: szijjja kismami :lol: remélem pihikézel és nyomod a húst továbbra is.

jó éjt, álmodjatok szépeket :)

Anikó
tatulány

Szép jó reggelt mindenkinek!

Milyen hideg kerekedett mára!

Bodzi, a képet elfelejtettem, este pótolom!

Babavonalzót hogy lehet alkotni?

Szép és sikeres napot mindenkinek!!!!:-)
plümõ

Sziasztok!

Plümő! Tényleg baromi hideg van ma reggel! Eszeveszett sebességgel húztam haza a feneket a ma reggeli injekciózásról, mert féltem, hogy belémfagy a progeszteron! :D

Hála a jó égnek, elmúltak a rosszulléteim! Most tökre jól vagyok! Megyek is mindjárt, vasalgatok egy kicsit! Csak úgy finoman... :wink:

Yamita, remélem, te is jól vagy már! Kész élmény lehet ez a munkahelyi utrózás... :? De azért látom, jól megoldottad!

Manóka, boldog szülinapot! :wink:

Hanyatka, Andi, megy a drukk, sokat gondolok rátok!

Beus! A kettő nagyon szép szám, én szeretem! :D

Mindenki másnak, akire külön nem tértem ki (mert lusta vagyok jegyzetelni): Kép
noczi

Nektek is szép napot!!:D

Plümek!
Ok, várom!!:-):-)

Nóczika!
De jó, hogy elmúlt!!!!!!!!!!:-):-)
A Prog. injekciót mikortól kellett kapnod? E mellett ugye nincs Duphaston? Utro van? Nem Ti adjátok be a Prog.-t?
Vigyázz Magadra!!:-)
Bocsi a sok kérdésért!! :oops:

Albi!
Olyan jó ezeket az "adatokat":-) olvasni Rólatok!!!!!!!:D:D
bodza2005

Bodza, az injekciót a transzfer utáni naptól kapom, és igen, jól tudod, nincs mellette Duphaston. Utro van, úgyhogy a dugdosás azért nem marad el. :D
Ezt az incit nem merjük itthon beadni, mert ugye izomba kell, anyósom szülésznő, hozzá járok, neki nagyon profin megy! :D
Abszolút nem fáj, pedig nagyon féltem tőle.
noczi

Halihó!

Itt a hányinger Lady! :D Tegnap szörnyű volt, ma jobb de nem tökéletes...
Bodzi írd meg mélben milyen díjra gondoltál, ott is meg tudjuk "beszélni". A progi szuri izomba megy, jobb ha olyan valaki adja, aki érti a dolgát! Nekem szerencsém volt vele, mert egy anyuka aki itt lakik a közelben reggel mikor jött vissza az oviból beugrott szúrkálni.
Öreganyu: KÖSZI!!!!!!!! Mármint a lehetőséget és a segítséget! Mindenki nevében!
Noczi, örülök, hogy jobban vagy! :lol: :lol:
Most menek pihenni, hátha jobb lesz picit... Ja ittam tegnap citromos vizet=limonádét. Jól esett de nem múlt el a hányingerem...

Kriszta
dobsakriszta

Sziasztok Nóczi és Kriszta!
Jaj, neeee. Nekem 2x kell majd egy nap és senkit nem ismerek a közelben, aki beadná... vagy 2db megy 1x-re, nem 2x1???
Sajnálom a hányingert, szegénykém! Mármint Téged Kriszta!:lol:
Én konkrétan egy kitüntetésre gondolok, megírom, mire.:D
Pussszantás Nektek!!!:-)
bodza2005

Beus és Cyprus!
Tessáé jelentkezni!!!:D:D
Szépem, Neked is!!:D:D
bodza2005

tessáé= tessék :lol:
bodza2005

Sziasztok csajocskák!

Plümö: http://babafalva.hu/portal/modules.php?name=tickers
itt találod a babavonalozó készítés minden csinyját-binyját. :D

Nóczi köszi a drukkot. Én is sokat gondolok Rád. Örülök, hogy jól vagy már. :) :)

Yamikám Te is hiányzol. Hogy vannak a pocidban a lurkók?? :) :)
Elképesző ügyesen feltaláltad magad a munkahelyen. Nem féltelek!
Sok-sok pocisimi...és sok-sok fíínoóómm husika. :D :D

Krisztám szegény, ez a hányi-mányi ingerencia a legrosszabb oldala a babavárásnak. De a többi csodaszép. Ugye??

Bodzim mi a díj-ötlet. Te mikor kezdesz???
andi67

Bodza! Egyszerre megy be a két ampulla progi! Ne félj tőle, én is paráztam, mint állat, aztán semmiség az egész! A beadás nem fáj, max. egy picit, ha véletlenül olyan helyre megy, utána napközben azért nem túl kellemes ráfeküdni a szúrás helyére, de totál ki lehet bírni!
noczi

Szijjasztok!

Bocsi, hogy tegnap nem jelentkeztem, de Apa ágybaparancsolt és mindent odahozott mellém.

Szóval visszakaptam a 2 picikét, bár fogóval kellett megfogni a méhszájamat, mert nem tudtam magam rendesen ellazítani. De a lényeg, hogy a pocimban vannak a csöppségek! :D :D
Képzeljétek, megkérdeztem Apánkat, hogy mekkorák, és 200 sejtesek!!!! És azt mondta, hogy 50% az esély hogy sikerülni fog! Remélem benne leszek abban az 50%-ban!
Az utrót szájon át kell szednem, mert úgy viszketek tőle, meg csíp, meg fáj, meg minden, hogy azt mondta Apánk, hogy inkább szedjem szájon át, mert a hatása ugyanaz marad! De ugye mint mindennek, ennek is van előnye: nincs gravitáció, és nem folyi vissza semmi! :D

Tegnap találkoztam Kispinttyel a váróban, nem akarok árulkodni és pletykálni, de úgy néz ki januárban kezdhetnek. És mondott még valamit, de nem tudom hogy illik-e megírnom vagy sem. Még gondolkodom! :lol:

Nagyon köszönöm mindenkinek a drukkot, a ragikat és a pocisimit! Én is küldöm mindenkinek akinek szüksége van rá!!! És megy a drukk ezerrel!

A kismamiknak jobbulást (a kisrókára értem)

Most megyek, de még benézek!

Puszi Nektek!

Bea
beus77

Biztos találsz valakit, aki beadja... bárki, aki egészségügyis...
noczi

Bocs, ez az előző még Bodzának szólt, csak Beus beelőzött! :D
noczi

200 sejtesek! Mamám! Ez oltári, Beus! :D Tök jó!!! Nagyon szorítok!
noczi

Sziasztok!!!!

Beus:
ez szuper!!! 200 sejtesek??? Így sokkal-sokkal több az esélyetek!!!! Húúúú, és az utródugdosást is megúsztad. Pihenj sokat és kapcsolódj ki egy kicsit..és persze +++ tesztet lássál 2 hét múlva :D :D :D :D :D

Mitől függ, h ki kap progiinjekciót? Nekem Apánk nem említette.

Nóczi: de jó, h anyósod szülésznő, ott fogsz szülni ahol ő van?

Anikó
tatulány

Beus
ez több mint gyönyörű :lol: :lol: :lol: Nagyon szorítok neked.
Vigyuzz magadra és a picikékre nagyon.
andi67

Sziasztok!
Zsembi, megint nagyon kösz a táblázatot, újabban egyszerűen képtelen vagyok folyamatosan követni az eseményeket, de így tudom nagyjából, hogy kivel mi van.
Manókának nagyon utólag, de annál boldogabb születésnapot!
Beus, szerintem is remek, hogy ilyen „nagy babákat” kaptatok, biztos igazi vasgyúrók. 200 sejtesek, nem semmi!
Öreganyu, üdv itt. Olyan sokan vannak, akik egy sikeres lombik után hajlamosak elfeledkezni az egészről (persze ez valahol még érthető is), van, aki annyira, hogy arra nem képes, hogy a gyerek születése után felemelje a kagylót és felhívja Dévait. Szóval nagyon tiszteletreméltó, amire készülsz, nekem nagyon imponál.
Yamita, Utro a munkahelyen… az valami semmihez sem hasonlítható élmény… :)
Nóczi, megnyugodtam, hogy jobban vagy. Az ilyen-olyan kellemetlenségek lehetnek a gyógyszerektől, meg lehetnek a gyerkőctől, vagy mindkettőtől. Azért vigyázz nagyon magadra!
Cyprus???
február

Jajj, Manóka ne haragudj, tiszta szita az agyam!!! Utólag is nagyon boldog születésnapot kívánok!!!!!

Bea
beus77

A múlt héten voltunk a SOTE-n genetikai UH-on, ahol Ágival is összefutottunk, írtuk is, ha emlékeztek. Gondoltam, álljon itt a teljes történet mindenki okulására, hátha másnak is kell mennie, ne érjék váratlanul az események. Úgyis többen hiányoltátok a mesedélutánjaimat, hát ehun e’, a sztori több részletben. Igen hosszúra sikeredett, nyugodtan lapozzon, akinek nincs türelme hozzá.
Szóval. Valami rettenetesen abszurd az egész. Már az időpontkérés is… Felhívom a SOTE I. Női Klinikát, hogy az ultrahanggal szeretnék beszélni (elég meddő beszélgetés lehet, így jobban belegondolva…). Tartsam, kapcsolja. Rögtön fel is vették, ajjaj, ez így túl simán megy, itt lesz még néhány gubanc. Lőn. Mielőtt bármit elmesélhettem volna (AFP, egyebek), egy kedves női hang közölte, hogy hát ők nem tudnak időpontot adni, van egy központi nemtommi, most továbbkapcsol oda, de megadja a közvetlen számot is, csak mindenki itt próbál időpontot kérni (mert itt muszáj neki, ugye), és hívogassam őket sűrűn, hátha valamikor felveszik. Aha. Kapcsolta, persze nem vették fel. Jöhet a közvetlen szám. Idősebb, nem annyira kedves női hang szól be, hogy aszongya „Egyetem”. Hm. Valami nem stimmel. Előadom, hogy nem is tudom, jó számot hívtam-e, de… Jó számot hívtam, kapcsolja azt a bizonyos központi nemtommit, szóval ahol az időpontot lehet kérni. Ekkor azért már kezdtem nagyon utálni a Kis éji zenét, az első néhány taktus huszonötödjére kicsit idegtépő tud lenni. Energikus női hangnak mesélem, mi fáj nekem, AFP, ilyesmi, rendben, kapcsolja a Genetikát. Áááááááá. (Ó, én ostoba. Nem tudtam magamtól, hogy a genetikai UH-ot a Genetika végzi.) Na, itt felvették minden létező és létezhetetlen adatomat, adtak időpontot, hívószámom a születési dátumból a hónap, nap. Jó, hát ezt még meg bírom jegyezni.
Folyt. köv.
február

A nagy napon aztán jó korán megérkeztünk a SOTE-ra, Zuram szólt a munkahelyen, hogy késik egy KICSIT. Olyan naív tud lenni. Némi toporgás után megtaláltuk (külső segítség nélkül!) a Genetikát, ami egy hosszú, zsúfolt folyosó végén van, egymással szemben két ajtó, az egyiken Genetikai tanácsadás felirat, a másikon Ultrahang. Naccerűűűű. Már csak várni kell, hogy megjelenjen a hívószámom, aztán nyomás dógunkra. Na ja. Már ott gyanús volt a dolog, hogy az UH-os szoba felett csupa olyan szám volt, ami véletlenül sem lehet születési dátum. Ráadásul oda csak befelé mentek, és csak páciensek, klinikai dolgozónak látszó személy egy se.
Ezzel szemben a másik szobából kijött egy Asszisztensnek Látszó Nő (továbbiakban ALN), kérte azok papírját, akiket fél 10-re hívtak. Zuram oldalba bök, menjek, legalább kérdezzem meg. Mentem, megkérdeztem, ALN elvette a beutalót és eltűnt az ajtó mögött. Na szép, lehet, hogy mégse kellett volna, rájönnek a tévedésre, ülhetünk itt egy csomót (még mindig nem szoktam meg, hogy tévedés nélkül is jó csomót lehet ücsörögni a SOTE-n). Közben persze rettenetesen kellene pisilnem, a gyerkőc éppen felfedezte magának, hogy milyen fantasztikusan jókat lehet ugrálni anyja hólyagján, de nem merek elmenni. Hoppá, egyszer látom ám a számom a kijelzőn! Csak éppen a Tanácsadás feliratú szoba felett. Berontok, ALN fogad, próbálom neki mesélni, hogy tévedés történt, nekem ne adjanak tanácsot, vizsgáljanak meg, oszt hadd menjek utamra. A nőnek szeme se rebben, leültet, felveszi az adataimat (ugyanazokat, amiket már telefonon is felvettek…), továbbá megkérdezi Zuram születési dátumát és foglalkozását is (a nevét nem), majd közli, hogy a személyi számom utolsó 4 számjegye lesz a hívószámom. Remek. Összecsomózott lábakkal, görnyedezve kérdezem, hogy vajh, van-e még időm elmenni wc-re. Van. Elrohanok, visszajövök, nem is kellett sokat várni, hívnak UH-ra. Ó, király, 20 perc, és itt sem vagyunk. Aha.
Folyt. köv.
február

Yamita: ne aggódj, munkahelyi utróban nekem is volt részem, de ha lehet szájon át elgondolkoztató....főleg, h az első napokban eléggé felmart.

Beus: így is van Duphaston?

Anikó
tatulány

Kedves Fiatal Doktornő (továbbiakban KFD) azzal kezdi, hogy ő most megnéz minket, de ne menjek el, mert az a szabály, hogy azokat, akik magasabb AFP miatt jöttek, az adjunktus úrnak (AÚ) is meg kell vizsgálnia, akár talál most valamit, akár nem. A gond, hogy AÚ éppen szülést vezet le, lehet, hogy félóra, lehet, hogy kettő, mire ideér. Affranc. Mindegy, KFD alaposan megnézi a gyermeket, minden kis csigolyát egyenként, nincs is semmi, ám egyszer az egyik csigolya két oldalán valami fekete foltokat kezd el méregetni. A szívem megállt, mondanom sem kell, de aztán diktálja az asszisztensnőnek, hogy pyelon 6 mm. Képzett beteg lévén rögtön tudtam, hogy jó, ez a vesemedence, és minthogy nem kommentálta, gondoltam, egyszerűen csak lemérte, mint a feje átmérőjét (mármint a gyerek fejének átmérőjét, természetesen…). Aztán még méricskélt valamit, továbbá megtudtam, hogy még mindig kisfiú, és lehetett törülközni. Minden rendben, menjek ki, várjam meg az AÚ-t.
Újabb mázli, hamarosan feltűnik egy Adjunktus Úrnak látszó személy, be is hívnak, majd kb. negyedórát fekszem az asztalon, mire AÚ letelepszik a gép mellé (közben Ágit hallgatom, akit a másik, függönnyel leválasztott kutricában vizsgálnak, ennyit az orvosi titokról, meg betegjogokról…), azzal, hogy aszongya „nézzük azt a tágult vesét…” Mivaaaan? Újabb szívbaj. Megméri, bizony, annyi az, 6 mm. Nekem nem mond semmit, de azért érdekelne, hogy mennyire kell most nekem beszarni. Semennyire, 10 mm-ig rendben van. Hát én ezt nem értem, mindegy, gratulál, írjam alá a leletet, aviszonlátásra. Aláírom a leleteket, lélekben már a Baross utcán bandukolok hazafelé, de az asszisztensnő lehűti a lelkesedésemet, még meg kell várni a leletet. Mit kell rajta várni? Most írtam alá! Jó, mindegy, olyan sok időbe nem telhet, gondolom. (Még mindig nem okultam az eseményekből…)
Folyt. köv.
február

Idegtépő várakozás következik, mintegy egy óra múltán behív egy Fiatal Tanársegéd (FTS), bevezet egy kis előtérszerű helyre, üljek le, várjak. Várok, behív, elmeséli, hogy a magasabb AFP-t valószínűleg a korábbi vérzések okozták (ezt már tudtuk az internetről, továbbá ALN, KFD és AÚ is elmondták), a tágult vese nem vészes, fiúknál gyakori. FTS kinyomtatja ugyanazt a leletet, amit már korábban aláírtam, felnyalábolom a paksamétát, már csak a kondenzcsík látszik utánam, rohanok ki Zuramhoz, aki éhes, fáradt, és maximálisan elege van az egészségügyből.
Kint olvasom el a leletet (amit már aláírtam…), akkor látom az utolsó mondatot, már csak röhögni tudok rajta: „Amennyire a VASTAG ANYAI HASFALON (kiemelés tőlem) át megítélhető, durva anatómiai rendellenesség nem látható.” Hát nem dögök, most mondjátok meg?
február

Megjött a Progiszurim. Lányok hogy jutok el kispestről a Pharmafutárba a Budakeszi utra?

Beus ez fantasztikus mennek a babaragik és a többieknek is++++++++++++++++++++++++

Andi
zsembi

Február, nem semmi ez az egész. Kész cirkusz! Ja, de a kismama ne idegeskedjen, éljen nyugodt életet. Kösssz. Pont miattuk nem lehet! Röhej!

Bea
beus77

Beus! ekkora babákat!! Tök jó!!!! :lol: ők reméljük nagyon ügyesen fognak kapaszkodni és ágyazódni!

Szia Február! Jó hogy jöttél! már hiányoltunk! Nem semmi a történet!!! Én már voltam eccer ott, mert az uncsitesómnak idegizom sorvadása van és tudni akartam ez mennyire nem jó nekem. Én pocak nélkül vártam ott több órát és tök ki voltam akadva, hogy pocakos kismamik ÁLLVA várnak ott egy csomót! Ezek szerint azóta sem változott a helyzet :cry: Elképesztő!

Zsembi a kék metró után pirossal a moszkvára mész, ott felülsz a budakeszire tartó buszra, mindjárt kikeresem neked hányas, mert elfelejtettem
:oops:
dobsakriszta

Zsembike!
Én is ma megyek érte, menjünk már együtt!!!:-)
Utána visszafelé ugyan már nem jönnék, mert órám lesz a hegyen (logopédia), de felvinnélek, ha gondolod!!:lol:
15.45re kell odaérnem, előtte intézhetnénk!! Legalábba kabaládat is átadnám!!:D:D

Február!
Végre itt vagy!!!!!:-)
Elképesztő a történet!!!!!!!!!!:(
Bocsánat érte, hogy ettől függetlenül nagyon élveztem...:D
Továbbra is fanod vagyok Bébi!!:-)

Nóczikám!
Köszi a bíztatást!!!:D
bodza2005

Beusom!
Ez valami eszméletlen!!!!!!!! Gratula!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D

Csajok!
Elküldtem Nektek a Dévisz- díjra vonatkozó ötleteimet...:D
bodza2005

22-s a busz és szerintem vagy a Labanc utcánál, vagy egyel hamarabb kell leszállni. Ez pont a kereszteződésnél van, ahol a busz egy balost dob Budakeszi felé. Én kocsival voltam és csak a Zugligeti úton tudtam parkolni. Ezért nem emlékszem a buszmegállókra.
Valaki esetleg?
dobsakriszta

Bodzim oké hol talizzunk?

Andi
zsembi

Bodzi megkaptuk, el is olvastam tök jó! De hogyan tudunk lépni tovább? azt is tudod? Nekem lövésem sincs :?
dobsakriszta

Bodzim irtam emailt ha tusz lépj be skypbe.

Andi
zsembi

bodza2005

Kriszta fogalmam sincs hol jár a 22es busz az utvonaltervet megnéztem és ugy irja hogy a ferenciek teréröl az 5 ös busz.

Andi
zsembi

Február, ez az a genetikati vizsgálat volt, amit az Istenhegyi úton 28ezerért csinálnak meg? itt ni:
http://www.gendiagnosztika.hu/index.php ... &Itemid=41
dobsakriszta

Zsembike a Moszkváról indul a 22-s buszova. De ahogy látom, nem biztos hogy buszoznod kell. :D
dobsakriszta

Krisztám és Zsembi!
Tudom, hogy kell felterjeszteni, mert én is kaptam már ezek közül díjat a minisztériumtól és megkérdeztem, hogy csinálták, akik anno engem...
A lényeg, hogy közösen megfogalmazzunk, majd jó sokan aláírjuk, a többit intézem, ha rám bízzátok!!! De jó!!! Annyira megérdemli!!!!!!!!:D
Megnézem, melyiket meddig kell beadni, okés?:-)
bodza2005

Bodzi akkor mi legyen nekem a MOszkva is egy óra ird meg hol talizzunk.

Andi
zsembi

Zsembike!
Megvan nekem a mobilszámod?
Nem találom a telefonomban.
Írjuk meg mailben egymásnak és egyeztessünk.
Ja, ok, akkor Skype!:-)
bodza2005

Bodzim irjak sms-t de kinek ird le a telószámod emailban. :D

Andi
zsembi

Bodzaaaa :oops: :lol:

Egyébként nagyon egyet tudok érteni azzal, amit pár napja írtál a topikról. Én szinte véletlenül keveredtem Dévaihoz (a SOTE-n kezdtünk, hehe, gondolom, nyilvánvaló, hogy miért váltottunk...), de a topikot olvasva már biztos voltam benne, hogy jó helyre kerültünk. Tetszett az is, hogy itt nem zargatják el a friss kismamákat (már akkor is, amikor én még nem...), mindenki együtt drukkol, és ha már sikerült, együtt émelyeg reggelente, meg együtt izgul UH-tól UH-ig. Néha beleolvasok annak a kórháznak a topikjába, ahol szülni szeretnék, de mindig elmegy a kedvem tőle (a topiktól, nem a szüléstől...). Nyilván ott rövidebb ideig van jelen valaki, más jellegű az egész, de az a hang... Minden orvos hülye, a csecsemősök nemkülönben... A nővérek szintén, a többi kismamáról és a pereputtyukról nem beszélve. Á, hagyjuk. De időnként a lombikos-inszemes topikokon is olyan hangon folyik a társalgás, hogy csak nézek. Mire jó az, nincs elég bajunk?
február

Kriszta, gyanítom, hogy igen, csak nem kerül 28 ezerbe, viszont 28 ezer helyről kell beszerezned a papírokat :)
Azt hiszem, kevésbé összetett a dolog. 16. héten AFP, 2 hét alatt megvolt az eredmény, akkor mentünk UH-ra, ha az eredmény jó lett volna, akkor ennyiben maradunk, de nem volt jó, ezért a protokoll szerint Doktorbácsink továbbküldött a SOTE-ra, annak ellenére, hogy ő sem látott semmit. Természetesen a megfelelő időpontokban ő is mért tarkóredőt, egyebeket, mindazt, ami alapján az Istenhegyi úton dolgoznak, de eddig minden rendben volt.
február

Esik a hó, csajszik!!! :D :D Tök nagy pelyhekben! :D
noczi

Ne már, Nóczi... Te hol vagy most? :shock:
február

Hát maradjon is minden rendben!!!!
És köszi. Majd akkor idővel kitaláljuk melyik legyen. Nekem Jóuram igencsak türelmetlen, így egészen nagyon valószínű, hogy az Istenhegyi utat fogja választani :-)

Bodzi te is kaptál ilyet? WOOOOW!!! Gratula!!! Én a magam részéről rád bízom ha szívesen csinálod és belefér az idődbe! Sőt megköszönöm, hogy megteszed!!!! :D :D :D
dobsakriszta

Nóczi ne már hol vagy alaszkában?

Andi
zsembi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: