A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Gabicsibe!
Máris írom!:)

Apa betömte a számat kacsasülttel, és az elterelte a gondolataimat :wink:

Törpe

Kép
törpehzs

Sziasztok!!

Micsoda hírek!!!!

LukréciaGratulálok Lilikéhez!!!!!! Isten éltessen titeket sokáig!!! Micsoda meglepetés! Remélem, jól vagytok! Bár biztos most nem tudod olvasni, de Bibar hátha átadja!

Bibar
Gyere majd még hírekkel Lukréciáról!!!

Jerika
Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Végre inszemes siker!!!! Mi is volt nálatok a bibi amúgy? És jól emlékszem, ráadásul férjed eredménye se volt olyan jó, mégis sikerült!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Inszem után voltál otthon?

Törpe
Nagyon sajnálom!!!! Örülök, hogy kicsit jobban vagy már!

Gabi
Hát, most itthon voltam azért is irogattam, de jövő héttől megint eltűnök kicsit. De azért sokat gondolok majd Rátok!

Zsókuci
Jobbulást! Remélem, jól kipihenitek magatokat Tapolcán! Majd ha újra inszemezünk, jövök még majd többet, de addig megint picit háttérbe húzódok.

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Erika,

Hurrá, hatalmas gratula!
Most ez hülyén fog hangozni, de éreztem ma, hogy neked sikerült! :wink:
Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Erika, szívből, igazán :D

Kép
elan

Mármint ööö ... ez amolyan gr@tuláció akart lenni, mielőtt bárki félreértené :)

Kép
elan

Erika
én is gratulálok,nekem 122 hcg-ém volt,egy baba :wink: :wink:

Gil
drága vagy,megmondom Lukréciának,egyébként jól vannak,majd valamikor megyek be hozzá :wink: :wink:

bibar

Sziasztok!

Gabicsibe, Törpehzs, Gil, Rebe, Elán, Bibar Köszönöm.

Gil Ez nem inszem volt. Most volt az első lombikunk.
Az inszem nem jött össze. Apa eredménye nem volt jó, igy fogtunk a lombikhoz.

Bibar Várom az uh-t. Nem baj ha egyke. Csak meglegyen. Velünk legyen. Kezünkbe foghassuk.

Törpehzs küldök pü-t.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Gratulálok Erika!!!!!! :D :D :D :D :D A többieknek hogy sikerült?Én nagyon szomorú vagyok, :( :( :( :( de remélem a következő sikerülni fog.Vigyázzatok magatokra nagyon. :) :) :) Éva
pregi75

Erika!!!

Kép

Kép
nika28

Szia Éva!

Ugye te vagy piros kocsis. Szóval a szobából neked nem sikerült. Ivett hcg 48, Emese aki később adta be a szurit 100 felül. Teri meg 200 felül, akinek szombaton volt a leszivás annak sem jött össze.
Sajnálak. Igaz ez nem vigasztal. A következő biztos, hogy sikerül.
Mondtam, hogy esélytelenek nyugalmával vagyok. Én lepődtem meg legjobban. Azt hittem, hogy hétfőn kinyirtam őket. Főleg, hogy kedden is 2 órát bent kellett dolgoznom. Utána meg elkezdtem szivárogni.
Ez egy megkésett házassági évfordulos ajándék.
Okt.17. voltunk 9 éves házasok. 19-én leszivás, 22-én meg visszakaptuk őket. Remélem 10 évesen meg már a karunkban tarthatjuk őket /őt/.

Jerika

Kép
jezsoerika

Sziasztok lányok!

Régen nem jelentkeztem, de biztos van aki még emlékszik, vagy esetleg tudja is, hogy mi volt velem...
a lényeg most már jól vagyok és várom, hogy újra kezdhessük:) Jövőhéten meglesz talán a vérvételek eredményei (genetikai, immunulógiai) és utánna még egy méhtükrözés és ezek függvényében lesz beülti. Ezek mennek nálam, nem a legjobb, de nem adom fel:)
Mindenkinek gratulálok, akinek sikerült!!!!!
Sünike,
hol vagy és hogy vagy?
Puszka
baby.81

Baby, de jó, hogy itt vagy!!!!! Nem fogod elhinni, de egész nap rád gondoltam. Reggel korán még nem akartam üzenni, aztán elmentem itthonról, telefon nélkül. Későn este, meg megintcsak nem akartam, gondoltam holnap. Anyudéknál vagy? Vagy ami még jobb bekötötték a netet???
Én a történet végét nem ismerem, írsz nekem privit???????
Vendég

Sziasztok!

Erika :)
Kép
Én egy kicsit el voltam tévedve, azt hittem 5-én lesz eredményed. Ez nagyon jó hír, örülök neki! :D

Gabi :)
Neked is puszi, érezd jól magad! :wink:

Nálam elkezdtük a long protokollt, okt. 31-én. 5 napja szúrom a Decapeptylt. Elvileg nov. 13-án kell visszamennem. Csak nekem olyan furcsa, hogy kb. 6. cn-on fogjuk kezdeni a stimut? Lehet, hogy jövő héten rákérdezek Szűcs dokinál, most szabin volt, nem ő indított el.

Olvastam az elmúlt időszakban milyen sok jó hír is volt! Gratulálok akiknek sikerült! A többieknek drukkolok a háttérből!

Megpróbálok visszakeresni, akiknek long volt milyen tapasztalataik vannak, mikor kezdték a stimut, a Deca okozott-e valamilyen mellékhatást.

Kép
mofly

Mindenkinek szép napot!

Baby
Sajnálom ami veled történt és felfoghatatlan is volt számomra!Nagyon örülök,hogy jobban vagy és kívánom ez most sikeresebb legyen!!Ügyi vagy,hogy így össze szedted magad és már a folytatáson gondlkodtok!Nagy-nagy ölelés neked!!

Mofly
Nekem long volt és nem volt semmi mellékhatásom ,az-az egy volt.Én hajlamos vagyok a herpeszre és a nagy hormonváltozás miatt elég szépen kijött rajtam.Amúgy semmi különös tüneteim nem voltak!A korai kezdés normális,ne izgulj!Itt most az a lényeg,hogy ők irányítják a ciklusod és most egyáltalán nem számít hanyadik napon vagy!!!Nyugodtan kérdezz szívesen válaszolunk!!!

Gil
Várunk vissza :D

Nyunyi
Szépen eltüntél!!!Tessék jelentkezni!!!!
gabicsibe

Gabi,
Képzeld! Amit írtam neked reggel, amellé kijött most délelőtt egy herpesz! :oops:

Baby,
Sajnálom, ami veled történt! Remélem a mostani beavatkozás tuti siker lesz! Kitartás neked!

Mofly,
Sok sikert neked is a stimuhoz!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok,

Baby, én viszonylag új vagyok, ezért nem tudom, mi történt; de annak nagyon örülök, hogy itt vagy újra, és remélem, hogy hamarosan kezdhettek!

Mofly, akkor ezekszerint nemsokára lehet érted izgulni ezerrel, hm? ;)

Gabi, Rebe, sajnálom a herpeszesdit, nem lehet kellemes...:( Nekem még mindig hőemelkedésem van (már negyedik napja), a híres immunrendszeremen most egy vacak kis megfázás is kifogott. Most már nagyon szeretném, ha vége lenne...

Kép
elan

Rebe
Nekem is volt kb.egy hete!Én ecettel kentem napi 3x és nagyon gyorsan leszáradt csak arra vigyázz hogy utána zsíros krémmel többször kend be,nehogy kirepedjen!Én Neogranormonnal kentem,de jó a körömvirágkrém is.
gabicsibe

Elan
Mielöbbi gyógyulást,ne izgulj az a lényeg hogy nem volt magas lázad!De azért a körzetihez szerintem szaladj el holnap!!!
gabicsibe

Szép napot mindenkinek!

Elan,
Jobbulást!

Gabicsibe, Rebe
herpesz :shock: ilyen terhességi tünetről még nem hallottam :lol: :lol:
Meg az ecetes gyógymódról sem!
Igaz nekem ritkán van, de akkor nagyon ragaszkodó! Legközelebb bevetem az ecetet!:)

Baby
én sem ismerem a storyt! Viszont most nagyon drukkolok neked!

Mofly
Jó szurizást!
Most már repülni fog az idő!

Törpe

Kép
törpehzs

Gabi, mindenképpen elmegyek, már csak amiatt is, hogy kiírassam magam. Hétvégén azért felhívtam egy nőgyógyász ismerősömet, azt mondta, hogy 37,5 alatt azért ne tojjak be, de afelé ne nagyon menjen... hát, igyekszem megfogni, egyelőre hidegvizes borogatással, ha elkezdt felfele kúszni.

Rebe, drága, nem jelentkeztél, remélem, azért úton vagytok :)

Kép
elan

Sziasztok!

Ez a vonim azt jelenti, hogy mikor fogunk újra kezdeni. Már nagyon várom. Még mindig csak olvasó üzemmódba vagyok de lassan majd bekapcsolódok az írok táborába is!
Nem igazán tudom most mi van velem. Nem jött meg rendesen a mensim épphogy pecsételgetek és szédülök meg hányingerem van. Nem értem mért nem jön meg rendesen. Terhes nem lehetek az tuti!!!!! Mivel kötelező védekeznünk sajnos!

Minden kismaminak nagyon nagy gratula! :D
Küldöm a babatapikat és a ragacsokat is. Mindenkinek! :D
nikó

Gabi,
Erre nem emlékeztem, hogy neked is long volt. :oops: Te is Decát kaptál? Azt értem, hogy lelassítják a működést, csak azt nem, hogy a stimulációt a következő ciklus 6. napján kezdjük?? A herpeszvírushoz nekem is van szerencsém. :?

Rebe, Törpe
Köszi a drukkot! :)

Elan,
Nálad is hogy telik az idő! :)

Kép
mofly

Lexi!

Privi üzi ment!
Vendég

Mofly
Ez úgy történik,hogy ugye most a 20.napon kezdted el a Decát.Ezután kb.2 hét mire leállítja a szervezeted saját hormon működését.Menned kell Uh-ra és vérvételre.Ha megfelelő ez a bizonyos hormonszint akkor kezdik el a stimulációt.Közben megfog jönni a mensesed is(ha nem jönne az is normális),nekem kb 1-2 nappal később jött meg mint szokott.Az én hormonszintem még nem volt megfelelő ezért + 2 napig 2 Decát szúrtam és csak utána kezdték a stimut.Innentől kezdve minden 2. napon menned kell vérvételre és uh-ra,én ezt már betegácsiba csináltam végig.

Nikó
Végre te is jelentkeztél!!!Örülök,hogy már az újrakezdés időpontja is megvan!Gyere máskor is :wink:
gabicsibe

Kép lányok!!!

Jerika!!!

Kép

Mindenkinek:

Kép

Kép

Nonóka
nonóka

Lexi!

Privi üzi ment!

Üdv:

ppetike.
Vendég

Jó Reggelt!

Gabi,
Köszönöm, aranyos vagy! Így már értem, akkor nem aggódok.
Párom megacélozta magát, most már ő adja be, egész jól belejött. Így is kiver a víz, mire az a rengeteg cumó bemegy. :?

Nikó,
Márciusig próbáljatok kikapcsolódni, most több dolgot megtehettek. Mi pl. télen nagyon szeretünk szaunázni, uszodába járni, de már évek óta nem tudunk eljárni a babatéma miatt.

Kép
mofly

Mofly!

Így lesz, ezt meg is tudom ígérni!!!!

Gabicsibe!

Okés igyekszem sűrübben előfordulni majd itt! Ti jól vagytok??? Nem igazán volt kedvem nagyon visszaolvasni bevallom őszintén. :)
nikó

Erika!

Szívből gratulálok neked. Te is csak megerősíted nekem, hogy bár vannak kivételek mégiscsak a lombik sikeres. Örülök hogy egyre jobban népesül az a babás topic.

Szinte már alig maradunk nem babások. :D Na jó, azért mégis... :( :( :(

Törpehzs,
Nagyon sajnálom. Ugye neked inszemed volt?

Én természetesen végigbőgtem a hétvégémet. A férjem már kikészült, azt mondta nem is olyan hülye ötlet az a pszichológus. Szerinte a fejjemmel van a gond, hogy én már előre eldöntöttem, hogy nekünk nem lehet, vagyis, hogy inszemmel nem fog összejönni. szerinte ezért sem sikerül, és így nem is fog. Sajnos a vizsgám miatt is totál mélypont van, 3 hét van hátra most ezerrel erre koncentrálok, de egyszerűen fogalmam sincs mi lesz, ha nem sikerül, akkor az összes álmom szertefoszlik. De csak átrugdosnak már egy 2-ssel, annyira szeretnék egy kettest. Férjem is azt mondta, nem tudja akkor hogy vakar majd össze. (Eddig mondjuk minden vizsgám sikerült, de ez most nagyon nehéz, ráadásul idegen nyelven megy) Végigtanultam reggeltől estig az egész hétvégét, hullább vagyok, mintha dolgoztam volna.
Ha most nem sikerül kihagyunk asszem egy hónapot, mert a vizsga most nagyon fontos.

Lehet, hogy inkább nem jövök ne ronstam itt a levegőt negatív gondolatokkal. De olvaslak majd Titeket. Mindekinek megy a drukk akinek kell.

Bár egy jó adag fejmosás rámférne asszem :D Tőletek is.
vic12

Sziasztok Lányok!

Sajnos még olvasó üzemmóddal sem dicsekedhetek, de így visszavonultan is nagyon drukkolok mindenkinek!

Kismamik vigyázzatok babókra, többiek csak pozitívan!
estike66

Sziasztok!

Mofly, Nonóka, Vic 12 köszönöm.

Baby én emlékszem rád. Sajnálom, hogy ennyi problémád volt, de nagyon örülök, hogy kezditek ujra.
Szoritok, hogy ez legyen utolsó sikeres.

Mofly Apa egy hős. Ő adja be a szurikat. Az enyém egyszer végignézte, utána közölte, hogy oldjam meg, ügyes vagyok, nem kell hozzá ő.
Örülök, hogy kezdtek, szoritok, hogy sikerüljön.
Ugy járjatok, mint Gabicsibe.
Lehet, hogy 13án találkozunk. Nekem is akkor kell menem UH-ra.

Gabi ezt a ecetes herpesz gyógyitást nem ismerem. De ha lesz kipróbálom. Sajnos én is hajlamos vagyok rá.

Elan Jobban vagy-e már?

Nikó De jó, kezditek megint. Szoritok értetek.

Nonóka 2-án voltál a bmc-be? Mit intéztél?
Aposód hogy van?

Vic 12 A tanulási, vizsgázási mizériát ismerem.
Ügyes vagy és ha ennyit tanultál, biztos meglesz az eredménye. Neked most volt inszemed? Meg van már eredmény? Könnyen mondom, de ne idegeskedj.

Nyunyi Nem ér így eltüni!!! Jelentkezz!!!

Mindenkinek küldöm a petike növesztőt, babatapit.

Jerika

Kép
jezsoerika

Vic12, biztosan sikerülni fog az a vizsga, ha ennyit tanultál, tanulsz rá! Lehet, hogy most úgy érzed, hogy üres a fejed, de be fog ugrani minden a kritikus pillanatban, ez már csak így megy ;)
Aztán ha lekerült a válladról ennek a gondja, akkor a további próbálkozásokhoz is pozitívabban állsz majd, hidd el.

Erika, köszönöm, egyformán vagyok :/ Estére mindig feljebb megy a hőm, de a lázat megúsztam. Ma megyek dokihoz, kiíratom magam pár napra, remélem, azért csak legyőzi a szervezetem már ezt az egészet. Amúgy a rókacsalád is beköltözött állandóra, de legalább így remélhetem, hogy a kölköt nem zavarja nagyon ez a betegség.

Kép
elan

Sziasztok!

Holnap megyek UH-ra és vérvételre ha nézztem akkor Rebével és Gabicsibével fogok találkozni.
Gabcsit már ismerem, de Rebe ha megismersz légyszike szóllits meg.

Egyre érzékenyebb a pocakom, de most nem lehetek hiperstimus.
Mikulásnak kell hozznia a jó hírt.

Pusszka szerdán jelentkezem.

bonya

Kép

Kép
bonya

Szia Lexi!

Privi ment!

Üdv:

ppetike.
Vendég

Sziasztok csajszik,

Gabi,
Köszi a herpesz receptet! Egyenlőre nem tettem rá semmit, annyira nem vészes! :oops:

Nikó,
Örülök, hogy írtál, és hogy visszaszámolsz! :)

Vic,
Az biztos, hogy ezzel a hozzáállással nem lehet, sem a vizsgát, sem az inszemet. Ha a vizsgára tanulsz, akkor nincs olyan hogy nem sikerül. Ott majd eszedbe jut minden. Természetes, hogy el vagy fáradva, de gondolj arra, hogy nemsokára meghozza a gyümölcsét. Kitartás!
Az inszemek pedig: abszolút negatív vagy, és ez tutira nem jó. Ha eldöntöd előre, hogy nem sikerül, nem is fog. Koncentrálj egy kicsit majd a vizsga után erre is. Lehet, hogy tényleg a lombik fogja meghozni neked is a sikert, de nem tudhatod! Miért ne sikerülne az inszem is, erre gondolj!

Erika,
Te hogy vagy???

Elan,
De jó, hogy picit már jobban vagy! Vegyél is ki pár napot, és erősödjetek! :wink:

Bonya,
Holnap nézni foglak! :wink:

Zsókuci,
Remélem jól van a kezed!

Csajok, Nyunyi üzenetét továbbítom nektek :D :
"Nincs semmi baj, már kicsit jobbban vagyok!!! Élem az életem, hála az égnek nincs sok szabad időm!!!! Mondd meg kérlek mindenkinek!!!! Hogy puszilom őket!!!! És gondolok rájuk sokat!!! csak nincs időm meghalni sem!!!!"

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe,
ok én meg lesem aki gyanusan nézz.
Iwiwen nem vagy fennt?Privibe küld el a neved vagy e-mailba küld képet.

bonya

Kép

Kép
bonya

Bonya,
Be is jelöltük már egymást! :wink: :lol:
Mindjárt küldök onnan egy üzit!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe!

Jóvanna :oops: :oops: :oops: igazad van. De pont az a 2 dolog nem nagyon akaródzik sikerülni, amit a legjobban szeretnék ezen a világon. A vizsga pedig azért nagyon nehéz, mert itt nem tételt húzol, bárcsak így lenne. Felülsz egy autóbuszra, és amikor mondják, akkor előreülsz és karattyolsz idegen nyelven rögtön, úgy hogy éppen arról bezsélsz amit látsz, rögtön eszedbe is jusson. Nekem ez még magyarul se megy igazán, nehogy angolul. Még gyakorlott idegenvezetőknek is nehéz magyarul is, hogy éppen akkor ott arról beszéljenek. Szóval tuti para. De ez az álmom. Bennem egy világ omlik össze ha nem sikerül. 14 éves korom óta erre vágyom, és centikre vagyok tőle. Az összes részvizsgám és az elméleti záróvizsgám is megvan. Csak ezt kell letennem. Ráadásul januártól megváltoztatják a vizsgaszabályzatot és már nem vizsgázhatok utána. Nagy a tétje nagyon.

Az inszemmel kapcsolatban: abban totálisan igazad van, de mmit csináljak én helyből ilyen kishitű hülye vagyok, nem bízok magamban, pedig kellene. Ezért mondtam a dilidokit, mert már én is belátom, lehet hogy a hülye hozzáállásom miatt nem jött eddig se össze, az is lehet, hogy simán összejönne magától. Ha vége a vizsgának akkor magamba szállok egy kicsit. Gondolkodtam egy kineziológuson meg esetleg jógán.

Agymosásra hol lehet jelentkezni???????? nem tudjátok véletlenül??
vic12

Vic, idegenvezetői gyakorlati vizsga, mi? ;) Én is megcsináltam, igaz, annak már lassan 10 éve, meg az is, hogy aztán másfelé vitt az utam, nem vezettem soha. Én orosz nyelven vizsgáztam, egy mísz p* volt a nyelvi vizsgabiztos, de baromira felkészültem, szinte már álmomban is tudtam, mikor mit kell mondani, és végül sikerült is (na, 5-öst azért nem kaptam :) ). A gyakorló órákon én is rém béna voltam, csak nyögöktem, de a vizsgadrukk segített! Neked is fog, hidd el! És az igazi gyakorlatot majd úgyis az "életben" fogod megszerezni :wink:

Agymosót nem tudok, de azt igen, hogy az agykontroll sokaknak segített. Talán Neked is bejönne, hm?

Kép
elan

Sziasztok!

Már annyira vártam hogy tudjak írni!!!

Törpe!

Annyira sajnálom, nem is Tudod hogy mennyire. Mikor kezditek a következőt? Hogy Vagy?
Puszillak!

Jerika!

Nagyon nagy gratula!!!! :lol:

Elan!

Gyógyulj meg hamar! :wink:

Vic!

Hú, az nem semmi vizsga lehet! Sok sikert!
A negatív hozzáállás tényleg nem jó,gondolom én mert már 6 inszemen és egy lombikon vagyok túl és még nem sikerült...most megfogadtam hogy nagyon pozitív leszek, lesz ami lesz! Én jártam kineziológushoz de abbahagytam, most fontolgatom a pszichológust....

Zsókuci!

Mizu, Tudsz már írni? Gondolok ám Rád és várom azt a "rémes" mennyiségű privit! :P De csak ha tényleg rende jöttél! :D Puszi!

Nyunyiiiiii!!!!!!!!!

Térj vissza.......kérlek...... :wink:

Mofly!

Nekem is long volt, a decától nem volt semmi bajom, és úgy van az egész ahogy Gabi leírta Neked de ha bármiben tudok segíteni írj.Én is csodálkoztam különben , én is a 6. napon mentem..
Sok sikert! :P

Ma voltam a Bmc- ben, ma is őrült sokan voltak, reggel fél nyolckor is de még fél 10- kor is kint állt a sor a parkolóban.
Szűcs doki megnézett , nics domináns tüszőm sem csak 10mm- es, /11. napon vagyok/az endomom csak 6 mm, a petefészkeim már majdnem teljesen visszamentek, decemberben lesz újra beültetés de kapok hormont is azt mondta.
Ez így szokott lenni? Nincs vele semmi bajom csak azt hittem fagyasztottnál már nem adnak csak beültetik...lehet hogy tájékozatlan vagyok...na dehát mindegy csak sikerüljön....
Sok puszi Mindenkinek!!!!!

Kép
krisztamili77

Vic,
Nyugi!!! Fog sikerülni! Gondolom, hogy a vizsga nagyon nehéz lesz, de megcsinálod! Még nem vagytok profi idegenvezetők, hidd el hogy ezt a vizsgáztatók is tudják. A legjobb tudásod szerint teljesítd a feladatot, és nem lesz gond, meglesz az egyik nagy álmod! Elannak igaza van, az igazi gyakorlatot úgyis az életben fogod megszerezni! Én nagyon szorítok! Aztán ha ebben sínen vagy, jöhet a baba téma!
Tessék kicsit jobban hinni magadban minden téren :!: :!: :!:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok,

Na, én is itt vagyok ám, már tegnap is szerettem volna írni, de annyira álmos voltam, hogy már negyed 8-kor bealudtam, és szinte egyfolytában aludtam reggelig :oops: :oops:
Miskolctapolca nagyon jó volt! A barlangfürdővel én nem tudok betelni, annyira imádom! :D Aki még nem volt, egyszer mindenképp menjen el oda, fantasztikus szerintem :D
Persze most is sikerült egy „kissé” elbaltázni az ottlétet, egy tök rossz úton mentünk, holt sötét volt, és hát sikerült egy bazi nagy kátyúba belehajtanom, akkorát szólt… hű, a szívem megállt. Megnéztük este, úgy tűnt minden rendben, persze reggelre lapos gumi… :shock: Az alufelni szélébe sikerült egy hullámot ütni a kátyúnak, úgyhogy izgalmas volt vasárnap felnist találni, aki be is vállalja a javítást. Laza 20 telefonálás után nagy nehezen sikerült is találni valakit, úgyhogy haza tudtunk jönni :lol: De amúgy tényleg nagyon jó volt, esténként bejátszott a vodka-narancs :D és a közös társasozás! Szóval az autós történéseken kívül nagyon jó volt :D
A kezem…hát még mindig eléggé fáj. Nem tudom mi lesz így. Persze nem nagyon pihentetem, mármint nem emelek vele, meg nem csinálok olyan dolgokat, amiket nagyon nem szabad, de azért gépelek vele, de óvatosan mozgatva. Meg azért nem tudom 100 %-ban pihentetni, azt szerintem nem is lehet… :oops: Szedem a gyógyit, kenegetem becsülettel, a merevítő is mindig fent van, szóval nem tudom… :roll: Pénteken jár le a 2 hét gyógyulási idő, de szerintem várok még egy hetet, mielőtt visszamennék vele a dokihoz… :roll:
Ja, és képzeljétek, holnap megyek a teljes kivizsgálás első részére! 11-re megyek, nem tudom, hogy milyen vizsgálatok lesznek, holnap. Remélem, semmi fájós :lol:
Aztán még most szedek gyógyit, hogy megjöjjön (azóta sem jött meg, hogy a múltkor írtam, tehát JÚNIUS óta!!!), hétvégére nem is tudom mi lesz itt… :shock: szerintem niagara… ééés, ha minden igaz, jövő kedden megyek a BMC-be vérvételre. De nem, még nem kezdünk! Csak Wiegandt doki mondta a múltkor, hogy ha megjön a gyógyitól, használjuk ki a vérvételre, mert akkor ez a lelet jó lesz még tavasszal is. Remélem, aznap sikerül találkozni valakivel :D

Vanda kutyi szerencsére teljesen meggyógyult, köszönöm, hogy érdeklődtök felőle is, jól esik ám :)

Jerika,

Kép

Küldök babanövesztőket: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Törpe,
Hogy vagy drága?

Gil,
Azért csak óvatosan azzal a háttérbe vonulással :wink:

Mofly,
Jó, hogy már szurizol! :D:D Küldök petike növesztőket: ++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Nikó,
Nagyon jó a vonalzód! Szerintem a szülinapos után már én is csinálok ilyet! :D:D Miskolctapolcát pedig ajánlani tudom Nektek is :D

Nonóka,
Ma volt az inszemed! Megadrukkok! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D
Apósoddal mi a helyzet? Remélem, már jobban van!!!

Vic,
Azt hiszem, most már kijár neked egy alapos virtuális fenékbebillentés :wink: Ne legyél már ilyen negatív. Igaza van a férjednek, nagyon sok minden dől el fejben. És a vizsgád is sikerülni fog, meglátod! :wink: Bízz magadban, kérlek!!!

Krisztamili,
Millió puszi neked! A héten tuti írok már neked, nem bírom tovább :wink: :lol:
A fagyissal kapcsolatosan nem tudok segíteni sajna…

Rebe,
Puszi neked!

Mindenkinek sok-sok puszi, legyetek jók! Szépséges álmokat! :D

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Hello lányok!

Holnap nekem is UH!Már nagyon kíváncsi vagyok hogy hogy van odabent a kis csapat!Gabicsibe,Bonya,Rebe biztosan találkozunk majd!Jó éjt mindenkinek!

Kép
gina25

Gina,
Drukk a holnapi UH-ra! Én is kíváncsi vagyok, hogy hány Manócska lakik a pocidban! :D

Pussz!

Kép

Kép
zsókuci

Elan!

Hú akkor Te is tudod milyen ez. A gond csak az hogy az én angoltudásom elég gyatra, szinte magolnom kell az anyagot szóról szóra. Még magyarul se jut eszembe rögtön. De mire angolul eszembe jut egy mondat, addigra már Szegeden van a busz, és már rég nem arról kell beszélni. Gáz. De megpróbálom, makogom valamit, hátha adnak egy 2-est. Nekem az is szuper csak legyen meg a vizsga. Letettem egy kama középfokú vizsgát, ezt én nevezem annak, mert szerintem sz..t se ér, de egy év alatt 0-ról tanultam meg középfokig. Aztán nem is használtam szinte 2-3 évig, tök passzív lett a tudásom. :( :( :(

Remélem te már jobban vagy, vigyázz a maszatodra nagyon. Mikor is leszel elbocsátva a Bmc-ből :wink: Na sikerült dokit választanod? Megírhatod priviben is.

Ha ezen akárhogy is de túl vagyok, tényleg megfogadtam, hogy rendbeszedem magam lelkileg a baba miatt. És igazatok van. Elmeséltem a férjemnek, hogy kaptam egy kis fejmosást tőletek és azt mondta már rég kellett volna és szívesen találkozna veletek.

Nyunyi,
Tessék visszajönni szépen, jó????????????????????????????? Nekem is alig van időm meghalni, de azért jövök mert kíváncsi vagyok hogy mi van a többiekkel, és legalább rólatok olvassak jókat. Te meg innen nagyon hiányzol, úgyhogy please visszajönni babám, jó?(Azért remélem nincs komoly baj nálatok.)

Rebe, Zsókuci,
Igazatok van. Rúgjatok jól fenébe.

Krisztimili,
A kineziológus nem segített? egyáltalán ő mit csinál, beszélget veled, mint a dilidokik?
vic12

Ja, és a lényeg. Megint nem sikerült persze. Mily meglepő. :( :( :(
Meg fog jönni. Már barnázom elég rendesen.
Kriszti akár be is írhatsz a táblába. 2.inszem sikertelen. És akkor legyek pozitív, mi? :( :( :( Már bőgni sincs erőm, csak iszonyastosan levert meg ingerült vagyok napok óta. Inkább nagyon elegem van és nagyon fáradt vagyok. Most ki is hagyom ezt a hónapot, majd folyt.köv. decemberben. Bocs offolok, már biztos nagyon unjátok a nyomoromat meg a nyavalygásomat. De olyan jó kiönteni itt a lelkem , ti mindig meghallgattok, amit nagyon köszönök.
vic12

Zsókuci,

Sajnálom a kocsis történetet, de örülök, hogy összességében jól sikerült a hétvégéd. az meg jó, hogy kivizsgálnak végre a-tól cettig mert egészségesnek kell lenned a beültire. Remélem minden rendben lesz.
vic12

Erika,
Jajj, de jó, akkor majd nézlek! Addig próbálj meg pihengetni, és nem sokat dolgozni.

Zsókuci,
Köszönöm, elraktározom! Voltunk már mi is Tapolcán. Tényleg nagyon szép, csak nekünk egy kicsit hűvös volt a víz.
Lényeg, hogy a kaland ellenére kipihentétek magatokat! Amikor Horvátországba voltatok, nem akkor is történt valami? :wink: Persze lehet, h rosszul emlékszem. :oops:

Krisztimamili,
Neked is köszönöm, megnyugtattatok. Csak azért voltam bizonytalan, mert nem a saját dokim mondta, és esetleg így ismeretlenül csak átlagos dolgot tudott mondani.
Túl vagyok a 7. szurin! Számolok visszafelé. Már csak úgy 16-ot kell! 8)

Vic,
Sikerülni fog az a vizsga, ne izgulj! Gyakorolj be néhány univerzális mondatot, ha nem jut eszedbe konkrétum, dobd be azt. Lényeg h mondj valamit, közbe tudsz gondolkozni az adott dologról.
Most nagyon izgulsz a vizsga miatt, ha túl leszel rajta, sikerülni fog az inszem is!

Nagyon drukkolok a mai UH-osoknak!!

Kép
mofly

Sziasztok,

Zsókuci, de jó, hogy újra itt vagy! Nem semmi kis kaland, együttérzek: nekünk is eldurrant a kerekünk Izlandon :)

Gina, Rebe, nagyon izgulok, írjatok, amint tudtok!

Vic, sajnálom :(

Engem már kiraktak a BMC-ből, jövő héten megyek az új dokimhoz, azt választottam, akit javasoltál :) Keddre jelentkeztem be, remélem lesz UH is!

Kép
elan

Elan!

Köszönöm. És örülök, hogy tudtam segíteni. Milyen érdekes az élet. Vasárnap az egyik barátnőmnek ajánlottam, mert ő is nőgyógyászt keres, és épp jövő hét kedden megy ő is. Mondjuk ő nem terhes, csak valami baja van. De tök jó lenne, ha már én is mehetnék hozzá vissza terhesgondozásra, de az még sajna nagyon odébb van. :cry: :cry: :cry:
vic12

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: